Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδιααα Μανουλιτεςςς....

Πως εισαστε σημερααα....?? μια χαρα ακουω, για βολτιτσες.. ααχχχ και εμεις θελουμε...!!!

εμεις σημερα το μεσημερι θα κανουμε τραπεζι στην Νονα της μεγαλης μας... εχτες εκανα μια μεγαλη καθαριοτητα στο σπιτι.. και σημερα μου εχει μεινει μονο το μπανιο να καθαρισω... αλλα κουραστηκα πολυ εχτες.. κουνισα και τους καναμπεδες.. και δεν ειχα κια βοηθεια.. αλλα τα εκανα ολα χαλαρα.. ομως το σπιτι μας ελαμψε.. οπψς τις εποχες προ εγκυμοσυνης.. χα χα χα..!!! Τι ωραιο που ειναι ν αβλεπεις καθαρο το σπιτακι σου.. και μονο που αλλαξα στρωση μου φαινετε οτι λαμπει... χα χα χα... και αυτη η μυρωδια του μαλακτικου σε ολο το σπιτι ειναι τελεια...!!!

εκανα την προετοιμασια μου για τα φαγητα εχτες το βραδυ.. και τωρα εχω αρχισει και μαγειρευω.. !! δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο το μενου...!!!

* Σπιτικη τυροπιτα

* σουφλε στον φουρνο

* Κιμα ρολο Γεμιστο με φετα και μπεικον

* Σαλατα μαρουλι με κοτοπουλο ντοματα κ.α

Λιγα και καλα.. δεν χρειαζετε να κανω πολλα..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Πως εισαστε σημερααα....?? μια χαρα ακουω, για βολτιτσες.. ααχχχ και εμεις θελουμε...!!!

εμεις σημερα το μεσημερι θα κανουμε τραπεζι στην Νονα της μεγαλης μας... εχτες εκανα μια μεγαλη καθαριοτητα στο σπιτι.. και σημερα μου εχει μεινει μονο το μπανιο να καθαρισω... αλλα κουραστηκα πολυ εχτες.. κουνισα και τους καναμπεδες.. και δεν ειχα κια βοηθεια.. αλλα τα εκανα ολα χαλαρα.. ομως το σπιτι μας ελαμψε.. οπψς τις εποχες προ εγκυμοσυνης.. χα χα χα..!!! Τι ωραιο που ειναι ν αβλεπεις καθαρο το σπιτακι σου.. και μονο που αλλαξα στρωση μου φαινετε οτι λαμπει... χα χα χα... και αυτη η μυρωδια του μαλακτικου σε ολο το σπιτι ειναι τελεια...!!!

εκανα την προετοιμασια μου για τα φαγητα εχτες το βραδυ.. και τωρα εχω αρχισει και μαγειρευω.. !! δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο το μενου...!!!

* Σπιτικη τυροπιτα

* σουφλε στον φουρνο

μπραβο ρε θηριο ολ αυτα μονη σου? μονο εγω ειμαι η ανοικοκυρευτη:(

στειλε λιγη τυροπιτα κατα δω

Yupqp2.png

μπραβο ρε θηριο ολ αυτα μονη σου? μονο εγω ειμαι η ανοικοκυρευτη:(

στειλε λιγη τυροπιτα κατα δω

ευχαριστως... χα χα χα... !!!

Και φαντασου οτι τωρα δεν εκανα φυλλο μονη μου,λογο οτι δεν προλαβαινω, πηρα σφολιατα και την εφτιαξα.. παντως ειναι πολυυυ ευκολη.. και τυροπιτα να φτιαξεις και ζαμπονοτυροπιτα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

* Σπιτικη τυροπιτα

* σουφλε στον φουρνο

Ααααααχχχ στειλε ενα ταπερακιιιιιι! Ισα μια γευση απο το καθε ενα,δε θελω πολλα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσια μου? Τι κανετε? Εγω ειμαι μονη μου παλι ολη μερα σημερα..... Ο αντρας μου εχθες δουλευε νυχτα κ το πρωϊ κοιμοταν, κ το μεσημερι σηκωθηκε, εφαγε κ ξαναπηγε στη δουλεια γιατι ειναι επιφυλακη με ολες αυτες τις ανακατωσουρες των ημερων....

Μου ειπε κ το κορυφαιο οτι μπορει να λειψει για ενα μηνα για εκπαιδευσηκ το χειροτερο δεν ειναι αυτο, αλλα οτι θα πρεπει να ανεβω κ εγω Αθηνα για την β' επιπεδου και δεν εχω που να αφησω το παιδι.....

Ωραιος που θα ειναι αυτος ο μηνας...μουρλια!

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!τι μου κανετε:;;;!!!!!!!ξεκουραστηκατε σκ;;;!!!!!!!!ελπιζω ναι!!!!!!!!

Που ειστε κοριτσια μου? Τι κανετε? Εγω ειμαι μονη μου παλι ολη μερα σημερα..... Ο αντρας μου εχθες δουλευε νυχτα κ το πρωϊ κοιμοταν, κ το μεσημερι σηκωθηκε, εφαγε κ ξαναπηγε στη δουλεια γιατι ειναι επιφυλακη με ολες αυτες τις ανακατωσουρες των ημερων....

Μου ειπε κ το κορυφαιο οτι μπορει να λειψει για ενα μηνα για εκπαιδευσηκ το χειροτερο δεν ειναι αυτο, αλλα οτι θα πρεπει να ανεβω κ εγω Αθηνα για την β' επιπεδου και δεν εχω που να αφησω το παιδι.....

Ωραιος που θα ειναι αυτος ο μηνας...μουρλια!

μαρακι μου γιατι να ανεβεις αθηνα κ να μην πας στα πεθερικα σου αυτο το μηνα η οταν θα ειναι να κανεις την β'επιπεδου;;;;να εχεις κα καποιον να σε βοηθησει με το παιδι....τη γνωμη μου λεω, μην παρεξηγηθει,ετσι;;;;!!!!!!!!!απλα κ συ αρκετα εχεις ταλαιπωρηθει τοσο καιρο....

εγω κοριτσια σημερα εχω την αυχενικη κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!ξερω οτι ολα θα πανε καλα(κ το ευχομαι κι ολας) και ανυπομωνω να δω το μωρακι μου!!!!!!!!!!!δυστυχως ομως θα παω μονη μου, μιας που κ ο αντρας μου κ η αδερφη μου δουλευουν.....μου κακοφαινεται αυτο αλλα τι να κανω.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Σπυριδουλα και γενικοσ σε ολα τα κοριτσια!!!!! ααα και καλη ευδομαδα!!!!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι σημερα και καλα αποτελεσματα!!!!! Απολαυσε το σημερα!!!!! δεν πιραζει που θα πασ μονη σου, παρε ενα CD απο τον γιατρο και μετα δεσ το μαζι με τον αντρα σου!!!! πριν πασ φαει σοκολατα για να κουνιεται το μορο.....;););););) φιλακια και περιμενω τα νεα σου!!!!!!!!!

Εγω ηρθα στο γραφειο μετα απο ρεπο,,,, και οπωσ παντα χαρτουρααααα...... μπολικη!!!!! Λιγο εμεινε!!! Οι υπολοιπεσ τι κανετε??????

Καλημερα Σπυριδουλα και γενικοσ σε ολα τα κοριτσια!!!!! ααα και καλη ευδομαδα!!!!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι σημερα και καλα αποτελεσματα!!!!! Απολαυσε το σημερα!!!!! δεν πιραζει που θα πασ μονη σου, παρε ενα CD απο τον γιατρο και μετα δεσ το μαζι με τον αντρα σου!!!! πριν πασ φαει σοκολατα για να κουνιεται το μορο.....;););););) φιλακια και περιμενω τα νεα σου!!!!!!!!!

Εγω ηρθα στο γραφειο μετα απο ρεπο,,,, και οπωσ παντα χαρτουρααααα...... μπολικη!!!!! Λιγο εμεινε!!! Οι υπολοιπεσ τι κανετε??????

σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!οταν γυρισω σπιτι θα σας πω τα νεα!!!!!!

υπομονη στη δουλεια....τουλαχιστον περναει γρηγορα η ωρα οταν εχεις δουλεια!!!!!!

stavr τι κανεις;;;!!!!εισαι καλυτερα;;;;!!!!!!!!ελπιζω ναι!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!τι μου κανετε:;;;!!!!!!!ξεκουραστηκατε σκ;;;!!!!!!!!ελπιζω ναι!!!!!!!!

μαρακι μου γιατι να ανεβεις αθηνα κ να μην πας στα πεθερικα σου αυτο το μηνα η οταν θα ειναι να κανεις την β'επιπεδου;;;;να εχεις κα καποιον να σε βοηθησει με το παιδι....τη γνωμη μου λεω, μην παρεξηγηθει,ετσι;;;;!!!!!!!!!απλα κ συ αρκετα εχεις ταλαιπωρηθει τοσο καιρο....

εγω κοριτσια σημερα εχω την αυχενικη κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!ξερω οτι ολα θα πανε καλα(κ το ευχομαι κι ολας) και ανυπομωνω να δω το μωρακι μου!!!!!!!!!!!δυστυχως ομως θα παω μονη μου, μιας που κ ο αντρας μου κ η αδερφη μου δουλευουν.....μου κακοφαινεται αυτο αλλα τι να κανω.....

Καλημερα κοριτσακια μου καλη εβδομαδα.

Σπυριδουλα μου πιο καλα να ταπαιπωρηθω να παρω που λεει ο λογος στη χειροτερη τη μικρη μαζι μου κ να ξαναγυρισουμε στο σπιτακι μας παρα να παω Πατρα.

Κατ'αρχας πως θα "δεσω" τη μικρη να παμε με το κτελ κ να μην το ανατιναξει, τα εξοδα θα ειναι περισσοτερα για την μεταβαση (καραβι συν ταξι συν κτελ -και πιο ακριβη η β') και στην πεθερα μου θα ειμαστε 6 ατομα συν ενας σκυλος συν το καπνισμα των 3 απο τους 4 εκει μεσα που πιστεψε με ειναι παααααρα πολυ!!!

Ασε να μεινω καλυτερα σπιτακι μου κι ας ειμαι μονη μου, γιατι μετα αν παω κ το μετανοιωσω πως να φυγω?

Γεια σας ηρθα αλλα δε μου κανετε κ την κανω?

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και να έχουμε μια καλή εβδομάδα, γεμάτη χαρούμενες ειδήσεις!!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες μαζί και κάθε μία ξεχωριστά για το ενδιαφέρον και τις ευχούλες σας.....ευτυχώς, είμαι καλύτερα, το αίμα μια έρχεται μια φεύγει, αλλά δε μασάμε.....

Σπυριδούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....σου εύχομαι μια θαυμάσια αυχενική (που θα είναι δηλαδή)! Και εμένα ο σύζυγος δουλεύει όλη μέρα και δεν έρχεται στο γιατρό. Μονάχα προχθές που είχα την αιμορραγία ήρθε και τρελάθηκε όταν είδε το μωρό, αφού είχε να έρθει από την πρώτη φορά, που μονάχα φαινόταν ο σάκος! Μην μου στεναχωριέσαι, θα έρθει κάποιος την επόμενη φορά μαζί σου!

Μαρια, είναι πολύ δύσκολο να μην εχεις κάποιον δικό σου σε μια δύσκολη στιγμή......αλήθεια, είσαι σε νησί μακρυά από την Αθήνα? Δεν υπάρχει κάποια φίλη που να μπορούσε να προσφερθεί? εγώ το γιο τον παίρνω και μαζί μου στο γιατρό, όταν δεν έχω τι να τον κάνω, αλλά είναι στην πόλη μου....θα βρεις τη λύση....μακάρι να είμαστε κοντά να σου κρατούσα εγώ τη μικρούλα....

Βαλεντίνα πάρτο χαλαρά με τη δουλειά.....εποχιακή είναι και η δική σου? και εμάς το ίδιο. Το καλοκαίρι πνιγόμαστε καιι το χειμώνα βαριόμαστε.....

Γεωργία, στείλε κανένα ταπεράκι και από εδώ....ένα κομμάτι τυροπιτούλα έστω........

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!!!!

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Eιμαι Συρο ρε αγαπη κ ολες οι φιλες μου σουλευουν...μεχρι κ με την αδερφη μου που το συζητησα πανικοβληθηκε γτ εκεινη δουλευει και η ανηψια μου παει Λυκειο κ ειναι πολυ φορτωμενο το προγραμμα της.... :confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου καλη εβδομαδα.

Σπυριδουλα μου πιο καλα να ταπαιπωρηθω να παρω που λεει ο λογος στη χειροτερη τη μικρη μαζι μου κ να ξαναγυρισουμε στο σπιτακι μας παρα να παω Πατρα.

Κατ'αρχας πως θα "δεσω" τη μικρη να παμε με το κτελ κ να μην το ανατιναξει, τα εξοδα θα ειναι περισσοτερα για την μεταβαση (καραβι συν ταξι συν κτελ -και πιο ακριβη η β') και στην πεθερα μου θα ειμαστε 6 ατομα συν ενας σκυλος συν το καπνισμα των 3 απο τους 4 εκει μεσα που πιστεψε με ειναι παααααρα πολυ!!!

Ασε να μεινω καλυτερα σπιτακι μου κι ας ειμαι μονη μου, γιατι μετα αν παω κ το μετανοιωσω πως να φυγω?

Γεια σας ηρθα αλλα δε μου κανετε κ την κανω?

εχεις δικιο οσων αφορα τα εξοδα...οσο για το πως φευγεις αν το μετανιωσεις, η απαντηση ειναι απλη!!!!!ΟΠΩς ΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!!!σιγα μην απολογηθεις!!!!!!!ηρθα να σας δω, χαρηκα πολυ που σας ειδα, ελπιζω να μπορεσω να ερθω παλι συντομα, γεια σας!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D οσο για τις συνθηκες διαβιωσης, ειναι λιγο περιεργες, εχεις δικιο!!!!!!!!απλα εγω το ειπα γιατι χρειαζεσαι κ συ βοηθεια......

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και να έχουμε μια καλή εβδομάδα, γεμάτη χαρούμενες ειδήσεις!!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες μαζί και κάθε μία ξεχωριστά για το ενδιαφέρον και τις ευχούλες σας.....ευτυχώς, είμαι καλύτερα, το αίμα μια έρχεται μια φεύγει, αλλά δε μασάμε.....

Σπυριδούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου....σου εύχομαι μια θαυμάσια αυχενική (που θα είναι δηλαδή)! Και εμένα ο σύζυγος δουλεύει όλη μέρα και δεν έρχεται στο γιατρό. Μονάχα προχθές που είχα την αιμορραγία ήρθε και τρελάθηκε όταν είδε το μωρό, αφού είχε να έρθει από την πρώτη φορά, που μονάχα φαινόταν ο σάκος! Μην μου στεναχωριέσαι, θα έρθει κάποιος την επόμενη φορά μαζί σου!

Μαρια, είναι πολύ δύσκολο να μην εχεις κάποιον δικό σου σε μια δύσκολη στιγμή......αλήθεια, είσαι σε νησί μακρυά από την Αθήνα? Δεν υπάρχει κάποια φίλη που να μπορούσε να προσφερθεί? εγώ το γιο τον παίρνω και μαζί μου στο γιατρό, όταν δεν έχω τι να τον κάνω, αλλά είναι στην πόλη μου....θα βρεις τη λύση....μακάρι να είμαστε κοντά να σου κρατούσα εγώ τη μικρούλα....

Βαλεντίνα πάρτο χαλαρά με τη δουλειά.....εποχιακή είναι και η δική σου? και εμάς το ίδιο. Το καλοκαίρι πνιγόμαστε καιι το χειμώνα βαριόμαστε.....

Γεωργία, στείλε κανένα ταπεράκι και από εδώ....ένα κομμάτι τυροπιτούλα έστω........

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!!!!

μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!χαρηκα που εισαι καλυτερα!!!!!!ετσι να σ'ακουμε!!!!!να λες οτι δεν μασας!!!!!!!κ παλι μπραβο σου!!!!!!!!!!

σ'ευχαριστω κ για τις ευχες σου!!!!!!μολις επιστρεψω θα σας πω νεα!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Eχω πελαγωσει κ ουτε που ειδα την απαντηση σου ο γκαβος!

Χαιρομαι παααααααρα πολυ που ανεβηκες, μην σκεφτεσαι τιποτα κ μη μασας, ολα ειναι "μια ιδεα" κ οπως σου ερχεται η εννοια να σου φευγει,να την διωχνεις, μη της κανεις τη χαρη να σε χαλασει!

Ξουτ-ξουτ! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...