Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου.μπορεί να με χάσετε για λίγο μας κόψανε κ το ίντερνετ σήμερα.... :/ ελπίζω να είστε όλες καλά.

Σπυριδουλα μου κ εμένα μπούρδες μου λέγανε ότι δεν έχω γάλα κ πεινάει το παιδί κ τελικά κατάφερα μόνο ένα μήνα να θηλάζω κ αυτό λειψό!τώρα θα διαβάσω μόνο κ δε θα ακούσω κανέναν!!!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!! πρωινες σας βλεπω εγκυουλες!!

εγω επεσα σε 'κομα'!!! ενα 12 ωρο το εκλεισα!!! με διαλειμματα να παρω τα χαπια μου!

μαριλενα κ τσουπινα τελεια τα νεα σας!μπραβο για τα μικρουλια σας!παντα τετοια να ακουμε!

βαλεντινα κ εσεις μεγαλωσατε βλεπω!μπραβο κ σε σας!

τζωρτζια για σενα αυριο ειναι η μεγαλη μερα! τι ωραια!! εγω μετραω 18 κ σημερα :( .να χαιρεσαι τις εορταζουσες κοριτσι μου!

βροχερη τα ονειρα καλως η κακως μας επηρεαζουν αλλα μου ειπαν οτι τα ονειρα της εγκυους ποτε δεν ερμηνευονται.κ εγω περασα καποιες μερες που ξυπνουσα σχεδον με κλαματα κ παλι καλα εδω κ λιγο καιρο ξυπναω με χαμογελο! μην δινεις σημασια, σκεψου μονο το μιρουλη σου κ κανε τα δικα σας ονειρα!

σπυριδουλα κ μαρια τα φιλακια μου σε σας,τα μωρακια κ τις κοιλιτσες!

βγηκαν οι εξετασεις μου.ο αιματοκριτης πεσμενος στο 33 κ ξεκιναμε σιδηρο.ο χρονος πηξης ελαχιστα χαμηλος απο τα φυσιολογικο,μιλησε ο γυναικολογος με την αιματολογο κ μου ειπαν δεν χρειαζεται αυξηση της δοσης.κατι θα ξερουν!

οσο για το θηλασμο το εχω στο μυαλο μου απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος.θελω τοσο πολυ να θηλασω κ αν μπορεσω κ αποκλειστηκα.μακαρι να ερθουν ολα οπως τα θελουμε!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Σας ευχαριστωωωω Κοριτσακια μου.. να εισαστε καλα και οτι επιθυμειτε... !!!

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμε τι και ποια... !!! θα απαντησω γενικα...!!!

Λοιπον..

εμενα για τις καουρες δεν μου εδωσε τιποτα.. αλλα το παθαινω μονο οταν φαω πολυ... η αργα το βραδυ...!!

επισης εμενα κοριτσια ο σιδηρος δεν με ενοχλει καθολου.. πινω αμπουλες και δεν εχω κανενα προβλημα.. !!! ουτε και το ασβεστιο...!!!

σημερα κοριτσια ειμαι ακριβως 12 εβδομαδων.. το πρωι ειχα κατι εντονα ποναλακια και στον οδοντιατρο με επιασε ταχυκαρδια και πηγα μεχρι το νοσοκομειο.. το μωρο μας κουνιοταν.. εκανε πανω κατω τα χερακια του.. καλα μιλαμε απιστευτο.. ηρεμισα κιολας και μου ειπαν οι πονοι που ειχα ηταν νευρονοι και ειναι λογικο επειδη μεγαλωνει η μητρα...!!!

τα ονειρα να μην τα λαμβανετε καθολου υποψιν κοριτσακια μου.. ειτε ειναι στην εγκυμοσυνη ειτε οχι.. δεν πρεπει να δινετε βαση.. εγω απο οταν σταματησα να ασχολουμε.. σταματησα να θυμαμε κιολας..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοιτα εγω θελω να κανω τα παντα για να θηλασω, και ψαχνομαι... δεσ εδω μερικεσ συμβουλεσ....Και επισησ εχω μια θεια που δουλευε παλια σε γυναικολογικο τωρα εχει παρει συνταξη και μου ειπε πωσ θα με βοηθησει στην αρχη, θα πονεσω λεει αν χρειαστει(σε περιπτοση που δεν θα βγαινει γαλα, η θα χω λιγο).....χαχχα αλλα δεν με νοιαζει....

http://www.mamakid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=67

http://www.goneisonline.gr/articles/thilasmos-doro-tis-fysis

Δεσ τα, και αν θελεισ συμβουλεσ, θα πριζω την θεια μου....χαχαχ:tongue::tongue::tongue:

βαλεντινη μου πολυ ενδιαφεροντα τα link σου!!!!!!!!οτι πληροφοριες μαζεψεις απο τη θεια, θα ειναι ευπροσδεκτες να ξερεις!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!! Ειστε καλα?? Εχθες πηγα για αυχενικη και ηταν τελεια!Τελικα ειμαι παραπανω απο οσο υπολογιζαμε με βαση την περιοδο, σημερα μπηκα στη 12η εβδομαδα μια παραπανω! Το μωρακι ειναι 5,1 εκατοστα, ειδαμε χερακια, μυτουλα ποδαρακια! Απιστευτο το ποσο διαφορετικο ηταν τωρα.. Κοιμοταν το γλυκο μου με το χερι στο στομα, και το ξυπνησαμε! Η αυχενικη ηταν πολυ καλη και περιμενουμε να βγουν και οι αιματολογικες! Βροχερη μου και εγω ετσι ειμαι με τον υπνο, παρολο που νυσταζω, ξυπναω συνεχεια για τουαλετα και αργω να κοιμηθω, εκτος απο καποιες βραδιες που ειμαι πολυ κουρασμενη και κοιμαμαι πιο ευκολα αλλα γενικα εχω ανησυχο υπνο. Σκεφτομαι και συνεχεια διαφορα και μαλλον ειναι κι αυτο.. Sspyr συμφωνω μαζι σου, λογικο να ταλαιπωρουμαστε και να το εκφραζουμε, δεν σημαινει κατι αυτο..Ολοκληρο ανθρωπο μεγαλωνουμε, και τωρα και μετα παντα θα υπαρχουν δυσκολιες και το να τις εκφραζουμε ειναι φυσιολογικο! Οσο για το θηλασμο που λετε κι εγω θελω παρα πολυ, μακαρι να ειναι ολα καλα και να γινει!

μπραβο κοριτσι μου!!!!πολυ ομορφα τα νεα σου!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.μπορεί να με χάσετε για λίγο μας κόψανε κ το ίντερνετ σήμερα.... :/ ελπίζω να είστε όλες καλά.

Σπυριδουλα μου κ εμένα μπούρδες μου λέγανε ότι δεν έχω γάλα κ πεινάει το παιδί κ τελικά κατάφερα μόνο ένα μήνα να θηλάζω κ αυτό λειψό!τώρα θα διαβάσω μόνο κ δε θα ακούσω κανέναν!!!!!!!

μια απο τα ιδια κ εγω.....ασ'το σου λεω....το τι μλκ εχω ακουσει δεν το φανταζεσαι.....κ μαλλιστα κ απο παιδιατρο.........να τρελαινεσαι!!!!!!!

αλλα δεν εφταιγαν οι αλλοι....εφταιγα εγω που τους ακουγα κ εδινα βαρυτητα στα λεγομενα τους.....αντε μην τα θυμηθω τωρα κ συγχηστω....!!!!!!!!

καλησπερα!!! πρωινες σας βλεπω εγκυουλες!!

εγω επεσα σε 'κομα'!!! ενα 12 ωρο το εκλεισα!!! με διαλειμματα να παρω τα χαπια μου!

μαριλενα κ τσουπινα τελεια τα νεα σας!μπραβο για τα μικρουλια σας!παντα τετοια να ακουμε!

βαλεντινα κ εσεις μεγαλωσατε βλεπω!μπραβο κ σε σας!

τζωρτζια για σενα αυριο ειναι η μεγαλη μερα! τι ωραια!! εγω μετραω 18 κ σημερα :( .να χαιρεσαι τις εορταζουσες κοριτσι μου!

βροχερη τα ονειρα καλως η κακως μας επηρεαζουν αλλα μου ειπαν οτι τα ονειρα της εγκυους ποτε δεν ερμηνευονται.κ εγω περασα καποιες μερες που ξυπνουσα σχεδον με κλαματα κ παλι καλα εδω κ λιγο καιρο ξυπναω με χαμογελο! μην δινεις σημασια, σκεψου μονο το μιρουλη σου κ κανε τα δικα σας ονειρα!

σπυριδουλα κ μαρια τα φιλακια μου σε σας,τα μωρακια κ τις κοιλιτσες!

βγηκαν οι εξετασεις μου.ο αιματοκριτης πεσμενος στο 33 κ ξεκιναμε σιδηρο.ο χρονος πηξης ελαχιστα χαμηλος απο τα φυσιολογικο,μιλησε ο γυναικολογος με την αιματολογο κ μου ειπαν δεν χρειαζεται αυξηση της δοσης.κατι θα ξερουν!

οσο για το θηλασμο το εχω στο μυαλο μου απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος.θελω τοσο πολυ να θηλασω κ αν μπορεσω κ αποκλειστηκα.μακαρι να ερθουν ολα οπως τα θελουμε!

ετσι κοριτσακι μου!!!!!!!!!εκμεταλευσου το κ κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις!!!!!!!!οσο για τον αιματοκριτη σου, δυο γιατροι ξερουν καλυτερα απο τον εναν!!!!!!!!

καλε τι ομορφα νεα ειναι αυτα που διαβαζω για τα μωρακια μπραβο στις κοιλιτες

εμεις στις 5,30 εχουμε γιατρο και αγωνιω τρελλα

κοριτσακι μου περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστωωωω Κοριτσακια μου.. να εισαστε καλα και οτι επιθυμειτε... !!!

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμε τι και ποια... !!! θα απαντησω γενικα...!!!

Λοιπον..

εμενα για τις καουρες δεν μου εδωσε τιποτα.. αλλα το παθαινω μονο οταν φαω πολυ... η αργα το βραδυ...!!

επισης εμενα κοριτσια ο σιδηρος δεν με ενοχλει καθολου.. πινω αμπουλες και δεν εχω κανενα προβλημα.. !!! ουτε και το ασβεστιο...!!!

σημερα κοριτσια ειμαι ακριβως 12 εβδομαδων.. το πρωι ειχα κατι εντονα ποναλακια και στον οδοντιατρο με επιασε ταχυκαρδια και πηγα μεχρι το νοσοκομειο.. το μωρο μας κουνιοταν.. εκανε πανω κατω τα χερακια του.. καλα μιλαμε απιστευτο.. ηρεμισα κιολας και μου ειπαν οι πονοι που ειχα ηταν νευρονοι και ειναι λογικο επειδη μεγαλωνει η μητρα...!!!

τα ονειρα να μην τα λαμβανετε καθολου υποψιν κοριτσακια μου.. ειτε ειναι στην εγκυμοσυνη ειτε οχι.. δεν πρεπει να δινετε βαση.. εγω απο οταν σταματησα να ασχολουμε.. σταματησα να θυμαμε κιολας..!!!

μια χαρα λοιπον το μωρακι!!!!!!!!!!αυτο εχει σημασια!!!!!!ετσι την πατησα κ γω την παρασκευη!!!!!!!αλλα καλυτερα που σιγουρευτηκες κ δεν εχεις αγχος!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλε τι ομορφα νεα ειναι αυτα που διαβαζω για τα μωρακια μπραβο στις κοιλιτες

εμεις στις 5,30 εχουμε γιατρο και αγωνιω τρελλα

Καλη επιτυχια κοπελα μου!!!! οταν γυρισεισ πεσ μασ τα νεα σου!!!!;););)

καλημέρα κορίτσια,

είπα να σας γράψω ότι χτες που πήγα για αυχενική διαφάνεια στο Αλεξάνδρα πλήρωσα κανονικά 75 ευρώ......όχι απλά συμμετοχή αλλά όλο το ποσό! Δεν ξέρω αν παίρνω τπτ πίσω αλλά ενημερώνω για άλλες μέλλουσες μανούλες- εγώ δεν είχα μαζί μου τόσα χρήματα!

Τουλάχιστον είναι καλά το μπεμπε και ζωηρό πολύ....επίσης με έψαχναν καμμια ώρα (πολύ ευχαριστημένη!!!).Ολοκληρωμένα αποτελέσματα από βδομάδα.

UWvV.png

DlOQ.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

είπα να σας γράψω ότι χτες που πήγα για αυχενική διαφάνεια στο Αλεξάνδρα πλήρωσα κανονικά 75 ευρώ......όχι απλά συμμετοχή αλλά όλο το ποσό! Δεν ξέρω αν παίρνω τπτ πίσω αλλά ενημερώνω για άλλες μέλλουσες μανούλες- εγώ δεν είχα μαζί μου τόσα χρήματα!

Τουλάχιστον είναι καλά το μπεμπε και ζωηρό πολύ....επίσης με έψαχναν καμμια ώρα (πολύ ευχαριστημένη!!!).Ολοκληρωμένα αποτελέσματα από βδομάδα.

Μπραβο κοπελα μου!!! η αυχενικη ποσω σου βγηκε στο παχοσ?

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??????

εμεις ολα καλα εχτες εχει φυγει και η αποκολληση το μπεμπακι μου μεγαλωνει κουνιοταν κιολας το ειδαμε θα κλεισω στο ρεα για αυχενικη κατα τις 10 του μηνα

αχ τι καλα ολα τελεια ανυπομονω για την αυχενικη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!τι μου κανετε σημερα;;;!!!!!ελπιζω να ειναι ολε καλα για ολες!!!!!!!

καλημέρα κορίτσια,

μπραβο κοριτσι μου!!!!πολυ καλα τα νεα σου απο την αυχενικη!!!!!

75 ευρω κοστος;;;;πολλα δεν ειναι;;;;σε ειχαν ενημερωσει γι'αυτο;;;;καλα πες οτι την εκανες σε ιδιωτικο.......αφου το μωρακι ειναι καλα, δεν πειραζει!!!!!!χαλαλι!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??????

εμεις ολα καλα εχτες εχει φυγει και η αποκολληση το μπεμπακι μου μεγαλωνει κουνιοταν κιολας το ειδαμε θα κλεισω στο ρεα για αυχενικη κατα τις 10 του μηνα

αχ τι καλα ολα τελεια ανυπομονω για την αυχενικη

μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!κ τα δικα σου νεα ειναι υπεροχα!!!!!!!!!να προσεχεις τωρα!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπεραααα Μανουλιτες μου...!!!

Πηγαμε σημερα για την αυχενικη... ολα τελεια.. ειμαστε 12+1...και εχουμε φτασει τα 5,50 εκατοστα.. !!!!

εχουμε τα παντα μας, χερακια, ποδαρακια, ρινικο οστο, στομαχακια, κυστη... και αλλα που δεν θυμαμε.. !!!

Μας βγηκε η αυχενικη 1,20mm... που ειπε η γιατρος οτι ειναι τελειααααααα...!!!

αυριο θα κατεβω στο ρεθυμνο να δωσω το αιμα...!!!

Ειμαστε υπερκινητικα... ζωηρα ζωηρα.. το πιτσιφρινα μας καταλαβε μαλλον οτι το τραβουσαμε βιντεο.. και εκανε τα κολπα του, χοροπηδουσε, λυγιζε τα ποδαρακια του, τα τεντωνε.. μα χαιρετουσε με το χερακια του.. απιστευτο θεαμα..

μας εδωσε η γιατρος DvD.. και μας εκανε και 3d...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...