Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακι μου! πως εισατε ..εμεις καλυτερα ειμαστε ..αλλα νιωθω κατι να κανει η μικρη σαν λοξυγγας 'η σα σπασμους..δε ξερω ..δε γινεται να χει τοσο λοξυγγα..!ρε κοριτσια εχω τρελαθει ...αντε να ερθει η ωρα να βγει..

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ομορφιες μου! ευχομαι να ειστε ολες καλα! Κλεβω λιγο χρονο να σας γραψω γτ ο μικρος μου πειναει παλι κ με τρεχει!

Δεν θελω να μου αγχωνεστε, ειδα υπαρχει μια "εντασουλα" στον αερα, χαλαρωστε κ ολα θα γινουν! Καπου ειδα για λοξυγγα, εχουν ωωωρες ατελειωτες μεσα στην μερα δεν ειναι για ανησυχια. Επισης το συνδρομο down φαινεται πεντακαθαρα στην β' επιπεδου οποτε μην ανησυχειτε. Οσο για τα κιλα, επισης δεν ειναι κ τοοοοσο σημαντικα πια, ξερω απειρα υγιεστατα μωρακια που γεννηθηκαν κατω απο 3 κιλα! Μην ακουτε τι σας λενε,παρα μονο ο γιατρος σας αν δει κατι!

Και μετα, που θα θελετε να θηλασετε, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ ουτε μαναδες ουτε συγγενεις ουτε φιλες, το καθε μωρο εχει τις δικες του απαιτησεις κ χουγια, ακολουθηστε μονο το ενστικτο σας κ οπλιστειτε με δυναμη γιατι θα χρειαστει πολυ τον πρωτο μηνα του θηλασμου, και ο,τι αλλο σας λενε αν δεν ειναι παθολογικου χαρακτηρα ειναι απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Βρειτε αν θελετε κ μια καλη μαια να σας υποστηριξει κ στα υπολοιπα βαλτε φραγη εισερχομενων!

Το τι μλκειες εχω ακουσει τοσες μερες δεν περιγραφεται!!!!!

Σπυριδουλα μου δεν εχω προλαβει να συμπληρωσω την φορμα καταγγελιας στο ibfan αλλα θα στον κανω μαγκα εννοια σου! ;)

Ολο αυτο που με βασανισε δε θα περασει ετσι! Και ποσες αλλες μανουλες να εχει "καψει" αραγε.....:evil:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα ομορφιες μου! ευχομαι να ειστε ολες καλα! Κλεβω λιγο χρονο να σας γραψω γτ ο μικρος μου πειναει παλι κ με τρεχει!

Δεν θελω να μου αγχωνεστε, ειδα υπαρχει μια "εντασουλα" στον αερα, χαλαρωστε κ ολα θα γινουν! Καπου ειδα για λοξυγγα, εχουν ωωωρες ατελειωτες μεσα στην μερα δεν ειναι για ανησυχια. Επισης το συνδρομο down φαινεται πεντακαθαρα στην β' επιπεδου οποτε μην ανησυχειτε. Οσο για τα κιλα, επισης δεν ειναι κ τοοοοσο σημαντικα πια, ξερω απειρα υγιεστατα μωρακια που γεννηθηκαν κατω απο 3 κιλα! Μην ακουτε τι σας λενε,παρα μονο ο γιατρος σας αν δει κατι!

Και μετα, που θα θελετε να θηλασετε, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ ουτε μαναδες ουτε συγγενεις ουτε φιλες, το καθε μωρο εχει τις δικες του απαιτησεις κ χουγια, ακολουθηστε μονο το ενστικτο σας κ οπλιστειτε με δυναμη γιατι θα χρειαστει πολυ τον πρωτο μηνα του θηλασμου, και ο,τι αλλο σας λενε αν δεν ειναι παθολογικου χαρακτηρα ειναι απλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Βρειτε αν θελετε κ μια καλη μαια να σας υποστηριξει κ στα υπολοιπα βαλτε φραγη εισερχομενων!

Το τι μλκειες εχω ακουσει τοσες μερες δεν περιγραφεται!!!!!

Σπυριδουλα μου δεν εχω προλαβει να συμπληρωσω την φορμα καταγγελιας στο ibfan αλλα θα στον κανω μαγκα εννοια σου! ;)

Ολο αυτο που με βασανισε δε θα περασει ετσι! Και ποσες αλλες μανουλες να εχει "καψει" αραγε.....:evil:

ετσι μαρακι μου, "ξεσκισε τον"....το βρηκαμε τωρα, ολοι...για να βγαλουν αυτοι χρηματα να "κινδυνευουν" σωματικα κ ψυχολογικα μαμαδες κ μωρα....μωρε απο κοντα σου λεω!!!!!!μην τον αφησεις σε χλωρο κλαρι!!!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

βγηκα λιγο περπατησα τα φτυσα

πηρα κ μια μπουγατσα για τη λιγουρα:D

ελενη μου μουγατσα;;;!!!!κανει;;;!!!!θελω κ γωωωωωωωωωωωω :( :( :( :(

πως ειναι ο αντρας σου;;;!!!!δεν κολησες, ετσι;;;!!!!προσοχη μεγαλη κουκλα μου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ετσι μαρακι μου, "ξεσκισε τον"....το βρηκαμε τωρα, ολοι...για να βγαλουν αυτοι χρηματα να "κινδυνευουν" σωματικα κ ψυχολογικα μαμαδες κ μωρα....μωρε απο κοντα σου λεω!!!!!!μην τον αφησεις σε χλωρο κλαρι!!!!!

ελενη μου μουγατσα;;;!!!!κανει;;;!!!!θελω κ γωωωωωωωωωωωω :( :( :( :(

πως ειναι ο αντρας σου;;;!!!!δεν κολησες, ετσι;;;!!!!προσοχη μεγαλη κουκλα μου!!!!!

δεν κανει αλλα την εφαγα:D

εγω γερο σκαρι δε με πιανει τιποτα

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

δεν κανει αλλα την εφαγα:D

εγω γερο σκαρι δε με πιανει τιποτα

καλα εκανες!!!!!γι'αυτο την παιρνουμε την ινσουλινη.....κ εγω προχθες την εκανα την "αμαρτια"!!!!!εφαγα μπακλαβα με φυστικι απο την πεθερα μου!!!!!ενα κομματι!!!!!βεβαια μετα το ειχα τυψεις, αλλα τι να εκανα;;;κ να φανταστεις οτι δεν τρωω ποτε μπακλαβα στη ζωη μου, αλλα τωρα τον ηθελα σαν τρελη!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γειά σας μανούλες. Είμαστε στην 31η περίπου εβδομαδα .Εμείς είμαστε μεγάλοι αντρες πλέον 1500kg χαχα.Και απο οτι καταλαβαίνω και απο τα σεμινάρια που πηγαίνω μόνο αγόρια φέτος φούλ στους αντρες χαχα. Γερά να είναι τα βλασταρια μας!

Ηθελα να ρωτησω αν και ειστε πιο πισω αν εχει παρει κανεις τηλ στις παροχες στο ικα για τα επιδοματα διοτι μεχρι στιγμης δεν μπορεις να τα καταθεσεις λογω της απεργιας και λογω οτι ενω η διαδικασια εχει προχωρησει με καποιο τροπο απο το κεντρο μανας παιδιου στο εοππυ η εγκυκλιος φυσικα δεν εχει παει στις παροχες στο ικα γιατι εχει και 10 χιλιομετρα αποσταση οσο να ναι ( κοροιδευτικα το λεω φυσικα) ελπιζω εως οτου καταθεσω γυρω στις 5/3 να μπορω να τα καταθεσω

κοριτσια.....να σας πω κατι...?νιωθω χαμηλα στη κοιλια αριστερα κατι πονους σα σουβλιες στην ουροδοχο κυστη ..με διπλωνει στα στα 2 .κατεβαινει αναμεσα απο τα ποδια και βρισκει λιγο στη μεση μου.ο γιατρος μου μου ειπε πως εχω αμμο στα νεφρα.(απο το τηλεφωνο.)εσεις τι λετε?

Δεν ξέρω αν έχεις ακόμη τις ενοχλήσεις αλλά αν είχες κάτι στα νεφρά απλά δεν θα μπορούσες να σταθείς από τον πόνο. Έχω χρόνια πρόβλημα με άμμο και πετρούλες και πίστεψε με είναι ο χειρότερος πόνος που έχω νιώσει.. ποια γέννα; Αυτοί οι πόνοι είναι αβάσταχτοι. Σουβλιές πάντως χαμηλά έχω κι εγώ στην κύστη και ο γιατρός μου μου είπε πως ήδη η μικρή είναι αρκετά χαμηλά και πιέζει!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Δεν ξέρω αν έχεις ακόμη τις ενοχλήσεις αλλά αν είχες κάτι στα νεφρά απλά δεν θα μπορούσες να σταθείς από τον πόνο. Έχω χρόνια πρόβλημα με άμμο και πετρούλες και πίστεψε με είναι ο χειρότερος πόνος που έχω νιώσει.. ποια γέννα; Αυτοί οι πόνοι είναι αβάσταχτοι. Σουβλιές πάντως χαμηλά έχω κι εγώ στην κύστη και ο γιατρός μου μου είπε πως ήδη η μικρή είναι αρκετά χαμηλά και πιέζει!!

η αληθεια ειναι πως σημερα δεν εχω αυτον το πονο..αρα ηταν η μικρη μου που πιεζε ..αλλα αυτη η διαγνωση δια τηλεφωνου με τσαντισε λιγο..μου πε να παρω και 2 μπουσκοπαν μαλιστα ..τοσο σιγουρος ηταν ...εγω φυσικα πηρα μονο 1 ..και ξαπλωσα να κοιμηθω ..αν ηταν αμμος στα νεφρα θα ειχα και σημερα πονους!αλλα σημερα δεν εχω ..ευτυχως..μονο μια καουρα εχω απο το μεσημερι..αυτα...

μηπωσ μπορει καποια μανουλα να μου εξηγησει πως ειναι οι συσπασεις?

Καλησπερα κοριτσια!!!!Ντινακη μου, ξεκουρασου τωρα, και υπομονη!!!! ολα θα πανε καλα με το μορουλι!!!!

Ιωαννα μου, ειναι νορμαλ να εχει λοξυγγα!!! τον δικο μου τον πιανει 5 φορεσ την μερα περιπου, και κραταει απο ενα-δυο λεπτα την φορα...... δεν ειναι τιποτα

Ετσι Μαρακι, δοστα ολα!!!!Τι κανει το μωρακι σου???

Γειά σας μανούλες. Είμαστε στην 31η περίπου εβδομαδα .Εμείς είμαστε μεγάλοι αντρες πλέον 1500kg χαχα.Και απο οτι καταλαβαίνω και απο τα σεμινάρια που πηγαίνω μόνο αγόρια φέτος φούλ στους αντρες χαχα. Γερά να είναι τα βλασταρια μας!

Ηθελα να ρωτησω αν και ειστε πιο πισω αν εχει παρει κανεις τηλ στις παροχες στο ικα για τα επιδοματα διοτι μεχρι στιγμης δεν μπορεις να τα καταθεσεις λογω της απεργιας και λογω οτι ενω η διαδικασια εχει προχωρησει με καποιο τροπο απο το κεντρο μανας παιδιου στο εοππυ η εγκυκλιος φυσικα δεν εχει παει στις παροχες στο ικα γιατι εχει και 10 χιλιομετρα αποσταση οσο να ναι ( κοροιδευτικα το λεω φυσικα) ελπιζω εως οτου καταθεσω γυρω στις 5/3 να μπορω να τα καταθεσω

Καλωσ ηρθεσ κοπελα μου!!!! Εγω σημερα το πηρα κιολασ το επιδομα!!!!!:tongue::tongue::tongue: Τα ειχα καταθεσει πριν δεκα μερεσ περιπου..... πριν ομωσ ειχα παει 4 φορεσ και ειχαν απεργια.... και τωρα παλι το ιδιο.... και δεν ξερει κανεισ τι θα γηνει απο δω και περα.... εχω εναν αρηθμο που μου εδωσασ για να μαθενω τα νεα, αλλα ειμαι απο το ηρακλειο, και το τηλ αυτο ειναι ηρακλειου... δεν ξερω απο που εισαι, αλλα αν θελεισ στο δεινο.... με το καλο το μωρακι σου!!!!

Κοριτσια, εγω ειχα γιατρο σημερα....:tongue::tongue::tongue: ειναι περιπου στα 3200-3300 δεν μπορει λεει να το μετρησει καλα, γιατι ολη την ωρα πετρονει η κοιλια μου.... η τραχηλοσ το ιδιο, δεν ανοιξε αλλο... το θεμα ειναι ομωσ οτι ο γιατροσ μουθα λειψει τωρα τρεισ μερεσ σε ενα σεμιναριο, και δεν θελω να γεννησω χωρησ αυτων... μου ειπε να μεινω ξαπλα οσω θα λειπει αυτοσ... γυρηζει την Κυριακη, οποτε μαλλων με κωβω να γενναω την δευτερα....:D:D:D χαχαχα παραγγελια το κανω...χαχαχα αυτα απο μενα... πηρα και τα μπουμπουνιερακια σημερα, και θα τα βαλω αυριο εδω να δειτε....

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως σημερα δεν εχω αυτον το πονο..αρα ηταν η μικρη μου που πιεζε ..αλλα αυτη η διαγνωση δια τηλεφωνου με τσαντισε λιγο..μου πε να παρω και 2 μπουσκοπαν μαλιστα ..τοσο σιγουρος ηταν ...εγω φυσικα πηρα μονο 1 ..και ξαπλωσα να κοιμηθω ..αν ηταν αμμος στα νεφρα θα ειχα και σημερα πονους!αλλα σημερα δεν εχω ..ευτυχως..μονο μια καουρα εχω απο το μεσημερι..αυτα...

μηπωσ μπορει καποια μανουλα να μου εξηγησει πως ειναι οι συσπασεις?

Μην επιβαρύνεσαι άδικα με φάρμακα. Το μωράκι σου ήταν. Εμένα με έχει ταράξει. Κι αυτήν την στιγμή το ίδιο κάνει. Με πονάει αλλά μ΄αρέσει κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!:P:p Μαζοχισμός!!!!!!!!!!!!!!!:P

Τώρα όσο για τις συσπάσεις: πετρώνει η κοιλιά πολύ. Το μωρό συνήθως δεν κουνιέται όσο κρατάνε και ίσως νιώθεις και έναν πόνο ή τράβηγμα χαμηλά.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μην επιβαρύνεσαι άδικα με φάρμακα. Το μωράκι σου ήταν. Εμένα με έχει ταράξει. Κι αυτήν την στιγμή το ίδιο κάνει. Με πονάει αλλά μ΄αρέσει κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!:P:p Μαζοχισμός!!!!!!!!!!!!!!!:P

Τώρα όσο για τις συσπάσεις: πετρώνει η κοιλιά πολύ. Το μωρό συνήθως δεν κουνιέται όσο κρατάνε και ίσως νιώθεις και έναν πόνο ή τράβηγμα χαμηλά.

οκ...ειμαι στην 36 εβδομαδα ..γινεται να μην εχω νιωσει συσπασεις ακομα?

οκ...ειμαι στην 36 εβδομαδα ..γινεται να μην εχω νιωσει συσπασεις ακομα?

Ναι γίνεται αν είναι το πρώτο σου παιδάκι. Ούτε εγώ είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά τώρα έχω τις προπαρασκευαστικές. Η μήτρα λέει ο γιατρός μου έχει μνήμη γι ΄αυτό και στο δεύτερο όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Μην ανησυχείς. Άλλωστε δεν θέλεις ακόμη συσπάσεις τοκετού, είναι νωρίς.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ναι γίνεται αν είναι το πρώτο σου παιδάκι. Ούτε εγώ είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά τώρα έχω τις προπαρασκευαστικές. Η μήτρα λέει ο γιατρός μου έχει μνήμη γι ΄αυτό και στο δεύτερο όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Μην ανησυχείς. Άλλωστε δεν θέλεις ακόμη συσπάσεις τοκετού, είναι νωρίς.

αφου εχω μπει στο μηνα μου...πιστευω πως δεν ειναι και τοσο νωρις..εχουμε και το σωστο βαρος...

αλλα δεν μιλουσα για συσπασεις τοκετου..μα για ψευτικες...

Καλωσ ηρθεσ κοπελα μου!!!! Εγω σημερα το πηρα κιολασ το επιδομα!!!!!:tongue::tongue::tongue: Τα ειχα καταθεσει πριν δεκα μερεσ περιπου..... πριν ομωσ ειχα παει 4 φορεσ και ειχαν απεργια.... και τωρα παλι το ιδιο.... και δεν ξερει κανεισ τι θα γηνει απο δω και περα.... εχω εναν αρηθμο που μου εδωσασ για να μαθενω τα νεα, αλλα ειμαι απο το ηρακλειο, και το τηλ αυτο ειναι ηρακλειου... δεν ξερω απο που εισαι, αλλα αν θελεισ στο δεινο.... με το καλο το μωρακι σου!!!!

Κοριτσια, εγω ειχα γιατρο σημερα....:tongue::tongue::tongue: ειναι περιπου στα 3200-3300 δεν μπορει λεει να το μετρησει καλα, γιατι ολη την ωρα πετρονει η κοιλια μου.... η τραχηλοσ το ιδιο, δεν ανοιξε αλλο... το θεμα ειναι ομωσ οτι ο γιατροσ μουθα λειψει τωρα τρεισ μερεσ σε ενα σεμιναριο, και δεν θελω να γεννησω χωρησ αυτων... μου ειπε να μεινω ξαπλα οσω θα λειπει αυτοσ... γυρηζει την Κυριακη, οποτε μαλλων με κωβω να γενναω την δευτερα....:D:D:D χαχαχα παραγγελια το κανω...χαχαχα αυτα απο μενα... πηρα και τα μπουμπουνιερακια σημερα, και θα τα βαλω αυριο εδω να δειτε....

Valentina ευχαριστω για το μηνυμα και εγω ηρακλειο κρητης ειμαι στο εσταυρωμενο θα καταθεσω για δωσε μου το τηλεφωνο να παρω και εγω. Να σε ρωτησω εκανες οτι και εγω στη διαδικασια εννοω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...