Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τί κάνουν σήμερα?

Εδώ στο νησι βρέχει διαρκώς 3 μέρες, κάνει κρύο, έχω πλύνει τις μικρής τα ζιπουνάκια και τα φορμακια και δε στεγνώνουν με τίποτα! Απογοήτευση! Και θέλω να τελειωνω τα πλυσίματα και τα σίδερα μέχρι τη Δεύτερα το πρωί γιατί το βράδυ έχω γιατρό και ποτέ δεν ξέρεις τί θα προκύψει!

Να πω ξεχωριστές ευχές στο Μαράκι το Συριανό που οσονούπω θα αντικρίσει τον άνδρα της ζωής της......Μαράκι μου, με το καλό και με ένα ή....κανένα πόνο να αντικρίσεις για πρώτη φορά το μικρό σου πρίγκιπα....

Αλήθεισ κορίτσια, είδατε εχθές τους πρωταγωνιστές? Πώς σας φάνηκαν?

Γιατι δεν τα στεγνωνεις μεσα τα ρουχαλακια? Και εδω εχει πολλη υγρασια και τα στεγνωνω μεσα με αναμμενα τα καλοριφερ σε 2 ωριτσες ειναι ετοιμα!

Τους πρωταγωνιστες τους ειδα χθες. Από όταν εμεινα εγκυος και το ανακοινωσα πολλοί με ρωτούσαν εαν θα κανω καισαρικη ή πότε προγραμματιζω να γεννησω!!! Εγω απαντουσα ότι δεν προγραμματιζω εγώ αλλά το μωράκι μου όποτε εκεινο θέλει. Ευτυχώς ο γιατρός μου ειναι κατά της καισαρικής εκτος αν υπάρχει θέμα ασφάλειας για εμενα ή την μπεμπούλα και από γνωστους που εμαθα όντως ετσι κάνει, καθεται και περιμενει όσο χρειαστεί. Εδώ ειναι μικρή η κοινωνία και μαθαινονται αυτά. Στην μια και μοναδική ιδιωτική μαιευτική κλινική που εχουμε πως να κρυφτείς?χαχα!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσι μου εγώ σημερα εκανα την παραγγελία,αυριο θα καταθεσω τα χρηματα στον λογαριασμο που εχουν στην alpha bank και την Παρασκευη μου ειπε η κοπελα ότι θα ερθει η παραγγελία μου με courier. Εγώ λεω αντε το πολύ Δευτερα. Απ'οτι είδα στο site τους στα νησια η παραδοση γινεται με ελτα και χρεωνεται αναλόγως του βάρους. Οι αποστολες με ελτα κανουν συνηθως γυρω στις 3 εργασιμες μέρες. Στην σελίδα τους τερμα κατω αν κλικαρεις εκει που λεει pharmeden help στο Αποστολές&πληρωμες εχει όλες τις πληροφοριες. Παντως εγω πιστευω ότι οι τιμες τους ειναι μονιμες και δεν θα αλλαξουν σε λιγες μερες. Αν ψαξεις στο internet υπαρχουν και αλλα ιντερνετικα φαρμακεια που εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες. Προφανως μεσω internet τα προιοντα ειναι πιο φθηνα απ' ότι αν πας σε μαγαζι, αυτο ισχυει για τα πάντα. Όταν παραλαβω θα ενημερωσω ξανα!

Σε ευχαριστώ πολύ. Είδα και εγώ τώρα τους όρους για την παραλαβή. Αλήθεια, από σαμπουάν και αφρόλουτρο για το μωρό τί πήρες? Frezyderm ή κάτι άλλο?

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!!πως εισαστε σημερα;;!!!!τα μωρακια;;;;!!!!!!

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι;;;!!!! τι φοβασαι οτι θα αλλαξει τη δευτερα;;;!!!!δεν θελω χαζα!!!!ολα καλα θα πανε!!!!

Ο τραχηλάκος δεν ξέρω αν έχει τήν ίδια άποψη με εσένα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για τους πρωταγωνιστες, προσωπικα τον θεοδωροπουλο τον απεχθανομαι σαν φυσιογνωμια, αλλα εχθες ηταν απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!εδωσε ρεστα η εκπομπη κ σε μια ωρα απεδωσε το νοημα 20ετων!!!!!!μπραβο του κ παλι μπραβο!!!!!έ

Εμένα, πάλι, μου αρέσει τρελά, αλλά η ώρα είναι βάρβαρη και πολλές φορές κλείνουν τα ματάκια μου! Το θέμα είναι γνωστό, πάνω κάτω τα ξέρουμε όλες τί γίνεται.....της καισαρικής στην Ελλάδα....δεν ξέρω θλίβομαι. Αν ειναι πραγματικά ανάγκη καισαρικής, τότε ενταξει! Αλλά αναίτιες καισαρικές....τι να πω. Και μένα στο πρώτο ο γιατρός στα μέσα του 8ου μου είπ娨¨" να κανονίσουμε καισαρική, γιατί ο μωρο είναι εγκάρσια και έχεις 3% πιθανότητες να γεννήσεις φυσιολογικά". Αλλά μόλις είδε ότι γύρισε το μάτι μου, σώπασε. Τελικά το μωρό γύρισε αρχές 9ου μόνο του......η φύση ξέρει και προνοεί, απλά εμείς παρεμβαίνουμε στο έργο της......

κοριτσια πηρα τις εξετασεις μου κ ειναι ολες οκ!!!!!!σε λιγο θα φυγω γιατι εχω ραντεβου για το ντοπλερ κ μετα ραντεβου με τον γυναικολογο μου!!!!!

Συγχαρητήρια για τος εξετάσεις και καλή επιτυχία στο ντόπλερ.....περιμένουμε νέα σου

Μάκια.......

Φιλούρες πολλές

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Γιατι δεν τα στεγνωνεις μεσα τα ρουχαλακια? Και εδω εχει πολλη υγρασια και τα στεγνωνω μεσα με αναμμενα τα καλοριφερ σε 2 ωριτσες ειναι ετοιμα!

Τους πρωταγωνιστες τους ειδα χθες. Από όταν εμεινα εγκυος και το ανακοινωσα πολλοί με ρωτούσαν εαν θα κανω καισαρικη ή πότε προγραμματιζω να γεννησω!!! Εγω απαντουσα ότι δεν προγραμματιζω εγώ αλλά το μωράκι μου όποτε εκεινο θέλει. Ευτυχώς ο γιατρός μου ειναι κατά της καισαρικής εκτος αν υπάρχει θέμα ασφάλειας για εμενα ή την μπεμπούλα και από γνωστους που εμαθα όντως ετσι κάνει, καθεται και περιμενει όσο χρειαστεί. Εδώ ειναι μικρή η κοινωνία και μαθαινονται αυτά. Στην μια και μοναδική ιδιωτική μαιευτική κλινική που εχουμε πως να κρυφτείς?χαχα!

Μπράβο! Ωραία η απάντηση σου! και μπράβο στο γιατρο σου που περιμένει.....Και εμένα πριν 5 χρόνια που γέννησα, περίμενε.....τώρα που ανέβηκαν οι μετοχές του, βλέπω ότι εχει κανει στροφή προ τις καισαρικές.....και ψιλοαγχώνομαι...βέβαια το ζητούμενο έιναι να πάνε όλα καλά και να μη γεννήσω πριν την ώρα μου! Οψόμεθα...

πολλά φιλιά

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Κοριτσια, τουσ πτωταγωνιστεσ τουσ ειδα και γω σχεδων μεχρι το τελοσ.... ειναι οντοσ ετσι οπωσ τα ελεγαν τα κοριτσια... ολοι κοιτανε το δικο τουσσυμφερων και οχι τι ειναι καλυτεροο για το μωρο η για την μαμα του..... Ευτηχοσ ο δικοσ μου ντοκτορ ειναι υπερ του φυσικου και του θυλασμου.....:D:D:D:D.... Κοννα μου εκανεσ την καλυτερη κηνιση... εγω τα επερνα σιγα σιγα και παλι μου φανικαν πολλα, φαντασου να τα επερνα ολα μαζι...χαχαχ οχι 64? αλλα τα τριπλασια θα εδεινα.... Εγω πηρα το σαμπουαν-αφρολουτρο τησ φισσαν, δεν ξερω αν ειναι καλο, η κοπελα στο καταστημα μου ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη με αυτο, κρεμα για τον μπεμπι τησ προδερμ.....και παει λεγωντασ... ολα διαφορετικα, θα δειξει στην πορια τι ειναι πιο καλο...

Οσο για τον αντρα μου, μου ερχεται να τον σκωτοσω.... δεν ξερω τι να κανω, απο την μια δεν τον εχω ξαναδει ετσι, απο την αλλη πεσ οτι ξαναγυριζω, πωσ ξερω οτι δεν θα γηνει παλι το ιδιο..???? τωρα ειναι παραδειγμα ενουσ αντρα.....δεν ξερω..... αρχηζω και τα παιζω////.....χαχαχα:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου!!!!μολις γυρισα σπιτι απο την "περιοδεια" μου στους γιατρους!!!!

τα νεα ειναι πολυ περιεργα....ενω κανω διατροφη κ εχω ρυθμισει τις τιμες του ζαχαρου το μωρο σε 20μερες μεσα πηρε 1κιλο κ εχει φτασει 2200κ....οι γιατροι τραβουσαν τα μαλλια τους!!!!κ οι 2λοιπον συνεστησαν παρεμβαση, με ινσουλινη....φυσικα μου ειπαν κ οι δυο οτι το μωρο θα γενηθει πανω απο 4κιλα αλλα τουλαχιστον θα αποφυγουμε τα χειροτερα....(μεχρι κ για ενδομητριο θανατο μου ειπαν κ μου κοπηκαν τα ποδια....:shock::(:shock::(:shock::(:shock::( )

αυριο θα ξερω κ αλλα μιας κ θα περασω κ την βολτα μου απο τον ενδοκρινολογο εννοειται!!!!!!

Κοριτσια, τουσ πτωταγωνιστεσ τουσ ειδα και γω σχεδων μεχρι το τελοσ.... ειναι οντοσ ετσι οπωσ τα ελεγαν τα κοριτσια... ολοι κοιτανε το δικο τουσσυμφερων και οχι τι ειναι καλυτεροο για το μωρο η για την μαμα του..... Ευτηχοσ ο δικοσ μου ντοκτορ ειναι υπερ του φυσικου και του θυλασμου.....:D:D:D:D.... Κοννα μου εκανεσ την καλυτερη κηνιση... εγω τα επερνα σιγα σιγα και παλι μου φανικαν πολλα, φαντασου να τα επερνα ολα μαζι...χαχαχ οχι 64? αλλα τα τριπλασια θα εδεινα.... Εγω πηρα το σαμπουαν-αφρολουτρο τησ φισσαν, δεν ξερω αν ειναι καλο, η κοπελα στο καταστημα μου ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη με αυτο, κρεμα για τον μπεμπι τησ προδερμ.....και παει λεγωντασ... ολα διαφορετικα, θα δειξει στην πορια τι ειναι πιο καλο...

Οσο για τον αντρα μου, μου ερχεται να τον σκωτοσω.... δεν ξερω τι να κανω, απο την μια δεν τον εχω ξαναδει ετσι, απο την αλλη πεσ οτι ξαναγυριζω, πωσ ξερω οτι δεν θα γηνει παλι το ιδιο..???? τωρα ειναι παραδειγμα ενουσ αντρα.....δεν ξερω..... αρχηζω και τα παιζω////.....χαχαχα:confused::confused::confused:

κοριτσι μου το φισαν ειναι πολυ καλο, εγω το εχω ακομα στο γιο μου κ ειναι 2,5 χρονων....

οσο για τον αντρα σου, θα προτεινα να κρατησεις χαρακτηρα κ να περιμενεις να δεις εργα, εργα, εργα....μιλαμε για τη μετεπειτα ζωη σου κ του παιδιου σου πανω απ'ολα!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ομορφιές μου καλησπέρα! Ειμαι απο το κινητό κ δεν εχω καλο σήμα να φορτώσει να διαβάσω τα νέα σας εύχομαι να είστε όλες καλα!

Σας γράφω απο το νοσοκομείο έκανα εισαγωγή σημερα κατα τις 6 κ αυριο πρωι 8-9 μαλλον,θα γίνουμε επισήμως 4 στην οικογένεια!

Περιττό να σας πω ποσο ενθουσιασμενη ειμαι,ειμαι μονη μου σε ενα δωμάτιο με 2κρεβατια μέσα στην ησυχία κ τη χλιδή κ ουτε πρόκειται να μου φέρουν άλλη μανούλα μιας κ δεν έχουμε πολυκοσμία και το προσωπικό ειναι σα φίλες μου! Τέτοια περιποίηση ουτε στο καλύτερο ιδιωτικό!!! :)

Σας φιλώ γτ αυριο θα ειμαι off και μόλις μπορέσω τα ξαναλέμε!!!

Να είστε όλες καλα κ να προσέχετε!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Ομορφιές μου καλησπέρα! Ειμαι απο το κινητό κ δεν εχω καλο σήμα να φορτώσει να διαβάσω τα νέα σας εύχομαι να είστε όλες καλα!

Σας γράφω απο το νοσοκομείο έκανα εισαγωγή σημερα κατα τις 6 κ αυριο πρωι 8-9 μαλλον,θα γίνουμε επισήμως 4 στην οικογένεια!

Περιττό να σας πω ποσο ενθουσιασμενη ειμαι,ειμαι μονη μου σε ενα δωμάτιο με 2κρεβατια μέσα στην ησυχία κ τη χλιδή κ ουτε πρόκειται να μου φέρουν άλλη μανούλα μιας κ δεν έχουμε πολυκοσμία και το προσωπικό ειναι σα φίλες μου! Τέτοια περιποίηση ουτε στο καλύτερο ιδιωτικό!!! :)

κοριτσακι μου γλυκο, τελειες οι συνθηκες!!!!!μπραβο κ παλι μπραβο!!!!με το καλο ο μικρος!!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα, να τον κρατησεις υγιη κ να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!μια αγκαλι κ πολλα φιλια απο μενα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

αχ κοριτσακι μου σε λιγες ωρες θα κρατας το λουλουδακι σου

φιλια πολλα θα τα ξαναπουμε οταν θα στε τεσσερις:D

Yupqp2.png

κοριτσακι μου γλυκο, τελειες οι συνθηκες!!!!!μπραβο κ παλι μπραβο!!!!με το καλο ο μικρος!!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα, να τον κρατησεις υγιη κ να εισαστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!μια αγκαλι κ πολλα φιλια απο μενα!!!!

σπυριδουλα μου μη στενοχωριεσαι θα παρεις την ινσουλινη κ θα ρυθμιστει

οσο για τον αιφνιδιο θανατο μου το παν κ μενα αλλα συμβαινει εξαιρετικα σπανια κ μονο οταν δεν ειναι ρυθμισμενο μη στενοχωριεσαι

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδιαααααααααα Μανουλες... !!!

Κρυο και σημερα.. η εγω δεν ειμαι καλα.. Δεν εχω κοιμηθει καθολουυυ σχεδον.. με ποναγε η κοιλια μου οπου και να την εβαζα.. δεν βολευομουν με τιποτα.. πονουσε μεση... και ολο το βραδυ στριφοργυρνουσα...

Θυμάμαι που κάποια στιγμή είχες αναφέρει πως ήσουν κρυωμένη. Πέρασε; Ειμαι εδώ και 4 μέρες σε κακό χάλι. Πονάει πολύ ο λαιμός μου και βήχω πολύ. Και ανησυχώ. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα αρρωστήσει καθόλου. Τρομάζω όταν βλέπω πως σφίγγεται η κοιλιά μου όταν βήχω..:-(

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλησπερα κοριτσια μου!!!!μολις γυρισα σπιτι απο την "περιοδεια" μου στους γιατρους!!!!

τα νεα ειναι πολυ περιεργα....ενω κανω διατροφη κ εχω ρυθμισει τις τιμες του ζαχαρου το μωρο σε 20μερες μεσα πηρε 1κιλο κ εχει φτασει 2200κ....οι γιατροι τραβουσαν τα μαλλια τους!!!!κ οι 2λοιπον συνεστησαν παρεμβαση, με ινσουλινη....φυσικα μου ειπαν κ οι δυο οτι το μωρο θα γενηθει πανω απο 4κιλα αλλα τουλαχιστον θα αποφυγουμε τα χειροτερα....(μεχρι κ για ενδομητριο θανατο μου ειπαν κ μου κοπηκαν τα ποδια....:shock::(:shock::(:shock::(:shock::( )

αυριο θα ξερω κ αλλα μιας κ θα περασω κ την βολτα μου απο τον ενδοκρινολογο εννοειται!!!!!!

κοριτσι μου το φισαν ειναι πολυ καλο, εγω το εχω ακομα στο γιο μου κ ειναι 2,5 χρονων....

οσο για τον αντρα σου, θα προτεινα να κρατησεις χαρακτηρα κ να περιμενεις να δεις εργα, εργα, εργα....μιλαμε για τη μετεπειτα ζωη σου κ του παιδιου σου πανω απ'ολα!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!!

Κοριτσαρα μου, το μωρο σου εχει μιαχαρα βαροσ..... εμενα ητανε 2300 σε βδαμαδα που εισαι.... δεν ειναι προβλιμα... ρωτα και αλλο γιατρο... και μενα μου ελεγε στην αρχη οτι θα βγει κοντα πεντε οπωσ παω, αλλα τωρα ειναι λιγο παραπανω απο το φισιολογικο.... μπορει να πηρε αποτωμα, μην σε τρομαζει... και μην ακουσ βλακιεσ περι θανατουσ!!! καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Κοπελα μου!!!!! αντε, με το καλο!!! πολυ καλα νεα!!!!! φιλακια και στο μικρακι που θα κρατασ αγκαλια αυριο!!!:D:D:D:D

Κορτισακιιι μου... Καλη επιτυχιααα... λογικα τωρα Κρατας το ζουζουνακι σου στην αγκαλια σου... Να ειναι μια ζωη καλοτυχο και τυχερο...!!!!

Κοριτσια μου η ηλικια δεν ειναι δικαιολογια για την αγενεια. Ουτε μικρη ειναι 23 χρονων γαιδαρα! Εγω στα 23 παντρευτηκα!! Κ ουδεποτε δεν ημουν τοσο αγενης.

Μ'αρεσει που τους καλεσε κ ο αντρας μου στο σπιτι μας οταν φευγαμε, του ειπα χθες οτι αν πατησει το ποδι της εδω μεσα με φοριο θα την βγαλουν. Κ τι σημαινει οτι ειναι υγιης κ καταλληλη μανα ;; Ηταν επιλογη μου να εχω 3 αποβολες κ μαλιστα χωρις καμια αιτια κ δεν το ξερω;; Τελος παντων τετοια βλεπω κ λεω πως θα προστατεψω την μικρουλα μου απο την κακια κ την αγενεια αυτων των πλασματων που θελουν να αποκαλουνται κ ανθρωποι.

Κ μαλλον απο τη συγχυση μου η μικρη χθες ηταν σχετικα ησυχη... Εκει που το πρωι μεχρι κ οταν περπατουσα την ενιωθα μετα τον καφε ισα που την αισθανθηκα. :mad::x

Φιλακια σε ολες!

Κρυστι μου.. την θυμαμε αυτη,... και αλλη φορα σε ειχε δημιουργησει προβλημα... Ρε .. μην δινεις σε Καμμενες σημασια και μην συγχιζεσαι... Ακου εκει.. !!! τα κοριτσια σου τα ειπαν πολυ καλα, μπορει και καλα να θελει να δειξει στο αγορι της οτι ειναι υγιεις αυτη(λες και ξερει)... και εγω ετσι νομιζα και να που τελικα ειχα προβλημα.. !!!

και μην ακους λαλακιες οτι μετα απο αποξεσεις δεν μπορεις να κανεις παιδια.. τοσα ξερει τοσα λεει.. !!! την επομενη να της την πεις και εσυ.. Π.χ.. Μακαρι εσυ να εισαι μια χαρα και να μην εχεις προβληματα.. ομως πλεον σχεδον το 90% των γυναικων εχουν τουλαχιστον μια αποβολη... η αποξεση...!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Γεωργια μου,ποναει και σενα η κοιλια σου??? εμενα σαν να τραβαει χαμιλα, και χθεσ ειχα πολυ πικτη βλενα... πηρα τον γιατρο και μου πε οτι ανοιγει η τραχιλοσ και σιγα σιγα βγαινει το πομα που το κλεινει, και μου πε να προσεχω πολυ την καθαριωτιτα τωρα, και μου ειπε, να μην ανυσηχω, και οτι μπορει να περασουν και τρεισ βδοαδεσ μετα που θα βγει το πομα...Την παρασκευη θα με δει παλι....Αυτααα...

Κοριτσια, λιπον, συναντηθηκα χθεσ με τον αντρα μου και ακουσα ενα σωρο πραγματα, και μετα εκλεγε κιολασ.... δεν τον εχω ξαναδει ετσι... αλλα ξερω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν με τιποτα, θελει να εχει σχεση και με το μωρο και με μενα... και μασ θελει πισω.. και ενα σωρο τετοια.... ημουν βραχοσ χθεσ, αλλα οταν πιγα σπιτι εκλεγα ολη νυχτα.... εχω παλαβοσει βρε κοριτσια!!!

Καλημερα Βαλεντινα μου.. ναι ξεκινησαν τα τραβηγματα.. λογικο.. γιατι επιτελους φουσκωνωωωωω.. χα χα .. απλα η μικρη με παταει απο τα αριστερα και με εχει δυαλυσει τελειος...!!! να ναι καλα και δεν με νοιαζει καθολου αν ποναω.. στον υπνο ομως ειναι χαλια οταν εχει υπερκινητικοτητα.. σημερα πψ ηταν ησυχη.. αλλα εκανα δυο τρια πραγματα εχτες.. και επισης ημουν παραπολυ κουρασμενη, οποτε και να κουνιοταν δεν την καταλαβαινα... !!!

Οσο αφορα τον αντρα σου.. τι να σου πω.. μακαρι να αλλαξει.. τωρα ομως απο εδω και περα θελεις μονο πραξεις.. και οχι λογια.. μπορεις να του πεις να δειτε και εναν συμβουλο γαμο. ισως σας κανει καλο... !!! οσο αφορα το να γυρισεις πισω... Μπορεις να τους πεις πολυ απλα, οτι τωρα θα περιμενεις να σαραντισεις στην μαμα σου, αφου θα χρειαζεσαι και βοηθηεια.. και μετα βλεπετε αν θα γθρισεις και οτι ολα εξαρτουνται απο αυτον.. αν αυτος εχει αλλαξει.. τοτε ναι θα γυρισεις.. στην ουσια μεχρι να γεννησεις και να 40ισεις ειναι 2 μηνες ακομα... ετσι θα δειξει αν πραγματηκα εχει αλλαξει...!!

Θυμάμαι που κάποια στιγμή είχες αναφέρει πως ήσουν κρυωμένη. Πέρασε; Ειμαι εδώ και 4 μέρες σε κακό χάλι. Πονάει πολύ ο λαιμός μου και βήχω πολύ. Και ανησυχώ. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα αρρωστήσει καθόλου. Τρομάζω όταν βλέπω πως σφίγγεται η κοιλιά μου όταν βήχω..:-(

Χαλια ειμαι κοριτσακι μου ακομα.. εχω πολυ βηχα ναι.. και τωρα με πιανει τα πρωινα συνηθως.. πηγα σε πνευμονολογο και ευτηχως δεν ειναι τα πνευμονια μου, πηγα σε ωρλ και τελικα ειναι η χρονια ιγμορητιδα... η οποια ειχε να με πιασει 3 χρονια.. (μετα που εκανα χειρουργειο διαφραγμα..)..

δυστυχως σε εμενα αυτος ο βηχας μου προκαλεσε, και αλλο θεμα, μου κοντινε τον τραχηλο και αλλο..

Σπυριδουλα μου.. μην αγχωνεσαι καλο μου.. και εμενα ειχε παρει σε 15 μερες 20 μερες περιπου ενα κιλο... αλλα η γιατρος μου δεν ανησυχησε.. τωρα πρεπει να ειμαιστε στα 2.000.. και ειναι μια χαρα.. ισως ομως να φταιει οτι ετσι και αλλιως ηταν μια βδομαδα μεγαλητερη απο την β επιπεδου.. οποτε δεν το πηρε αποτομα.. !!ετσι και αλλιως ιεναι βαρια.. και εμας μας ειπε οτι θα γεννησει 3500-4000 κιλα.. !!!

εσυ ομως πηγαινε στον ενδοκρινολογο.. αυτος θα σε δει και θα σου πει.. μπορει απλα το μπουμπουκακι σου να το πηρε αποτομα και απο εδω και περα να παιρνει οσο χρειαζετε.. μην αγχωθεις.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαρακη, να σου ζησει το μωρουλι σου!!!!!

Γεωργια μου, εχεισ δικαιο για τησ πραξεισ.... αυτο του ειπα και γω....και οτι θελει πολυ σκεψη ια να γυρισω.. μου πε οτι θελει να τελειωσουμε το δοματιο για το μωρο και στο δικο του σπιτι και να μασ παιρνει που και που με μωρο αφου δεν θελω κατευθιαν να μετακομισω... απο την μια θελω να του δωσω την ευκαιρια, απο την αλλη φοβαμαι... και περα δοθε με το μωρο δεν θα ναι και οτι καλυτερω νομιζω..... το μυαλο μου παιζει παλαμακια...:tongue::tongue::tongue:

Ελενιτσα, εγω να δεισ βαρεμαρα...αχαχαχα θελω λιγο καφε ακομα, και βαριεμαι να συκωθω...χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...