Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα στα πιο όμορφα κορίτσια αυτού του forum!

Τί κάνετε γλυκές μου?

Εδώ στο νησί έχει καλοκαιρινό καιρο και πολύ μου αρέσει! Το πλυντήριο δουλεύει φουλ, 1 ακόμα μένει για τα πράγματα της μπουκίτσας και λίγα για σίδερο και μετά....τσουπ στη βαλίτσα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Myrina καλωσόρισες στο παρεάκι! Και εσύ μένεις πατρίδα? Και εγώ Δυτικά είμαι.......με το καλό να υποδεχθείς το κοριτσάκι σου!

Βαλεντίνα, με γεια το όμορφο δωμάτιο και με το καλό να υποδεχθείς τον άνδρα της ζωής σου! Γιατί, καλέ, ανυσυχείς? είσαι πλεον στον 9ο και σχεδόν τελειόμηνη! Μακάρι να φτάσουμε και εμείς μέχρι εκεί! Και στην καινούρια σου ζωή κάθε ευτυχία, χωρίς εντάσεις και με πολλή αγάπη!

Βροχερούλα μου, γλυκιά μου, φτάνει ο καιρός, έτσι? Μετά από όλα αυτά που πέρασες, τους φόβους και τις αγωνίες, επιτέλους θα κρατήσεις αγκαλιά τον άνδρα της ζωής σου! Φτιάξε τη βαλιτσούλα σου και χαλάρωσε! Λίγο έμεινε.....

Σπυριδούλα,τι έγινε με το Doppler? Όλα καλά? Και μη στεναχωριέσαι για το διαβήτη, θα ρυθμιστεί, όπως και της elenitsas (τί κάνεις, εσύ γλυκιά μου?)

Αχ κορίτσια, είμαστε πολλές και σας ξεχνάω.......Όλες οι υπόλοιπες εγκυούλες τί κάνουν? τα μωράκια κλωτσούν?

Σήμερα έχω επίσκεψη στο γιατρο και ένα άγχος το έχω με τον τράχηλο, έχω και κάτι χαζοπονάκια......αλλά σκέφτομαι θετικά.......

Σας φιλώ όλες γλυκά

Να έχουμε μια όμορφη και ανέφελη εβδομάδα

Ματσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσ

καλημερα τζουτζουκα πως εισαι?

περιμενω να γινει το φαι ξελιγωθηκα:)

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!!

myrina καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να υποδεχτεις το μικρακι σου!!!!αντε κοντευεις εσυ!!!!!!

βαλεντινη μου το δωματιακι σας απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!μπραβο!!!!

σταυρουλα μου, μην εχεις αγχος με τον τραχηλο, ολα καλα θα πανε!!!!καλη επιτυχια κ περιμενουμε νεα σου!!!!

μαρακι μου κρητικο πως εισαι;;;

ελενιτσα εσυ;;;

οι υπολοιπες;;!!!!να μην ρωταω μια μια!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κι απο μας!!

Βαλεντινα σ'ευχαριστω που με προσθεσες στην λιστα! Κι εγω Ηρακλειο :) Που θα γεννησεις; Εγω στο ΠΑΓΝΗ οπως και το πρωτο! Απο τα λιγα που διαβασα ειχες καποια θεματακια με τον αντρα σου, ευχομαι να τα βρειτε, οι σχεσεις δεν ειναι ευκολες, θελουν δουλεια κι απο τις δυο μεριες, και ειδικα οταν ερθει και το παιδι θα υπαρχει πολυ κουραση και συνεπως εντασεις, θελει πολυ υπομονη και προσπαθεια, και σας ευχομαι και παλι να τα βρειτε! Επισης το δωματιο συμφωνω κι εγω, ειναι τελειο!! :)

Γεια σασ κουκλεσ!!!! Εγω κοπελα μου θα γεννησω στο βενιζελεο, εκει ειναι ο γιατροσ μου και η μαμα μου...:D:D:D οσω για τον αντρα μου, θα δειξει πωσο θελει να μασ εχει διπλα του.....μακαρι να καταλαβε τισ μαλακιεσ του...τελοσ παντον.....

Κοριτσακι μου, ευχαριστω για τισ ευχεσ, και εσενα καλα αποτελεσματα σημερα!!! εγω θα παω την τεταρτη παλι για να με δει...αλλα σημερα ειμαι πολυ καλυτερα, και δεν ποναω τοσο.... μακαρι να αντεξω καμια δεκαρια μερεσ ακομα...:tongue::tongue::tongue::tongue: να μεγαλοσει λιγουλακι ακομα, να μην φοβαμαι να τον πιασω...χαχαχαχα γιατι μεχρι τωρα οσεσ φιλεσ μου γεννησαν απο 3100 μεχρι 3200 ολεσ, και δεν επιασα κανενα μωρακι στα χερια, φοβομουν...χχαχαχα και αυτεσ με κοροιδευαν....χαχαχα

Καλησπερα Κοριτσακια μου γλυκα..

ειμαι στα καπως μου τις τελευταιες μερες.. και ενω μπαινω δεν γραφω.. αχ αυτες οι ορμονες..!!

Μυρινα καλως ηρθες.. Και εγω απο τον διπλανο νομο ειμαι Ρεθυμνακι.. (δεν θυμαμε αν σε χαιρετισα...) αλλα θυμαμε για τα κουφετακια.. χα χα χα.. Εγω επλεξα πουγκακια , και θελω μονο να παρω τωρα τις κορδελες και τα κουφετα για να τα ετοιμασω.. θελω να παρω και ενα καλαθακι ασπρο να το στολισω για να τα εχω μεσα...!!!!

Βαλεντινα μου.. αντε πλησιαζει και η δικη σου ωρα.. θα κρατησεις τον πριγκιππα σου αγκαλια.. και μην σε τρομαζει οτι θα φοβασε.. και εγω ετσι λεω.. αλλα απο οτι λενε ολες οι μανουλες εκεινη την ωρα μονο η μαμα ξερει πως να το πιασει...!!!

ααα και το δωματιακι ειναι τελειο..!! αληθεια πως τα αναιβαζετε..??? θελω να δειτε και ε=το δικο μας.. μολις το τελειωσω./...!!!!!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε...???

εμεις πλεον εχουμε ξεχασει τον υπνο, ποναμε.. ποναμε στην λεκανη στην μεση.. και γενικα παντου.. η μπουμπου παιζει κατι ξεγυρισμενα κλωτσιδια που μαρτυραω απο τον πονο.. οταν ειμαι ξαπλωμενη κουνιεμε ολοκρηρη.. οταν ειμαι ορθια λυγιζω.. !! θα μου βγει το παιδι Ζεμπυλης.. δεν εξηγητε.. !!!

και εγω τωρα εβαλα το τελευταιο πλυντηριο για την μικρη, και μου μενει να βαλω τα νυχτικακια μου και τα κατι δικα μου για το νοσοκομειο(μεχρι και σεντονια πηρα για το νοσοκομειο, ειμαι πολυ παραξενη)

δεν τα εχω σιδερωσει ακομα.. θα τα κανω ολα μαζι.. !!!! οποτε μεχρι την αλλη βδομαδα θα τα σιδερωσω και θα ετοιμασω την βαλιτσουλα μου και εγω.. και μου φαινετε οτι θα χρειαστω δυο με τοσα πραγματα.. μια για την Αγγελικουλα μου και μια για εμενα..!!!! χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 ----> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida -------> 6/2/2014 -->Κ.τ .. Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο 2.100... gr

Myrina-------> 5/3/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια Μιλησα Με την Βικτωρια μας. (Anaida)... Γεννησε μια μπουμπου 2.100 γρ.. υγιεστατη.. δυστυχως την κρατησαν μεσα την μικρη της, λογο βαρους και μονο.. και αυριο θα την παρουν σπιτι τους.. !!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα κοριτσια!!!τι μου κανετε;;;!!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!κοιμοθηκατε καθολου το βραδυ;;;!!!!;);););););););)

απο εδω ολα καλα!!!!

τζωρτζια μου καλημερα, γεννησε νωριτερα η βικτωρια τελικα;;;!!!!εσυ πως εισαι σημερα;;!!!!

οι υπολοιπες;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε σήμερα?

Εδύ βιώνουμε άλλη μια υπέροχη ημέρα, ανοιξιάτικη....αλλά δεν θα πάω βόλτα, βλέπω τη στοίβα με τα ασιδέρωτα και μου κάνει ...κούκου!

Πήγαμε και εμείς εχθές και είδαμε τη μπουκίτσα μας, είναι 1440 γραμ. (κρατά σιλουέτα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:), είχε τα χεράκια της δίπλα στο μουτράκι της και κλειστά τα ματάκια....έχει γυρίσει με το κεφάλι και έχει πάρει θέση εξόδου ήδη (βιάζεται η καλούλα μου!!!!). Ο τράχηλος σταθερός στα 2,4 εκ. και προχωράμε........

Μου φαίνεται απίστευτο πώς περνάει ο καιρός, πόσα μοιραστήκαμε εδώ μέσα και σε λίγο καιρό θα αντικρύσουμε τα πλασματάκια μας.........

Με έπιασε το συγκινησιακό μου....άτιμες ορμόνες.......

Σας φιλώ γλυκά γλυκά

Πάω να :tongue:άλω σίδερο

Να έχετε μια υπέροχη μέρα

Ματσσσσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

καλημερα κοριτσια!!!τι μου κανετε;;;!!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!κοιμοθηκατε καθολου το βραδυ;;;!!!!;);););););););)

απο εδω ολα καλα!!!!

τζωρτζια μου καλημερα, γεννησε νωριτερα η βικτωρια τελικα;;;!!!!εσυ πως εισαι σημερα;;!!!!

οι υπολοιπες;;;!!!!

Μα καθολου δεν κοιμαμε τωρα πια τα βραδυα... Πινω στο νερακι τα δικα σου τα κλωτσακια.. Αχχχχ.... Σπυριδουλα μου... τι υπνος καλε.. ???? μας κανουν καψωνια για μετα τα μπουλουκακια μας..χα χα.. !!!

Ναι η φιλεναδα μας γεννησε νωριτερα... αρκετα νωριτερα... ηταν να μπει με καισαρικη στις 14/2.. αλλα η μπυμπου της ειχε αλλη αποψη.. το θετικο ειναι ειναι οτι ειναι υγιεστατη και αυτο φτανει.. απλα την κρατησαν μεσα μεχρι να παρει λιγο βαρος...!!!

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε σήμερα?

Εδύ βιώνουμε άλλη μια υπέροχη ημέρα, ανοιξιάτικη....αλλά δεν θα πάω βόλτα, βλέπω τη στοίβα με τα ασιδέρωτα και μου κάνει ...κούκου!

Πήγαμε και εμείς εχθές και είδαμε τη μπουκίτσα μας, είναι 1440 γραμ. (κρατά σιλουέτα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:), είχε τα χεράκια της δίπλα στο μουτράκι της και κλειστά τα ματάκια....έχει γυρίσει με το κεφάλι και έχει πάρει θέση εξόδου ήδη (βιάζεται η καλούλα μου!!!!). Ο τράχηλος σταθερός στα 2,4 εκ. και προχωράμε........

Μου φαίνεται απίστευτο πώς περνάει ο καιρός, πόσα μοιραστήκαμε εδώ μέσα και σε λίγο καιρό θα αντικρύσουμε τα πλασματάκια μας.........

Με έπιασε το συγκινησιακό μου....άτιμες ορμόνες.......

Σας φιλώ γλυκά γλυκά

Πάω να :tongue:άλω σίδερο

Να έχετε μια υπέροχη μέρα

Ματσσσσσσσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσσσ

Μια χαρα η Μπουκιτσααα Σταυρουλα μου..

σημερα οντως η μερα ειναι υπεροχη.. εγω ειχα οδοντιατρο και πηγα.. και μετα πηγαμε σουπερμαρκετ με τον πασα μου... ο μαρινοπουλος εχει -40% τις πανες Baby dry.. και πηρα 2 κουτια που ειχαν μεινει με 4,20.. χα χα.. το Νο 2 (3-5 kg)... οι 35 πανες παρακαλω... Ψωνιζω πανες τωρα γιατι μετα αντε να τρεχουμε να αγοραζουμε... ασε που ψαχνω τις οικονομικες..

εχω και δυο κουπονια -3 ευρω πουμου εστειλαν με το πακετο της P&G...

ααα πηρα και τις κορδελες και τα μπιχλιμπιδια για τα μπομπονιερακια.. μονο τα κουφετα εχουν μεινει.. που δεν ξερω ακομα τι να παρω..ουφφ...!!!

Αχ κοριτσακι μου ποσο δικιο εχεις.. πως περασε ο καιρος.. τοσο γρηγορα...

ξεκινησαμε με τα τοσο μικρα φασολακια μας.. και τωρα οπου να ναι θα παρουμε στην αγκαλιτσα τα ολοκληρα παιδακια μας.. τι υπεροχο...!!!

σιδεροοο..?? και εγω εχω.. αλλα θα ερθει η μαμα μου να το κανει.. δεν μπορω να στεκομαι ορθια.. και σημερα στο σουπερ ζοριστικα παρα πολυ...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα μανούλες! Τι κανετε? Εγω ειμαι λιγακι στεναχωρεμενη σημερα. Πηγα το πρωι στον γυναικολογο γιατι ειχα κατι ψιλοροζ και ψιλοκαφέ υγρα. Με εξετασε κολπικα και μου ειπε οτι εχω κολπιτιδα, κατι που δεν ειναι σοβαρο, μου εγραψε να παρω ενα υποθετο σημερα το βραδυ. Μετα ειδε την μπεμπα στον υπερηχο η οποια ειναι ακομα με το κεφαλι πανω και το πωπουδακι κατω εκει που θα επρεπε να εχει βαλει το κεφαλι της κανονικα. Μου ειπε ότι δυσκολα να γυρισει πια και οτι θα παμε για καισαρικη. Θα με δει και την Τριτη μπας και εχει γυρισει, θα περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα και μετα θα προγραμματισουμε καισαρικη. Επιασε την κοιλια μου και προσπαθησε να την στριφογυρισει αλλα δεν νομιζω να καταφερε τιποτα. Ειναι 2570gr η μπεμπα και δεν εχει πολυ χωρο. Μετα πηγα να δω και τον παιδιατρο που θα ερθει να την δει οταν γεννηθει και μολις του ειπα ότι η μπεμπα ειναι 2,5 κιλα και με ισχυακη προβολη μου ειπε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για καισαρική. ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ηθελα να βαλω τα κλαμματα! Δεν θελω να κανω καισαρικη! Τι να κανω για να γυρισει?

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σασ κοριτσια!!! Γεωργια μου, για να ανεβασεισ φωτο πασ εκει που γραφεισ την απαντηση και πατασ στο συνημεννα αρχεια, διπλα στην φατσουλα ενασ συνδετηρασ... και μικρενεισ την φωρο και την βαζεισ....

Μπουμπουνιερακια εχω παραγγειλει μιασ φιλησ μου που εχει καταστημα με τετοια... ειναι ετοιμα... μαγνιτακια για ψυγειο σε διαφορα σχεδια παπουτσιων σε γαλαζιο, μαζι με κουφετακια σε μια μικρι κουτιτσα και φιογκο... ειναι πολυ ομορφα.....:tongue::tongue::tongue:

Μιαχαρα σε βρησκο κοπελα μου!!!! και η τραχυλοσ τελιοσ!!!

Κοννα μου.Για να γυρισει η μπου μπου σου πρεπει να ξαπλωνεισ και να συκωνεισ πιο ψηλα την λεκανη σου απο το κεφαλι, πολλεσ φορεσ την μερα για 5 λεπτα...αυτο λενε... ειχα βρει μια σελιδα... θα την ξαναβρω και θα την βαλω εδω... μην αγχωνεσαι, μπορει τελευταια στηγμη να γυρισει, ποτε δεν ξερεισ...

Κοριτσια, η Χαρα εγραψε στο φεισ οτι ειναι ολα καλα με την μικρι, μεγαλονει, και την χαιδεψε σημερα για πρωτη φορα.... διλ, μιαχαρα ολα!!!

Εγω σημερα πηγα μια βολτα με τον αντρα μου, και με επιασε μεση... ασταααααα ισα ισα εφτασα μεχρι το αμαξη... και ξαπλωσα στο σπιτη κατευθιαν, αλλα τιποτα πολυυυυυ πονο.... αυριο εχω γιατρο, δεν ξερω τι ωρα ακομα, πρεπει να τον παρω τηλ το πρωι.... αντε, δεν μπορω αλλο.... θελω να ξαγηνω οπωσ ημουν....:mad::mad::mad:

Επισης μετρησε και τον τραχηλο μου. 5 εκ μαλακος αλλα κλειστός!

Για να κοντηνει η τραχυλοσ θελει αναβοκατεβασμα σκαλεσ, και πολυυυυ σεξ χωρησ προφυλαξη.... χαχαχαχχαχαχα.... ειναι ελεγμενη η συνταγη.... μπορει να εχουμε χιλα δυο με τον αντρα μου, αλλα εκει ξεχνιουνται ολα... και καποια στηγμη οταν ειδε ο ντοκτορ οτι ανοιγει η τραχυλοσ με ρωτησε αν κανουμε τιποτα...χαχαχαχα αλλαξα δεκα χροματα....

http://www.liberoclub.gr/Your-Stage/Article/?contentId=101148

Αυτο ειναι το αρθρο που σου ελεγα..... Καλη επιτυχια!!!!

Καλησπερα μανούλες! Τι κανετε? Εγω ειμαι λιγακι στεναχωρεμενη σημερα. Πηγα το πρωι στον γυναικολογο γιατι ειχα κατι ψιλοροζ και ψιλοκαφέ υγρα. Με εξετασε κολπικα και μου ειπε οτι εχω κολπιτιδα, κατι που δεν ειναι σοβαρο, μου εγραψε να παρω ενα υποθετο σημερα το βραδυ. Μετα ειδε την μπεμπα στον υπερηχο η οποια ειναι ακομα με το κεφαλι πανω και το πωπουδακι κατω εκει που θα επρεπε να εχει βαλει το κεφαλι της κανονικα. Μου ειπε ότι δυσκολα να γυρισει πια και οτι θα παμε για καισαρικη. Θα με δει και την Τριτη μπας και εχει γυρισει, θα περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα και μετα θα προγραμματισουμε καισαρικη. Επιασε την κοιλια μου και προσπαθησε να την στριφογυρισει αλλα δεν νομιζω να καταφερε τιποτα. Ειναι 2570gr η μπεμπα και δεν εχει πολυ χωρο. Μετα πηγα να δω και τον παιδιατρο που θα ερθει να την δει οταν γεννηθει και μολις του ειπα ότι η μπεμπα ειναι 2,5 κιλα και με ισχυακη προβολη μου ειπε να αρχισω να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για καισαρική. ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ηθελα να βαλω τα κλαμματα! Δεν θελω να κανω καισαρικη! Τι να κανω για να γυρισει?

Κοριτσακι μου... Μην ανησυχεις... και με καισαρικη να πας δεν πειραζει.. σημασια εχει να εχεις ενα υγιες παιδακι.. τα υπολοιπα ειναι περιττα.. !!

τωρα οσο αφορα το οτι δεν εχει γυρισει.. θα σου πω τι μου ειπαν εμενα και οι δυο γιατροι μου.. οτι στις πρωτοτοτοκες μεχρι και την τελευταια στιγμη μπορει να ειναι αναποδα... και οτι μπορει να γυρισει ακομα και δυο μερες πριν το τοκετο.. ετσι και αλλιως εσυ δεν θα πας προγραμματισμενα, ετσι δεν ειναι..???? θα περιμενεις να σε πιασουν οι πονοι και μετα θα πας...

απορια.. θα γεννησεις σε δημοσιο η σε ιδιωτικο..???? γιατι πλεον εχω ακουσει τοσα για τα ιδιωτικα, που οι γιατροι σε πανε με καισαρικη επειδη ετσι το θελουν.. βεβαια και στα δημοσια γινετε.. αλλα πολυ λιγοτερο...

Γεια σασ κοριτσια!!! Γεωργια μου, για να ανεβασεισ φωτο πασ εκει που γραφεισ την απαντηση και πατασ στο συνημεννα αρχεια, διπλα στην φατσουλα ενασ συνδετηρασ... και μικρενεισ την φωρο και την βαζεισ....

Μπουμπουνιερακια εχω παραγγειλει μιασ φιλησ μου που εχει καταστημα με τετοια... ειναι ετοιμα... μαγνιτακια για ψυγειο σε διαφορα σχεδια παπουτσιων σε γαλαζιο, μαζι με κουφετακια σε μια μικρι κουτιτσα και φιογκο... ειναι πολυ ομορφα.....:tongue::tongue::tongue:

Πολυ Ομορφα ακουγονται Βαλεντινα μου.. εγω εφτιαξα πουγκακια.. και θα βαλω ασορτι κορδελιτσα και πανω ενα πιπιλακι.. οταν τα εχω ετοιμα θα ανεβασω φωτο.. !!!

Ωστοσο αγορασα δυο Φουξια κουτια.. και θα κατσω να τα στολισω παραμυθενια.. αλλωστε η μπουμπου μου ειναι μια νεραιδα..!!! οποτε θα τα φτιαξω με κορδελιτσες Πολυυυ Πολυυ ομορφα...!!! εχω και δαντελα απο το γαμο μου.. και θα ειναι πανεμορφα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοριτσακι μου... Μην ανησυχεις... και με καισαρικη να πας δεν πειραζει.. σημασια εχει να εχεις ενα υγιες παιδακι.. τα υπολοιπα ειναι περιττα.. !!

τωρα οσο αφορα το οτι δεν εχει γυρισει.. θα σου πω τι μου ειπαν εμενα και οι δυο γιατροι μου.. οτι στις πρωτοτοτοκες μεχρι και την τελευταια στιγμη μπορει να ειναι αναποδα... και οτι μπορει να γυρισει ακομα και δυο μερες πριν το τοκετο.. ετσι και αλλιως εσυ δεν θα πας προγραμματισμενα, ετσι δεν ειναι..???? θα περιμενεις να σε πιασουν οι πονοι και μετα θα πας...

απορια.. θα γεννησεις σε δημοσιο η σε ιδιωτικο..???? γιατι πλεον εχω ακουσει τοσα για τα ιδιωτικα, που οι γιατροι σε πανε με καισαρικη επειδη ετσι το θελουν.. βεβαια και στα δημοσια γινετε.. αλλα πολυ λιγοτερο...

Σε κλινικη θα γεννησω αλλα και ο γιατρος μου δεν ειναι υπερ της καισαρικης γενικα. Εμενα ομως μου ειπε το αντιθετο ότι δηλαδη το δευτερο παιδι μπορει να γυρισει και τελευταια στιγμη αλλα το πρωτο πρεπει να εχει γυρισει νωριτερα. Θα με ξαναδει την Τριτη και μετα μου ειπε να ξεκινησω περπατημα και θα περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα. Αν μεχρι τοτε δεν συμβει τιποτα απο μονο του τοτε θα προγραμματισουμε για καισαρικη. ΠΗΤ εχω 12/3 αλλωστε. Εβαλε τα χερια του στην κοιλια μου και εκανε μια κινηση να την στριφογυρισει. Αχ δεν ξερω θα δοκιμασω και αυτα του αρθρου που μου ανεβασε η Βαλεντινα. Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι και καισαρικη να κανω τελικα θα ειναι επειδη το επελεξε η μπεμπα και οχι εγω. Ο παιδιατρος ειπε οτι γινεται και ισχυακος τοκετος αλλα καλυτερα να μην το ρισκαρω γιατι 1% μπορει να δημιουργηθει προβλημα στο μωρο και να κουτσαινει μια ζωη αν βγει το ισχυο του στην προσπαθεια να το τραβηξουμε.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...