Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι υπολοιπες πως ειστε?

πηγα μια βολτα απ την κλινικη να δω τα δωματια

ωραια ηταν 2 κρεβατια σε καθε δωματιο

μου πε οτι η κλινικη δε δινει τιποτα κ πρεπει να υπολογισω 5αδες απ ολα

5 φορμακια 5 καλτσακια κτλ

κατα τ αλλα καλα ξενυχταμε κ το πρωι σερνομαστε

Yupqp2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!!

μαρακι μου συριανο, ευτυχως καλυτερα απο το κρυωμα....δυστυχως ομως ειχα πονους κ συσπασεις ολο το βραδυ κ δεν εκλεισα ματι...πολυ χαλια...μετα που θα σχολασει ο αντρας μου λεω να παω μια βολτιτσα απο το νοσοκομειο...αφου ελεγα θα γεννησω....εσεις πως ειστε;;!!!πως πανε οι θηλασμοι;;!!!

οι υπολοιπες;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Συγχαρητηριααααααα Τονιααα Μου..

Να σας ζησει η Μπουμπουκα.. Καλοτυχη και ευτηχησμενη να ειναι στην ζωη της...!!!!

Περιμενουμεεεε τα νεα σας...!!!

Σευχαριστω πολυ να εισαι καλα!! αργησα να απαντησω γιατι αργησαμε να βγουμε απο νοσοκομειο θα τα πω παρα κατω... κ παλυ σευχαριστω φιλακια!

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!

Να σου ζησει κοπελαρα μου, να ειναι γερη και τυχερη κ να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!!

ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει μπουμπου!!!!Να την καμαρωσετε σαν τα ψηλα βουνα!

Εγω γεννηθηκα 2.700 και δεκαμηνιτικο οποτε η δικια σου για προωρο μια χαρα ειναι!!!!

Καλο σαραντισμο να εχετε!!!!:D:D:D:D

σευχαριστουμε πολυ!! κ ενα μωρακι που ημασταν μαζι στο μαιευτιριο γεννηθηκε 2800 κ αυτο 10μηνιτικο αν γεννουσα εγω κανονικα θα ηταν πανω απο 4 κιλα η μπουμπου μου..

καλημερα μανουλες!!!!

να σου ζησει η ζουζουνα σου! να τη χαρεις γερη και δυνατη!περιμενουμε νεα σου και λεπτομερειες γιατι μας εχει φαει το αγχος!

σευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!:)

κοριτσια μου καλημερα!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!

κοπελα μου να σας ζησει η μικρουλα σας!!!!παντα να ειναι γερη κ τυχερη!!!!!να πανε ολα καλα κ συντομα να πατε σπιτι σας!!!!καλο σαραντισμο!!!!!

περιμενουμε νεα σου με την πρωτη ευκαιρια!!!!!:D:D:D:D:D:D

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!!:D:D:D:D:D

σευχαριστουμε πολυ επιτελους ειμαστε σπιτι!! λεπτομεριες σε λιγο:D

Κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!

Τονια μου, να σου ζησει η μπεμπα!!!!!!!!!!!!!! μιαχαρα ειναι, σε τρεισ - τεσσερησ μερεσ θα την παρεισ σπιτακι!!!!!

Ιωαννα μου, υπομονη.... κοριτσι μου, αμα γεννησεισ οταν μπεισ στον μινα σου, και ειναι πανω απο 2500 ειναι ολα καλα, και δεν βαζουν θερμοκυτηδα.... αλλα καλυτερα κανε κουραγιο για το μωρακι σου!!!!

Μαρακη, ετσι θελουν μερικοι για να βαλουν μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σπυριδουλα, μαλλον ειναι οντοσ ψυχολογικο!!!!αμα λεμε πεταω...χαχαχα σημερα πιγα κιολασ και βοηθησα στον αδερφουλι μου που μετακομηζει και καθαριζα, εφτιαχνα τα ρουχα.....απ ολα!!!!χαχαχα οτι δεν μπορουσα να κανω πριν, τωρα θα τα κανω μαζεμενα...χαχαχαχ και θα ομολογισω οτι σημερα καναμε και τρελιτσεσ με τον αντρα μου, δεν ξερω αν καναμε κακο επειδι εχω μια μικρι διαστολη...:oops::oops::oops:αλλα δεν αντεχα........ο ντοκτορ μου ειχε πει απλα να προσεχω την καθαριοτητα......

σευχαριστω πολυ να εισαι καλα!:D αργησαμε λιγο να βγουμε αλλα ολα καλα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!!!!!! Τι κάνετε???

Τόνια να σου ζήσει το μωράκι, να είναι γερό κ καλότυχο!!!!!!

Πως είστε κορίτσια??? φουσκώνετε??? έχει λίγες μέρες που ξυπνάω πρησμένη στα χέρια κ στα πόδια...... κ στα χείλη μου επίσης..... νομίζω πως πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά (κ όχι μόνο) για την άφιξη του γιου μου..... εσείς ????? είστε έτοιμες ?????????

ευχαριστω πολυ!!:D

Να σας ζησει και να ειναι παντα γερη τυχερη και παντα μα παντα χαρουμενη προγκιπισσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε πολυ κ με το καλο ο μικρος σου οσο για το βαρος που ειπες δε νομιζω οτι ειναι μικρος αλλα για να μεγαλωσει στην κοιλιτσα σου μπορεις να τρως εκλερακια (γλυκα) χα χα:D:D

Τόνια μου

Να σας ζήσει η μικρή σας πριγκίπισσα, να είναι γερή, τυχερή και καλότυχη

Καλή ανατροφή

Περιμένουμε νέα σου

ευχαριστω πολυ!! να προσεχεις.. φιλακια!:D

καλησπερα κοριτσια χάθηκα λιγο λόγο του μαγαζιού και ειδα οτι γεννήθηκαν τα πρώτα μωράκια ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Εγω ειμαι λιγο αγχωμένη κουραστικά αυτές τις μερες αρκετά και χτες το βράδυ ειχα σφίξιμο στην κοιλια και μετα απο λιγο άρχισαν να τρέχουν υγρά σαν να κατουριθηκα πανω μου αλλα δεν κατουριομουν λίγα λεπτά πριν ειχα παει τουαλέτα πηγα στο νοσοκομειο κατευθείαν απο τι μου παν δεν ηταν αμνιακο υγρό η μπεμπα εχει παρει θέση και εχει τυλιχτει με τον ομφάλιο λόρο στο λαιμό της αγχώθηκα πολυ μολις μου το παν αυτο :(:(:( αλλα μου είπαν οτι εχουν γεννηθει πολλα μωρά με περιτυλιξη και εχουν παει ολα κάλα... Σημερα ξανα πηγα και μου κάνανε 2 ενέσεις κορτιζονεις για να οριμασουν τα πνευμονία της μπέμπας σε περιπτωση που θα γεννησω πρόωρα με ξανα εξέτασαν και μου πήραν υγρά απο μεσα και είχαν λιγο αιμα :confused: εχω και κολπιτιδα :( μου δώσανε και 2 κρέμες.. αύριο θα ξανα παω να μου κανουν άλλες δυο ενέσεις κορτιζονεις και να με ξανα δούνε.. Δεν μου λενε και πολλα και αγχωνουν πιο πολυ... Σας επριξα με τα δικα μου..

ευχαριστουμε πολυ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...