Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

με τα νευρα κοριτσια πως τα πατε...?? εμενα ειλικιρνα ειναι τσανταλια με το παραμικρο.. δεν με αφηνουν ομως να ηρεμισω..

τζωρζια μου μην τα συζητας!! νευρακια τσαταλακια!! βεβαια εχω αρχισει να πιστευω οτι εγω εχω το προβλημα γιατι δεν γινεται να μου φταινε ΟΛΟΙ!! :cool::cool::cool:

Εξ'αλλου χρειαζεται ποσοτητα για τις εξετασεις της εγκυμοσυνης, τι θα πρωτοδουν με ενα τσιμπημα???:confused::confused:

σημερα το απογευμα βγαινουν οι εξετασεις αλλα μαλλον θα παω να τις παρω το πρωι κ θα μας λυθει η απορια!!

μαρια μου να ξεκουραζεσαι εστω κ αν ειναι πολυτελεια. εννοειται οτιμε ενα μωρακι στο σπιτι που πρεπει να το ταισεις,να το πλενεις,να το αλλαξεις σε συνδιασμο με μια δυσκολη εγκυμοσυνη κανουν τα πραγματα χειροτερα κ ειναι δικαιολογημενη η ''κουραση''σου αλλα κανε υπομονη για τα μικρουλια σου.τι σου λεω τωρα ε :oops:

καλημερα κ καλη κυριακη!!!!!!!!!!!!

καλη ξεκουραση σε ολες!!!!!!!!!!

πως ειμαστε σημερα;;;;!!!!!!!!!!

καλημερα σπυριδουλα!! σημερα μπαινω στον πειρασμο κ ριχνω μια ματια στο ιντερνετ για δωματιακια! τουλαχιστον μου δημιοργουν ευχαριστες σκεψεις!

φιλακια σε ολες τις εγκυουλες!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τζωρζια μου μην τα συζητας!! νευρακια τσαταλακια!! βεβαια εχω αρχισει να πιστευω οτι εγω εχω το προβλημα γιατι δεν γινεται να μου φταινε ΟΛΟΙ!! :cool::cool::cool:

σημερα το απογευμα βγαινουν οι εξετασεις αλλα μαλλον θα παω να τις παρω το πρωι κ θα μας λυθει η απορια!!

μαρια μου να ξεκουραζεσαι εστω κ αν ειναι πολυτελεια. εννοειται οτιμε ενα μωρακι στο σπιτι που πρεπει να το ταισεις,να το πλενεις,να το αλλαξεις σε συνδιασμο με μια δυσκολη εγκυμοσυνη κανουν τα πραγματα χειροτερα κ ειναι δικαιολογημενη η ''κουραση''σου αλλα κανε υπομονη για τα μικρουλια σου.τι σου λεω τωρα ε :oops:

καλημερα σπυριδουλα!! σημερα μπαινω στον πειρασμο κ ριχνω μια ματια στο ιντερνετ για δωματιακια! τουλαχιστον μου δημιοργουν ευχαριστες σκεψεις!

φιλακια σε ολες τις εγκυουλες!

καλημερα κ σε σενα κοριτσι μου!!!!!!!

ψαχνεις δωματια ετσι;;;;!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!

εγω σημερα κοιταω μουσικα μεταγιον εγκυμοσυνης!!!!!!!!για μενα κ για δωρακι για την κουμπαροκολητη μου!!!!!!!!ξερει καμια κατι αλλο παρομοιο;;;;!!!!!!!

www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=649

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια μου, αν κ η λεξη ξεκουραση ειναι λες κ εχει μπει σε λογοκρισια για'μενα.....Χωρις κανεναν να μπορει να με βοηθησει ή να μου κρατησει λιγο τη μικρη κ με τον αντρα μου να δουλευει σαν παλαβος, ειναι σχεδον ανεφικτο για'μενα. Ουτε βεβαια το καθησιο βοηθαει μιας κ με ποναει ακομα πιο πολυ....θελει περπατημα αλλα που χρονος κ η μικρη αν την παιρνω μαζι μου κουραζεται κ θελει αγκαλια πραγμα αδυνατον οποτε....φαυλος κυκλος....

Βαλεντινα μου να σου πω την αμαρτια μου, χαρηκα μου νιωθω το μωρο να κουνιεται μονο κ μονο για να μην ανησυχω.....βλεπεις στο δευτερο μωρο ο ενθουσιασμος του πρωτογνωρου εχει περασει κ πλεον το συννεφακι που πεταμε ειναι λιγο πιο κατω...

Οχι οτι δε με νοιαζει κ δε χαιρομαι προς Θεου, αλλα επειδη κ η πρωτη

μου εγκυμοσυνη ηταν χαλια, ακομα κ μεχρι να 40ντησω ειχα προβληματα, κ αυτη εδω τωρα με ταλαιπωρει αρκετα, ειλικρινα σας μιλαω το μονο που θελω ειναι "να τελειωνουμε"...

Δεν μπορω να το ευχαριστηθω γιατι -κακως μεν αλλα- δε μου αρεσει αυτη η κατασταση, με κουραζει πολυ! :-(

Ντροπη που το λεω, αλλα πραγματικα δε το'χωκ πολυ!.....

Καλησπέρα κορίτσια και καλωσήρθαν και οι καινούριες εγκυμονούσες στην παρέα .....

Βαλεντίνα και Σπυριδούλα μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα συναισθήματα των δευτερότοκων μανούλων......είναι μεγάλο το κλαμπ......

Διαβάζω τα μυνήματα των κοριτσιών που γίνονται για πρώτη φορά μανούλες και νιώθω να ξεχειλίζουν απο ενθουσιασμό.....πρώτος υπέρηχος, πρώτες εξετάσεις, πρώτο σκίρτημα.....εγώ γιατί δεν μπορώ να τα νιώσω όλα αυτά?

Παρ΄όλο που είχα αποβολή και αυτό το μωρό το ήθελα σαν τρελή, παρ' όλο που η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή, ωστόσο αυτή τη φορά τίποτα δεν είναι το ίδιο...όχι ότι δεν χαίρομαι, προς Θεού, αλλά δεν υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός, η φλόγα, ούτε από εμένα ούτε από το οικείο περιβάλλον.....νιώθω κάθε μέρα χάλια (εντάξει είναι σαφώς πιο δύσκολη η εγκυμοσύνη τώρα απ 'ότι την πρώτη φορά) αλλά νιώθω απίστευτες τύχεις....τύψεις για το πρώτο μου παιδί που δεν μπορώ να του αφιερωθώ όσο θέλω σωματικά, τύψεις για το αγέννητο παιδί μου που ήδη νιώθω ότι θα είναι "παραγκωνισμένο", τύψεις.......

Εσείς τα νιώθετε όλα αυτά ή μήπως έχω τρελαθεί?

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μανουλιτες μου γλυκιες...

Μολις μπηκα σπιτι.. Εχτες το βραδυ μου την εδωσε και κατεβηκα και εμεινα στην μαμα μου.. ειχα να κανω και τις προκαθορισμενες εξετασεις του μηνα σημερα.. οποτε μια χαρα...!! ηρθε και η γιαγι αμου που ειχα να την δω κανενα μηνα..

αλλα κουραζομαι βρε κοριτσια.. η κοιλια μου εχει αρχισει και φαινετε.. οπου και να παω το καταλαβαινουν...!!

αγωνιω για την Πεμπτη.. που εχω και εγω την αυχενικη.. περιμενουμε νεα.. !!

Κοριτσια να κανω μια ερωτηση..?? μετα απο ποια βδομαδα στο πρωτο τριμηνο μειωνονται τα ποσοστα αποβολης..?? καπου διαβασα οτι απο την στιγμη που μπαινεις στην 11η, δηλαδη κλεινεις την 10.. μειωνονται στο 1-3%.. ισχυει..???

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

σπυριδουλα θα ηθελα να ακουσω εμπειριες για το μενταγιον. πολυ ενδιαφερον φαινεται!

κοριτσι μου κ γω το ψαχνω το θεμα!!!!!θα μου αρεσε κ για μενα κ για δωρο!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και καλωσήρθαν και οι καινούριες εγκυμονούσες στην παρέα .....

Βαλεντίνα και Σπυριδούλα μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα συναισθήματα των δευτερότοκων μανούλων......είναι μεγάλο το κλαμπ......

Διαβάζω τα μυνήματα των κοριτσιών που γίνονται για πρώτη φορά μανούλες και νιώθω να ξεχειλίζουν απο ενθουσιασμό.....πρώτος υπέρηχος, πρώτες εξετάσεις, πρώτο σκίρτημα.....εγώ γιατί δεν μπορώ να τα νιώσω όλα αυτά?

Παρ΄όλο που είχα αποβολή και αυτό το μωρό το ήθελα σαν τρελή, παρ' όλο που η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή, ωστόσο αυτή τη φορά τίποτα δεν είναι το ίδιο...όχι ότι δεν χαίρομαι, προς Θεού, αλλά δεν υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός, η φλόγα, ούτε από εμένα ούτε από το οικείο περιβάλλον.....νιώθω κάθε μέρα χάλια (εντάξει είναι σαφώς πιο δύσκολη η εγκυμοσύνη τώρα απ 'ότι την πρώτη φορά) αλλά νιώθω απίστευτες τύχεις....τύψεις για το πρώτο μου παιδί που δεν μπορώ να του αφιερωθώ όσο θέλω σωματικά, τύψεις για το αγέννητο παιδί μου που ήδη νιώθω ότι θα είναι "παραγκωνισμένο", τύψεις.......

Εσείς τα νιώθετε όλα αυτά ή μήπως έχω τρελαθεί?

τυψεις για ολα, ετσι;;;!!!!!σε καταλαβαινω γλυκεια μου!!!!μια απο τα ιδια!!!!

Καλησπερα Μανουλιτες μου γλυκιες...

Μολις μπηκα σπιτι.. Εχτες το βραδυ μου την εδωσε και κατεβηκα και εμεινα στην μαμα μου.. ειχα να κανω και τις προκαθορισμενες εξετασεις του μηνα σημερα.. οποτε μια χαρα...!! ηρθε και η γιαγι αμου που ειχα να την δω κανενα μηνα..

αλλα κουραζομαι βρε κοριτσια.. η κοιλια μου εχει αρχισει και φαινετε.. οπου και να παω το καταλαβαινουν...!!

αγωνιω για την Πεμπτη.. που εχω και εγω την αυχενικη.. περιμενουμε νεα.. !!

Κοριτσια να κανω μια ερωτηση..?? μετα απο ποια βδομαδα στο πρωτο τριμηνο μειωνονται τα ποσοστα αποβολης..?? καπου διαβασα οτι απο την στιγμη που μπαινεις στην 11η, δηλαδη κλεινεις την 10.. μειωνονται στο 1-3%.. ισχυει..???

κοριτσι μου να μην σκεφτεσαι ετσι!!!!!αν ειναι κατι να παει στραβα θα παει σε οποιο μηνα κ να εισαι....εμεις τι ειπαμε;;;!!!!!!οτι θα μας πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Σπυριδουλα μου το εχω δει κ εγω το μενταγιονακι, το ηθελα πολυ αλλα μας εχουν πλακωσει τα εξοδα απο παντου (Δεη-οτε κλπ) που δυστυχως δε μπορω να το παρω (πολυτελειες που δεν "αντεχουμε ενα πραγμα)

Γεωργια μου υποτιθεται οτι μετα το πρωτο τριμηνο ειναι "δεμενο το παιδι", κινδυνοι ομως υπαρχουν παντα, ακομα κ οταν πλεον το γεννησουμε, ειδικα το πρωτο τριμηνο ειναι ακομα πιο επικινδυνο, οποτε δεν υπαρχει νοημα να το σκεφτεσαι! Να σκεφτεσαι την καλη εκβαση των πραγματων κ οχι τους κινδυνους κ ολα καλα θα πανε..........

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση, πραγματικα!!!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Σπυριδουλα μου το εχω δει κ εγω το μενταγιονακι, το ηθελα πολυ αλλα μας εχουν πλακωσει τα εξοδα απο παντου (Δεη-οτε κλπ) που δυστυχως δε μπορω να το παρω (πολυτελειες που δεν "αντεχουμε ενα πραγμα)

Γεωργια μου υποτιθεται οτι μετα το πρωτο τριμηνο ειναι "δεμενο το παιδι", κινδυνοι ομως υπαρχουν παντα, ακομα κ οταν πλεον το γεννησουμε, ειδικα το πρωτο τριμηνο ειναι ακομα πιο επικινδυνο, οποτε δεν υπαρχει νοημα να το σκεφτεσαι! Να σκεφτεσαι την καλη εκβαση των πραγματων κ οχι τους κινδυνους κ ολα καλα θα πανε..........

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση, πραγματικα!!!!!!!

εγώ είπα τι να πάρω δώρο στην κουμπάρα μου που είναι έγκυος....κ αφού το κόστος για να πάρω κ για μένα ένα,θα μου έβγαινε όσο να της πάρω κάτι πολύ "καλό",είπα να το εκμεταλλευτώ!!!!!!!!!!!.κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κ η γλάστρα!!!!!!!!!

δεν είναι συμπαράσταση κούκλα μου!!!!!!!είναι που σε νιώθουμε πραγματικά!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

εγώ είπα τι να πάρω δώρο στην κουμπάρα μου που είναι έγκυος....κ αφού το κόστος για να πάρω κ για μένα ένα,θα μου έβγαινε όσο να της πάρω κάτι πολύ "καλό",είπα να το εκμεταλλευτώ!!!!!!!!!!!.κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κ η γλάστρα!!!!!!!!!

δεν είναι συμπαράσταση κούκλα μου!!!!!!!είναι που σε νιώθουμε πραγματικά!!!!!!

Καλα κανεις ειμαι πολυ ομορφο δωρο!

Κ εγω στην ξαδερφη μου που γεννησε το δευτερο αγορακι,ρουχα κλπ για το παιδι ειχε απο το πρωτο οποτε καλυτερα μουφανηκε να της παρω ενα βραχιολακι "μαμα"....Καλα τα δωρα για τα μωρα αλλα κ οι μανουλες χρειαζονται!

...ευχαριστω!!!

7809.gif

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!! Διαβαζω εδω διαφορα!!!!! Για αποβολεσ, νευρα ..... τι ειναι αυτα βρε!!!!!! θα σασ δαγκοσω!!!!!!!!!!!! για μαζευτητε!!!!!

Ολεσ εχουμε δυσκολιεσ, απο οιοκονομικεσ, οικογενιακεσ, υγειασ και παει λεγωντασ.... αλλα οσο το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ σε παιρνει απο κατω!!!!!!! πωσ ειναι οταν αρωστισουμε αλλα ημαστε στο σπιτι νιωθουμε πιο καλα, με το που παμε νοσοκομειο κατευθιαν πεθενουμε.......χχαχα ετσι για παραδειγμα!!!!

Γεωργια μου, μην κατηγωρεισ τον εαυτο σου!!!!!!!!!! Αν δεν εχεισ βοηθεια και τα παλεβεισ ολα μονη σου ειναι λωγικο καποια στηγμη να κουραστεισ κια να μην μπορεισ να την χαρεισ την κατασταση!!!!!!!!!

Κοριτσια και γω κοιταω για δοματια, σημερα το απογευμα θα παραγειλω ταπετσαρια τοιχου..... βρηκα μια, ειναι απαλο γαλαζιο, εχει θαλασσα ντελφινια, μικρα κιτρινοπορτοκαλι ψαρακια και κιτρινουσ αστεριεσ..... ειναι πολυ ομορφη.......

Στισ 15,30 εχω ραντεβου στον γιατρο!!!!! πωσ να περασει η ωρα???????? σημερα βγαινει και η αγγελια γαμου μασ!!!! Πολλα τα νεα!!!!!!!! χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτα!!!!! εσεισ? πειτε μου, τιποτα καλο????

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!! Διαβαζω εδω διαφορα!!!!! Για αποβολεσ, νευρα ..... τι ειναι αυτα βρε!!!!!! θα σασ δαγκοσω!!!!!!!!!!!! για μαζευτητε!!!!!

Ολεσ εχουμε δυσκολιεσ, απο οιοκονομικεσ, οικογενιακεσ, υγειασ και παει λεγωντασ.... αλλα οσο το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ σε παιρνει απο κατω!!!!!!! πωσ ειναι οταν αρωστισουμε αλλα ημαστε στο σπιτι νιωθουμε πιο καλα, με το που παμε νοσοκομειο κατευθιαν πεθενουμε.......χχαχα ετσι για παραδειγμα!!!!

Γεωργια μου, μην κατηγωρεισ τον εαυτο σου!!!!!!!!!! Αν δεν εχεισ βοηθεια και τα παλεβεισ ολα μονη σου ειναι λωγικο καποια στηγμη να κουραστεισ κια να μην μπορεισ να την χαρεισ την κατασταση!!!!!!!!!

Κοριτσια και γω κοιταω για δοματια, σημερα το απογευμα θα παραγειλω ταπετσαρια τοιχου..... βρηκα μια, ειναι απαλο γαλαζιο, εχει θαλασσα ντελφινια, μικρα κιτρινοπορτοκαλι ψαρακια και κιτρινουσ αστεριεσ..... ειναι πολυ ομορφη.......

Στισ 15,30 εχω ραντεβου στον γιατρο!!!!! πωσ να περασει η ωρα???????? σημερα βγαινει και η αγγελια γαμου μασ!!!! Πολλα τα νεα!!!!!!!! χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτα!!!!! εσεισ? πειτε μου, τιποτα καλο????

καλημερα κουκλα μου!!!!!εισαι καλα;;;;!!!!!!

1ον. εδω μεσα δεν μιλαμε για αποβολες καλε!!!!!!!!ξου ξου τετοιες κουβεντες απο αυτο το τοπικ!!!!!!!!

2ον. που την βρηκες αυτην την ταπετσαρια;;;δωστε κ σε μας τις ασχετες τα φωτα σας, που εχουμε μονο αυτοκολλητα jumbo!!!!!!!!!!!!!

3ον. με το καλο κ ο γαμος κουκλα μου!!!!!!!!!!

4ον. εννοειται οτι περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...