Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!Εγω δεν ξερω αν το φουσκωμα ειναι λογω του μωρου ή απο τη δυσπεψια!! Παντως τουαλετα παω κανονικα, ευτυχως..Οσο για την αυχενικη ανυπομονω παρα πολυ..την Τριτη εχω ραντεβου!!Εσεις τι κανετε?? Spyr πηγαινε να ξεκουραστεις..μην αγχωνεσαι,λογικα τα πονακια, μεγαλωνει η μητρα κτλ..

WBCAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα εγκυουλες!!!

μπαινω σφηνα στην συζητηση σας γιατι βλεπω να συζητατε για πολυ ενδιαφεροντα θεματακια.

η δυσκιλιοτητα με ταλαιωρει κ μενα αλλα την ελεγχο με πολλα φρουτακια,φυσικους κ οσο κουφο κ αν σας φανει αγγουρια!!λογω ναυτιων το μονο που τρωω με ευχαριστηση ειναι τα αγγουρακια σε σημειο που λεω οτι οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι θα μυριζει αγγουρακι!!

αλλο προβλημα ειναι οτι οπως ειπα μου ειναι αδυνατο να φαω κανονικο φαι.το κρεας ουτε απο χιλιομετρο(μαγειρευω με μασκα για τον αντρα μου) ψαρακι στην αρχη ετρωγα τωρα παλι δεν μπορω κ γενικα ολα με αναγουλιαζουν.καμα φακη που κ που κ σαλατιτσες πολυ light.εχω χασει περιπου 2 κιλα κ στεναχωριεμαι πολυ.

εσεις τι κανατε για αυτο??εχετε ορεξη?τρωτε κανονικα?ο γιατρος λεει δεν πειραζει αλλα λεω μηπως το μωρακι μου δεν παιρνει απο μενα οσα χρειαζεται.

κ τελος τα νευρα!!! τα οποια μου προκαλει ο αντρας μου χωρις να προσπαθει ιδαιτερα!!αφηνω ενα παραθυρακι ανοιχτο οτι ισως κ εγω να ειμαι υπερβολικη μερικες φορες!!κ αυτοι το αποκορυφωμα ειναι τα πεθερικα μου που φανταζομαι οτι δεν θελουν να το κανουν επιτηδες αλλα καφε φορα που τους βλεπω μενω με ενα βαρος στην καρδια απο το αγχος που μου προκαλουν, γιατι παιρνω χαπια?γιατι κανω ενεσεις?το μωρο θελει φαι να μεγαλωσει οχι φαρμακα,η πεθερα μου στην αρχη που δεν ειχα αναγουλες με ρωτουσε καθε μερα αν εχω κ κατσουφιαζε οταν της ελεγα οτι ειμαι μια χαρα,γιατι ξαπλωσα κ αν μου το ειπε ο γιατρος αν υπαχει προβλημα κ πρεπει να ξαπλωνω,γιτι μου πηραν παλι αιμα κ αλλα τοσα που αν τα γραψω δεν θα τελειωνω.λετε να φταινε οι ορμονες κ να μου κακοφαινονται ολα?θα περασουν τα νευρα?

εγκυουλες κ εμπειρες μανουλες τις συμβουλες σας!!!:oops::oops::oops:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Kristy καλως ηρθες!! Για τις αναγουλες προς το παρον προσπαθησε να τρως αυτα που σου αρεσουν και σε 2 βδομαδουλες λογικα θα ηρεμησεις απο αυτα! Εγω ευτυχως δεν ειχα, με ενοχλουσαν καποια φαγητα αλλα σε γενικες γραμμες ημουν μια χαρα..Και για τα νευρα σε καταλαβαινω!Ειναι απολυτα φυσιολογικο, κι εγω νευριαζω με το παραμικρο, ευτυχως ομως με καταλαβαινουν και δεν με πρηζουν! Εχουμε τα δικα μας αγχη, οι ορμονες μας τρελαινουν και γι'αυτο ειμαστε ετσι.. Δεν νομιζω να περασουν τα νευρα, εξηγησε την κατασταση για να εισαι οσο μπορεις πιο ηρεμη..

WBCAp3.png

Kristy, καλοσ ηρθεσ και απο μενα..... εγω μεχρι την 11 βδομαδα ειχα χασει 3 κιλα μετα σταματησαν και οι μετοι και σιγα σιγα οι αναγουλεσ... τωρα εχω ξαναπαρει τα 3 πυ εχασα και 1 ακομα...... το μωρο αυτα που ειναι να παρει θα τα παρει απο τον δικο μασ οργανισμο αυτο μου ειχε πει ο γιατροσ μου... για την δισκυλιοτιτα εγω τρωω αποξυραμενα δαμασκινα...... εχω μονο φουσκωματα μετα το μεσημερι αλλα δεν με πολυ ενοχλουν...... αυτααα......

Καλημέρα κούκλες....

Τυχερές όσες βλέπουν βροχή....:D εδώ έχουμε ήλιο.....:?

Πονάκια έχω κ εγώ κορίτσια.....κυρίως σουβλιές, αλλά ευτυχώς κρατάνε δεύτερα, οπότε ηρεμώ πάλι.....

Ο σίδηρος δυστυχώς τα κάνει όλα αυτά......δυσκοιλιότητα, άσχημες μυρωδιές......χάλια..... αλλά τι να κάνουμε..... να δούμε τώρα μήπως κ μου αυξήσει την δόση ο γιατρός λόγω χαμηλού αιματοκρίτη.....αν πίνω περισσότερο σίδηρο την έβαψα....... θα αποχαιρετήσω μια κ καλή την τουαλέτα για πάντα...... ήδη τώρα κ ξεχνάω να πάω....:?

Η κοιλιά μου φαίνεται λες κ είμαι 5-6 μηνών......δεν γίνεται να το κρύψω πια...... βέβαια μέχρι κ πριν μια βδομάδα έβαζα κ ουτρο......ίσως να έπαιξαν κ αυτά τον ρόλο τους...... κάνω κ ενεσάκια καθημερινά..... δεν ξέρω αν αυτά επηρεάζουν.......αααα.....έχω κ δυσκοιλιότητα όπως είπαμε.......οπότε.......τούμπανο η κοιλιά......ευτυχώς ακόμη δεν άρχισα να παίρνω κιλά.....την προηγούμενη βδομάδα που ζυγίστηκα στον γιατρό ήμουν σούπερ..... έκλεισα το πρώτο τρίμηνο με + μισό κιλό μόνο!!!!! Απο ΄δω κ πέρα να δούμε..... αν κ η όρεξη μου κ η γευση μου δεν έχουν επανέλθει..... νιώθω αποστροφή για τα περισσότερα φαγητά που υπάρχουν κ κυριως για το κρέας....

Ρε κορίτσια εχω απίστευτα νεύρα κ εγώ.......πότε θα περάσουν?????

ευτυχώς το τσιγάρο το έχω αποχαιρετήσει εδώ κ πολύ καιρό, οπότε με αυτό το θέμα είμαι οκ.....

Ταρτα καλωσήρθες στο παρεάκι.....με το καλό το μωράκι σου....

Φιλιά σε όλες...

Αγαπη οσο παραπανω κ να σου δωσει σιδηρο ο γιατρος ειναι συγκεκριμενη η ποσοτητα που μπορει να αποθηκευσει ο οργανισμος, ο υπολοιπος θα πηγαινει στραφι οποτε μην μπεις σε τετοια διαδικασια,τσαμπα φαρμακα.

Ασε που τωρα ο εοπυυ αλλαζει ΠΑΛΙ τις συμμετοχες στα φαρμακα κ εγω απο τα 2,5 ευρω που πληρωνα συμμετοχη απο τα 7,5 που εχει ο σιδηρος μου, απο βδομαδα θα πληρωνω 5!

Βρε κοριτσια εγω απο τωρα κοιταω για μετα την γεννα πωσ να φυγει η κοιλια γριγωρα και βρισκο κατι ζωνεσ λαστεξ.... εσεισ που εχειτε ξαναγεννησει τι λετε, κανουν δουλεια.... γιατι γυμναστιριο μου λενε να μην παω αν δεν περασει ενασ μηνασ μετα που θα γεννησω....

Μην ασχολεισαι απο τωρα....εγω βεβαια ειχα παρει πολλα κιλα κ αργησα λιγουλακι να επανελθω αλλα οτι κ να κανουμε πριν το 6μηνο δε μπορουμε να "μαζεψουμε" (το λιγοτερο).

Ο καθε οργανισμος κ το καθε δερμα ειναι διαφορετικο κ αναλογα ποσο καλα θα "αδειασει" ο γιατρος (σε περιπτωση καισαρικης) την κοιλιτσα μας, βοηθαει κι αυτο λιγουλακι. Αλλα σκεψου ολα τα οργανα μας, πνευμονες,στομαχι κλπ κλπ που εχουν φτασει ολα τερμα πανω στο στηθος, θελουν το χρονο τους για να "κατεβουν" στη θεση τους κ να "κλεισουν" και τα οστα (πλατη λεκανη κλπ)

Καλησπέρα και σε σένα sspyr82 λοιπόν!

Το πρώτο μου κοριτσάκι είναι περίπου 2,5 τώρα και είμαι σχεδόν 12 εβδομάδων...καλό μεσημέρι σε όλες!

Καλως μας ηρθες κουκλιτσα! ευχομαι να σου πανε ολα κατ'ευχην! (σορυ αν δεν καλωσοριζω "εγκαιρα" αλλα μαλλον με σαμποταρει ο browser μου κ δε μου βγαζει ολες τις ενημερωσεις σωστα! )

καλησπερα εγκυουλες!!!

μπαινω σφηνα στην συζητηση σας γιατι βλεπω να συζητατε για πολυ ενδιαφεροντα θεματακια.

η δυσκιλιοτητα με ταλαιωρει κ μενα αλλα την ελεγχο με πολλα φρουτακια,φυσικους κ οσο κουφο κ αν σας φανει αγγουρια!!λογω ναυτιων το μονο που τρωω με ευχαριστηση ειναι τα αγγουρακια σε σημειο που λεω οτι οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι θα μυριζει αγγουρακι!!

αλλο προβλημα ειναι οτι οπως ειπα μου ειναι αδυνατο να φαω κανονικο φαι.το κρεας ουτε απο χιλιομετρο(μαγειρευω με μασκα για τον αντρα μου) ψαρακι στην αρχη ετρωγα τωρα παλι δεν μπορω κ γενικα ολα με αναγουλιαζουν.καμα φακη που κ που κ σαλατιτσες πολυ light.εχω χασει περιπου 2 κιλα κ στεναχωριεμαι πολυ.

εσεις τι κανατε για αυτο??εχετε ορεξη?τρωτε κανονικα?ο γιατρος λεει δεν πειραζει αλλα λεω μηπως το μωρακι μου δεν παιρνει απο μενα οσα χρειαζεται.

κ τελος τα νευρα!!! τα οποια μου προκαλει ο αντρας μου χωρις να προσπαθει ιδαιτερα!!αφηνω ενα παραθυρακι ανοιχτο οτι ισως κ εγω να ειμαι υπερβολικη μερικες φορες!!κ αυτοι το αποκορυφωμα ειναι τα πεθερικα μου που φανταζομαι οτι δεν θελουν να το κανουν επιτηδες αλλα καφε φορα που τους βλεπω μενω με ενα βαρος στην καρδια απο το αγχος που μου προκαλουν, γιατι παιρνω χαπια?γιατι κανω ενεσεις?το μωρο θελει φαι να μεγαλωσει οχι φαρμακα,η πεθερα μου στην αρχη που δεν ειχα αναγουλες με ρωτουσε καθε μερα αν εχω κ κατσουφιαζε οταν της ελεγα οτι ειμαι μια χαρα,γιατι ξαπλωσα κ αν μου το ειπε ο γιατρος αν υπαχει προβλημα κ πρεπει να ξαπλωνω,γιτι μου πηραν παλι αιμα κ αλλα τοσα που αν τα γραψω δεν θα τελειωνω.λετε να φταινε οι ορμονες κ να μου κακοφαινονται ολα?θα περασουν τα νευρα?

εγκυουλες κ εμπειρες μανουλες τις συμβουλες σας!!!:oops::oops::oops:

Δικιο εχεις, το παιδι παιρνει οτι χρειαζεται απο εμας και απο τα φαρμακα ομως χρειαζομαστε καποιες βιταμινες παραπανω που χρειαζεται το εμβρυο για καλη αναπτυξη!

Συγχωρησε μου την εκφραση κ εγω τα ιδια σκτα ειμαι, χαλια ολα, κατι αγγουρια τα εχω τσακισει, σαλαμια τυρια κ ελιες. Ως εκει ομως....φαγητα μονο ψαρακι ή ψαροσουπα κ εχθες λιμπιστηκα κ θα φτιαξω καλαμαρακια.

κατα τ'αλλα....βραστα!

Οσο για τα νευρα μην το κρινουμε γτ δε μπορουμε να ειμαστε αντικειμενικες....

Οταν περιμενετε περιοδο δεν εχετε νευρα? Εγω καποιες φορες σκοτωνω, μου φταιει μεχρι κ ο αερας που αναπνεω!

Αργοτερα οταν το σκεφτομαι με καθαρο μυαλο βλεπω οτι δεν γινεται να διαολιστηκα τοσο πολυ κ να εγινα μαλλια κουβαρια με τον αντρα μου επειδη δεν ξεπλυνε τον αφρο ξυρισματος πριν τον βαλει στο ραφι ή δεν εβαλε το χαρτι υγειας κρεμαστο κ απλα το ακουμπησε διπλα....

Οι αντιδρασεις μας ειναι αλλοπροσαλες απλα πρεπει να εξηγηθουμε σε ολους οτι υπαρχουν αυτα τα νευρα κ ετσι θα εχουμε πιο ήπια αντιμετωπιση ή αποφυγη παρεξηγησεων ακομα καλυτερα!

Αυτα τα..."λιγα' απο εμενα (παλι εκθεση εγραψα) σας φιλω να παω να παιξω λιγο με την κορη μου γτ θα με βαρεσει! :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Dms εγω δεν πληρωνω κανενα φαρμακο ουτε καν συμετοχη........ πωσ γινεται να πληρωνεισ εσυ????? εχει να κανει μιποσ οτι ο γιατροσ μου ειναι στο δημοσιο και μου τα γραφει μεσα απο τον υπολωγιστη κατευθιαν????:eek::eek::eek:

Dms εγω δεν πληρωνω κανενα φαρμακο ουτε καν συμετοχη........ πωσ γινεται να πληρωνεισ εσυ????? εχει να κανει μιποσ οτι ο γιατροσ μου ειναι στο δημοσιο και μου τα γραφει μεσα απο τον υπολωγιστη κατευθιαν????:eek::eek::eek:

K εμενα τα ιδια ειναι. Σε ολα τα υπολοιπα φαρμακα που παιρνω μεχρι τωρα δε πληρωνω, στον σιδηρο ομως με τσουζει....:?

Σου λεει (ο εοπυυ) εγω τοσα σου δικαιολογω,αν θες παρε το φτηνοτερο κ οχι αυτο που παιρνεις τωρα.....Αλλα οι καψουλες του σιδηρου μου καταστρεφουν ακομα περισσοτερο το στομαχι οποτε πρεπει να το παιρνω σε υγρη μορφη....:cry:

z7tup3.pngArPLp3.png

K εμενα τα ιδια ειναι. Σε ολα τα υπολοιπα φαρμακα που παιρνω μεχρι τωρα δε πληρωνω, στον σιδηρο ομως με τσουζει....:?

Σου λεει (ο εοπυυ) εγω τοσα σου δικαιολογω,αν θες παρε το φτηνοτερο κ οχι αυτο που παιρνεις τωρα.....Αλλα οι καψουλες του σιδηρου μου καταστρεφουν ακομα περισσοτερο το στομαχι οποτε πρεπει να το παιρνω σε υγρη μορφη....:cry:

Και γω σε υγρη μορφι τα παιρνω..... φερο κατι λεγονται... δεν θυμαμαι ακριβοσ 10 φιαλεσ γυαλινεσ ειναι σε καθε κουτι και θελω 6 το μηνα

Και γω σε υγρη μορφι τα παιρνω..... φερο κατι λεγονται... δεν θυμαμαι ακριβοσ 10 φιαλεσ γυαλινεσ ειναι σε καθε κουτι και θελω 6 το μηνα

Εμενα ειναι 10 πλαστικα μπουκαλακια.Legofer. Τι να σου πω, ο,τι ξερεις ξερω.... :?

z7tup3.pngArPLp3.png

Δε βαριεσαι.... για τα μωρακια μασ πιστευω οτι θα δωσουμε τα παντα.........:-D:-D:-D:-D

Σημερα οταν γυρισε ο αντρασ μου απο την δουλεια, εγω ετοιμαζομουν να φυγω και γωνατησε μπραστα μου και μου εδωσε ενα φιλι στην κοιλιτσα που εχει φουσκωσει.... ξεσπασα στο κλαμα...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν ειχα ξανανιωσει τοση τριφεροτιτα .... ειναι απιστευτο.... παλι κλεωωωω........μα τι ειναι αυτο το πραγμα... και ειμαι και στο γραφειο ακομα....

Διαφημίσεις

Δε βαριεσαι.... για τα μωρακια μασ πιστευω οτι θα δωσουμε τα παντα.........:-D:-D:-D:-D

Σημερα οταν γυρισε ο αντρασ μου απο την δουλεια, εγω ετοιμαζομουν να φυγω και γωνατησε μπραστα μου και μου εδωσε ενα φιλι στην κοιλιτσα που εχει φουσκωσει.... ξεσπασα στο κλαμα...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν ειχα ξανανιωσει τοση τριφεροτιτα .... ειναι απιστευτο.... παλι κλεωωωω........μα τι ειναι αυτο το πραγμα... και ειμαι και στο γραφειο ακομα....

Τελειοοοοοο!!!!! <3

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα μανουλεσ!!!!Dms καλο ΣΚ και σε σενα!!!! αν και γω δουλευω σημερα......:(:(:(

Υπομονη! να σκεφτεσαι το απογευμα! Κ οπως λεει ενα ωραιο που διαβασα εχθες, "δεν βαριεμαι τη δουλεια, αυτη η 8ωρη αναμονη να σχολασω με κουραζει!" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω απο σημερα -και πολυ το αργησα- ξεκιναω μισαωρο περπατημα και γυμναστικη!

Καλα ειναι, σε μια βδομαδα μπαινω στον 6ο, πολυ τεμπελιασα! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...