Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!! τι κανετε??? με τον βυχα πωσ πατε αροστουλεσ μου??? Εγω σημερα επιτελουσ τελειωσα στο ικα με τα χαρτια, και μου εγκρινανε το επιδομα....:D:D:D:D Και μετα πιγα και στον γιατρο.....λιποοοονννν... απο που να αρχησω, η τραχυλοσ δεν υπαρχει :shock::shock::shock: το μωρο ειναι στην θεση για γεννα, ο φελοσ εχει βγει... την τεταρτη θα παω να με ξαναδει..... αν αρχησει η διαστολη,μεχρη τελοσ τησ αλλησ βδομαδασ μου πε οτι θα γεννησω.... μου πιρε και μια καλιεργια γιατι ειχα πολλα υγρα...αυτα... ο μπεμπησ ειναι 2800 τωρα, ειναι πολυ μικρουλισ ακομα, δεν θελω να γεννησω τωρα....:-(:sad::-(:sad:

κοριτσι μου καλησπερα!!!τα νεα σου ειναι μια χαρα!!!!τι σε προβληματιζει;;;!!!!αυτη ειναι η διαδικασια ενος τοκετου!!!!ολα λοιπον καλα κ φυσιολογικα!!!!οσο για το μωρο, δεν ειναι μικρο!!!κ μην ξεχνας οτι οι υπερηχοι πεφτουν εξω!!!!!ειναι μια χαρα ετοιμο!!!!απλα λιγο βιαστικο!!!!ολα θα πανε καλα, θα σπασουν κ τα νερα οπου να'ναι κ θα κρατησεις πολυ συντομα τον αντρα της ζωης σου αγκαλια!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο την μια βρε κουκλα μου, ειμαι ετοιμη, απο την αλλη, με χει πιασει ενασ πανικοσ αστα να πανε.... δεν υπολογηζα τοσο νορισ......:confused::confused::confused::confused: αλεσ δυο βδομαδουλεσ γηνεται????εντομεταξη αποφασησα να δωσω του αντρα μου μια ευκερια.... αλλα τωρα θα πρεπει να τα κανει ολα μονοσ του..... να μεταφερει ολα πισο στο σπιτι, και να τα τακτοποιησει.... αυτη θα ειναι και η πρωτη δωκημασια....:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστούμε για τις ευχές ανάρρωσης. Μακάρι γιατί δεν το παλεύω με τόσο βήχα και τρελαίνομαι να βλέπω την κοιλιά μου να ταράζεται τόσο..:(

Κοριτσια καλησπερα!!! τι κανετε??? με τον βυχα πωσ πατε αροστουλεσ μου??? Εγω σημερα επιτελουσ τελειωσα στο ικα με τα χαρτια, και μου εγκρινανε το επιδομα....:D:D:D:D Και μετα πιγα και στον γιατρο.....λιποοοονννν... απο που να αρχησω, η τραχυλοσ δεν υπαρχει :shock::shock::shock: το μωρο ειναι στην θεση για γεννα, ο φελοσ εχει βγει... την τεταρτη θα παω να με ξαναδει..... αν αρχησει η διαστολη,μεχρη τελοσ τησ αλλησ βδομαδασ μου πε οτι θα γεννησω.... μου πιρε και μια καλιεργια γιατι ειχα πολλα υγρα...αυτα... ο μπεμπησ ειναι 2800 τωρα, ειναι πολυ μικρουλισ ακομα, δεν θελω να γεννησω τωρα....:-(:sad::-(:sad:

Πάντως μην στενοχωριέσαι. Στην κόρη μου που χρειάστηκε να γεννήσω στις 38 εβδ. μου είχε πει πως δεν θα είναι πολύ μεγάλη και τελικά ήταν 3270!! Όλα καλά θα πάνε, αυτό να σκέφτεσαι!:P

Άλλωστε δεν θα είναι πρόωρο.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Γμτ δε μπορώ να διαβάσω πολλα απο τα νέα σας γτ το κινητό μου αργειιιιιι ποσο πολυ! Κάπου ειδα γέννα στην 38η εβδομάδα,κ εγω τόσο ήμουν τωρα κ βγήκε 4 κιλά ο κύριος.

Τα πιο φρέσκα νέα μου; Σημερα θα σηκωνομουν κ θα βγάζαμε τα "καλώδια" (ορους καθετήρα κλπ) αντ'αυτουε ακινητοποιησαν ακομα πιο πολυ γτ εχω έναν ωραίο αιματοκρίτη στα 19. Το πρωι καναμε μετάγγιση κ αυριο θα δούμε αν κ ποσο ζωντανεψα γτ Κυριακή πρωι πηγαίναμε σπιτάκι μας. Τωρα που σας γράφω ειμαι και με πυρετό επακόλουθο της μετάγγισης! Οχι τπτ άλλο, με ψάχνει κ αυτο το καημενο το κοριτσακι μου...,!

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Γμτ δε μπορώ να διαβάσω πολλα απο τα νέα σας γτ το κινητό μου αργειιιιιι ποσο πολυ! Κάπου ειδα γέννα στην 38η εβδομάδα,κ εγω τόσο ήμουν τωρα κ βγήκε 4 κιλά ο κύριος.

Τα πιο φρέσκα νέα μου; Σημερα θα σηκωνομουν κ θα βγάζαμε τα "καλώδια" (ορους καθετήρα κλπ) αντ'αυτουε ακινητοποιησαν ακομα πιο πολυ γτ εχω έναν ωραίο αιματοκρίτη στα 19. Το πρωι καναμε μετάγγιση κ αυριο θα δούμε αν κ ποσο ζωντανεψα γτ Κυριακή πρωι πηγαίναμε σπιτάκι μας. Τωρα που σας γράφω ειμαι και με πυρετό επακόλουθο της μετάγγισης! Οχι τπτ άλλο, με ψάχνει κ αυτο το καημενο το κοριτσακι μου...,!

Καταρχήν να σου ζήσει! Να είναι πάντα γερό και καλοφωτισμένο!

Κι εγώ την επομένη της γέννας μου έκανα μετάγγιση λόγω χαμηλού αιματοκρίτη. Υπομονή, ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Με το καλό θα πάτε σπιτάκι σας και θα βρείτε τους ρυθμούς σας!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εσυ θα σκεφτεσαι θετικα γιατι πανω απο ολα η μπεμπουλα ειναι γερη κ περιμενει την μανουλα της να αναρρωσει γρηγορα!!!

Η μπεμπα σου να ειναι παντα Γερη καλοτυχη και ευτυχισμενη!!!! Και η μανουλα σου να ειναι παντα γερη και να μεγαλωσει εναν καλο ανθρωπο!

Σου ευχομαι την Κυριακη να πατε με το καλο στο σπιτακι σας!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

καλησπερα κοπελα μου!!!!πως εισαι σημερα;;;εχεις ακομα βηχα;;; πονας;;;

ναι τιποτα δεν ειναι, μια σταλια ειναι οι ενεσουλες!!!!στην κοιλια θα τις κανω!!!!καλε ενας μηνας δεν ειναι τιποτα!!!!

Σπυριδουλα μου τι κανεις; Τελικα ινσουλινη ε;

ποσο ηταν οι μετρησεις σου και κατεληξε ο γιατρος να σου δωσει ινσουλινη;

Εγω εχω προβλημα το πρωι... Δεν κατεβαινει οτι κι αν φαω το βραδυ... Παντα το πρωι νηςτικη εχω απο 98 μεχρι 105 ενω επρεπε να ειναι μεχρι 95.

Την υπολοιπη μερα δεν βλεπω ιδιαιτερο προβλημα, αλλα δεν ξερω αν θα τη γλυτωσω...

Για πες μου γιατι εχω ψιλοαγχωθει!! Εννοειται πως αν πρεπει θα κανω ενεσεις αλλα δεν ξερω ποτε ανυσηχουν οι γιατροι και ποιοι ειναι οι κινδυνοι...;;;

Πηγα σε δυο, μια μου ειπε σιγουρα ενεσεις κι η αλλη να προσεχω και μα μετριεμαι...

Καλημερααα μανουλεςςςςς ομορφες και γλυκιες...!!!!

και εγω το ιδιο κοριτσακι μου.. νοιωθω οτι δεν εειναι πολυκινητικη....

Γεωργια ακομα βηχας;;;

Περαστικουλια και υπομονη!!! Επειδη κι εμενα οταν με πιανει βηχας δεν παλευεται εχω παρατηρηςει οτι με βοηθαει πολυ το μελι, νοιωθω πως μαλακωνει ο λαιμος μου... Δεν ξερω αν θες να το δοκιμασεις.

απο την μια βρε κουκλα μου, ειμαι ετοιμη, απο την αλλη, με χει πιασει ενασ πανικοσ αστα να πανε.... δεν υπολογηζα τοσο νορισ......:confused::confused::confused::confused: αλεσ δυο βδομαδουλεσ γηνεται????εντομεταξη αποφασησα να δωσω του αντρα μου μια ευκερια.... αλλα τωρα θα πρεπει να τα κανει ολα μονοσ του..... να μεταφερει ολα πισο στο σπιτι, και να τα τακτοποιησει.... αυτη θα ειναι και η πρωτη δωκημασια....:tongue::tongue::tongue:

Βαλεντινακι το μωρακι σου στα 2800 εχει μια χαρα βαρος!!!

Η εβδομαδα κυησης σου ειναι αψογη οποτε με το καλο και με ενα πονο!!! Δεν εχεις λογο να ανυσηχεις για τιποτα!!!!!!!

Οσο για τον αντρα σου ευχομαι να καταλαβε τα λαθη του και να σας πανε ολα καλα!!! να μην σε ξαναπληγωσει και να ειστε μια αγαπημενη οικογενεια!!!

Σπυριδουλα μου τι κανεις; Τελικα ινσουλινη ε;

ποσο ηταν οι μετρησεις σου και κατεληξε ο γιατρος να σου δωσει ινσουλινη;

Εγω εχω προβλημα το πρωι... Δεν κατεβαινει οτι κι αν φαω το βραδυ... Παντα το πρωι νηςτικη εχω απο 98 μεχρι 105 ενω επρεπε να ειναι μεχρι 95.

Την υπολοιπη μερα δεν βλεπω ιδιαιτερο προβλημα, αλλα δεν ξερω αν θα τη γλυτωσω...

Για πες μου γιατι εχω ψιλοαγχωθει!! Εννοειται πως αν πρεπει θα κανω ενεσεις αλλα δεν ξερω ποτε ανυσηχουν οι γιατροι και ποιοι ειναι οι κινδυνοι...;;;

Πηγα σε δυο, μια μου ειπε σιγουρα ενεσεις κι η αλλη να προσεχω και μα μετριεμαι...

εγω ξυπναω με 100 ενω το οριο ειναι 92 και μετα το φαγητο φτανει κ 160

βαρεθηκα να βοσκαω μαρουλι:-(

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα μανουλες Ομορφες και Γλυκες...!!!

Εμεις σημερα ειμαστε μια χαρα, μονο που εχουμε παρα πολλα νευρα.. μα απιστευτα νευρα.. που θα παει θα περασουν...!!!! ειναι οι ορμονες λιγο.. λιγο και οτι δεν με βοηθανε στο σπιτι.. οποτε λογικοτατο...

Γεωργια ακομα βηχας;;;

Περαστικουλια και υπομονη!!! Επειδη κι εμενα οταν με πιανει βηχας δεν παλευεται εχω παρατηρηςει οτι με βοηθαει πολυ το μελι, νοιωθω πως μαλακωνει ο λαιμος μου... Δεν ξερω αν θες να το δοκιμασεις.

αχ κοριτσακι μου γλυκο, και εμενα με βοηθαει το μελι παρα πολυ, οπως και το πετιμεζι, αλλα ο βηχας που εχω δεν ειναι απο το λαιμο, ειναι φλεγματα στην ουσια , απο την μυτη.. (βλεπεις χρονια ιγμοριτιδα)... τι παει να πει αυτο, οτι κατεβαινουν απο την μυτη στο λαιμο, και καθονται εκει και με πνιγουν... δεν ειναι οτι ειναι σκληρος η τραχυς ο λαιμος.. αλλα οτι αυτα πανε και καθονται εκει, και πρεπει να βγαινουνν, το μελι δεν βοηθαει..!!! δυστυχως...

μια χαρα ειναι ο Μπεμπακος κοριτσακι μου... οπως σου ειπαν τα κοριτσια, υπαρχουν μεγαλες αποκλεισεις.. στην ξαδελφη του αντρα μου που γεννησε πριν μια βδομαδα, και ηταν στην 35η εβδομαδα, της εβγαζαν την μικρη 2300.. και τελικα γεννηθηκε 2700...!!! και προωωρο...!! οποτε εσενα ειναι μια χαρα... αλλωστε η γιατρος μου, μου ειπε οτι μετα την 30η εβδομαδα.. και γενικα οταν ξεκινανε οι συσπασεις (γενικες).. τοτε το μετρημα δεν ειναι το κανονικο, γιατι το μωρο παραμορφωνετε μεσα.. !!

εμενα για να καταλαβεις τις προαλλες μια μου την μετρησε 1500 κλ.. μια 1680.. και μια 1810... και μου λεει, θα κρατησουμε το 1680.. αν και το ποιο πιθανο ειναι να ειμαστε στο 1800...!!! οποτε μην αγχωνεσαι...!!!

οσο αφορα τον αντρουλη σου.. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει αλλαξει... και να ειναι ολα τελεια.. και θα σου δωσω μια συμβουλη, γιατι το βλεπω απο τον αντρα μου... οι αντρες μας γινονται μπαμπαδες μετα την γεννα, πριν την γεννα δεν νοιωθουν ολα αυτα που νοιωθουμε εμεις... και ο αντρας μου εχει αλλα δυο παιδια.. και ομως πολλες φορες τον βλεπω απαθη, ξερω ομως οτι μολις κρατησει στην αγκαλια του την μικρη Αγγελικουλα.. τοτε θα ειναι ενας νεος πατερας και νεος συζηγος...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

εγω ξυπναω με 100 ενω το οριο ειναι 92 και μετα το φαγητο φτανει κ 160

βαρεθηκα να βοσκαω μαρουλι:-(

Ελενη μου αυτες οι μετρησεις που γραφεις ειναι μετα την ινσουλινη η πριν;

Και μηπως ρωτησες τον γιατρο σου αν η ινσουλινη θα επηρρεασει το αν θα γεννησεις φυσιολογικα η με καισαρικη;;;

Περαστηκα κοριτσακι μου!!!! και ευχοαμι αυριο να πασ κανονικα σστο σπιτακι σου με τον μικρο σου!!!

Βαλεντινακι το μωρακι σου στα 2800 εχει μια χαρα βαρος!!!

Η εβδομαδα κυησης σου ειναι αψογη οποτε με το καλο και με ενα πονο!!! Δεν εχεις λογο να ανυσηχεις για τιποτα!!!!!!!

Οσο για τον αντρα σου ευχομαι να καταλαβε τα λαθη του και να σας πανε ολα καλα!!! να μην σε ξαναπληγωσει και να ειστε μια αγαπημενη οικογενεια!!!

Ευχαριστω κοριτσι μου για τισ ευχεσ !!!!

μια χαρα ειναι ο Μπεμπακος κοριτσακι μου... οπως σου ειπαν τα κοριτσια, υπαρχουν μεγαλες αποκλεισεις.. στην ξαδελφη του αντρα μου που γεννησε πριν μια βδομαδα, και ηταν στην 35η εβδομαδα, της εβγαζαν την μικρη 2300.. και τελικα γεννηθηκε 2700...!!! και προωωρο...!! οποτε εσενα ειναι μια χαρα... αλλωστε η γιατρος μου, μου ειπε οτι μετα την 30η εβδομαδα.. και γενικα οταν ξεκινανε οι συσπασεις (γενικες).. τοτε το μετρημα δεν ειναι το κανονικο, γιατι το μωρο παραμορφωνετε μεσα.. !!

εμενα για να καταλαβεις τις προαλλες μια μου την μετρησε 1500 κλ.. μια 1680.. και μια 1810... και μου λεει, θα κρατησουμε το 1680.. αν και το ποιο πιθανο ειναι να ειμαστε στο 1800...!!! οποτε μην αγχωνεσαι...!!!

οσο αφορα τον αντρουλη σου.. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει αλλαξει... και να ειναι ολα τελεια.. και θα σου δωσω μια συμβουλη, γιατι το βλεπω απο τον αντρα μου... οι αντρες μας γινονται μπαμπαδες μετα την γεννα, πριν την γεννα δεν νοιωθουν ολα αυτα που νοιωθουμε εμεις... και ο αντρας μου εχει αλλα δυο παιδια.. και ομως πολλες φορες τον βλεπω απαθη, ξερω ομως οτι μολις κρατησει στην αγκαλια του την μικρη Αγγελικουλα.. τοτε θα ειναι ενας νεος πατερας και νεος συζηγος...!!

Κοπελα μου, μου το πε και ο γιατροσ οτι δεν εχουμε κανενα θεμα και τωρα να γεννησω... αλλα δεν περιμενα τοσο συντομα... και με εχει πιασει ενασ ψιλοπανικοσ...χαχαχα

την νυχτα νομιζα πωσ θα γεννησω... πολεσ συσπασεισ και πολυ πονο, πηγα το πρωι στο νοσοκομειο, με βαλανε στο ΝΣΤ και ειχα μεχρι 60 ... αλλα δεν εχουν σπασει τα νερα, ουτε γηνοτουσαν πιο συχνεσ οι συσπασεισ... οποτε με αφησανε.... την τεταρτη θα παω να με ξαναδουν...σημερα φερανε και το κρεβατακη του μωρου μου!!!! και ειμαι χαζοχαρουμενη, ηρθε και ο αντρασ μου να παρει τα πραγματα μου.....εγω εντομεταξη, δεν μπορω να μαζεψω τα ποδια μου, ποναω και καθε 5 λεπτα ειμαι τουαλετα για πιπι, με πιεζει παρα πολυ...αχ βρε κοριτσια, μια βδομαδουλα θελω ακομα να ξαναμπουν ολα σε ενα ρυθμο, και μετα ασ γεννησω....μου λενε ολοι οτι θα το κανω στην γιορτη μου 14 , αλλα εγω θελω η 18 η 24 ... θα αντεξω αραγε???χαχαχαχα

ΚΟριτσια, ευχομαι καλη κυριακη σε ολεσ!!! και πολλα φιλακια!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημερααα μανουλες Ομορφες και Γλυκες...!!!

Εμεις σημερα ειμαστε μια χαρα, μονο που εχουμε παρα πολλα νευρα.. μα απιστευτα νευρα.. που θα παει θα περασουν...!!!! ειναι οι ορμονες λιγο.. λιγο και οτι δεν με βοηθανε στο σπιτι.. οποτε λογικοτατο...

Μάλλον το έχει η μέρα. Κι εγώ από το πρωί πολλά νεύρα και χάλια διάθεση. Ίσως είναι και η γενικότερη αδιαθεσία που νιώθω και η πολλή κλεισούρα στο σπίτι..:(

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ελενη μου αυτες οι μετρησεις που γραφεις ειναι μετα την ινσουλινη η πριν;

Και μηπως ρωτησες τον γιατρο σου αν η ινσουλινη θα επηρρεασει το αν θα γεννησεις φυσιολογικα η με καισαρικη;;;

εμενα με πηγαινε απ την αρχη για καισαρικη

μολις ακουσε κ για διαβητη κυησης ειναι καθετος

κ ο ενδοκρινολογος μου προτεινε καισαρικη

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...