Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΗΝ φορατε στενα ρουχα. Παρτε φορεματα στην αναγκη, που ουτε ειναι απαραιτητα εγκυμοσυνης κ μετα δε θα εχετε τι να τα κανετε ουτε εχετε θεμα τι να φορεσετε........

Τα αποτελεσματα της αυχενικης βγαινουν σε δυο μερες αναλογα βεβαια κ με το φορτο εργασιας του εργαστηριου. Εμενα εκαναν λιγο παραπανω γιατι τα εστειλαν Αθηνα.

Και ΚΟΨΤΕ το τσιγαρο! Οσο κ αν λενε οτι ο πλακουντας τα φιλτραρει ολα, κανει κακο σε εμας ποσο μαλλον στα εμβρυα....θα γλυτωνετε κ χρηματα κ αντι να πληρωνετε για αυτο το πραγμα, θα παιρνετε καθε μηνα ενα δωρακι για το μωρο σας! Καλυτερα ειναι (το λεει αυτο καπνιστρια 17 ετων, στον δευτερο μηνα της πρωτης μου εγκυμοσυνης το πεταξα!) Αφηστε που οταν πηγα να ξανακανω κ καλα για να με βοηθησει να αδυνατισω (μπουουουρδες) ενιωθα τοσο βρωμικη μετα που χρειαστηκε να πιασω το μωρο, παρ'ολο που επλυνα δοντια κ χερια κατ'ευθειαν!

Κ

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημέρα κούκλες....

Τυχερές όσες βλέπουν βροχή....:D εδώ έχουμε ήλιο.....:?

Πονάκια έχω κ εγώ κορίτσια.....κυρίως σουβλιές, αλλά ευτυχώς κρατάνε δεύτερα, οπότε ηρεμώ πάλι.....

Ο σίδηρος δυστυχώς τα κάνει όλα αυτά......δυσκοιλιότητα, άσχημες μυρωδιές......χάλια..... αλλά τι να κάνουμε..... να δούμε τώρα μήπως κ μου αυξήσει την δόση ο γιατρός λόγω χαμηλού αιματοκρίτη.....αν πίνω περισσότερο σίδηρο την έβαψα....... θα αποχαιρετήσω μια κ καλή την τουαλέτα για πάντα...... ήδη τώρα κ ξεχνάω να πάω....:?

Η κοιλιά μου φαίνεται λες κ είμαι 5-6 μηνών......δεν γίνεται να το κρύψω πια...... βέβαια μέχρι κ πριν μια βδομάδα έβαζα κ ουτρο......ίσως να έπαιξαν κ αυτά τον ρόλο τους...... κάνω κ ενεσάκια καθημερινά..... δεν ξέρω αν αυτά επηρεάζουν.......αααα.....έχω κ δυσκοιλιότητα όπως είπαμε.......οπότε.......τούμπανο η κοιλιά......ευτυχώς ακόμη δεν άρχισα να παίρνω κιλά.....την προηγούμενη βδομάδα που ζυγίστηκα στον γιατρό ήμουν σούπερ..... έκλεισα το πρώτο τρίμηνο με + μισό κιλό μόνο!!!!! Απο ΄δω κ πέρα να δούμε..... αν κ η όρεξη μου κ η γευση μου δεν έχουν επανέλθει..... νιώθω αποστροφή για τα περισσότερα φαγητά που υπάρχουν κ κυριως για το κρέας....

Ρε κορίτσια εχω απίστευτα νεύρα κ εγώ.......πότε θα περάσουν?????

ευτυχώς το τσιγάρο το έχω αποχαιρετήσει εδώ κ πολύ καιρό, οπότε με αυτό το θέμα είμαι οκ.....

Ταρτα καλωσήρθες στο παρεάκι.....με το καλό το μωράκι σου....

Φιλιά σε όλες...

dYw9p3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!!!λεω να μην φυγω ακομα....εκανα μια ποτομη κινηση κ γι'αυτο πιστευω οτι με επιασε....πιστευω οτι θα μου περασει...αν οχι, φυσικα κ θα φυγω!!!!

εσυ πως εισαι;;;;!!!!!!!

Αν ειναι δεξια και αρισερα, μην ανοισυχεισ δεν ειναι τιποτα........ αλλα αν ειναι στην μεση χαμιλα καλυτερα πιγαινε σπιτι να ξαπλωσεισ......

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα τι μου κανετε??

εμενα το δευτερο παντως στην αυχενικη φανηκε οτι ηταν αγορι αλλα την αυχενικη την εκανα στο ρεα τα μηχανηματα τους ειναι καινουργια και γενικα ξερω πολλες που στην αυχενικη εκει τους ειπαν τι ειναι

αληθεια ποια γενναει στο ρεα??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

υπομονη κουκλα μου....να προσεχεις να μην κουραζεσαι....

αυχενικη οπως λεει κ η μαρια ειναι υπερυχος κ ληψη αιματος, μονο που ο υπερυχος δεν κραταει 5λεπτα, αλλα σχεδον μιση ωρα!!!!!ειναι αναλυτικη εξεταση κ βλεπεις αν λειτουργουν ολα καλα!!!!!!!!

βρε μαρακι ξερω κ γω.....ωρες ωρες τους φοβαμαι πολυ τους πονους.....ειναι δεν ειναι εντονοι.....

θυμασαι μετα απο ποσες μερες βγαινουν τα αποτελεσσματα των αιματαλογικων;;;

Συνιθοσ μετα απο 4-5 μερεσ....

ΜΗΝ φορατε στενα ρουχα. Παρτε φορεματα στην αναγκη, που ουτε ειναι απαραιτητα εγκυμοσυνης κ μετα δε θα εχετε τι να τα κανετε ουτε εχετε θεμα τι να φορεσετε........

Τα αποτελεσματα της αυχενικης βγαινουν σε δυο μερες αναλογα βεβαια κ με το φορτο εργασιας του εργαστηριου. Εμενα εκαναν λιγο παραπανω γιατι τα εστειλαν Αθηνα.

Και ΚΟΨΤΕ το τσιγαρο! Οσο κ αν λενε οτι ο πλακουντας τα φιλτραρει ολα, κανει κακο σε εμας ποσο μαλλον στα εμβρυα....θα γλυτωνετε κ χρηματα κ αντι να πληρωνετε για αυτο το πραγμα, θα παιρνετε καθε μηνα ενα δωρακι για το μωρο σας! Καλυτερα ειναι (το λεει αυτο καπνιστρια 17 ετων, στον δευτερο μηνα της πρωτης μου εγκυμοσυνης το πεταξα!) Αφηστε που οταν πηγα να ξανακανω κ καλα για να με βοηθησει να αδυνατισω (μπουουουρδες) ενιωθα τοσο βρωμικη μετα που χρειαστηκε να πιασω το μωρο, παρ'ολο που επλυνα δοντια κ χερια κατ'ευθειαν!

Κ

Ναι Ναι συμφονω μαζι σου!!!! εγω καπνιζα απο 15 χρονον το εκοψα τον μαρτι 2013 μαχαιρι!!!!!!!! ειπα να το κανω μπασ και με βοηθησει να μεινω εγκιοσ καιιιιι μετα πο το μαι δεν μου ξαναρθανε τα ρουχα μου........και τωρα δεν θελω ουτε να το λεπω το τσιγαρο.....

Βρε κοριτσια εγω απο τωρα κοιταω για μετα την γεννα πωσ να φυγει η κοιλια γριγωρα και βρισκο κατι ζωνεσ λαστεξ.... εσεισ που εχειτε ξαναγεννησει τι λετε, κανουν δουλεια.... γιατι γυμναστιριο μου λενε να μην παω αν δεν περασει ενασ μηνασ μετα που θα γεννησω....

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου!!!!!!εισαστε καλα;;;!!!!!!!!!

βροχερη, αν ησουν εδω σημερα θα σου αρεσε παρα πολυ!!!!!!ειναι ετοιμο να βρεξει!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

tarta, συγνωμη.....:(:(:(:(:(:(εγω δεν σε καλωσορισα στην παρεα μας....:(:(:(:(:(:(:(:( καλως ηρθες λοιπον κ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!!!!!ευχομαι μια τελειομηνη κ ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!το δευτερο ειναι ετσι;;;!!!!!σε ποια βδομαδα εισαι;;;;!!!!!!το πρωτο ποσο ειναι;;;;!!!!!!!

Καλησπέρα και σε σένα sspyr82 λοιπόν!

Το πρώτο μου κοριτσάκι είναι περίπου 2,5 τώρα και είμαι σχεδόν 12 εβδομάδων...καλό μεσημέρι σε όλες!

UWvV.png

DlOQ.png

καλη γλυκια σας μερα κοριτσακια! τι κανετε? διαβαζω για μερικες οτι εχουν πονακια.παιζει αυτο! ειδικα αν εχετε προσεξει καθε που αλλαζετε εβδομαδα εχετε καποιες ενοχλησεις ;)

οσο για την κοιλια........εμενα φαινεται καποιες ωρες σαν να εχω φαει πολυ και καποιες ωρες αρκετα.....!!! χαχαχαχα βεβαια γεννησα περυσι το καλοκαιρι και δεν ειχα προλαβει να επανελθω πληρως! αυτα απο μενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...