Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!!!!σε ολα τα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!!!πως ειστε σημερα;;;!!!!

emilyp καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!

χριστινακι μου εγω πιστευω πως δεν το κανει επιτηδες για να σε στεναχωρησει...απλα θελει να "δειξει" στο αγορι της ποσο υγιης κ κ"καταλληλη" για μανα ειναι η ιδια!!!!!!!!κ ποιο ειναι το καλυτερο κ πιο αμμεσο παραδειγμα για να "βασιστει";;;!!! μα εσυ που το αγορι της ξερει κ απο πρωτο χερι τι εχετε περασει!!!!!ενω αυτη δεν θα εχει κανενα προβλημα, θα μπορει να κανει τα παιδια του!!!!!!μικρο παιδι ειναι, με στοχο το γαμο κ τα παιδια, μην το περεξηγεις!!!!!απλα το κανει με λαθος τροπο!!!!!να δεις που οταν θα ερθει το μωρο, δεν θα σε αποσχολουν πια τετοια πραγματα!!!!θα απαξιεις κ να ασχοληθεις με κατι τετοιο γιατι τοτε θα εχεις την κορη σου που θα τα επισκιαζει ΟΛΑ!!!!

μαρακι μου συριανο, καλη επιτυχια για αυριο που θα μπεις κ με το καλο να κρατησεις αγκαλια τον αντρα της ζωης σου!!!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενα θα σας πω!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ !!!!!!!!!

Αυριο φευγουμε παμε στεμνιτσα! οι αντοχες μου δεν ειναι και πολυ μεγαλες αλλα ..ενα ταξιδακι το χρειαζομαστε και οι 2 πριν ερθει η μικρη μου!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλημερουδια ομορφο παρεακι!!

Joannako να περασετε τελεια!! :D:D:D

Κοριτσια μου η ηλικια δεν ειναι δικαιολογια για την αγενεια. Ουτε μικρη ειναι 23 χρονων γαιδαρα! Εγω στα 23 παντρευτηκα!! Κ ουδεποτε δεν ημουν τοσο αγενης.

Μ'αρεσει που τους καλεσε κ ο αντρας μου στο σπιτι μας οταν φευγαμε, του ειπα χθες οτι αν πατησει το ποδι της εδω μεσα με φοριο θα την βγαλουν. Κ τι σημαινει οτι ειναι υγιης κ καταλληλη μανα ;; Ηταν επιλογη μου να εχω 3 αποβολες κ μαλιστα χωρις καμια αιτια κ δεν το ξερω;; Τελος παντων τετοια βλεπω κ λεω πως θα προστατεψω την μικρουλα μου απο την κακια κ την αγενεια αυτων των πλασματων που θελουν να αποκαλουνται κ ανθρωποι.

Κ μαλλον απο τη συγχυση μου η μικρη χθες ηταν σχετικα ησυχη... Εκει που το πρωι μεχρι κ οταν περπατουσα την ενιωθα μετα τον καφε ισα που την αισθανθηκα. :mad::x

Φιλακια σε ολες!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημερουδια ομορφο παρεακι!!

Joannako να περασετε τελεια!! :D:D:D

Κοριτσια μου η ηλικια δεν ειναι δικαιολογια για την αγενεια. Ουτε μικρη ειναι 23 χρονων γαιδαρα! Εγω στα 23 παντρευτηκα!! Κ ουδεποτε δεν ημουν τοσο αγενης.

Μ'αρεσει που τους καλεσε κ ο αντρας μου στο σπιτι μας οταν φευγαμε, του ειπα χθες οτι αν πατησει το ποδι της εδω μεσα με φοριο θα την βγαλουν. Κ τι σημαινει οτι ειναι υγιης κ καταλληλη μανα ;; Ηταν επιλογη μου να εχω 3 αποβολες κ μαλιστα χωρις καμια αιτια κ δεν το ξερω;; Τελος παντων τετοια βλεπω κ λεω πως θα προστατεψω την μικρουλα μου απο την κακια κ την αγενεια αυτων των πλασματων που θελουν να αποκαλουνται κ ανθρωποι.

Κ μαλλον απο τη συγχυση μου η μικρη χθες ηταν σχετικα ησυχη... Εκει που το πρωι μεχρι κ οταν περπατουσα την ενιωθα μετα τον καφε ισα που την αισθανθηκα. :mad::x

Φιλακια σε ολες!

κοριτσι μου γλυκο κ ομορφο καλησπερα!!!!!

σε καμια περιπτωση δεν το εννοουσα οπως το πηρες....κ αν το "εβγαλα προς τα εξω" με αυτο το νοημα θελω να ζητησω 1000φορες, 1000συγνωμη....πως θα μπορουσα να θεωρω μια μανα ανικανη να κανει παιδι αν εχει αποβαλει στο παρελθον, αφου κ εγω ειχα αποβολη κ μαλιστα 5,5 μηνων....σου ειπα πως πιστευω οτι το βλεπει αυτη κ πως πιστευω παλι οτι χειριζεται το θεμα αυτο για δικο της οφελος....κ μην νομιζεις οτι δεν υπαρχει κοσμος που να σκεφτεται ετσι, γιατι προσωπικα εχω να σου δωσω δυο αναλογα πααραδειγματα....οσο για την ηλικα, σιγουρα, δεν εχει να κανει με την αγενεια, αλλα εχει να κανει με την ελλειψη εμπειριας κ με τη συμπεριφορα....μπορει να παντρευτηκες στα 23 σου, αλλα τα πραγματα τα οποια περασες πιστευω οτι σε εκαναν να ωριμασεις πιο γρηγορα απο ενα μεσο κοριτσι 23 χρονων...κ αλλωστε δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο....υπαρχουν κ αυτοι που οσο χρονων κ να γινουν, δεν ωριμαζουν ποτε κ παντα θα φαιρονται ασχημα στους αλλους με σκοπο να τους μειωσουν ωστε να φανουν οι ιδιοι "καλυτεροι"....

τελος συγνωμη αν με τα λογια μου σε εκανα να στεναχωρεθεις κ να τσαντιστεις παρα πανω απο οτι ησουν...δεν ειχα καμια τετοια προθεση κ αν αθελα μου εγινε κατι τετοιο ζητω κ παλι συγνωμη....εξεθεσα καθαρα κ μονο την αποψη μου....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Σπυριδουλα μου δεν χρειαζεται για κανενα λογο να ζητας συγνωμη!! Εννοειται δεν τσαντιστηκα απο τα λογια σου κ ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να πιστευες κατι τετοιο. Ο θυμος κ η αγανακτηση μου ειναι για αυτη τη κατηγορια ανθρωπων που θεωρουν εμας που ειχαμε αυτα δυσαρεστα σαν εξωγηινους κ λεει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του. Μεχρι κ οτι για να εχεις τοσες αποβολες μαλλον δεν ειναι γραφτο να κανεις παιδια εχω ακουσει!! Ισως επειδη ολη αυτη η ιστορια να ειναι ενα μαυρο αγκαθι στην καρδια μου να μου βγαινει σε τοσο μεγαλη ευαισθησια.

Σου στελνω ενα τεραστιο φιλι!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου σε υχαριστω, αλλα προσ το παρων ολα καλα...:tongue::tongue::tongue: Σηερα ξαναμιλησα με τον αντρα μου, θελει παρα πολυ να εχει σχεση με το παιδι, γιατι, ειναι πατερασ, και δεν τον απασχολει η σταση που εχουν οι δικοι του....αυτο ειναι για μενα πανω απ ολα!!!!Και θα μιλησουμε απο κοντα για λεπτομεριεσ....

μραβο!! ευχομαι να πανε ολα καλα στη συναντιση που θα εχετε κ να μην εισαι χαλαρη μαζι του κ σε τουμπαρει εκει που θελει αυτος.... ολα δεξια να σου πανε καλο απογευμα!:)

Κοριτσακια μου γεια σας!!

Μαμα Εμιλυ καλως ηρθες κ με το καλο να υποδεχτουμε τον Δημητρακη!! Πολλες κρητκες στην παρεα! Λατρευω το νησι σας!

Τονια μου καιρο ειχα να ακουσω νεα σου! Πως ειστε κοριτσακια μου?

Κοριτσια εχω νευρα... Κοιμηθηκα 2,5 ωρες:shock::shock::shock: αλλα δεν ηταν αρκετες να μου περασει η συγχυση! Πηγαμε για καφε το μεσημερακι με τον κολλητου του αντρα μου κ την κοπελα του. Ακρως εκνευριστικη κοπελιτσα 23 χρονων που μοιαζει για 40 με αποψη για οτι υπαρχει στον κοσμο χωρις ομως να γνωριζει τιποτα. Αποφευγω οσο μπορω τετοιες συναντησεις αλλα σημερα ηταν αναγκαιο κακο. Κ αρχιζει μια συζητηση για μια φιλη που ειχε 7 εξωμητρια (για να φανταστειτε ποσο ανιδεη, ειναι αναθεμα αν ξερει τι σημαινει αυτο κ οτι ειναι πρακτικα αδυνατο!) κ μετα οτι εκανε εκτρωση κ αυτο της αφησε κουσουρι κ ποσες κοπελες δεν μπορεσαν να κανουν παιδια που ειχαν κανει εκτρωση κ ολα αυτα ενω ξερει οτι εχω μπει δυο φορες για εκτρωση(γιατι στην ουσια μετα απο παλινδρομη η ιδια ακριβως διαδικασια ειναι) κ οτι γιατρος της ειπε οτι μετα απο δυο εκτρωσεις δεν κανεις παιδια!! :mad::-x:x κ ειναι κ η ιδια που μετα την τριτη αποβολη μου ελεγε ενα σωρο ιστοριες για ξαδερφες κ θειες που δεν μπορεσαν να κανουν παιδια η κανανε ποσες εξωσωματικες. Απο τοτε ειχα πει στον αντρα μου οτι δεν θελω να την βλεπω!!! Κ περα απο αυτο οταν με βλεπει γελαει με τη ριζα μου κ μου λεει "ακομα ετσι εισαι? Εχει βγει πολυ η ριζα!" συν οτι σημερα με ρωτουσε με συμπονια(!!!!!) αν θα κατσω σπιτι 40 μερες κ πως θα αντεξω κ οτι το δευτερο θα ειναι αδικημενο γιατι σιγα να μην ενθουσιαστω οπως το πρωτο! Σε καποια φαση αρχισε να μην αντεχω κ να απανταω μεχρι κ ακομψα αλλα το χαβα της η "κυρια". Τα σκεφτομαι κ θελω να τις σπασω τα μουτρα.

χριστινα μου ναι χαθηκα γιατι δουλευα μεχρι πριν λιγες μερες κ λογο της καταστασης μου κουραζομουν παρα πολυ κ ημουν μονο δουλεια μαγηραμα κ υπνο τπτ αλλο.. ειμαστε μια χαρα κ εγω κ η μπεμπα μου σημερα ειχαμε παει κ γιατρο..... ολα μια χαρα ειμαστε 34w&2d κ ειμαστε 2.450kg..

οσο για την κοπελα του φιλου του αντρα σου τι να πω????:twisted:σε τετοια ατομα δεν πρεπει να μιλας κ ποσο μαλλον να βγαινεισ μαζι τουσ κ να ακους τισ βλακειες τους.... επρεπε να τησ πεις στα ισια να σταματησει να μιλαει, τουλαχιστον εγω αυτο κανω αν μου λεει καποιος που δεν ξερει βλακειες για εγκυμοσινες κ μωρα ή αν δε μπορεις να το πεις εσυ να το της το πει ο αντρας σου κ ειδικα σε εσας που εχετε περασει τοσα πολλα.......

ενα θα σας πω!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ !!!!!!!!!

Αυριο φευγουμε παμε στεμνιτσα! οι αντοχες μου δεν ειναι και πολυ μεγαλες αλλα ..ενα ταξιδακι το χρειαζομαστε και οι 2 πριν ερθει η μικρη μου!

Στεμνίτσα.. τι μου θυμίζεις.. ρομαντικές διακοπές με τον άντρα μου στις αρχές του γάμου μας..

Να περάσετε τέλεια!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημερουδιαααααααααα Μανουλες... !!!

Κρυο και σημερα.. η εγω δεν ειμαι καλα.. Δεν εχω κοιμηθει καθολουυυ σχεδον.. με ποναγε η κοιλια μου οπου και να την εβαζα.. δεν βολευομουν με τιποτα.. πονουσε μεση... και ολο το βραδυ στριφοργυρνουσα...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Κριστυ μου, μην δεινεισ σιμασια, εγω σε αυτεσ περιπτοσεισ λεω, ( οταν θα θελεισ να κανεισ ενα παιδι, μακαρι να σου πανε εσενα ολα καλα, και μην παθεισ τιποτα απο υτα που λεσ...) χαχαχα να δεισ σε ποση ωρα κωβεται η γλωσσα!!!χαχαχα

Κοννα, κοριτσι μου, και γω ποναω πολυυυυ και παντουυυ... γωφοσ, ποδι, κοιλια, μεση... απ ολα εχει το μενου...χαχαχα υπομονη....

Ιωαννα καλα να περασετε!!!!!Ξεκουρασου, τωρα που μπορεισ ακομα, γιατι μετα θα εχουμε τρεξημο......

Τονια, κοπελα μου,ημουν απολυτη.... θα γραψω μετα τι εγεινε...Μια χαρα το μωρακι σου!!!αντε, κοντεβεισ και συ!!!!

Γεωργια μου,ποναει και σενα η κοιλια σου??? εμενα σαν να τραβαει χαμιλα, και χθεσ ειχα πολυ πικτη βλενα... πηρα τον γιατρο και μου πε οτι ανοιγει η τραχιλοσ και σιγα σιγα βγαινει το πομα που το κλεινει, και μου πε να προσεχω πολυ την καθαριωτιτα τωρα, και μου ειπε, να μην ανυσηχω, και οτι μπορει να περασουν και τρεισ βδοαδεσ μετα που θα βγει το πομα...Την παρασκευη θα με δει παλι....Αυτααα...

Κοριτσια, λιπον, συναντηθηκα χθεσ με τον αντρα μου και ακουσα ενα σωρο πραγματα, και μετα εκλεγε κιολασ.... δεν τον εχω ξαναδει ετσι... αλλα ξερω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν με τιποτα, θελει να εχει σχεση και με το μωρο και με μενα... και μασ θελει πισω.. και ενα σωρο τετοια.... ημουν βραχοσ χθεσ, αλλα οταν πιγα σπιτι εκλεγα ολη νυχτα.... εχω παλαβοσει βρε κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Βαλεντινα μου θα πρεπε να εισαι περηφανη για τον εαυτό σου! Αν σας θελει στην ζωη του πρεπει να κανει πραγματα για να σας διεκδικησει και να κερδισει την εμπιστοσυνη σου οτι δεν θα κανει παλι τα ιδια. Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!

Εγω εδωσα το πρωι μεσω internet την παραγγελια στο www.pharmeden.gr και τους πηρα τηλ. Μιλησα με μια ευγενικοτατη κοπελιτσα η οποια μου ειπε να μην καταθεσω χρηματα πριν ελεγξει την διαθεσιμοτητα όλων των πραγματων που παρηγγειλα και ότι θα με παρει τηλ. Πραγματι μετα από μια ώρα με πήρε τηλ. Δεν ειχαν διαθεσιμους τους ορους της chicco για την μυτουλα αλλά όλα τα αλλα οκ. Της ειπα ότι θα καταθέσω τα χρηματα στην τραπεζα αύριο και αυτή μου ειπε ότι θα προχωρησει την παραγγελία μου και την Παρασκευή θα εχω τα πραγματάκια μου! Παρηγγειλα κρεμα για ραγαδες, κρεμα λανολινης για τις θηλες, σαμπουαν-αφρολουτρο και κρεμα σωματος για την μπεμπουλα, αναρροφητηρα μυτης, κρεμα συγκαμματος bepanthol και κρεμα συγκαμματος sudocream την μεγαλη συσκευασία, 5 συσκευασιες μαντηλακια για καθαρισμου στηθους πριν και μετα τον θηλασμο της chicco και θα πληρωσω 64 ευρώ. Νομιζω ότι ειναι καλά.

tt193766.aspx

Καλημέρα μανούλες!!!

Βαλεντινα μου θα πρεπε να εισαι περηφανη για τον εαυτό σου! Αν σας θελει στην ζωη του πρεπει να κανει πραγματα για να σας διεκδικησει και να κερδισει την εμπιστοσυνη σου οτι δεν θα κανει παλι τα ιδια. Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!

Εγω εδωσα το πρωι μεσω internet την παραγγελια στο www.pharmeden.gr και τους πηρα τηλ. Μιλησα με μια ευγενικοτατη κοπελιτσα η οποια μου ειπε να μην καταθεσω χρηματα πριν ελεγξει την διαθεσιμοτητα όλων των πραγματων που παρηγγειλα και ότι θα με παρει τηλ. Πραγματι μετα από μια ώρα με πήρε τηλ. Δεν ειχαν διαθεσιμους τους ορους της chicco για την μυτουλα αλλά όλα τα αλλα οκ. Της ειπα ότι θα καταθέσω τα χρηματα στην τραπεζα αύριο και αυτή μου ειπε ότι θα προχωρησει την παραγγελία μου και την Παρασκευή θα εχω τα πραγματάκια μου! Παρηγγειλα κρεμα για ραγαδες, κρεμα λανολινης για τις θηλες, σαμπουαν-αφρολουτρο και κρεμα σωματος για την μπεμπουλα, αναρροφητηρα μυτης, κρεμα συγκαμματος bepanthol και κρεμα συγκαμματος sudocream την μεγαλη συσκευασία, 5 συσκευασιες μαντηλακια για καθαρισμου στηθους πριν και μετα τον θηλασμο της chicco και θα πληρωσω 64 ευρώ. Νομιζω ότι ειναι καλά.

Konna, καλημέρα γλυκιά μου

Πολύ πολύ χρήσιμη η σελίδα που έβαλες, σε ευχαριστώ πολύ.....πήρα και εγώ εχθές τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι προσφορές θα ισχύουν ακόμα για λίγο καιρό......μια ερώτηση, λίγο χαζή....πόσες μέρες μετά από τη στιγμη που καταθέτεις τα χρήματα σου τα φέρνουν? και η παραλαβή γίνεται με κούριερ στο σπίτι?

Σε φιλώ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τί κάνουν σήμερα?

Εδώ στο νησι βρέχει διαρκώς 3 μέρες, κάνει κρύο, έχω πλύνει τις μικρής τα ζιπουνάκια και τα φορμακια και δε στεγνώνουν με τίποτα! Απογοήτευση! Και θέλω να τελειωνω τα πλυσίματα και τα σίδερα μέχρι τη Δεύτερα το πρωί γιατί το βράδυ έχω γιατρό και ποτέ δεν ξέρεις τί θα προκύψει!

Να πω ξεχωριστές ευχές στο Μαράκι το Συριανό που οσονούπω θα αντικρίσει τον άνδρα της ζωής της......Μαράκι μου, με το καλό και με ένα ή....κανένα πόνο να αντικρίσεις για πρώτη φορά το μικρό σου πρίγκιπα....

Αλήθεισ κορίτσια, είδατε εχθές τους πρωταγωνιστές? Πώς σας φάνηκαν?

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Konna, καλημέρα γλυκιά μου

Πολύ πολύ χρήσιμη η σελίδα που έβαλες, σε ευχαριστώ πολύ.....πήρα και εγώ εχθές τηλέφωνο και μου είπαν ότι οι προσφορές θα ισχύουν ακόμα για λίγο καιρό......μια ερώτηση, λίγο χαζή....πόσες μέρες μετά από τη στιγμη που καταθέτεις τα χρήματα σου τα φέρνουν? και η παραλαβή γίνεται με κούριερ στο σπίτι?

Σε φιλώ

Κοριτσι μου εγώ σημερα εκανα την παραγγελία,αυριο θα καταθεσω τα χρηματα στον λογαριασμο που εχουν στην alpha bank και την Παρασκευη μου ειπε η κοπελα ότι θα ερθει η παραγγελία μου με courier. Εγώ λεω αντε το πολύ Δευτερα. Απ'οτι είδα στο site τους στα νησια η παραδοση γινεται με ελτα και χρεωνεται αναλόγως του βάρους. Οι αποστολες με ελτα κανουν συνηθως γυρω στις 3 εργασιμες μέρες. Στην σελίδα τους τερμα κατω αν κλικαρεις εκει που λεει pharmeden help στο Αποστολές&πληρωμες εχει όλες τις πληροφοριες. Παντως εγω πιστευω ότι οι τιμες τους ειναι μονιμες και δεν θα αλλαξουν σε λιγες μερες. Αν ψαξεις στο internet υπαρχουν και αλλα ιντερνετικα φαρμακεια που εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες. Προφανως μεσω internet τα προιοντα ειναι πιο φθηνα απ' ότι αν πας σε μαγαζι, αυτο ισχυει για τα πάντα. Όταν παραλαβω θα ενημερωσω ξανα!

tt193766.aspx

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!!πως εισαστε σημερα;;!!!!τα μωρακια;;;;!!!!!!

Σπυριδουλα μου δεν χρειαζεται για κανενα λογο να ζητας συγνωμη!! Εννοειται δεν τσαντιστηκα απο τα λογια σου κ ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να πιστευες κατι τετοιο. Ο θυμος κ η αγανακτηση μου ειναι για αυτη τη κατηγορια ανθρωπων που θεωρουν εμας που ειχαμε αυτα δυσαρεστα σαν εξωγηινους κ λεει ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του. Μεχρι κ οτι για να εχεις τοσες αποβολες μαλλον δεν ειναι γραφτο να κανεις παιδια εχω ακουσει!! Ισως επειδη ολη αυτη η ιστορια να ειναι ενα μαυρο αγκαθι στην καρδια μου να μου βγαινει σε τοσο μεγαλη ευαισθησια.

Σου στελνω ενα τεραστιο φιλι!!

κουκλα μου σε νιωθω ΑΠΟΛΥΤΑ....ο κοσμος δεν ειναι κακος, χαζος ειναι...γιατι μονο απο χαζομαρα λες τετοια πραγματα...θελει τρελα η θρασσος οπως ειπε κ η βαλεντινη!!!!ολες εχουμε ενα αγκαθακι μεσα μας, ειτε για αυτο το θεμα ειτε για οποιοδηποτε αλλο κ οταν αντιμετωπισουμε κατι αναλογο, παντα μας "ποναει"....τελος παντων αφηνουμε τα χαζα εξω απο τη ζωη μας κ δεν αφηνουμε να μας "σηκωσουν" ουτε μια τριχα μας!!!!!!!!ενα φιλι κ μια μεγαλη αγκαλια κ απο μενα!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Κοριτσια, λιπον, συναντηθηκα χθεσ με τον αντρα μου και ακουσα ενα σωρο πραγματα, και μετα εκλεγε κιολασ.... δεν τον εχω ξαναδει ετσι... αλλα ξερω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν με τιποτα, θελει να εχει σχεση και με το μωρο και με μενα... και μασ θελει πισω.. και ενα σωρο τετοια.... ημουν βραχοσ χθεσ, αλλα οταν πιγα σπιτι εκλεγα ολη νυχτα.... εχω παλαβοσει βρε κοριτσια!!!

βαλεντινακι μου καλα εκανες!!!!ειμαι πολυ περηφανη για σενα!!!!απο δω κ περα μονο ΕΡΓΑ κ οχι ΛΟΓΙΑ!!!!!οσο για το οτι εκλειγες, το βρισκω απολυτα λογικο!!!!δεν ειναι κ λιγο ολο αυτο που περνας κ μαλιστα σε αυτην την περιοδο της ζωης σου!!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τί κάνουν σήμερα?

Εδώ στο νησι βρέχει διαρκώς 3 μέρες, κάνει κρύο, έχω πλύνει τις μικρής τα ζιπουνάκια και τα φορμακια και δε στεγνώνουν με τίποτα! Απογοήτευση! Και θέλω να τελειωνω τα πλυσίματα και τα σίδερα μέχρι τη Δεύτερα το πρωί γιατί το βράδυ έχω γιατρό και ποτέ δεν ξέρεις τί θα προκύψει!

Να πω ξεχωριστές ευχές στο Μαράκι το Συριανό που οσονούπω θα αντικρίσει τον άνδρα της ζωής της......Μαράκι μου, με το καλό και με ένα ή....κανένα πόνο να αντικρίσεις για πρώτη φορά το μικρό σου πρίγκιπα....

Αλήθεισ κορίτσια, είδατε εχθές τους πρωταγωνιστές? Πώς σας φάνηκαν?

καλημερα κοπελα μου!!!!πως εισαι;;;!!!! τι φοβασαι οτι θα αλλαξει τη δευτερα;;;!!!!δεν θελω χαζα!!!!ολα καλα θα πανε!!!!

οσο για τους πρωταγωνιστες, προσωπικα τον θεοδωροπουλο τον απεχθανομαι σαν φυσιογνωμια, αλλα εχθες ηταν απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!εδωσε ρεστα η εκπομπη κ σε μια ωρα απεδωσε το νοημα 20ετων!!!!!!μπραβο του κ παλι μπραβο!!!!!

τζωρτζια πως εισαι σημερα;;;

μαρακι μου συριανο, καλη επιτυχια κ παλι!!!!με το καλο ο κουκλος!!!!με την πρωτη ευκαιρια περιμενουμε νεα!!!!!

konna μου πολυ καλη αγορα!!!!κ ολα χρησιμα!!!!!!μπραβο!!!!

κοριτσια πηρα τις εξετασεις μου κ ειναι ολες οκ!!!!!!σε λιγο θα φυγω γιατι εχω ραντεβου για το ντοπλερ κ μετα ραντεβου με τον γυναικολογο μου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...