Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

ααα ξεχασααα... αιμοραιδες εχω και εγω... μεχρι πριν κανενα διμηνο ειχα απλα δυκιλιοτητα.. τωρα 2 μηνες εχουν βγει εξω.. δυστυχως δεν γινονται και πολλ!! η γιατρος που μου ειπε καθε φορα που παω τουαλετα να πλενομαι καλα η τουλαχιστον ν ειμαι καπου που δεν γινετε.. να εχω μωρομαντιλα να σκουπιζομαι καλα.. ποτε χαρτι... μετα απο το πλυσιμο-σκουπισμα να βαζω ελαιολαδο η αμυγδαλελαιο.. και να τις σπρωχνω προς τα μεσα... (συγνωμη για τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες...!!

ευτηχως αιμα δεν βγαζουν εμενα τουλαχιστον και ετσι τωρα δυο βδομαδες που το κανω με εχει βοηθησει πολυ.. ασε που παω και ποιο ευκολα τουαλετα..!! χωρις πονο.. !!

επισης βρηκα ο κολπο.. ανα 2 μερες τρωω 4-5 πορτοκαλια μαζεμενα.. και ετσι παωωω τουαλετα ευκολα..!!

Ομοιοπαθούσα..:( Με πιάνει κρύος ιδρώτας κάθε φορά.

Πάντως σήμερα που πήγα στον γιατρό (μια χαρά είμαστε - 1800γρ) και του το είπα μου είπε πλύσεις με κρύο νερό μετά και κάθε μέρα να πίνω μια κουταλιά ντουφαλακ για να μην ζορίζεται το έντερο παραπάνω. Πάντως τις δυο τελευταίες φορές είδα διαφορά με τα παντζάρια που έφαγα!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις ηρθαμε απ το γιατρο

ολα καλα αλλα ειμαστε λιγο αδυνατες 1450

ο γυναικολογος λεει μια φορα τη βδομαδα να σαβουρωνω:)

Ξέρεις κάτι; Μην αγχώνεσαι. Το σημαντικό είναι να μην υπάρχει πρόβλημα αιμάτωσης ώστε να τρέφεται σωστά. Άλλωστε οι μετρήσεις δεν είναι απόλυτα ακριβείς, έχουν απόκλιση. Την κόρη μου την γέννησα μεγαλύτερη απ΄ ό,τι την έβγαζε ο υπέρηχος μέχρι την τελευταία στιγμή! Και στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι να γεννηθεί γερό μωράκι!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα όμορφες μανούλες!!! Τι κάνετε;;; Εμείς βγήκαμε απο το νοσοκομείο με το ζόρι κ με πολυ περιπέτεια! Εμενα με άφησαν με αιματοκρίτη 27 και μπόλικα χάπια. Ο μικρος μετά απο μια μέρα φωτοθεραπεια για τον ικτερο τον άφησαν κ αυτόν στο οριο.εκτοτε βέβαια καθε μερα πηγαίνουμε πέρα δώθε να του παίρνουν αίμα να δούμε που βρίσκεται γτ ναι μεν ειναι κάτω απο το όριο στο να μπει πάλι στη λάμπα αλλα ειναι πιο πάνω απο τις φυσιολογικές τιμές.θελω να τον θηλασω κ δε ξερω τι να κάνω,απο τη μια μου λένε οτι δε φτάνει το δικό μου κ χάνει υγρά κ γι 'αυτό δε πέφτει κ να του δωσω ξένο κ απο την άλλη μου λένε να τον θηλαζω συνέχεια εφόσον δε χάνει βάρος κ θα φτιάξει.οταν όμως το βλεπω το καημενο κίτρινο κ ταλαιπωρείται να τραβάει κ απο το στήθος το λυπάμαι! Ο γιατρός με είχε πρήξει απο τη δεύτερη μερα να του δωσω ξένο αντί να μου πει να τον εχω πιο πολυ ωρα στο στήθος!!!! Χάνει βαρος και χάνει βαρος και μας επρηξε με ενα βαρος!εντελως τυχαία βέβαια μας συστήνει μια μονο συγκεκριμένη εταιρεία για κρέμες,απορρυπαντικά και διάφορα συναφή,και οταν μας έφερε κ γαλα στο νοσοκομείο για να του δωσω συμπλήρωμα τελικα,πάλι της ίδιας εταιρείας ήτανε!!!!

Εντελως τυχαία! Κ φυσικά ήρθα κ πετρωσα κ εγω που με είχε τρομοκρατησει οτι το παιδι πεινάει κ δε τον έβαζα συχνά στο στήθος κ ο μικρος καλομαθε και μετά το μισάωρο ψάχνει το μπιμπερο που τον βολευει φυσικά!.....

Εχω σαλταρει σας λεω κ ακομα άκρη δεν εχω βγάλει!!!!!

Πάντως η Πατσούρου στο βιβλίο της για τον θηλασμό λέει πως ο ίκτερος σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λόγο διακοπής του θηλασμού. Συνέχισε και μην ακούς κανέναν. Ο γιατρός είναι φως φανάρι πως τα παίρνει από την συγκεκριμένη εταιρεία. Ντροπή τους!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαράσταση! Το παλεύω πραγματικά πολυ δε με νοιάζει να κάτσω ωρες να θηλαζω φτάνει να ξερω οτι το μωρο μου τρέφεται κ ειναι καλα. Πάντως βαρος δε χάσαμε,τις δυο μέρες που ειμαστε σπίτι κ τον θηλαζω κ του δίνω ελάχιστο συμπλήρωμα μονο κ μονο για την ανασφάλεια που μου προκάλεσαν...

Σταυρουλα μου κάτι καναμε,εχω παει στα 27 κ προσπαθώ με το φάρμακο κ το φαγητό να το ανεβάσω οσο γίνεται....

Εχω μονο μια "φοβια" μήπως αυτο που με κάνει να θελω να θηλαζω ειναι πείσμα κ οχι ένστικτο. Με εκανε ο ηλίθιος να εχω ενοχές!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ομορφα καλημερα!τι μου κανετε?

Εγω στο σεμιναριο που εκανα χθες γισ το θηλασμο λεει πως σε καμια περιπτωση δε πρεπει ν σκουμε τους γιατρους κ να μη θηλασουμε γιατι εχει καποιο θεμα το μωρο μας . Ακομα κ οταν ειμαστε αρρωστες θηλαζουμε κ περνουν αντισωματα στο μωρακι μας . Επισηε πως δε γινετσι να σου κοπει το γαλα για οποιονδηποτε αλλο λογο εκτος αν δε βαζεις το μωρο στο στηθος σου κ σταματησει το "ζητηση-προσφορα". Μην τους ακουτε ...πολλοι ειναι οι γιατροι που δρ γνωριζουν το θεμα του θηλασμου .οποτε μην αγχωνεστε . Δινετε στα μωρακια σας οσο περισσοτερο μητρικο γαλα μπορειτε και οσο συχνα το ζητουν .μονο καλο τους κανει .

Εγω πιο πολυ γι αυτο θα κανω rooming in. Για να ξερω πως μονο δικο μου γαλα θα πινει . Αν και νομιζω πως εμπιστευομαι το Γαια. Αληθεια που γεννατε η που γεννησατε?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Κατι μου λεει πως θα ερθει νωριτερα απο τις 21/3 που μου εδωσε πητ ο γιατρος . Αλλα γι αυτο τη πητ . Αλλιως θα την ελεγαν ητ .

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;

ιωαννα μου καλως ηρθες!!!!περασατε ομορφα, ετσι;;;!!!που πηγατε;;;!!!!

ελενιτσα μου, μια χαρα η μικρη σου!!!!

μαρακι μου κρητικο, μια απο τα ιδια κ για σενα!!!!

σταυρουλα μου, πως εισαι σημερα;;;

βαλεντινη μου εσυ;;;!!!!

konna μην αγχωνεσαι!!!!θα γυρισει η μικρη σου!!!εχει χρονο!!!!]

τζωρτζια μου καλα εκανες κ επιστρατευσες ολο το σοι για τις δουλειες!!!!εσυ ειπαμε ΤΙΠΟΤΑ!!!!κ η μικρη σου μια χαρα απο βαρος!!!!

Καλησπέρα όμορφες μανούλες!!! Τι κάνετε;;; Εμείς βγήκαμε απο το νοσοκομείο με το ζόρι κ με πολυ περιπέτεια! Εμενα με άφησαν με αιματοκρίτη 27 και μπόλικα χάπια. Ο μικρος μετά απο μια μέρα φωτοθεραπεια για τον ικτερο τον άφησαν κ αυτόν στο οριο.εκτοτε βέβαια καθε μερα πηγαίνουμε πέρα δώθε να του παίρνουν αίμα να δούμε που βρίσκεται γτ ναι μεν ειναι κάτω απο το όριο στο να μπει πάλι στη λάμπα αλλα ειναι πιο πάνω απο τις φυσιολογικές τιμές.θελω να τον θηλασω κ δε ξερω τι να κάνω,απο τη μια μου λένε οτι δε φτάνει το δικό μου κ χάνει υγρά κ γι 'αυτό δε πέφτει κ να του δωσω ξένο κ απο την άλλη μου λένε να τον θηλαζω συνέχεια εφόσον δε χάνει βάρος κ θα φτιάξει.οταν όμως το βλεπω το καημενο κίτρινο κ ταλαιπωρείται να τραβάει κ απο το στήθος το λυπάμαι! Ο γιατρός με είχε πρήξει απο τη δεύτερη μερα να του δωσω ξένο αντί να μου πει να τον εχω πιο πολυ ωρα στο στήθος!!!! Χάνει βαρος και χάνει βαρος και μας επρηξε με ενα βαρος!εντελως τυχαία βέβαια μας συστήνει μια μονο συγκεκριμένη εταιρεία για κρέμες,απορρυπαντικά και διάφορα συναφή,και οταν μας έφερε κ γαλα στο νοσοκομείο για να του δωσω συμπλήρωμα τελικα,πάλι της ίδιας εταιρείας ήτανε!!!!

Εντελως τυχαία! Κ φυσικά ήρθα κ πετρωσα κ εγω που με είχε τρομοκρατησει οτι το παιδι πεινάει κ δε τον έβαζα συχνά στο στήθος κ ο μικρος καλομαθε και μετά το μισάωρο ψάχνει το μπιμπερο που τον βολευει φυσικά!.....

Εχω σαλταρει σας λεω κ ακομα άκρη δεν εχω βγάλει!!!!!

κοριτσακι μου γλυκο, μην ακους κανεναν, ουτε τον παιδιατρο, ειδικα αν πιστευεις οτι τα "παιρνει"...οταν εχει ικτερο το μωρο, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις το μωρο ΜΟΝΙΜΩΣ επανω στο στηθος σου...ακομα κ να το ξυπνας στο 2ωρο για να θηλασει, επειδη ειναι φυσικο λογω της χολεριθρινης να ειναι νωθρο....μην δινεις ξενο, θα "μπερδευτει" κ μετα θα αποθηλασει νωρις κ χωρις λογω...επισης να ξερεις οτι ενα μωρο που θηλαζει μπορει κ να ριξει τον ικτερο μετα απο 2μηνες.....στα λεω γιατι στο γιο μου αυτες τις μ@#@$%$@ ακουγα κ δεν θηλασα, ενω ειχα πολυ γαλα κ το μωρο μια χαρα επιασε απο την αρχη το στηθος κ επειδη πιστεψα ολα αυτα δεν τον θηλασα.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Χρόνια μας πολλά! Βαλεντινα εχεις και ονομαστικη εορτη οποτε διπλα χρονια πολλα σε εσενα!!!

DMS2310 συμφωνω απόλυτα με τα κοριτσια,να θηλαζεις όσο περισσοτερο μπορεις. Ο θηλασμός μονο καλό κανει στα μωρακια και ειδικα στα μωρακια που αρρωσταινουν γιατι παιρνουν αντισωματα από το γάλα της μαμας αλλα και όσο πιο πολυ σε νιωθει τόσο πιο γρηγορα θα γινει καλά! Ο αιματοκριτης σου γιατι επεσε τόσο πολύ? Δηλαδη αν σε αφήσαν με 27 πόσο είχες μετα την καισαρική?

Αχ κοριτσια μακαρι να γυρισει η μπεμπούλα μου αλλα και να μην γυρισει τι να κανουμε! Φοβομουν τον τοκετό, τωρα φοβαμαι το μετα της καισαρικής που θα ειμαι με όρο και καθετηρα και κτλ κτλ! Ουφ και δεν ξερω και τι θα γινει τελικα! Θα γυρισει η δεν θα γυρισει?Φυσιολογικος η καισαρικη? Παντως χθες και σημερα ξαπλωσα με 2 μαξιλαρια κατω από την λεκανη μου και η μπεμπούλα τρελαθηκε και τις 2 φορές! Κουνιόταν σαν τρελη. Κουνουσε δηλαδη το πωπουδακι της παρα πολυ!!! Μπορω να πω σχεδον με σιγουρια ότι το πιανω το πωπουδακι της, λίγο πανω από το ηβικό οστό μου. Κουνιοταν κουνιοταν αλλα τιποτα ακομα με το πωπουδακι κατω ειναι. Και της μιλουσα γιατι στεναχωριομουν μηπως ζοριζεται η καημενουλα μου παλευοντας να στριψει. Οποτε της ειπα ότι δεν πειραζει μωρό μου, μην ζοριζεσαι! Δεν αντεχω ούτε την σκεψη ότι παλευει να γυρισει, ότι ειναι να γινει ας γινει αρκει να μην μου ταλαιπωρηθει. Λετε να εχει σφηνωσει το πωπουδακι της εκει κατω?

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Μανουλες μου Καλησπερααα....

κουραστηκα σημερα.. αν και δεν εκανα τιποτα το ιδιαιτερο.. απλα επειδη ημουν ορθια...!!!

αχχχ ειμαι πολυυ χαρουμενη... ολα ειναι ετοιμα και σιδερωμενα.. μα ολααα... μου τα εφτιαξαν ολα.... καθαρισαμε και το σπιτι.. αλλαξαμε και στρωση , βαλαμε τα λευκα, ωστε να μην τα ξαναλλαζω... !!! αλλωστε δεν λερωνονται... !!!

γενικα τωρα εχει μεινει να τα βαλιτσωσω.. !!!

πηρα και τις γενικες του μηνα.. τελικα πρεπει να ειμαι η μονη εγκυος που εχω αιματοκριτη 37 και ειμαι στον 8ο/.. χα χα χα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοριτσακια μου, τι κανετε????? κοιλιτσεσ??!!!!!!!!!!! πριν εγραφα για καθε μια χοριστα, αλλα εκανα μια μ@λ@κια και σβηστηκαν ολα.........:(:(:(:(:( δεν εχω δυναμη να το ξανακανω!!!!!Για το θηλασμο συμφωνω και γω με τα κοριτσια!!!!!!!!!!!!και με θηλαστο να το βγαζεισ, καλο θα κανει!!! εγω κοριτσια ιεμαι καλα... εκανα πολλα χιλιομετρα στα μαγαζια με την μανουλα μου.. και βρηκα στο ζαρα κατι ζιπουνακια που ξεκουμπονουν απο πανω μεχρι κατω, και πηρα 6..... σε διαφορα νουμερα!!!!!!!!ειναι πολυ βολικα αυτα!!!τωρα σηγουρα θα ξεχασω καμια απο σασ...:confused::confused::confused: Μαρακι, περαστηκα σε σενα και το μπεμπακο σου.... εγω πηρα σημερα τησ απαντησεισ απο την καλληεργια, και ειναι καθαρα ολα.... τα δε ο γιατροσ και μου πε οτι ειναι κανονικο να εχω τωρα τοοοοσα υγρα..... βαζω μονιμοσ σερβιετακια, και καθε δυο ωρεσ θελουν αλλαγμα...αστα..:mad::mad:

Για να ανεβασεισ φωτο, πασ εκει που γραφεισ μηνυμα, πασ στο συνδετηρα διπλα στην φατσουλα και ανεβαζεισ απο κει, απλα δεσ να ειναι σοστο το μεγεθοσ τησ φωτο.... περημενω να το δω...!!!!!!!!!!!Ευχαρηστω για τα χρονια πολλα!!!!!!!!σασ φιλω ολεσ!!!!!!!!!

βαλεντινη μου, 1000 συγνωμη!!!!!ξεχασα να σου ευχηθω χρονια σου πολλα κοπελα μου!!!!παντα χαρουμενη κ ευτυχισμενη!!!!με το καλο να κρατησεις τον αντρα της ζωης σου αγκαλια!!!!!!

φιλακια πολλα

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

βαλεντινα μου χρονια σου πολλα κοριτσακι μου με το καλο κ το αντρακι σου και σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου πραγματικα!να εισαι γερη παντα γιατι σε χρειαζεται το μικρο σου και παντα δυναμη ψυχικα !να μη σε ριχνει τιποτα και να κοιτας εσενα και το μικρο σου ζουζουνακι να ειστε καλα ..μονο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...