Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Υπομονη! να σκεφτεσαι το απογευμα! Κ οπως λεει ενα ωραιο που διαβασα εχθες, "δεν βαριεμαι τη δουλεια, αυτη η 8ωρη αναμονη να σχολασω με κουραζει!" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω απο σημερα -και πολυ το αργησα- ξεκιναω μισαωρο περπατημα και γυμναστικη!

Καλα ειναι, σε μια βδομαδα μπαινω στον 6ο, πολυ τεμπελιασα! :D

Τι απογευμα να σκεφτομαι.... και το απογευμα δουλευω.....:(:(:(:( σπαστο δεκαωρο....... και θελω και μιση ωρα να παω σπιτι... δλδ 12 ωρεσ..... δεν την παλεβω...... σκεφτομαι σε καμια βδομαδα να χτυπισω μια αναροτικη δυο - τρεισ μερουλεσ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω για αυριο εχω 3 πληντιρια να σηδεροσω, να καθαρισω το σπιτι και ειναι και μεγαλο και στην εξωχι....σκονιιιιιι..:?:???::?....... να μαγιρεψω τιποτα αφου θα ειμαι σπιτι , να κανω μπανιο το σκυλο γιατι ειναι σαν το αδεσποτο και ενα σορο μικροδουλιτσεσ... ααα θελω να παω και για μπανιο και για ενα καφεδακι...... δεν μου φτανουν 24 ωρεσ.....

Διαφημίσεις

Δεν τιν γλιτονουν την αναροτικη......:(:(:( και γω θελω μια μερα μονο για μενα.......να κοιμαμαι.... να τρωω.... και να διαβαζω ενα βιβλιο ολη μερα..... και να λεω δε βαριεσαι και αυριο εχω μερα για να κανω δουλιεσ.....:?:-?:?

Δεν τιν γλιτονουν την αναροτικη......:(:(:( και γω θελω μια μερα μονο για μενα.......να κοιμαμαι.... να τρωω.... και να διαβαζω ενα βιβλιο ολη μερα..... και να λεω δε βαριεσαι και αυριο εχω μερα για να κανω δουλιεσ.....:?:-?:?

χτυπα ρε κ συ ενα τριημερο

Yupqp2.png

κοριτσια μου καλημερα!!!!!!!καλο σκ σε ολες!!!!!!!!

εγω εχθες γυρισα σπιτι, ξαπλωσα κ οι πονοι αυξηθηκαν......δεν μπορουσα να τους αντεξω.....φοβηθηκα παρα πολυ.....πηρα το γιατρο μου κ ηταν σε ενα συνεδριο.....οποτε πηγα στο νοσοκομειο....μου εκαναν εξετεσεις κ τελικα ηταν ολα οκ!!!!!!!!!μου εκεναν κ εξετασεις ουρων μηπως εχω καμια κυστιτιδα...ευτυχω καθαρη!!!!!!μου ειπαν οτι ειναι φυσικο να ποναω γιατι μεγαλωνει η μητρα κ οι συνδεσμοι που την κρατανε ζοριζονται....λεω τοσο πολυ γιατρε;;;κ μου λεει ναι κ οτι μπορει λογω του ιστορικου μου να εχω λιγο παραπανω ευαισθησια απο οτι πρεπει....μου εδωσαν μαγνησιο κ προγεστερονη κ ειδαμε κ το μωρο μου πουειχε φυσιολογικους παλμους!!!!!!!!!κ το οποιο ενοχληθηκε απο την πιεση της εξετασης κ τεντωνε τα ποδια του!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D τελος καλο, ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!

τα γραφω ολα αυτα γιατι ντελικα δεν πρεπει να μας φοβιζουν οι πονοι κ ας ειναι εντονοι....μου ειπαν οτι αν δεν δω αιμα να μην φοβαμαι!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εγω εχθες γυρισα σπιτι, ξαπλωσα κ οι πονοι αυξηθηκαν......δεν μπορουσα να τους αντεξω.....φοβηθηκα παρα πολυ.....πηρα το γιατρο μου κ ηταν σε ενα συνεδριο.....οποτε πηγα στο νοσοκομειο....μου εκαναν εξετεσεις κ τελικα ηταν ολα οκ!!!!!!!!!μου εκεναν κ εξετασεις ουρων μηπως εχω καμια κυστιτιδα...ευτυχω καθαρη!!!!!!μου ειπαν οτι ειναι φυσικο να ποναω γιατι μεγαλωνει η μητρα κ οι συνδεσμοι που την κρατανε ζοριζονται....λεω τοσο πολυ γιατρε;;;κ μου λεει ναι κ οτι μπορει λογω του ιστορικου μου να εχω λιγο παραπανω ευαισθησια απο οτι πρεπει....μου εδωσαν μαγνησιο κ προγεστερονη κ ειδαμε κ το μωρο μου πουειχε φυσιολογικους παλμους!!!!!!!!!κ το οποιο ενοχληθηκε απο την πιεση της εξετασης κ τεντωνε τα ποδια του!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D τελος καλο, ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!

τα γραφω ολα αυτα γιατι ντελικα δεν πρεπει να μας φοβιζουν οι πονοι κ ας ειναι εντονοι....μου ειπαν οτι αν δεν δω αιμα να μην φοβαμαι!!!!!!!!!

μπραβο κοριτσι μου ολα καλα λοιπον

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Απο βδομαδα που εχω ραντεβου στον γιατρο σηγουρααααααα........Παρακαλεσα να μου αλλαξουν απο 6 μερεσ σπαστο να μου το κανουν τουλαχιστον 2 σινεχομενο και μου το αρνηθηκαν........οποτεεεεεε.....

Καλημερα κοριτσακι!!! ειδεσ που ειναι ολα καλα!!! Και γω εχω πολυ εντονουσ πονουσ ειδικα σε σημειο τησ εγχυρισησ και στα πλαγια, αλλα μου το ειχε πει ο γιατροσ οτι να μην με ανισοιχουν σκετοι πονοι...... Μεγαλονουμε!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αντε λιγο ακομα και θα μασ σκουνταει απο μεσα και θα λεει ειμαι καλα μην βαζεισ βλακιεσ στο μυαλο.....χαχαχαχ Φιλια πολλα!!!

μπραβο κοριτσι μου ολα καλα λοιπον

ευτυχως κοριτσι μου!!!!!!!!απλα εγω φοβηθηκα!!!!!!

Καλημερα κοριτσακι!!! ειδεσ που ειναι ολα καλα!!! Και γω εχω πολυ εντονουσ πονουσ ειδικα σε σημειο τησ εγχυρισησ και στα πλαγια, αλλα μου το ειχε πει ο γιατροσ οτι να μην με ανισοιχουν σκετοι πονοι...... Μεγαλονουμε!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αντε λιγο ακομα και θα μασ σκουνταει απο μεσα και θα λεει ειμαι καλα μην βαζεισ βλακιεσ στο μυαλο.....χαχαχαχ Φιλια πολλα!!!

ποσο δικιο εχεις!!!!!!!ανυπομωνω να ερθει αυτη η ωρα!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...