Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερααααα Μανουλιτες μου.. !!!!!

Καλε Βαλεντινα δεν μιλαμε για αποβολες.. Φοβος ειναι.. ο οποιος μου ερχετε στιγμιαια.. και μετα εξαφανιζετε.. απλα με το να ειμαι μονη ολη μερα.. μονο σκεφτομαι..

Μου εδωσαν ενα μηχανιματακι που ακουει την καρδια του μωρου... να φανω ειλικρινεις βρισκω την καρδουλα του, αλλα την ακουω απο το υπερπεραν.. εαν δεν μου ειχε δειξει η γιατρος που να το βαλω δεν θα ηξερα.. χε χε χε.. !!! παλι καλα... απλα αγωνιω λιγο για την Πεμπτη.. και ειναι λογικο.. Ωστοσο την πεμπτη..που θα παω ηρακλειο(θα ερθω στα μερη σας Βαλεντινα...).. θα πρωτα στο Βενιζελειο για την Anti-xa.. και μετα θα παω για την Αυχενικη.. οποτε θα ειναι τελεια, γιατι θα εχω κατι να κανω και δεν θα αγχωθω...!!!

Την πεμπτη το μωρο μας ηταν 39mm... Οποτε τωρα εχει μεγαλωσει αρκετα και θα μπορει η γιατρος να μας το μετρησει και ολα...!!!!

Αντε με το καλο και η αναγγελεια σας...

Πολυ λατρευω τις ταπετσαριες... αλλα στο σπιτι μου δεν εβαλα.. Εκατσα και ζωγραφισα εγω στα παιδικα δωματια Λουλουδακια και πεταλουδες στους τοιχους που αρεσαν στα παιδια.. !!

και στο υπολοιπο σπιτι εκανα διχρωμους τοιχους .. ΑΑΑ και στην κουζινα, εκανα τον κενο τοιχο με ριγες.. γενικα μου αρεσει να ζωγραφιζω...!!!

Κοριτσια.. σας ειπα .. εφτιαξα εναν πινακα τριπτυχο με χρωματα λαδιου, για να τον βαλω στο Σαλονι μου.. Εγινε τελειος.. Οσοι τον ειδαν εμειναν.. Καλλιτεχνικο χερι.. !!!! Μακαρι να μπορουσα να σας τον Ανεβασω να τον δειτε...!!!

Σπυριδουλα μου.. Καλημερουδιαααααααααα....!!!

Καλημερουδια σε ολαααα τα κοριτσακια...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλα μου!!!!!εισαι καλα;;;;!!!!!!

1ον. εδω μεσα δεν μιλαμε για αποβολες καλε!!!!!!!!ξου ξου τετοιες κουβεντες απο αυτο το τοπικ!!!!!!!!

2ον. που την βρηκες αυτην την ταπετσαρια;;;δωστε κ σε μας τις ασχετες τα φωτα σας, που εχουμε μονο αυτοκολλητα jumbo!!!!!!!!!!!!!

3ον. με το καλο κ ο γαμος κουκλα μου!!!!!!!!!!

4ον. εννοειται οτι περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Γεωργια νομιζω ροτησε ποτε φευγει ο κυνδινοσ για αποβολη!!!! Γιαυτο το εγραψα και γω!!! δεν κανει να βαζουμε τετοια στο κεφαλι!!!!!!! Την ταπετσαρια βρικα στην ολανδια ειναι εκει τωρα ο ανιψιοσ μου και τον φορτοσα κανονικοτατα!!!!! πρεπει να διαλεξουμε κατι χοντρο για το παιδικο εδω στο ιντερνετ μπορεισ να βρεισ πολλα αλλα καλυτερα να πασ σε ενα μαγαζι με χροματα να βρεισ κατι που σου αρεσει εκει και να κλεψεισ την ονομασια τησ ταπετσαριασ, μετα στο ιντερνετ θα την βρεισ σχεδον μιση τιμη...... Ευχαριστω για ευχεσ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ψιλα τα κεφαλια και την ουρα βρε κοριτσι!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλε Βαλεντινα δεν μιλαμε για αποβολες.. Φοβος ειναι.. ο οποιος μου ερχετε στιγμιαια.. και μετα εξαφανιζετε.. απλα με το να ειμαι μονη ολη μερα.. μονο σκεφτομαι..

Μου εδωσαν ενα μηχανιματακι που ακουει την καρδια του μωρου... να φανω ειλικρινεις βρισκω την καρδουλα του, αλλα την ακουω απο το υπερπεραν.. εαν δεν μου ειχε δειξει η γιατρος που να το βαλω δεν θα ηξερα.. χε χε χε.. !!! παλι καλα... απλα αγωνιω λιγο για την Πεμπτη.. και ειναι λογικο.. Ωστοσο την πεμπτη..που θα παω ηρακλειο(θα ερθω στα μερη σας Βαλεντινα...).. θα πρωτα στο Βενιζελειο για την Anti-xa.. και μετα θα παω για την Αυχενικη.. οποτε θα ειναι τελεια, γιατι θα εχω κατι να κανω και δεν θα αγχωθω...!!!

Την πεμπτη το μωρο μας ηταν 39mm... Οποτε τωρα εχει μεγαλωσει αρκετα και θα μπορει η γιατρος να μας το μετρησει και ολα...!!!!

Πολυ λατρευω τις ταπετσαριες... αλλα στο σπιτι μου δεν εβαλα.. Εκατσα και ζωγραφισα εγω στα παιδικα δωματια Λουλουδακια και πεταλουδες στους τοιχους που αρεσαν στα παιδια.. !!

και στο υπολοιπο σπιτι εκανα διχρωμους τοιχους .. ΑΑΑ και στην κουζινα, εκανα τον κενο τοιχο με ριγες.. γενικα μου αρεσει να ζωγραφιζω...!!!

Κοριτσια.. σας ειπα .. εφτιαξα εναν πινακα τριπτυχο με χρωματα λαδιου, για να τον βαλω στο Σαλονι μου.. Εγινε τελειος.. Οσοι τον ειδαν εμειναν.. Καλλιτεχνικο χερι.. !!!! Μακαρι να μπορουσα να σας τον Ανεβασω να τον δειτε...!!!

Γεωργια μου να μην φοβασαι!!! οταν μασ πιανει φοβοσ βαζουμε κατι βλακιεσ στο μυαλο!!!!!! απο τον εαυτο μου το ξερο...χιχιχι:tongue::tongue::tongue:... τωρα ιδικα που εχεισ το μηχανιματακι!!! τι ειναι αυτο κιολασ, πρωτι φορα το ακουω!!!!!

Εγω θελω να βαλω την ταπετσαρια στο παιδικο γιατι ο τοιχοσ ειναι βορινοσ και παντα παγωμενοσ και με την χοντρι ταπετσαρια θα ζεστανει αρκετα..... το ειχε κανει μια φιλη μου και ειχε απιστευτη διαφορα!!!!!

καλημερα κ σε σενα κοριτσι μου!!!!!!!αληθεια τι ειναι αυτο το μηχανηματακι;;;;που το βρηκες;;;;

Η Γεωργια νομιζω ροτησε ποτε φευγει ο κυνδινοσ για αποβολη!!!! Γιαυτο το εγραψα και γω!!! δεν κανει να βαζουμε τετοια στο κεφαλι!!!!!!! Την ταπετσαρια βρικα στην ολανδια ειναι εκει τωρα ο ανιψιοσ μου και τον φορτοσα κανονικοτατα!!!!! πρεπει να διαλεξουμε κατι χοντρο για το παιδικο εδω στο ιντερνετ μπορεισ να βρεισ πολλα αλλα καλυτερα να πασ σε ενα μαγαζι με χροματα να βρεισ κατι που σου αρεσει εκει και να κλεψεισ την ονομασια τησ ταπετσαριασ, μετα στο ιντερνετ θα την βρεισ σχεδον μιση τιμη...... Ευχαριστω για ευχεσ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ψιλα τα κεφαλια και την ουρα βρε κοριτσι!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

εχεις δικιο!!!!!!!!!!!sorry!!!!!!!!!!!

πολυ καλη η ιδεα σου για την μονωση του τοιχου!!!!!!!

αντε λιγες ωρες εμειναν για τον γιατρο, ετσι;;;;!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κ σε σενα κοριτσι μου!!!!!!!αληθεια τι ειναι αυτο το μηχανηματακι;;;;που το βρηκες;;;;

εχεις δικιο!!!!!!!!!!!sorry!!!!!!!!!!!

πολυ καλη η ιδεα σου για την μονωση του τοιχου!!!!!!!

αντε λιγες ωρες εμειναν για τον γιατρο, ετσι;;;;!!!!!!!!!!!

Εχω σκασει!!!! χαχαχα σε 2.30 ωρεσ θα φυγω απο το γραφειο.... και μετα γριγωρα θα περασει..........αντε.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εχω σκασει!!!! χαχαχα σε 2.30 ωρεσ θα φυγω απο το γραφειο.... και μετα γριγωρα θα περασει..........αντε.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελα ελα κοντευεις!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D λιγο υπομονη ακομα μονο!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κοριτσακια μου ειναι σαν αυτο περιπου...

http://www.hometest.gr/el/el/7-doppler

απλα εμενα μου το εδωσε μια φιλη.. το οποιο βεβαια.. και καλα το ακους μετα την 18η βδομαδα.. !! εγω ακουω κατι στο βαθος.. και μου ειπε η γιατρος οτι αυτη ειναι η καρδουλα του...!! αν και σκεφτομαι να παραγγειλω αυτο...!!! Δεν ειναι ακριβο.. και μετα θα το δωσω σε καμμια αλλη φιλη.. ειναι καλο αυτα τα μηχανακια να ανακυκλωνονται...!!! στο εξωτερικο τα χρησιμοποιουν παρα πολυ.. ενω σε εμας ειναι δυσκολο να το βρεις σε φαρμακειο...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοριτσακια μου ειναι σαν αυτο περιπου...

http://www.hometest.gr/el/el/7-doppler

απλα εμενα μου το εδωσε μια φιλη.. το οποιο βεβαια.. και καλα το ακους μετα την 18η βδομαδα.. !! εγω ακουω κατι στο βαθος.. και μου ειπε η γιατρος οτι αυτη ειναι η καρδουλα του...!! αν και σκεφτομαι να παραγγειλω αυτο...!!! Δεν ειναι ακριβο.. και μετα θα το δωσω σε καμμια αλλη φιλη.. ειναι καλο αυτα τα μηχανακια να ανακυκλωνονται...!!! στο εξωτερικο τα χρησιμοποιουν παρα πολυ.. ενω σε εμας ειναι δυσκολο να το βρεις σε φαρμακειο...!!!

πολυ ωραιο!!!!!!!!! αλλα τα εχει τα λεφτα του....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Χαιρετω τα κοριτσια.....η μικρη μου σημερα με ξετιναξε...θα μου πειτε τι μου φταιει κ αυτο το καημενο.....

Ειχε ξυπνησει νωριτερα απο το νορμαλ της κ νυσταζε, κ τυχαινει να μου το κανει οταν ο αντρας μου ειναι πρωϊνος κ ειμαι μονη μου, γκρινιαζε κ της εφταιγαν ολα, δεν ηθελε τιποτα κ τελικα πριν λιγο της εδωσα γαλα κ την εβαλα για υπνο..

Παω να κανω ενα μπανιο τωρα να χαλαρωσω γτ φουρκιστηκα παλι....

πφφφφ παει θα τα παιξω τελειως λεμε!

Χρειαζομαι 2-3 μερες "απομονωση"!!!!!!! :?

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετω τα κοριτσια.....η μικρη μου σημερα με ξετιναξε...θα μου πειτε τι μου φταιει κ αυτο το καημενο.....

Ειχε ξυπνησει νωριτερα απο το νορμαλ της κ νυσταζε, κ τυχαινει να μου το κανει οταν ο αντρας μου ειναι πρωϊνος κ ειμαι μονη μου, γκρινιαζε κ της εφταιγαν ολα, δεν ηθελε τιποτα κ τελικα πριν λιγο της εδωσα γαλα κ την εβαλα για υπνο..

Υπομονη κοπελα μου!!!! μα δεν εχεισ καμια πεθερα η μαμα να πασ για μερικεσ μερεσ την μικρι για να κανεισ διακοπεσ!!!!????? κανενα αδερφο η νονα στο κατω κατω!!!! εγω πολλεσ φορεσ επαιρνα την βαφτιστηρα μου οταν η κουμπαρα μου ηταν εγκιοσ το δευτερο!!!! ελα βρεσ μια λυση!!! σκεψου!!! ξεκουραση ειναι οτι πρεπει τωρα για σενα.....

μαρακι μου υπομονη!!!!!!!κ ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα κούκλες και νοητά φιλάκια στα μωράκια σας. Η αυχενική μας πήγε τέλεια και τώρα πρέπει να συνδυαστεί με τα αποτελέσματα της PAPP A αύριο για να μας δώσουν μια τελική εικόνα. Είδαμε χεράκια, ποδαράκια, ματάκια, αυτάκια... ήταν πολύ όμορφα και καθησυχαστικά. Δυστυχώς όμως, το αιμάτωμά μου δεν έχει μικρύνει σχεδόν καθόλου και είναι ακριβώς δίπλα στο σάκο. Συνεχίζω ξεκούραση μέχρι να απορροφηθεί, ελπίζοντας ότι δεν θα επηρεάσει το μωράκι.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το doppler που λέει και η Γεωργία. Το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες, είδα στο youtube βιντεάκια για το πως να ξεχωρίσεις τους ήχους, (ακούς και την δική σου καρδιά, αλλά του μωρού χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα, σαν καλπασμοί αλόγου ένα πράμα) και το Σάββατο το βράδυ ο άντρας μου με μια απλή κινησούλα εντόπισε τον χτύπο του μωρού μας και πάθαμε πλάκα. Δεν είναι για να το κάνεις συνέχεια, αλλά όταν ας πούμε έχεις να κάνεις υπέρηχο σε 2 βδομάδες, το να βάλεις να ακούσεις μια δυο φορές προσφέρει μεγάλη ηρεμία. Όσες έχετε κάποια οικονομική άνεση, να το προμηθευτείτε.

Σε όσες έχουν να κάνουν εξέταση, εύχομαι καλά αποτελέσματα και σας χαιρετώ όλες. Σας στέλνω και links για το sonoline home doppler και τη χρήση του για να έχετε άποψη. Αλλά αν είστε αγχώδεις, δεν το πολυσυνιστώ γιατί υπάρχουν στιγμές που η καρδούλα δεν εντοπίζεται εύκολα και μπορεί αυτό να σας αγχώσει και να περάσετε το άγχος και στο μωράκι σας χωρίς να υπάρχει λόγος.

L2jgp3.png

Γυρισα απο τον γιατρο!!!!!!!!!!!:P:p:p Μεγαλωσαμε πολυ!!!! περιπου στουσ 20 με 22 ποντουσ ολικο μικοσ του μωρου και 14 απο το κεφαλι μεχρι το ποπο....... Βαροσ 190 γραμμαρια....... φαινονται τα κοκαλακια μασ ολα... σπονδυλικη στυλι, πλευρουδακια, χερακια, ποδαρακια!!!!! ειναι τελιοσ!!!!:tongue::tongue::tongue: καθοτανε παραξενα, κοιμοτανε βασικα και βλεπαμε πιο πολυ τισ πατουσεσ του και τα προσοντα του!!!!!!!χαχαχαχ τωρα δεν ειναι τοσο ανετα εκει μεσα οποσ πριν, ειναι διπλομενοσ......ο γιατροσ ειπε οτι ολα πανε καλα....;) αυριο πρωι πρωι θα παω να δωσω παλι εξετασεισ αιματοσ και ουρων.... αυταααα..... ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη που το ειδαμε.... ααα οι παλμοι του ειναι 158 οποτε δεν ισχει αυτο που λενε για τουσ παλμουσ..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια! Αυχενικές και υπερήχους διαβάζω.......μεγαλώνουν τα σποράκια και τρελαίνουν τις μανούλες!

Υπομονή....για όλους υπάρχουν δύσκολες μέρες....απλώς η εγκυμοσύνη τις "ευνοεί" περισσότερο.... και εμένα σήμερα το πρωί ο μικρός χτυπιότανε και έκλαιγε, δεν ήθελε να μπει στο νηπιαγωγείο, μετά πήγα λογιστη για τοΕ9, εκεί να δεις μπλέξιμο...στο τέλος έβαλα τα κλάματα από τα νεύρα και την πίεση!!!!:(:(:(:(:(

Καλημέρα κούκλες και νοητά φιλάκια στα μωράκια σας. Η αυχενική μας πήγε τέλεια και τώρα πρέπει να συνδυαστεί με τα αποτελέσματα της PAPP A αύριο για να μας δώσουν μια τελική εικόνα. Είδαμε χεράκια, ποδαράκια, ματάκια, αυτάκια... ήταν πολύ όμορφα και καθησυχαστικά. Δυστυχώς όμως, το αιμάτωμά μου δεν έχει μικρύνει σχεδόν καθόλου και είναι ακριβώς δίπλα στο σάκο. Συνεχίζω ξεκούραση μέχρι να απορροφηθεί, ελπίζοντας ότι δεν θα επηρεάσει το μωράκι.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το doppler που λέει και η Γεωργία. Το παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες, είδα στο youtube βιντεάκια για το πως να ξεχωρίσεις τους ήχους, (ακούς και την δική σου καρδιά, αλλά του μωρού χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα, σαν καλπασμοί αλόγου ένα πράμα) και το Σάββατο το βράδυ ο άντρας μου με μια απλή κινησούλα εντόπισε τον χτύπο του μωρού μας και πάθαμε πλάκα. Δεν είναι για να το κάνεις συνέχεια, αλλά όταν ας πούμε έχεις να κάνεις υπέρηχο σε 2 βδομάδες, το να βάλεις να ακούσεις μια δυο φορές προσφέρει μεγάλη ηρεμία. Όσες έχετε κάποια οικονομική άνεση, να το προμηθευτείτε.

Σε όσες έχουν να κάνουν εξέταση, εύχομαι καλά αποτελέσματα και σας χαιρετώ όλες. Σας στέλνω και links για το sonoline home doppler και τη χρήση του για να έχετε άποψη. Αλλά αν είστε αγχώδεις, δεν το πολυσυνιστώ γιατί υπάρχουν στιγμές που η καρδούλα δεν εντοπίζεται εύκολα και μπορεί αυτό να σας αγχώσει και να περάσετε το άγχος και στο μωράκι σας χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μπράβο μπράβο για την αυχενική! Και η αιματολογική καλή θα βγει! αλήθεια, έχεις ακόμα αίμα? Πρόσεχε όσο μπορείς και θα εξαφανιστεί..και εγώ είχα, αλλά τώρα όλα καλά΄!!!

Όσο για το μηχάνημα, μετά την 19η εβδομάδα, αρχίζουμε και το νιώθουμε το μωρό, άρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται...πιο μεγάλο άγχος θα μας δημιουργήσει!!!!!

Γυρισα απο τον γιατρο!!!!!!!!!!!:P:p:p Μεγαλωσαμε πολυ!!!! περιπου στουσ 20 με 22 ποντουσ ολικο μικοσ του μωρου και 14 απο το κεφαλι μεχρι το ποπο....... Βαροσ 190 γραμμαρια....... φαινονται τα κοκαλακια μασ ολα... σπονδυλικη στυλι, πλευρουδακια, χερακια, ποδαρακια!!!!! ειναι τελιοσ!!!!:tongue::tongue::tongue: καθοτανε παραξενα, κοιμοτανε βασικα και βλεπαμε πιο πολυ τισ πατουσεσ του και τα προσοντα του!!!!!!!χαχαχαχ τωρα δεν ειναι τοσο ανετα εκει μεσα οποσ πριν, ειναι διπλομενοσ......ο γιατροσ ειπε οτι ολα πανε καλα....;) αυριο πρωι πρωι θα παω να δωσω παλι εξετασεισ αιματοσ και ουρων.... αυταααα..... ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη που το ειδαμε.... ααα οι παλμοι του ειναι 158 οποτε δεν ισχει αυτο που λενε για τουσ παλμουσ..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ, τι μεγάλα αντράκια είστε εσείς!!!!!!! Μπασκεμπολίστες θα γίνεται!!!!!

Όσο για τους παλμούς τί λένε? Έχει σχέση με το φύλο?

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...