Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ετοιμαζομαι να παω στο σπιτακι μου!!!!!!Και να απολαυσω το αυριανο μου ρεπο!!! Καλη κυριακη ευχομαι κοριτσια σε ολεσ!!! φιλακια πολλα και τα λεμε την δευτερα!!!!:D:D:D

αχ κ γω πριν λιγο ηρθα καλη ξεκουραση

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!! Καλη ητανε η κυριακη...... αλλα σημερα δευτερα παλι δουλεια!!!!:(:(:( αντε να περασει η σημερινη μερα και αυριο το απογευμα παω να δω το μωρακι μου!!!!!!!!:P:p:p:p

Πωσ ηστε ολεσ???? καλα??? κανενα νεω???:cool::cool:

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια εδώ. Δεν έχω τη δυνατότητα να γράφω συχνά, γιατί η ακινησία συνεχίζεται μιας και έχω ακόμα καφέ εκκρίσεις, σχεδόν καθημερινά. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα μωράκια σας. Να ξεκουράζεστε και να πίνετε πολύ νερό. Αύριο έχω αυχενική (το ξέρω είναι νωρίς, αλλά ο γιατρός μου λέει ότι είναι ΟΚ) και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Όταν καταφέρω θα σας ενημερώσω, κυρίως για να ξέρουν τι να περιμένουν όλες οι εγκυούλες που δεν έχουν κάνει ακόμα. Σας φιλώ πολύ!!!

L2jgp3.png

βαλεντινα μου καλημερα κ σε σενα!!!!!!αυριο, ετσι;;;;!!!!!!τελεια!!!!!αντε να το δεις με το καλο!!!!

τσουπινα μου, ας εισαι καλα εσυ κ το μωρακι σου κ ας εισαι ακινητη!!!!!!αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!!!!ριξτο στο διαβασμα!!!!!καλη επιτυχια με την αυχενικη σου αυριο κ αν μπορεσεις, μπες να μας πεις τα νεα σου!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα στα κοριτσια κ καλη εβδομαδα! Εγω δεν εχω κανενα συγκλονιστικο νεο, το μικρο χοροπηδαει συνεχως αλλα εγω ειμαι χαλια με διπλη ισχυαλγια! :?:-?:?

Για την ωρα μπορω να περπαταω, για ποσο ακομα δεν ξερω μονο......:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα στα κοριτσια κ καλη εβδομαδα! Εγω δεν εχω κανενα συγκλονιστικο νεο, το μικρο χοροπηδαει συνεχως αλλα εγω ειμαι χαλια με διπλη ισχυαλγια! :?:-?:?

Για την ωρα μπορω να περπαταω, για ποσο ακομα δεν ξερω μονο......:confused:

υπομονη κοπελα μου....προσπαθησε να ξεκλεψεις χρονο απο οπουδηποτε για να ξεκουραστεις λιγο...αν γινεται....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια εδώ. Δεν έχω τη δυνατότητα να γράφω συχνά, γιατί η ακινησία συνεχίζεται μιας και έχω ακόμα καφέ εκκρίσεις, σχεδόν καθημερινά. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα μωράκια σας. Να ξεκουράζεστε και να πίνετε πολύ νερό. Αύριο έχω αυχενική (το ξέρω είναι νωρίς, αλλά ο γιατρός μου λέει ότι είναι ΟΚ) και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Όταν καταφέρω θα σας ενημερώσω, κυρίως για να ξέρουν τι να περιμένουν όλες οι εγκυούλες που δεν έχουν κάνει ακόμα. Σας φιλώ πολύ!!!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι κοπελα μου!!! επειδι εισαι οριακα για την εξεταση φαει λιγο σοκολατα πριν να πασ για να κουνιθει το μωρο... αλλα αν ειναι πιο μικρο απο 4 ποντουσ θα σου πουν να ξαναρθεισ μετα αλλη μια φορα.....;) θα σου αρεσει πολυ η εξεταση...... θα την απολαυσεισ..... κραταει μιση ωρα!!! :lol: φιλακια!!!! και πολυ ξεκουραση!!! να προσεχεισ!!!

Για την ωρα μπορω να περπαταω, για ποσο ακομα δεν ξερω μονο......:confused:[/quote

Οποτε βρεισ ευκαιρια ξαπλωσε κοπελα μου!!!! ξεκουρασου!!!! εγω σημερα για προτι φορα καταλαβα τον μικρο να κουνιεται!!!!!!! αρκετα εντονα!!! εχω τρελαθει απο την χαρα!!!!! οποτε απολαυσε το και συ!!!!

βαλεντινα μου καλημερα κ σε σενα!!!!!!αυριο, ετσι;;;;!!!!!!τελεια!!!!!αντε να το δεις με το καλο!!!!

τσουπινα μου, ας εισαι καλα εσυ κ το μωρακι σου κ ας εισαι ακινητη!!!!!!αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!!!!ριξτο στο διαβασμα!!!!!καλη επιτυχια με την αυχενικη σου αυριο κ αν μπορεσεις, μπες να μας πεις τα νεα σου!!!!!!!!

Ευχαριστω Σπυριδουλα!!!!!! Μολησ γυρισω αυριο στο γραφειο θα γραψω τα νεα μου!!!!!

υπομονη κοπελα μου....προσπαθησε να ξεκλεψεις χρονο απο οπουδηποτε για να ξεκουραστεις λιγο...αν γινεται....

Για την ωρα μπορω να περπαταω, για ποσο ακομα δεν ξερω μονο......:confused:[/quote

Οποτε βρεισ ευκαιρια ξαπλωσε κοπελα μου!!!! ξεκουρασου!!!! εγω σημερα για προτι φορα καταλαβα τον μικρο να κουνιεται!!!!!!! αρκετα εντονα!!! εχω τρελαθει απο την χαρα!!!!! οποτε απολαυσε το και συ!!!!

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια μου, αν κ η λεξη ξεκουραση ειναι λες κ εχει μπει σε λογοκρισια για'μενα.....Χωρις κανεναν να μπορει να με βοηθησει ή να μου κρατησει λιγο τη μικρη κ με τον αντρα μου να δουλευει σαν παλαβος, ειναι σχεδον ανεφικτο για'μενα. Ουτε βεβαια το καθησιο βοηθαει μιας κ με ποναει ακομα πιο πολυ....θελει περπατημα αλλα που χρονος κ η μικρη αν την παιρνω μαζι μου κουραζεται κ θελει αγκαλια πραγμα αδυνατον οποτε....φαυλος κυκλος....

Βαλεντινα μου να σου πω την αμαρτια μου, χαρηκα μου νιωθω το μωρο να κουνιεται μονο κ μονο για να μην ανησυχω.....βλεπεις στο δευτερο μωρο ο ενθουσιασμος του πρωτογνωρου εχει περασει κ πλεον το συννεφακι που πεταμε ειναι λιγο πιο κατω...

Οχι οτι δε με νοιαζει κ δε χαιρομαι προς Θεου, αλλα επειδη κ η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν χαλια, ακομα κ μεχρι να 40ντησω ειχα προβληματα, κ αυτη εδω τωρα με ταλαιπωρει αρκετα, ειλικρινα σας μιλαω το μονο που θελω ειναι "να τελειωνουμε"...

Δεν μπορω να το ευχαριστηθω γιατι -κακως μεν αλλα- δε μου αρεσει αυτη η κατασταση, με κουραζει πολυ! :-(

Ντροπη που το λεω, αλλα πραγματικα δε το'χωκ πολυ!.....

z7tup3.pngArPLp3.png

Ευχαριστω Σπυριδουλα!!!!!! Μολησ γυρισω αυριο στο γραφειο θα γραψω τα νεα μου!!!!!

τι ομορφο συναισθημα να νιωθεις το μικρο σου για πρωτη φορα!!!!!!!!!!μπραβο κουκλα μου!!!!!!!!!απολαυσε το κ συνηθησε το γιατι απο εδω κ περα θα ειναι συνεχες φαινομενο!!!!!!!!!

κ εννοειται οτι ανυπομονω για τα νεα σου!!!!!!!οπως κ καθε κοπελας!!!!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια μου, αν κ η λεξη ξεκουραση ειναι λες κ εχει μπει σε λογοκρισια για'μενα.....Χωρις κανεναν να μπορει να με βοηθησει ή να μου κρατησει λιγο τη μικρη κ με τον αντρα μου να δουλευει σαν παλαβος, ειναι σχεδον ανεφικτο για'μενα. Ουτε βεβαια το καθησιο βοηθαει μιας κ με ποναει ακομα πιο πολυ....θελει περπατημα αλλα που χρονος κ η μικρη αν την παιρνω μαζι μου κουραζεται κ θελει αγκαλια πραγμα αδυνατον οποτε....φαυλος κυκλος....

Βαλεντινα μου να σου πω την αμαρτια μου, χαρηκα μου νιωθω το μωρο να κουνιεται μονο κ μονο για να μην ανησυχω.....βλεπεις στο δευτερο μωρο ο ενθουσιασμος του πρωτογνωρου εχει περασει κ πλεον το συννεφακι που πεταμε ειναι λιγο πιο κατω...

Οχι οτι δε με νοιαζει κ δε χαιρομαι προς Θεου, αλλα επειδη κ η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν χαλια, ακομα κ μεχρι να 40ντησω ειχα προβληματα, κ αυτη εδω τωρα με ταλαιπωρει αρκετα, ειλικρινα σας μιλαω το μονο που θελω ειναι "να τελειωνουμε"...

Δεν μπορω να το ευχαριστηθω γιατι -κακως μεν αλλα- δε μου αρεσει αυτη η κατασταση, με κουραζει πολυ! :-(

Ντροπη που το λεω, αλλα πραγματικα δε το'χωκ πολυ!.....

καθολου ντροπη δεν ειναι....ειναι φυσικο να μην ειναι ακριβως το ιδιο συναισθημα οπως ηταν στο πρωτο....κ ειναι απολυτως φυσικο να κουραζεσαι αφου δεν εχεις καμια βοηθεια....κ ειναι απολυτως φυσικο να μην το ευχαριστιεσαι κ να ανυπομονεις να γεννησεις....κ αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα, να σου πω οτι ειμαι στην ιδια φαση κ νιωθω κ εγω ετσι.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...