Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

κοριτσια μου καλημερα!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Τι κανετε? Εμεις γεννησαμε χθες βραδυ στις 20:35 προωρακι κοριτσακι 35w&6d. 2.770 kg.. ειμαι πολυ χαρουμενη κ πολυ χαζο μαμα θα σας πω λεπτομεριες οταν βγουμε φιλακια σε ολες κ στα μπεμπακια κ στις κοιλιτσες :tongue:

κοπελα μου να σας ζησει η μικρουλα σας!!!!παντα να ειναι γερη κ τυχερη!!!!!να πανε ολα καλα κ συντομα να πατε σπιτι σας!!!!καλο σαραντισμο!!!!!

περιμενουμε νεα σου με την πρωτη ευκαιρια!!!!!:D:D:D:D:D:D

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!!:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://supermomrocks.me/2014/02/15/k%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF/

για ριξτε μια ματια εδω!!!!μου θυμιζει το μαρακι μας το συριανο!!!!

ετσι ακριβως την πατησα κ γω στο πρωτο...μονο που εγω τους εμπιστευτηκα απο την αρχη κ τους δυο παιδιατρους που μου ελεγαν τα ιδια!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια μου να ρωτησω κατι ..μου ειπαν οτι αν γεννηθει το μωρακι 2500 ειναι μια χαρα και δε μπαινει θερμοκοιτιδα!οντως ετσι ειναι?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

[/b]joannako[/b] μου εγω που κανω συσπασεις απο την 18η εβδομαδα νοιωθω πετρωμα εντονο στην κοιλια και την μητρα μου να σφιγγεται.Ολα αυτα ομως χωρις πονους περιοδου.

jPnnp3.png

P92Ip3.png

http://supermomrocks.me/2014/02/15/k%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF/

για ριξτε μια ματια εδω!!!!μου θυμιζει το μαρακι μας το συριανο!!!!

ετσι ακριβως την πατησα κ γω στο πρωτο...μονο που εγω τους εμπιστευτηκα απο την αρχη κ τους δυο παιδιατρους που μου ελεγαν τα ιδια!!!

Δικο μου ειναι ολο αυτο, εγω το εστειλα στη Σοφια μπας κ σωσουμε καμμια αλλη μανουλα που την βαλλουν με τα εμπορικα γαλατα. Μου δωσανε και site που κανεις καταγγελια για το τι πως που ποτε κ με την πρωτη ευκαιρια θα τον τακτοποιησω τον..."κυριο"...!:evil:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!

Τονια μου, να σου ζησει η μπεμπα!!!!!!!!!!!!!! μιαχαρα ειναι, σε τρεισ - τεσσερησ μερεσ θα την παρεισ σπιτακι!!!!!

Ιωαννα μου, υπομονη.... κοριτσι μου, αμα γεννησεισ οταν μπεισ στον μινα σου, και ειναι πανω απο 2500 ειναι ολα καλα, και δεν βαζουν θερμοκυτηδα.... αλλα καλυτερα κανε κουραγιο για το μωρακι σου!!!!

Μαρακη, ετσι θελουν μερικοι για να βαλουν μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σπυριδουλα, μαλλον ειναι οντοσ ψυχολογικο!!!!αμα λεμε πεταω...χαχαχα σημερα πιγα κιολασ και βοηθησα στον αδερφουλι μου που μετακομηζει και καθαριζα, εφτιαχνα τα ρουχα.....απ ολα!!!!χαχαχα οτι δεν μπορουσα να κανω πριν, τωρα θα τα κανω μαζεμενα...χαχαχαχ και θα ομολογισω οτι σημερα καναμε και τρελιτσεσ με τον αντρα μου, δεν ξερω αν καναμε κακο επειδι εχω μια μικρι διαστολη...:oops::oops::oops:αλλα δεν αντεχα........ο ντοκτορ μου ειχε πει απλα να προσεχω την καθαριοτητα......

Δικο μου ειναι ολο αυτο, εγω το εστειλα στη Σοφια μπας κ σωσουμε καμμια αλλη μανουλα που την βαλλουν με τα εμπορικα γαλατα. Μου δωσανε και site που κανεις καταγγελια για το τι πως που ποτε κ με την πρωτη ευκαιρια θα τον τακτοποιησω τον..."κυριο"...!:evil:

μπραβο σου βρε μαρια!!!!δεν ηξερα οτι το εβαλες εσυ κ γι'αυτο το εκανα αναρτηση κ εδω να το δουν ολες οι κοπελες να μην την πατησει καμια!!!!

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ο αντρας μου ειναι με 38 πυρετο χαλια

δεν μπορω να παω κ στη μανα μου κ κεινη γριπωμενη ειναι

ελπιζω να τη γλιτωσω

Περαστηκα κουκλα μου, και να προσεχεισ εσυ!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Τι κανετε? Εμεις γεννησαμε χθες βραδυ στις 20:35 προωρακι κοριτσακι 35w&6d. 2.770 kg.. ειμαι πολυ χαρουμενη κ πολυ χαζο μαμα θα σας πω λεπτομεριες οταν βγουμε φιλακια σε ολες κ στα μπεμπακια κ στις κοιλιτσες :tongue:

Να σας ζησει!! Να ειναι ενα πολυ πολυ ευτυχισμενο παιδακι! Και εσυ χαζομαμα να χαιρεσαι την καθε στιγμη!!!!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα Ομορφες Μανουλες.. τι μου κανετε...???

Πως μου εισαστε σημερα,...????

εμεις ειμαστε λιγο στα κατω μας.. ε λογικο ειναι.. αυτες οι ορμονες χορευουν μαλεβιζιωτη.. πανω κατω πανω κατω.. αι στο καλο πια.. δεν παλευετε.. !!!

οποτε κουνιετε η κορουλα μου.. ξεκιναω και κλαιω απο την συγκινηση τι πραγμα ειναι αυτο.. ουφφφ...!!! και με το παραμικρο νευριαζω και στεναωριεμαι.. δεν παλευετε.. ειλικρινα.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!!!!! Τι κάνετε???

Τόνια να σου ζήσει το μωράκι, να είναι γερό κ καλότυχο!!!!!!

Πως είστε κορίτσια??? φουσκώνετε??? έχει λίγες μέρες που ξυπνάω πρησμένη στα χέρια κ στα πόδια...... κ στα χείλη μου επίσης..... νομίζω πως πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά (κ όχι μόνο) για την άφιξη του γιου μου..... εσείς ????? είστε έτοιμες ?????????

dYw9p3.png

Γεια σασ κοριτσια!!!! Βροχερη, ολεσ μου φενεται πρεπει να προετοιμαστουμε ....χαχαχαχ... Σημερα εχω στεναχοριθει παρα πολυ, γεννησε μια γητονισα μου που εχουμε την ιδια ΠΤ κανονικα, χθεσ την πιασανε πονοι, και τελικα σημερα τησ κανανε κεσαρικη...αλλα εκανε μογκολακι..... και εχω σκασει, με το που το σκεφτω, με πιανουν τα κλαματα.... ειναι μικρι και αυτη, και ο δικοσ τησ, και ειναι το πρωτο τουσ παιδακι.... δεν ειχε κανει ουτε αυχενικη, ουτε την β επιπεδου....δεν ειχαν λεφτα... βρε κοριτσια, δεν δειχνουν αυτεσ οι εξετασεισ αν εχει τετιο προβλημμα το παιδι..????

Να σας ζησει και να ειναι παντα γερη τυχερη και παντα μα παντα χαρουμενη προγκιπισσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Κοριτσια εχθες πηγα στο γιατρο.

Ο μπεμπακος μου 35w 1d ειναι 2350 κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλος αλλα λιγο μικρος!

Υπαρχει κατι που μπορω να τρωω για να μεγαλωσει;;;

Κατα τα αλλα ολα ειναι μια χαρα κι ολες οι μετρησεις οπως πρεπει.

Τα δικα σας μωρα σε αυτη τξν εβδομαδα ποσο ηταν/ειναι;;;

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...