Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μανουλες καλημερες!πως ειστε?οι κοιλιτσες μας?

λοιπον ...ξεκιναω .

χθες το βραδυ που κοιμουν στο δεξι πλευρο μου ..ξυπνησα απο εναν ανυποφορο πονο και δε μπορουσα ν ακουνηθω ουτε ν αναπνευσω..η κοιλια μου ολη δεξια ειχε πετρωσει .και ισα που μπορεσα να σηκωθω να κατσω ..αυτο κρατησε 1 λεπτο περιπου ...απο την ωρα που ξυπνησα..στον υπνο μου δε ξερω ποση ωρα πονουσα..ηρεμησα και κοιμηθηκα ξανα..απο το αλλο πλευρο. οταν πηγα να γυρισα παλι απο το δεξι πηγε να με πιασει και αλλαξα και σταματσε.

παιρνω το γιατρο μολις ξυπνησα το πρωι να ρωτησω τι ειναι ...μου ειπε οτι η μπεμπα μοηκε στο καναλι και οτι αυτο ηταν συσπαση .αν το νιωσω ξανα να ξαπλωσω και να παρω μπουσκοπαν . κι εγω ρωταω ...αν ειναι συσπασεις τοκετου κι εγω τις σταματησω με τη ξαπλα και το μπουσκοπαν?τι κανω?

Ιωαννα μου αυτο ηταν οντως συσπαση.Η κοιλια πετρωνει, εμενα στραβωνει κιολας και νιωθω ενα πλακωμα και δυσκολια να αναπνευσω.Χωρις να ποναει η κοιλια μου ομως! Τις εχω απο τον 5ο μηνα. Εμενα μου εδινε utrogestan για να τις περιορισουμε.Δεν σταματανε τελειως και με τα φαρμακα αλλα καλο ειναι να μην εχεις πολλες. Τωρα πια δεν παιρνω τιποτα γιατι εχουμε φτασει σχεδον στο τελος οποτε δεν τον απασχολουν πια τον γιατρο μου. Οι συσπασεις χωρις πόνο ειναι προετοιμασια της μητρας, οι συσπασεις του τοκετου συνοδευονται απο πονακια.Ετσι ξεχωριζουν. Για την δυσκολια της αναπνοης καθε φορα που εχω συσπαση ρωτησα τον γιατρο μου και ειπε οτι εναι φυσιολογικο γιατι οταν συσπαται η μητρα πιεζεται το διαφραγμα μας αρα μας δυσκολευει την αναπνοη. Αυτα εχω μαθει εγω για τις συσπασεις. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

tt193766.aspx

Ιωαννα μου αυτο ηταν οντως συσπαση.Η κοιλια πετρωνει, εμενα στραβωνει κιολας και νιωθω ενα πλακωμα και δυσκολια να αναπνευσω.Χωρις να ποναει η κοιλια μου ομως! Τις εχω απο τον 5ο μηνα. Εμενα μου εδινε utrogestan για να τις περιορισουμε.Δεν σταματανε τελειως και με τα φαρμακα αλλα καλο ειναι να μην εχεις πολλες. Τωρα πια δεν παιρνω τιποτα γιατι εχουμε φτασει σχεδον στο τελος οποτε δεν τον απασχολουν πια τον γιατρο μου. Οι συσπασεις χωρις πόνο ειναι προετοιμασια της μητρας, οι συσπασεις του τοκετου συνοδευονται απο πονακια.Ετσι ξεχωριζουν. Για την δυσκολια της αναπνοης καθε φορα που εχω συσπαση ρωτησα τον γιατρο μου και ειπε οτι εναι φυσιολογικο γιατι οταν συσπαται η μητρα πιεζεται το διαφραγμα μας αρα μας δυσκολευει την αναπνοη. Αυτα εχω μαθει εγω για τις συσπασεις. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

βοηθησες οσο δε παει..κι εγω αυτο με την αναπνοη εχω και δε ξερω τι ηταν .

το βραδυ ομως πονεσε πολυ ..αφου ξυπνησα σου λεω ...ασε πονος..νομιζα οτι θα γεννησω ..σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου κοριτσακι μου!με ελευσες την απορια που εχω τοσο καιρο..

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

μανουλες καλημερες!πως ειστε?οι κοιλιτσες μας?

λοιπον ...ξεκιναω .

χθες το βραδυ που κοιμουν στο δεξι πλευρο μου ..ξυπνησα απο εναν ανυποφορο πονο και δε μπορουσα ν ακουνηθω ουτε ν αναπνευσω..η κοιλια μου ολη δεξια ειχε πετρωσει .και ισα που μπορεσα να σηκωθω να κατσω ..αυτο κρατησε 1 λεπτο περιπου ...απο την ωρα που ξυπνησα..στον υπνο μου δε ξερω ποση ωρα πονουσα..ηρεμησα και κοιμηθηκα ξανα..απο το αλλο πλευρο. οταν πηγα να γυρισα παλι απο το δεξι πηγε να με πιασει και αλλαξα και σταματσε.

παιρνω το γιατρο μολις ξυπνησα το πρωι να ρωτησω τι ειναι ...μου ειπε οτι η μπεμπα μοηκε στο καναλι και οτι αυτο ηταν συσπαση .αν το νιωσω ξανα να ξαπλωσω και να παρω μπουσκοπαν . κι εγω ρωταω ...αν ειναι συσπασεις τοκετου κι εγω τις σταματησω με τη ξαπλα και το μπουσκοπαν?τι κανω?

Αυτη κουκλα μου ειναι συσπαση κανονικη που ειχεσ....αν ξανακανεισ τετοια, μετρα το χρονο ενδιαμεσα .....εγω ειχα οπωσ και την Κοννα απο τον 6 και επεινα γουτοπαρ, αλλα τα χω κοψει εδω και δυο βδομαδεσ... και συ δεν μπαινεισ στον μινα σου τωρα?βιαζεται το μωρακι σου να βγει....χαχαχ

Αυτη κουκλα μου ειναι συσπαση κανονικη που ειχεσ....αν ξανακανεισ τετοια, μετρα το χρονο ενδιαμεσα .....εγω ειχα οπωσ και την Κοννα απο τον 6 και επεινα γουτοπαρ, αλλα τα χω κοψει εδω και δυο βδομαδεσ... και συ δεν μπαινεισ στον μινα σου τωρα?βιαζεται το μωρακι σου να βγει....χαχαχ

βαλεντινακι μου ειμαι στο μηνα μου ..εδω και μια βδομαδα!ο γιατρος τηλεφωνικως παλι ..μου ειπε πως δε παιζει να ερθει πιο νωρις απο τις 7 μαρτιου..

Διαφημίσεις

εχω κι αλλη απορια....

εκει που ημουν δυσκολη με τη τουαλεττα..ξαφνικα σημερα παω 3-4 φορες και δε βλεπω να σταματαμε εδω ...κι ειναι ακομα μεσημερι...

εχω κι αλλη απορια....

εκει που ημουν δυσκολη με τη τουαλεττα..ξαφνικα σημερα παω 3-4 φορες και δε βλεπω να σταματαμε εδω ...κι ειναι ακομα μεσημερι...

Καλησπέρα φιλενάδα......έχεις διάρροια (συγνώμη!)

Αν ναι, καθαρίζει ο οργανισμός σου και είναι σημάδι επικείμενου τοκετού!

Όπως και να έχει, μπαίνεις στην τελική ευθεία...

Με το καλό!!!!!!

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλησπέρα φιλενάδα......έχεις διάρροια (συγνώμη!)

Αν ναι, καθαρίζει ο οργανισμός σου και είναι σημάδι επικείμενου τοκετού!

Όπως και να έχει, μπαίνεις στην τελική ευθεία...

Με το καλό!!!!!!

καλησπερα κοριτσακι μου!διαρροια δεν τα λες..εκτος απο την τελευταια φορα που εμοιαζαν λιγο με διαρροια..η τελευταια φορα ηταν η 6η απο το πρωι!λες να ετοιμαζομαι?

Καλησπέρα κοριτσάκια.....

Διαβάζω ότι πολλές έχετε μπει στην τελική ευθεία και συγκινούμαι μετά από τόσους μήνες παρεούλα.....

Καλη Τσικνοπέμπτη να έχουμε όλες, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και με όμορφες στιγμές...

Χαρείτε το, γιατί θα ειναι η τελευταία Τσικνοπέμπτη που θα μας βρει σε αυτήν την κατάσταση......του χρόνου νέα, όμορφα μέλη θα έχουν προστεθεί στο παρεάκια........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και του χρόνου.........

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

καλησπερα κοριτσακι μου!διαρροια δεν τα λες..εκτος απο την τελευταια φορα που εμοιαζαν λιγο με διαρροια..η τελευταια φορα ηταν η 6η απο το πρωι!λες να ετοιμαζομαι?

Μπορεί να προετοιμάζεται ο οργανισμός σου...η φύση ξέρει και προνοεί......όσο για τις συσπάσεις, ενδέχεται να είναι α προπαρασκευστικές.....εγώ σε όλο τον 9ο είχα διαστολή 2 και γέννησα 39 εβδομάδων ακριβώς....

Όπως και νά έχει, με ένα πόνο σου εύχομαι (μη σου πω και με κανένα!)

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω ότι πολλές έχετε μπει στην τελική ευθεία και συγκινούμαι μετά από τόσους μήνες παρεούλα.....

Καλη Τσικνοπέμπτη να έχουμε όλες, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και με όμορφες στιγμές...

Χαρείτε το, γιατί θα ειναι η τελευταία Τσικνοπέμπτη που θα μας βρει σε αυτήν την κατάσταση......του χρόνου νέα, όμορφα μέλη θα έχουν προστεθεί στο παρεάκια........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και του χρόνου.........

με το καλο ολες μας λοιπον !ειναι μια τσικνοπεμπτη που θα δικαιολογουμαστε για οτι καταβροχθιζουμε!καλο αυτο!

καλη τσικνοπεμπτη μανουλες και κοιλιτσες! :P

Και του χρόνου.........

Καλησπερααααααα!!!!!!!

Καλη τσικνοπεμπτη κοριτσια αλλα μην φαμε ολα τα ζωακια του κοσμου!!!!

Σταυρουλα, μαρη με συγκινησες!!!!!Ετοιμο το δακρυ ειναι!!!

Τωρα τελευταια πολυ ευκολα με πιανουν τα κλαματα!!!

Σημερα η μικρη δεν εχει σταματησει καθολου!!!!Ολη μερα κλωτσαει!!!!

Επισης πριν λιγο ενοιωθα ενα τουκ τουκ ρυθμικο οχι ομως πολυ εντονο...

Τι να εναι αραγε;;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Μπορεί να προετοιμάζεται ο οργανισμός σου...η φύση ξέρει και προνοεί......όσο για τις συσπάσεις, ενδέχεται να είναι α προπαρασκευστικές.....εγώ σε όλο τον 9ο είχα διαστολή 2 και γέννησα 39 εβδομάδων ακριβώς....

Όπως και νά έχει, με ένα πόνο σου εύχομαι (μη σου πω και με κανένα!)

μακαρι να ηταν μ εναν πονο..αλλα για τα μωρακια μας αντεχουμε ολους τους πονους του κοσμου...και αποδειξη ειναι η γεννα..!

αλλα ο γιατρος (χωρις να με δει φυσικα ,μεσω τηλεφωνου..)μου ειπε πως μετα τις 7 μαρτιου εως 21 οπως ειχαμε θα γεννησουμε..αλλα τονιζω!ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ

εχω κι αλλη απορια....

Αν δεν ειναι αυτο που λεει η Σταυρουλα μηπως κρυωσες βρε κοριτσακι μου;;;

Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπερααααααα!!!!!!!

Καλη τσικνοπεμπτη κοριτσια αλλα μην φαμε ολα τα ζωακια του κοσμου!!!!

Σταυρουλα, μαρη με συγκινησες!!!!!Ετοιμο το δακρυ ειναι!!!

Τωρα τελευταια πολυ ευκολα με πιανουν τα κλαματα!!!

Σημερα η μικρη δεν εχει σταματησει καθολου!!!!Ολη μερα κλωτσαει!!!!

Επισης πριν λιγο ενοιωθα ενα τουκ τουκ ρυθμικο οχι ομως πολυ εντονο...

Τι να εναι αραγε;;;;;

νομιζω ειναι λοξυγγας κοριτσακι μου!εγω το νιωθω 5-6 φορες τη μερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...