Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Σε κλινικη θα γεννησω αλλα και ο γιατρος μου δεν ειναι υπερ της καισαρικης γενικα. Εμενα ομως μου ειπε το αντιθετο ότι δηλαδη το δευτερο παιδι μπορει να γυρισει και τελευταια στιγμη αλλα το πρωτο πρεπει να εχει γυρισει νωριτερα. Θα με ξαναδει την Τριτη και μετα μου ειπε να ξεκινησω περπατημα και θα περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα. Αν μεχρι τοτε δεν συμβει τιποτα απο μονο του τοτε θα προγραμματισουμε για καισαρικη. ΠΗΤ εχω 12/3 αλλωστε. Εβαλε τα χερια του στην κοιλια μου και εκανε μια κινηση να την στριφογυρισει. Αχ δεν ξερω θα δοκιμασω και αυτα του αρθρου που μου ανεβασε η Βαλεντινα. Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι και καισαρικη να κανω τελικα θα ειναι επειδη το επελεξε η μπεμπα και οχι εγω. Ο παιδιατρος ειπε οτι γινεται και ισχυακος τοκετος αλλα καλυτερα να μην το ρισκαρω γιατι 1% μπορει να δημιουργηθει προβλημα στο μωρο και να κουτσαινει μια ζωη αν βγει το ισχυο του στην προσπαθεια να το τραβηξουμε.

αυτο για το ισχυακο το ξερω και εγω καλο μου... !!!

αλλα ειπες κατι πολυ σωστο.. Οτι το επελεξε η Μπεμπα.. και απο εκει και περα τα υπολοιπα περισσευουν...!!!

αα το σεξ χωρις προφυλαξη παει να πει , οτι πρεπι να τελειωνει μεσα ο αντρουλης σου(:eek::-o:-o).. ο λογος γιατι το σπερμα κανει συσπασεις στην μητρα... !!!!!!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου!!

Ειναι τοσα που θελω να σχολιασω χωρις να ξεχασω τιποτα!!

Βαλεντινα το δωματιο ΤΕΛΕΙΟ!! Εκανες μια υπεροχη φωλιτσα για το αντρακι σου!! Με το καλο να υποδεχτειτε κ τον ιδιο να ομορφυνει ακομα πιο πολυ ο χωρος!!

Αρρωστουλικες εγκυουλες ελπιζω να σας περασε κ να ξεχασατε την ταλαιπωρια... Γεωργια μου η μικρουλα απλα θελει να κανει αισθητη την παρουσια της κ σε προετοιμαζει απο τωρα στο ξενυχτι!! Εξαλλου οι νεραιδες δεν κυκλοφορουν την νυχτα;; :D:D:D περιμενουμε φωτο απο τα μπομπονιερακια κ το δωματιακι!!

Myrina καλως ηρθες κ με το καλο να υποδεχτεις τη δευτερη κορουλα σου!!

Μαρακι με τον εναν γιο κ με την μια την κορη ( ορεξεις εχω σημερα!!) τι κανεις;; Ελπιζω να γυρισες στο σπιτακι σου κ να απολαμβανεις τα ζουζουνια σου!!

Χαρα κ Anaida με το καλο να παρετε τις κοριτσαρες σας σπιτι!! Να βαλουν τα κιλακια τους, να δυναμωσουν για να αντεχουν στα συνεχωμενα φιλακια κ αγκαλιτσες!!

Ελενιτσα, Σπυριδουλα κ Εκλερακι ειναι σιγουρα ζορικο το θεμα με το ζαχαρο αλλα υπομονη οσο μπορειτε. Αρκει τα μωρακια μας να ειναι καλα κ χαλαλι τα ενεσακια. Εκανα κ εγω ενεσεις υπαρινης για ενα τετραμηνο περιπου κ επαιρνα δυναμη απο το θαυματακι μου!

Κοννα μου σε αφησα τελευταια να σου πω το εξης... Οσο η πριγκηπισσα μου ηταν με τα ποδαρακια κατω αρχισα να σκεφτομαι οτι μπορει κ να κανω καισαρικη (θελω σαν τρελη να γεννησω φυσιολογικα) κ οσο το σκεφτομουν τοσο ελεγα σημασια δεν εχει το ταξιδι αλλα ο προορισμος. Με τον εναν η τον αλλον τροπο σημασια εχει να ερθουν τα μωρακια μας σωα κ αβλαβη. Εμενα γυρισε τωρα με το κεφαλακι κατω αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινει ετσι μεχρι τελους!! Τωρα για το φυσιολογικο τοκετο με ισχιακη προβολη εγω προσωπικα δεν θα το διακινδυνευα. Η θεια της μαμας μου γεννησε τρια παιδια που κατεβαιναν με τον ποπο αλλα αλλες εποχες τοτε... Λιγο η αγνοια κινδυνου λιγο το γεγονος οτι ηταν συνηθισμενο αρα ειχαν κ την εμπειρια τα καταφερνανε αλλα σημερα δεν νομιζω οι γυναικολογοι να εχουν αξιολογη εμπειρια. Μη στεναχωριεσαι παντως!!

Σιγουρα ξεχναω καποια κ ετσι σας στελνω φιλακια σε ολες!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπερα μανούλες! Τι κανετε? Εγω ειμαι λιγακι στεναχωρεμενη σημερα. Πηγα το πρωι στον γυναικολογο γιατι ειχα κατι ψιλοροζ και ψιλοκαφέ υγρα. Με εξετασε κολπικα και μου ειπε οτι εχω κολπιτιδα, κατι που δεν ειναι σοβαρο, μου εγραψε να παρω ενα υποθετο σημερα το βραδυ. Μετα ειδε την μπεμπα στον υπερηχο η οποια ειναι ακομα με το κεφαλι πανω και το πωπουδακι κατω εκει που θα επρεπε να εχει βαλει το κεφαλι της κανονικα. Μου ειπε ότι δυσκολα να γυρισει πια και οτι θα παμε για καισαρικη. Θα με δει και την Τριτη μπας και εχει γυρισει, θα περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα και μετα θα προγραμματισουμε καισαρικη. Επιασε την κοιλια μου και προσπαθησε να την στριφογυρισει αλλα δεν νομιζω να καταφερε τιποτα. Ειναι 2570gr η μπεμπα και δεν εχει πολυ χωρο. Μετα πηγα να δω και τον παιδιατρο που θα ερθει να την δει οταν γεννηθει και μολις του ειπα ότι η μπεμπα ειναι 2,5 κιλα και με ισχυακη προβολη μου ειπε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για καισαρική. ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ηθελα να βαλω τα κλαμματα! Δεν θελω να κανω καισαρικη! Τι να κανω για να γυρισει?

Κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι, έχεις ακόμα ελπίδες να γυρίσει.

Ο γιός μου γύρισε την 36η εβδόμαδα. Μέχρι τοτε ήταν εγκάρσια και ο γιατρός ετοιμαζε χειρουργείο για καισαρική, καθώς μου έλεγε ότι έχω 3% πιθανότητες να γυρίσει. Και όμως.......έγινε το θαύμα.....

Περίμενε και μη στεναχωριέσαι....άλλωστε σημασια έχει να είσαι καλά εσύ και το μωρό......φυσιολογικά ή με καισαρική.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!πως ειμαστε;;!!!!

Καλησπερα μανούλες! Τι κανετε? Εγω ειμαι λιγακι στεναχωρεμενη σημερα. Πηγα το πρωι στον γυναικολογο γιατι ειχα κατι ψιλοροζ και ψιλοκαφέ υγρα. Με εξετασε κολπικα και μου ειπε οτι εχω κολπιτιδα, κατι που δεν ειναι σοβαρο, μου εγραψε να παρω ενα υποθετο σημερα το βραδυ. Μετα ειδε την μπεμπα στον υπερηχο η οποια ειναι ακομα με το κεφαλι πανω και το πωπουδακι κατω εκει που θα επρεπε να εχει βαλει το κεφαλι της κανονικα. Μου ειπε ότι δυσκολα να γυρισει πια και οτι θα παμε για καισαρικη. Θα με δει και την Τριτη μπας και εχει γυρισει, θα περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα και μετα θα προγραμματισουμε καισαρικη. Επιασε την κοιλια μου και προσπαθησε να την στριφογυρισει αλλα δεν νομιζω να καταφερε τιποτα. Ειναι 2570gr η μπεμπα και δεν εχει πολυ χωρο. Μετα πηγα να δω και τον παιδιατρο που θα ερθει να την δει οταν γεννηθει και μολις του ειπα ότι η μπεμπα ειναι 2,5 κιλα και με ισχυακη προβολη μου ειπε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για καισαρική. ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ηθελα να βαλω τα κλαμματα! Δεν θελω να κανω καισαρικη! Τι να κανω για να γυρισει?

κοπελα μου, απο οτι ειδα εισαι ακομα 35w+5d....η τελευταια ημερομηνια σου ειναι στς 40w....μεχρι τοτε εχεις περιθωριο...ο γιατρος σου θα επρεπε να σου το πει αυτο...κ ο παιδιατρος σου το ιδιο...δεν εχει σημασια ο χωρος που εχουν...αν ειναι να γυρισουν, γυριζουν....αν λοιπον φτασεις μεχρι εκει κ δεν εχει γυρισει το μικρακι, τοτε ναι, να το συζυτησετε για καισαρικη...οχι απο τωρα...το θεωρω υπερβολη...."ακομα δεν τον ειδαμε, γιαννη τον εβγαλαμε"....πως προδικαζει ετσι την κατασταση....οσο για τον τραχηλο, θελει πολυ περπατημα...απο τωρα...οχι μετα απο δυο βδομαδες...sorry αν ειμαι αποτομη, αλλα ακουω πολλα "χαζα" απο γιατρους που υποτιθεται οτι ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου...δηλαδη αν δεν ηταν τι θα ελεγαν...

τζωρτζια μου κ γω "δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα"!!!!!!μια χαρα μας βρισκω ολες!!!!

χριστινακι μου, πως εισαι;;;ετοιμαζεσαι;;;ηρθαν τα επιπλακια σας;;;!!!

σταυρουλα μου μια χαρα κ συ, ετσι;;;!!!!κ η μικρουλα σου, κορμαρα!!!!!

βαλεντινη μου, πως εισαι;;;περασε η μεση;;;

εγω σιδερωσα ολα τα ρουχα του μωρου σημερα (επλενα-στεγνωνα 5μερες!!!!!) κ μου εχουν μεινει μονο τα σεντονακια του (πλυσιμο κ στεγνωμα) κ να αγορασω πιτζαμες κ σερβιετες για μενα!!!!!κ μετα θα ειμαι ετοιμη να "ετοιμασω βαλιτσα"!!!!!!!ποσο χαιρομαι!!!!!!απιστευτο πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος!!!!βεβαια εχουμε να στησουμε κ την κουνια, αλλα αυτο το καθυστερουμε γιατι θα την βαλουμε στο δωματιο μας κ επειδη θα "κλεισει" ο χωρος, ολο το αναβαλλουμε!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

αυτο για το ισχυακο το ξερω και εγω καλο μου... !!!

αλλα ειπες κατι πολυ σωστο.. Οτι το επελεξε η Μπεμπα.. και απο εκει και περα τα υπολοιπα περισσευουν...!!!

αα το σεξ χωρις προφυλαξη παει να πει , οτι πρεπι να τελειωνει μεσα ο αντρουλης σου(:eek::-o:-o).. ο λογος γιατι το σπερμα κανει συσπασεις στην μητρα... !!!!!!!!!

Χαχα... ναι, αυτο ακριβοσ ενοουσα... και βοηθαει στο ανοιγμα τραχυλου, ρωτα και τον γιατρο σου, αλλα δεν νομιζω να σου πει οχι...μονο καλο θα κενεισ..

βαλεντινη μου, πως εισαι;;;περασε η μεση;;;

εγω σιδερωσα ολα τα ρουχα του μωρου σημερα (επλενα-στεγνωνα 5μερες!!!!!) κ μου εχουν μεινει μονο τα σεντονακια του (πλυσιμο κ στεγνωμα) κ να αγορασω πιτζαμες κ σερβιετες για μενα!!!!!κ μετα θα ειμαι ετοιμη να "ετοιμασω βαλιτσα"!!!!!!!ποσο χαιρομαι!!!!!!απιστευτο πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος!!!!βεβαια εχουμε να στησουμε κ την κουνια, αλλα αυτο το καθυστερουμε γιατι θα την βαλουμε στο δωματιο μας κ επειδη θα "κλεισει" ο χωρος, ολο το αναβαλλουμε!!!!!!!

Η μεση κοριτσι μου,τα ιδια χαλια!!!!ειπα βεβαια να την αποτελιωσω, καναμε μερικεσ αλλαγεσ με τα επιπλα στα δοματια, και ετσι πωσ τα εσερνε ο αντρασ μου αφηναν σημαδια.... και εβαλα ηλεκτρικη και μετα σφουγγαρισα ολο το σπιτι... και ειναι τεραστιο...αστα.... αλλα το δοματιακι του μωρου μου εγεινε ακομα πιο ομορφο... αλλαξα και εκει κατι λιγα... Οταν ετοιμαζα εγω την βαλιτσα μια βδομαδα επληνα και σηδερονα...χαχαχαχ αλλα οποτε το εκανα χαζογελουσα ολη την ωρα...ειναι ευχαριστα πιστευω αυτα...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ακουω για πλυσιματα κ σιδερωματα μωρουδιακων κ δεν βλεπω την ωρα κ εγω!!

Σπυριδουλα μου χθες ηρθε ο μαραγκος να κανονισουμε κατι λεπτομερειες κ μου ειπε σε 10 μερες θα ειναι ετοιμα!! Εγω βαζω 20 για να ειμαι μεσα!! Κ βεβαια μεχρι να ερθουν τα επιπλακια μας δεν θα τα πλυνω γιατι τζαμπα κοπος. Κατα τ'αλλα κ εμενα μου εμειναν να παρω τις πυτζαμουλες μου, τις σερβιετες κ κατι ψιλα ακομα!! Οι γιαγιαδες εχουν παθει μια μανια κ εχουν παρει στην εγγονη ρουχαλακια, φορμακια, καπελακια, καλτσακια κ εγω δεν ξερω τι αλλο!! Οπως φανταζεστε ειμαστε φουλ απο ρουχα μεχρι 9 μηνων!! Καποιοι φιλοι μας μας ειπαν οτι θα μας παρουν ενα σετ σεντονακια κ μπουρνουζακι κ ετσι τα γλιτωσαμε κ αυτα. Πολυ συγκινουμαι που βλεπω ανθρωπους να νοιαζονται για την πριγκηπισσουλα μου!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τί κάνετε σήμερα? Μπήκα να μπω μια σύντομη καλημέρα.....

Έχω εδώ το μικρό με πόνο στο αυτί από εχθές και δέκατα και εγω νιώθω ένα κινούμενο πτώμα.....ανακατεύομαι, νιώθω ποναλάκια και πολλές συσπάσεις.....το πιο κουφό είναι ότι όποτε πάω στο γιατρο δεν κάνω ούτε μία! Αφού θα λέει ο άνθρωπος οτι τον κοροιδεύω....

Κατα τα άλλα και εχθές ολη μέρα στον καναπέ την έβγαλα και ΔΕΝ ΣΙΔΕΡΩΣΑ το βουνό...ευτυχώς η πεθερούλα έπλυνε όλα τα καλά σεντονάκια, πάνες, παπλώματα κλπ της μικρής, τα σιδέρωσε και με πήρε εχθές βράδυ τηέφωνο ότι είμαι έτοιμα.

Μη μου λέτε για μαραγκούς! Εδώ κι ένα μήνα και πλέον παρήγγειλα μια ειδική κατασκευή για να βγάλω το γραφείο στο σαλόνι και να φτιάξω το δωμάτιο της μπουκίτσας και τη ντουλάπα της και πριν δυο μέρες με πήρε τηλ ΄΄οτι έπεσε και θα τα φέρει από εβδομάδα! Οπότε όλα τα σιδερωμενα τα βάζω στην ντουλάπα μου σε σακουλάκια και προσεύχομαι να μην τσαλακωθούν! (Κρίστυ, ακούς?:tongue:)

Κατα τα άλλα κάθε μέρα που περνά νιώθω ότι βαραίνω και πιο πολύ, κουράζομαι εύκολα και εδώ και 3 μέρες έχω και πολύ κακή διάθεση ......δεν ξέρω, βρε κορίτσια, αμαρτία που θα το πω αλλά αυτήν την εγκυμοσύνη δεν την έχω ευχαριστηθεί καθόλου......με το γιο μου πέταγα μέχρι τελευταία στιγμή....βέβαια δεν είμαι και 30 χρονών όπως τότε, αλλα και πάλι......

Πολύ γκρίνιαξα σήμερα.....μέρα είναι, θα περάσει...σας φιλώ γλυκά

Ματσσσσσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημερα Ομορφες Μανουλιτες...

ΚΑΙ σημερα εχει μια υπεροχη μερα.. μυριζει καλοκαιρι.. δεν ξερω.. μου αρεσει και μου φτιαχνει την διαθεση πολυ...!!!!!

Κρυστι μου γελασα πολυ με το σχολιο σου... !!!! χα χα

Σταυρουλα μου... Κοριτσακι μου... λογικο ειναι να μην εχεις ευχαρηστηθει την εγκυμοσυνη σου.. και δεν ειναι μονο θεμα ηλικιας ειναι και λογο οτι ειναι το δευτερο, ειναι και λογο συσπασεων.. και εγω δεν εχω ευχαρηστηθει τιποτα.. οπου και να παω ποναω.. παρολο που δεν ειχα/εχω ναυτιες και ζαλαδες..δεν μπορω να περπατησω δεν μπορω να κανω τις δουλειες μου.. οποτεεεε... δεν εισαι μονηηηη...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Κριστυ μου, ειναι οντοσ συγκυνιτικο οταν το κανουν....εμενα η μανα μου και η κολλητη τησ με εχουν τρελανει...χαχαχα μεχρι και μαγιο για το καλοκαιρι του εχουν παρει!!!!χαχαχα αστα....

Σταυρουλα, κουκλα μου, δεν τσαλακονονται τα μωρουδιακα, ειναι τοσο μικρουλικα που δεν εχουν προβλιμα...χαχαχα ακου και μενα που περασαν τα δικα μασ δυο μετακομησεισ μεσα σε δυο εβδομαδεσ..χαχαχα αρκει να ειναι σφραγησμενα για τα μικροβια....Γεωργια δεν εισαι η μονη που δεν ευχαριστηθηκε την εγκυμοσυη...αχαχαχα εγω εβγαζα και τα εντερα μου κιολασ στην αρχη...αστα... ποναω παντου, για θαψημο ετοιμη... αυτα περι καλυτερησ στηγμησ τησ γυναικασ τα λενε για να μην σταματησουμε να κανουμε παιδια και λιγοστεψει ο πλυθησμοσ...χαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα και φιλακια σε ολεσ τισ κοιλιτσεσ!!! εγω εχω γιατρουλι παλη σημερα στισ 6 , να δουμε τι θα μου πει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια καλημερα κ απο μενα!!!!πως εισαστε σημερα;;;!!!!οι κοιλιτσες;;;!!!!

σταυρουλα μου, ουτε εγω την εχω ευχαροστηθει καθολου την εγκυμοσυνη μου...ουτε αυτη ουτε την προηγουμενη...δεν εχει να κανει με την ηλικια, αλλα με τις ορμονες που μας ταλαιπωρουν!!!!!κοντευουμε ομως, υπομονη!!!!

τζωρτζια μου, μια απο τα ιδια!!!

χριστινακι μου, με το καλο να ερθουν τα πραγματακια σας κ περιμενουμε παλι φωτο!!!!

βαλεντινη μου, περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!!!

οι υπολοιπες τα νεα σας;;;!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Ολαααα ετοιμααα... Επλυνα ολαααα τα ρουχααα.. 3 πλυντηρια εβαλα .. πω πω... τελειοοο...!!!!!!

τωρα απλα πρεπει να στεγνωσουν και να σιδερωθουν...!!!! σημερα το βραδυ,θα τελειωσω και με το παιδικο... και μενει μετα μονο στο στρωμα να ερθει του μονου κρεβατιου... !!! αχχχ τι ομορφα... !!! τι ωραια...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα κοριτσια, μπεμπακια κ εμβρυακια!!

Σταυρουλα μου δυστυχως αυτα τα εχουν οι μαστορες... Για να σου κανουν μια δουλεια πρεπει να σου βγαλουν την πιστη πρωτα!! Αλλα τι να κανουμε!! Του εχω εμπιστοσυνη οτι θα τα κανει ολα τελεια που λεω χαλαλι η καθυστερηση.

Φιλακια πολλα σε ολες!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Αχ βρε κορίτσια πραγματικά δεν είμαι καλά σήμερα.....

Πολλές συσπάσεις επώδυνες, πόνοι περιόδου και νιώθω συνεχώς ότι θέλω να πάω τουαλέτα να ενεργηθώ (:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:) αλλά ματαια......έχω πολλές μέρες πολλά υγρά, άλλοτε άσπρα και κολλώδη, άλλωτε κίτρινα (συγνώμη για την περιγραφή) και σέρνομαι....δεν ξέρω, δεν την παλεύω....

Έχω και το μικρό αρρωστο και σε λίγο θα τον πάω στον ΩΡΛ και το κερασάκι? Ο σύζυξ θα κάνει λέιζερ Παρασκευη πρωί γιατί σήμερα βρέθηκε πολυποδάκι στη μύτη και κύστη στο λαιμό......

Νομίζω ότι θα πηδήξω.......δεν την παλεύω.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Πολλές συσπάσεις επώδυνες, πόνοι περιόδου και νιώθω συνεχώς ότι θέλω να πάω τουαλέτα να ενεργηθώ (:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:) αλλά ματαια......έχω πολλές μέρες πολλά υγρά, άλλοτε άσπρα και κολλώδη, άλλωτε κίτρινα (συγνώμη για την περιγραφή) και σέρνομαι....δεν ξέρω, δεν την παλεύω....

Έχω και το μικρό αρρωστο και σε λίγο θα τον πάω στον ΩΡΛ και το κερασάκι? Ο σύζυξ θα κάνει λέιζερ Παρασκευη πρωί γιατί σήμερα βρέθηκε πολυποδάκι στη μύτη και κύστη στο λαιμό......

Υπομονη κοριτσι μου... υγρα τετοια που λεσ εχω και γω πολλα, και καναμε μια καλλιεργια, την παρασκευη περιμενω αποτελεσματα...εγω τωρα γυρισα απο το γιατρο... λιπον... η διαστολι 0,5 στασημη απο προχθεσ... θα με ξαναδει την παρασκευη μαζι με τα αποτελεσματα τησ καλλιεργιασ.... ο μικροσ μου ειναι 3 κιλα τορα.....αυτα ειναι τα νεα μου....

Μήπως γενικά έχεις πολλές μέρες να ενεργηθείς και κάνει συσπάσεις και το έντερο; Αν ναι, πάρε μια δυο κουταλιές ντουφαλακ για να ανακουφιστείς. Είναι πολύ ήπιο ηπακτικό. Προσπάθησε δε να είσαι ξεκούραστη αν κ δύσκολο το κόβω..:( ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...