Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Ολαααα ετοιμααα... Επλυνα ολαααα τα ρουχααα.. 3 πλυντηρια εβαλα .. πω πω... τελειοοο...!!!!!!

τωρα απλα πρεπει να στεγνωσουν και να σιδερωθουν...!!!! σημερα το βραδυ,θα τελειωσω και με το παιδικο... και μενει μετα μονο στο στρωμα να ερθει του μονου κρεβατιου... !!! αχχχ τι ομορφα... !!! τι ωραια...!!!

Κι εγώ αυτή την εβδομάδα τελείωσα με τα ρούχα. Αλλά τα σιδέρωσε η μανούλα μου η γλυκιά! Έτοιμα όλα στην ντουλάπα της. Πλύναμε και σιδερώσαμε και τα πυτζαμάκια που αγόρασα για το μαιευτήριο! Τώρα σιγά σιγά πάμε για βαλίτσα ναι;:P:p

Α και επιτέλους είμαι καλύτερα. Βήχω πολύ αραιά!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.....γενικά σήμερα δεν είναι καλή μέρα.....ο γιος μου εκτός από υγρό στο τύμπανο και ωτίτιδα ανιχνεύτηκε ότι έχει πρόβλημα στο νεύρο και τον κοχλία και θα τον παρακολουθούμε...χώρια το άσθμα του και η αλλεργική ρινίτιδα που έχει και παίρνει μια σακούλα φάρμακα...και μη χειρότερα!

Υπομονη κοριτσι μου... υγρα τετοια που λεσ εχω και γω πολλα, και καναμε μια καλλιεργια, την παρασκευη περιμενω αποτελεσματα...εγω τωρα γυρισα απο το γιατρο... λιπον... η διαστολι 0,5 στασημη απο προχθεσ... θα με ξαναδει την παρασκευη μαζι με τα αποτελεσματα τησ καλλιεργιασ.... ο μικροσ μου ειναι 3 κιλα τορα.....αυτα ειναι τα νεα μου....

Βαλεντίνα μου στο γιο μου μόλις μπήκα στον ένατο είχα διαστολή 2 και τελικα γέννησα 39 εβδομάδων ακριβώς.....μπορεί να περάσουν και δύο εβδομάδες και ακόμα η διαστολή να μείνει στάσιμη, για αυτό μην ανυσυχείς........

Μήπως γενικά έχεις πολλές μέρες να ενεργηθείς και κάνει συσπάσεις και το έντερο; Αν ναι, πάρε μια δυο κουταλιές ντουφαλακ για να ανακουφιστείς. Είναι πολύ ήπιο ηπακτικό. Προσπάθησε δε να είσαι ξεκούραστη αν κ δύσκολο το κόβω..:( ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Κορίτσι μου γλυκό, όχι δεν έχω θέμα με το έντερο, μάλιστα από εχθές έχω πάει πολλές φορές τουαλέτα........Συσπάσεις έχω από τον 5ο μήνα, απλά σήμερα είναι πολλές και ανυπόφορες...μπορεί να είναι και από την ένταση...ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα......

Καλό βράδυ κοριτσάκια........

Κ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!Τι κανετε? Εγω προσπαθω να μην πολυσκεφτομαι και οτι ειναι να γινει θα γινει. Αν η μπεμπα μας βολευτηκε με το ποπουδακι τι να κανουμε,χαλαλι της!

Σπυριδουλα μου δεν σε παρεξηγώ καθολου! Και εγω το ιδιο αντεδρασα οταν ανεφερε την καισαρικη. Μα μολις τωρα μπαινω στον μηνα μου!!!! Θα την περιμενουμε ειπε μεχρι τελος Φλεβαρη και μετα θα κανονισουμε τι θα κανουμε. Τελος Φλεβαρη θα ειμαι σχεδον 39 εβδομαδων, αν ακομα ειναι αναποδα δεν νομιζω οτι εχουμε πιθανοτητες πια! Παντως και σημερα την νιωθω οτι ειναι με το κεφαλι πανω. Τελοσπαντων ας κανει οτι θελει η μπεμπα μου!

Κοριτσια για σεξ δεν το συζηταμε καν,αφηστε το! Ο αντρουλης μου απο τοτε που ειδε την κοιλια να κουνιεται δεν πλησιαζει εκει μεσα ουτε για αστειο!χιχιχι! Με την μπεμπα μου εκει!!!Αποκλειεται λεει!!!

Βαλεντινα μου χαιρομαι που πια εισαι χαρουμενη και θα πας να γεννησεις πιο ξενοιαστη! Οντως μπορει να κανει μερες να προχωρησει η διαστολη, οταν ειναι η ωρα θα γινει απο μονο του!

Σταυρούλα περαστικα στον γιοκα σου και στον αντρουλη σου! Ολα μαζεμενα σου ηρθαν κοριτσι μου! Όλα καλα θα πανε ομως θα δεις.Οι συσπασεις μπορει να ειναι πιο εντονες και επειδη εισαι ανησυχη τωρα με τα τελευταια που συμβαινουν.

Φιλακια σε ολες!!!

tt193766.aspx

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε;;;

Σταυρουλα μου περαστικα στον γιο σου και στον αντρα σου...

Ευχομαι να σας πανε ολα καλα και να ηρεμησετε επιτελους...

Βαλεντινακι μου χαιρομαι που ολα πανε μια χαρα με το συζυγο!!!!

Σπυριδουλα μου τι κανεις;;;

Κοννα οπως και να ερθει η μικρη χαλαλι της....Και η δικια μου με τον πωπο ειναι αλλα εγω ειμαι σε πολυ μικροτερη εβδομαδα απο εσενα...

Ας βγουν οπως θελουν αρκει να εχουν την υγεια τους!

Στα δικα μου τωρα:

Εχθες πηρα τηλ τον γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομειο για να δω ποτε μπορει να κανουμε εναν υπερηχο...

Ετυχε και εφημερευε οποτε μου ειπε να παω...

Η μικρη ειναι οκ στις μετρησεις της...

Το βαρος της ειναι 850γρ μια χαρα μας ειπε ο γιατρος αλλα εγω φοβαμαι οτι ειναι πολυ μικρουλα......

Ειναι τωρα και 2-3 μερες που δεν ειναι τοσο ζωηρη και αγχωνομαι...

Βεβαια ο πλακουντας και ο ομφαλιος αιματωνονται μια χαρα...

Οι παλμοι μας ειναι στους 150/λεπτο...

Ολα καλα τα βρηκε!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημερα κοριτσια πως ειστε?

να σας ρωτησω για την κλινικη θα παρετε σερβιετες?εμενα μου παν να παρω

πανες βρακακι για το πρωτο 4ημερο

α δε σας ειπα εβγαλα κ αιμοροιδες:(

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπριτσια!!!!Τι κανετε??? Σταυρουλα μου, περαστικα στα αντρακια σου!!!!!ευχομαι να εισαι πιο καλα σημερα!!! για την διαστολη μου ειπε το ιδιο και ο γιατροσ...

Κοννα, τι να πω για το σεξ.... εμεισ τωρα το σταματησαμε λογο τησ διαστολησ....δωκημαστε τησ εναλακτηκεσ μεθοδουσ...:D:D:D

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε;;;

Κοριτσι μου, αφου ο γιατροσ τα βρησκει μιαχαρα ολα, τοτε τι αγχονεσαι????και συ εχεισ ακομα πολυ περιθοριο για να γυρισει, δωκημασε να κανεισ ασκησεισ απ το σαιτ που εβαλα προχθεσ....Καλαη επιτυχια!!!

Να εχουμε καλη μερα ολεσ!!! αν και δεν ειναι σημερα τοσο ηληολουστη οπωσ χθεσ.....φιλακια πολλα!!!

Καλημερα κοπριτσια!!!!Τι κανετε??? Σταυρουλα μου, περαστικα στα αντρακια σου!!!!!ευχομαι να εισαι πιο καλα σημερα!!! για την διαστολη μου ειπε το ιδιο και ο γιατροσ...

Κοννα, τι να πω για το σεξ.... εμεισ τωρα το σταματησαμε λογο τησ διαστολησ....δωκημαστε τησ εναλακτηκεσ μεθοδουσ...:D:D:D

Κοριτσι μου, αφου ο γιατροσ τα βρησκει μιαχαρα ολα, τοτε τι αγχονεσαι????και συ εχεισ ακομα πολυ περιθοριο για να γυρισει, δωκημασε να κανεισ ασκησεισ απ το σαιτ που εβαλα προχθεσ....Καλαη επιτυχια!!!

Να εχουμε καλη μερα ολεσ!!! αν και δεν ειναι σημερα τοσο ηληολουστη οπωσ χθεσ.....φιλακια πολλα!!!

Ελα μου ντε;;;

Γιατι ειμαι υστερικη ενω ολα τα βρισκει καλα;;;

Ποτε μου δεν περιμενα οτι θα ειμαι ΤΟΣΟ αγχωτικη....

Ναι σημερα εχει συννεφια και στο Ρεθυμνακι μας αλλα δεν κανει κρυο...

Ειναι γλυκος ο καιρος!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα κουκλα!!! Μην παρεισ τα βρακακια τησ τενα, καλυτερα μιασ χρισησ και σερβιετεσ τησ τενα 5 η 6 σταγωνεσ... θα σου δωσουν συμβουλεσ στα βρεφικα πολυκαταστηματα.... ηδικα που λεσ οτι εβγαλεσ αιμοραιδεσ... αυτεσ ειναι σαν παμπερσ που λεσ...:tongue::tongue::tongue: Για τησ αιμοραιδεσ μετα απο τουαλετα πλυσημο με παγωμενο νερο και λαδακι.... ο αντρασ μου τησ εχει χρονια... και θελει πολεσ σαλατεσ και φρουτα, οχι σαλτσεσ και καυτερα...πονανε ρε μαμοτο....:-(:sad::-( περαστηκα σου κοριτσι μου...

Ελα μου ντε;;;

Γιατι ειμαι υστερικη ενω ολα τα βρισκει καλα;;;

Ποτε μου δεν περιμενα οτι θα ειμαι ΤΟΣΟ αγχωτικη....

Ναι σημερα εχει συννεφια και στο Ρεθυμνακι μας αλλα δεν κανει κρυο...

Ειναι γλυκος ο καιρος!

Και δω γλυκοσ ειναι, αλλα χθεσ ητανε καλοκαιρι!!!!

μανουλες και κοιλιτσες καλημερα !

να σας ζησουν τα αγγελουδακια σας! να εχουν παντα υγεια και τυχη στη ζωη τους.

τι μου κανετε?πως ειναι οι κοιλιτσες μας?

εγω πηγα ταξιδακι του μελιτος και ηταν υπεροχα!πιο υπεροχα δε γινεται! και ρομαντικα και χειμωνιατικα!αφηστε που εφαγα τα πιο νοστιμα παιδακαι της ζωης μου!γυρισα τη κυριακη .τη δευτερα ηρθαν τα πραγματα της μικρης και το δωματιο της ειναι ετοιμο.μονο οι κουρτινες λειπουν .εχω παρει δαντελα για κουρτινα αλλα θελω και κατι πιο χοντρο απο κανω για να την κανω διπλη.το δωματιο ειναι πολυ ωραιο.και το καροτσακι μας πολυ βολικο.

αυτα τα νεα μου .συγγνωμη που δε εγραφα αλλα μας εφαγαν οι δουλειες με τον αντρα μου.

για πειτε μου σε πιο μαιευτηριο θα γεννησε η γεννησατε οι ηδη μανουλες?

και οι μανουλες που γεννησαν ..τελικα οντως το καταλαβαινεις οταν ειναι να γεννησεις χωρις αμφοβολιες?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα Μανουλες μουυυυ ομορφες και γλυκιες... !!!!!! τι μου κανετε σηεμρααα...??? εμεις Ειμαστε τελειααα...

Πηγαμε σημερα για τις γενικες του μηνα, και πηγαμε και στην γιατρο μας...!!!

Φτασαμε τα 2 κιλα παρακαλω... ειμαστε παρα πολυ καλα ειπε η γιατρος μας.. ολα αιματωνονται τελεια.. και ο τραχηλος εχει παρει 2 χιλιοστα πανω.. !! βεβαια.. συνεχιζουμε με ξεκουραση και vasclor.. μονο που ο τραχηλος ειναι μαλακος.. !!!

αυτο που με ανησυχησε εμενα ειναι οτι ο πλακουντας ειναι GD II.. η γιατρος δεν το σχολιασε.. και εγω το ειδα οταν ηρθα σπιτι...!!!

Κι εγώ αυτή την εβδομάδα τελείωσα με τα ρούχα. Αλλά τα σιδέρωσε η μανούλα μου η γλυκιά! Έτοιμα όλα στην ντουλάπα της. Πλύναμε και σιδερώσαμε και τα πυτζαμάκια που αγόρασα για το μαιευτήριο! Τώρα σιγά σιγά πάμε για βαλίτσα ναι;:P:p

Α και επιτέλους είμαι καλύτερα. Βήχω πολύ αραιά!:P

αχ ετσι ειναι κοριτσακι μου.. εμενα θα ερθει αυριο η γιαγια μου με μεια θεια μου.. να αλλαξουμε την στρωση στο σπιτι, να καθαρισουν.. και να βαλουν και σιδερο.. (εχωωω πολλλααααα ασιδερωτα)... κια θα ετοιμασουμε αμεσως και την βαλιτσα.. να ειναι ετοιμη.. μα δεν παθαινουν κατι εκει μεσα τα ρουχα...!!!

Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.....γενικά σήμερα δεν είναι καλή μέρα.....ο γιος μου εκτός από υγρό στο τύμπανο και ωτίτιδα ανιχνεύτηκε ότι έχει πρόβλημα στο νεύρο και τον κοχλία και θα τον παρακολουθούμε...χώρια το άσθμα του και η αλλεργική ρινίτιδα που έχει και παίρνει μια σακούλα φάρμακα...και μη χειρότερα!

Κοριτσακι μου γλυκο.. υπομονη.. ολα θα πανε καλα .. θα το ψαξετε και θα δειτε οτι ολα θα φτιαξουν... !!!! υπομονη μονο μπορω να σου πω...!!!!

Λοιπον καλο μου.. εγω πηρα αυτες ενα κουτι

Sani%20Lady%20Sensitive%20Extra%20Large~35160-478-1%281%29.png

στην ουσια θα τις χρειαστεις για 2 μερες.. μετα θα ειναι ποιο χαλαρα και μπορεις να βαζεις αυτες που ειναι για νυχτα με μεγαλη ροη.. !!!

η ξαδελφη μου , παντως που εκανε δυο γεννες.. μου ειπε οτι το αιμα που βγαζουμε ειναι το διπλασιο απο οσο στην περιοδο.. !! δηλαδη εγω πχ που εχω μεση προς χαμηλη ροη, θα εχω κανονικη προς αρκετη ροη.. !!

Μαρακι μου.. τελειααα τα νεα σου.. η μικρη σου ειναι μια χαρααα...

κοιτα αυτο το site Και θα καταλαβεις..Μην αγχωνεσαιιιιι καλε.. αφου ολα ειναι τελεια.....!!!!!!1

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

ααα ξεχασααα... αιμοραιδες εχω και εγω... μεχρι πριν κανενα διμηνο ειχα απλα δυκιλιοτητα.. τωρα 2 μηνες εχουν βγει εξω.. δυστυχως δεν γινονται και πολλ!! η γιατρος που μου ειπε καθε φορα που παω τουαλετα να πλενομαι καλα η τουλαχιστον ν ειμαι καπου που δεν γινετε.. να εχω μωρομαντιλα να σκουπιζομαι καλα.. ποτε χαρτι... μετα απο το πλυσιμο-σκουπισμα να βαζω ελαιολαδο η αμυγδαλελαιο.. και να τις σπρωχνω προς τα μεσα... (συγνωμη για τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες...!!

ευτηχως αιμα δεν βγαζουν εμενα τουλαχιστον και ετσι τωρα δυο βδομαδες που το κανω με εχει βοηθησει πολυ.. ασε που παω και ποιο ευκολα τουαλετα..!! χωρις πονο.. !!

επισης βρηκα ο κολπο.. ανα 2 μερες τρωω 4-5 πορτοκαλια μαζεμενα.. και ετσι παωωω τουαλετα ευκολα..!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπέρα όμορφες μανούλες!!! Τι κάνετε;;; Εμείς βγήκαμε απο το νοσοκομείο με το ζόρι κ με πολυ περιπέτεια! Εμενα με άφησαν με αιματοκρίτη 27 και μπόλικα χάπια. Ο μικρος μετά απο μια μέρα φωτοθεραπεια για τον ικτερο τον άφησαν κ αυτόν στο οριο.εκτοτε βέβαια καθε μερα πηγαίνουμε πέρα δώθε να του παίρνουν αίμα να δούμε που βρίσκεται γτ ναι μεν ειναι κάτω απο το όριο στο να μπει πάλι στη λάμπα αλλα ειναι πιο πάνω απο τις φυσιολογικές τιμές.θελω να τον θηλασω κ δε ξερω τι να κάνω,απο τη μια μου λένε οτι δε φτάνει το δικό μου κ χάνει υγρά κ γι 'αυτό δε πέφτει κ να του δωσω ξένο κ απο την άλλη μου λένε να τον θηλαζω συνέχεια εφόσον δε χάνει βάρος κ θα φτιάξει.οταν όμως το βλεπω το καημενο κίτρινο κ ταλαιπωρείται να τραβάει κ απο το στήθος το λυπάμαι! Ο γιατρός με είχε πρήξει απο τη δεύτερη μερα να του δωσω ξένο αντί να μου πει να τον εχω πιο πολυ ωρα στο στήθος!!!! Χάνει βαρος και χάνει βαρος και μας επρηξε με ενα βαρος!εντελως τυχαία βέβαια μας συστήνει μια μονο συγκεκριμένη εταιρεία για κρέμες,απορρυπαντικά και διάφορα συναφή,και οταν μας έφερε κ γαλα στο νοσοκομείο για να του δωσω συμπλήρωμα τελικα,πάλι της ίδιας εταιρείας ήτανε!!!!

Εντελως τυχαία! Κ φυσικά ήρθα κ πετρωσα κ εγω που με είχε τρομοκρατησει οτι το παιδι πεινάει κ δε τον έβαζα συχνά στο στήθος κ ο μικρος καλομαθε και μετά το μισάωρο ψάχνει το μπιμπερο που τον βολευει φυσικά!.....

Εχω σαλταρει σας λεω κ ακομα άκρη δεν εχω βγάλει!!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκιακαι ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!

Σήμερα, ευτυχώς, είμαι καλύτερα ψυχολογικά και περιμένω σύριο να κάνει ο σύζυγος τα λέιζερ για να ηρεμήσω.....

Μαράκι, τα 880 γραμ. της μπέμπας σου είναι σούπερ! Εμένα στην ίδια εβδομάδα ήταν πιο κάτω.. είμαστε κομψές, τι να κάνουμε

Γεωργία μην ανυσυχείς για τον πλακούντα, αφού η μπέμπα μεγαλώνει σωστά, άρα τρέφεται και σωστα (πωπω 2 κιλάκια, μεγάλο κοριτσάκι!)......όσο για αιμοραιδες, έχω και εγώ μία που τώρα βγήκε εξω και υποφέρω...συνύθως μετα τη γέννα περνούν, έτσι λένε...πάντως στο γιο μου δεν έιχα τίποτα..τώρα τα έχω όλα!

Ελενίτσα, τα κιλά της μπουμπούς σου είναι τέλεια...και εμένα τη Δευτέρα (30 +4) ήταν 1433 γραμμάρια.......διατηρούν σιλουέτα.....το σάχαρο πώς πάει?

Joannako, καλή επιστροφή από το ταξίδι...τί καλά που πέρασες καλά και ανανεώθηκες.....

Κοννα και Βαλεντίνα πώς είστε σήμερα?

Μαράκι Συριανό σε άφησα τελευταία! Να σου ζήσει και πάλι ο μπόμπιρας, να είναι γερός, δυνατός και καλότυχος......και να μην σας βρεί άλλη ταλαιπωρία. Εσύ πως είσαι? Ανάρρωσες? Ανέβηκε ο αιματοκρίτης? Η μικρούλα σου πως το πήρε?

Όσον αφορά το θηλασμό και τον ίκτερο, και εμένα ό γιος μου ανέβασε το τρίτο 24ωρο ίκτερο και έμεινε στη λάμπα.....τι να σου πω....μου τον έφερναν ταισμένο τάχα να τον θηλάσω, και ενώ το παιδί είχε πιάσει το στήθος με την πρώτη, δεν το ήθελε αφού ήταν χορτάτο. έπαθα υπερφόρτωση, παρολίγο μαστίτιδα ενώ είχα πολύ γάλα, με φόρτωναν ενοχές ότι δεν σιτίζω επαρκώς το παιδί μου αφού έχει ίκτερο και οφείλω (!) να του ΄δωσω ξένο...μια τρέλα. Μόλις πήγαμε σπίτι, τον έβαζα συνεχώς στο στήθος μου. Μια χαρά έτρωγε και έπαιρνε βάρος. Μη ξεχνάς το νόμο προσφοράς-ζήτησης. Όσο ζητάει το μωρό και κάθεται στο στήθος σου, τόσο αυτό παράγει για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του βρέφους. Άλλωστε ο θηλασμός εδραιώνεται μετά από 40 ημέρες. Αλήθεια, ο παιδίατρός σου τί λέει?

Πάντως μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το πιστέψεις. Και μην ακούς κανένα.....το ένστικτο της μάνας είναι αλάθητο....όσο για την κιτρινίλα, βάζω το αντρακι σου συνεχώς στο παράθυρο..θέλει χρόνο να φύγει εντελώς ο ίκτερος...εγώ να δεις ανασφάλειες και τηλέφωνα και επισκέψεις στην παιδίατρο από την ανασφάλειά μου. Αν το μωράκι είναι ζωηρό και όχι νωθρό, τότε, νομιζω οτι όλα είναι καλά...τι να πω. Άκου μόνο την παιδίατρό σου και το ένστικτό σου........Υπομονή, κουράγιο και δύναμη και κοίτα και λίγο το ...Μαράκι. Όλα θα πάνε τέλεια.....Σε φιλώ γλυκά

Φιλάκια και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκι

Καλο βράδυ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...