Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

icon1.gif

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100 gr

Τονια89--->15/2/2014 --> .. Γεννησαμε μια μπουμπου 2,770 gr

ValentinaSp-->25/2/2014--> Γεννησαμε εναν αντρακλα 3380 gr

Myrina-------> 5/3/2014--> Γεννησαμε μια κουκλα 3870 gr

Konna82 ---> 6/3/2014-- Γεννησαμε μια κορουλα 3200 gr

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια γεννησαμε ακριβως στην πητ! 5/3 στις 2μιση το μεσημερι! η μικρη αυτη εξαντλησε τα περιθωρια της! 3870! ο τοκετος αυτος ητανε πιο δυσκολος απο τον πρωτο μου! ζοριστηκα αρκετα! ολα πηγανε καλα βεβαια, κι εγω και η μικρη ειμαςτε καλα! θα γραψω περισσοτερα (ελπιζω) απο το σπιτι, αν και εκει δεν ξερω τι με περιμενει με την "μεγαλη" μαζι! την φερανε εχθες να μας δει, ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, το περναει για κουκλα!! καλη λευτερια και στις υπολοιπες!

Myrina

Να σας ζήσει η μπουμπού! Να είναι υγιής, ευτυχισμένη και καλότυχη!

Καλή ανάρρωση και καλό κουράγιο ευτυχισμένη μανούλα

Περιμένουμε νέα

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημερα μανουλες!Σας γραφω απο την κλινικη.Η μπεμπουλα γεννηθηκε χθες 3200gr και 51εκ. Η καισαιρικη ηταν πανευκολη, ηδη απο χθες εχω σηκωθει.Λεπτομερειες οταν παμε σπιτι μας.Φιλια!!!!!

Konna μου

Να σας ζησει η πριγκίπισσά σας!

Να είναι υγιής, ευτυχισμένη και καλότυχη και καλή ανατροφή!

Μπράβο μανούλα που όλα πήγαν καλά!

Καλή ανάρρωση να έχεις........

Περιμένουμε νέα μόλις μπορέσεις.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!

Τι κάνετε σήμερα?

Είμαι τόσο χαρούμενη και τοσο συγκινημένη με την μπεμπεδόσκονη που έχει πλυμμηρίσει το καφέ μας αυτόν τον καιρό......μα πιο πολύ που όλα πηγαίνουν καλά και γεννιούνται υγιή μωράκια.....

Άντε, λίγο έμεινε και για εμάς τις υπόλοιπες να ανέβουμε στην επάνω λίστα!!!!!

Αλήθεια, κανένα νέο από τη Χαρά έχετε μάθει?

Τη σκέφτομαι πολύ όλον αυτόν τον καιρό.....ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά και η μαχήτρια να γυρίσει σύντομα σπιτάκι της

Χαρά μου, μόλις μπορέσεις, γράψε μας δυο λέξεις.....

Να έχετε μια όμορφη μέρα όλες.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσακια γεννησαμε ακριβως στην πητ! 5/3 στις 2μιση το μεσημερι! η μικρη αυτη εξαντλησε τα περιθωρια της! 3870! ο τοκετος αυτος ητανε πιο δυσκολος απο τον πρωτο μου! ζοριστηκα αρκετα! ολα πηγανε καλα βεβαια, κι εγω και η μικρη ειμαςτε καλα! θα γραψω περισσοτερα (ελπιζω) απο το σπιτι, αν και εκει δεν ξερω τι με περιμενει με την "μεγαλη" μαζι! την φερανε εχθες να μας δει, ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, το περναει για κουκλα!! καλη λευτερια και στις υπολοιπες!

Να σας ζησει κουκλα μου!!!Να ειναι γερη ευτυχισμενη και καλοτυχη στην ζωη της!!!!Θηριακι η μικρουλα μας ε;;;:D:D:D

Καλημερα μανουλες!Σας γραφω απο την κλινικη.Η μπεμπουλα γεννηθηκε χθες 3200gr και 51εκ. Η καισαιρικη ηταν πανευκολη, ηδη απο χθες εχω σηκωθει.Λεπτομερειες οταν παμε σπιτι μας.Φιλια!!!!!

Κοννα μου ευτυχισμενη μανουλα να σας ζησει!!!!

Ολα καλα λοιπον και με την καισαρικη!!!

Μπραβο!!!!Παντα χαρες να παιρνεις απο την μπεμπουλα σου!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Σταυρουλα μου, και γω σημερα σκεφτομουν την Χαρα....:D Τι κανει αραγε??? μακαρι να εχει παει σπιτακι με την μπουμπυ τησ!!!

Εγω σημερα εχω εναν περιεργο πονο χαμιλα στην κοιλια, καπου στην σαλπιγκα μου φενεται.... και δεν μαρεσει καθολου... αν δεν περασει μεχρι το απογευμα, θα παρω τον γιατρο....κοριτσια, εγω οταν μπικα για να γεννησω με εδειξε εκει συν 21 κιλα, και ζηγηστηκα και σημερα με δειχνει συν 13:tongue::tongue::tongue: αλλα δεν νομιζω να χασω τωρα ευκολα, γιατι θηλαζω αποκλειστηκα και πρεπει να ποινω πολλα υγρα, γαλα, χυμουσ, σουπεσ και να τρωω καλα, αλλιωσ δεν θα χω γαλα....οποτε θα με ζωρισουν λιγο... και δεν μπορω να κανω και γυμναστηκη ακομα, ποναει η κοιλια μου, και τα μεσα ραμματα αμα σηκωνω τα ποδια σαν να ανεβαινω σκαλεσ... σε ενα μινα μου πε ο ντοκ οτι περναει....αυτα τα νεα μου... ο μπεμπακοσ μου μια χαρα, εχει λιγα ποναλακια που και που, αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ειναι ισυχοσ ευτυχοσ... την δευτερα εχουμε ραντεβου σε παιδιατρο....εχω ενα αγχοσ αστα να πανε... ολη την ωρα σκεφτομαι αν του φτανει το γαλα, αν ειναι ολα καλα... χαχαχ ειμαι τελικα τρελομαμα.....χαχαχαχ

κοπελα μου να σας ζησει η πριγκηπισσα σας!!!!παντα γερη κ τυχερη!!!!κ σεις να την καμαρωνετε!!!!!με το καλο να πατε σπιτι σας κ καλο σαραντισμο!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοπελα μου να σας ζησει η κουκλαρα σας!!!!παντα γερη κ τυχερη!!!με το καλο να πατε σπιτι σας κ καλο σαραντισμο!!!!οποτε μπορεσεις περιμενουμε νεα σας!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κουκλες μου!!!!πως εισαστε;;!!!αρχισαν τα γεννητουρια να αυξανονται!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!αντε κ στα δικα μας κοριτσια!!!!

βαλεντινη μου παρε το γιατρο σου οπωσδηποτε....αν κ μπορει να ειναι που "επανερχονται" ολα στην αρχικη τους θεση!!!!οσο για τα κιλα, μην αγχωνεσαι απο τωρα!!!!ουτε 2εβδομαδες δεν περασαν που γεννησες!!!!

οι υπολοιπες πως ειμαστε;;;!!!!η αγωνια στο κατακορυφο, ετσι;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Συγχαρητήρια στην Κόννα και Myrina για τα αγγελούδια που φέρανε στον κοσμο. Εύχομαι υγεία και φωτιση στα παιδάκια τους!

Βαλεντίνα να είσαι καλά γερή και δυνατή και όλες οι μωρομανούλες και να μας λέτε νεάκια να ενημερωνόμαστε. Η αγωνία με έχει φάει και η υπερένταση και δεν κοιμάμαι το βράδυ και καταθλιψή νοιώθω και κλαμα με πιάνει και δεν ξέρω γιατί αφού είναι όλα τόσο τέλεια....34+2d. Εχω αρχίσει και νευριάζω με τον ευατό μου και εχω ενοχές για αυτά που νοιώθω. Λετε να φταίνε οι παλιο ορμόνες?

Διαφημίσεις

Σταυρουλα μου, και γω σημερα σκεφτομουν την Χαρα....:D Τι κανει αραγε??? μακαρι να εχει παει σπιτακι με την μπουμπυ τησ!!!

Εγω σημερα εχω εναν περιεργο πονο χαμιλα στην κοιλια, καπου στην σαλπιγκα μου φενεται.... και δεν μαρεσει καθολου... αν δεν περασει μεχρι το απογευμα, θα παρω τον γιατρο....κοριτσια, εγω οταν μπικα για να γεννησω με εδειξε εκει συν 21 κιλα, και ζηγηστηκα και σημερα με δειχνει συν 13:tongue::tongue::tongue: αλλα δεν νομιζω να χασω τωρα ευκολα, γιατι θηλαζω αποκλειστηκα και πρεπει να ποινω πολλα υγρα, γαλα, χυμουσ, σουπεσ και να τρωω καλα, αλλιωσ δεν θα χω γαλα....οποτε θα με ζωρισουν λιγο... και δεν μπορω να κανω και γυμναστηκη ακομα, ποναει η κοιλια μου, και τα μεσα ραμματα αμα σηκωνω τα ποδια σαν να ανεβαινω σκαλεσ... σε ενα μινα μου πε ο ντοκ οτι περναει....αυτα τα νεα μου... ο μπεμπακοσ μου μια χαρα, εχει λιγα ποναλακια που και που, αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ειναι ισυχοσ ευτυχοσ... την δευτερα εχουμε ραντεβου σε παιδιατρο....εχω ενα αγχοσ αστα να πανε... ολη την ωρα σκεφτομαι αν του φτανει το γαλα, αν ειναι ολα καλα... χαχαχ ειμαι τελικα τρελομαμα.....χαχαχαχ

Καλημερα Βαλεντινακι μου!!!!Ο μικρος σου τρεφεται μια χαρα με το γαλα σου...Μην ακουσεις κανεναν...Το ενστικτο σου μονο!!!!

Οσο για τα πονακια νομιζω οτι εχει δικιο η Σπυριδουλα...Ολα επανερχονται στην θεση τους σιγα σιγα...Ειναι φυσιολογικο νομιζω!!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα κουκλες μου!!!!πως εισαστε;;!!!αρχισαν τα γεννητουρια να αυξανονται!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!αντε κ στα δικα μας κοριτσια!!!!

βαλεντινη μου παρε το γιατρο σου οπωσδηποτε....αν κ μπορει να ειναι που "επανερχονται" ολα στην αρχικη τους θεση!!!!οσο για τα κιλα, μην αγχωνεσαι απο τωρα!!!!ουτε 2εβδομαδες δεν περασαν που γεννησες!!!!

οι υπολοιπες πως ειμαστε;;;!!!!η αγωνια στο κατακορυφο, ετσι;;;!!!!

Καλημερα κοπελα μου!!!

Αντε Παναγια μου να περασει ο καιρος να γεννησουμε!!!

Το φαναρι εγω θα το σβησω παντως αφου ειμαι η τελευταια στην λιστα!!!χαχαχα...Δεν περναει ο καιρος ρε γμτ!!!!!

Συγχαρητήρια στην Κόννα και Myrina για τα αγγελούδια που φέρανε στον κοσμο. Εύχομαι υγεία και φωτιση στα παιδάκια τους!

Βαλεντίνα να είσαι καλά γερή και δυνατή και όλες οι μωρομανούλες και να μας λέτε νεάκια να ενημερωνόμαστε. Η αγωνία με έχει φάει και η υπερένταση και δεν κοιμάμαι το βράδυ και καταθλιψή νοιώθω και κλαμα με πιάνει και δεν ξέρω γιατί αφού είναι όλα τόσο τέλεια....34+2d. Εχω αρχίσει και νευριάζω με τον ευατό μου και εχω ενοχές για αυτά που νοιώθω. Λετε να φταίνε οι παλιο ορμόνες?

Ειναι νορμαλ ως ενα βαθμο να νοιωθεις ετσι...Οι ορμονες παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο στην ψυχολογια μας!!!Κι εμενα με επηρεαζουν πολυ...Εχθες ημουν χαλια ψυχολογικα γιατι η μπουμπου δειχνει να μας βγαινει με αναλογιες μοντελου και σημερα ειμαι μια χαρα γιατι ξυπνησα με καλη διαθεση!!!!

Μεσα στην μερα μπορει να αλλαξω 100 ψυχολογιες ακομα!!!!

Εσυ ενα παραπανω γιατι πλησιαζεις κιολας και ειναι λογικο να σκεφτεσαι τα παντα γυρω απο τον τοκετο!!!Ολα καλα θα ειναι!!!Να μην εχεις τυψεις!Δεν το κανεις εθελημενα αλλωστε!!!!;);););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κοριτσαρα μου, λιγο ακομα υπομονη!!!! Και μετα θα εχεισ αλλα στο μυαλο και δεν θα εχεισ χρονο για ορμονεσ!!!χαχαχ

Οσο για μενα, μαλλον εχετε δικιο , επιστρεφουν ολα στην θεση τουσ, η μπορει να ειναι αερια που με πονανε αφου εχω ραματα και μεσα...

Να σας ζησει η μεπεμπουλα σας και να ειναι παντα γερη και τυχερη στη ζωη της!!!

Με το καλο να πατε σπιτι σας και θα βρειτε τους ρυθμους σας μικρες και μεγαλες!!!

Σε ευχαριστουμε και να μπαινεις οσο μπορεις να μας λες τα νεα σας!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Δοξα τω Θεο ολα πηγαν τελεια!!!

Να σας ζησει το κοριτσακι σας και να ειναι παντα γερό και καλότυχο!!!!

Περιμενουμε λεπτομερειες οταν πατε με το καλο στο σπιτι σας!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...