Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια εχθες πηγα στο γιατρο.

Ο μπεμπακος μου 35w 1d ειναι 2350 κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλος αλλα λιγο μικρος!

Υπαρχει κατι που μπορω να τρωω για να μεγαλωσει;;;

Κατα τα αλλα ολα ειναι μια χαρα κι ολες οι μετρησεις οπως πρεπει.

Τα δικα σας μωρα σε αυτη τξν εβδομαδα ποσο ηταν/ειναι;;;

Γεια σου κοριτσι μου, μιαχαρα ειναι το ζουζουνι σου, υπολογησε οτι τωρα θα περνει καθε βδομαδα απο 200 γραμμαρια, διλ μεχρι την 40 θα ειναι πανω απο 3 κιλα.... τελιο βαροσ.....εμενα ητανε 2500 αλλα απο την αρχη μου ελεγε οτι ειναι μεγαλο το μωρακι, οποτε ειναι φισιολογικοτατο εσενα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!πως ειστε?

μια χαρα ειναι το μωρακι σου .το δικο μου ειναι μεγαλο..ειναι περιπου 2700 και ειναι 35w4d..οποτε νομιζω ειναι κανονικο εσενα.μην ανησυχεις..μια χαρα τα παει..

μηπως μπορειτε να μου πειτε τα μαιευτηρια σας?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Γεια σασ κοριτσια!!!! Βροχερη, ολεσ μου φενεται πρεπει να προετοιμαστουμε ....χαχαχαχ... Σημερα εχω στεναχοριθει παρα πολυ, γεννησε μια γητονισα μου που εχουμε την ιδια ΠΤ κανονικα, χθεσ την πιασανε πονοι, και τελικα σημερα τησ κανανε κεσαρικη...αλλα εκανε μογκολακι..... και εχω σκασει, με το που το σκεφτω, με πιανουν τα κλαματα.... ειναι μικρι και αυτη, και ο δικοσ τησ, και ειναι το πρωτο τουσ παιδακι.... δεν ειχε κανει ουτε αυχενικη, ουτε την β επιπεδου....δεν ειχαν λεφτα... βρε κοριτσια, δεν δειχνουν αυτεσ οι εξετασεισ αν εχει τετιο προβλημμα το παιδι..????

Αχ βρε κορίτσι....πόσο δύσκολα πράγματα είναι όλα αυτά..... είναι σίγουρο ότι έχει ντάουν το μωρό???

Η αυχενική κ η β΄επιπέδου φαντάζομαι ότι δείχνουν σημαντικά ποσοστά εκδήλωσης αυτών των συνδρόμων...... γι αυτό τις κάνουμε άλλωστε......

Μακάρι όλα τα μωράκια του κόσμου να γεννιούνται υγιέστατα......

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τί κανετε σήμερα?

Εμείς περάσαμε ένα ωραιότατο μεσημέρι στην κλινική....γέμισε υγρά το εσώρουχο και το κολάν. Βέβαια εκεί σταμάτησαν, στον υπερηχο φάνηκε ότι το αμνιακό είναι φουλ και μετά από 3 ώρες εφυγα όπως πήγα. Συσπάσεις πολλές μερικές και 50άρες αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ως προπαρασκευαστικές στην εβδομάδα που είμαι. 1 μηνα θέλω να αντέξω ακόμα και μετά δε με νοιάζει.....

Ελενίτσα περαστικά

Βαλεντίνα σοκαρίστικα με αυτά που έγραψες για το βρεφάκι.......ο προγεννητικός είναι απαραίτητος....τι να πω, κρίμα.....για όλους.....

Βροχερούλα μου ποτέ δεν θα είσαι απολύως έτοιμη σε θεωρητικό επίπεδο. Είναι πολύ φυσικό να έχεις όλες αυτές τις ανασφάλειες ως πρωτομανούλα, όμως η φύση για όλα έχει προνοήσει και θα εκπλαγείς και εσύ από το πόσο καλή μανούλα θα γίνεις!!!!

Δε θυμάμαι άλλα

Δύσκολη μέρα...

Σας φιλώ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσια.....να σας πω κατι...?νιωθω χαμηλα στη κοιλια αριστερα κατι πονους σα σουβλιες στην ουροδοχο κυστη ..με διπλωνει στα στα 2 .κατεβαινει αναμεσα απο τα ποδια και βρισκει λιγο στη μεση μου.ο γιατρος μου μου ειπε πως εχω αμμο στα νεφρα.(απο το τηλεφωνο.)εσεις τι λετε?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου!!!!πως εισαστε;;;!!!

Καλημέρα κούκλες!!!!!!! Τι κάνετε???

Τόνια να σου ζήσει το μωράκι, να είναι γερό κ καλότυχο!!!!!!

Πως είστε κορίτσια??? φουσκώνετε??? έχει λίγες μέρες που ξυπνάω πρησμένη στα χέρια κ στα πόδια...... κ στα χείλη μου επίσης..... νομίζω πως πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά (κ όχι μόνο) για την άφιξη του γιου μου..... εσείς ????? είστε έτοιμες ?????????

κοπελα μου καλησπερα!!!!!αντε κοντευεις εσυ, τον εφαγες τον γαϊδαρο!!!!!με το καλο το μωρο σου!!!!

Ο μπεμπακος μου 35w 1d ειναι 2350 κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλος αλλα λιγο μικρος!

Τα δικα σας μωρα σε αυτη τξν εβδομαδα ποσο ηταν/ειναι;;;

καλησπερα κουκλα μου!!!!Μια χαρα ειναι ο μικρουλης!!!!απλα τον κοβω να βγαινει αθλητικος τυπος!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τί κανετε σήμερα?

Εμείς περάσαμε ένα ωραιότατο μεσημέρι στην κλινική....γέμισε υγρά το εσώρουχο και το κολάν. Βέβαια εκεί σταμάτησαν, στον υπερηχο φάνηκε ότι το αμνιακό είναι φουλ και μετά από 3 ώρες εφυγα όπως πήγα. Συσπάσεις πολλές μερικές και 50άρες αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ως προπαρασκευαστικές στην εβδομάδα που είμαι. 1 μηνα θέλω να αντέξω ακόμα και μετά δε με νοιάζει.....

Ελενίτσα περαστικά

Βαλεντίνα σοκαρίστικα με αυτά που έγραψες για το βρεφάκι.......ο προγεννητικός είναι απαραίτητος....τι να πω, κρίμα.....για όλους.....

Βροχερούλα μου ποτέ δεν θα είσαι απολύως έτοιμη σε θεωρητικό επίπεδο. Είναι πολύ φυσικό να έχεις όλες αυτές τις ανασφάλειες ως πρωτομανούλα, όμως η φύση για όλα έχει προνοήσει και θα εκπλαγείς και εσύ από το πόσο καλή μανούλα θα γίνεις!!!!

Δε θυμάμαι άλλα

Δύσκολη μέρα...

Σας φιλώ

σταυρουλα μου καλυτερα τωρα ετσι;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια.....να σας πω κατι...?νιωθω χαμηλα στη κοιλια αριστερα κατι πονους σα σουβλιες στην ουροδοχο κυστη ..με διπλωνει στα στα 2 .κατεβαινει αναμεσα απο τα ποδια και βρισκει λιγο στη μεση μου.ο γιατρος μου μου ειπε πως εχω αμμο στα νεφρα.(απο το τηλεφωνο.)εσεις τι λετε?

ιωαννα μου δεν πας απο κει αυριο να σε δει καλυτερα;;;!!!!!διαγνωση απο το τηλ δεν γινεται!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα κοριτσια χάθηκα λιγο λόγο του μαγαζιού και ειδα οτι γεννήθηκαν τα πρώτα μωράκια ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Εγω ειμαι λιγο αγχωμένη κουραστικά αυτές τις μερες αρκετά και χτες το βράδυ ειχα σφίξιμο στην κοιλια και μετα απο λιγο άρχισαν να τρέχουν υγρά σαν να κατουριθηκα πανω μου αλλα δεν κατουριομουν λίγα λεπτά πριν ειχα παει τουαλέτα πηγα στο νοσοκομειο κατευθείαν απο τι μου παν δεν ηταν αμνιακο υγρό η μπεμπα εχει παρει θέση και εχει τυλιχτει με τον ομφάλιο λόρο στο λαιμό της αγχώθηκα πολυ μολις μου το παν αυτο :(:(:( αλλα μου είπαν οτι εχουν γεννηθει πολλα μωρά με περιτυλιξη και εχουν παει ολα κάλα... Σημερα ξανα πηγα και μου κάνανε 2 ενέσεις κορτιζονεις για να οριμασουν τα πνευμονία της μπέμπας σε περιπτωση που θα γεννησω πρόωρα με ξανα εξέτασαν και μου πήραν υγρά απο μεσα και είχαν λιγο αιμα :confused: εχω και κολπιτιδα :( μου δώσανε και 2 κρέμες.. αύριο θα ξανα παω να μου κανουν άλλες δυο ενέσεις κορτιζονεις και να με ξανα δούνε.. Δεν μου λενε και πολλα και αγχωνουν πιο πολυ... Σας επριξα με τα δικα μου..

waY5p2.png

Τα δικα ξσας μωρα σε αυτη τξν εβδομαδα ποσο ηταν/ειναι;;;

Εμενα η μπεμπα μου ειναι 2200 με εχουν αγχωσει και ΄μενα οτι ειναι πολυ μικρή..

waY5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...