Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπεραααα Μανουλιτες μου...!!!

Πηγαμε σημερα για την αυχενικη... ολα τελεια.. ειμαστε 12+1...και εχουμε φτασει τα 5,50 εκατοστα.. !!!!

εχουμε τα παντα μας, χερακια, ποδαρακια, ρινικο οστο, στομαχακια, κυστη... και αλλα που δεν θυμαμε.. !!!

Μας βγηκε η αυχενικη 1,20mm... που ειπε η γιατρος οτι ειναι τελειααααααα...!!!

αυριο θα κατεβω στο ρεθυμνο να δωσω το αιμα...!!!

Ειμαστε υπερκινητικα... ζωηρα ζωηρα.. το πιτσιφρινα μας καταλαβε μαλλον οτι το τραβουσαμε βιντεο.. και εκανε τα κολπα του, χοροπηδουσε, λυγιζε τα ποδαρακια του, τα τεντωνε.. μα χαιρετουσε με το χερακια του.. απιστευτο θεαμα..

μας εδωσε η γιατρος DvD.. και μας εκανε και 3d...

τζωρτζια μου τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!ολα τελεια λοιπον!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!

να σε ρωτησω;;; το dvd το ζητησες να σου το δωσουνε;;εννοω δεν στο προτειναν εκει;;;;σου το χρεωσαν παραπανω η ηταν μεσα στα facilities;;!!!!!!!!!!!!

χριστινακι μου πως εισαι σημερα;;;;!!!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σπυριδουλα μου!! μια χαρα!! ξεκινησα το σιδηρο σημερα,μιλησα κ με τον γιατρο να μου γραψει τις ενεσεις που μου τελιωνουν κ την δευτερα θα παω απο κει.θελει δεν θελει θα μου κανει υπερηχο!!δεν το γλυτωνει! θελω να δω το νινακι μου!!!!!!!!!!

εσυ τι κανεις κοριτσι μου???

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημερουδιααα Κοριτσακια μου...!!! Καλημερουδια Μανουλιτες μου...!! σημερα ειμαι πρωινη πρωινη, παω να δωσω το αιμα για το pap-a... μπορω μεχρι και 24 ωρες μετα....!!!

τζωρτζια μου ελιωσα με την περιγραφη σου!! συγχαρητηρια κοριτσι μου! αντε να παιρνουμε σειρα κ οι υπολοιπες!!! καλο ποδαρικο μας κανατε!!! :D:D:D

Κρυστι μου και που να το εβλεπες... τα λογια ειναι περιττα... !!δεν μμπορεις να φανταστεις το τι εκανε...!!!

τζωρτζια μου τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!ολα τελεια λοιπον!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!

να σε ρωτησω;;; το dvd το ζητησες να σου το δωσουνε;;εννοω δεν στο προτειναν εκει;;;;σου το χρεωσαν παραπανω η ηταν μεσα στα facilities;;!!!!!!!!!!!!

χριστινακι μου πως εισαι σημερα;;;;!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον σπυριδουλα μου .. το dvd Μας ρωτησε εαν το θελαμε.. και ειπαμε ναι.. Και ετσι το εγραψε...!!! Δεν μας το χρεωσε παραπανω.. και απο μονη της, συγκεκριμενα μας ειπε... αυτο το μωρο αξιζει να το κανουμε και 3d... και στο τελος μας το εκανε και 3d εκτος απο το κανονικο.. λογο οτι ηταν τοσο κινητικο που και αυτη εμεινε.. συνηθως λεει στην αυχενικη το 90% απο τα μωρα κοιμουνται...!!οποτε δεν τα κανει 3d...!!!

πληρωσα 110 ευρω για τον υπερυχο.. αλλα κρατησε σε εμενα 20 λεπτα.. και το dvd ειναι 15 λεπτα...

και αυτο γιατι γενικα μας βοηθησε το μωρο να τα δουμε ολα γρηγορα...!!!

λενε οτι η εξεταση κραταει 30-45 λεπτα στην αυχενικη.. ομως ειλικρινα κοριτσια ολα εξαρτουνται απο το μωρο.. αν τα μετρησεις ολα οπως πρεπει τοτε γιατι να σε εχει παραπανω.. ???

εμεις τα μετρησαμε ολα πανω απο 2 φορες.. και το αυχενικο 6 φορες.. με το να κουνιετε συνεχεια μας βολευε πολυ...!!

η γιατρος εκεινη ειναι γενικα πολυυυυυυυυ της λεπτομερειας κατι που εμενα μου αρεσε, κλεισαμε και αμεσως την Β' επιπεδου...!!!

Αααα και αυτο που μου ειπε.. ειναι οτι σε 2 το μεγιστο 3 βδομαδες θα το ακουω καθαρα.. και απο τωρα θα το ακουω οταν ξαπλωνω, αλλα τωρα θα ειναι πολυ ηρεμα τα χτυπηματακια του που μπορει να μην το καταλαβαινω.. !!! στην ουσια 3 1/2 μηνων θα καταλαβαινω το μωρο μου.. και αυτο με κανει πολυυυ χαρουμενη...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα !!!!!!!!!

Γεωργία όλα καλά λοιπόν.....;) μπράβο κοριτσάρα......

Έδωσα αίμα σήμερα το πρωί για το τεστ-α..... ελπίζω να είναι όλα καλά.... μια αγωνία την έχω..... πήγαμε χθες στον γιατρό να δούμε το μωράκι μας..... μεγάλωσε κ κουνιότανε συνέχεια....:D είναι 150 γρ. ........

Για το φύλο πάλι δεν είμαστε σίγουροι, αλλά τώρα άλλαξε γνώμη ο γιατρός...... μέχρι τώρα μας έλεγε μάαααααααλλον κορίτσι, τώρα μας είπε 80% αγόρι αλλά να μη το δέσουμε κόμπο κ να μην αγοράσουμε ρουχαλάκια ακόμη......να σιγουρευτούμε πρώτα........ καλά, έτσι κ αλλιώς δεν θα αγόραζα κάτι, αλλά επειδή μάλλον μετακομίζω ήθελα να βάψω το παιδικό ροζ ή γαλάζιο......αλλά θα δω πως θα το κάνω....... μόνο να είναι γερό........

Λόγω του ότι έπεσε ο αιματοκρίτης μου (33) μου αυξησε τον σίδηρο (μπλιαχ) κ αντί για ένα την ημέρα θα παίρνω δύο.......

Επίσης για το φούσκωμα-πρήξιμο στο στομάχι μου έδωσε σιροπάκι maalox.....για να δούμε τώρα μήπως κ ηρεμήσω λιγάκι......

Χαρηκα πολύ πολύ που είδα το μωράκι μου κ που είναι καλα κ θα περιμένω με αγωνία την επόμενη "συνάντηση" μας.....:D:D:D

Καλημέρα κ πάλι σε όλες........:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!τι μου γινεστε;;;!!!!!

καλησπερα σπυριδουλα μου!! μια χαρα!! ξεκινησα το σιδηρο σημερα,μιλησα κ με τον γιατρο να μου γραψει τις ενεσεις που μου τελιωνουν κ την δευτερα θα παω απο κει.θελει δεν θελει θα μου κανει υπερηχο!!δεν το γλυτωνει! θελω να δω το νινακι μου!!!!!!!!!!

εσυ τι κανεις κοριτσι μου???

καλα ειμαι κ γω κουκλα μου!!!!!τη δευτερα λοιπον εχεις ραντεβου με το μωρακι σου;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα !!!!!!!!!

Έδωσα αίμα σήμερα το πρωί για το τεστ-α..... ελπίζω να είναι όλα καλά.... μια αγωνία την έχω..... πήγαμε χθες στον γιατρό να δούμε το μωράκι μας..... μεγάλωσε κ κουνιότανε συνέχεια....:D είναι 150 γρ. ........

Για το φύλο πάλι δεν είμαστε σίγουροι, αλλά τώρα άλλαξε γνώμη ο γιατρός...... μέχρι τώρα μας έλεγε μάαααααααλλον κορίτσι, τώρα μας είπε 80% αγόρι αλλά να μη το δέσουμε κόμπο κ να μην αγοράσουμε ρουχαλάκια ακόμη......να σιγουρευτούμε πρώτα........ καλά, έτσι κ αλλιώς δεν θα αγόραζα κάτι, αλλά επειδή μάλλον μετακομίζω ήθελα να βάψω το παιδικό ροζ ή γαλάζιο......αλλά θα δω πως θα το κάνω....... μόνο να είναι γερό........

Λόγω του ότι έπεσε ο αιματοκρίτης μου (33) μου αυξησε τον σίδηρο (μπλιαχ) κ αντί για ένα την ημέρα θα παίρνω δύο.......

Επίσης για το φούσκωμα-πρήξιμο στο στομάχι μου έδωσε σιροπάκι maalox.....για να δούμε τώρα μήπως κ ηρεμήσω λιγάκι......

Χαρηκα πολύ πολύ που είδα το μωράκι μου κ που είναι καλα κ θα περιμένω με αγωνία την επόμενη "συνάντηση" μας.....:D:D:D

ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!!!!!!!!μην ανησυχεις!!!!!!!!!!θα το δεις!!!!!!!!!!

τζωρτζια μουκ γω το γιο μου τον καταλαβαινα, ανεπαισθητα βεβαια, απο τον 3ο μηνα...ηταν κ μενα ετσι, παρα πολυ ζωηρος!!!!!!!κ ειναι ακομα!!!!!!!

βεβαια κανενας δεν με πιστευε οταν του το ελεγα, ουτε ο γιατρος κ μου ελεγαν ολοι οτι ειναι η ιδεα μου!!!!!!!βεβαια εγω το ηξερα απο διαισθηση κ ειμαι σιγουρη ακομα κ τωρα οτι δεν εκανα λαθος!!!!!!!!!!;););););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπεραααα Μανουλιτες μου...!!!

Πηγαμε σημερα για την αυχενικη... ολα τελεια.. ειμαστε 12+1...και εχουμε φτασει τα 5,50 εκατοστα.. !!!!

εχουμε τα παντα μας, χερακια, ποδαρακια, ρινικο οστο, στομαχακια, κυστη... και αλλα που δεν θυμαμε.. !!!

Μας βγηκε η αυχενικη 1,20mm... που ειπε η γιατρος οτι ειναι τελειααααααα...!!!

αυριο θα κατεβω στο ρεθυμνο να δωσω το αιμα...!!!

Ειμαστε υπερκινητικα... ζωηρα ζωηρα.. το πιτσιφρινα μας καταλαβε μαλλον οτι το τραβουσαμε βιντεο.. και εκανε τα κολπα του, χοροπηδουσε, λυγιζε τα ποδαρακια του, τα τεντωνε.. μα χαιρετουσε με το χερακια του.. απιστευτο θεαμα..

μας εδωσε η γιατρος DvD.. και μας εκανε και 3d...

Kαλημερα κοριτσια!!!! Μπραβο κοπελα μου!!! τελια τα νεα!!! Καλο ειναι οταν ειναι ζωηροσ λενε μεσα,μετα θε ειναι πιο ηρεμοσ.... ετσι μου λεει η μαμα μου, γιατι εγω ολη την ωρα παραπονιεμαι οτι κουνιεται και με γαργαλαει.....Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι και στο αιμα.....την αυχενικη και γω την ειχα 1,2 ειναι οντοσ τελια και μενα μου ειπε ο γιατροσ!!!

Καλημέρα !!!!!!!!!

Καλημερα και σε σενα κουκλα μου!!!! μια χαρα και σενα τα νεα...... αμα σου λεει ο γιατροσ οτι 80% αγορι, τοτε ειναι αγορι........ ;) Για το σιροπακι που σου εδωσε δεσ αν κανει δουλεια και πεσ μασ, μπασ και βρουμε και μεισ την ισυχια με το φουσκωμα......Φιλακια σε ολεσ μανουλεσ!!!!

Kαλημερα κοριτσια!!!! Μπραβο κοπελα μου!!! τελια τα νεα!!! Καλο ειναι οταν ειναι ζωηροσ λενε μεσα,μετα θε ειναι πιο ηρεμοσ.... ετσι μου λεει η μαμα μου, γιατι εγω ολη την ωρα παραπονιεμαι οτι κουνιεται και με γαργαλαει.....Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι και στο αιμα.....την αυχενικη και γω την ειχα 1,2 ειναι οντοσ τελια και μενα μου ειπε ο γιατροσ!!!

καλημερα κουκλα μου!!!!!πως εισαι σημερα;;;;;;!!!!!!

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν θα ηρεμησει μετα....!!!!!!

εμενα ο δικος μου,οσο ημουν εγκυος, δεν με αφηνε τα βραδια να κοιμηθω απο το κουνημα κ τις κλοτσιες!!!!!!!εννοειτε οτι το ιδιο εκανε κ την ημερα!!!!!!!!αφου αναρωτιομουν αν ησυχαζει ποτε;;;;!!!!!!σε πληροφορω οτι απο την ωρα που γεννηθηκε μεχρι κ τωρα που ειναι σχεδον 2,5 χρονων δεν εχει ηρεμησει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!ειναι μες την τσιτα!!!!!!!μερα-νυχτα!!!!!δεν ξερω αργοτερα, αλλα ειμαι της αποψης πως "η καλη μερα, απο το πρωι φαινεται"!!!!!!!!!!!!ειναι στο παιδι!!!!!!!!!!

γερα να'ναι κ ας ειναι ζωηρα!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

επεστρεψα...

εκανα τις δουλειες μου.. και τωρα καθισα.. !!

Εμας μας ειπε οτι κατα 80% ειναι κοοριτσακι.. αλλα να μην το δεσουμε, γιατι ακομα δεν φαινετε.. απλα το λενε αναλογα πως παει ο ομφαλιος λωρος.. θα δειξει.. !!

την υγιεα του να εχει και ας ειναι οτι θελει...!!!

εγω παντως προαισθανομαι οτι εινια γιος...!! Παντως και εμενα ετσι μου ειπαν, οτι οπως ειναι τωρα, ετσι θα ειναι και μετα...!!!

ειλικρινα κοριτσια ειναι τελειο παντως να εχεις Dvd.. ανα πασα στιγμη το βλεπεις.. αντε με το καλο και στα υπολοιπα κοριτσια να εχουν τελεια αποτελεσματα στην αυχενικη...!!

μου ειπαν οτι το papp-α θα ειναι ετοιμο την τεταρτη...!! εγω εχω παλι ραντεβου στην γιατρο μου την μεθεπομενη Δευτερα στις 7 του μηνα.. !!! Βεβαια με κοβω να πηγαινω νωριτερα για κανεναν υπερυχο...!!! χα χα χα... !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

επεστρεψα...

εκανα τις δουλειες μου.. και τωρα καθισα.. !!

Εμας μας ειπε οτι κατα 80% ειναι κοοριτσακι.. αλλα να μην το δεσουμε, γιατι ακομα δεν φαινετε.. απλα το λενε αναλογα πως παει ο ομφαλιος λωρος.. θα δειξει.. !!

την υγιεα του να εχει και ας ειναι οτι θελει...!!!

εγω παντως προαισθανομαι οτι εινια γιος...!! Παντως και εμενα ετσι μου ειπαν, οτι οπως ειναι τωρα, ετσι θα ειναι και μετα...!!!

ειλικρινα κοριτσια ειναι τελειο παντως να εχεις Dvd.. ανα πασα στιγμη το βλεπεις.. αντε με το καλο και στα υπολοιπα κοριτσια να εχουν τελεια αποτελεσματα στην αυχενικη...!!

μου ειπαν οτι το papp-α θα ειναι ετοιμο την τεταρτη...!! εγω εχω παλι ραντεβου στην γιατρο μου την μεθεπομενη Δευτερα στις 7 του μηνα.. !!! Βεβαια με κοβω να πηγαινω νωριτερα για κανεναν υπερυχο...!!! χα χα χα... !!!

προσωπικα πιστευω πολυ στο προαισθημα της μανας για το φυλο, αλλα κ γενικα!!!!σε εμενα δυο φορες εχει βγει!!!!!να δουμε κ την τριτη!!!!!στην κουμπαρα μου παντως δεν βγηκε!!!!πιστευε οτι θα εχει αγορι κ εχει κοριτσι!!!!

ειπαμε ομως, ΓΕΡΑ ΝΑ'ΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

προσωπικα πιστευω πολυ στο προαισθημα της μανας για το φυλο, αλλα κ γενικα!!!!σε εμενα δυο φορες εχει βγει!!!!!να δουμε κ την τριτη!!!!!στην κουμπαρα μου παντως δεν βγηκε!!!!πιστευε οτι θα εχει αγορι κ εχει κοριτσι!!!!

ειπαμε ομως, ΓΕΡΑ ΝΑ'ΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!!!!

χα χα... εξαρτατε τι θελει ο καθενας.. ας πουμε εγω.. δεν με νοιαζει οτι και να ειναι.. θελω να ειναι ομως υγιαστατο, και να εχει την υγεια του...!!! οποτε θα δειξει.. μας ειπε οτι στην β επιπεδου βλεπεις σιγουρα τι ειναι...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

χα χα... εξαρτατε τι θελει ο καθενας.. ας πουμε εγω.. δεν με νοιαζει οτι και να ειναι.. θελω να ειναι ομως υγιαστατο, και να εχει την υγεια του...!!! οποτε θα δειξει.. μας ειπε οτι στην β επιπεδου βλεπεις σιγουρα τι ειναι...!!

ναι, σιγουρα, το θεμα ειναι να ειναι υγειες!!!!!!!!

πιστευω οτι τον επομενο μηνα, αν εχεις ραντεβου με το γιατρο, θα σου πει το φυλο!!!!!αλλιως στην β'!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερουδια φιλεναδες!!

προβλεψεις βλεπω!! εγω να ειμαι ειλικρινης δεν εχω προαισθημα...ο αντρας μου επιμενει οτι μεσα μου μεγαλωνει η κορη του κ δεν το διαπραγματευεται καν!! :P:p:p πανω απο ολα γερα να ειναι βεβαια!

βροχερη κ εγω 33 αιματοκριτη εχω αλλα μου ειπε να πινω ενα μπουκαλακι μαζι με felicine κ φυσικο, θα τον ξαναρωτησω την δευτερα!!

κοριτσια χθες οταν εκανα την ενεση πονεσα πρωτη φορα τοσο πολυ! σημερα ειδα μια τεραστια μελανια! :-( οσα κοριτσια κανουν ενεσακια πως ειναι η κοιλιτσα τους?? ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω κ στο μπουτι αλλα καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερο στην κοιλια....

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλημερα κουκλα μου!!!!!πως εισαι σημερα;;;;;;!!!!!!

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν θα ηρεμησει μετα....!!!!!!

εμενα ο δικος μου,οσο ημουν εγκυος, δεν με αφηνε τα βραδια να κοιμηθω απο το κουνημα κ τις κλοτσιες!!!!!!!εννοειτε οτι το ιδιο εκανε κ την ημερα!!!!!!!!αφου αναρωτιομουν αν ησυχαζει ποτε;;;;!!!!!!σε πληροφορω οτι απο την ωρα που γεννηθηκε μεχρι κ τωρα που ειναι σχεδον 2,5 χρονων δεν εχει ηρεμησει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!ειναι μες την τσιτα!!!!!!!μερα-νυχτα!!!!!δεν ξερω αργοτερα, αλλα ειμαι της αποψης πως "η καλη μερα, απο το πρωι φαινεται"!!!!!!!!!!!!ειναι στο παιδι!!!!!!!!!!

γερα να'ναι κ ας ειναι ζωηρα!!!!!!!!!!

Καλα ειμαι κοπελα μου, ευχαριστω!!! αυριο με στελνουν σε ενα μαθημα για ασφαλεια λεει εργαζωμενου.... και πρεπει να παρακολουθεισω μαθημα απο τισ 9 μεχρι 14.00 θα τρελαθωωω/////:confused::confused::confused:

Λεσ να ενοουνε οτι ισυχαζει μετα στην εφιβυα....???? δεν ξερω, παντοσ δεν μαφινει στην ισυχια......

Οπωσ ειπατε ολα τα κοριτσια για το φυλο του μωρου, γερα να ναι και οτι να ναι.... εγω βεβαια ηθελα γιο απο την αρχη αλλα ενιωθα οτι ειναι κοριτσι... ομωσ δεν ειχα δικαιο ειναι αντρακι..... με προδοσε το μητρηκο ενστηκτο...χαχαχ.... φιλακια σε ολεσ!!!! παω να φαω!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερουδια φιλεναδες!!

προβλεψεις βλεπω!! εγω να ειμαι ειλικρινης δεν εχω προαισθημα...ο αντρας μου επιμενει οτι μεσα μου μεγαλωνει η κορη του κ δεν το διαπραγματευεται καν!! :P:p:p πανω απο ολα γερα να ειναι βεβαια!

βροχερη κ εγω 33 αιματοκριτη εχω αλλα μου ειπε να πινω ενα μπουκαλακι μαζι με felicine κ φυσικο, θα τον ξαναρωτησω την δευτερα!!

κοριτσια χθες οταν εκανα την ενεση πονεσα πρωτη φορα τοσο πολυ! σημερα ειδα μια τεραστια μελανια! :-( οσα κοριτσια κανουν ενεσακια πως ειναι η κοιλιτσα τους?? ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω κ στο μπουτι αλλα καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερο στην κοιλια....

εγω Κριστυ μου δεν ποναω... η γιατρος μου

(αιματολογος) ειπε οτι οταν παω να βαλω την βελονα, αν με ποναει να πηγαινω σε αλλο σημειο.. !! επισης εγω μονο οταν αλλαξα δωση μπλαβισα λιγο την πρωτη μερα αλλα πολυ λιγο..!! πριν εκανα 4.500 δοση.. τωρα κανω 8.000 δοση.. σχεδον την διπλασια..!!

επισης εμενα μου ειπε οτι δεν πρεπει να μπλαβιζω, αν μπλαβιζω παει να πει οτι χρειαζομαι ποιο ελαφρια δοση, γιατι αραιωνει υπερβολικα το αιμα.. !!

εγω ομως καλο μου εχω και θρομβοφιλια, εχω και αιμοραγικη ταση... !!!

στην συνηφαδα μου, που τις κανει προλιπτικα της ειπε οτι δεν πειραζει και που μπλαβιζει... ομως η δοση που κανει ειναι 0,25.. ενω η δικη μου ειναι 0,50.. η 0,50 εχει για να καταλαβεις την διπλασια δοση μεσα απο την 0,45 που εκανα στην αρχη...!!!

επισης εμενα μου απαγορευσε, μπουτι και μπρατσο.... μου ειπε μονο στην κοιλια.. !!!

εγω ομως Κρυστι μου κανω καθε 15 μερες την anti-Xa... παρολο που η θρομβοφιλια που εχω ειναι κανονικης μορφης προς ελαφριας.. τα ενεσακια δεν με καλυβαν.. η συνηφαδα μου δεν κανει καθολου την εξεταση που κανω εγω, επισης μολις γεννηση κανει ενεσακια μονο για δυο με τρεις μερες.. ενω εγω θα πρεπει να κανω μεχρι να 40ισω...!!

εσυ δεν θυμαμε, εχεις θρομβοφιλια η τις κανεις προληπτικα..?? επισης δεν κανεις καθε μερα...??

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...