Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Απλα βρε κοριτσια δεν την παλεβω αλλο:(:(:(:( θελω να γεννησω...... δεν εχω τοση ενεργια, απλα τα κανω ολα μαζη για να κουραστω μπασ και με πιασουν οι πονοι.... πριν εποινα χαπια για να μην με πιανουν, και τωρα παρακαλαω για το αντηθετο...χαχαχαχα

Ιωαννα μου, οταν σε πιασουν κανονικοι πονοι, θα το παρεισ χαμπαρι σιγουρα!!!!! πονανε και στην κοιλια, και στην μεση, και ερχονται ανα σταθερο χρονικο διαστημα, και κρατανε σαραντα δευτερολεπτα περιπου και καθε φορα γηνονται και πιο δυνατοι.... αν απλα νιωθεισ την κοιλια σου να πετρονει, ειναι οι προκατασκεβαστηκεσ συσπασεισ, και δεν εχουν σταθεροτητα αυτεσ και δεν πονανε σχεδον καθολου, μπορει να σε τραβανε λιγοοοο..... αυτα, δεν ξερω αν σε βοηθησα...

Μα αυτό εννοώ: πως εγώ και να ήθελα δεν θα μπορούσα να τα κάνω!:P

Πάντως κοντεύεις! Σε λίγες μέρες όπως και να ΄χει θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!διαβαζω καφεδακια και ηρεμα ωρσια πραγματα!πολυ χαιρομαι .εγω θα φαω σπιτι οικογενειακως κ ισως μετα παω καμια βολτουλα!πολυ θα το ηθελα!καλη κυριακη να εχουμε!!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολεσ μανουλεσ......

Βρε κοριτσια, εγω την νυχτα καποια στηνγμη ξυπνησα απο εναν δυνατο πονο στην κοιλια, και κατουριομουν πολυ... πιγα λιπον, και ο πονοσ ακομα εκει, κοιταξα την ωρα και ητανε 3,12... ξανακοιμηθηκα... μετα παλι το ιδιο σε μια ωρα, τελοσ παντων και ετσι τρεισ φορεσ, και μετα τιποτα..... ημουν ετοιμη να παρω τον γιατρο μετα απο την τεταρτη φορα, αλλα δεν υπιρξε... σημερα βεβαια εχω ραντεβου.... λετε να γενναω ????χαχαχαχα:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!τι μου κανετε;;!!!!τα νεα σας;;;!!!!

βαλεντινη μου τι ωρα εχεις ραντεβου σημερα;;!!!!αντε βρε τελειωσαν τα ψεματα!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

μαρακι μου συριανο, εσυ πως εισαι;;;!!!!τι λεει ο μικρουλης;;!!!!

ιωαννα μου πιστεψε με οτι οταν θα ερθει η ωρα, θα εισαι πιο σογουρη απο ποτε!!!

οι υπολοιπες;;;!!!!

εμεις το σαββατο ειχαμε το γαμο του κουνιαδου μου!!!!δεν εχετε ιδεα ποσο κουρασμενη ειμαι....περασαμε παρα πολυ ομορφα, αλλα ηταν ενα τρομερα εξαντλητικο 3ημερο, με τραπεζια, κοσμο κ τελικο απολογισμο, ενα γερο κρυωμα για τον αντρα μου, το γιο μου κ εμενα....."να μας ελειπε" δηλαδη!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

hello κοριτσια ! τι κανετε?καλη εβδομαδα σε ολες!πως περαστε το σ/κ?εμεις χαλαρα απ οτι μπορω να θυμηθω...

βαλεντινακι μου περιμενουμε νεα σου μετα το ραντεβου!αλλα πιστευω πως ετοιμαζεσαι!

σπυριδουλα μου περαστικουλια σας!

εγω σημερα εχω ραντεβου 6 μιση η ωρα ! αντε να δουμε..μακαρι να μου πει πως τελειωνουμε και θα γεννησω πιο νωρις απ οσο λεγαμε..αν και σημερα δε ποναω τοσο ..αλλα ...ποναω ...

μανουλες περιμενω νεα σας!

α! καλα δε σας ειπα και το αστειο! διπλωσα μετρημενα 5 ρουχα και μου βγηκε η γλωσσα! εκανα κι ενα ντουζ και νιωθω λες και εσκαβα!αμαν πια..

Κοριτσια τωρα φευγω για να παω στον γιατρουλι, εχω παλι κατι πονακια σαν περιοδου και η κοιλια ολη την ωρα πετρα....εχω παει μεχρι τωρα 5 φορεσ τουαλετα για τα χοντρα....αστα να πανε..... αν δεν σασ γραψω αλλο σημερα, παει να πει οτι γενναω και δεν το πιρα χαμπαρι...χσχαχαχαχαχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο και μου ειπε οτι μετΑ τη καθαρα δευτερα να την περιμενουμε τη μπεμπα μας! δε νομιζει οτι θα φτασουμε τις 40 εβδομαδς ..ειδε πως ο πλακουντας εχει αρχισει και ασβετωνει...καπως ετσι...δηλαδη εναι ωριμος και ετοιμος.αυτα....μου ειπε αν θελω να κλεισω να κλεισουμε ραντεβου να γεννησουμε οποτε θελω ..αλλα μαλλον δε θελω...προτιμω τα πιο φυσικα πραγματα.αλλα απο την αλλη το σκεφτομαι κιολας γιατι τετοια κουραση δεν την αντεχω αλλο.ποια η γνωμη σας?

Διαφημίσεις

Γεια σας

Πως είστε ? εύχομαι όσες είστε σε κρίσημη φάση να πάνε όλα καλα.Να ρωτήσω που θα γεννήσετε? Επισκληριδιο θα κάνετε ? Αύριο μπαίνουμε στον ογδοο και μετα την καθαρα δευτερα θα κανουμε το βιοφυσικο προφιλ.Αυτα κατα τα αλλα ειναι μερες που νομιζω οτι η κοιλια μου θα εκραγει τελειως ομως.:shock:

Γυρισα τελικα και γω απ τον γιατρο τωρα....χαχαχα εχω 3 διαστολη.... περιμενουμε....ολα καλα, ο μικροσ ειναι περιπου 3300 δεν μπορεσε να τον μετρησει καλα.... αλλα βρε κοριτσια πολλα πετροματα εχω... Ιωαννα μου, εγω θα ηθελα να πρωγραμματησω, αλλα ο δικοσ μου γιατροσ το κανει μονο οταν περασεισ την ΠΤ συν 5 μερεσ...:(:(:(:( εχω κουραστει πολυυυυ...

Ελμυρ, εγω γενναω στο Βενιζελεο στο Ηρακλειο, γιατι εδψ ειναι ο ντοκ μου και η μαμα μου... επισκλυριδιο κανονικα δεν κανουν εδω, αλλα αν θελεισ το κανονηζει ο γιατροσ, εγω ομωσ εχω προβλημμα στην μεση και δεν κανει να κανω επισκλυριδιο, οποτε φυσιολογικα με ολα καλα και κακα.....;););)εσυ που θα το κανεισ?

Συγνωμη εγω που εχω ΠΗΤ στις 25/4 και ειχα φανταστει οτι ο γιατρος θα με εβαζε νωριτερα με την εννοια οτι να τελειωνουμε βρε παιδια και να ειναι ενταξει και το μωρο ετσι...αλλα ξερεις η ανυπομονησια της μανας θα σκασω μεχρι να ερθει η ωρα. Φανταζομαι εσενα που ο γιατρος θα σε βαλει μετα...θα σκασουμε μεχρι να τελειωσει το θεμα.Εγω θα γεννησω στο Ασκληπειο. Τωρα οσο για το επισκληριδιο κοιτα να σου πω δεν θελω να ποναω παρα πολυ γιατι δεν ειμαι υπερ και δεν το χω κιολας και δεν αντεχω και πολυ τον πονο.Θα δουμε πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα και να ειμαστε και οι 2 υγιεις και θα γινουν ολα.

Καλησπέρα μανούλες σε αναμονή! Διαβάζω τα νέα σας συνέχεια αλλά δεν εχω πολύ χρόνο να σας γράψω. Σήμερα πήγα και γω στο γιατρό 32+5d και ήδη αισθάνομαι βάρος και πίεση χαμηλα και κουράζομαι πολύ εύκολα. Το μώρό έχει γυρίσει βέβαια. Ο γιατρός λέει θα γεννήσεις όπως θέλεις εσύ, θες φυσιολογικά με επισκληρίδιο ο.κ. αν ζοριστείς και δεν μπορείς κάνουμε καισαρική ότι θέλω. 2033 κιλα η μικρούλα μου. Μας εβγαλε και photo. Γεννάμε στο Μητέρα Αθήνα απο 15/3 και μετά. Τώρα ετοιμάζω το δωμάτιο της μικρής μου και γω κρέμασα κουρτίνες φωτιστικό και μένει το υπόλοιπο decoration. Σιδερώματα και η βαλίτσα. Θα κάνουμε και μαθήματα αναπνοής βέβαια λίγο αργότερα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γεννήσανε και να είναι γερά και δυνατά τα παιδάκια τους. Valentina με το καλό εφτασε η μεγάλη ώρα! Όλα να πάνε δεξιά με την βοήθεια της Παναγίας για όλα τα κορίτσια που πλησιάζουν στο τέλος! Η αλήθεια είναι οτι προχωρώντας στο τέλος αγχώνομαι περισσότερο και δεν μου περνάει ο καιρός. Μακάρι να είμαι χαλαρή να το απολαύσω όταν θα ρθει η ώρα...

Καλο ειναι βεβαια να περιμενεισ να γηνουν ολα μονα τουσ, αν το επιτρεπει η κατασταση του πλακουντα και τα ιπολειπα.... πολυ το κανουν τωρα για την ευκολια τουσ, προγραμματηζουν , πανε και γεννανε με τεχνιτουσ πονουσ, αλλα να ξερεισ δεν ειναι και οτι καλυτερο ουτε για το παιδι, ουτε για σενα, και ποναει πολυ περισοτερο, γιατι σε πιανουν κατευθιαν οι δυνατοι πονοι... απλα οι γιατροι για να μην τουσ περνεισ νυχτα τηλ, η σε κσμια γιορτη το κανουν ετσι για να μην ενοχλεισ και καλα....... για μενα δεν ειναι σοστο.....:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...