Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερες στα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω ειπα να ξεκλεψω λιγο ωρα να σας διαβασω αλλα μολις ακουσα μια μικρη φωνουλα μεσα που με καλει! :D

Ειστε ολες καλα?

Εγω εχω τα διαολια μου!

Καταφερε και μου κολησε κρυωμα και ο μικρος τελικα! :-(

Αυτο που φεραμε την πεθερα μου να μας βοηθησει κ τελικα μας γονατισε, με εχει σκοτωσει!!!! Γκρρρ

Πως τα πατε εσεις?

Απ'οτι προλαβα να διαβασω, ειστε σε τελικη ευθεια οι περισσοτερες ε? Με το καλο!

evhgiorgos φυσικα και θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου! Λενε βεβαια οτι τα αγορια κανουν περισσοτερους κολικους -γτ κ εμενα η μικρη μου ουτε ιδεα δεν εκανε- αλλα ετσι κι αλλιως το καλυτερο ειναι παντα αυτο που "χρειαζεται".

Σας φιλω γρηγορα γρηγορα, να εχετε μια ομορφη μερα, ερχεται και το σ/κ, και ισως καταφερω να ξαναμπω αργοτερα!

φιλιαααααα :D :D :D :D

Κοριτσια γειασασ και απο μενα!!!!!!! Μαρακη μου, περαστηκα σου, και προσεχε λιγο βρε!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου, να ζησετε και να κλεισετε και εκατο χρονια μαζι...:D:D:D

Εγω σημερα ολη μερα καθομουν με τη φιλι μου και τον μικρουλι τησ που ειναι 20 μερων, και μασ αλλαξε τα φωτα..χχχαχαχαχα πολυυυ γρινια....χαχαχα εγω χαιδεβα την κοιλια μου και του ελεγα μην ντολμισει και μου κανει και μενα το ιδιο...χαχαχα εχει πολουσ κολικουσ ο μικροσ και τησ κλεει ολη την ωρα, δεν εχει αρκετο γαλα και του δεινει πολυ ξενο, μαλλον γιαυτο... πηρα σημερα την δοση μου...χαχαχαχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια :D

Ιωάννα να ζήσετε και να ησαστε μαζι και αγαπημένη μεχρι τα βαθιά γεράματα!!!:D

Εχω παρατήρηση οτι εδω και 3 μερες το ενα μου στήθος βγάζει πολυ πρωτογαλα χτες το βράδυ εγινε μούσκεμα η μπλούζα μου ειναι φυσιολογικό η να ανησυχώ; :confused: η μπεμπα μου δεν πολυ κουνιέται τελευταία μονο ψιλά στο στομάχι νιωθω να με πιέζει και χαμηλά στην κοιλια χτες με πίεζε τόσο χαμηλά που δεν μπορουσα να κάτσω καθιστη μονο ξάπλα..

waY5p2.png

Κοριτσακια μου να στε καλα. Ευχαριστω για τις ευχες σας!εγω σημερα ποναω αλλα ηθεκα να κανω ρομαντικο δειπνο και προσπαθουσα να μη δινω σημασια !μονο που κουραστηκα αρκετα και να φανταστειτε δεν εμαζεψα και ολο το σπιτι οπως ηθελα... για να δουμε .. θα του αρεσει ....

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Στον τοκετο θα παρω ολο το κουτι ....

Καταρχήν Χρόνια Πολλά! Να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι!

Πάντως πλάκα πλάκα μην τυχόν και σου πει πως θα πρέπει να πάρεις παυσίπονα όταν σε πιάσουν πόνοι! Τον έχει φοβηθεί το μάτι μου!!:confused:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Δε νομιζω .. μαλλον απλα θα θελει να με ηρεμησει για να μη τρομαξω απο κατι .. και μου ειπε να παρω για να μη ποναω τοσο μαλλον.τη δευτερα εχω ραντεβου!αντε να δουμε ποτε γενναμε . Γιατι οι πονοι εχουν παραγινει. Ενα φαι εκανα και ξαπλωσα ..

Διαφημίσεις

Δε νομιζω .. μαλλον απλα θα θελει να με ηρεμησει για να μη τρομαξω απο κατι .. και μου ειπε να παρω για να μη ποναω τοσο μαλλον.τη δευτερα εχω ραντεβου!αντε να δουμε ποτε γενναμε . Γιατι οι πονοι εχουν παραγινει. Ενα φαι εκανα και ξαπλωσα ..

Καλά μην νομίζεις πως εγώ είμαι καλύτερα. Η μικρή έχει κατέβει ήδη πολύ χαμηλά και με πιέζει απίστευτα! Κι έχω και την κόρη μου που θέλει την προσοχή μου και έχει κρεμαστεί ακόμη περισσότερο πάνω μου πια! Κι έχω ακόμη δρόμο.. Αλλά τι να γίνει; Γερά να είναι και όλα παλεύονται!:D

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Αχ ετσι ειναι ... αντε να γεννησουμε .. δε μπορω αλλο . Ολο ετσι λεω κ μετα λεω οτι σπο εκεινη τη στιγμη και μετα τερμα τα οτι μας κατεβει στο κεφαλι .. εχουμε παιδι να μεγαλωσουμε!

Αχ ετσι ειναι ... αντε να γεννησουμε .. δε μπορω αλλο . Ολο ετσι λεω κ μετα λεω οτι σπο εκεινη τη στιγμη και μετα τερμα τα οτι μας κατεβει στο κεφαλι .. εχουμε παιδι να μεγαλωσουμε!

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Η ζωή αλλάζει άρδην αλλά είναι τοοοοοοοοοοοοοσο μεγάλη η ευτυχία που σου δίνει ένα παιδί που αξίζει με χίλια!!!!!!!!!!!! Η κόρη μου είναι τόσο χαδιάρα που με κάνει να λιώνω!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημερα μανουλες! Τι κανετε?

Ιωαννα να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου!

Εγω ανυπομονω να τελειωνω πια! Κουραστηκα βρε κοριτσια! Και τα ποδια μου εχουν πρηστει τοσο πολυ που σε λιγο δεν θα χωραω ουτε στις παντοφλες μου! Ουφ! Η μπεμπουλα ακομα με τον πωπο κατω ειναι, την νιωθω που τον στριφογυρναει. Και εχει τοσο ωραια μερα που υπο αλλες συνθηκες θα πηγαιναμε μια ωραιοτατη εκδρομη με τον αντρουλη μου! Αχ εκδρομες ονειρευομαι αλλα να ειμαι παλι αναλαφρη!

tt193766.aspx

Καλησπερα κοριτσια :D

Ιωάννα να ζήσετε και να ησαστε μαζι και αγαπημένη μεχρι τα βαθιά γεράματα!!!:D

Εχω παρατήρηση οτι εδω και 3 μερες το ενα μου στήθος βγάζει πολυ πρωτογαλα χτες το βράδυ εγινε μούσκεμα η μπλούζα μου ειναι φυσιολογικό η να ανησυχώ; :confused: η μπεμπα μου δεν πολυ κουνιέται τελευταία μονο ψιλά στο στομάχι νιωθω να με πιέζει και χαμηλά στην κοιλια χτες με πίεζε τόσο χαμηλά που δεν μπορουσα να κάτσω καθιστη μονο ξάπλα..

Να μην ανησυχεις καθολου κ με το που θα γεννησεις βου να θηλασει το παιδακι!

Οχι μονο δεν ειναι κακο αλλα ειναι πολυ καλο μπορω να σου πω!!! θα τρωει καλα το μικρακι σας!

Οσο για τις κινησεις, σκεψου οτι τωρα ο χωρος τηςειναι πολυ περιορισμενος οποτε δε μπορει να κανει κ πολλα πολλα! Εμενα στην 38η που μου το πηρανε κ ηταν στριμωγμενος, φαντασου να πηγαινα κ τελειομηνη! :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!! πωσ πανε οι κοιλιτσεσ??? ακουω για κουραση...χαχχα εδω να δεισ.... εχει μπει το κεφαλακι του ιδι στην λεκανη και παω ανα δεκαλεπτο τουαλετα, και ασ κανω δυο σταγονεσ νιοθω οτι εκανα ενα κουβα..χαχαχα περπαταω σαν με το παμπερσ, δεν μπορω να φαω γιατι νιωθω το στομαχι μου να ανεβαινει στο στωμα...και αλλα παρομια.... αυριο γυριζει ο γιατροσ μου, και εγω απο σημερα αρχησα την προετοιμασια... πηγα λαικι, μετα σουπερ, μετα χασαπη, μετα τζαμπο, μετα σε μια φιλη μου, μετα ηραθα σπιτι ξεφορτοσα το αμαξη, τακτοπιοισα, μαγηρεψα, εβαλα στην καταψυξη τριαντα μπιφτεκια για τον αντρα μου για το καιρο που θα μαι μεσα, και πουρε πατατασ δυο κιλα, να χει να τρωει....χαχαχα αυτααα και αυριο λεω να ξανακανω γενικη και να πλεινω αυλεσ και σκυλουσ..... και μετα απο υτο αν δεν γεννησω, θα παω και μια βολτα με τα ποδια ....το χω παρει αποφαση δεν αντεχω αλλο....καμια αλλη συνταγη???αα εχω και σκαλεσ στο σπιτι και προσπαθω να τισ ανεβαινω καθε τρεισ και λιγο...

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!! πωσ πανε οι κοιλιτσεσ??? ακουω για κουραση...χαχχα εδω να δεισ.... εχει μπει το κεφαλακι του ιδι στην λεκανη και παω ανα δεκαλεπτο τουαλετα, και ασ κανω δυο σταγονεσ νιοθω οτι εκανα ενα κουβα..χαχαχα περπαταω σαν με το παμπερσ, δεν μπορω να φαω γιατι νιωθω το στομαχι μου να ανεβαινει στο στωμα...και αλλα παρομια.... αυριο γυριζει ο γιατροσ μου, και εγω απο σημερα αρχησα την προετοιμασια... πηγα λαικι, μετα σουπερ, μετα χασαπη, μετα τζαμπο, μετα σε μια φιλη μου, μετα ηραθα σπιτι ξεφορτοσα το αμαξη, τακτοπιοισα, μαγηρεψα, εβαλα στην καταψυξη τριαντα μπιφτεκια για τον αντρα μου για το καιρο που θα μαι μεσα, και πουρε πατατασ δυο κιλα, να χει να τρωει....χαχαχα αυτααα και αυριο λεω να ξανακανω γενικη και να πλεινω αυλεσ και σκυλουσ..... και μετα απο υτο αν δεν γεννησω, θα παω και μια βολτα με τα ποδια ....το χω παρει αποφαση δεν αντεχω αλλο....καμια αλλη συνταγη???αα εχω και σκαλεσ στο σπιτι και προσπαθω να τισ ανεβαινω καθε τρεισ και λιγο...

Aν δεν πιασουν ολα αυτα, ξεκινα και μια αναρριχηση κατα ολυμπο μερια! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Παιδακι μου, με τα μουτρα εχεις πεσει???!!! :shock: :shock:

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσακια μου και κοιλιτσες μου τι κανετε?ακουω για κουραση και νιωθω κι εγω θυμα της!σημερα πηγα να βρω κουρτινες αλλα τελικα ολες ηταν πανακριβες...100 ευρω για εενα κομματι υφασμα?ελεος!!!μαλλο θα καταληξω σε καποιες που ειδα στο ικεα!

μ εχουν πεθανει οι κλεειδωσεις στα μπουτια μου πανω πανω ..η μεση μου και η κοιλια μου χαμηλα αριστερα μου μου ριχνει κατι σουβλιεες...αλλα πραγμα..μονο που δεν εβαλα τα κλαματα στο δρεομο που περπατουσα!

να ρωτησω κατι?αν εχω συσπασεις που πονουν αλλα δεν ειμαι σιγουρη για να παρω το γιατρο μου και να του το πω οτι ποναω εεκει που ποναω ..μπορω απλως να περιμενω να σπασουν τα νερα η καποια αλλη ενδειξη?

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

Αυτά δεν θα τα έκανα όλα μαζί ούτε ως μη έγκυος!!!!!!:shock:

Εγώ γιατί σέρνομαι με το παραμικρό που θα κάνω;; Μπράβο σου πάντως, έχεις φοβερή ενέργεια!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Aν δεν πιασουν ολα αυτα, ξεκινα και μια αναρριχηση κατα ολυμπο μερια! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Παιδακι μου, με τα μουτρα εχεις πεσει???!!! :shock: :shock:

Αυτά δεν θα τα έκανα όλα μαζί ούτε ως μη έγκυος!!!!!!:shock:

Εγώ γιατί σέρνομαι με το παραμικρό που θα κάνω;; Μπράβο σου πάντως, έχεις φοβερή ενέργεια!:P

Απλα βρε κοριτσια δεν την παλεβω αλλο:(:(:(:( θελω να γεννησω...... δεν εχω τοση ενεργια, απλα τα κανω ολα μαζη για να κουραστω μπασ και με πιασουν οι πονοι.... πριν εποινα χαπια για να μην με πιανουν, και τωρα παρακαλαω για το αντηθετο...χαχαχαχα

Ιωαννα μου, οταν σε πιασουν κανονικοι πονοι, θα το παρεισ χαμπαρι σιγουρα!!!!! πονανε και στην κοιλια, και στην μεση, και ερχονται ανα σταθερο χρονικο διαστημα, και κρατανε σαραντα δευτερολεπτα περιπου και καθε φορα γηνονται και πιο δυνατοι.... αν απλα νιωθεισ την κοιλια σου να πετρονει, ειναι οι προκατασκεβαστηκεσ συσπασεισ, και δεν εχουν σταθεροτητα αυτεσ και δεν πονανε σχεδον καθολου, μπορει να σε τραβανε λιγοοοο..... αυτα, δεν ξερω αν σε βοηθησα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...