Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!! επιτελους ειμαστε στο νησι μας κ στο σπιτι μας νιωθω υπεροχα κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι εχω στο σπιτι μου ενα μικρο αστερακι που με εχει τρελανει κ εμενα κ τον μπαμπα της!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Μας στεναχωρισε λιγο στο νοσοκομειο γιατι ανεβασε ικτερο κ χριαστικε να μεινουμε μεσα για καποιες μερες αλλα ολα καλα..! στεναχωριθηκα πολυ οταν μου την πηραν για να της κανουν φωτοθεραπεια να πεσει ο ικτερος κ την εβλεπα μονο για λιγο.. κ στεναχωριομουν επισεις οταν μου την τρυπαγαν συνεχεια για να της παιρνουν αιμα δεν αντεχα να ακουω το μικρο μου αστερακι να κλαιει κ εγω να μην μπορω να το βοηθισω..! τωρα ομως ειμαστε σπιτακι μας κ ειναι ολα τελεια!!! ειμαι ευτυχισμενη πολυ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

icon1.gif

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100 gr

Τονια89--->15/2/2014 --> .. Γεννησαμε μια μπουμπου 2,770 gr

ValentinaSp-->25/2/2014--> Γεννησαμε εναν αντρακλα 3380 gr

Myrina-------> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

Κοριτσια, να με και γω.... τελικα οπωσ ειχα το προεσθημα την δευτερα την νυχτα με πιασανε οι πονοι....κατα τισ 12... και κατα τησ 3 σπασανε τα νερα....πιγαμε κατευθιαν στο νοσοκομειο και ειχα 3 διαστολη, μετα απο δυο ωρεσ ειχα 7 και με βαλανε κατευθιαν μεσα για να γενισω... ελα ομωσ οτι τελευταια στηγμη εκατσε λιγο στραβα και εβγαινε με το λιγισμενοχερι και τον ομο μπροστα.... ζοριστηκαμε και οι δυο πολυ, μια ωρα δεν μπορουσαν να τον βγαλουν.... ομοσ τελοσ καλο, ολα καλα.... 8 το πρωι την τριτη γεννηθικε ο πιο αγαπημενοσ αντρασ στην ζωη μου!!!! 3380 γραμμαρια και 52 εκατοστα υψοσ!!! σημερα ηρθαμε σπιτακι μασ..... ακομα δεν μπορο να το πιστεψω!!! Κοριτσια ευχομαι σε ολεσ γυναικεσ τοθ κοσμου να νιοθουν αυτο!!!

Ειναι μοναδικο σιναισθημα!!!!εγω ακομα κλαιω απο χαρα αποτε δεν με βλεπουν.... οταν τον εβγαλαν στο τελοσ, δεν ανεπνεε και ηταν μπλε..... και μπροστα μου τον συνεφερανε. μετα επαθα μια μικρι κριση βεβαια, και μου ανεβηκε πιεση και με επιασε τρεμουλο και ασταματητο κλαμα, εκει που με εραβε ο γιατροσ, δεν μπορουσε να τελιωσει απο το τρεμουλο, και μου κανανε μια εντοφλεβια... οταν στην τελικη μου δοσανε το μωρο, δεν τουσ το εδεινα πισο για πολυ ωρα, μονο οταν εβαλε το κεφαλι μεσα ο αντρασ μου και μου ειπε να το δεν και αυτοσ, το εδωσα.... αστα να πανε...και οποτε τα θυμαμαι με πιανουν α κλαματα.....

Αυτα απο μενα βρε κοριτσια!!!Ευχαρηστω καθεμια σασ χοριστα για τισ ευχεσ!!!! Δεν εχω διαβασει ακομα ολα τα νεα σασ, αλλα σιγα σιγα θα το κανω..... φιλακια σε ολεσ...

καλησπέρα κορίτσια μου!!!πως είσαστε σήμερα;;;!!!!!

τόνια μου τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!!!μπράβο!!!!!τώρα θα χαρείτε η μια την άλλη!!!!

βαλεντίνη μου,τέλειο συναίσθημα,έτσι;;;!!!!!αφού είσαστε σπίτι θα τον χαρείς κ συ όσο θες!!!!!

κορίτσια μου καλό σαραντισμό κ στις δύο σας!!!!!

άντε κ στα δικα μας οι υπόλοιπες!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα κοριτσάκια μου τι κανετε;

Τονια να σου ζήσει η κορούλα σου!

Βαλεντίνα να χέρεσαι τον γιοκα σου!

Εμεις πήγαμε την Τετάρτη στον γιατρο η μπεμπα ειναι 2800 μολις με είδε ο γιατρος μου ειπε οτι εχω πριστει παρα πολυ όντως εχω πριστει πολυ στο πρόσωπο και στα πόδια τα πόδια με πονάνε κι ολας εχω γινει σαν βαρέλακι :-(

waY5p2.png

Διαφημίσεις

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100 gr

Τονια89--->15/2/2014 --> .. Γεννησαμε μια μπουμπου 2,770 gr

ValentinaSp-->25/2/2014--> Γεννησαμε εναν αντρακλα ..... gr

Myrina-------> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ:tongue::tongue: ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! !:D:D

koritsia καλησπερα ! τι κανετε?πως πανε οι κοιλιτσες σας και τα μωρακι σας?εγω σημερα μπηκα 38η εβδομαδα και βλεπω να γενναω σε λιγο..εχω τρομερο πρηξιμο απο κατω και η λεκανη μου μ εχει πεανει και η μεση μου.νιωθω τη μικρη πολυ κατω ..σχεδον εξω και δε μπορω να κατσω με τιποτα..ποδια πρησμενα ...κτλ..

πραγματικα εχω κουραστει παρα πολυ και δεν αντεχω αλλο ολο αυτο ..κανω υπομονη αλλα καθε βραδυ με πιανει απελπισια.....ολο θελω να κλαιω λαι απογοητευομαι απο τον εαυτο μου που γκρινιαζω ενω θελω τοσο πολυ το μωρακι μου μα εχω κουραστει πραγματικα.προσπαθω να μη κουραζω και τον αντρουλη μου αλλα ...πραγματικα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλησπέρα κορίτσια μου!!!πως είσαστε σήμερα;;;!!!!!

τόνια μου τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!!!μπράβο!!!!!τώρα θα χαρείτε η μια την άλλη!!!!

βαλεντίνη μου,τέλειο συναίσθημα,έτσι;;;!!!!!αφού είσαστε σπίτι θα τον χαρείς κ συ όσο θες!!!!!

κορίτσια μου καλό σαραντισμό κ στις δύο σας!!!!!

άντε κ στα δικα μας οι υπόλοιπες!!!!!!

Γεια σασ κοριτσια, καλο μινα!!!Σπιριδουλα μου, ειναι απιστευτο το συναισθημα!!!!δεν περιγραφεται!!!!Ειμαι τελικα τρελομαμα....χαχαχα

Καλησπερα κοριτσάκια μου τι κανετε;

Τονια να σου ζήσει η κορούλα σου!

Βαλεντίνα να χέρεσαι τον γιοκα σου!

Εμεις πήγαμε την Τετάρτη στον γιατρο η μπεμπα ειναι 2800 μολις με είδε ο γιατρος μου ειπε οτι εχω πριστει παρα πολυ όντως εχω πριστει πολυ στο πρόσωπο και στα πόδια τα πόδια με πονάνε κι ολας εχω γινει σαν βαρέλακι :-(

Ευχαριστω κοριτσι μου!!!!Αντε, και σενα λιγο σου εμεινε!!!!

koritsia καλησπερα ! τι κανετε?πως πανε οι κοιλιτσες σας και τα μωρακι σας?εγω σημερα μπηκα 38η εβδομαδα και βλεπω να γενναω σε λιγο..εχω τρομερο πρηξιμο απο κατω και η λεκανη μου μ εχει πεανει και η μεση μου.νιωθω τη μικρη πολυ κατω ..σχεδον εξω και δε μπορω να κατσω με τιποτα..ποδια πρησμενα ...κτλ..

πραγματικα εχω κουραστει παρα πολυ και δεν αντεχω αλλο ολο αυτο ..κανω υπομονη αλλα καθε βραδυ με πιανει απελπισια.....ολο θελω να κλαιω λαι απογοητευομαι απο τον εαυτο μου που γκρινιαζω ενω θελω τοσο πολυ το μωρακι μου μα εχω κουραστει πραγματικα.προσπαθω να μη κουραζω και τον αντρουλη μου αλλα ...πραγματικα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Και γω αυτο ειχα παθει, δεν θυμασαι??? αλλα τωρα κραταω αυτο το πλασματακι στα χερια και λεω χαλαλι ολα οσα περασα...υπομονη!!!

Φιλακια σε ολεσ !!!!

Βαλεντίνα μου να σου ζήσει ο πρίγκιπας!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Να είναι υγιής κ ευτυχισμένος στην ζωή του!!!!!! :-)

Πως είσαι ?? πες μας πως είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι.......

Αντε κ στις επόμενες κορίτσια!!!!!!!! :wink:

φιλιά!!!!

dYw9p3.png

κοριτσια πετρωματα στο πανω μερος της κοιλιας ακριβως κατω απο το στηθος και λιγα πονακια επισης σε εκεινο το μερος ειναι φυσιολογικα στον 8ο ? Εχω ΠΗΤ 25/4/14 και εχω περιεργια.Η αληθεια ειναι οτι σημερα ταλαιπωρηθηκα σημερα πανω κατω χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο απλα δεν ειμουν στο σπιτι μου στον καναπε μου ως συνηθως και κουραστηκα. Η κουραση ειναι δεδομενη εχω τον αβολευτω ουτε για καφε μπορω να παω πανω απο μια ωρα διοτι πιανομαι στην καρεκλα και μετα εχω τρελη ανησυχια θελω να φυγω αμεσως. Κουραση πολυ κουραση χωρις να κανω τπτ. Το μαγνησιο εχει σχεση μετα παραπανω?

Διαφημίσεις

κοριτσια πετρωματα στο πανω μερος της κοιλιας ακριβως κατω απο το στηθος και λιγα πονακια επισης σε εκεινο το μερος ειναι φυσιολογικα στον 8ο ? Εχω ΠΗΤ 25/4/14 και εχω περιεργια.Η αληθεια ειναι οτι σημερα ταλαιπωρηθηκα σημερα πανω κατω χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο απλα δεν ειμουν στο σπιτι μου στον καναπε μου ως συνηθως και κουραστηκα. Η κουραση ειναι δεδομενη εχω τον αβολευτω ουτε για καφε μπορω να παω πανω απο μια ωρα διοτι πιανομαι στην καρεκλα και μετα εχω τρελη ανησυχια θελω να φυγω αμεσως. Κουραση πολυ κουραση χωρις να κανω τπτ. Το μαγνησιο εχει σχεση μετα παραπανω?

Καλημερα κοριτσακι.. λοιπον.. τα πετρωματα ειναι σε ολη την κοιλια.. εγω τωρα που κλεινω τον 8ο κανω σε ολη την κοιλια μολις κανω κατι παραπανω και εχουν και αρκετο πονο... ο γιατρος μου ειπε οτι χρειαζετε ξεκουραση και να μην κανω τιποτα... ακομα και το καθομαι σε καρεκλα ειναι κακο.. !!!

οσο αφορα το μαγνησιο ισα ισα βοηθαει πολυ στο να μην κανουμε συσπασεις...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσακι.. λοιπον.. τα πετρωματα ειναι σε ολη την κοιλια.. εγω τωρα που κλεινω τον 8ο κανω σε ολη την κοιλια μολις κανω κατι παραπανω και εχουν και αρκετο πονο... ο γιατρος μου ειπε οτι χρειαζετε ξεκουραση και να μην κανω τιποτα... ακομα και το καθομαι σε καρεκλα ειναι κακο.. !!!

οσο αφορα το μαγνησιο ισα ισα βοηθαει πολυ στο να μην κανουμε συσπασεις...

ευχαριστω !!! αυτο λεω και εγω γεωργια να μην κανω τπτ.....και σε καναπε λιγο ξαπλα με πλατη στηριζομενη και κοιλια ελευθερη.....αχ τεμπελια σε ολο της το μεγαλειο ομως το προτιμω απο το να ποναω και να ανησυχω....τεμπελιαζω τωρα που μπορω χαχαχα φιλια καλο καρναβαλι !!!!

κοριτσια μου καλημερα κ καλες αποκριες να εχουμε!!!!πως εισαστε;;;!!!!

βροχερη μου, πως εισαι;;;!!!!κοντευεις κ συ, ετσι;;!!!!αντε κοπελα μου, με το καλο!!!!

τζωρτζια μου, ειπαμε, τιποτα να μην κανεις!!!!!

emilyp, οντως, επωφελησου την κατασταση τωρα που μπορεις!!!!μετα θα τρεχεις κ δεν θα φτανεις!!!!

οι υπολοιπες;;;!!!!καλα να περασετε!!!!φιλακια σε μαμαδες κ κοιλιτσες κ μωρακια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα κούκλες μου! Είστε όλες καλα; Το ελπιζω κ το εύχομαι!!!

Εμεις ακομα κάνουμε μαραθώνιους θηλασμους και πήγαμε εχθες στην παιδίατρο κ μας εκανε την καρδιά κήπο. Δεν εχει πάρει λέει πολυ βαρος κ να δούμε τι φταίει.

Νοικιάσαμε ζυγαριά κ πριν κ μετά το θηλασμο το ζυγιζουμε για να δούμε ποσο τρώει για να μη του δωσω μπιμπερο γτ μετά βαριέται να θηλασει...

Σα να μην μου φτανανε ολα αυτα απο χθες το βράδυ μου ψήνεται η μικρή μου στον πυρετό.... Τι άλλο βάσανο πια!; Τα εχω παίξει!.....

z7tup3.pngArPLp3.png

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!πως περασατε;;;!!!!

Καλησπέρα κούκλες μου! Είστε όλες καλα; Το ελπιζω κ το εύχομαι!!!

Εμεις ακομα κάνουμε μαραθώνιους θηλασμους και πήγαμε εχθες στην παιδίατρο κ μας εκανε την καρδιά κήπο. Δεν εχει πάρει λέει πολυ βαρος κ να δούμε τι φταίει.

Νοικιάσαμε ζυγαριά κ πριν κ μετά το θηλασμο το ζυγιζουμε για να δούμε ποσο τρώει για να μη του δωσω μπιμπερο γτ μετά βαριέται να θηλασει...

Σα να μην μου φτανανε ολα αυτα απο χθες το βράδυ μου ψήνεται η μικρή μου στον πυρετό.... Τι άλλο βάσανο πια!; Τα εχω παίξει!.....

κοριτσι μου μην σε αγχωσει το βαρος του μωρου...πρεπει να περασει ενας μηνας για να δουν αν πηρε η δεν πηρε βαρος...επισης οπως ξερεις μετα τη γεννα τα μωρα χανουν μεχρι κ ενα 10% του βαρους τους....κ οταν θηλαζουν αποκλειστικα, παιρνουν πιο αργα κ σταθερα....οσο για τη μικρη σου περαστικα σας....αυτο εινα πραγματικα δυσκολο...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...