Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα εγω ειμαι του μαιου αλλα ετυχε και ειδα και τα δικα ασς.κανω και εγω ενεσεις για θρομβοφιλια.αλλα για ποιον λογο πιστευεις οτι θα γεννησεις νωριτερα?σου εχει πει κατι ο γυναικολογος?

Καλησπερα Κοριτσακι.. διαβαζω και το δικο σας θεματακι συχνα και ειδα οτι εχετε θεμα με τον Φτ και τις ενεσεις.. !!!

Λοιπον.. πρωτων να σου πω οτι ο λογος που παιζει να γεννησω νωριτερα.. αν και απο οτι φαινετε γλιτωσα τον κινδυνο ηταν λογο τραχηλου... στην αρχη ο λογος ηταν επειδη δεν ειμασταν σιγουρες για την Πητ γιατι δεν ειχα σταθερο κυκλο.. μολις ακουσαμε καρδια τελικα η Πητ εγινε 9/4... και στην 18η βδομαδα η Πητ μου εγινε 4/4 γιατι η μικρη μου ειναι μια βδομαδα μεγαλητερη...!!!

Οσο αφορα την Θρομβοφιλια και τον τοκετο γενικα.. Εγω λοιπον παω σε ειδικο τμημα στο Ηρακλειο απο εκει μου εδωσαν ενα χαρτι με οδηγιες για τον Τοκετο...!!

σου το παραθετω, και μπορεις να το γραψεις και στο δικο σας θεματακι..ωστε να ξερετε... !!! Γιατι η Θρομβοφιλια δεν σημαινει και Καισαρικη τομη...!!!

ΟΔΗΓΙΕς ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗς ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Επι αυτοματου τοκετου, συνησταται αποφυγη επισκληριδιου η ραχαιας αναισθησιας, εαν η τελευταια δοση LMWH εχει γινει τις προηγουμενες 12 ωρες

Σε προγραμματισμενη καισαρικη τομη η προκληση τοκετου , η τελευταια δοση LMWH να γινετε 24 ωρες πριν. Προσοχη να μην γινεται η δοση LMWH την ημερα του τοκετου

Οσον αφορα την εφαρμογη περιοχικης αναισθησιας προτεινεται:

Σε γυναικες που λαμβανουν προφυλακτικη δοση LMWH διακοπη 12 ωρες πριν

Επανεναρξη αγωγης με LMWH 12 ωρες μερα του καθετηρα της επισκληρισιου

επανεναρξη αντιπηκτικης αγωγης με LMWH 12 ωρες μετα τον φυσιολογικο τοκετο

12 ωρες μετα την απομακρυνση του καθετηρα της επισκληριδιου και

24 ωρες μετα την καισαρικη τομη

η Αγωγη θα συνεχιζετε για ολη την διαρκεια της λοχειας (6 βδομαδες)

Η Ηπαρινη δεν εκκρινετε στο μητρικο γαλα, αρα θεωρειται ασφαλης για τον μητρικο θηλασμο

Απλα Μαρια Μην ακουτε τις μπαρυφες καθε γιατρου ο οποιος απλα θελει να παει με καισαρικη για να παρει περισσοτερα λεφτα..!!! επισης να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο να εχεις θρομβοφιλια και αλλο να παιρνεις προληπτικα την ηπαρινη χωρις να εχεις κανει εξετασεις.. συνηθως μεχρι 0,45 ειναι καθαρα προληπτικη η δοση.. και αν εχεις θρομβοφιλια πρεπει να κανεις τουλαχιστον μια φορα τον μηνα μια εξεταση ANti-Xa για να δεις αν σε καλυβει η δοση που κανεις.. !!!

εγω π.χ ξεκινησα 0,45 (4,500 δοση) και τωρα κανω 0,7 (14,000 δοση) γιατι δεν με καλυβει...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο αφορα την Θρομβοφιλια και τον τοκετο γενικα.. Εγω λοιπον παω σε ειδικο τμημα στο Ηρακλειο απο εκει μου εδωσαν ενα χαρτι με οδηγιες για τον Τοκετο...!!

σου το παραθετω, και μπορεις να το γραψεις και στο δικο σας θεματακι..ωστε να ξερετε... !!! Γιατι η Θρομβοφιλια δεν σημαινει και Καισαρικη τομη...!!!

ΟΔΗΓΙΕς ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗς ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Επι αυτοματου τοκετου, συνησταται αποφυγη επισκληριδιου η ραχαιας αναισθησιας, εαν η τελευταια δοση LMWH εχει γινει τις προηγουμενες 12 ωρες

Σε προγραμματισμενη καισαρικη τομη η προκληση τοκετου , η τελευταια δοση LMWH να γινετε 24 ωρες πριν. Προσοχη να μην γινεται η δοση LMWH την ημερα του τοκετου

Οσον αφορα την εφαρμογη περιοχικης αναισθησιας προτεινεται:

Σε γυναικες που λαμβανουν προφυλακτικη δοση LMWH διακοπη 12 ωρες πριν

Επανεναρξη αγωγης με LMWH 12 ωρες μερα του καθετηρα της επισκληρισιου

επανεναρξη αντιπηκτικης αγωγης με LMWH 12 ωρες μετα τον φυσιολογικο τοκετο

12 ωρες μετα την απομακρυνση του καθετηρα της επισκληριδιου και

24 ωρες μετα την καισαρικη τομη

η Αγωγη θα συνεχιζετε για ολη την διαρκεια της λοχειας (6 βδομαδες)

Η Ηπαρινη δεν εκκρινετε στο μητρικο γαλα, αρα θεωρειται ασφαλης για τον μητρικο θηλασμο

Απλα Μαρια Μην ακουτε τις μπαρυφες καθε γιατρου ο οποιος απλα θελει να παει με καισαρικη για να παρει περισσοτερα λεφτα..!!! επισης να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο να εχεις θρομβοφιλια και αλλο να παιρνεις προληπτικα την ηπαρινη χωρις να εχεις κανει εξετασεις.. συνηθως μεχρι 0,45 ειναι καθαρα προληπτικη η δοση.. και αν εχεις θρομβοφιλια πρεπει να κανεις τουλαχιστον μια φορα τον μηνα μια εξεταση ANti-Xa για να δεις αν σε καλυβει η δοση που κανεις.. !!!

εγω π.χ ξεκινησα 0,45 (4,500 δοση) και τωρα κανω 0,7 (14,000 δοση) γιατι δεν με καλυβει...!!

Σε ευχαριστω για την ενημερωση.εγω κανω απο την αρχη της εγκυμοσυνης κλεξαν 0.6 παρολο που ξεκινησα 54 κιλα.κανω καθε μηνα αντι-χα και προς το παρον με καλυπτει.απλα δεμ ξερω ποσο εφικτο ειναι στον αυτοματο φ.τ ναγνωριζεις ποτε θα σταματησεις την ενεση.ο γυναικολογος μου θελει να την σταματησουμε δυο μερες πριν.

--

9Uh8p2.png

Ldmmp2.png

Σε ευχαριστω για την ενημερωση.εγω κανω απο την αρχη της εγκυμοσυνης κλεξαν 0.6 παρολο που ξεκινησα 54 κιλα.κανω καθε μηνα αντι-χα και προς το παρον με καλυπτει.απλα δεμ ξερω ποσο εφικτο ειναι στον αυτοματο φ.τ ναγνωριζεις ποτε θα σταματησεις την ενεση.ο γυναικολογος μου θελει να την σταματησουμε δυο μερες πριν.

εγω κανω τις Innohep και δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι η δικη σου δοση.. παντως το θεωρω υπερβολικο 2 μερες πριν,χωρις να ξερεις ποτε θα γεννησεις.. επισης να ξερεις οτι η δοση μας καλυβει για 24 ωρες, απο οτι καταλαβα κανεις και εσυ μια υψηλη δοση, δες το κουτακι σου αν γραφει 10.000 η 20.000... ο γυναικολογος σου σου εγγυατε οτι αν κοψεις την ενεση για δυο μερες δεν θα συμβει κατι...????

επισης αλλη μια συμβουλη, ο Γυναικολογος δεν ειναι Αιματολογος Μαρια μου... Μονο ο αιματολογος μπορει να σου πει τι θα κανεις.. οι γυναικολογοι δεν μαθαινουν τις δοσολογιες αυτες στις σπουδες τους... !!!!! δεν ειναι εμεπειροι... αν δεν εχεις καλητερα να βρεις... η δικη μου αποψη, γιατι με αυτα δεν παιζουν.. οπως εγραψα και στο θεμα σας, κριμα να φας νυστερι αν ο γιατρος ειναι καισαρακιας.. ζυγισε τα...!!!! παντως 2 μερες πριν ειναι υπερβολικο.. !!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γεια σας κοριτσια! Στο Ηρακλειο πολυ βροχη και κρυο! Μεσα μενουμε και καμια βολτα για φαγητο! Νομιζω οτι στην 34 η εβδομαδα και θα εκραγει η κοιλια μου δεν μπορω να κανω και πολλα νιωθω πολυ βαρος και τελειως τεντωμενη κοιλια! Να ρωτησω η κοπελα kristy25 που ειμαστε στην ιδια ΠΗΤ που ειναι? Θα θελα να μαθω σε τι κατασταση ειναι! Αχ και συνεχιζει να χορευει ο γιος μου! Ουφ υπομονη!

Καλημέρα!!! Απο χθες το μεσημερι ειμαστε στο σπιτι μας με την μπεμπουλα μας και τα συναισθηματα ειναι απεριγραπτα!!! Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας! Συντομα θα κρατατε και οι υπόλοιπες τα μικρα σας θαυματακια!

Τελικά η καισαρική δεν ήταν τίποτα. Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο τον αναισθησιολόγο και από τον γιατρό μου. Δεν ενιωσα το παραμικρο! Μόνο που στο τελος που με στριφογυριζαν για να με καθαρισουν ζαλιστηκα και εκανα εμετο αλλα αυτό ηταν το μόνο. Ειχα τον αναισθησιολόγο συνεχώς διπλα στο κεφαλι μου, μεχρι που μου χαιδευε και τα μαλλια όταν ζαλίστηκα. Ειχαμε και μουσικούλα και ο γιατρος με τις μαιες μιλουσαν για ασχετα πραγματα οπότε ήταν σαν να μην συμβαινει τιποτα. Ευτυχως για μενα γιατι όταν μπηκα ετρεμα σαν το ψαρι από τον φοβο μου!Κατα την διαρκεια ηρθε και μια μαια και μου λεει " Ο αντρας σου ρωταει συνεχεια πως εισαι" Συγκινηθηκα και τρεχαν τα δακρυα ασταμάτητα!

Όταν βγηκε η μπεμπα και μου ειπαν να σου ζησει! τρομαξα γιατι δεν ακουσα κλαμα αλλά ευτυχώς ήταν για λιγα δευτερόλεπτα. Αφού την καθαρίσαν μου την φεραν και την φιλησαν και μου εσφιξε και το δαχτυλάκι! Κλάμα με λυγμους εγώ! Ο γιατρος εραβε και εγώ εκλαιγα από ευτυχια!

Με πηγαν στο δωματιο και μετα από 3 ώρες την εβαλα στο στηθος. Το αρπαξε με την μια! Ειχα πρωτογαλα και η μπέμπα ρουφουσε αμεσως. Στην συνεχεια ανεβασα λίγο πυρετο και επειδη εκανα αντιπυρετικες ενεσεις ο παιδιατρος μου ειπε να μην την βαλω να θηλασει μεχρι να φυγει το φαρμακο. Από προχθες όμως την ξαναεβαλα στο στηθος αλλά ακόμα δεν εχει κατεβει το γάλα. Το παλευω παντως! Το μονο μου προβλημα, αν ειναι προβλημα δηλαδη, ειναι ότι ειναι τόσο υπναρου που κοιμισμενη την ταιζω, κοιμισμενη την αλλαζω και γενικα κοιμαται τις 23 απο τις 24 ώρες! Ο παιδιατρος ειπε ότι ειναι από το πρωτο σοκ της γέννας και ότι θα ευχαριστηθω κλαμα αργοτερα οπότε να μην ανησυχώ (γιατι με ανησυχησε όλη αυτή η υπνηλία) Ειναι σαν να μην εχω μωρό. Κλαιει όλο κι όλο 10 λεπτά την μέρα!

Πριν φυγω από την κλινική ο γυναικολόγος μου εβαλε ενα σπρευ στην τομη που εγινε τζελ και δεν εχω ούτε γαζες ούτε τίποτα. Λίγο με τραβαει όταν σηκωνομαι αλλά αυτό ειναι όλο. Εχω και ενα μουδιασμα στην τομή το οποίο ειπε θα κανει περιπου 6 μήνες να φυγει. Παντως και για την καισαρικη πηρε τα ιδια χρηματα που μας ειχε πει και στην αρχη που λεγαμε για φυσιολογικο.Θα με δει όταν σαραντήσω είπε εκτός και αν με απασχολεί κατι πιο νωρίς.

Αχ αυτή ήταν η εμπειρια μου κοριτσια! Την εγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, ελπίζω να μην σας κούρασα. Επιστρέφω στην ωραια κοιμωμένη μου!!!!Πετάω από ευτυχία!!!!! Πολλά πολλά φιλακια!!!!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία εμπειρία Konna μου!!! Να σου ζήσει με υγεία και αγαπη πολύ πολύ να σας δίνει πάντα ευτυχιά και χαρά! Ιερό πράγμα η μητρότητα και είμαστε ευλογημένες που θα την ζήσουμε.

Georgia-kak και κοριτσια όσο για την θρομβοφιλία και εγω εχω θέμα κάνω clexane 0.4 στην αρχη 2/μερα και τώρα μια και πάω σε Αιματολόγο του Μητέρα. Και salospir επαιρνα και μου το έκοψε πριν 2 εβδομάδες. Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του και θα τον ρωτήσω και γω γιατί το μωρό έχει κεφαλική θέση και οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές οπότε γιατί να μην γεννήσω φυσιολογικά αν γίνεται βεβαια θα την ήθελα την επισκληρίδιο. Αν κάτι παει στραβα κάνουμε καισαρικη ο γυναικολόγος μου δεν έχει θέμα ότι θέλω εγω λέει. Αύριο θα σας πω τι μου είπε ο Αιματολόγος γιατί είναι κορυφή αυτός ο γιατρος και τον εμπιστεύομαι πολύ. 34+4d

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!τι μου κανετε;;!!!!!!!!!!εμεις εδω ολα ηρεμα κ περιμενουμε τον καιρο να περασει!!!!!!!

Καλημέρα!!! Απο χθες το μεσημερι ειμαστε στο σπιτι μας με την μπεμπουλα μας και τα συναισθηματα ειναι απεριγραπτα!!! Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας! Συντομα θα κρατατε και οι υπόλοιπες τα μικρα σας θαυματακια!

Τελικά η καισαρική δεν ήταν τίποτα. Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο τον αναισθησιολόγο και από τον γιατρό μου. Δεν ενιωσα το παραμικρο! Μόνο που στο τελος που με στριφογυριζαν για να με καθαρισουν ζαλιστηκα και εκανα εμετο αλλα αυτό ηταν το μόνο. Ειχα τον αναισθησιολόγο συνεχώς διπλα στο κεφαλι μου, μεχρι που μου χαιδευε και τα μαλλια όταν ζαλίστηκα. Ειχαμε και μουσικούλα και ο γιατρος με τις μαιες μιλουσαν για ασχετα πραγματα οπότε ήταν σαν να μην συμβαινει τιποτα. Ευτυχως για μενα γιατι όταν μπηκα ετρεμα σαν το ψαρι από τον φοβο μου!Κατα την διαρκεια ηρθε και μια μαια και μου λεει " Ο αντρας σου ρωταει συνεχεια πως εισαι" Συγκινηθηκα και τρεχαν τα δακρυα ασταμάτητα!

Όταν βγηκε η μπεμπα και μου ειπαν να σου ζησει! τρομαξα γιατι δεν ακουσα κλαμα αλλά ευτυχώς ήταν για λιγα δευτερόλεπτα. Αφού την καθαρίσαν μου την φεραν και την φιλησαν και μου εσφιξε και το δαχτυλάκι! Κλάμα με λυγμους εγώ! Ο γιατρος εραβε και εγώ εκλαιγα από ευτυχια!

Με πηγαν στο δωματιο και μετα από 3 ώρες την εβαλα στο στηθος. Το αρπαξε με την μια! Ειχα πρωτογαλα και η μπέμπα ρουφουσε αμεσως. Στην συνεχεια ανεβασα λίγο πυρετο και επειδη εκανα αντιπυρετικες ενεσεις ο παιδιατρος μου ειπε να μην την βαλω να θηλασει μεχρι να φυγει το φαρμακο. Από προχθες όμως την ξαναεβαλα στο στηθος αλλά ακόμα δεν εχει κατεβει το γάλα. Το παλευω παντως! Το μονο μου προβλημα, αν ειναι προβλημα δηλαδη, ειναι ότι ειναι τόσο υπναρου που κοιμισμενη την ταιζω, κοιμισμενη την αλλαζω και γενικα κοιμαται τις 23 απο τις 24 ώρες! Ο παιδιατρος ειπε ότι ειναι από το πρωτο σοκ της γέννας και ότι θα ευχαριστηθω κλαμα αργοτερα οπότε να μην ανησυχώ (γιατι με ανησυχησε όλη αυτή η υπνηλία) Ειναι σαν να μην εχω μωρό. Κλαιει όλο κι όλο 10 λεπτά την μέρα!

Πριν φυγω από την κλινική ο γυναικολόγος μου εβαλε ενα σπρευ στην τομη που εγινε τζελ και δεν εχω ούτε γαζες ούτε τίποτα. Λίγο με τραβαει όταν σηκωνομαι αλλά αυτό ειναι όλο. Εχω και ενα μουδιασμα στην τομή το οποίο ειπε θα κανει περιπου 6 μήνες να φυγει. Παντως και για την καισαρικη πηρε τα ιδια χρηματα που μας ειχε πει και στην αρχη που λεγαμε για φυσιολογικο.Θα με δει όταν σαραντήσω είπε εκτός και αν με απασχολεί κατι πιο νωρίς.

Αχ αυτή ήταν η εμπειρια μου κοριτσια! Την εγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, ελπίζω να μην σας κούρασα. Επιστρέφω στην ωραια κοιμωμένη μου!!!!Πετάω από ευτυχία!!!!! Πολλά πολλά φιλακια!!!!

κοπελα μου γλυκια, ολα μια χαρα λοιπον!!!!!να την χαιρεστε την κουκλα σας!!!!!!!!!

οι υπολοιπες;;;!!!!!αντε να αρχισουμε να παιρνουμε σειρα μια μια!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κοριτσια μου καληνερα!πως ειστε?εμεις χθεε ειχαμε3-4συσπασουλες αλλα οχι κστι το φοβερο . Μ επιασε μια η ωρα το βραδυ να τακτοποιησω κσι να κσθαρισω τη κουζινα ... !τελος παντων .. ακομα το σκεφτομαι για το ραντεβου ... αλλα λεω 10 μερες εμειναν. Κριμα ειναι .. μετα ποτε θα την εχω μεσα στη κοιλιτσα μου να τη νιωθω ?δε ξερω πραγματικα τι να κανω ...θα μου πειτε για μια βδομαδα νωριτερα?ναι αλλα ειναι τοσα βραδια αυπνη !θα δουμε ... θα δουμε ...

Εσεις?πως ειστε?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100 gr

Τονια89--->15/2/2014 --> ... Γεννησαμε μια μπουμπου 2,770 gr

ValentinaSp-->25/2/2014--> ...Γεννησαμε εναν αντρακλα 3380 gr

Myrina-------> 5/3/2014--> ...Γεννησαμε μια κουκλα 3870 gr

Konna82 ---> 6/3/2014--> Κ.τ... Γεννησαμε μια κορουλα 3200 gr

Αριαδνη89 -- -> 10/3/2014 --> Κ.τ .. Ηρθε στον Κοσμο ενας αντρακλας 3200 gr

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε?

Καλημερα!το πρωι θα μπω στο μαιευτηριο . Μ επιασαν πονοι !τελικα ουτε ραντεβου χρειαστηκε ουτε τιποτα . Μονο μια κουραστικη βολτα στο mall.

Οποτε μπορεσω θα σας στειλω να σας πω πως πηγε .. ευχομαι να πανε ολα καλα και ως το μεσημερακι να εχουμε γεννησει .

Φιλακια πολλα !να προσεχετε !επιστρεφω με τη κορη μου πια!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Κοριτσια τι κανετε?

Καλημερα!το πρωι θα μπω στο μαιευτηριο . Μ επιασαν πονοι !τελικα ουτε ραντεβου χρειαστηκε ουτε τιποτα . Μονο μια κουραστικη βολτα στο mall.

Οποτε μπορεσω θα σας στειλω να σας πω πως πηγε .. ευχομαι να πανε ολα καλα και ως το μεσημερακι να εχουμε γεννησει .

Πω πω Κοριτσααακι.. αντε με το καλοο.. και περιμενουμε νεα σου... Να ειναι καλοτυχη και υγιεστατη... Μπραβββοοο....!!!!

Περιμενουμεεεε νεα σουυυυυυυ....... Φιλιααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσια μου ομορφα τι κανετε???

να σας ζησουν τα μωρακια σας στις μανουλες που γεννησανε!!!

να ειστε παντα καλα κ τα αγγελουδια σας γερα κ τυχερα!

Μου εχει σπασει τα νευρα το συστημα, απο το κινητο δε μου ανοιγει καν τη σελιδα κ δε μπορω να σας βλεπω κ να διαβαζω τα νεα σας! :(

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

καπου ειδα στα πεταχτα μια απαντηση της Βαλεντινας.

Αγαπη, αν θηλαζεις αποκλειστικα χρειαεσαι μονο 500 θερμιδες παραπανω, δε χρειαζεται να τρως "ειδικα" αρκει να εχεις πολλα υγρα.

Αν εχεις facebook μπες κ στην ομαδα "Αττικη:ομαδα υποστηριξης μητρικου θηλασμου και μητροτητας" (και οποια αλλη μανουλα θελει δλδ), εμενα με βοηθησαν πολυ κ τα κοριτσια εκει αλλα και οι μαιες μου γιατι βασανιστηκα με τον βλακα τον παιδιατρο του νοσοκομειο, α ξερετε σας τα εχω πει μη σας κουραζω.

Τα υπολοιπα κοριτσια καντε κουραγιο! Τα μωρακια σας ερχονται,αλλα πρεπει να ειστε ηρεμες, ξερω οτι το "φαγαμε τον γαϊδαρο κ εμεινε η ουρα" ειναι δυσκολο γιατι η ουρα, δεν τρωγεται οπως λεω κ εγω συνηθως, αλλα ολα τελειωνουν σε πολυ λιγο καιρο,και μετα κουραγια να εχετε να τρεεεεεχετε!!! :D:D:D:D

Καλημερα κοριτσια!!! Μαρακη μου, ευχαριστω, αλλα παω σε μια ομαδα θυλασμου, και εχω και μια φοβερη μαια που την παιρνω τηλ αναπασα στηγμη.... προσ το παρων ολα καλα... και χθεσ που πηγαμε σε παιδιατρο, ολα τελια, μιαχαρα του φτανει το γαλα μου.... ευτυχοσ και αυτοσ ειναι υπερ θηλασμου...

Και παλι να σου ζησει κουκλα μου!!!!!!!! Καλη ανατρωφη να εχετε!!!! ειναι απιστευτη η εμπιρια.... οσω για το κλαμα, νομιζω οτι δεν υπαρχει γυναικα που να μην εκλαψε οταν πηρα το παιδι τησ πρωτη αγκαλια....Και μενα στην αρχη κοιμοτανε ωρεσ ατελιωτεσ ειχε λιγο ανεβασμενο ικτερο, αλλα στα ορια ομωσ... τοτε μου ειπε η μαια σηχνουσ θηλασμουσ, να τον ξυπναω επιτιδεσ καθε δυο ωρεσ και εξω βολτα τουλαχιστων μια ωρα την μερα, οχι στον ηλιο.... ολα αυτα για να κατεβει ο ικτεροσ και για να κατεβαω γαλα.... φιλακια πολλα!!! κλαμα θα ακουσεισ μετα απο καμια βδομαδα που θα παρει τα πανω του....χαχαχαχ

Κοριτσια τι κανετε?

Κοριτσακι μου........!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: τετια ωρα μου εσπασαν τα νερα και την νυχτα κιολασ απο δευτερα σε τριτη.....χαχαχα οποτε τωρα λογηκα θα το εχεισ αγκαλια το ζουζουνακι σου!!!!!!!!!!!!!!! να σου ζησει!!!!!!!!!!! με υγεια παντα!!!!!!! ειδεσ που σου ελεγα οτι δεν θα χρεαστει τιποτα.... αυτο ξερει ποτε θελει να βγει.....

Κοριτσια τι κανετε?

Ελα ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Τελειαααα!!!

Ειδες τελικα η μικρη σε λυπηθηκε!!!

Σου εκανε το χατιρι!!!

Με εναν πονο κοριτσακι μου....

Με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλια σου!!!!!!

:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

κοριτσια μου καλημερα!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!εμεις εδω τα ιδια!!!!!

Κοριτσια τι κανετε?

κουκλα μου ειδες που τζαμπα βιαζοσουνα!!!!!!!!!!!!τα μωρα ξερουν καλυτερα απο μας!!!!!!!!!!!!λογικα θα εχεις γεννησεις οποτε να σου ζησει η κορακλα σου!!!!!παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι!!!!καλο σαραντισμο κ με το καλο να πατε σπιτι σας!!!!!

οποτε μπορεσεις περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

οι υπολοιπες πως ειναι σημερα;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...