Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ειπα μην αγχωνεστε, οι πονοι δεν ειναι τπτ!!! ;)

Βαλεντινακι χτυπα την αλυπητα την αναρρωτικη, δε γινεται να "σκασεις" κιολας!!!!! κανεις δε χαθηκε με το να λειψεις 3 μερες οσο κ αν δε το παραδεχονται!!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα Κορτσακια μου και απο εμενα... !!!

και εγω εχω πονακια.. αλλα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι νορμαλ...

το μονο κακο ειναι οτι εχτες εκανα τις 2 απο τις 3 βεραντες.. με πατζουρια και τζαμια και ειλικρινα τα ειδα ολα.. η μεση μου με εχει πεθανει.. απο την μια δεν στριβω καθολου..!!! ισως να εκανα καμμια αποτομη κινηση.. !!!

να καλοσορισω και εγω τα νεα κοριτσακια.. Ταρτα και Κριστυ.. καλως ορισατε στην παρεα μας...

πειτε μου τις Πητ σας να σας βαλω στην λιστα μας.. (μολις την βρω...)

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

:-D ..Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Linaki1988 -->17/3/2014

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

Κοριτσακια μου.. επειδη εγω ποτε ειμαι ολη μερα μεσα ποτε οχι.. Αν εχετε καποια αλλαγη.. να την βαζετε εσεις.. Ωστε να ειναι παντα ον τοπ η λιστα μας...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για το καλωσορισμα κ τις συμβουλες σας!!

προς το παρον ο γιατρος μου δινει ΠΗΤ 25/4/14 αλλα μαλλον στην αυχενικη θα μπορεσουμε να πουμε με σιγουρια! κλεισαμε κ ραντεβου για τις 14/10 που πρωτα ο θεος θα ειμαι 12+4!! πως περνανε 3 εβδομαδες δεν ξερω!!

απο δουλειες λογω ιστορικου κ λογω λιγων σταγονων αιμα κ καφε υγρων που ειχα πριν 2 εβδομαδες, δεν με αφηνουν να κανω πολλα. κανενα σιδερο, τα πιατα, ξεσκονισμα. μια φορα μονο τολμισα να κανω ολες τις δουλιες κ απο τον πονο που ειχα μετα στην μεση τρομαξα κ ειπα δεν το ξανακανω. το μωρο μου πανω απο ολα.

κοριτσια συγχωρεστε με που δεν σας ξερω με τα ονοματα σας. αν σας ειναι ευκολο να μου τα γραψετε για να γνωριστουμε καλυτερα!! εγω ειμαι η χριστινα!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

χριστινα μου εμεις ειμαστε παλιες γνωριμες!!!!!η σπυριδουλα ειμαι!!!!!!!ειχες γραψει αλλη μια φορα εδω μεσα πριν καιρο κ μετα χαθηκες!!!!!!!;);););););)

να προσεχεις παρα πολυ!!!!!ασε τις δουλειες!!!!!

κοριτσια αυτο ισχυει για ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!μην κανετε τις παπιες!!!!!!αν εχετε βοηθεια(μαμα-πεθερα-αδερφη), εκμεταλευτητε την!!!!!!!!αν οχι, βαλτε τους αντρες σας να κανουν κ αυτοι, ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν θα παθουν τιποτα!!!!!!!!!!!!!αν παλι κ αυτοι δουλευουν πολυ κ δεν μπορουν, ε δεν χαθηκε κ ο κοσμος για τις δουλειες!!!!!ας γινουν μονο οσες μπορειτε να κανετε κ δεν σας δυσκολευουν!!!!!!!τζωρτζια βεραντες;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!εισαι με τα καλα σου;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!θα σε μαλωσω...........

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

σπιριδουλα μου εννοειται σε θυμαμαι!! ναι εχεις δικιο ειχα γραψει κ παλιοτερα!! χαθηκα γιατι δεν εβαλα να μου ερχονται ειδοποιησεις, δεν εμπαινα κ συχνα γιατι ειχε χαλασει το λαπτοπ αλλα απο δω κ περα θα δηλωνω παρουσιες!!

χαιρομαι που το μικρουλι σου ειναι καλα!! κ εγω εχω κατι πονακια αλλα μικρης διαρκειας κ συνηθως αν αλλαξω σταση περνανε. μονο οταν φτερνιζομαι αισθανομαι ενα πιασιμο στην μητρα μου κ τα βλεπω ολα!!!

προχθες με εστειλε ο γιατρος για κατι εξετασεις. μου πηραν αιμα, ουρα, μου τρυπησαν κ δαχτυλο κ το ΑΥΤΙ!! εχετε καμια ιδεα γιατι το αυτι;; δεν με εκοψε εκεινη την ωρα να ρωτησω!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

αχχ μακαρι να ειχα βοηθεια.. αλλα δυστυχως δεν εχω.. σχεδον καθολου...!! η πεθερα μου μενει απο πανω, αλλα ειναι και η συνηφαδα μου εγκυος εχουμε 3 μερες διαφορα.. με αποτελεσμα να βοηθαει αυτην γιατι εχει δυο μικρα παιδια..!!!

οι μαμα μοου δουλευει, και μενει μακρυα και γενικα δεν ζηταω και ευκολα βοηθεια.. ο αντρας μου οταν ειναι εδω ολο και κατι θα κανει.. αλλα οχι πολλα.. !!

οι μικρες οτι και να κανουν το κανουν στραβα,τουλαχιστον στα δικα μου ματια. και αντι να ειμαι ηρεμη γινομαι ακομα ποιο νευρικη.. οποτε αποφευγω να ζηταω.. !!!

με τα νευρα κοριτσια πως τα πατε...?? εμενα ειλικιρνα ειναι τσανταλια με το παραμικρο.. δεν με αφηνουν ομως να ηρεμισω.. Παω να ξαπλωσω και τα παιδια κανουν φασαρια, χτυπανε πορτες, ντολαπες τα παντα.. και δεν ειναι μωρα.. ειανι 10 ακι 12 χρονων.. τι καν κανω...?? ειλικρινα σημερα ειμαι στην φαση που με εχει πιασει καταθλιψη.. εχω αναγκη να φυγω... μπορω..?? ειναι σαν να μου κανουν σπασιμο νευρων... !!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

σπιριδουλα μου εννοειται σε θυμαμαι!! ναι εχεις δικιο ειχα γραψει κ παλιοτερα!! χαθηκα γιατι δεν εβαλα να μου ερχονται ειδοποιησεις, δεν εμπαινα κ συχνα γιατι ειχε χαλασει το λαπτοπ αλλα απο δω κ περα θα δηλωνω παρουσιες!!

χαιρομαι που το μικρουλι σου ειναι καλα!! κ εγω εχω κατι πονακια αλλα μικρης διαρκειας κ συνηθως αν αλλαξω σταση περνανε. μονο οταν φτερνιζομαι αισθανομαι ενα πιασιμο στην μητρα μου κ τα βλεπω ολα!!!

προχθες με εστειλε ο γιατρος για κατι εξετασεις. μου πηραν αιμα, ουρα, μου τρυπησαν κ δαχτυλο κ το ΑΥΤΙ!! εχετε καμια ιδεα γιατι το αυτι;; δεν με εκοψε εκεινη την ωρα να ρωτησω!

Κριστυ μου, ξερω οτι απο το δακτυλο παιρνουν μια σταγονα αιμα για το ζακχαρο επισης και οταν εχεις θρομβοφιλια... (αλλα δεν ειναι η anti xa).. δειχνει απλα αν το αιμα σου εκεινη την στιγμη εχει πηξει...!! Απο το αυτι δεν ξερω...!!λογικα ο γιατρος σου θα σου πει...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

όχι κούκλα μου,δεν το είπα για τις παρουσίες!!!!!!!προς θεού!!!!!απλά από ενδιαφέρον!!!!

όσο για τις εξετάσεις που λες,δεν εχω ιδέα!!!!!!

αχχ μακαρι να ειχα βοηθεια.. αλλα δυστυχως δεν εχω.. σχεδον καθολου...!! η πεθερα μου μενει απο πανω, αλλα ειναι και η συνηφαδα μου εγκυος εχουμε 3 μερες διαφορα.. με αποτελεσμα να βοηθαει αυτην γιατι εχει δυο μικρα παιδια..!!!

οι μαμα μοου δουλευει, και μενει μακρυα και γενικα δεν ζηταω και ευκολα βοηθεια.. ο αντρας μου οταν ειναι εδω ολο και κατι θα κανει.. αλλα οχι πολλα.. !!

οι μικρες οτι και να κανουν το κανουν στραβα,τουλαχιστον στα δικα μου ματια. και αντι να ειμαι ηρεμη γινομαι ακομα ποιο νευρικη.. οποτε αποφευγω να ζηταω.. !!!

με τα νευρα κοριτσια πως τα πατε...?? εμενα ειλικιρνα ειναι τσανταλια με το παραμικρο.. δεν με αφηνουν ομως να ηρεμισω.. Παω να ξαπλωσω και τα παιδια κανουν φασαρια, χτυπανε πορτες, ντολαπες τα παντα.. και δεν ειναι μωρα.. ειανι 10 ακι 12 χρονων.. τι καν κανω...?? ειλικρινα σημερα ειμαι στην φαση που με εχει πιασει καταθλιψη.. εχω αναγκη να φυγω... μπορω..?? ειναι σαν να μου κανουν σπασιμο νευρων... !!!!

κοριτσάκι μου μην στεναχωριεσαι....δεν γίνεται τίποτα επίτηδες...είναι η εποχή που κ εμείς είμαστε λίγο υπερβολικές....κ εμένα πλέον δεν τολμάει κανένας να μου πει κουβέντα....το ξέρω ότι είμαι υπερβολική αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το έλεγξε.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Kristy μου το δαχτυλο το τρυπανε σινιθοσ για να παρουν εξεταση για ζαχαρο....αλλα το αυτι:confused::confused::confused: πρωτη φορα το ακουω!!!χεχε δεν θα ναι τιποτα.....

Δουλιεσ αυτεσ οι ατοιμεσ...αμα δεν τισ κανουμε ποιοσ θα τισ κανει αμα η μαμα σου δουλευει η πεθερα μονο μαγιρευει και ειναι και γρια γυναικα..... ο αντρασ και αυτοσ στην δουλεια και οταν ειναι σπιτι οχι δουλιεσ βαριεται και το δικο του πιατο να μαζεψει....

Καλως την Χριστινα, εγω ειμαι η Μαρια αλλα μην περιμενετε να θυμαμαι ονοματα κοριτσια, εχω θεμα που εχω με τα ονοματα, τωρα κ με την εγκυμοσυνη.....ξεχναω τα διπλασια!:oops:

Εχω κανει στη χωη μου αααπειρες εξετασεις αιματος, ποτε δε μου τρυπησαν το αφτι κ ουτε καν σε καμμια εγκυμοσυνη το δαχτυλο.Κατ'ευθειαν αιμοληψια μου κανουν παντα!....Εξ'αλλου χρειαζεται ποσοτητα για τις εξετασεις της εγκυμοσυνης, τι θα πρωτοδουν με ενα τσιμπημα???:confused::confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Ετοιμαζομαι να παω στο σπιτακι μου!!!!!!Και να απολαυσω το αυριανο μου ρεπο!!! Καλη κυριακη ευχομαι κοριτσια σε ολεσ!!! φιλακια πολλα και τα λεμε την δευτερα!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...