Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

επισης να σου πω πως δεν εχει καποιον συνδετηρα για να βαλω φωτογραφια απο τον υπολογιστη μου και οχι απο το ιντερνετ ..!μηπως δε βλεπω καλα?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπυριδουλα μου, Ιωαννα σασ ευχαριστω πολυ!!!!!!! και εσεισ οτι καλυτερο για σασ και τα μπουμπουκια σασ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα καταφερεσ με τισ φωτο η να σου στειλω αναλυτικα ...???

Χρονιαααα Πολλλλαααααααααααα Βαλεντινα μου... !!!

ΝΑ χαιρεσαι το Ονομα.. Και ο Αγιος Βαλεντινος.. να δινει πολυυυυ αγαπη στο σπιτικο σας... Με το καλο και ο Μπεμπακοςςςς....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(εχω και εγω ενα μυαλο.. αστα να πανε.. τωρα το ειδα οτι γιορταζεις.. Ααααχχχχ Ατιμη εγκυμοσυνη... )

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα!!! Βαλεντινακι Πολυχρόνη κοπέλα μου κ οτι καλύτερο σου εύχομαι! Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!

Σπυριδουλα μου εχεις δίκιο ετσι την πάτησα κ εγω στην κόρη μου, "δεν εχεις γαλα,δε χορταινει το παιδι κ διάφορα αλλα τέτοια να μην πω τι, και δε θηλαζα ουτε 30 μέρες!!!!

Konna μου το νορμαλ μου στον αιματοκρίτη ειναι το πολυ 32. Μπήκα χειρουργείο με 29 και βγήκα με 19. Έχασα πολυ αίμα,μεγαλο μωρο μεγάλος πλακούντας και κακή προηγούμενη τομή μου ισοπέδωσαν το σύστημα....

Τα νεότερα μας ειναι κάπως καλύτερα.

Η χθεσινή αιμοληψία του μικρού έδειξε πιο χαμηλή τιμη του ικτερου,εξάλλου καθε μερα που περνάει,το φυσιολογικό όριο ανεβαίνει οποτε παμε καλύτερα. Τον έντυσα και καλα καλα κ τον πήγα βόλτα το πρωι με τη λιακάδα,κ αφου τα νέα ηταν ευχάριστα παρατήρησα κ εγω οτι σα να εχω πιο πολυ γαλα... Το εχω πάρει κ πολυ ζεστά αλλα κ με πολυ πείσμα απο πριν κάν γεννήσω κ θα θηλασω οτι κ αν λένε!!!! Σημερα κάτσαμε πιο πολλές ωρες για να του κοψω σιγα σιγα τη σκόνη που αναγκάστηκα να του δωσω στο νοσοκομείο με τον βλάκα που έμπλεξα!!!!

Μην ακούτε κανέναν και τιποτα! Ευτυχως μια φίλη μου μαία με βοήθησε πολυ ψυχολογικά και ο άντρας μου με υποστήριξε πολυ κ αυτο μέτρησε! Γιατι άκουσα κ την ατάκα απο την πεθερά μου "μπορεί το γαλα σου να μην ειναι θρεπτικό"...

Έλεος δλδ!!!!τελος πάντων παίρνω τα πάνω μου σιγα σιγα κ συνεχίζω!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!!ενα καλο κ ηρεμο σκ να εχουμε!!!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!!!οι κοιλιτσες τι λενε;;;!!!!

Κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα!!! Βαλεντινακι Πολυχρόνη κοπέλα μου κ οτι καλύτερο σου εύχομαι! Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!

Σπυριδουλα μου εχεις δίκιο ετσι την πάτησα κ εγω στην κόρη μου, "δεν εχεις γαλα,δε χορταινει το παιδι κ διάφορα αλλα τέτοια να μην πω τι, και δε θηλαζα ουτε 30 μέρες!!!!

Konna μου το νορμαλ μου στον αιματοκρίτη ειναι το πολυ 32. Μπήκα χειρουργείο με 29 και βγήκα με 19. Έχασα πολυ αίμα,μεγαλο μωρο μεγάλος πλακούντας και κακή προηγούμενη τομή μου ισοπέδωσαν το σύστημα....

Τα νεότερα μας ειναι κάπως καλύτερα.

Η χθεσινή αιμοληψία του μικρού έδειξε πιο χαμηλή τιμη του ικτερου,εξάλλου καθε μερα που περνάει,το φυσιολογικό όριο ανεβαίνει οποτε παμε καλύτερα. Τον έντυσα και καλα καλα κ τον πήγα βόλτα το πρωι με τη λιακάδα,κ αφου τα νέα ηταν ευχάριστα παρατήρησα κ εγω οτι σα να εχω πιο πολυ γαλα... Το εχω πάρει κ πολυ ζεστά αλλα κ με πολυ πείσμα απο πριν κάν γεννήσω κ θα θηλασω οτι κ αν λένε!!!! Σημερα κάτσαμε πιο πολλές ωρες για να του κοψω σιγα σιγα τη σκόνη που αναγκάστηκα να του δωσω στο νοσοκομείο με τον βλάκα που έμπλεξα!!!!

Μην ακούτε κανέναν και τιποτα! Ευτυχως μια φίλη μου μαία με βοήθησε πολυ ψυχολογικά και ο άντρας μου με υποστήριξε πολυ κ αυτο μέτρησε! Γιατι άκουσα κ την ατάκα απο την πεθερά μου "μπορεί το γαλα σου να μην ειναι θρεπτικό"...

Έλεος δλδ!!!!τελος πάντων παίρνω τα πάνω μου σιγα σιγα κ συνεχίζω!!!!

μαρακι μου συριανο, κανεις την καλυτερη δουλεια!!!!δεν ακους κανενα, μονο οποιον ξερει πραγματικα, σαν τη φιλη σου την μαια!!!!!πολυ σημαντικο να θηλασεις, εχεις θεληση κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!!Μην αγχωνεσαι!!!!το γαλα σου ειναι θρεπτικοτατο, απλα η πεθερα σου κατι επρεπε να πει κ αυτη!!!!!!ειπαμε ολοι γινονται ειδημονες σε τετοιες περιπτωσεις!!!!!πεισμα, εμπιστοσυνη στο σωμα σου κ το μωρο σου κ ολα θα πανε τελεια!!!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!

τζωρτζια μου τις σερβιετες που πηρες σου της συστησε καποια κοπελα;;;ειναι δοκιμασμενες;;;οσο για τη ροη κοριτσια δεν εχει καμια σχεση με την περιοδο, μην μπερδευεστε!!!!ουτε κραταει τοσο λιγο (5-7 μερες)..

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Ομορφες Μανουλες.. !!

Καλο Σκ να εχουμε.. και ηρεμο πανω απο ολα..!!

εγω σημερα εχω πονακια περιοδου και κανω και λιγα πετρωματα.. μαλλον εχτες το παρατραβηξα.. ή σημερα το πρωι που φωναζα.. αυτα τα παιδια ωρες ωρες δεν αντεχονται.. δεν βοηθανε καθολου, εχουνξεφυγει, δεν ακουνε και με γραφουν.. !!! πλεον ειπα οτι σταματαω να δινω σημασια.. δεν θα γινω εγω τρελη..!!!

τζωρτζια μου τις σερβιετες που πηρες σου της συστησε καποια κοπελα;;;ειναι δοκιμασμενες;;;οσο για τη ροη κοριτσια δεν εχει καμια σχεση με την περιοδο, μην μπερδευεστε!!!!ουτε κραταει τοσο λιγο (5-7 μερες)..

Σπυριδουλα μου ,μου τις συστησε μια φιλη μου που ειναι Μαια..και η ξαδελφη μου.. !!! τα λοχια κρατανε παρααα πολυ μεχρι και 40 μερες.. απλα μετα την βδομαδα ειναι σαν περιοδο.. Σωστα..?? ετσι εχω καταλαβει

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα Ομορφες Μανουλες.. !!

Καλο Σκ να εχουμε.. και ηρεμο πανω απο ολα..!!

εγω σημερα εχω πονακια περιοδου και κανω και λιγα πετρωματα.. μαλλον εχτες το παρατραβηξα.. ή σημερα το πρωι που φωναζα.. αυτα τα παιδια ωρες ωρες δεν αντεχονται.. δεν βοηθανε καθολου, εχουνξεφυγει, δεν ακουνε και με γραφουν.. !!! πλεον ειπα οτι σταματαω να δινω σημασια.. δεν θα γινω εγω τρελη..!!!

Σπυριδουλα μου ,μου τις συστησε μια φιλη μου που ειναι Μαια..και η ξαδελφη μου.. !!! τα λοχια κρατανε παρααα πολυ μεχρι και 40 μερες.. απλα μετα την βδομαδα ειναι σαν περιοδο.. Σωστα..?? ετσι εχω καταλαβει

καλημερα κουκλα μου!!!αρχικα οντως μη δινεις σημασια!!!οσο φωναζεις τοσο θα κανουν αταξιες για να τα μαλωνεις...ετσι νιωθουν οτι τους δινεις σημασια...σταματα τις φωνες κ θα δεις αλλα παιδια...απλα θελει υπομονη!!!!

αυτες τις σερβιετες ελεγα να παρω κ γω....τα λοχεια κρατανε μεχρι 40+μερες...εμενα μου ειχαν κρατησει 60!!!!!!!!τις πρωτες 20μερες ειχα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΙΜΑ...μετα σαν της περιοδου...αλλα μην σας τρομαζω κ στην περιοδο σκεψου οτι εχω μεγαλη ροη....θελω της νυχτας πρωι-βραδυ...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κοριτσια καλημερα!πως ειστε ?οι κοιλιτσες σας?να σας ρωτησω ... απο χθες βλεπω οτι τα υγρα μου εχουν αρχισει ελαχιστα και σκουραινουν ... σημαινει κατι?δεν ειναι καφε .ειναι κιτρινα ενω ηταν λαχανι και ασπρα .

Κοριτσια καλημερα!πως ειστε ?οι κοιλιτσες σας?να σας ρωτησω ... απο χθες βλεπω οτι τα υγρα μου εχουν αρχισει ελαχιστα και σκουραινουν ... σημαινει κατι?δεν ειναι καφε .ειναι κιτρινα ενω ηταν λαχανι και ασπρα .

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι;;;!!!!παρε τον γιατρο σου αμεσως, να δεις τι θα σου πει....κ πες μας κ μας....εχεις μπει στο μηνα σου;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

πηρα τον γιατρο αλλα μου ειπε οτι αφουδεν εχω φαγουρα η τσουξιμο ειναι ολα καλα.απλα ειναι πιο πολλα και αλλαζουν απο τις ορμονες..αφου μπηκα στο μηνα μου ...!!!ολα καλα λοιπον ...

Ολες Μας Ιωαννα μου.. εγω να δεις ποσο κουραστηκα.. δεν μπορω να κανω τιποτα και εχω σαλταρει.. μονο πλεκω και καθομαι στον υπολογιστη..!!!

Φωτογραφιεςςς...??? ποτε θα μας ανεβασεις...???

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου καλο σ/κ να εχετε! Εχουμε πεσει με τα μουτρα στο θηλασμο κ το κινητο μου δε λεει να φορτωσει το φορουμ οποτε ο χρονος ειναι περιορισμενος για να κατσω στον υπολογιστη. Αν παλι μου κανει τη χαρη το κινητο θα σας γραφω απο εκει φυσικα.

Εμεις οσο παμε κ καλυτερευουμε, θηλαζουμε περισσοτερο κ προβλεπω συντομα αυτο το λιγο συμπληρωματακι μετα απο καθε γευμα που τωρα εχει ηδη παει στο γευμα-παρα-γευμα, να γινει οριστικα παρελθον!

Καπου ειδα που γραφατε για σερβιετες, εγω να σας πω μονο το εξης:

Στο νοσοκομειο στην κορη μου δε μου δωσανε τπτ, εδω μου βαζανε κατι τεραστιες πανες τις 3 πρωτες μερες -περιττο να σας πω οτι επαιρνα φωτια βεβαια απο τη ζεστη, τι τραβανε τα μωρα μας με τις πανες σκεφτομουν....

Μετα οταν πλεον βγηκε ο καθετηρας -στην περιπτωση της καισαρικης παντα- εβαλα δικα μου εσωρουχα κ κανονικες σερβιετες σαν αυτες που φορουσα σε περιοδο,δεν ειχα πολυ αιμα ομως. Αλλα! Υπαρχει ενα αλλα! Απο την μερα που ξεκινησα να θηλαζω πολυ εντατικα τον μικρο, το αιμα αυξηθηκε αρκετα μπορω να πω, σε σχεση με οταν γεννησα τη μικρη μου, που η ροη σταματησε πολυ γρηγορα αλλα ουσιαστικα απλα αργουσα πολυ να "καθαρισω" γιατι δεν την θηλασα οιυτε 30 μερες. Οποτε καντε τους υπολογισμους σας αναλογα την περιπτωση. ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...