Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Eιμαι Συρο ρε αγαπη κ ολες οι φιλες μου σουλευουν...μεχρι κ με την αδερφη μου που το συζητησα πανικοβληθηκε γτ εκεινη δουλευει και η ανηψια μου παει Λυκειο κ ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμμα της.... :confused:

Αχ Σύρο.....Τί μου θύμησες τώρα....από τις ωραιότερες καλοκαιρινές μου διακοπές έχω περάσει σε συτό το νησί! Αχ, αυτό το λιμάνι, η Άνω Σύρος, τόσο γραφικά όλα, οι εκκλησίες έντονα επηρεασμένες από τη Βενετοκρατία......

Όλα υπέροχα......

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Σύρο.....Τί μου θύμησες τώρα....από τις ωραιότερες καλοκαιρινές μου διακοπές έχω περάσει σε συτό το νησί! Αχ, αυτό το λιμάνι, η Άνω Σύρος, τόσο γραφικά όλα, οι εκκλησίες έντονα επηρεασμένες από τη Βενετοκρατία......

Όλα υπέροχα......

Ειμαστε ωραια δε μπορω να πω! :rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελα μου!!!!!!!!πως εισαι;;;;;;;;πες μας τα νεα σου!!!!!!

ειμαι πολυ καλα sspyr82 μου.τελειωσα την προηγουμενη εβδομαδα με την αυχενικη μου.ολα καλα!!!! και συνεχιζουμε... φυλο δεν ειδαμε...δεν μας εκανε την τιμη να μας δειξει.....:D

η μικρη μου απο την αλλη, περπατησε πριν λιγο καιρο και καταλαβαινεις τι γινεταιιιιι,εχεις εμπειρια!!! ;) αλλα αυτα ειναι τα ωραια ε?!!!!!

ειμαι πολυ καλα sspyr82 μου.τελειωσα την προηγουμενη εβδομαδα με την αυχενικη μου.ολα καλα!!!! και συνεχιζουμε... φυλο δεν ειδαμε...δεν μας εκανε την τιμη να μας δειξει.....:D

η μικρη μου απο την αλλη, περπατησε πριν λιγο καιρο και καταλαβαινεις τι γινεταιιιιι,εχεις εμπειρια!!! ;) αλλα αυτα ειναι τα ωραια ε?!!!!!

μπραβο κοριτσι μου για την αυχενικη σου!!!!!!!

εχω εμπειρια, ναι!!!!!!!!!ειναι ωραια αυτα, δεν αντιλεγω!!!!!!πολυ κουραστικα, αλλα ωραια!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερααα κοριτσακια μου.. πως εισαστε..???

εγω σημερα ξεκουραζομαι... ακομα και για φαγητο εκανα κατι πολυυυυ ευκολο, ομελετα στυλ στραπατσαδα.. τις πυτζαμες μου δεν τις εχω βγαλει ακομα..χα χα χα!!!

σπυριδουλα μου τα νεα σου απο την αυχενικη...???

Αληθεια κοριτσια.. κιλα ποσα εχετε παρει...??? εγω εχω κολλησει στα 54 απο οταν εμεινα εγκυος...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

εγω σημερα ξεκουραζομαι... ακομα και για φαγητο εκανα κατι πολυυυυ ευκολο, ομελετα στυλ στραπατσαδα.. τις πυτζαμες μου δεν τις εχω βγαλει ακομα..χα χα χα!!!

Αληθεια κοριτσια.. κιλα ποσα εχετε παρει...??? εγω εχω κολλησει στα 54 απο οταν εμεινα εγκυος...!!!

Στο πρωτο τριμηνο κ εγω δεν πηρα γραμμαριο, τωρα που τελειωνω σε πολυ λιγο την 20η εβδομαδα εχω παρει 4 σχεδον.

Υποθετω οτι θα παρω περιπου αλλα τοσα τους επομενους 3 μηνες..

Πωωω οσο το σκεφτομαι τωρα οτι ειναι 3 μηνες σα λιγο μου φαινεται! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Στο πρωτο τριμηνο κ εγω δεν πηρα γραμμαριο, τωρα που τελειωνω σε πολυ λιγο την 20η εβδομαδα εχω παρει 4 σχεδον.

Υποθετω οτι θα παρω περιπου αλλα τοσα τους επομενους 3 μηνες..

Πωωω οσο το σκεφτομαι τωρα οτι ειναι 3 μηνες σα λιγο μου φαινεται! :D

χα χα... μακαρι να παρω γιατι ψιλοφοβηθηκα γιατι διαβασα οτι το πρωτο τριμηνο πρεπει να παρουμε 2-3 κιλα.. και λεω μα εγω δεν εχω παρει.. τα ρουχα μου βεβαια δεν μου κανουν.. αλλα τι να κανω..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

χα χα... μακαρι να παρω γιατι ψιλοφοβηθηκα γιατι διαβασα οτι το πρωτο τριμηνο πρεπει να παρουμε 2-3 κιλα.. και λεω μα εγω δεν εχω παρει.. τα ρουχα μου βεβαια δεν μου κανουν.. αλλα τι να κανω..!!!

Σωπα καλε, τιποτα δεν "πρεπει"! Με μωρακια στην κοιλια μας που δεν ειναι πανω απο 5 εκατοστα για το πρωτο τριμηνο, τι κιλα να παρουμε?

Ασε γιατι εγω φοβαμαι μην εχω παρει πολλα τωρα!

Βλεπεις στην κορη μου πηρα 20 -τοσα εγραφε η ζυγαρια μεχρι τις αρχες του 9ου μηνα οπου κ σταματησα να ζυγιζομαι γιατι ειχε ηδη αρχισει να ε στεναχωρει πολυ το γεγονος, κ μετα ειδα κ επαθα να τα χασω! Το υγιες ειναι απο 9 εως 13 κιλα σε ολο το 9μηνο οποτε μην αγχωνεσαι καθολου! Τον τελευταιο μηνα να δεις πως ανεβαινει με φορα η ζυγαρια.... :confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Σωπα καλε, τιποτα δεν "πρεπει"! Με μωρακια στην κοιλια μας που δεν ειναι πανω απο 5 εκατοστα για το πρωτο τριμηνο, τι κιλα να παρουμε?

Ασε γιατι εγω φοβαμαι μην εχω παρει πολλα τωρα!

Βλεπεις στην κορη μου πηρα 20 -τοσα εγραφε η ζυγαρια μεχρι τις αρχες του 9ου μηνα οπου κ σταματησα να ζυγιζομαι γιατι ειχε ηδη αρχισει να ε στεναχωρει πολυ το γεγονος, κ μετα ειδα κ επαθα να τα χασω! Το υγιες ειναι απο 9 εως 13 κιλα σε ολο το 9μηνο οποτε μην αγχωνεσαι καθολου! Τον τελευταιο μηνα να δεις πως ανεβαινει με φορα η ζυγαρια.... :confused:

Βρηκα ενα αρθρο σε ενα site και εγραφε οτι τα κιλα εξαρτουνται αναλογα με τον δεικτη.. και πηρα την γιατρο μου και την ρωτησα..

Σας παραθετω το αρθρο http://www.nestlebaby.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82

Όλες οι εγκυμοσύνες συνοδεύονται από αύξηση του βάρους: Είναι αναπόφευκτο. Ωστόσο, για την υγεία της μελλοντικής μαμάς και του μωρού της, είναι σημαντικό να μην πάρει μία γυναίκα πάρα πολλά κιλά… αλλά ούτε και πολύ λίγα. Ορισμένες επεξηγήσεις.

Υπάρχει κανόνας όσον αφορά στην αύξηση του βάρους;

Όχι, κάθε γυναίκα είναι μοναδική και, κατά συνέπεια, το ίδιο ισχύει και για κάθε εγκυμοσύνη.

Αλλά ορισμένα κιλά είναι αναπόφευκτα.

Συνδέονται με:

• Το βάρος του μωρού (3 kg κατά μέσο όρο)

• Την κατακράτηση νερού και την αύξηση του βάρους της μήτρας και του στήθους (2,5 kg)

• Το αμνιακό υγρό (1,5 kg)

• Την αύξηση του όγκου του αίματος (1,5 kg)

• Τον πλακούντα (0,5 kg).

• Ο φυσιολογικός Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) κυμαίνεται μεταξύ του 20 και του 25.

Η συνιστώμενη αύξηση βάρους είναι 11,5 ως 14 kg.

• Εάν ο ΔΜΣ είναι μικρότερος του 20, η αύξηση του βάρους μπορεί να φτάσει ως τα 16 ή 17 kg.

• Εάν ο ΔΜΣ είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 25. Ο γιατρός θα σου συστήσει να πάρεις 7 ως 10 kg.

• Εάν ο ΔΜΣ είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 30. Δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα 6 με 7 kg. Φτάνουμε σε ένα σύνολο 9 kg, στο οποίο οι γιατροί συστήνουν να προσθέσεις 2 ως 4 kg αποθέματος λίπους, απαραίτητο για τη διατροφή του μωρού όταν είναι στη μήτρα ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Ανάλογα με το βάρος σου πριν την εγκυμοσύνη, ο γιατρός μπορεί να προσαρμόσει αυτήν τη χρήσιμη αύξηση βάρους, συμβουλεύοντάς σε να την μειώσεις (εάν είσαι υπέρβαρη) ή να την αυξήσεις (αν είσαι πολύ αδύνατη).

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός κιλών που μπορώ να πάρω;

Ο γιατρός βασίζεται στον ΔΜΣ ή Δείκτη Μάζας Σώματος (βάρος σε kg διαιρούμενο με το ύψος σε μέτρα στο τετράγωνο), καθώς και σε άλλους παράγοντες: Διατροφή, κατάσταση της υγείας, τρόπος ζωής… Παράδειγμα: Αν πριν την εγκυμοσύνη ζυγίζεις 55 kg και έχεις ύψος 1,62, ο ΔΜΣ υπολογίζεται ως εξής: 55: (1,62 x 1,62) = 21

• Ο φυσιολογικός Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) κυμαίνεται μεταξύ του 20 και του 25. Η συνιστώμενη αύξηση βάρους είναι 11,5 ως 14 kg.

• Εάν ο ΔΜΣ είναι μικρότερος του 20, η αύξηση του βάρους μπορεί να φτάσει ως τα 16 ή 17 kg.

• Εάν ο ΔΜΣ είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 25. Ο γιατρός θα σου συστήσει να πάρεις 7 ως 10 kg.

• Εάν ο ΔΜΣ είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 30. Δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα 6 με 7 kg.

εμενα π.χ ο δεικτης μαζας μου ειναι προ εγκυμοσυνης ειναι 18... και τωρα με τα δυο κιλα που υποτιθετε οτι εχω, η γιατρος μου ειπε οτι ειναι επειδη πρωτα τρωω και μετα ζυγιζομαι δεν ειναι πραγματικο βαρος.. αλλα εικονικο.. ειναι 18,5... θεωρουμε λοιπον λιποβαρης και μπορω να παρω μεχρι 17 κιλα...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γεια σου κοπελα μου!!!!!!

Σου ζηλεβω!!!!! θελω και γω να ντεμπελιαζω ολη μεραααα!!!!!αλλα σε ενα μινα μονο θα το κανω!!! Κιλα ε.... στην αρχη ειχα χασει 3 επειδι δεν κατεβαινε τιποτα, τωρα τα ξαναπηρα και αλλο 1 συν! καλα ειμαι..... τωρα αρχιζουν τα δισκολα...χαχαχ απο την ωρα που το ενιωθα το μωρο εχει αρχησει και μεγαλωνει πολυ γριγορα η κοιλια....τωρα δεν μπορω να κρυφτο και να θελω..... οποτε θα παρω λωγικα και κιλα... υπολογηζω το πολυ 10 δεν θελω παραπανω.... αυτααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...