Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Αν δεν ειναι αυτο που λεει η Σταυρουλα μηπως κρυωσες βρε κοριτσακι μου;;;

Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;;;

ειμαι στην 36 !αλλα χθες το βραδυ η μπεμπα μου μπηκε στο καναλι..ειχα κατι συσπασεις πολυ δυνατες μεχρι που ξυπνησα και ..πονος πολυς ..ασε..δεν εκανα κατι για να κρυωσω..προσεχω πολυ

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααα!!!!!!!

Καλη τσικνοπεμπτη κοριτσια αλλα μην φαμε ολα τα ζωακια του κοσμου!!!!

Σταυρουλα, μαρη με συγκινησες!!!!!Ετοιμο το δακρυ ειναι!!!

Τωρα τελευταια πολυ ευκολα με πιανουν τα κλαματα!!!

Σημερα η μικρη δεν εχει σταματησει καθολου!!!!Ολη μερα κλωτσαει!!!!

Επισης πριν λιγο ενοιωθα ενα τουκ τουκ ρυθμικο οχι ομως πολυ εντονο...

Τι να εναι αραγε;;;;;

Και εγώ συγκινούμαι όσο περνούν οι μέρες....και κλαίω και ονειρεύομαι, αν και το έχω ξαναζήσει ολο αυτό.....όμως, τώρα μόνο αρχιζω και χαλαρώνω και ονειρεύομαι την πριγκίπισσά μου. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη μητρότητα?

Όσο για το τουκ-τουκ....σίγουρα η μικρούλα σου έχει λόξυγκα! Παϊδακια έφαγες, φιλενάδα, ή κανένα αρνί?:D:D:D:D:D

μακαρι να ηταν μ εναν πονο..αλλα για τα μωρακια μας αντεχουμε ολους τους πονους του κοσμου...και αποδειξη ειναι η γεννα..!

αλλα ο γιατρος (χωρις να με δει φυσικα ,μεσω τηλεφωνου..)μου ειπε πως μετα τις 7 μαρτιου εως 21 οπως ειχαμε θα γεννησουμε..αλλα τονιζω!ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ

Αχ, μου θυμιζει λίγο και το δικό μου....όλο καλά λέει (καλαμάκια!!!). Καλά, γίνονται και τηλεπικοινωνιακές διαγνώσεις? Εκπλήσσομαι.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Και εγώ συγκινούμαι όσο περνούν οι μέρες....και κλαίω και ονειρεύομαι, αν και το έχω ξαναζήσει ολο αυτό.....όμως, τώρα μόνο αρχιζω και χαλαρώνω και ονειρεύομαι την πριγκίπισσά μου. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη μητρότητα?

Όσο για το τουκ-τουκ....σίγουρα η μικρούλα σου έχει λόξυγκα! Παϊδακια έφαγες, φιλενάδα, ή κανένα αρνί?:D:D:D:D:D

Αχ, μου θυμιζει λίγο και το δικό μου....όλο καλά λέει (καλαμάκια!!!). Καλά, γίνονται και τηλεπικοινωνιακές διαγνώσεις? Εκπλήσσομαι.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτα τα τηλεφωνικως εχουν αρχισει και με ξενερωνουν ... εσας σας εμπιστευομαι πιο πολυ νομιζω ..!οποτε λετε πως προετοιμαζομαι... και ποσο καιρο παιρνει να ερθει η μικρη?

Χαχαχα!!!Ουτε παιδακια ουτε αρνι!!!Το μονο κρεας που αναγκαζομαι να φαω ειναι κοτοπουλο!!!!

Δεν τρωω αλλα ειδη κρεατων!

Αχ σοβαρα;;;;Η πασχαλιτσα μου εχει λοξυγκα;;;Αχ θα τρελαθωωωωωωω!!!!!!!!Το εχω νοιωσει αρκετες φορες αλλα νομιζα οτι απλα κλωτσουσε απαλα!!!!:D:D:D:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλησπέρα κούκλες μου κ καλή τσικνοπεμπτη να έχουμε!!!!

μαρακι μου κρητικό,δεν τρως κρέας;;;!!!!!μπράβο σου!!!!!εγώ πήρα "ειδική άδεια" από τον ενδοκρινολόγο για το 3ήμερο που έρχεται!!!!!σήμερα τσικνοπεμπτη,αύριο τραπέζι με ψητα για το γάμο του κουνιαδου μου κ σάββατο ο γάμος!!!!!έχει να γίνει χα

μός!!!!!

ιωάννα μου σύσπαση ήταν αυτό κ ίσως κ να ετοιμαζεσαι για το καλωσόρισμα!!!!!!με το καλό!!!!όσο για το γιατρό όντως είναι εκνευριστικό να κανείς διάγνωση από το τηλ....έλεος δηλαδή...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

οτι κι αν του πω μου λεει πως ''ολα καλα!!!!! παρε το ταδε χαπι''!

σε λιγο θα μου πει ''ολα καλα! γεννας! παρε το ταδε χαπι''!

βαλεντινακι μου ειμαι στο μηνα μου ..εδω και μια βδομαδα!ο γιατρος τηλεφωνικως παλι ..μου ειπε πως δε παιζει να ερθει πιο νωρις απο τις 7 μαρτιου..

Κοριτσι μου, και συ εισαι στην τελικη ευθια!!!! οποτε μαλλον ετοιμαζεται ο οργανισμοσ για την γεννα!!!!αντε, με ενα πονο!!!!

Καλησπερααααααα!!!!!!!

Καλη τσικνοπεμπτη κοριτσια αλλα μην φαμε ολα τα ζωακια του κοσμου!!!!

Σταυρουλα, μαρη με συγκινησες!!!!!Ετοιμο το δακρυ ειναι!!!

Τωρα τελευταια πολυ ευκολα με πιανουν τα κλαματα!!!

Σημερα η μικρη δεν εχει σταματησει καθολου!!!!Ολη μερα κλωτσαει!!!!

Επισης πριν λιγο ενοιωθα ενα τουκ τουκ ρυθμικο οχι ομως πολυ εντονο...

Τι να εναι αραγε;;;;;

Επισισ κοριτσακι μου!!!!!!!!! ειναι λοξυγασ αυτο που νιωθεισ μεσα σου!!!χαχαχαχ

μανουλες καλημερες!πως ειστε?οι κοιλιτσες μας?

λοιπον ...ξεκιναω .

χθες το βραδυ που κοιμουν στο δεξι πλευρο μου ..ξυπνησα απο εναν ανυποφορο πονο και δε μπορουσα ν ακουνηθω ουτε ν αναπνευσω..η κοιλια μου ολη δεξια ειχε πετρωσει .και ισα που μπορεσα να σηκωθω να κατσω ..αυτο κρατησε 1 λεπτο περιπου ...απο την ωρα που ξυπνησα..στον υπνο μου δε ξερω ποση ωρα πονουσα..ηρεμησα και κοιμηθηκα ξανα..απο το αλλο πλευρο. οταν πηγα να γυρισα παλι απο το δεξι πηγε να με πιασει και αλλαξα και σταματσε.

παιρνω το γιατρο μολις ξυπνησα το πρωι να ρωτησω τι ειναι ...μου ειπε οτι η μπεμπα μοηκε στο καναλι και οτι αυτο ηταν συσπαση .αν το νιωσω ξανα να ξαπλωσω και να παρω μπουσκοπαν . κι εγω ρωταω ...αν ειναι συσπασεις τοκετου κι εγω τις σταματησω με τη ξαπλα και το μπουσκοπαν?τι κανω?

Καλά πρώτη φορά ακούω μποσκοπαν για συσπάσεις!!:eek:

Δηλαδή στον τοκετό τι θα σου δώσει;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλά πρώτη φορά ακούω μποσκοπαν για συσπάσεις!!:eek:

Δηλαδή στον τοκετό τι θα σου δώσει;

Στον τοκετο θα παρω ολο το κουτι ....

Διαφημίσεις

Καλημερες στα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω ειπα να ξεκλεψω λιγο ωρα να σας διαβασω αλλα μολις ακουσα μια μικρη φωνουλα μεσα που με καλει! :D

Ειστε ολες καλα?

Εγω εχω τα διαολια μου!

Καταφερε και μου κολησε κρυωμα και ο μικρος τελικα! :-(

Αυτο που φεραμε την πεθερα μου να μας βοηθησει κ τελικα μας γονατισε, με εχει σκοτωσει!!!! Γκρρρ

Πως τα πατε εσεις?

Απ'οτι προλαβα να διαβασω, ειστε σε τελικη ευθεια οι περισσοτερες ε? Με το καλο!

evhgiorgos φυσικα και θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου! Λενε βεβαια οτι τα αγορια κανουν περισσοτερους κολικους -γτ κ εμενα η μικρη μου ουτε ιδεα δεν εκανε- αλλα ετσι κι αλλιως το καλυτερο ειναι παντα αυτο που "χρειαζεται".

Σας φιλω γρηγορα γρηγορα, να εχετε μια ομορφη μερα, ερχεται και το σ/κ, και ισως καταφερω να ξαναμπω αργοτερα!

φιλιαααααα :D :D :D :D

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!πως πάνε σήμερα τα κέφια;;;!!!!εγώ περιμένω πως κ πως σήμερα να έρθουν οι δικοί μου!!!!!οι υπόλοιπες πως είσαστε;;!!!!

μαρακι μου συριανό ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό για τον γιόκα σου!!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσακια μου! πως ειμαστε σημερα?εγω επιτελους κοιμηθηκα 4 ωρες συνεχομενες!τωρα θα μαγειρεψω!

σημερα εχω επετειο !κλεινω 2 χρονια με τον αντρα μου !

για πειτε κανενα νεο?

καλημερα κοριτσακια μου! πως ειμαστε σημερα?εγω επιτελους κοιμηθηκα 4 ωρες συνεχομενες!τωρα θα μαγειρεψω!

σημερα εχω επετειο !κλεινω 2 χρονια με τον αντρα μου !

για πειτε κανενα νεο?

να τα χιλιασετε κουκλα μου!!!!κ με το καλο να ερθει το παιδακι σας!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...