Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!! Πως είστε σημερα? Εμεις....περασαν τα γονατα και σημερα πρηστηκε ο αστραγαλος!!! Μην πω για τις καουρες που ειχα όλο το βραδυ. Κοριτσια καμια συμβουλή για τις καουρες? Πινω λίγο γαλα, με ανακουφιζει λιγακι αλλα δεν περναει. Τι καψιμο ειναι αυτό βρε κοριτσια. Τοσα χρονια οταν ακουγα για καουρες δεν φανταζομουν οτι πονανε τοσο!

Βαλεντινα μου ευχομαι να καταλαβε πραγματικα ότι δεν φεροταν σωστα και να προσπαθησει αληθινα! Προς το παρον χαλαρωσε και απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου και αφησε τον να σε περιποιηθει αυτός! Αντε γλυκια μου τελειώνει, συντομα θα κρατας τον μπεμπη σου αγκαλια. Καταλαβαινω το αγχος σου, και εγω όσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι.

Κοριτσια για ινσουλινες και διαβητη κυησης δεν γνωριζω σχεδον τιποτα οπότε το μόνο που εχω να σας πω ειναι υπομονή και θα περασει.Στην εποχή μας όλα αντιμετωπίζονται.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!! Πως είστε σημερα? Εμεις....περασαν τα γονατα και σημερα πρηστηκε ο αστραγαλος!!! Μην πω για τις καουρες που ειχα όλο το βραδυ. Κοριτσια καμια συμβουλή για τις καουρες? Πινω λίγο γαλα, με ανακουφιζει λιγακι αλλα δεν περναει. Τι καψιμο ειναι αυτό βρε κοριτσια. Τοσα χρονια οταν ακουγα για καουρες δεν φανταζομουν οτι πονανε τοσο!

Βαλεντινα μου ευχομαι να καταλαβε πραγματικα ότι δεν φεροταν σωστα και να προσπαθησει αληθινα! Προς το παρον χαλαρωσε και απολαυσε τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης σου και αφησε τον να σε περιποιηθει αυτός! Αντε γλυκια μου τελειώνει, συντομα θα κρατας τον μπεμπη σου αγκαλια. Καταλαβαινω το αγχος σου, και εγω όσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι.

Κοριτσια για ινσουλινες και διαβητη κυησης δεν γνωριζω σχεδον τιποτα οπότε το μόνο που εχω να σας πω ειναι υπομονή και θα περασει.Στην εποχή μας όλα αντιμετωπίζονται.

Καλημερ ακοριτσακια μου!!! Κοννα μου, για καουρεσ μου εχει πει ο γιατροσ μου να περνο τα Μαλοξ... βοηθανε πραγματικα και δεν κανουν καμια ζημια... εχω φαει μεχρι τωρα τρια κουτια:shock::shock::shock: εγω εχω καουρεσ απο τον 6, και τωρα ακομα πιο εντονεσ... με μπουκλεσ θα γεννηθει το αντρακι μου...χαχαχα...

Κοριτσια, σημερα κοιμηθηκα και παλι στο σπιτι μασ... :tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes: πολυ περιεργο συναισθημα.... και τωρα περιμενω να φτιαξει το κρεβατακι ο αντρασ μου για να παω να το στολισω..... δευτερα η τριτη μαλλον πωσ θα ειναι ολα ετοιμα, ετσι θελω να πιστεβω, γιατι ειναι να μετακουνησουμε κατι επιπλα, και αυτο θα το κανουν την δευτερα βραδυ.... μετα θελω να βαψω το μαλλι, να κανω πεντικιουρ και μανικιουρ.... χαχαχα μετα την γιωρτη μου θα ειμαι ετοιμη να υποδεχτω τον αντρα τησ ζωησ μου....χαχαχαχ

Εντομεταξι η γιαγια μου εχει μια τριανταφυλια στο σπιτι μεσα, και οποτε καποιοσ απο το σοι ειναι να γεννησει πεταει μπουπουκια και την μερα τησ γεννασ ανοιγουν..... :D:D:D τωρα εχει γεμησει με μπουμπουκια και μου λεει η γιαγια οτι σε καμια βδομαδα θα ανοιξουν..... Αυτο το φυτο ειναι πραγματηκο θαυμα , το εχει εδω και 30 χρονια, και ακομα ποτε δεν εδειξε λαθοσ.....για να δουμε....τησ ειπα μολισ δει να ανοιγουν να με παρει τηλ...να βαλω την βαλιτσα στο πορτ μπαγκαζ.....χαχαχα

Αυτα.... καλη κυριακη σε ολεσ μανουλεσ, και φιλακια στισ κοιλιτσεσ!!!

κοριτσια μου καλησπερα κ καλη κυριακη να εχουμε!!!!!πως εισαστε σημερα;;;!!!

Σπυριδουλα μου τι κανεις; Τελικα ινσουλινη ε;

ποσο ηταν οι μετρησεις σου και κατεληξε ο γιατρος να σου δωσει ινσουλινη;

Εγω εχω προβλημα το πρωι... Δεν κατεβαινει οτι κι αν φαω το βραδυ... Παντα το πρωι νηςτικη εχω απο 98 μεχρι 105 ενω επρεπε να ειναι μεχρι 95.

Την υπολοιπη μερα δεν βλεπω ιδιαιτερο προβλημα, αλλα δεν ξερω αν θα τη γλυτωσω...

Για πες μου γιατι εχω ψιλοαγχωθει!! Εννοειται πως αν πρεπει θα κανω ενεσεις αλλα δεν ξερω ποτε ανυσηχουν οι γιατροι και ποιοι ειναι οι κινδυνοι...;;;

Πηγα σε δυο, μια μου ειπε σιγουρα ενεσεις κι η αλλη να προσεχω και μα μετριεμαι...

εγω ξυπναω με 100 ενω το οριο ειναι 92 και μετα το φαγητο φτανει κ 160

βαρεθηκα να βοσκαω μαρουλι:-(

κοριτσια εγω εχω τα πρωινα νηστικη 80-90...κ μετα το φαγητο 110-120....κανω δυο μερες ινσουλινη κ οι τιμες δεν εχουν αλλαξει, με την ιδια διατροφη...εν το καταλαβαινω...μη σας πω οτι μιααπο τις μετρησεις ηταν 128, που δεν συνεβαινε ποτε πριν την ινσουλινη....τι να πω...την τεταρτη θα ρωτησω παλι τον ενδοκρινολογο μου....

βαλεντινα μου, εσυ ξερεις καλυτερα!!!ελπιζω ο αντρας σου να καταλαβε καποια πραγματα κ να δεις διαφορα!!!!οσο για την τριανταφυλλια, το βρηκα πολυ γλυκο ολο αυτο!!!!!αντε κοριτσι μου!!!με το καλο κ συ!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα!! Είχαμε φτιάξει ένα άλλο καφέ για Μάρτιο http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=19466 (μάλλον σε λάθος τοποθεσία) το οποίο δεν είχε γενικά και πολύ συμμετοχή, τώρα σας ανακάλυψα εδώ!! Βέβαια μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα δούλευα και με την μικρή (έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών) δεν υπήρχε χρόνος.. Και τώρα δλδ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να παρακολουθήσω.. Απλά σήμερα τους έστειλα στο χωριό στην πεθερά μου να ξεκουραστώ και είμαι μόνη μου! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα, θα προσπαθήσω όσο μπορώ!!

Κι επειδή δεν σας είπα τα δικά μου, έχω ΠΗΤ 5/3, και είναι και αυτό κοριτσάκι! Την πρώτη την είχα γεννήσει στις 36εβδ+3ημ, και το έχω ήδη περάσει αυτό!! Οπότε έχω αρχίσει να αγχώνομαι!

s29sp2.pngMbfRp3.png

κοριτσια μου καλησπερα κ καλη κυριακη να εχουμε!!!!!πως εισαστε σημερα;;;!!!

βαλεντινα μου, εσυ ξερεις καλυτερα!!!ελπιζω ο αντρας σου να καταλαβε καποια πραγματα κ να δεις διαφορα!!!!οσο για την τριανταφυλλια, το βρηκα πολυ γλυκο ολο αυτο!!!!!αντε κοριτσι μου!!!με το καλο κ συ!!!!

Κοπελα μου, και γω το ευχωμαι να καταλεβε!!!!Για να δουμε, θα βγει σωστη η τριανταφυλια και αυτη τη φορα???

Καλησπέρα!! Είχαμε φτιάξει ένα άλλο καφέ για Μάρτιο http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=19466 (μάλλον σε λάθος τοποθεσία) το οποίο δεν είχε γενικά και πολύ συμμετοχή, τώρα σας ανακάλυψα εδώ!! Βέβαια μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα δούλευα και με την μικρή (έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών) δεν υπήρχε χρόνος.. Και τώρα δλδ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να παρακολουθήσω.. Απλά σήμερα τους έστειλα στο χωριό στην πεθερά μου να ξεκουραστώ και είμαι μόνη μου! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα, θα προσπαθήσω όσο μπορώ!!

Κι επειδή δεν σας είπα τα δικά μου, έχω ΠΗΤ 5/3, και είναι και αυτό κοριτσάκι! Την πρώτη την είχα γεννήσει στις 36εβδ+3ημ, και το έχω ήδη περάσει αυτό!! Οπότε έχω αρχίσει να αγχώνομαι!

Γεια σου κουκλα μου!!!Εγω ειμαι η Βαλεντινα απο το Ηρακλειο Κρητησ, ειμαι για την ιδια μερα με σενα κανονικα, αλλα δεν υπαρχει περιπτοση να φτασω μεχρι ΠΤ γιατι ανοιγω απο τωρα....Να σου ζησει το κοριτσακι σου, και με ενα πονο το αλλο..... Θα σε βαλω τωρα και στην λιστα μασ...:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο georgia-kak viewpost.gif

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

χαρα25---> 26/01/2014--> Γεννησε ενα κοριτσακι 1.150 gr.. 27η εβδομαδα

Dms2310 ----> 6/2/2014 --> Κ.τ... Γεννησαμε εναν αντρα 4.000 gr

Anaida -------> 6/2/2014 -->Κ.τ .. Γεννησαμε ενα Κοριτσαρο ... gr

Myrina-------> 5/3/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

evhgiorgos --> 14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

Είχα καιρό να μπω........ κ άρχισαν τα γεννητούρια?????? Dms, Anaida, Χαρά,Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας κορίτσια!!!!!! Να είναι γερά κ ευτυχισμένα!!!!!!

Dms καλή ανάρρωση κούκλα μου, να γυρίσετε γρήγορα στο σπιτάκι σας αγκαλιά με το αγγελούδι σας!!!!!!!

Μπορεί να μη μπαίνω συχνά αλλά που κ που διαβάζω νέα σας.....χαίρομαι που είστε όλες καλά, Βαλεντίνα μου καλή αρχή σου ευχομαι με τον καλό σου!!!!! Πολύ σωστή απόφαση να γυρίσεις πίσω......βλέπεις πως πάνε τα πράγματα κ αργότερα αποφασίζεις........ τέλειο το δωματιάκι!!!!!

Εγώ ακόμη δεν το ετοίμασα....... το μόνο που έχει έρθει σπίτι μας είναι το καρότσι...... τα υπόλοιπα δεν ήρθαν ακόμη.... κ φυσικά μερικά ρουχαλάκια που έχω πλύνει για να είναι έτοιμα..... βαλίτσα σήμερα άρχισα να φτιάχνω αλλά δεν ξέρω πότε θα τελειώσει...... γενικά το άγχος μου πλανάται στον αέρα....... για το αν πάνε όλα καλά..... για το αν είναι καλά το μωράκι μου..... για το αν τα καταφέρω...... κ για άλλα εξίσου σοβαρά θέματα......

Το μωράκι μου μεγαλώνει κ όλα πάνε καλά λέει ο ντοκ...... είναι 2650 κ σήμερα σταματάω κ τα ουτρο.....φαίνεται να γλυτώσαμε την πρόωρη γέννα κ συνεχίσουμε κανονικά αλλά προσεκτικά........

Όλα να πάνε καλά σε όλες μας κούκλες......:-) Με έναν Πόνο!!!!! :-) Την σωστή χρονική στιγμή φυσικά :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dYw9p3.png

Είχα καιρό να μπω........ κ άρχισαν τα γεννητούρια?????? Dms, Anaida, Χαρά,Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας κορίτσια!!!!!! Να είναι γερά κ ευτυχισμένα!!!!!!

Dms καλή ανάρρωση κούκλα μου, να γυρίσετε γρήγορα στο σπιτάκι σας αγκαλιά με το αγγελούδι σας!!!!!!!

Μπορεί να μη μπαίνω συχνά αλλά που κ που διαβάζω νέα σας.....χαίρομαι που είστε όλες καλά, Βαλεντίνα μου καλή αρχή σου ευχομαι με τον καλό σου!!!!! Πολύ σωστή απόφαση να γυρίσεις πίσω......βλέπεις πως πάνε τα πράγματα κ αργότερα αποφασίζεις........ τέλειο το δωματιάκι!!!!!

Εγώ ακόμη δεν το ετοίμασα....... το μόνο που έχει έρθει σπίτι μας είναι το καρότσι...... τα υπόλοιπα δεν ήρθαν ακόμη.... κ φυσικά μερικά ρουχαλάκια που έχω πλύνει για να είναι έτοιμα..... βαλίτσα σήμερα άρχισα να φτιάχνω αλλά δεν ξέρω πότε θα τελειώσει...... γενικά το άγχος μου πλανάται στον αέρα....... για το αν πάνε όλα καλά..... για το αν είναι καλά το μωράκι μου..... για το αν τα καταφέρω...... κ για άλλα εξίσου σοβαρά θέματα......

Το μωράκι μου μεγαλώνει κ όλα πάνε καλά λέει ο ντοκ...... είναι 2650 κ σήμερα σταματάω κ τα ουτρο.....φαίνεται να γλυτώσαμε την πρόωρη γέννα κ συνεχίσουμε κανονικά αλλά προσεκτικά........

Όλα να πάνε καλά σε όλες μας κούκλες......:-) Με έναν Πόνο!!!!! :-) Την σωστή χρονική στιγμή φυσικά :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια!!!!Βροχερη, και σενα πλισιαζουν οι μερεσ!!!! μην αργησεισ με την βαλιτσα!!! φιλακια, και καλη εβδομαδα σε ολεσ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μας!!

Βαλεντινα σ'ευχαριστω που με προσθεσες στην λιστα! Κι εγω Ηρακλειο :) Που θα γεννησεις; Εγω στο ΠΑΓΝΗ οπως και το πρωτο! Απο τα λιγα που διαβασα ειχες καποια θεματακια με τον αντρα σου, ευχομαι να τα βρειτε, οι σχεσεις δεν ειναι ευκολες, θελουν δουλεια κι απο τις δυο μεριες, και ειδικα οταν ερθει και το παιδι θα υπαρχει πολυ κουραση και συνεπως εντασεις, θελει πολυ υπομονη και προσπαθεια, και σας ευχομαι και παλι να τα βρειτε! Επισης το δωματιο συμφωνω κι εγω, ειναι τελειο!! :)

Βλεπω ηδη εχουνε γεννησει καποιες κοπελες! Να σας ζησουν κοριτσακια!! Αντε και στις επομενες τωρα!! Τις βαλιτσες (μια για το μωρο μια για μενα) που πιο πολυ σακιδια βασικα ειναι, τις εχω ετοιμες κανα μηνα τωρα, ειχα αγχωθει επειδη η πρωτη μου βιαζοτανε, αλλα αυτη απο οτι φαινεται δεν βιαζεται και καλυτερα! Νοιωθω την αναγκη να περασω λιγο χρονο μονες μας με την "μεγάλη" πριν ερθει η μπεμπα, γιατι με την δουλεια ολο αυτον τον καιρο δεν ασχολουμουν πολυ μαζι της και νοιωθω τυψεις! Επισης εχω ετοιμα και τα κουφετακια!! Εδω στην Κρητη εχουνε εθιμο (λεω εχουνε γιατι ειμαι νυφη εδω, καταγωγη απο βορεια ελλαδα) να φτιαχνουνε δυο κουφετακια σε μικρο μικρο μπομπονιερακι, ή αν θελεις απλα παιρνεις χυμα κουφετα κι αυτοι που ερχονται να σε βρουν για το μωρο παιρνουν απο δυο!! :)

Βροχερη γιατι επαιρνες ουτρογκεσταν; Συσπασεις; Επαιρνα κι εγω στην πρωτη λογω αποκολλησης πλακουντα!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα στα πιο όμορφα κορίτσια αυτού του forum!

Τί κάνετε γλυκές μου?

Εδώ στο νησί έχει καλοκαιρινό καιρο και πολύ μου αρέσει! Το πλυντήριο δουλεύει φουλ, 1 ακόμα μένει για τα πράγματα της μπουκίτσας και λίγα για σίδερο και μετά....τσουπ στη βαλίτσα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Myrina καλωσόρισες στο παρεάκι! Και εσύ μένεις πατρίδα? Και εγώ Δυτικά είμαι.......με το καλό να υποδεχθείς το κοριτσάκι σου!

Βαλεντίνα, με γεια το όμορφο δωμάτιο και με το καλό να υποδεχθείς τον άνδρα της ζωής σου! Γιατί, καλέ, ανυσυχείς? είσαι πλεον στον 9ο και σχεδόν τελειόμηνη! Μακάρι να φτάσουμε και εμείς μέχρι εκεί! Και στην καινούρια σου ζωή κάθε ευτυχία, χωρίς εντάσεις και με πολλή αγάπη!

Βροχερούλα μου, γλυκιά μου, φτάνει ο καιρός, έτσι? Μετά από όλα αυτά που πέρασες, τους φόβους και τις αγωνίες, επιτέλους θα κρατήσεις αγκαλιά τον άνδρα της ζωής σου! Φτιάξε τη βαλιτσούλα σου και χαλάρωσε! Λίγο έμεινε.....

Σπυριδούλα,τι έγινε με το Doppler? Όλα καλά? Και μη στεναχωριέσαι για το διαβήτη, θα ρυθμιστεί, όπως και της elenitsas (τί κάνεις, εσύ γλυκιά μου?)

Αχ κορίτσια, είμαστε πολλές και σας ξεχνάω.......Όλες οι υπόλοιπες εγκυούλες τί κάνουν? τα μωράκια κλωτσούν?

Σήμερα έχω επίσκεψη στο γιατρο και ένα άγχος το έχω με τον τράχηλο, έχω και κάτι χαζοπονάκια......αλλά σκέφτομαι θετικά.......

Σας φιλώ όλες γλυκά

Να έχουμε μια όμορφη και ανέφελη εβδομάδα

Ματσσσσσσσσσ

Μουτσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Και βέβαια να ευχηθώ και εγω με τη σειρά μου στην Anaida και στο Μαράκι (έφτιαξε ο αιματοκρίτης, καλή μου?)

Να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας, να είναι γερά, ευτυχισμένα και καλότυχα .....Καλή ανατροφή

ΥΓ. Κανένα νέο από τη Χαρά και τη μαχήτρια μικρούλα της έχουμε, κορίτσια? τη σκέφτομαι συνεχώς.......

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...