Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

εσυ δεν θυμαμε, εχεις θρομβοφιλια η τις κανεις προληπτικα..?? επισης δεν κανεις καθε μερα...??

προληπτικα τις κανω,την δοση των 0.35ml κ καθε μερα.ρωτησα τον γιατρο για την εξεταση αντι-χα αλλα μου ειπε οτι δεν την χρειαζομαι,τουλαχιστον ακομα.σε 1-2 εβδομαδες θα ξαναπαω στην αιματολογο γιατι μου ειχε πει οτι οταν φτασω 11-12 εβδομαδα θα χρειαστει να επαναλαβουμε καποιες εξετασεις,να δουμε μηπως σε κατασταση εγκυμοσυνης κατι αλλαζει στον οργανισμο μου.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου σας παραθετω ενα αρθρακι που διαβασα για την εβδομαδα που βρισκομαι εγω τωρα (20η) αλλα ειναι σχετικα χρησιμο κ καποια κοριτσια ειχαν ρωτησει για διαφορες διατροφικες ιδιαιτεροτητες.. ;)

Τι προσφέρουν οι βιταμίνες

Είναι ευεργετικές όχι μόνο για τη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου συστήματος, την ομαλή λειτουργία του αίματος, των ιστών και των κυττάρων. Κάποιες βιταμίνες, όπως η Β και η C, δεν αποθηκεύονται στον οργανισμό και θα πρέπει να τις λαμβάνεις καθημερινά από το διαιτολόγιό σου. Ενημερώσου σωστά για τις συνιστώμενες δόσεις των βιταμινών, γιατί η υπερβιταμίνωση έχει βλαβερές συνέπειες. Το πλεόνασμα της βιταμίνης Α, για παράδειγμα, μπορεί να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες στο έμβρυο. Γι' αυτό συνιστάται στις υποψήφιες και μέλλουσες μητέρες να αποφεύγουν το συκώτι, το φουά γκρα και το μουρουνέλαιο, που περιέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Α, η οποία αποθηκεύεται στον οργανισμό με κίνδυνο να βλάψει το κρανίο, τον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη του εμβρύου. Οι βιταμίνες είναι πολύ ευαίσθητες. Όταν οι τροφές βράζονται σε υψηλή θερμοκρασία, εκτίθενται στον αέρα ή υφίστανται βιομηχανική επεξεργασία, οι βιταμίνες τους καταστρέφονται. Να προτιμάς τα φρέσκα φρούτα, τα ωμά λαχανικά και τις ανεπεξέργαστες τροφές. Αν θέλεις να μαγειρέψεις τα λαχανικά, είναι προτιμότερο να τα βράζεις στον ατμό ή να τα σοτάρεις για να μη χάνουν τη θρεπτική αξία τους. Γενικά, είναι προτιμότερο να τρέφεσαι με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά.

z7tup3.pngArPLp3.png

προληπτικα τις κανω,την δοση των 0.35ml κ καθε μερα.ρωτησα τον γιατρο για την εξεταση αντι-χα αλλα μου ειπε οτι δεν την χρειαζομαι,τουλαχιστον ακομα.σε 1-2 εβδομαδες θα ξαναπαω στην αιματολογο γιατι μου ειχε πει οτι οταν φτασω 11-12 εβδομαδα θα χρειαστει να επαναλαβουμε καποιες εξετασεις,να δουμε μηπως σε κατασταση εγκυμοσυνης κατι αλλαζει στον οργανισμο μου.

ναι αυτο το ξερω.. οτι αλλαζει.. αλλα εμενα μου ειχα πει, οτι απο την στιγμη που εχω αυτο δεν αλλαζει.. αλλα εαν δεν ειχα παλι δεν αλλαζει.. δηλαδη, στην συνηφαδα μου ειχα βγει οριακες αρνητικες οι εξετασεις θρομβοφιλιας.. εμεινε εγκυος.. και συνεχισαν να ειναι οριακες αρνητικες.. οποτε..???

να κανεις οτι σου πουν.. εμενα μου εχει βγει το λαδι.. ανα δυο βδομαδες παω στο τμημα πηξης.. πλεον με ξερουν ολοι.. ομως για χαρη του μωρου μου δεν με νοιαζει...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Γεωργία, συγχαρητήρια για τη χοριακή σου...είναι σούπερ, με το καλό το μωράκι σου...

Κρίστυ, κάνω και εγω ενεσάκια Clexane 0,4....αν πονάς, σωστά σου είπε η Γεωργία να προσπαθείς σε άλλο σημείο.....εγώ πιάνω με το δείκτη και τον αντίχειρα και σηκώνω λίγο το δέρμα, ενώ βάζω τη βελόνα κάθετα, σιγά σιγά....θα το βρεις το κόλπο;););););)..

Κορίτσια είμαι χάλια....

έχω ξανά αιμορραγία και πόνους περιόδου....ξαφνικά κατα τις 12 άρχισα και πονούσα, κάθισα και ....γκλουπ...είχα πλυ:confused:μμυρίσει:(:(:(:(:(:(:(

Πήγα:rolleyes: στο γιατρό, ευ:rolleyes:χώς το μωρό είναι καλα, εχει μεγαλώσει, όμως έχω πάλι αποκκόλληση:(:(:(:(.......Τι να πω, τέτοια ατυχία, χωρίς να κάνω τίποτα.....μου έκανε δυο ενέσεις και πάλι utro και ξάπλα.....είμαι πολύ απογοητευμένη και αγχωμένη..το γιόκα μου πάει να τον πάρει ο ανδρας μου απότο σχολείο και να τον πάει στην πεθερά μου...κλαίω, πάλι μακρυα του..

Αλλα αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου...

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά?

Τώρα που θα έιμαι πάλι κρεββάτι, θα διαβάσω τα νεάκια σας

Καλό μεσημερι

Σας φιλώ

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια....

Γεωργία, συγχαρητήρια για τη χοριακή σου...είναι σούπερ, με το καλό το μωράκι σου...

Κρίστυ, κάνω και εγω ενεσάκια Clexane 0,4....αν πονάς, σωστά σου είπε η Γεωργία να προσπαθείς σε άλλο σημείο.....εγώ πιάνω με το δείκτη και τον αντίχειρα και σηκώνω λίγο το δέρμα, ενώ βάζω τη βελόνα κάθετα, σιγά σιγά....θα το βρεις το κόλπο;););););)..

Κορίτσια είμαι χάλια....

έχω ξανά αιμορραγία και πόνους περιόδου....ξαφνικά κατα τις 12 άρχισα και πονούσα, κάθισα και ....γκλουπ...είχα πλυ:confused:μμυρίσει:(:(:(:(:(:(:(

Πήγα:rolleyes: στο γιατρό, ευ:rolleyes:χώς το μωρό είναι καλα, εχει μεγαλώσει, όμως έχω πάλι αποκκόλληση:(:(:(:(.......Τι να πω, τέτοια ατυχία, χωρίς να κάνω τίποτα.....μου έκανε δυο ενέσεις και πάλι utro και ξάπλα.....είμαι πολύ απογοητευμένη και αγχωμένη..το γιόκα μου πάει να τον πάρει ο ανδρας μου απότο σχολείο και να τον πάει στην πεθερά μου...κλαίω, πάλι μακρυα του..

Καλό μεσημερι

Σας φιλώ

αχ βρε κορίτσι μου, μη στεναχωριέσαι, αφού το μωράκι σου είναι καλά κ μεγαλώνει, όλα θα πάνε καλά..... ξάπλωσε, ηρέμησε κ΄σιγά σιγά θα περάσει........λίγες μερούλες μόνο, ναι???

Δεν μας κουράζεις καθόλου, έτσι κ αλλιώς εδώ λέμε η καθε μια τις ανησυχίες μας....... ότι θες εδώ είμαστε........

φιλιά....

dYw9p3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Κορίτσια είμαι χάλια....

Καλό μεσημερι

Σας φιλώ

οπως ειπε κ η βροχερη, αφου το μωρακι σου ειναι καλα, μην ανυσηχεις....ΞΑΠΛΑ,ΞΑΠΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ!!!!!!!!κ υπομονη!!!!!!!!

δεν μας κουραζεις καθουλου!!!!!!!!στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα κορίτσια....

Κορίτσια είμαι χάλια....

Καλό μεσημερι

Σας φιλώ

Μην στεναχωριεσαι για την αποκοληση, οσο σου λεει ο γιατρος οτι το μωρακι σου ειναι καλα κ εισαι ξαπλα ολα καλα θα πανε!

Μην απογοητευεσαι ουτε να αγχωνεσαι...μην ξεχνας πως οσο μικρο κ να ειναι το μωρακι μας, το πρωτο που του "περναμε" ειναι τα συναισθηματα μας, σκεψου λοιπον οτι εχεις μεν το αγορακι σου μακρυα αλλα εχεις το αλλο σου μωρακι μαζι για παρεα... κ ολα θα πανε καλα!!!! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Μην στεναχωριεσαι για την αποκοληση, οσο σου λεει ο γιατρος οτι το μωρακι σου ειναι καλα κ εισαι ξαπλα ολα καλα θα πανε!

Μην απογοητευεσαι ουτε να αγχωνεσαι...μην ξεχνας πως οσο μικρο κ να ειναι το μωρακι μας, το πρωτο που του "περναμε" ειναι τα συναισθηματα μας, σκεψου λοιπον οτι εχεις μεν το αγορακι σου μακρυα αλλα εχεις το αλλο σου μωρακι μαζι για παρεα... κ ολα θα πανε καλα!!!! ;)

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου πάρα πολύ, αλλά ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΑ με έχχει πάρειαπό κάτω και κλαίω.....έχω ήδη αποβολή που μου κόστισε πολύ..στο 2ο μήνα είχα πάλι αποκόλληση, με πιο λίγο αίμα, που την ξεπέρασα σε μία εβδομάδα...τώρα είναι όπως όταν έχω περιοδο και ποναω.....αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι ότι το μωρό είναι σχηματισμένο...έχει κεφαλάκι, ποδαράκια και τα χεράκια του τα είχε μπροστά στο μουτράκι του, έτσι κουλουριασμένο που ήταν.....

Με έχει πάρει πολυ από κάτω...

Μάλλον φταίνε οι ορμόνες

Σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.........

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Καλο μεσημερι σε ολες! Stavr μου ηρεμησε και ξεκουρασου, αφου ειναι καλα το μωρακι σου μην ανησυχεις.. Αχ ανυπομονω να μαθω το φυλο και εγω! Οχι οτι θα αλλαξει κατι, απλα θα αρχισω να το φανταζομαι πιο συγκεκριμενα! Εμενα η αυχενικη ηταν 1,0 mm, και το απογευμα περιμενω και τις αιματολογικες.. Αντε να νιωσουμε και τα νινακια μας συντομα! Θα ειναι απιστευτο..

WBCAp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσι μου, μη στεναχωριέσαι, αφού το μωράκι σου είναι καλά κ μεγαλώνει, όλα θα πάνε καλά..... ξάπλωσε, ηρέμησε κ΄σιγά σιγά θα περάσει........λίγες μερούλες μόνο, ναι???

Δεν μας κουράζεις καθόλου, έτσι κ αλλιώς εδώ λέμε η καθε μια τις ανησυχίες μας....... ότι θες εδώ είμαστε........

φιλιά....

Σε ευχαριστώ Βροχερή μου.....εσύ ξέρεις πως είναι να παλεύεις για το αυτονόητο........απλώς, τώρα νομίζω ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μου και όλο θυμαμαι το παρελθόν και αυτό με πονά......δεν μπορώ να διαπραγματευτώ τα συναισθήματά μου......νομιζω ότι είμαι λίγο σοκαρισμένη γιατί τίποτα δεν προμύνηε αυτή την εξέλιξη.....

Σε φιλώ γλυκά......

οπως ειπε κ η βροχερη, αφου το μωρακι σου ειναι καλα, μην ανυσηχεις....ΞΑΠΛΑ,ΞΑΠΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ!!!!!!!!κ υπομονη!!!!!!!!

δεν μας κουραζεις καθουλου!!!!!!!!στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Σπυριδούλα μου παντα απαντάς από τις πρώτες τα μυνήματά μου και έχει πάντα ένα καλό λόγο.......θα μου περάσει, απλά αναρωτιέμαι "Γιατί?" ούτε ο γιατρός μου ΄δωσε μια απάντηση σε αυτό....είναι , λέει, πολλοι παράγοντες....ενέσεις κάνω, προσπαθώ να ξεκουράζομαι και όμως.....

Θα μου περάσει

Να' σαι πάντα καλά.......

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου πάρα πολύ, αλλά ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΑ με έχχει πάρειαπό κάτω και κλαίω.....έχω ήδη αποβολή που μου κόστισε πολύ..στο 2ο μήνα είχα πάλι αποκόλληση, με πιο λίγο αίμα, που την ξεπέρασα σε μία εβδομάδα...τώρα είναι όπως όταν έχω περιοδο και ποναω.....αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι ότι το μωρό είναι σχηματισμένο...έχει κεφαλάκι, ποδαράκια και τα χεράκια του τα είχε μπροστά στο μουτράκι του, έτσι κουλουριασμένο που ήταν.....

Με έχει πάρει πολυ από κάτω...

Μάλλον φταίνε οι ορμόνες

Σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.........

Αχ μη σκεφτεσαι ετσι.. Καταλαβαινω οτι σε παιρνει απο κατω και ανησυχεις αλλα οσο μπορεις να εισαι αισιοδοξη..γιατι τα νιωθει το μωρακι σου. Να εισαι δυνατη και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και θα ξεπεραστει κι αυτο..

WBCAp3.png

Καλο μεσημερι σε ολες! Stavr μου ηρεμησε και ξεκουρασου, αφου ειναι καλα το μωρακι σου μην ανησυχεις.. Αχ ανυπομονω να μαθω το φυλο και εγω! Οχι οτι θα αλλαξει κατι, απλα θα αρχισω να το φανταζομαι πιο συγκεκριμενα! Εμενα η αυχενικη ηταν 1,0 mm, και το απογευμα περιμενω και τις αιματολογικες.. Αντε να νιωσουμε και τα νινακια μας συντομα! Θα ειναι απιστευτο..

Σούπερ αυχενική.....Μπράβο, όλα είναι σούπερ....όσο για φύλο, έχεις ιδιαίτερη προτίμηση?

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Σούπερ αυχενική.....Μπράβο, όλα είναι σούπερ....όσο για φύλο, έχεις ιδιαίτερη προτίμηση?

Δεν εχω προτιμηση αλλα εχω αγωνια να μαθω.. πραγματικα το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι καλα.. αλλα θα αρχισω να σκεφτομαι πραγματακια, δωματιο..καταλαβαινεις!

WBCAp3.png

Σε ευχαριστώ Βροχερή μου.....εσύ ξέρεις πως είναι να παλεύεις για το αυτονόητο........απλώς, τώρα νομίζω ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μου και όλο θυμαμαι το παρελθόν και αυτό με πονά......δεν μπορώ να διαπραγματευτώ τα συναισθήματά μου......νομιζω ότι είμαι λίγο σοκαρισμένη γιατί τίποτα δεν προμύνηε αυτή την εξέλιξη.....

Σε φιλώ γλυκά......

Σπυριδούλα μου παντα απαντάς από τις πρώτες τα μυνήματά μου και έχει πάντα ένα καλό λόγο.......θα μου περάσει, απλά αναρωτιέμαι "Γιατί?" ούτε ο γιατρός μου ΄δωσε μια απάντηση σε αυτό....είναι , λέει, πολλοι παράγοντες....ενέσεις κάνω, προσπαθώ να ξεκουράζομαι και όμως.....

Θα μου περάσει

Να' σαι πάντα καλά.......

κοριτσακι μου γλυκο, απλα σε νιωθω....ειχα κ γω μια αποβολη περυσι κ ξερω ακριβως ποια ειναι τα συναισθηματα...οπως ξερω κ τωρα το αγχος που περνας....η αποκολληση δεν ειναι τιποτα κ το ξερεις κ εσυ πολυ καλα...απλα θελει πολυ προσοχη!!!!!αντε ομως να σκεφτεις λογικα, εχοντας τρελαμενες ορμονες και αγχος!!!!!!!!!γι'αυτο σου λεω, σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!κ ξερω πως οτι κ να σου πουμε εμεις, πρεπει να το βαλεις η ιδια στο μυαλο σου πως ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!ισως με λιγη "κουραση" παραπανω, αλλα ξερεις πως αυτο δεν εχει σημασια!!!!!!!!!!!πανω απ'ολα η υγεια των μικρων μας!!!!!!!!!!κ εμεις, αν ειναι αυτα καλα περνουμε δυναμη κ συνεχιζουμε!!!!!!κ αντεχουμε τις δυσκολιες!!!!!!!!

δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι....οσο τετριμενο κ αν ακουστει, θα ξεπεραστουν ολα αν αντλησουμε τη δυναμη, απο τον ιδιο μας τον εαυτο!!!!!!!!(πιστεψε με, πιανει!!!!!!!!προσπαθησε το κ θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!)

πολλα φιλακια!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...