Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Υπομονη κοπελα μου!!!! μα δεν εχεισ καμια πεθερα η μαμα να πασ για μερικεσ μερεσ την μικρι για να κανεισ διακοπεσ!!!!????? κανενα αδερφο η νονα στο κατω κατω!!!! εγω πολλεσ φορεσ επαιρνα την βαφτιστηρα μου οταν η κουμπαρα μου ηταν εγκιοσ το δευτερο!!!! ελα βρεσ μια λυση!!! σκεψου!!! ξεκουραση ειναι οτι πρεπει τωρα για σενα.....

Πιστεψε με δεν υπαρχει κανεις! Τα πεθερικα μου ειναι στην Πατρα -κ εμεις στη Συρο- οι γονεις μου δε ζουν εδω και πααααααρα πολλα χρονια, και ολοι οι υπ-ολοιποι (νονος της μικρης, κουμπαροι κλπ) ειναι ολοι Πατρα. Μονο η αδερφη μου ειναι εδω αλλα ειναι τη μιση μερα στο μαγαζι κ την αλλη μιση με ενεσεις στο κρεβατι για τη μεση της...... δεν υπαρχει εναλλακτικη πιστεψε με...

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισα απο τον γιατρο!!!!!!!!!!!:P:p:p Μεγαλωσαμε πολυ!!!! περιπου στουσ 20 με 22 ποντουσ ολικο μικοσ του μωρου και 14 απο το κεφαλι μεχρι το ποπο....... Βαροσ 190 γραμμαρια....... φαινονται τα κοκαλακια μασ ολα... σπονδυλικη στυλι, πλευρουδακια, χερακια, ποδαρακια!!!!! ειναι τελιοσ!!!!:tongue::tongue::tongue: καθοτανε παραξενα, κοιμοτανε βασικα και βλεπαμε πιο πολυ τισ πατουσεσ του και τα προσοντα του!!!!!!!χαχαχαχ τωρα δεν ειναι τοσο ανετα εκει μεσα οποσ πριν, ειναι διπλομενοσ......ο γιατροσ ειπε οτι ολα πανε καλα....;) αυριο πρωι πρωι θα παω να δωσω παλι εξετασεισ αιματοσ και ουρων.... αυταααα..... ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη που το ειδαμε.... ααα οι παλμοι του ειναι 158 οποτε δεν ισχει αυτο που λενε για τουσ παλμουσ..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε αντε ποιος σας πιανει!!!!!! :D:D:D

z7tup3.pngArPLp3.png

Βρε κοριτσακια μου με ολο το θαρρος της γνωριμιας μας και χωρις "παρεξηγηση" εχω βαλει δυο αγγελιουλες, απλα πληροφοριακα εχετε τις υπ'οψιν μηπως υπαρχει καποιος-α που θα μπορουσε να ενδιαφερεται απο γνωστους ή φιλους σας....Δε θα σας το εγραφα αν δεν υπηρχε σοβαρος λογος!...:oops:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=20189

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=20753

z7tup3.pngArPLp3.png

Για τουσ παλμουσ λενε οτι και καλα αν ειναι κατω απο 145-150 ειναι αγορι αν ειναι παραπανω ειναι κοριτσι........ εμασ ειναι αντρακλασ και εχει 158 τι να κανουμε:cool::cool::cool:

Dms υπομονη.... μονο αυτο..... και ολα θα πανε καλα........

Για τουσ παλμουσ λενε οτι και καλα αν ειναι κατω απο 145-150 ειναι αγορι αν ειναι παραπανω ειναι κοριτσι........ εμασ ειναι αντρακλασ και εχει 158 τι να κανουμε:cool::cool::cool:

Dms υπομονη.... μονο αυτο..... και ολα θα πανε καλα........

Eμπειρικο ειναι αυτο με τους παλμους, δεν ισχυει παντα, μια χαρα ειστε! :wink:

Εεεεεχω υπομονη μπολικη, απλα ειναι κ οιωρες που τα παιζεις λιγακι

Σκεψου οτι τον πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης ξεπακεταρα κουτες γτ ο,τι ειχαμε μετακομισει κ τον δευτερο ημουν εντελως μονη μου ολο το μηνα με τη μικρη γιατι ο αντρας μου δουλευε σε αλλο νησι....

Τις δοκιμασιες του wipe out περνουσα! :lol::lol::lol:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσακια μουυυυ...... !!!!

Σημερα ειμαι πρωινη πρωινη... Εχω οδοντιατρο και να παω να παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων που εκανα... !!

σημερα εχει Γιορτη η Μεγαλη μας Κορη, η Πεθερα μου και οι δυο ανιψιες μας... Ειναι της Αγιας Ευφροσυνης... !!! και το απογευμα θα αναψουμε Καρβουνα...!!!

Αυριο ειναι η Μεγαλη μερα για εμας.. εχουμε αυχενικη... !!!

Καλημερουδια και παλιιιι.....!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα κ απο μένα....

Τσουπίνα, Βαλεντίνα μια χαρά τα μωράκια σας!!!!!! Μπράβο!!! Όλα καλά!!!!:D

Γεωργία καλά αποτελέσματα αύριο κ να χαίρεσαι τις εορτάζουσες.....χρόνια τους πολλά....:D

Κορίτσια υποφέρω τις νύχτες....ξυπνάω καθημερινά μέσα στην νύχτα κ μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ..... σήμερα ξύπνησα στις 5...άλλες φορές τυχαίνει να ξυπνήσω κ πιο νωρίς.....κ κατά την διαρκεια της ημέρας δεν κοιμάμαι καθόλου... εσείς πως τα πάτε με τον ύπνο??? η εγκυμοσύνη απ΄οτι γνωρίζω μπορεί να φέρει υπνηλία στις περισσότερες....εκτός απο μένα μάλλον.....:rolleyes:

Επίσης έχω πολύ μεγάλο θέμα με το στομάχι μου...... είναι μονίμως πρησμένο κ δυσκολεύομαι πολύ να χωνέψω....δεν μπορώ να φάω ολόκληρη μερίδα γιατί θα τα βγάλω μέσα σε 10΄......πεινάω κ δεν μπορώ να φάω :-( νόμισα πως κ οι εμετοί θα φύγουν μετά το πρώτο τρίμηνο.....αλλά τίποτα.....όταν πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω αν υπάρχει κάτι έστω να με βοηθήσει στο φούσκωμα.......:roll:

Αυριο θα πάω να δω το μωράκι μου κ εχω τρελή αγωνία..... έχω να το δω 2 βδομάδες....θα κάνω κ το τεστ-α κ ελπίζω να βγει κ αυτό καλό......

Βλέπω κ κάτι άσχημα όνειρα τελευταία κ τα ΄χω παίξει λιγάκι....... :?

Δεν ξέρω αν σας φόρτισα πρωί πρωί με όλα αυτά τα παραπάνω, αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας......:-)

την καλημέρα μου κ πάλι κ πολλά φιλιά.....;)

dYw9p3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!σημερα ειναι μια υπεροχη μερα!!!!!

Γυρισα απο τον γιατρο!!!!!!!!!!!:P:p:p Μεγαλωσαμε πολυ!!!! περιπου στουσ 20 με 22 ποντουσ ολικο μικοσ του μωρου και 14 απο το κεφαλι μεχρι το ποπο....... Βαροσ 190 γραμμαρια....... φαινονται τα κοκαλακια μασ ολα... σπονδυλικη στυλι, πλευρουδακια, χερακια, ποδαρακια!!!!! ειναι τελιοσ!!!!:tongue::tongue::tongue: καθοτανε παραξενα, κοιμοτανε βασικα και βλεπαμε πιο πολυ τισ πατουσεσ του και τα προσοντα του!!!!!!!χαχαχαχ τωρα δεν ειναι τοσο ανετα εκει μεσα οποσ πριν, ειναι διπλομενοσ......ο γιατροσ ειπε οτι ολα πανε καλα....;) αυριο πρωι πρωι θα παω να δωσω παλι εξετασεισ αιματοσ και ουρων.... αυταααα..... ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη που το ειδαμε.... ααα οι παλμοι του ειναι 158 οποτε δεν ισχει αυτο που λενε για τουσ παλμουσ..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βαλεντινα μου, ειδα εχθες το μνμ σου απο το κινητο, αλλα δεν μπορεσα να σου απαντησω!!!!!!!!τελεια τα νεα σου!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!

Καλημέρα κούκλες και νοητά φιλάκια στα μωράκια σας. Η αυχενική μας πήγε τέλεια και τώρα πρέπει να συνδυαστεί με τα αποτελέσματα της PAPP A αύριο για να μας δώσουν μια τελική εικόνα. Είδαμε χεράκια, ποδαράκια, ματάκια, αυτάκια... ήταν πολύ όμορφα και καθησυχαστικά. Δυστυχώς όμως, το αιμάτωμά μου δεν έχει μικρύνει σχεδόν καθόλου και είναι ακριβώς δίπλα στο σάκο. Συνεχίζω ξεκούραση μέχρι να απορροφηθεί, ελπίζοντας ότι δεν θα επηρεάσει το μωράκι.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το doppler που λέει και η Γεωργία. Το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες, είδα στο youtube βιντεάκια για το πως να ξεχωρίσεις τους ήχους, (ακούς και την δική σου καρδιά, αλλά του μωρού χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα, σαν καλπασμοί αλόγου ένα πράμα) και το Σάββατο το βράδυ ο άντρας μου με μια απλή κινησούλα εντόπισε τον χτύπο του μωρού μας και πάθαμε πλάκα. Δεν είναι για να το κάνεις συνέχεια, αλλά όταν ας πούμε έχεις να κάνεις υπέρηχο σε 2 βδομάδες, το να βάλεις να ακούσεις μια δυο φορές προσφέρει μεγάλη ηρεμία. Όσες έχετε κάποια οικονομική άνεση, να το προμηθευτείτε.

Σε όσες έχουν να κάνουν εξέταση, εύχομαι καλά αποτελέσματα και σας χαιρετώ όλες. Σας στέλνω και links για το sonoline home doppler και τη χρήση του για να έχετε άποψη. Αλλά αν είστε αγχώδεις, δεν το πολυσυνιστώ γιατί υπάρχουν στιγμές που η καρδούλα δεν εντοπίζεται εύκολα και μπορεί αυτό να σας αγχώσει και να περάσετε το άγχος και στο μωράκι σας χωρίς να υπάρχει λόγος.

κοριτσι μου πολυ ομορφα κ τα δικα σου νεα απο την αυχενικη!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!

Σημερα ειμαι πρωινη πρωινη... Εχω οδοντιατρο και να παω να παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων που εκανα... !!

σημερα εχει Γιορτη η Μεγαλη μας Κορη, η Πεθερα μου και οι δυο ανιψιες μας... Ειναι της Αγιας Ευφροσυνης... !!! και το απογευμα θα αναψουμε Καρβουνα...!!!

τζωρτζια μου να τις χαιρεσαι!!!!!!!!!!!πολυχρονες ολες τους!!!!!!!!!

οσο για αυριο ολα θα πανε τελεια, θα το δεις!!!!!!!!!!εμεις φυσικα περιμενουμε νεα!!!!!!!!!

Καλημέρα κ απο μένα....

Γεωργία καλά αποτελέσματα αύριο κ να χαίρεσαι τις εορτάζουσες.....χρόνια τους πολλά....:D

Κορίτσια υποφέρω τις νύχτες....ξυπνάω καθημερινά μέσα στην νύχτα κ μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ..... σήμερα ξύπνησα στις 5...άλλες φορές τυχαίνει να ξυπνήσω κ πιο νωρίς.....κ κατά την διαρκεια της ημέρας δεν κοιμάμαι καθόλου... εσείς πως τα πάτε με τον ύπνο??? η εγκυμοσύνη απ΄οτι γνωρίζω μπορεί να φέρει υπνηλία στις περισσότερες....εκτός απο μένα μάλλον.....:rolleyes:

Επίσης έχω πολύ μεγάλο θέμα με το στομάχι μου...... είναι μονίμως πρησμένο κ δυσκολεύομαι πολύ να χωνέψω....δεν μπορώ να φάω ολόκληρη μερίδα γιατί θα τα βγάλω μέσα σε 10΄......πεινάω κ δεν μπορώ να φάω :-( νόμισα πως κ οι εμετοί θα φύγουν μετά το πρώτο τρίμηνο.....αλλά τίποτα.....όταν πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω αν υπάρχει κάτι έστω να με βοηθήσει στο φούσκωμα.......:roll:

Αυριο θα πάω να δω το μωράκι μου κ εχω τρελή αγωνία..... έχω να το δω 2 βδομάδες....θα κάνω κ το τεστ-α κ ελπίζω να βγει κ αυτό καλό......

Δεν ξέρω αν σας φόρτισα πρωί πρωί με όλα αυτά τα παραπάνω, αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας......:-)

κοριτσι μου, ειναι λογικο αυτο με το στομαχι....το ειχα κ γω στη δευτερη εγκυμοσυνη μου....ειναι απο τις ορμονες κ τα φαρμακα που ισως παιρνεις....κυριως το σιδηρο....δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα ο δικος μου γιατρος δεν μου ειχε δωσει τιποτα....μου ειπε να κανω υπομονη!!!!!!!

οσο για τα ονειρα, ειναι απο το αγχος που εχεις....οταν "ακουσεις" το μωρακι σου θα καθυσηχαστεις λιγο!!!!!!!

κ γω χθες το βραδυ κοριτσια εβλεπα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα αγορακι,ηταν ιδιο ο μεγαλος μου γιος κ τους φωναζα να μου τον φερουν να τον θηλασω!!!!!!!!κ ετσι εγινε!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ δεν εχω ιδεα απο θηλασμο γιατι τον γιο μου δεν τον θηλασα σχεδον καθολου!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσι μου, ειναι λογικο αυτο με το στομαχι....το ειχα κ γω στη δευτερη εγκυμοσυνη μου....ειναι απο τις ορμονες κ τα φαρμακα που ισως παιρνεις....κυριως το σιδηρο....δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα ο δικος μου γιατρος δεν μου ειχε δωσει τιποτα....μου ειπε να κανω υπομονη!!!!!!!

οσο για τα ονειρα, ειναι απο το αγχος που εχεις....οταν "ακουσεις" το μωρακι σου θα καθυσηχαστεις λιγο!!!!!!!

κ γω χθες το βραδυ κοριτσια εβλεπα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα αγορακι,ηταν ιδιο ο μεγαλος μου γιος κ τους φωναζα να μου τον φερουν να τον θηλασω!!!!!!!!κ ετσι εγινε!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ δεν εχω ιδεα απο θηλασμο γιατι τον γιο μου δεν τον θηλασα σχεδον καθολου!!!!!!!!

υπομονή ε ??:rolleyes: θα κάνω.....δεν μπορώ κ αλλιώς...... μα νιώθω μονίμως σαν να έχω φάει ένα γουρουνόπουλο ........:?.........κ πονάει κ όλας (το στομάχι μου)......κ αυτοί οι εμετοί πια......ποτε θα σταματήσουν ???????? :rolleyes:

Τεσπα....δεν θέλω να γκρινιάζω για τέτοια θέματα, αλλά υποφέρω όλο κ περισσότερο κ είπα να τα βγάλω απο μέσα μου...... δεν πειράζει..... τόσα χρόνια έκανα υπομονή για να έρθει επιτέλους το θαυματακι μου.....δεν θα κάνω μερικούς μήνες ακόμη?????? ;) Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά το μωράκι μου..... όλα τα άλλα τα αντέχω........:D

Κι εγώ αγοράκι βλέπω στον ύπνο μου....δηλαδή δεν βλέπω μωρό....μόνο γαλάζια ρουχαλάκια κ ότι έχω αγόρι...... άντε να πάω στον γιατρό να το δω το μωράκι μου να ηρεμήσω λίγο ......ίσως να φανεί κ το φύλο ......

Σ΄ευχαριστώ κοριτσάρα για την αμεση απάντηση σου......:D

dYw9p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!! εγω τωρα ηρθα στο γραφειο, ειχα παει να δωσω αιμα γιατι δεν προλαβα χτηεσ, μου εκανε και καλιεργια κολπικου, τον ρωτισα γιατι, και μου πε ,να δουμε για καλο και για κακο....:confused::confused::confused:

Γεωργια να χαιρεσαι την κορι και την πεθερα!!!!! Και καλη επιτυχια για αυριο.... χαλαροσε και απολαυσε την στιγμη αυριο......;)

Καλημέρα κ απο μένα....

Βροχερι καλημερα και σε σενα!!! Σευχαριστω!!! Για τα ονειρα μην ανισυχεισ ολεσ νομιζω πωσ βλεπουμε κατι παραξενο.....διαβαζα καπου οτι οι εγκυεσ δεν βλεπουν παραπανω ονειρα απλα τα θυμουνται πιο καλα γιατι εχουν πιο ανυσιχω υπνο και ξυπνανε πιο πολλεσ φορεσ για τουαλετα.... γιαυτο!!!χιχι

Και το φουσκωμα το εχω και γω...... το μονο που μπορεισ να κανεισ ειναι υπομονη....:(:(:( σε φιλώ!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!σημερα ειναι μια υπεροχη μερα!!!!!

βαλεντινα μου, ειδα εχθες το μνμ σου απο το κινητο, αλλα δεν μπορεσα να σου απαντησω!!!!!!!!τελεια τα νεα σου!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!

κοριτσι μου πολυ ομορφα κ τα δικα σου νεα απο την αυχενικη!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!

τζωρτζια μου να τις χαιρεσαι!!!!!!!!!!!πολυχρονες ολες τους!!!!!!!!!

οσο για αυριο ολα θα πανε τελεια, θα το δεις!!!!!!!!!!εμεις φυσικα περιμενουμε νεα!!!!!!!!!

Καλημερα, ευχαριστω Σπυριδουλα...!!!! Να σου πω κατι μου λεει χωρισ να ξερω να διαβαζω τα ονειρα χαχαχα οτι το μωρο τωρα θα το θηλασεισ κανονικοτατα!!!!

Φιλακια κοριτσακια σε ολεσ!!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

υπομονή ε ??:rolleyes: θα κάνω.....δεν μπορώ κ αλλιώς...... μα νιώθω μονίμως σαν να έχω φάει ένα γουρουνόπουλο ........:?.........κ πονάει κ όλας (το στομάχι μου)......κ αυτοί οι εμετοί πια......ποτε θα σταματήσουν ???????? :rolleyes:

Τεσπα....δεν θέλω να γκρινιάζω για τέτοια θέματα, αλλά υποφέρω όλο κ περισσότερο κ είπα να τα βγάλω απο μέσα μου...... δεν πειράζει..... τόσα χρόνια έκανα υπομονή για να έρθει επιτέλους το θαυματακι μου.....δεν θα κάνω μερικούς μήνες ακόμη?????? ;) Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά το μωράκι μου..... όλα τα άλλα τα αντέχω........:D

Κι εγώ αγοράκι βλέπω στον ύπνο μου....δηλαδή δεν βλέπω μωρό....μόνο γαλάζια ρουχαλάκια κ ότι έχω αγόρι...... άντε να πάω στον γιατρό να το δω το μωράκι μου να ηρεμήσω λίγο ......ίσως να φανεί κ το φύλο ......

Σ΄ευχαριστώ κοριτσάρα για την αμεση απάντηση σου......:D

σωπα καλε τι μ'εχαριστεις;;;αφου το ειδα αμεσως απαντησα κ αμεσως!!!!!!

σου ειπα οτι ο δικος μου δεν μου εδωσε τιποτα τοτε....μπορει ο δικος σου να εχει διαφορετικη αποψη...να ξερεις οτι οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο πολυ θα λιγοστευουν τετοιου ειδους συμπτωματα!!!!!!!!κ αν δεν γινει, ειπαμε!!!!!!!υπομονη!!!!!!!!εχεις δικιο!!!!!!αν εκανες υπομονη χρονια για το μωρακι, οντως λιγοι μηνες ακομα δεν ειναι τιποτα!!!!!!!!!!!!λες να εχουμε κ οι δυο αγορακια!!!!!!!!εγω παντως αυτο το προαισθημα εχω!!!!!!!!

ααααα, επισης δεν ειναι γκρινια αυτο....απλα εκφραζεις την δυσφορια σου....κοριτσια επειδη μας ανοχλουν καποια πραγματα, δεν σημαινει οτι ειμαστε αγνομονες προς την φυση που μας χαρισε το θαυμα, ουτε οτι δεν θελουμε τα μωρα μας....κ μην επιτρεψετε σε κανεναν, ουτε στον ιδιο σας τον εαυτο, να σας κανουν να νιωθετε ετσι.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα, ευχαριστω Σπυριδουλα...!!!! Να σου πω κατι μου λεει χωρισ να ξερω να διαβαζω τα ονειρα χαχαχα οτι το μωρο τωρα θα το θηλασεισ κανονικοτατα!!!!

Φιλακια κοριτσακια σε ολεσ!!!!!!!!!!:cool::cool::cool:

καλημερα κ σε σενα κουκλα μου!!!!!!!!

μακαρι να το θηλασω!!!!!!το θελω σαν τρελη κ αυτη τη φορα δεν θα ακουσω χαζομαρες απο κανεναν.....στο γιο μου επειδη ειχε ικτερο, μου ειπαν οτι δεν κανει να θηλαζει γιατι δεν μπορει να αποβαλει τα αντισωματα που παιρνει απο μενα μεσω του γαλακτος κ που ενισχυουν τον ικτερο..... ΕΛΕΟΣ......αλλα οταν δεν ξερεις τι σου γινεται κ δεν "ψαχνεσαι" κ λιγο, χαβεις οτι πα@#%$# σου πασαρουν.......

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κ σε σενα κουκλα μου!!!!!!!!

μακαρι να το θηλασω!!!!!!το θελω σαν τρελη κ αυτη τη φορα δεν θα ακουσω χαζομαρες απο κανεναν.....στο γιο μου επειδη ειχε ικτερο, μου ειπαν οτι δεν κανει να θηλαζει γιατι δεν μπορει να αποβαλει τα αντισωματα που παιρνει απο μενα μεσω του γαλακτος κ που ενισχυουν τον ικτερο..... ΕΛΕΟΣ......αλλα οταν δεν ξερεις τι σου γινεται κ δεν "ψαχνεσαι" κ λιγο, χαβεις οτι πα@#%$# σου πασαρουν.......

Κοιτα εγω θελω να κανω τα παντα για να θηλασω, και ψαχνομαι... δεσ εδω μερικεσ συμβουλεσ....Και επισησ εχω μια θεια που δουλευε παλια σε γυναικολογικο τωρα εχει παρει συνταξη και μου ειπε πωσ θα με βοηθησει στην αρχη, θα πονεσω λεει αν χρειαστει(σε περιπτοση που δεν θα βγαινει γαλα, η θα χω λιγο).....χαχχα αλλα δεν με νοιαζει....

http://www.mamakid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=67

http://www.goneisonline.gr/articles/thilasmos-doro-tis-fysis

Δεσ τα, και αν θελεισ συμβουλεσ, θα πριζω την θεια μου....χαχαχ:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια!! Ειστε καλα?? Εχθες πηγα για αυχενικη και ηταν τελεια!Τελικα ειμαι παραπανω απο οσο υπολογιζαμε με βαση την περιοδο, σημερα μπηκα στη 12η εβδομαδα μια παραπανω! Το μωρακι ειναι 5,1 εκατοστα, ειδαμε χερακια, μυτουλα ποδαρακια! Απιστευτο το ποσο διαφορετικο ηταν τωρα.. Κοιμοταν το γλυκο μου με το χερι στο στομα, και το ξυπνησαμε! Η αυχενικη ηταν πολυ καλη και περιμενουμε να βγουν και οι αιματολογικες! Βροχερη μου και εγω ετσι ειμαι με τον υπνο, παρολο που νυσταζω, ξυπναω συνεχεια για τουαλετα και αργω να κοιμηθω, εκτος απο καποιες βραδιες που ειμαι πολυ κουρασμενη και κοιμαμαι πιο ευκολα αλλα γενικα εχω ανησυχο υπνο. Σκεφτομαι και συνεχεια διαφορα και μαλλον ειναι κι αυτο.. Sspyr συμφωνω μαζι σου, λογικο να ταλαιπωρουμαστε και να το εκφραζουμε, δεν σημαινει κατι αυτο..Ολοκληρο ανθρωπο μεγαλωνουμε, και τωρα και μετα παντα θα υπαρχουν δυσκολιες και το να τις εκφραζουμε ειναι φυσιολογικο! Οσο για το θηλασμο που λετε κι εγω θελω παρα πολυ, μακαρι να ειναι ολα καλα και να γινει!

WBCAp3.png

Καλημερα Μαριλενα!!! μπραβω κοπελα μου!!! ολα μια χαρα πανε!!! Και θα σινεχισουν να πιγαινουν για ολεσ εμασ!!!! Και με το θηλασμο θα τα καταφερουμε, λιγω προσπαθια θελει!!!!!!!!!;):tongue::cool: Cool baby!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...