Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσάκια μου τι κανετε;

Βαλεντίνα μου πως εισαι εσυ διάβασα οτι είχες καλα νεα..

Dms2310 ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ τον γιοκα σου :)

Εγω σημερα το πρωί εκανα τις άλλες δυο ενέσεις κορτιζονεις και μου τις κάνανε απο το ίδιο σημείο και με τσούζει ο ποπος μου :tongue:

waY5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες! Τι κανετε σημερα?

Εμεις ειχαμε ραντεβου στον γιατρο χθες το απογευμα, ακομα με τον πωπο κατω ειμαστε και 2800gr! Δεν με βλεπω να την γλιτωνω την καισαρικη. Θα περιμενουμε ειπε παντως. Θα ξαναπαω την επομενη Τεταρτη και μετα θα ξαναπαω την Τριτη 4 Μαρτιου (δεν θα τον πληρωσω για τις επισκεψεις απο δω και περα ειπε, κατι ειναι και αυτο!). Ε αν μεχρι 4 Μαρτιου ειναι με τον πωπο κατω τοτε θα κανονισουμε καισαρική μιας και θα ειμαι ηδη 39 εβδομαδων. Εκτος αν εν τω μεταξυ με πιασουν πονοι η σπασουν τα νερα. Ο γιατρος ειπε οτι δυσκολα θα γυρισει πια αλλα θα περιμενουμε και ότι ειναι πολυ πιθανον ετσι που καθεται να μου σπασει τα νερα καποια στιγμη. Τα ποδαρακια επισης τα εχει τεντωμενα προς τα πανω, δεν παθαινει τιποτα ειπε αλλα μπορει στην αρχη να εχει μια δυσκαμψια λογω του οτι ειναι σε αυτην την σταση τοσο καιρο αλλα θα επανελθει!!!

Για την καισαρικη μου ειπε οτι δεν μπορω να εχω τον αντρουλη μου μεσα γιατι ειναι χειρουργειο λεει μικροβια κτλ κτλ...Σνιφ -σνιφ!!!!! Οσο για την τομη μου ειπε οτι θα ειναι τοσο χαμηλα που δεν θα φαινεται καθολου και οτι μετα απο 6 μηνες θα πρεπει να ξερεις για να την δεις. Για επιδεσμους μετα και αλλες τετοιες αηδιες που δεν αντεχω τον ρωτησα και με ανακουφισε οταν μου ειπε οτι δεν θα εχω κανεναν επιδεσμο μετα! Θα μου βαλει ενα σπρευ λεει που θα δημιουργησει ενα στρωμα σαν gel πανω στην τομη. Θα κανω μπανιο κανονικα αρκει να μην το τριβω με το σφουγγαρι και να το σκουπιζω ταμποναριστα και αυτο ειναι όλο!Σιγα σιγα το gel θα φυγει μονο του. Ουτε αλλαγες επιδεσμων ουτε τιποτα λεει! Και για τον καθετηρα που ρωτησα λεει δεν θα νιωθω τιποτα! Μαρακι ή οποια αλλη εχει γεννησει με καισαρικη τι λετε?

tt193766.aspx

Καλημερα στα κοριτσακια τα ομορφα!

Ειστε ολες καλα?

Σας στελνω βιαστικα φιλακια γτ ερχεται η φιλη μου να μου φτιαξει νυχια το λιγο κενο χρονο που εχω να σουλουπωθω λιγουλακι! χιχιχι

Konna μου, εγω απο προσωπικης αποψης παντα, παρ'ολο που λενε οτι ο φυσιολογικος τοκετος ειναι καλυτερα, αν ξαναγεννουσα δεν θα ηθελα με τιποτα το φυσιολογικο. Δε μου αρεσει η σκεψη ολου αυτου του "βασανου" ας το πουμε, τοσες ωρες κ ταλαιπωρια. Επανερχεσαι βεβαια πολυ πιο ευκολα απο την καισαρικη, αλλα με την καισαρικη το παιδι δεν εχει ουτε κολικους απο την πιεση, υτε ζορι ουτε τιποτα. Εμενα επειδη εχω κ προβλημα στη μεση, μου κανανε ολικη ναρκωση, εσυ τωρα αν καταληξεις εκει, μπορεις να επιλεξεις επισκληρηδιο για να το "ζησεις" κιολας. Δεν ξερω βεβαια αν ειμαι η εξαιρεση του κανονα, εμενα η μικρη μου αλλαξε θεση μια μερα πριν την καισαρικη και ουσα στην 41η εβδομαδα (ναι τα σπασαμε ολα τα ρεκορ). Ποτε δεν ξερεις τι πρωτοβουλια θα παρει το πιτσιρικακι. Παντως μην φοβασαι, παρ'το χαλαρα πως ο,τι ειναι να γινει ας γινει, ειτε φυσιολογικος δλδ ειτε καισαρικη. Γτ κ εμενα οταν μου ειπαν ξεχνα τον φυσιολογικο εκλαιγα ενα ολοκληρο σ/κ και τελικα διαπιστωσα οτι πιο πολυ μου "πηγαινε" η καισαρικη. Ασε που μου ειχαν βαλει κ πονους για φυσιολογικο κ ουσιαστικα ειναι σα να τα εκανα κ τα δυο μαζι! :confused:

Το καθε ενα εχει τα θετικα αλλα και τα αρνητικα του. Μια σκεψη ειναι! ;)

Μονο να εισαι χαλαρη κ να μην αγχωνεσαι. Κ αν τελικα πατε για καισαρικη και εισαι γενικα αγχωδης τυπος, μην κανεις επισκληρηδιο. Μπορει κατι στο χειρουργειο που θα δεις ή θα ακουσεις να το εκλαβεις στραβα και να στρεσαριστεις χωρις λογο.

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσια καλημερα! πως ειστε?

εμεις καλουτσικα...νιωθω σαν ελεφαντας!

το βραδυ ξυπνησα απο κατι πονακια δεξια χαμηλα στη κοιλια πολυ εντονα.αφου ξυπνησα και τον αντρα μου...αλλα περασαν γρηγορα και κοιμηθηκα ξανα...που λεει ο λογος...κανενα νεο εσεις?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Valentina ευχαριστω για το μηνυμα και εγω ηρακλειο κρητης ειμαι στο εσταυρωμενο θα καταθεσω για δωσε μου το τηλεφωνο να παρω και εγω. Να σε ρωτησω εκανες οτι και εγω στη διαδικασια εννοω?

Γεια σασ κοριτσια!!! ισιωσα και τα μαλακια, εκανα πεντικιουρ...χαχαχα ετοιμη.... Ελμηρ, κοριτσι μου, θελεισ 200 ενσιμα τα τελευταια δυο χρονια, χαρτι γιατρου για την ΠΤ με τον αρ. ΤΣΑΙ του γιατρου σου, φορολογηκη η λογαριασμο ΔΕΗ για την δευθινση, φωτοτυπια εθνικησ τραπεζασ βιβλιαριο, φωτοτυπια ταυτοτ, βιβλιαριο υγειασ, μια υπευθηνη δηλοση οτι δεν θα εργαστεισ οσω θα παιρνεισ το επιδομα, απολυση του εργωδωτη... αυτα... ολα μπορεισ να τα πασ και τωρα στο ικα, απλα μια υπογραφη που ιελεισ απο το γιατρο εκει, δεν θα στην βαλουν, ομωσ θα τα καταθεσεισ κανονικα, και μετα απλα θα παιρνεισ τηλ και θα ρωτασ αν ειναι ο γυναικολογοσ εκει για να στα υπογραψει, η αν αλλαξε κατι.. το τηλ ειναι 2810 303 639( κατευθιαν μιλασ με την κοπελα στησ παροχεσ με αυτο) καλη επιτυχια...

Καλησπερα κοριτσάκια μου τι κανετε;

Βαλεντίνα μου πως εισαι εσυ διάβασα οτι είχες καλα νεα..

Dms2310 ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ τον γιοκα σου :)

Εγω σημερα το πρωί εκανα τις άλλες δυο ενέσεις κορτιζονεις και μου τις κάνανε απο το ίδιο σημείο και με τσούζει ο ποπος μου :tongue:

Γεια σου και σενα κουκλ μου!!!!Ναι, ολα καλα, περιμενω να γυρισει ο γιατροσ.... εχω προαισθημα οτι την δδευτερα θα γεννησω..χαχαχ

Μανουλεσ πωσ ιστε γενικοσ....???? εγω εχω κουραστει πια!!!!:(:(:(

Κριστυ χρονια πολλα!!!!! να τα χιλιασεισ!!!!!

Διαφημίσεις

Μανουλεσ πωσ ιστε γενικοσ....???? εγω εχω κουραστει πια!!!!:(:(:(

κι εγω εχω κουραστει πολυ..σημερα ειμαι πολυ χαλια..αλλα η μικρη μου εχει κεφια!εγω παλι οχι πολλα...πολυ βαρος....

Καλησπερα κοριτσια πως είσαστε;

Παντος και εγω εχω κουραστε, δυσκολεύομαι στον υπνο.. εχω και πολλές καουρες που δεν περνάνε με τιποτα ο γιατρος μου ειπε να παρω μαλοξ και σε περιπτωση που δεν περάσει ουτε με το μαλοξ να παρω ζαντακ αλλα οκ μου περνάει με το μαλοξ εσείς πως τα πάτε απο καουρες;

waY5p2.png

απο καουρεες χαλια κι αυτες..ειχα ν αφαω απο χθεες το μεσημεερι ..ακομα και νεερο που επινα ειχα καουρες..τεελικα εφαγα κανονικα σημερα το μεσημεερι παλι...

Κοριτσια ... οσα πανε τα υγρα μου και σκουραινουν ...καλα μη νομιζετε κατι το τρομερο .. αλλα απο κιτρινα ειναι λιγο χρυσα....

κορίτσια για καουρεσ και γω τρώω μαλοξ...κουτιάααα...α ρε πλεξουδεσ που θα έχει ο μικρός...χαχα για τα υγρά δεν ξέρω τι να πω...έχω τοοοοσα αλλά έχω κάνει την καλληεργια και δεν έχω τίποτα...ο γιατρός λέει ότι είναι νορμάλ...αχ κορίτσια δεν μπορώ άλλο...τα νεύρα μου

Διαφημίσεις

Βαλεντινακι μου ..και τα δικα μου νευρα !δε μπορω αλλο . Σημερα ειμααι ολη τη μερα στο καναπε και δε μπορω να κουνηθω !νιωθω τοσο μα τοσο βαρια ...και νιωθω να ποναω παντου!

Καλημερα στα κοριτσακια τα ομορφα!

Ειστε ολες καλα?

Σας στελνω βιαστικα φιλακια γτ ερχεται η φιλη μου να μου φτιαξει νυχια το λιγο κενο χρονο που εχω να σουλουπωθω λιγουλακι! χιχιχι

Konna μου, εγω απο προσωπικης αποψης παντα, παρ'ολο που λενε οτι ο φυσιολογικος τοκετος ειναι καλυτερα, αν ξαναγεννουσα δεν θα ηθελα με τιποτα το φυσιολογικο. Δε μου αρεσει η σκεψη ολου αυτου του "βασανου" ας το πουμε, τοσες ωρες κ ταλαιπωρια. Επανερχεσαι βεβαια πολυ πιο ευκολα απο την καισαρικη, αλλα με την καισαρικη το παιδι δεν εχει ουτε κολικους απο την πιεση, υτε ζορι ουτε τιποτα. Εμενα επειδη εχω κ προβλημα στη μεση, μου κανανε ολικη ναρκωση, εσυ τωρα αν καταληξεις εκει, μπορεις να επιλεξεις επισκληρηδιο για να το "ζησεις" κιολας. Δεν ξερω βεβαια αν ειμαι η εξαιρεση του κανονα, εμενα η μικρη μου αλλαξε θεση μια μερα πριν την καισαρικη και ουσα στην 41η εβδομαδα (ναι τα σπασαμε ολα τα ρεκορ). Ποτε δεν ξερεις τι πρωτοβουλια θα παρει το πιτσιρικακι. Παντως μην φοβασαι, παρ'το χαλαρα πως ο,τι ειναι να γινει ας γινει, ειτε φυσιολογικος δλδ ειτε καισαρικη. Γτ κ εμενα οταν μου ειπαν ξεχνα τον φυσιολογικο εκλαιγα ενα ολοκληρο σ/κ και τελικα διαπιστωσα οτι πιο πολυ μου "πηγαινε" η καισαρικη. Ασε που μου ειχαν βαλει κ πονους για φυσιολογικο κ ουσιαστικα ειναι σα να τα εκανα κ τα δυο μαζι! :confused:

Το καθε ενα εχει τα θετικα αλλα και τα αρνητικα του. Μια σκεψη ειναι! ;)

Μονο να εισαι χαλαρη κ να μην αγχωνεσαι. Κ αν τελικα πατε για καισαρικη και εισαι γενικα αγχωδης τυπος, μην κανεις επισκληρηδιο. Μπορει κατι στο χειρουργειο που θα δεις ή θα ακουσεις να το εκλαβεις στραβα και να στρεσαριστεις χωρις λογο.

Πάντως αυτό με τους κολικούς και την καισαρική δεν είναι απόλυτο. Την κόρη μου την γέννησα φυσιολογικά και δεν είχε καθόλου κολικούς. Θα συμφωνήσω πως η κάθε μαμά μπορεί να αποφασίσει τι της πάει καλύτερα αλλά δεν είναι τυχαίο που η φύση προέβλεψε το φυσιολογικό τοκετό. Βέβαια οι ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν μια καισαρική είναι πάνω από όλα. Και όταν ο γιατρός αποφασίσει καισαρική για το καλό της μαμάς και του μωρού, τότε δεν το συζητάμε.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημερα μανουλεσ!!! εγω σημερα δεν εκλεισα ματι..... τα νευρα μου!!!!!!απλα οοολη νυχτα να πιγαινω τουαλετα, να ποινω νερο, και να τρωω κλοτσιεσ..... και το ματι γαριδα......τα νευρα μου.....τι γαλα εποινα, τι μελι ετρωγα, τιποτα,ουτε η βαλεριανα δεν εκανε δουλεια....

Βαλεντινακι μου ..και τα δικα μου νευρα !δε μπορω αλλο . Σημερα ειμααι ολη τη μερα στο καναπε και δε μπορω να κουνηθω !νιωθω τοσο μα τοσο βαρια ...και νιωθω να ποναω παντου!

εγω ολη μερα πεταω και το βραδυ με πιανουν ολα μαζι...χαχαχα τωρα εντομεταξι δυο βραδια με το που ξαπλωσω αρχηζουν συσπασεισ αλλα κανονικεσ, πονανε, κρατανε περιπου μισο λεπτο και ερχονται καθε σαραντα λεπτα, κανω τρεισ τετοιεσ και μετα σταματανε.....χθεσ πιρα τον γιατρο και του το πα.... μου πε να μεινω σπιτι στον καναπε τισ μερεσ που θα λειπει, και μετα αν εχω το ιδιο και την Κυριακη που θα γυρισει να παω στο νοσοκομειο, γιατι λεει οτι θελει να ξεκοινισει ο τοκετοσ, αλλα κατι τον σταματαει....χαχαχα του λεω γιατρε, εγω τον σταματαω, με το που αρχηζουν οι συσπασεισ αρχηζω και γω με τον αντρα μου και μιλαμε του μωρου να κατσσει μεσα μεχρι την κυριακη, και μαλλον ειναι καλο παιδι και μασ ακουει...χαχαχαχα δεν εξηγηται αλλιωσ!!!!!!( ειμαι τρελη μαλλον) χαχαχαχαχα

Πάντως αυτό με τους κολικούς και την καισαρική δεν είναι απόλυτο. Την κόρη μου την γέννησα φυσιολογικά και δεν είχε καθόλου κολικούς. Θα συμφωνήσω πως η κάθε μαμά μπορεί να αποφασίσει τι της πάει καλύτερα αλλά δεν είναι τυχαίο που η φύση προέβλεψε το φυσιολογικό τοκετό. Βέβαια οι ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν μια καισαρική είναι πάνω από όλα. Και όταν ο γιατρός αποφασίσει καισαρική για το καλό της μαμάς και του μωρού, τότε δεν το συζητάμε.

Συμφωνω μαζι σου κοριτσι μου οτι καθεμια επιλεγει τι θα ηθελε, αλλα και για γιατρικουσ λογουσ δεν μπορουμε να αποφυγουμε καποια πραγματα.... για κολικουσ δεν εχω ακουσει κατι, απλα ξερω μονο οτι τα αγορια κανουν πιο πολλουσ.....

Καλημερα να εχουμε!!!! ( ποτε ακομα θα εβλεπα την ανατολη....χαχαχα)))

Καλημέρα μανούλες!!!! Τι κανετε?

Αχ αυτο το στομαχακι!!! Καουρες ενιωσα ευτυχως μονο 2 φορες. Τωρα πια νομιζω οτι το στομαχι μου επικοινωνει αμεσα με το στομα μου...Μπλιαχ!!! Με το που ξαπλωσω οτι εχει μεσα ανεβαινει στο στομα, ακομα και αν δεν εχει τιποτα ανεβαινουν τα υγρα...Μπλιαχ! Ξαπλωνω πια με 3 μαξιλαρια για να γλιτωσω απο το στομαχι αλλα θα με πιασει κανενα αυχενικο οπως παμε! Εκανα και απο κανεναν εμετο πρωι δλδ μονο υγρα αλλα χθες το βραδυ κατα τις 8 εβγαλα τα μακαρονια που ειχα φαει στις 5.30!!! Αηδια!!!! Περασα απο τους πρωτους 3 μηνες που εκανα 15 εμετους την ημερα και ξαναρχισαμε, ευτυχως δεν εμεινε πολυ ακομα...

Όσο για την καισαρικη, δεν την θελω καθολου αλλα τι να κανουμε? Θα περιμενουμε αλλωστε μεχρι το τελος αλλα αν δεν γυρισει τι να την κανω! Μαλλον δεν θελει να ζοριστει η γλυκια μου :-) Την νιωθω κουναει τον πωπο της αλλα εκει χαμηλα, και με πιεζει τοσο πολυ στην εξοδο με το βαρος της που νομιζω οτι οπως ειπε και ο γιατρος θα μου τα σπασει τα νερα οπου να΄ναι! Για ολικη δεν το συζηταω καν! Θελω να ειμαι ξυπνια για να την δω και να την παρω αγκαλια οσο πιο γρηγορα γινεται. Θελω να την θηλασω αμεσως! Το συζητησα και με τον γιατρο γιατι θελουμε οπωσδηποτε να την θηλασω απο την πρωτη ωρα και ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα λογω καισαρικης αρκει να το βαλω πεισμα και να μην κανω πισω. Ελπιζω να τα καταφερω! Παντως ακομη εγω ελπιζω οτι θα γυρισει. Και οι 2 γιαγιαδες μου λενε οτι το πρωτο τους ερχοταν αναποδα και γυρισε τελευταια στιγμη, εχω να μοιασω δηλαδη!!! Η μαμα μου δεν ειχε τετοιο θεμα ομως. Χμμμμ, θα δειξει! Σημερα Τσικνοπεμπτη θα παω να την χορεψω οπως μου ειπε και ο γιατρος μπας και γυρισει...χιχχιχι!

Κοριτσακια μου οπως και να χει ολες μας απο μερα σε μερα ή απο βδομαδα σε βδομαδα το πολυ θα αλλαξει η ζωη μας! Φιλια σε ολες και καλο τσικνισμα!!!!

tt193766.aspx

μανουλες καλημερες!πως ειστε?οι κοιλιτσες μας?

λοιπον ...ξεκιναω .

χθες το βραδυ που κοιμουν στο δεξι πλευρο μου ..ξυπνησα απο εναν ανυποφορο πονο και δε μπορουσα ν ακουνηθω ουτε ν αναπνευσω..η κοιλια μου ολη δεξια ειχε πετρωσει .και ισα που μπορεσα να σηκωθω να κατσω ..αυτο κρατησε 1 λεπτο περιπου ...απο την ωρα που ξυπνησα..στον υπνο μου δε ξερω ποση ωρα πονουσα..ηρεμησα και κοιμηθηκα ξανα..απο το αλλο πλευρο. οταν πηγα να γυρισα παλι απο το δεξι πηγε να με πιασει και αλλαξα και σταματσε.

παιρνω το γιατρο μολις ξυπνησα το πρωι να ρωτησω τι ειναι ...μου ειπε οτι η μπεμπα μοηκε στο καναλι και οτι αυτο ηταν συσπαση .αν το νιωσω ξανα να ξαπλωσω και να παρω μπουσκοπαν . κι εγω ρωταω ...αν ειναι συσπασεις τοκετου κι εγω τις σταματησω με τη ξαπλα και το μπουσκοπαν?τι κανω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...