Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια.......Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία...τι καλά!

Όλες εδώ στο αγώνα λοιπόν.....

Σημερα ήμουν ήμουν στον γιατρό......το μωράκι μου προσπαθεί να εμπεδωθεί αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη......:-( Αν δεν το κάνει θα πάμε για καισαρική........ στεναχωρήθηκα....... αν δεν γεννήσω μέχρι την Δευτέρα, θα πάμε για πρόκληση είπε ο ντοκ...... βέβαια ας είναι καλά το μωράκι μου κ ας βγει όπως θέλει.....

Εδώ κ λίγες μέρες, εκτός απο όλα αυτά τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχουμε σε αυτή την εβδομάδα όπως πρήξιμο, δυσκαμψία,λαχάνιασμα, συχνοουρία, νιώθω σαν να με τρυπούνε καρφίτσες σε διαφορα σημεία του σώματος μου........ το είχε καμμιά από εσάς ???? ή μήπως τρελαίνομαι ???? χαχα.....

Με το καλό ευχομαι σε όλες......

Κόνα περιμένουμε νέα.....

Φιλιά!!!!

Αχ βρε Βροχερούλα, έφτασε η μεγάλη ώρα....άντε, ψυχούλα μου και με ένα πόνο....

Αλήθεια, γιατί βιαζεταιι ο γιατρός σου και θέλει να σε στείλει για πρόκληση? Αφού έχεις μέρες ακόμα.....η εμπέδωση μπορεί να γίνει απότομα....έχε πίστη και μη στεναχωριέσαι. Όπως είπα και στην Konna, δεν έχει τόσο σημασία πώς θα γεννήσουμε αλλά να γεννήσουμε υγιή μωρά και να είμαστε καλά....Μάνες θα γίνουμε με οποιοδήποτε τρόπο, απλώς μερικές φορές φανταζόμαστε το ιδανικό για εμάς, και αν δεν το πετύχουμε, απογοητευόμαστε....εσύ θα έχεις στο μυαλό σου το μικρό σου πρίγκιπα και αυτή η μορφή θα τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα:D:D:D:D:D:D

μανουλες καλησπερα! τι κανετε?χαθηκα γιατι ειχα τραπεζι την κ. δευτερα και σημερα ποναω πολυ απο κατω σαν να με σπρωχνει και εχω τρελαθει.ολοι μου λενε πως θα ερθει μεχρι τη κυριακη .μη σας πω και πιο νωρις..

πως ειστε εσεις?

Άντε κουκλίτσα, μάλλον έφτασε η μεγάλη ώρα και για εσενα.......προετοιμάζεται ο οργανισμός για τη γέννα......τι όμορφα....

Με το καλό και με ένα πόνο (γιατί αν σου πω με κανένα, θα πω ψέμματα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Γεια σας κοριτσια! Πηγαμε σημερα για το τομπλε βιοφυσικο προφιλ ολα μια χαρα 2100 το βαρος μας μονο που γυρισαμε λιγο στο πλαι με το κεφαλι στα πλευρα μου και ο ποπος κατω! Ε θα γυρισει πιστευω. Επισης ειμαστε μια εβδομαδα μεγαλυτερη με βαση τις μετρησεις απο οτι το μετρημα της περιοδους! Φανταζομαι οτι ισως και να βγει νωριτερα το καλο μου! Υγιες να ειναι και οποτε και οπως θελει! Α ειχαμε και μια επισκεψει στον οδοντιατρο καθοτι τωρα μας θυμηθηκε και ο φρονημητης μου αλλα θα περιμενει να γεννησω ειπε ο γιατρος, επισης ποναει το ποδι μου το δεξι απο το γοφο, αφηστε τα διαλυομαι σιγα σιγα χαχα! Καλο βραδυ σε ολους!

Κορίτσι, έχεις χρόνο να γυρίσει το μωρο.....το έχω ξαναπεί, ο γιος μου γύρισε αρχές ενάτου (ήταν εγκάρσιος) και ο γιατρός κανόνιζε καισαρική..του λέω λοιπόν, κανόνιζε εσύ, αλλά εγώ θα γεννήσω φυσιολογικά γιατί έχω πίστη στο παιδί μου....και γύρισε (ήμουν κω@@@@@@δη!). Οδοντίατρο ακούω μπρρρρρρρρ. Την προηγούμενη φορά μου έσπασε δόντι παραμονή πριν τη γέννα και το έφτιαξα, ενώ η οδοντίατρος έλεγε "Παναγία μου, εδώ θα κάνει το παιδι!"

Καλημερα μανουλες!!

Πηγαμε χθες στον γιατρο μας, καμια αλλαγη! Πωπος κατω (αλλωστε το νιωθω και εγω), ο τραχηλος στα 4,5 εκ. , πλακουντας μια χαρα, η μπεμπα τρεφεται κανονικα, παλμοι οκ! Οποτε κλεισαμε ραντεβου στην κλινικη την Πεμπτη! Κατα τις 11 θα παω να με ετοιμασουν και 1 η ωρα θα κανουμε την καισαρική. Πώς θα περασει η σημερινη μερα και νυχτα κοριτσια!!!!!Αγωνια,αγωνια,αγωνια!!!!

Μολις συνελθω θα σας πω την εμπειρια μου. Ως τότε πολλά πολλά φιλακια και υπομονή!

Konna μου τελικά δεν σας έκανε τη χάρη η μικρή να γυρίσει! Δεν πειράζει, γλυκιά μου, σημασία έχει να την πάρεις στην αγκαλίτσα σου! Καλέ τι τράχηλος είναι αυτός? Το μισό σου έχω και ούτε........:D:D:D

Να σου ευχηθώ όλα να πάνε καλά, να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου και να υποδεχθείς αύριο τη γυναίκα της ζωής σου!

Κάνε και κανενα μποτέ να περάσει η μέρα!!!!!!!

Κι εγώ ποοοολλές αϋπνίες. Όταν τα ξημερώματα πια βυθίζομαι έρχεται η ώρα που ξυπνάει η μικρή μου!! Και μετά είμαι κομμάτια!!!!!!!!!!

Μη μου λες για ύπνο...σήμερα από τις 4 το μάτι γαρίδα..Υπομονή......

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν?

Όλα βαίνουν καλώς?

Εμείς βαρύναμε πολύ, τη Δευτέρα έχω γιατρό για τα περαιτέρω, αλλά αρχίζω και ζορίζομαι, καμιά ώρα η μικρή θα μου φύγει...ο βήχας συνεχίζεται ακάθεκτος και εγώ συυνεχίζω να κατουριέμαι, αν και φορώ μεγάλες σερβιέτες.....σε λίγο θα βάλω πάμπερσ!!!!!

Πολλά φιλακια

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσια μου καλησπερα!!!!τι μου κανετε;;;!!!! εδω ολα καλα ευτυχως!!!!

βροχερη μου εφτασε ο καιρος!!!!με το καλο τωρα!!!!

ιωαννα μου τελειωσε κ για σενα η αναμονη!!!!μπραβο!!!!!!

konna μου αυτη η νθχτα μενει!!!!υπομονη!!!!με το καλο να εθει η πριγκηπισσα σας κ οποτε μπορεσεις περιμενουμε νεα σου!!!!!

οι υπολοιπες, κοριτσια κ στα "δικα" μας!!!!

σταυρουλα μου, εσυ ακομα βηχα εχεις;;;υπομονη κοπελα μου...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Όλες εδώ στο αγώνα λοιπόν.....

Σημερα ήμουν ήμουν στον γιατρό......το μωράκι μου προσπαθεί να εμπεδωθεί αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη......:-( Αν δεν το κάνει θα πάμε για καισαρική........ στεναχωρήθηκα....... αν δεν γεννήσω μέχρι την Δευτέρα, θα πάμε για πρόκληση είπε ο ντοκ...... βέβαια ας είναι καλά το μωράκι μου κ ας βγει όπως θέλει.....

Εδώ κ λίγες μέρες, εκτός απο όλα αυτά τα συνηθισμένα συμπτώματα που έχουμε σε αυτή την εβδομάδα όπως πρήξιμο, δυσκαμψία,λαχάνιασμα, συχνοουρία, νιώθω σαν να με τρυπούνε καρφίτσες σε διαφορα σημεία του σώματος μου........ το είχε καμμιά από εσάς ???? ή μήπως τρελαίνομαι ???? χαχα.....

Με το καλό ευχομαι σε όλες......

Κόνα περιμένουμε νέα.....

Φιλιά!!!!

Κοριτσακι μου, γιατι να σου κανει προκληση??????:confused::confused::confused::confused: δε νομιζω να ειναι καλο αν δεν υπαρχει λογοσ.... και ποναει λιγο παραπανω....

Καλημερα μανουλες!!

Πηγαμε χθες στον γιατρο μας, καμια αλλαγη! Πωπος κατω (αλλωστε το νιωθω και εγω), ο τραχηλος στα 4,5 εκ. , πλακουντας μια χαρα, η μπεμπα τρεφεται κανονικα, παλμοι οκ! Οποτε κλεισαμε ραντεβου στην κλινικη την Πεμπτη! Κατα τις 11 θα παω να με ετοιμασουν και 1 η ωρα θα κανουμε την καισαρική. Πώς θα περασει η σημερινη μερα και νυχτα κοριτσια!!!!!Αγωνια,αγωνια,αγωνια!!!!

Μολις συνελθω θα σας πω την εμπειρια μου. Ως τότε πολλά πολλά φιλακια και υπομονή!

Κοπελα μου, με το καλο!!!!!ειναι απιστευτο οταν το κρατασ ακγαλια το πλασματακι σου!!! σου ευχομαι οτι καλυτερο!!! φιλακια, και γραψε οποτε μπορεισ!!!

εγω βρε κοριτσια, πολυυυυ νυστα!!! θυλαζω, κι ολη την ωρα οταν τον βαζω στην κουνια φοβαμαι μην παθει τιποτα, και με το παραμικρο πεταγομαι και τον βλεπω..... αστα να πανε.....αλλα ειναι τρελα.... τον αγαπω τοσο πολυ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ειμαι τρελομαμα,και ο αντρασ μου με τον μικρο ειναι τρελαμενοσ, πιστευω οτι μασ φερνει και παλι λιγο πιο κοντα.......

Κορίτσια μου, μου μίλησε για πρόκληση από Δευτέρα..... η Πητ μου είναι την Τρίτη..... ο γιατρός δεν θέλει να ρισκάρει κ να πάρω παραπάνω μερες γιατί λέει δεν υπάρχει λόγος...... από την αρχή βέβαια ήταν λίγο πιο προστατευτικός μαζί μου λόγω ιστορικού.......

ουφ!!! μακάρι να μη χρειαστεί κ να αρχίσουν οι πόνοι από μόνοι τους.....

Α.....Σταυρούλα μου...... ο δικός σου ο τράχηλος πόσο είναι ???

ο δικός μου 1,5 ...................... υπομονή κουκλίτσα......

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, μου μίλησε για πρόκληση από Δευτέρα..... η Πητ μου είναι την Τρίτη..... ο γιατρός δεν θέλει να ρισκάρει κ να πάρω παραπάνω μερες γιατί λέει δεν υπάρχει λόγος...... από την αρχή βέβαια ήταν λίγο πιο προστατευτικός μαζί μου λόγω ιστορικού.......

ουφ!!! μακάρι να μη χρειαστεί κ να αρχίσουν οι πόνοι από μόνοι τους.....

Α.....Σταυρούλα μου...... ο δικός σου ο τράχηλος πόσο είναι ???

ο δικός μου 1,5 ...................... υπομονή κουκλίτσα......

Καλημέρα Βροχερουλα....άλλη μια μέρα που σε φέρνει πιο κοντά στην άφιξη του μονάκριβού σου......

Περπάτησε λίγο παραπάνω, κάνε και λίγο ερωτοτροπίες με τον ανδρούλη σου και θα έρθει η ώρα.......ο τραχηλάκος έχει λίγο ακόμα, έτσι???????

Εμένα πριν από 3 εβδομάδας ήταν σταθερός 2,4, τώρα θα πάω τη Δευτέρα για το μηνιαίο ραντεβού, αλλά να σου πω, φιλενάδα μου, δε με νοιάζει πλεόν.......σε 10 ημέρες μπαίνω στο μήνα μου, είχα ηρεμήσει και λίγο από τις συσπάσεις, μόνο σημερα είναι ξάπλα γιατί πονάω (πόνοι περιόδου) και έχω αρκετές συσπασούλες...

Ποιος να μας το έλεγε, όταν ξεκινούσε αυτο το ταξίδι, ότι όλες θα φτάναμε ως εδω, να περιμένουμε τα δικά μας θαυματάκια, να προσδοκάμε, να ανυπομονούμε.....για το θαύμα....

Σε φιλώ γλυκά και μη χάνεσαι, να μας αφήνεις σε αγωνία.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Τί κάνετε σήμερα?

Εγώ έχω κάτι ενοχλησούλες και είμαι στον καναπέ.....η μικρή με κλωτσάει ανελεήτα........

Η Konna λέτε να γέννησε? Μακάρι να πήγαν όλα καλά......

Οι υπόλοιπες εγκυούλες πώς είναι?

Άλλη μια μέρα που μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκα, να έχετε μια υπέροχη μέρα, γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία!!!!!!!!

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημερα!!!!

Λογικα η Κοννα θα εχει γεννησει τωρα!

Βροχερουλα μου με το καλο και σε σενα!!!

Εφτασε ο καιρος!!!!

Σταυρουλα υπομονη...Οι συσπασεις που κανεις μαλλον ειναι προπαρασκευαστικες ε;;

Εμεις καλα ειμαστε...Τεντωνομαστε στην κοιλιτσα της μαμας και αλλαζουμε θεσεις μαλλον συνεχεια!!!!

Εγω παλι νοιωθω λες και με εχει πατησει οδοστρωτηρας!!!

Ποναω ΠΑΝΤΟΥ!!!

Βεβαια ακομα δεν εχω "βαρυνει" αλλα οι γοφοι μου με εχουν πεθανει!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Γεια σασ κοριτσια!!! η Κοννα τωρα λογικα κραταει στην αγκαλια τησ το μωρακι!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Εγω κουτουλω τουσ τοιχουσ!!! πολυυυυ νυστα,,,,, αλλα το ευχαριστο ειναι οτι τελιωσα με την χαρτουρα και κατεθεσα και για επιδωμα!!!! ο μικρουλισ μου τροει και κοιμαται ολη μερα και την νυχτα μου χει κανει μερα....χαχαχα:D:D:D μπερδεφτικε λιγακι.....την δευτερα θα παμε σε παιδιατρο..μασ επεσε και το φαλακι χθεσ..αυτα τα νεα μασ...

Αντε κοριτσια, να περνετε σειρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα είχε μια υπέροχη μέρα και είπα να πάω την μικρή μου βόλτα. Περπατήσαμε πολύ και όταν γυρίσαμε σπίτι ήμουν πτώμα. Το χειρότερο όμως ήταν πως πέτρωσε η κοιλιά μου για κανένα 45λεπτο. Πήρα τον γιατρό μου τηλ και μου είπε να πάω για κορδέλα. Τελικά μετά από μισή ώρα που έκατσα δεν έγραψε καμιά σύσπαση. Μου είπε να μείνω ξάπλα και όχι πολλά πολλά. Θέλει τουλάχιστον μέχρι την 38η εβδ μου είπε. Και επειδή έχω προγραμματισμένο ραντεβού την Δευτέρα, έκανα και τις συνηθισμένες εξετάσεις και δυστυχώς μου βγήκε λεύκωμα στα ούρα.:( Είχα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και γι΄αυτό τότε είχα πάει με πρόκληση. Τώρα κομμένο εντελώς το αλάτι και πολυυυυυύ νερό!:(

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100 gr

Τονια89--->15/2/2014 --> .. Γεννησαμε μια μπουμπου 2,770 gr

ValentinaSp-->25/2/2014--> Γεννησαμε εναν αντρακλα 3380 gr

Myrina-------> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

κοριτσακια γεννησαμε ακριβως στην πητ! 5/3 στις 2μιση το μεσημερι! η μικρη αυτη εξαντλησε τα περιθωρια της! 3870! ο τοκετος αυτος ητανε πιο δυσκολος απο τον πρωτο μου! ζοριστηκα αρκετα! ολα πηγανε καλα βεβαια, κι εγω και η μικρη ειμαςτε καλα! θα γραψω περισσοτερα (ελπιζω) απο το σπιτι, αν και εκει δεν ξερω τι με περιμενει με την "μεγαλη" μαζι! την φερανε εχθες να μας δει, ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, το περναει για κουκλα!! καλη λευτερια και στις υπολοιπες!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα μανουλες!Σας γραφω απο την κλινικη.Η μπεμπουλα γεννηθηκε χθες 3200gr και 51εκ. Η καισαιρικη ηταν πανευκολη, ηδη απο χθες εχω σηκωθει.Λεπτομερειες οταν παμε σπιτι μας.Φιλια!!!!!

tt193766.aspx

κοριτσακια γεννησαμε ακριβως στην πητ! 5/3 στις 2μιση το μεσημερι! η μικρη αυτη εξαντλησε τα περιθωρια της! 3870! ο τοκετος αυτος ητανε πιο δυσκολος απο τον πρωτο μου! ζοριστηκα αρκετα! ολα πηγανε καλα βεβαια, κι εγω και η μικρη ειμαςτε καλα! θα γραψω περισσοτερα (ελπιζω) απο το σπιτι, αν και εκει δεν ξερω τι με περιμενει με την "μεγαλη" μαζι! την φερανε εχθες να μας δει, ηθελε να παρει το μωρο αγκαλια, το περναει για κουκλα!! καλη λευτερια και στις υπολοιπες!

Να σου ζησει κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!Να ειναι παντα γερη και ευτυχησμενη!!!!

Καλημερα μανουλες!Σας γραφω απο την κλινικη.Η μπεμπουλα γεννηθηκε χθες 3200gr και 51εκ. Η καισαιρικη ηταν πανευκολη, ηδη απο χθες εχω σηκωθει.Λεπτομερειες οταν παμε σπιτι μας.Φιλια!!!!!

Κοννα μου, να σου ζησει η μικρη!!!!!!!!! παντα με υγεια!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...