Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κοριτσακια γεννησαμε ακριβως στην πητ! 5/3 στις 2μιση το μεσημερι! η μικρη αυτη εξαντλησε τα περιθωρια της! 3870! ο τοκετος αυτος ητανε πιο δυσκολος απο τον πρωτο μου! ζοριστηκα αρκετα! ολα πηγανε καλα βεβαια, κι εγω και η μικρη ειμαςτε καλα! θα γραψω περισσοτερα (ελπιζω) απο το σπιτι, αν και εκει δεν ξερω τι με περιμενει με την "μεγαλη" μαζι! την φερανε εχθες να μας δει, ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, το περναει για κουκλα!! καλη λευτερια και στις υπολοιπες!
Καλημερα μανουλες!Σας γραφω απο την κλινικη.Η μπεμπουλα γεννηθηκε χθες 3200gr και 51εκ. Η καισαιρικη ηταν πανευκολη, ηδη απο χθες εχω σηκωθει.Λεπτομερειες οταν παμε σπιτι μας.Φιλια!!!!!

Να σας ζήσουν τα βλαστάρια σας!!!!!!! Να είναι γερά κ ευτυχισμένα!!!!!!!

Να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!!!! :D:D:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια διαβαζω τα σχολια σας αλλα και τις σκεψεις μου... Και ηθελα να ρωτηςω... Σοβαρα τωρα... υπαρχει καποια που δεν εχει αγχος;

Που δεν την εχει φαει η αγωνια να πανε ολα καλα και να γεννησει ενα υγιεστατο μωρο;

Οχι γιατι αν υπαρχει να μας πει τι πινει;;;; Χαχαχα

Υπομονη κοριτσακια μου, ειναι δυσκολο να καταπολεμησουμε το αγχος μας!!! Πρεπει να σκεφτομαστε θετικα και να εχουμε πιστη πως ολα θα πανε κατ'ευχην για ολες μας!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!

Τι κάνετε σήμερα?

Είμαι τόσο χαρούμενη και τοσο συγκινημένη με την μπεμπεδόσκονη που έχει πλυμμηρίσει το καφέ μας αυτόν τον καιρό......μα πιο πολύ που όλα πηγαίνουν καλά και γεννιούνται υγιή μωράκια.....

Άντε, λίγο έμεινε και για εμάς τις υπόλοιπες να ανέβουμε στην επάνω λίστα!!!!!

Αλήθεια, κανένα νέο από τη Χαρά έχετε μάθει?

Τη σκέφτομαι πολύ όλον αυτόν τον καιρό.....ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά και η μαχήτρια να γυρίσει σύντομα σπιτάκι της

Χαρά μου, μόλις μπορέσεις, γράψε μας δυο λέξεις.....

Να έχετε μια όμορφη μέρα όλες.......

Σταυρούλα μου πως είσαι??? Αχ, μου αρέσει που εγώ κ εσύ κινδυνεύαμε από πρόωρο τοκετό κ τώρα εγώ παρακαλάω να γεννήσω χωρίς πρόκληση κ κάτι μου λέει πως τα ίδια θα έχουμε κ με σένα.....χαχαχα

Πριν από μέρες είδα κάποιο μήνυμα της Χαράς που έλεγε πως όλα είναι καλά κ γύρισαν με την μπέμπα στο σπίτι στο νησί τους...... δεν το είδε καμμιά άλλη ????? :rolleyes: λέτε να το έχασα ???? :shock: μπα...... είμαι σίγουρη πως το είδα .....σκέφτηκα κιόλας πως ευτυχώς πήγανε όλα καλά με την μικρούλα!!!!!!:D

dYw9p3.png

Κοριτσια διαβαζω τα σχολια σας αλλα και τις σκεψεις μου... Και ηθελα να ρωτηςω... Σοβαρα τωρα... υπαρχει καποια που δεν εχει αγχος;

Που δεν την εχει φαει η αγωνια να πανε ολα καλα και να γεννησει ενα υγιεστατο μωρο;

Οχι γιατι αν υπαρχει να μας πει τι πινει;;;; Χαχαχα

Υπομονη κοριτσακια μου, ειναι δυσκολο να καταπολεμησουμε το αγχος μας!!! Πρεπει να σκεφτομαστε θετικα και να εχουμε πιστη πως ολα θα πανε κατ'ευχην για ολες μας!!!

Νομίζω πως το μεγαλύτερο άγχος μου είναι να είναι γερό το μωρό μου.....

το ευχομαι για όλες μας.....

dYw9p3.png

Κοριτσια μου καταρχην να ευχηθω στις νεες μανουλες να ζησουν να ζουζουνακια τους γεματα υγεια και αγαπη!

Οι υπολοιπες κοιλιτσες ... πως πανε τα κεφια?πως ειμαστε?εγω ειμαι υπο το μηδεν σε θεμα διαθεσης . Δε θελω τιποτα και κανεναν . Μονο τον αντρα μου . Ουτε καν τη κολλητη μου .εχω κουραστει ψυχολογικα οσο δε παει . Σωματικα δε το συζητω . Πφφφ ...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Το γερο αγχος φευγει μολις θα παρουμε το μωρο αγκαλια και ριξουμε ενα γερο κλαμα! Μετα αρχιζουν αλλα αγχη μην νομιζετε !!! Αλλα τουλαχιστον βλεπουμε το παιδι μετα και εχουμε αμεση επαφη! Τωρα στις κοιλιες μας απλα φανταζομαστε! Λιγος καιρος εμεινε και μετα θα μιλαμε για τα βρεφακια μας σαν χαζομαμαδες!

Το γερο αγχος φευγει μολις θα παρουμε το μωρο αγκαλια και ριξουμε ενα γερο κλαμα! Μετα αρχιζουν αλλα αγχη μην νομιζετε !!! Αλλα τουλαχιστον βλεπουμε το παιδι μετα και εχουμε αμεση επαφη! Τωρα στις κοιλιες μας απλα φανταζομαστε! Λιγος καιρος εμεινε και μετα θα μιλαμε για τα βρεφακια μας σαν χαζομαμαδες!

Καλημερα !εχεις απολυτο δικιο .. αλλα η καθε μερα με τοσους πονους σ ολο το σωμα και τη ψυχολογια τοσο χαλια ... εγω δεν εχω σκεφτει κατι τετοιο και νσ με χσλαρωσει .. αντιθετσ με τσιτωνει να γεννησω κσι βαζω τσ κλαματα . Δε μπορω αλλο ... κουραστηκα!

Κοριτσια θελω για αλλη μια φορα την αποψη σας ..

Απ οτι βλεπετε μου εχουν μεινει 13 ημερες μεχρι τη πητ μου . ΟΜΩΣ ... εχω εξαντληθει παρα πολυ και γενικα δεν το απολσμβανω καθολου . Τοσο που φοβαμαι πως δε θα εχω κουραγιο να φροντισω το μωρο μου οταν ερθει μετα απο13 μερες σχεδον . Σκεφτομαι αυτη τη βδοναδα να κλειδω ραντεβου για να γεννησω . Τι λετε? Σιγουρα δεν αξιζει για τοσες λιγες μερες και αν ειναο τοσες ... αλλα δεν αντεχω αλλο. Δεν ειναο αγωνια η αγχος ... ειναι πονος και εξαντληση

Χρονια πολλα σε ολεσ εμασ!!!!!!Ιωαννα μου, καλυτερα ρωρα τον γιατρο σου αν ειναι ετοιμοσ ο τραχυλοσ, και αν ναι, μπορει να σου βοηθησει αυτοσ λιγο με το χερι και να σε πιασουν οι πονοι μεσα σε δυο μερεσ..... ειναι πιο ιπιο αυτο παρα τουσ τεχνιτουσ πονουσ.... συζητα το μαζι του....

Διαφημίσεις

Κοριτσια θελω για αλλη μια φορα την αποψη σας ..

Απ οτι βλεπετε μου εχουν μεινει 13 ημερες μεχρι τη πητ μου . ΟΜΩΣ ... εχω εξαντληθει παρα πολυ και γενικα δεν το απολσμβανω καθολου . Τοσο που φοβαμαι πως δε θα εχω κουραγιο να φροντισω το μωρο μου οταν ερθει μετα απο13 μερες σχεδον . Σκεφτομαι αυτη τη βδοναδα να κλειδω ραντεβου για να γεννησω . Τι λετε? Σιγουρα δεν αξιζει για τοσες λιγες μερες και αν ειναο τοσες ... αλλα δεν αντεχω αλλο. Δεν ειναο αγωνια η αγχος ... ειναι πονος και εξαντληση

Να είσαι βέβαιη πως ΘΑ έχεις κουράγιο να φροντίσεις το μωράκι σου!!!!!!!!!!!! Τώρα για το αν αξίζει να το επισπεύσεις θα το αποφασίσετε μαζί με τον γιατρό σου. Άλλωστε το μωρό σου είναι πια τελειόμηνο! Με το καλό! Κουράγιο. Να είσαι σίγουρη πως αυτό κάνουμε όλες! Εδώ να δεις που έχω να φροντίσω και την κορούλα μου που δεν θέλω και να την παραμελώ με τα δικά μου..:(

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τί κάνετε σήμερα? Πολύ πολύ κρύο, αναμμένα καλοριφερ και πάλι κρυώνουμε!

Χρόνια μας Πολλά και για εχθές, σουρτουκέψατε καθόλου?

Εγώ εχθές τα χρειάστηκα...για 4 ώρες είχα συσπάσεις με πολύ πόνο κάθε 3-5 λεπτά..ο άντρας μου ήταν έτοιμος να φύγουμε για κλινική......τελικά ψιλοηρέμησα το απόγευμα, ήταν πιο λίγες και με ελαχιστο πόνο και σήμερα είμαι καλύτερα.....Αϋριο έχω το μηνιαίο ραντεβού να δούμε πώς πάμε, αλλά μια ανυσυχία την έχω.... νομίζω είναι νωρίς ακόμα!

Joannako, συμφωνω με την Evhgiorgos άσε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, κάνε λίγο υπομονή ακόμα, μερικές μερούλες έμειναν....

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι καλά?

Πολλά φιλάκια και να έχουμε ένα όμορφο βράδυ....

Φιλάκια

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσια μου ομορφα τι κανετε???

να σας ζησουν τα μωρακια σας στις μανουλες που γεννησανε!!!

να ειστε παντα καλα κ τα αγγελουδια σας γερα κ τυχερα!

Μου εχει σπασει τα νευρα το συστημα, απο το κινητο δε μου ανοιγει καν τη σελιδα κ δε μπορω να σας βλεπω κ να διαβαζω τα νεα σας! :(

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

καπου ειδα στα πεταχτα μια απαντηση της Βαλεντινας.

Αγαπη, αν θηλαζεις αποκλειστικα χρειαεσαι μονο 500 θερμιδες παραπανω, δε χρειαζεται να τρως "ειδικα" αρκει να εχεις πολλα υγρα.

Αν εχεις facebook μπες κ στην ομαδα "Αττικη:ομαδα υποστηριξης μητρικου θηλασμου και μητροτητας" (και οποια αλλη μανουλα θελει δλδ), εμενα με βοηθησαν πολυ κ τα κοριτσια εκει αλλα και οι μαιες μου γιατι βασανιστηκα με τον βλακα τον παιδιατρο του νοσοκομειο, α ξερετε σας τα εχω πει μη σας κουραζω.

Τα υπολοιπα κοριτσια καντε κουραγιο! Τα μωρακια σας ερχονται,αλλα πρεπει να ειστε ηρεμες, ξερω οτι το "φαγαμε τον γαϊδαρο κ εμεινε η ουρα" ειναι δυσκολο γιατι η ουρα, δεν τρωγεται οπως λεω κ εγω συνηθως, αλλα ολα τελειωνουν σε πολυ λιγο καιρο,και μετα κουραγια να εχετε να τρεεεεεχετε!!! :D:D:D:D

z7tup3.pngArPLp3.png

γεια σου σοφια μου.. Γεια σας κοριτσια...

Να εχουμε οπως ειπες τελειομηνες εγκυμοσυνες.. ειναι το μονο που με νοιαζει σοφια μου..!!

Αν και εχω καλο προαισθημα.. ελπιζω να μην διαψευθω.. οκ.. υπαρχει ο φοβος.. αλλα σε νορμαλ επιπεδα.. οχι οπως στην πρωτη μου ατυχησα εγκυμοσυνη...!!!

εγω κοριτσια ειμαι νωρις ακομα.. η γιατρος ειπε γυρω στις 14/4/13.. βαση τελευταια περιοδο.. αλλα ισως να παει νωριτερα λογο θρομβοφιλιας.. μακαρι να πανε ολα καλα και δεν με νοιαζει που τρυπιεμε...!!

Την Δευτερα εχω τον πρωτο υπερυχο... !! θα ειμαι 5w+2d.. πανω κατω ξερω την συλληψη για αυτο το λεω.. !! Και μετα θα ξαναπαω μετα απο δυο βδομαδες για καρδια..!!

καλα σιγουρα θα παω και νωριτερα γιατι δεν θα το αντεξω τοσο καιρο...!! απλα ευχομαι να ειναι ολαααα καλα...!!!

Καλησπερα εγω ειμαι του μαιου αλλα ετυχε και ειδα και τα δικα ασς.κανω και εγω ενεσεις για θρομβοφιλια.αλλα για ποιον λογο πιστευεις οτι θα γεννησεις νωριτερα?σου εχει πει κατι ο γυναικολογος?

9Uh8p2.png

Ldmmp2.png

Αααααα και να μην το ξεχάσω!

Όσες θέλετε να θηλασετε,πάρτε να πίνετε γλυκανισο. Το πολυ όμως 2 φλυτζανια ημερησίως. Κάνει θαύματα!!!

Εγω πίνω μονο ενα το πολυ κ μάλιστα οχι καθε μερα.

Αλλα προσοχή μονο δυο το πολυ,μπορει να προκαλέσει υπερπαραγωγή κ να έχετε θέμα!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...