Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο και μου ειπε οτι μετΑ τη καθαρα δευτερα να την περιμενουμε τη μπεμπα μας! δε νομιζει οτι θα φτασουμε τις 40 εβδομαδς ..ειδε πως ο πλακουντας εχει αρχισει και ασβετωνει...καπως ετσι...δηλαδη εναι ωριμος και ετοιμος.αυτα....μου ειπε αν θελω να κλεισω να κλεισουμε ραντεβου να γεννησουμε οποτε θελω ..αλλα μαλλον δε θελω...προτιμω τα πιο φυσικα πραγματα.αλλα απο την αλλη το σκεφτομαι κιολας γιατι τετοια κουραση δεν την αντεχω αλλο.ποια η γνωμη σας?

Κοριτσάκι μου, γνώμη μου είναι να περιμένεις.....η φυση ξέρει καλύτερα τί κάνει. Κάνε λίγη υπομονή, το μωρό σου είναι καθοδόν. Στου τεχνητούς πόνους σου βάζουν φάρμακα και ενδέχεται να αδρανήσει η μήτρα και να καταλήξεις σε καισαρική.Άλλωστε έχεις μέρες ακόμα, όσο περισσότερο παραμείνει το μωρό στη μήτρα, τόσο το καλύτερο......Σε φιλώ

Γεια σας

Πως είστε ? εύχομαι όσες είστε σε κρίσημη φάση να πάνε όλα καλα.Να ρωτήσω που θα γεννήσετε? Επισκληριδιο θα κάνετε ? Αύριο μπαίνουμε στον ογδοο και μετα την καθαρα δευτερα θα κανουμε το βιοφυσικο προφιλ.Αυτα κατα τα αλλα ειναι μερες που νομιζω οτι η κοιλια μου θα εκραγει τελειως ομως.:shock:

Καλημέρα κοπέλα μου! Στο πρώτο είχα κάνει επισκληρίδιο με διαστολή 5 και μετά από 2 ώρες γέννησα. Αν θέλεις να κάνεις, κάντην από την αρχή, μη φας όλους του πόνους σαν και μένα......δεν είναι τίποτα, δεν πονάει στα χέρια ενός έμπειρου αναισθησιολογου και μετά η γέννα είναι τέλεια! Εγώ δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να κάνω λόγω θρομβοφιλίας, αλλά εντάξει, η φύση μας δίνει όσα αντέχουμε.....Στα Χανιά γεννάω, ιδιωτικά.....

Γυρισα τελικα και γω απ τον γιατρο τωρα....χαχαχα εχω 3 διαστολη.... περιμενουμε....ολα καλα, ο μικροσ ειναι περιπου 3300 δεν μπορεσε να τον μετρησει καλα.... αλλα βρε κοριτσια πολλα πετροματα εχω... Ιωαννα μου, εγω θα ηθελα να πρωγραμματησω, αλλα ο δικοσ μου γιατροσ το κανει μονο οταν περασεισ την ΠΤ συν 5 μερεσ...:(:(:(:( εχω κουραστει πολυυυυ...

Βαλεντινάκι, κοντεύεις.....μια ανάσα είσαι...είναι θέμα λίγων ημερών και ο μπέμπης θα σου κάνει....τσα! μανούλα! Μην το προγραμματισεις, λίγο έμεινε..η φύση ξέρει.....Με το καλό

Καλησπέρα μανούλες σε αναμονή! Διαβάζω τα νέα σας συνέχεια αλλά δεν εχω πολύ χρόνο να σας γράψω. Σήμερα πήγα και γω στο γιατρό 32+5d και ήδη αισθάνομαι βάρος και πίεση χαμηλα και κουράζομαι πολύ εύκολα. Το μώρό έχει γυρίσει βέβαια. Ο γιατρός λέει θα γεννήσεις όπως θέλεις εσύ, θες φυσιολογικά με επισκληρίδιο ο.κ. αν ζοριστείς και δεν μπορείς κάνουμε καισαρική ότι θέλω. 2033 κιλα η μικρούλα μου. Μας εβγαλε και photo. Γεννάμε στο Μητέρα Αθήνα απο 15/3 και μετά. Τώρα ετοιμάζω το δωμάτιο της μικρής μου και γω κρέμασα κουρτίνες φωτιστικό και μένει το υπόλοιπο decoration. Σιδερώματα και η βαλίτσα. Θα κάνουμε και μαθήματα αναπνοής βέβαια λίγο αργότερα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γεννήσανε και να είναι γερά και δυνατά τα παιδάκια τους. Valentina με το καλό εφτασε η μεγάλη ώρα! Όλα να πάνε δεξιά με την βοήθεια της Παναγίας για όλα τα κορίτσια που πλησιάζουν στο τέλος! Η αλήθεια είναι οτι προχωρώντας στο τέλος αγχώνομαι περισσότερο και δεν μου περνάει ο καιρός. Μακάρι να είμαι χαλαρή να το απολαύσω όταν θα ρθει η ώρα...

Γεια σου κορίτσι.....καλέ τι μεγάλη είναι η μπουμπού σου! Είμαστε σχεδόν παρέα (ΠΗΤ 17/4) Εμείς πριν από 2 εβδομάδες είμαστε μόλις 1450 γραμμάρια....κρατάμε σιλουέτα, λέει ο γιατρός.....Με το καλό και καλές ετοιμασίες.....

Εγώ κορίτσια, είμαι με ίωση 3 μέρες.....πυρετός, πόνος στα αυτιά, βήχας φοβερός και το χειρότερο.......συνεχώς κατουριέμαι από το βήχα (ούτεη γιαγιά μου έτσι!). Μια φρίκη....η μικρή έχει μαζευτεί και αυτή, μάλλον ενοχλείται αλλά τι να κάνω......'

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πώς είναι? Πολλά φιλιά

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!! Τι κανετε? Εμεις υπομονη και περιμενουμε...τι περιμενουμε ομως?χαχαχα! Την μπεμπουλα ακομα με τον πωπο κατω την νιωθω! Αχ μαλλον δεν θελει να ζοριστει το μωρο μου και να βγει πρησμενη! Τοσος κοσμος θα ρθει να μας δει! :-)

Αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο για να την δουμε και μετα ξανα την επομενη Τριτη...ε και μετα λεω να κανονισω την εξοδο της ποσο ακομα πια!!!

Βαλεντινα μου με το καλο κοριτσι μου! Ετοιμη εισαι απο μερα σε μερα! Περιμενουμε νεα σου!

Σταυρουλα μου περαστικα!!! Αντισωματα! Βεβαια καταλαβαινω οτι στην κατασταση μας το μονο που δεν μας λειπει ειναι και μια αρρωστια! Περαστικα κοριτσι μου!

Και ολες οι υπολοιπες ευχομαι να αντεχετε ακομα. Λιγο μας εμεινε κοριτσια!!! Κρατηθειτε!!!

tt193766.aspx

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!εμεις εδω σημερα εχουμε πολλους πονους κ πολλα υγρα...ισως βγαινει η κουραση....φταιει κ το κρυωμα!!!!

οσα κοριτσια σκεφτονται να προγραμματισουν, καλυτερα να το αποφυγουν...αν θελετε να κανετε κτ τουλαχιστον να περιμενετε να ξεκινησει φυσιολογικα η διαδικασια του τοκετου....ψαξτε στο ιντερνετ να δειτε τις επιπτωσεις της κτ χωρις να εχει ξεκινησει φυσιολογικα ο τοκετος....

βαλεντινη μου, λιγο ακομα εμεινε!!!!!

ιωαννα το ιδιο κ για σενα!!!!

σταυρουλα μου κ γω χαλια ειμαι μια απο τα ιδια!!!!χαλια λεμε χαλια!!!!!

οι υπολοιπες πως ειστε σημερα;;;!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Μανουλες .. πως εισαστε..?? εμεις εδωωω.. κουνιομαστε μετα απο 4 μερες πληρης απαθειας..χα χα χα.. η μπουμπου μαλλον τεμπελιαζε... καταταλλα.. ξεκουραστα και ηρεμα στο σπιτι...

Καλημερα μανουλες!! Τι κανετε? Εμεις υπομονη και περιμενουμε...τι περιμενουμε ομως?χαχαχα! Την μπεμπουλα ακομα με τον πωπο κατω την νιωθω! Αχ μαλλον δεν θελει να ζοριστει το μωρο μου και να βγει πρησμενη! Τοσος κοσμος θα ρθει να μας δει! :-)

Αυριο εχω ραντεβου στον γιατρο για να την δουμε και μετα ξανα την επομενη Τριτη...ε και μετα λεω να κανονισω την εξοδο της ποσο ακομα πια!!!

Βαλεντινα μου με το καλο κοριτσι μου! Ετοιμη εισαι απο μερα σε μερα! Περιμενουμε νεα σου!

Σταυρουλα μου περαστικα!!! Αντισωματα! Βεβαια καταλαβαινω οτι στην κατασταση μας το μονο που δεν μας λειπει ειναι και μια αρρωστια! Περαστικα κοριτσι μου!

Και ολες οι υπολοιπες ευχομαι να αντεχετε ακομα. Λιγο μας εμεινε κοριτσια!!! Κρατηθειτε!!!

Κοριτσακι μου.. διαβασε αυτο.. ισως σε βοηθησει...http://www.imommy.gr/egkimosini/ygeia/article/4227/to-mwro-moy-den-exei-parei-swsth-thesh/

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100 gr

Τονια89--->15/2/2014 --> .. Γεννησαμε μια μπουμπου 2,770 gr

ValentinaSp-->25/2/2014--> Γεννησαμε εναν αντρακλα ..... gr

Myrina-------> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινάκι μου γλυκό

Να σου ζήσει ο άνδρας της ζωής σου, να είναι γερός, δυνατός, ευτυχισμένος και καλότυχος......

Καλή ανατροφή

Μόλις μπορέσεις, περιμένουμε νέα σου

Σε φιλώ γλυκά.....

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

ValentinaSp-->25/2/2014--> Γεννησαμε εναν αντρακλα ..... gr

ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!μπραβο το κοριτσι μας!!!!!!!να σου ζησει κοπελα μου!να ναι γερο και τυχερο το μωρακι σου!περιμενουμε νεα σου λειπτομερειες οποτε μπορεις νεα μανουλα!!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

κοριτσια μου πως ειστε οι υπολοιπες?πως πανε οι πονοι μας?

βασικα ξεχασα να σας πω οτι χθες που πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι η μικρη μου ειναι 2.300..ενω μου ειχε πει οτι θα βγει μεγαλουτσικη χθες μου ειπε οτι θα βγει μοντελακι!δεν τον ειδα να προβληματιστηκε γι αυτο κι εγω δεν ανησυχω .ειπε επισης οτι θα παρει κιλα με το θηλασμο και οτι δεν υπαρχει θεμα σχετικα με τα κιλα της.αλλα κι εγω δεν ειχα παρει κιλα..μονο 1 εχω παρει τον τελευταιο μηνα.καλυτερα να βγει λιγο πιο μικρη απ οσο υπολογιζαμε για να βγει και πιο ευκολα!εξαλλου τοσα 00 φορμακια τι θα κανω αν βγει μεγαλη...κι ειναι και πανακριβα στο τζαμπο...χιχιχιχι!!

βαλεντινακι μου γλυκο,

να σας ζησει ο πριγκηπας σας!!!!να ειναι παντα γερος κ τυχερος!!!!!!κ συ να τον καμαρωνεις!!!!!με το καλο να πατε σπιτι σας κ καλο σαραντισμο!!!!!

οποτε μπορεσεις περιμενουμε νεα σας!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γεννησε η Βαλεντινα?!!!!

Να σου ζησει ο πριγκηπας σου Βαλεντινα μου!!! Να τον καμαρωνεις και να ειναι ενα υγιες και ευτυχισμενο παιδακι!!! Μολις μπορεσεις περιμενουμε νεα σου!

Γεωργια μου σε ευχαριστώ για το link. Εχω δοκιμασει το μπουσουλημα εδω και καιρο. Πολυ αβολο,πονανε τα γονατα (εχω παρει και αρκετα κιλακια).Ριξαμε πολυ γελιο ομως με τον αντρα μου!! :-) Εχω δοκιμασει και μαξιλαρια κατω απο την λεκανη για να την σηκωσω πιο ψηλα. Η μπεμπα κουνιοταν αλλα παλι τιποτα. Τι να πω, αφου δεν θελει τι να κανουμε! Παντως η ιδεα οτι θα μπω στο χειρουργειο και δεν θα εχω τον αντρουλη μου να μου κραταει το χερι με στεναχωρει πολυ! Ειμαι σιγουρη οτι θα κλαιω οταν τον χασω απο το οπτικο μου πεδιο! Εχω κουραστει πολυ απο την αναμονή ομως! Θελω να τελειωνω!!! Ουφ!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Γεννησε η Βαλεντινα?!!!!

Να σου ζησει ο πριγκηπας σου Βαλεντινα μου!!! Να τον καμαρωνεις και να ειναι ενα υγιες και ευτυχισμενο παιδακι!!! Μολις μπορεσεις περιμενουμε νεα σου!

Γεωργια μου σε ευχαριστώ για το link. Εχω δοκιμασει το μπουσουλημα εδω και καιρο. Πολυ αβολο,πονανε τα γονατα (εχω παρει και αρκετα κιλακια).Ριξαμε πολυ γελιο ομως με τον αντρα μου!! :-) Εχω δοκιμασει και μαξιλαρια κατω απο την λεκανη για να την σηκωσω πιο ψηλα. Η μπεμπα κουνιοταν αλλα παλι τιποτα. Τι να πω, αφου δεν θελει τι να κανουμε! Παντως η ιδεα οτι θα μπω στο χειρουργειο και δεν θα εχω τον αντρουλη μου να μου κραταει το χερι με στεναχωρει πολυ! Ειμαι σιγουρη οτι θα κλαιω οταν τον χασω απο το οπτικο μου πεδιο! Εχω κουραστει πολυ απο την αναμονή ομως! Θελω να τελειωνω!!! Ουφ!

μακαρι να σου πανε ολα οπως τα θες κοριτσακι μου!δοκιμασε διαφορα και θα πετυχει κατι ..δε μπορει..αλλα ζητα και τη βοηθεια του γιατρου σου.

ολες εχουμε κουραστει πολυ ...αφου νομιζω πως δε θα εχω δυναμη να σπρωξω να βγει η μικρη μου και θα βαλω τα κλαματα..

Κοριτσάκι μου, γνώμη μου είναι να περιμένεις.....η φυση ξέρει καλύτερα τί κάνει. Κάνε λίγη υπομονή, το μωρό σου είναι καθοδόν. Στου τεχνητούς πόνους σου βάζουν φάρμακα και ενδέχεται να αδρανήσει η μήτρα και να καταλήξεις σε καισαρική.Άλλωστε έχεις μέρες ακόμα, όσο περισσότερο παραμείνει το μωρό στη μήτρα, τόσο το καλύτερο......Σε φιλώ

Εγώ κορίτσια, είμαι με ίωση 3 μέρες.....πυρετός, πόνος στα αυτιά, βήχας φοβερός και το χειρότερο.......συνεχώς κατουριέμαι από το βήχα (ούτεη γιαγιά μου έτσι!). Μια φρίκη....η μικρή έχει μαζευτεί και αυτή, μάλλον ενοχλείται αλλά τι να κάνω......'

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πώς είναι? Πολλά φιλιά

Συμφωνώ πως το καλύτερο είναι να σε πιάσουν οι πόνοι και να γεννήσεις. Την κόρη μου λόγω προβλήματος με υψηλό λεύκωμα την γέννησα 38η εβδ. με πρόκληση. Πήγα 8 το πρωί και γέννησα 7 και μισή το απόγευμα αλλά φυσιολογικά! Το παν είναι να σε περιμένουν. Η διαδικασία εξελίσσεται πολύ αργά.

Πέρασα μια οξεία φαρυγγίτιδα με τρελό βήχα 2 εβδ. Κι εγώ φοβόμουν πολύ για το μωρό αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν παθαίνει τίποτα, απλά εσύ μου λέει ταλαιπωρείσαι να βήχεις μ ΄αυτήν την κοιλιά! Οπότε μην αγχώνεσαι. Κι εγώ κατουριόμουν από τον βήχα!!!!!!!!!!!:shock: Αστα. Να πίνεις τα πάντα χλιαρά, ακόμη και το νερό, βοηθάει πολύ! Κι ακόμη σε μια κούπα χλιαρό νερό λιώσε μια κουταλιά μέλι και πιες το. Εμένα μου ηρεμούσε πολύ τον βήχα! Περαστικούλια!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Συμφωνώ πως το καλύτερο είναι να σε πιάσουν οι πόνοι και να γεννήσεις. Την κόρη μου λόγω προβλήματος με υψηλό λεύκωμα την γέννησα 38η εβδ. με πρόκληση. Πήγα 8 το πρωί και γέννησα 7 και μισή το απόγευμα αλλά φυσιολογικά! Το παν είναι να σε περιμένουν. Η διαδικασία εξελίσσεται πολύ αργά.

Πέρασα μια οξεία φαρυγγίτιδα με τρελό βήχα 2 εβδ. Κι εγώ φοβόμουν πολύ για το μωρό αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν παθαίνει τίποτα, απλά εσύ μου λέει ταλαιπωρείσαι να βήχεις μ ΄αυτήν την κοιλιά! Οπότε μην αγχώνεσαι. Κι εγώ κατουριόμουν από τον βήχα!!!!!!!!!!!:shock: Αστα. Να πίνεις τα πάντα χλιαρά, ακόμη και το νερό, βοηθάει πολύ! Κι ακόμη σε μια κούπα χλιαρό νερό λιώσε μια κουταλιά μέλι και πιες το. Εμένα μου ηρεμούσε πολύ τον βήχα! Περαστικούλια!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου....Πλεομ δεν έχω πυρετό, αλλά βήχα και πονάνε τα πλευρά μου πολύ.....αλλά το κατούρημα παραμένει....ρεζίλι έχω γίνει......με την κατάντια μου........:(:(:(:(:(

Εσυ τώρα είσαι καλύτερα?

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Γεννησε η Βαλεντινα?!!!!

Κορίτσι μου πάψε να αγχώνεσαι γιατί το μεταδίδεις στο μωρό σου...μέρες έχεις ακόμα και μπορεί το νυνί σου να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να γυρισει....

Αλλά και αν δεν γίνει το επιθυμητό, μη στεναχωριέσαι...τι ίδιο καλή μανούλα θα είσαι είτε γεννήσεις με καισαρική είτε φυσιολογικά, είτε θηλάσεις είτε δώσεις ξένο...μερικά πράγματα απλώς δεν εξαρτώνται από εμάς. Το θεμα είναι να είσαι εσύ καλά και το μωράκι σου....

Σε φιλώ και κοίτα να χαρείς το τέλος της εγκυμοσύνης σου.....:D:D:D:D

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...