Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;

Εμείς καλά είμαστε..

Κλωτσάμε, γυρνάμε κτλ κτλ....

Αλλά νομίζω ότι επειδή είναι πολύ δραστήρια μου προκαλεί συσπάσεις και έχω και πονάκια περιόδου και με πονάει και η μέση. Δεν είναι έντονα αλλά είναι εκνευριστικό!!!!

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!!!

Βαλεντίνα μου να σας ζήσει!Να έχει υγεία και πολύ αγάπη στην ζωή του!!!!

Με το καλό κορίτσια κι εμείς οι υπόλοιπες!!!Να έρθουν στην ώρα τους τα μπεμπάκια μας γερά!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου....Πλεομ δεν έχω πυρετό, αλλά βήχα και πονάνε τα πλευρά μου πολύ.....αλλά το κατούρημα παραμένει....ρεζίλι έχω γίνει......με την κατάντια μου........:(:(:(:(:(

Εσυ τώρα είσαι καλύτερα?

Αχ ευτυχώς επιτέλους ανάρρωσα. Αλλά φυλάγομαι όσο μπορώ. Αποφεύγω πολυκοσμία και την έκθεση στο κρύο! Κι εμένα με πονούσαν όλα από τον βήχα και ειδικά η κοιλιά χαμηλά και τρόμαζα. Αλλά οκ όλα καλά! Θα περάσει, υπομονή!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Πρωινη πρωινη σημερα αφου μας ξυπνησε ενας σεισμος 4 ριχτερ κατα τις 4παρά και απο τοτε λαγοκοιμομουν.

Σταυρουλα μου και Ιωαννα μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Δεν ειναι οτι το σκεφτομαι ολη μερα, απλα με πιανει καμια φορα. Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυπιστευω οτι θα γυρισει, εχω μια μικρη ελπιδα μεν αλλα δεν την βλεπω να κανει τετοιου ειδους κινησεις. Τις τελευταιες 2 μερες χτυπαει το κεφαλακι της ψηλα στα πλευρα μου ακριβως κατω απο το στηθος μου. Ο γιατρος μου την επιασε και την εσπρωξε κυκλικα αλλα δεν γυρισε, δεν την ζορισε και πολυ ειναι η αληθεια, και εγω θα φοβομουν αν επιχειρουσε κατι πιο δυνατο! Πιο πολυ ειναι που βαριεμαι αφορητα! Εχω τελειωσει ολες τις δουλειες και απλα καθομαι. Καθε πρωι ερχεται η μανουλα μου να μου κανει συντροφια (και γιατι την στελνει ο μπαμπακας μου να μην ειμαι μονη λεει και γινει τιποτα...χαχχαχα...τα σπιτια μας ειναι σε αποσταση 5 λεπτων με το αμαξι!) και με το που γυρναει ο αντρας μου απο την δουλεια αλλαζουν βαρδια :-) Τωρα εχουμε και αποκριες εδώ και γινεται χαμος καθε μερα, ειδικα αυτο το τριημερο θα γινει πανικος και εγω δεν θα μπορω να κουνηθω...σνιφ-σνιφ! Μια βολτα θα την βγω η εγκυος!

tt193766.aspx

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Μπορει να μην γραφω συχνα σλλα διαβαζω τα νεα σας και ενημερωνομαι :-)))

Βαλεντινακι να σου ζησει το παλικαρακι σου!!! Να ειναι παντα γερο και τυχερο!!!!!!!

Αρρωστουλικα κοριτσακια σας ευχομαι γρηγορα περαστικα!!!!

Βιαστικα κοριτσακια, θα προτεινα να αφησετε την φυση να κανει αυτο που εκεινη ξετει καλυτερα!!! Οσο κι αν θελουμε να παρουμε αγκαλιτσα τα αγγελουδια μας, δεν υπαρχει καλυτερος τροπος απο τον φυσικο!!!

Οποτε υπομονη και θα ερθουν τα θαυματακια μας την ωρα που πρεπει!!!

Δεν εχω και πολλα νεα να σας γραψω... Την Τριτη παντρευομαι με πολιτικο (το πηραμε σποφαση τελευταια στιγμη λογω γραφειοκρατειας με το επιθετο του παιδιου).

Γενικα ειμαι καλα, εχω βαρυνει αρκετα, δεν κοιμαμαι καθολου καλα και εχω και σχετικα πονακια χαμηλα κυριως οταν ειμαι ορθια.

Την Κυριακη εχω ραντεβου με τον γιατρο και βλεπουμε!!!

Κατα τα αλλα περιμενω κι εγω οπως κι εςεις κανοντας τις ετοιμασιες που πρεπει για να υποδεχτω το μονακριβακι μου!!!

Σας γλυκοφιλω ολες!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια!!!!!τι μου κανετε σημερα;;!!!!πως πανε τα κεφια;;;!!!!

εκλερακι μου με το καλο ο γαμος σας!!!!!να ζησετε κ να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!λιγο νωριτερα βεβαια, αλλα οι ευχες δεν πανε ποτε χαμενες, ετσι;;!!!!

οι υπολοιπες;;;τα νεα σας;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

!!!καλημερες σε ολες τις γλυκιες μανουλες!τι μου κανετε?πως πανε τα πραγματα?

εμεις καλα..μια χαρα..εκτος απο τα συνηθισμενα ..πονοι στα ποδια κτλ..τα κεφια καλα ειναι.ΕΥΤΥΧΩΣ.το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω να κανω δουλιτσες στο σπιτι αλλες και βαριεμαι..βολτα δε μπορω να βγω γιατι θα κουραστω στα 3 πρωτα βηματα και θα βαλω τα κλαματα..οπωσ συχνα συμβαινει τωρα τελευταια..κ πολλες φορες για πολυ χαζους λογους..τελος παντων ...εχουμε ακνενα νεο απο τη βαλεντινουλα μας?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

!!!καλημερες σε ολες τις γλυκιες μανουλες!τι μου κανετε?πως πανε τα πραγματα?

εμεις καλα..μια χαρα..εκτος απο τα συνηθισμενα ..πονοι στα ποδια κτλ..τα κεφια καλα ειναι.ΕΥΤΥΧΩΣ.το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω να κανω δουλιτσες στο σπιτι αλλες και βαριεμαι..βολτα δε μπορω να βγω γιατι θα κουραστω στα 3 πρωτα βηματα και θα βαλω τα κλαματα..οπωσ συχνα συμβαινει τωρα τελευταια..κ πολλες φορες για πολυ χαζους λογους..τελος παντων ...εχουμε ακνενα νεο απο τη βαλεντινουλα μας?

καλημερα κουκλα μου!!!!βιβλια να διαβασεις!!!!να δεις πως θα περναει η ωρα σου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα μου!!!!βιβλια να διαβασεις!!!!να δεις πως θα περναει η ωρα σου!!!!

καλημερα!!!διαβαζω αλλα συνηθως το βραδυ για να χαλαρωνω και να κοιμαμαι..πως τα πας εσυ?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλημερα!!!διαβαζω αλλα συνηθως το βραδυ για να χαλαρωνω και να κοιμαμαι..πως τα πας εσυ?

μπραβο!!!!κ μενα μ'αρεσει πολυ το διαβασμα!!!!εγω εδω καλυτερα ειμαι σημερα!!!!δεν βηχω τοσο πολυ!!!!!κ ετσι ψιλοηρεμησαν κ οι πονοι κ τα υγρα!!!!αντε να περασει κ αυτο!!!!!

συγκινηθηκες που ειδες φωτο κ βιντεο γαμου;;;!!!!!εγω παλι γιατι δεν νιωθω τιποτα οταν τα βλεπω;;;κ τα εχω δει δυο μονο φορες....κ βαρεθηκα κ απιστευτα...κ αρνουμαι να τα ξαναδω...κ να φανταστεις οτι ειχα περασει τελεια κ την νοσταλγω εκεινη τη μερα!!!!αλλα μαλλον επειδη ειναι πολλα!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα στα κορίτσια!!!! Βαλεντίνα μου να σου ζήσει το αγγελούδι!!!!

Σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω με το θηλασμο να σας γράψω. Τελείωσε κ η άδεια του άντρα μου κ ειμαι μονη μου με τα μικρά στο σπίτι....

Σπυριδουλα μου πως πας;Συνηλθες; Σας φιλώ όλες κ εύχομαι τα καλύτερα!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Γεια σας

Σημερα σιδερωσα τα ρουχαλακια της βαλιτσας μας για το μαιευτηριο.Ομολογω οτι σιδερωσα μετα απο παρα πολυ καιρο ουουου το αποφευγω το σπορ και απλα δεν σιδερωνω και θα το κανω μονο για το μωρο εκτος αν με πιασει και το κανω γενικοτερα για ολα τα ρουχα αλλα πρεπει να υποσχομαι στον εαυτο μου κατι δελεαστικο χαχα διαφορετικα δεν το βλεπω. Εγω περπαταω τουλαχιστον 1 ωριτσα λογω των σκυλιων , αν δεν ηταν και αυτα μαλλον δεν θα σηκωνομουν απο τον καναπε.Τα κοριτσια μου τα παω πρωι και βραδυ βολτιτσα μου βγαινει η γλωσσα βεβαια αλλα ειναι για καλο. Σε λιγο θα παω σε ενα σεμιναριο σε ενα καταστημα στο Ηρακλειο απο μια παιδιατρο για τις πρωτες μερες στο σπιτι με το παιδι και αυριο εχω την καθιερωμενη συναντηση στην ομαδα στηριξης που παω για εγκυους. Παντως αν δεν τα κυνηγουσα και αυτα παιδια τετοια απραξια την περιοδο της εγκυμοσυνης δεν θα ειχα ξανασυναντησει. Η διαθεση μου ειχε πολλες διακυμανσεις και οι περισσοτερες στιγμες ηταν στα κατω μου.

Φιλια σε ολες....:P

Καλημερα στα κοριτσια μου!!! Πως εισαστε σημερα?

Εμεις χθες πηγαμε στον γιατρο.Ειμαστε στρογγυλοκαθισμενες με τον πωπο μεσα στην λεκανη της μανουλας. Πατησε την κοιλια μου παλι μηπως και κανει κανενα σαλτο η μπεμπουλα και γυρισει αλλα που?! Αρνειται πεισματωδώς το μωρο μου! Κατα τ'αλλα όλα καλα, ροη αιματος, πλακουντας, αμνιακο ολα καλα! Καλοπερναει φαινεται η μπεμπα μου μεσα στην κοιλιτσα ! Απο βαρος δεν πηρε απο την προηγουμενη βδομαδα, παλι 2870 την εβγαλε αλλα ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο γιατι εχει και αποκλιση ο υπερηχος. Ξανα ραντεβου την επομενη Τριτη! Αν και ειναι 50-50 να με χουν πιασει πονοι ή να σπασουν τα νερα μεχρι τοτε ειπε. Αυτα τα νεα μας!! Εσεις κοριτσια πως τα πατε?

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...