Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τί κανετε?

Εμείς εχθές περάσαμε μία πολύ δύσκολη μέρα, έκανε Λέιζερ στη μύτη ο σύζυξ, εγώ περίμενα απέξω και αγχώθηκα, τέλος καλό όλα καλά! Αλλά το βράδυ έίπα ότι γεννάω....τι πονοι, τι συσπάσεις, τα είδα όλα! Ένιωθα το μωρό να θέλει να βγει....με το ξημέρωμα ηρέμησα.....

Ποιες λένε ότι δεν μπορούν να κουνηθούν? Βάλτε με και εμένα στη λίστα! Τίναζα το πρωί κάτι χαλιά, πιάνεται το νεύρο στο πόδι, κουτσή εγώ.......πήγα μάθημα και η μαθήτρια γούρλωσε τα μάτια της:shock::shock::shock::shock::shock:. Συν ότι κρατάω συνεχώς την κοιλιά μου λες και θα μου πέσει!!!!!

Γεωργία, και εγώ όποτα φωνάζω στο μικρό, μετά έχω πονάκια......εντάξει, μικρούλες είναι και τα κοριτσακια και νομίζω από πιο παλιά σου μυνήματα ότι έχουν περάσει πολλά.....αστές. Θα δεις, θα σε βοηθάνε με το μωρό σα μικρές μαμάδες.....τώρα είναι και οι ορμόνες μας που δεν αντέχουμε πολλά πολλά

Joannako αυτά τα κίτρινα υγρά που λες τα έχω πάρα πολύ καιρό και όσο πάνε και σκουραίνουν......λες να πλησιαζει η μεγαλη στιγμή? Ωχ Παναγία μου, ούτε τη βαλίτσα μου δεν έχω φτιάξει ακόμα......

Σπυριδούλα μου πώς είσαι? βαραίνεις και εσύ? και εμένα η περίοδος κράτησε 40 μέρες, σταμάτησε τη μέρα που σαράντισα (πόσα ξέρει η φύση!), και μόνο 4-5 μερες έβαλα Τένα, μετά κανονικές σερβιέτες αλλά άλλαζα συνεχώς....μη ξεχνάτε όσες γεννήσετε φυσιολογικά να πλένεστε συνεχως και να στεγνωνετε καλά την ευαίσθητη περιοχή.. Εγώ είχα για κάθε πλύσιμο και μια μικρή βαμβακερή πετσετούλα και σκουπιζόμουν, για αποφυγή μολύνσεων....είναι και τα ράμματα και όσο ναναι θέλει προσοχή!

Μαράκι Συριανό πόσο χαίρομαι που ο μικρούλης είναι καλύτερα, τα αντράκι μου!!!!! Και εσύ μπράβο που τα παλεύεις με το θηλασμό. Θα δεις ότι θα αυξηθεί η παραγωγή σου σταδιακά και μετά από 40 ημέρες θα εδραιώσεις το θηλασμό......μακάρι να τα καταφέρω και εγώ, τώρα που έχω ενημερωθεί καλά γιατί την πρώτη φορά ήμουνα εντελώς απροετοίμαστη. Πάντως, είμαστε θηλαστικά όντα....μόλις γέννησα και πριν κόψουν το λώρο, ακούμπησαν το γιο μου πάνω στην κοιλιά μου και εκείνος ενστικτωδώς σήκωσε το κεφαλάκι του και έψαχνε το στήθος μου....αχ τι μαγικές στιγμές!!!

Konna μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι......και να μη γυρίσει το μωράκι, πάνω απόλα είναι να γεννηθεί γερο με όποιο τρόπο και αν γίνει αυτό.....πάντως έχεις ελπίδες ακόμα.....

Σίγουρα ξεχνώ πολλές αλλά είπαμε.....η εγκυμοσύνη δημιουργεί λήθη.....

Πολλά φιλάκιαααααααααα

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα μου

Χρόνια Πολλά Χρόνια Καλά Χρόνια Ευτυχισμένα.....

Να σε χαιρόμαστε και να χαιρεσαι όσους αγαπάς

Με το καλό να υποδεχθείς τον άνδρα της ζωής σου

Πολλές ευχές για μια ζωή όπως τη θες!!!!!!!

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Eτσι ειναι Σταυρουλα μου, ειναι θεμα ψυχολογιας καθαρα ο θηλασμος τελικα!

Εγω το ειδα με το που μου ειπαν οτι οι εξετασεις του μικρου ειναι καλυτερες οτι ειχα αμεσως περισσοτερο γαλα! Τα θαυματα της φυσης που κανενας δεν θα καταλαβει..

Κ επειδη το ειδα κ μου εμεινε...

ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙΝΑΖΕΙΣ????:shock::shock::shock:

Κατσε στα αβγα σου!!!! :o:o:o

Καλη αναρρωση για τον αντρουλη σου ευχομαι, αλλα μην κανεις τετοιες δουλειες τωρα βρε παιδι!!!

:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!

Ιωαννα μου και τα δικα μου υγρα ειχαν γινει ψιλοκαφε την Τριτη και πηγα στον γυναικολογο και μου ειπε ότι ειναι κολπίτιδα. Ειναι οι μικροοργανισμοι που ετσι κι αλλιως εχουμε αλλα λογω εγκυμοσυνης πεφτει το ανοσοποιητικό μας. Μου γραψε ενα κολπικο υποθετο για μια φορα και ξαναγυρισαμε στο συνηθισμενο λευκο η κιτρινο χρωματακι!

Μαρακι μου εχω διαβασει ότι όσο θηλαζεις τοσο κανει πιο πολλες συσπασεις η μητρα την ωρα του θηλασμου και ετσι και καθαριζεις πιο γρηγορα απο τα λοχεια και επανερχεται η μητρα στο αρχικο της μεγεθος πιο γρηγορα. Μην ξαναλεμε και το ποσο καλό κανεις στο μωρακι σου!! Μπραβο συνεχισε!

Αχ κοριτσια δεν με πολυενδιαφερει πια! Αν γυρισει γυρισε. Την Τριτη εχω το καθιερωμενο ραντεβου στον γιατρο και εχουμε αποφασισει με τον αντρα μου ότι δεν θελουμε να προγραμματισουμε καισαρικη. Μας φαινεται πολυ παραξενο να κανονισουμε την ημερομηνια και την ωρα που θα ρθει στον κοσμο η μπεμπουλα μας. Ας με πιασουν οι πόνοι και αν δεν εχει γυρισει κανουμε καισαρικη.

Και τι δεν ακουσα σημερα κοριτσια. Καταρχην και οι δυο γιαγιαδες μου εχουν λυσσαξει να δωσουμε στην μπεμπα το ονομα της πεθερας μου! Ετσι ειναι το σωστο λενε! Στην αρχη ηταν το πόσο ωραιο ονομα ειναι το Μαρια! Μετα να μην παρεξηγηθει η πεθερα, η οποια παρεπιπτοντως ειναι τοσο γλυκια γυναικα που δεν την ενδιαφερει καθολου ή και να την ενδιαφερει δεν μας το δειχνει και λεει να κανουμε οτι εμεις θελουμε. Τωρα αρχισαν τα "Μαρια ειναι το όνομα της Παναγιάς" χαχαχα ειδικα αυτό το τελευταιο το ακουει ο αντρας μου που δεν συμπαθει καθολου παπαδες και εκκλησιες και τρελαινεται. Αφου αν τον αφησω ούτε να την βαφτισουμε δεν θελει!Εχουμε αποφασισει απο όταν ημουν ακομα 3 μηνων οτι την μπεμπα μας θα την πουμε Αρτεμις. Αρεσε και στους 2 μας και απο τοτε το ανακοινωσαμε σε ολους. Ακομα και στην κοιλια που ειναι ετσι την φωναζουμε. Σημερα που πηγαμε στο χωριο παλι τα ιδια η γιαγια μου...Μαρια το ονομα της Παναγιας,Μαρια Μαιρη Μαρακι κτλ. Και τι ονομα ειναι το Άρτεμις, θα σας κοροιδευει ο κοσμος και εγω θα πω στον παπα να το πει Μαρια. Ευτυχως απο το ενα εμπαιναν και απο το αλλο εβγαιναν οποτε δεν πολυσυγχυστηκα! Και μετα απο αυτό αρχισαν με την θεια μου να λενε...Και γιατι δεν πας σε δημοσιο θα γλιτωσετε ενα σωρο λεφτα! Και τι την θελεις την επισκληριδιο? Εμεις πως γεννησαμε,δεν ποναει τοσο πολυ! Αχ κοριτσια δεν ειχα καμια διαθεση και δεν ασχοληθηκα να τις πεισω κιολας! Μετα ελεγε η θεια μου "Να σου δωσω ενα βιβλιαρακι για τον Αγιο Ελευθεριο να σε βοηθησει να ελευθερωθεις! Εγω το διαβαζα καθε βραδυ πριν γεννησω" Ηθελα να βαλω τα γελια κοριτσια! Τι καθεται και πιστευει ο κοσμος! Οτι την βοηθησε ο Αγιος λες και αλλιως δεν θα γεννουσε! Ο τροπος που σκεφτονται οι ανθρωποι όταν ειναι αμορφωτοι με εκπλησει καθε φορα!!!! Και ειναι και οι δυο τους πολυ αγαπημενα μου προσωπα γι'αυτο και δεν ασχοληθηκα. Τα μονα που ειπα ηταν "Εμας αυτο το ονομα μας αρέσει" "Σε δημοσιο δεν παω! Και αν δεν υπηρχε η επισκληριδιος δεν θα εμενα καν εγκυος!" "Α, θεια το βιβλιαρακι του Αγιου Ελευθεριου και να μου το δωσεις δεν προκειται να το διαβασω!" Ο αντρας μου γελουσε! Ουφ αυτο το Σαββατο ειχε ενδιαφερον!

tt193766.aspx

Καλο σαββατοκυριακο κοριτσια!!!! εγω σημερα παλι πεταω....πολυ παραξενο!!!!!!! πιγα λαικι, μαγαζια, πηρα καινουργια χαλακια και για τα τρια μπανια, ενα τελιο βαζο και τρια ματσα λουλουδια απο την λαικι....ξεπατωθηκα, αλλα ευχαριστηθηκα.... και παραξενο, δεν ποναω πουθενα..χαχαχα

Γεωργια μου, σε υχαριστω κοριτσακι μου!!!!!

Μαρακη μου ευχαριστω και σε σενα!!!! πολυ οραια νεα για τον μικρο σου!!!!αντε, και σε ολα γευματα γαλατακι δικο σου!!!!

Ιωαννα, κοριτσι μου, και γω εκανα καλλιεργια την προηγουμενη παρασκευη γιαυτα τα υγρα, γιατι εχω πααααραααα πολλα, και τιποτα, καθαρη... μαλλον απλα πλισιαζει η ωρα....

Σταυρουλα, ευχαριστω και σε σενα κουκλα μου!!!!!!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου!!!!

σταυρουλα μου περαστικα στον αντρα σου!!!!κ συ μια απο τα ιδια, ετσι;;!!!!υπομονη, περναει ο καιρος!!!!

βαλεντινη μου ειναι θεμα ψυχολογιας ολα τελικα!!!!δεν πονας γιατι νιωθεις καλα!!!!ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!!!

ιωαννα μου οτι σου ειπε ο γιατρος!!!!εγω ξερω πως τα υγρα αυξανονται κ "αλλαζουν" χρωμα οσο πλισιαζει η ωρα!!!!

konna μου, μην δινεις σημασια στις γιαγιαδες κ τις θειες!!!!μπορει να ακουσεις τερατα!!!!!εσεις θα κανετε οτι εχετε αποφασισει!!!!!κ ασε τους ολους να χτυπιουνται!!!!!

μαρακι μου συριανο, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!τα νεα σας ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!!ετσι, θα μειωθει το ξενο κ το μωρακι σου θα τρεφεται αποκλειστικα κ μονο απο σενα!!!!!χαιρομαι πολυ!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσια μου πρπει να περασω τις φωτογραφιες στον υπολογιστη πρωτα κι αυτα τα ξερει ο αντρας μου να τα κανει γιατι ο υπολογιστης ειναι καινουργιος και γω δεν εχω ιδεα ...κατα τ αλλα τα υγρα τα ιδια..

ο γιατρος μου ειπε πως για να μη μπει η μικρη σε θερμοκ. θα πρπει να γεννησω απο 7 μαρτιου και μετα ..αλλα εμενα ως τοτε μου φαινεται αιωνας...και ας ειναι μονο λιγες μερες..να φανταστειτε σιδερωσα μια ωρα και τρελαθηκα στο πονο μεση και πλατη και ποδια...νιωθω πολυ κουρασμενη..ασε που παω σα κουτση ..τα ποδια μου εχουν γινει σαν του ελεφαντα και νιωθω 100 κιλα να μαι και τη κοιλια μου αλλα 200!πφφφφφ...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Τι κανετε? Εμεις γεννησαμε χθες βραδυ στις 20:35 προωρακι κοριτσακι 35w&6d. 2.770 kg.. ειμαι πολυ χαρουμενη κ πολυ χαζο μαμα θα σας πω λεπτομεριες οταν βγουμε φιλακια σε ολες κ στα μπεμπακια κ στις κοιλιτσες :tongue:

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 -> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida ---> 6/2/2014 -->Κ.τ ... Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100... gr

Τονια89--->15/2/2014 --> .. Γεννησαμε λιγο Προωωρα.. μια μπουμπου 2,770 gr

Myrina-------> 5/3/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Τι κανετε? Εμεις γεννησαμε χθες βραδυ στις 20:35 προωρακι κοριτσακι 35w&6d. 2.770 kg.. ειμαι πολυ χαρουμενη κ πολυ χαζο μαμα θα σας πω λεπτομεριες οταν βγουμε φιλακια σε ολες κ στα μπεμπακια κ στις κοιλιτσες :tongue:

Να σου ζησει κοπελαρα μου, να ειναι γερη και τυχερη κ να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

συγχαρητηρια κοριτσακι μου να σας ζησει γερο κ δυνατο

περιμενουμε λεπτομερειες

Yupqp2.png

Να σου ζησει μπουμπου!!!!Να την καμαρωσετε σαν τα ψηλα βουνα!

Εγω γεννηθηκα 2.700 και δεκαμηνιτικο οποτε η δικια σου για προωρο μια χαρα ειναι!!!!

Καλο σαραντισμο να εχετε!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα μανουλες!!!!

να σου ζησει η ζουζουνα σου! να τη χαρεις γερη και δυνατη!περιμενουμε νεα σου και λεπτομερειες γιατι μας εχει φαει το αγχος!

οι υπολοιποες μανουλες τι κανετε?πως περασε το βραδυ σας?

κοριτσια...οι συσπασεις με τι μοιαζουν?με πονους περιοδου ,με κλωτσιες στην ουροδοχο κυστη..?η σου κοβουν την ανασα και πετρωνει ενα σημειο στη κοιλια ?βοηθηστε με γιατι χθες μπερδευτηκα παρα πολυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...