Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσακια μου σας αφηνω..παω για δουλεια!! Φιλακια πολλα και καλο απογευμα.. Θα τα πουμε αυριο και ελπιζω stavr να εισαι καλυτερα και ψυχολογικα και σωματικα..

WBCAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια....

Γεωργία, συγχαρητήρια για τη χοριακή σου...είναι σούπερ, με το καλό το μωράκι σου...

Κρίστυ, κάνω και εγω ενεσάκια Clexane 0,4....αν πονάς, σωστά σου είπε η Γεωργία να προσπαθείς σε άλλο σημείο.....εγώ πιάνω με το δείκτη και τον αντίχειρα και σηκώνω λίγο το δέρμα, ενώ βάζω τη βελόνα κάθετα, σιγά σιγά....θα το βρεις το κόλπο;););););)..

Κορίτσια είμαι χάλια....

έχω ξανά αιμορραγία και πόνους περιόδου....ξαφνικά κατα τις 12 άρχισα και πονούσα, κάθισα και ....γκλουπ...είχα πλυ:confused:μμυρίσει:(:(:(:(:(:(:(

Πήγα:rolleyes: στο γιατρό, ευ:rolleyes:χώς το μωρό είναι καλα, εχει μεγαλώσει, όμως έχω πάλι αποκκόλληση:(:(:(:(.......Τι να πω, τέτοια ατυχία, χωρίς να κάνω τίποτα.....μου έκανε δυο ενέσεις και πάλι utro και ξάπλα.....είμαι πολύ απογοητευμένη και αγχωμένη..το γιόκα μου πάει να τον πάρει ο ανδρας μου απότο σχολείο και να τον πάει στην πεθερά μου...κλαίω, πάλι μακρυα του..

Αλλα αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά?

Τώρα που θα έιμαι πάλι κρεββάτι, θα διαβάσω τα νεάκια σας

Καλό μεσημερι

Σας φιλώ

Koπελα μου, τωρα ειδα το μηνυμα σου, μην σε παιρνει απο κατω!!!!!!! Θα το ξεπερασεισ και αυτο!!!! και μεισ εδω θα σε βοηθησουμε!!!!!;) Ξεκουρασου και προσπαθησε να ηρεμισεισ..... εχει κατι οραιουσ μεθοδουσ χαλαροσησ για εγκυεσ.... ψαξε στο ιντερνετ και σιγουρα θα βρεισ... εγω τισ κανω που και που, και βοηθανε...... και μην σκεφτεσαι αρνιτικα!!!! Το μωρακι ειναι μια χαρα το ειδεσ..... τπομονη!!!! Ειμαστε ολεσ μαζι σου!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες! Stavr μου ηρεμησε και ξεκουρασου, αφου ειναι καλα το μωρακι σου μην ανησυχεις.. Αχ ανυπομονω να μαθω το φυλο και εγω! Οχι οτι θα αλλαξει κατι, απλα θα αρχισω να το φανταζομαι πιο συγκεκριμενα! Εμενα η αυχενικη ηταν 1,0 mm, και το απογευμα περιμενω και τις αιματολογικες.. Αντε να νιωσουμε και τα νινακια μας συντομα! Θα ειναι απιστευτο..

Ειναι απιστευτη η αισθηση οταν σε σκουνταει απο μεσα.... και ξερεισ οτι ειναι καλα, δεν βαζεισ στο μυαλο σου διαφορα..... αν δεν το νιωθεσ καμια φορα τρωσ λιγη σοκολατα και σε 20 λεπτα αρχηζει.....χιχιχι

Καλη τυχη σε ολα τα κοριτσια και να προσεχετε!!!!!!!!!!!

Koπελα μου, τωρα ειδα το μηνυμα σου, μην σε παιρνει απο κατω!!!!!!! Θα το ξεπερασεισ και αυτο!!!! και μεισ εδω θα σε βοηθησουμε!!!!!;) Ξεκουρασου και προσπαθησε να ηρεμισεισ..... εχει κατι οραιουσ μεθοδουσ χαλαροσησ για εγκυεσ.... ψαξε στο ιντερνετ και σιγουρα θα βρεισ... εγω τισ κανω που και που, και βοηθανε...... και μην σκεφτεσαι αρνιτικα!!!! Το μωρακι ειναι μια χαρα το ειδεσ..... τπομονη!!!! Ειμαστε ολεσ μαζι σου!!!!

Ευχαριστώ Βαλεντίνα μου και εσένα και όλα τα κορίτσια.....είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά.....θα περάσει και αυτό......

Φιλιά πολλά

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

stavr φανταζομαι την ανησυχια σου αλλα απο τη στιγμη που ειδες το μωρακι σου σωο κ αβλαβες θετικες σκεψεις για να χαιρεται κ αυτο!!! ολα θα πανε καλα κ περιμενουμε νεοτερα κ ευχαριστα!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κοριτσια! Ευχομαι να εχετε μια ομορφη μερα κ να ειστε ολες καλα κ σωματικα και ψυχολογικα!

Εμεις φευγουμε για οικογενειακη εξορμηση στο σουπερ-μαρκετ! :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερααα Κοριτσακια μου..!!! ελπιζω να εισαστε καλα σημερα...!!

Σταυρουλα μου πως εισαι σημερα καλο μου..??? το αιμα εχει ηρεμισει καθολου...??? αφου το μωρακι σου ειναι καλα κοριτσακι μου μην ανυσηχεις.. ολα θα πανε καλα.. θα το δεις...!!!

εμεις εχτες το απογευμα ειχαμε ανακατοσουρες.. και σημερα ξυπνησα παλι το ιδιο.. οχι πολυ ευχτηχως...!!! αυριο θα ερθει η νονα της μεγαλης και θα πρεπει να κανονισω ο μενου, και να φτιαξω το σπιτι.. δεν θα κανω πολλα πραγματα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γεια σασ κοριτσια!!! πωσ ηστε σημερα!!!!!?????? εγω πριν δυο ωρεσ ηρθα στο γραφειο και οπωσ σινιθοσ χαμοσ απο χαρτουρα....... ελειψα μονο προι!!!!!!!!! και αυριο ρεπουδακι!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: την δευτερα θα μαζευω τα ασιμαζευτα...χαχαχ δεν πιραζει!!! σασ ευχομαι σε ολεσ καλο ΣΚ!!!! φιλακια πολλα!!!!

Καλημέρα σε όλες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Σταυρούλα, για σένα μπήκα κοριτσάκι, για να σου πω να μην ανησυχείς. Κορίτσια με συνεχείς αιμορραγίες και τους 9 μήνες κατάφεραν να γεννήσουν χωρίς πρόβλημα τα πιο γερά παιδιά. Όταν το μωράκι είναι δυνατό, τίποτα δεν το επηρεάζει. Απλά εμείς ταλαιπωρούμαστε και αγχωνόμαστε λίγο παραπάνω. Κάνε κουράγιο, σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά θα περάσει κι αυτό. Τα φιλιά μου σε όλες. Παραμένω ξάπλα και είμαι καλά. Ολέ!

L2jgp3.png

Καλημερα στα κοριτσια, καλη Κυριακη να εχετε!!!

Εγω ειπα εχθες να το "ριξω εξω" κ να αργησω να κοιμηθω λιγακι για να δω μια ταινια αλλα η μικρη μου σημερα το πρωϊ με ξυπνησε την ιδια ωρα οποτε με βλεπω σε καμμια ωρα να κουτουλαω!....:rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε ζουζουνα εσυ τι κανεις?

μια χαρά είμαστε κ μεις κούκλα μου!!!!!!ήμασταν εχθές σε ένα τραπέζι ως αργά κ σήμερα δεν μπορούμε να σηκωθούμε οικογενειακώς!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...