Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

πηγαμε κλεισαμε κ το καροτσι θα ρθει σε καμια δεκαρια μερες

απο ψυχολογια χαλια

τρυπιεμαι 6 φορες τη μερα κ παιρνω ινσουλινη:(

κατα τ αλλα καλα πηδαμε ολη μερα κ το βραδυ εχουμε αυπνιες

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο ψυχολογια χαλια

καλημερα κοπελα μου!!!!σε νιωθω απολυτα μονο που δεν παιρνω ακομα ινσουλινη...αληθεια τι τιμες εχεις;;;γιατι κ γω δεν βλεπω να τη γλιτωνω...μου ειπε αν το μωρο ειναι μεγαλο για την ηλικια κυησης θα πρεπει να παρεμβουμε κ ας μην εχω πολυ μεγαλες τιμες ζαχαρου...θα μαθω την τεταρτη περισσοτερα...αυτο το "μεγαλο" μου φανηκε πολυ σχετικο....κ αν ειναι απο τη φυση του μεγαλο, θα φαω την ινσουλινη τζαμπα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα στα κοριτσια μου! ειστε ολες καλα?

Επισημοποιησαμε σημερα τελικα, Τετατη πρωϊ παω για εξετασεις, απογευμα κανω την εισαγωγη και Πεμπτη πρωϊνουλι τελειωνουν τα ψεμματα!!! :D

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!! εγω πρωινη πρωινη σημερα μιας κ πηγα για εξετασεις, εχω γιατρο την τεταρτη!!!!

τζωρτζια μου σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες!!!!θα το ψαξω κ θα προσπαθησω να την κανω μονη μου!!!!κ εχει ο θεος!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

μαρακι μου συριανο, δεν κυκλοφορουν δηλαδη καθολου τετοια βιβλιαρια πια;;; οσο για το 25αρι μην φοβασαι!!!!!δεν ψηφιστηκε ακομα!!!!θα το βαλουν στα τσιγαρα ειπαν!!!!!ειτε ετσι ειτε αλλιως δεν το γλιτωνουμε δηλαδη!!!!!

σταυρουλα μου καλημερα!!!!Πως πανε οι συσπασεις κ οι πονοι;;;!!!!

αληθεια κοριτσια αυτες οι σερβιετες οι τενα ειναι καλες για την περιπτωση μας;;;!!!!τις εχει δοκιμασει καμια "παλια" η εχετε ακουσει γενικα;;;

Σπυριδουλα μου εγω στην Πατρα δεν ειχα παρει. Δε δινανε, σου λεγανε παρε απο βιβλιοπωλειο.

Εδω ξερω το βιβλιοπωλη οποτε τον ρωτησα κ μου ειπε οτι εχει, αν δουμε οτι το νοσοκομειο δεν εχει, θα πεταχτει επι τοπου ο αντρας μου να μου φερει.Καλου κακου ρωτα ομως γτ εμας μας δωσανε φωτοτυπιες, κ οοοταν ηρθε που το παραγγειλαμε εγραφα μονη μου τα αποτελεσματα.Ουτε υπογραφη γιατρου δλδ ουτε τπτ οποτε ρωτα να σου πουν να το παρεις πριν μπεις!

Αχ κοριτσια μου δε βλεπω την ωρα, κ ας σκεφτομαι οτι θα ειμαι χααααλια στην αρχη! :rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσακια και κοιλιτσες καλημερα!!

πως πανε οι κλωτσιες μας?απ οτι διαβασα καλα κρατουν....μια χαρα!

εγω ετοιμαζομαι για ταξιδι του μελιτοσ τη τεταρτη !και καθαριζω ολο το σπιτι να το αφησω καθαρουλι!λιγα σημερα,λιγα αυριο.

πειτε μου τα νεα σας!σας φιλω ολες !!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλημερα κοπελα μου!!!!σε νιωθω απολυτα μονο που δεν παιρνω ακομα ινσουλινη...αληθεια τι τιμες εχεις;;;γιατι κ γω δεν βλεπω να τη γλιτωνω...μου ειπε αν το μωρο ειναι μεγαλο για την ηλικια κυησης θα πρεπει να παρεμβουμε κ ας μην εχω πολυ μεγαλες τιμες ζαχαρου...θα μαθω την τεταρτη περισσοτερα...αυτο το "μεγαλο" μου φανηκε πολυ σχετικο....κ αν ειναι απο τη φυση του μεγαλο, θα φαω την ινσουλινη τζαμπα;;;

στο βαρος ειμαστε κανονικα συμφωνα με τις μερες,αλλα αυτο μου πε σημαινει οτι το ζαχαρο δεν εχει επηρεασει το μωρο

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στα κοριτσια μου! ειστε ολες καλα?

Επισημοποιησαμε σημερα τελικα, Τετατη πρωϊ παω για εξετασεις, απογευμα κανω την εισαγωγη και Πεμπτη πρωϊνουλι τελειωνουν τα ψεμματα!!! :D

Σπυριδουλα μου εγω στην Πατρα δεν ειχα παρει. Δε δινανε, σου λεγανε παρε απο βιβλιοπωλειο.

Εδω ξερω το βιβλιοπωλη οποτε τον ρωτησα κ μου ειπε οτι εχει, αν δουμε οτι το νοσοκομειο δεν εχει, θα πεταχτει επι τοπου ο αντρας μου να μου φερει.Καλου κακου ρωτα ομως γτ εμας μας δωσανε φωτοτυπιες, κ οοοταν ηρθε που το παραγγειλαμε εγραφα μονη μου τα αποτελεσματα.Ουτε υπογραφη γιατρου δλδ ουτε τπτ οποτε ρωτα να σου πουν να το παρεις πριν μπεις!

Αχ κοριτσια μου δε βλεπω την ωρα, κ ας σκεφτομαι οτι θα ειμαι χααααλια στην αρχη! :rolleyes:

αχ κοριτσακι μου εφτασε ο καιρος

Yupqp2.png

αχ τι ομορφα !θα κρατας συντομα το μωρακι σου αγκαλια!!! τι χαραα!!αντε κοριτσια με το καλο ολες μας!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Γειά σας , με το καλό με τα καμάρια μας στην αγκαλιά μας !!! Είμαστε η μαμά ΄Εμιλυ και ο 28 εβδομαδων Δημητράκης, είμαστε καινούργιοι εδώ και θέλουμε να μπούμε στην παρέα σας. Μένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης και όλα βαίνουν καλώς δόξα το θεό. θα αγκαλιαστούμε μαμά και γιός έως 25/4/14. Ανυπομονουμε με πολύ χαρά ! Πρός το παρόν εγώ ασχολούμαι με το να φτιάξω τη βαλίτσα του μαιευτηρίου και το δωμάτιο του γιού μου και επισης απολαμβανω τις κλωτσιες του :).Εσείς ?

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

emilyp ----> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γειά σας , με το καλό με τα καμάρια μας στην αγκαλιά μας !!! Είμαστε η μαμά ΄Εμιλυ και ο 28 εβδομαδων Δημητράκης, είμαστε καινούργιοι εδώ και θέλουμε να μπούμε στην παρέα σας. Μένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης και όλα βαίνουν καλώς δόξα το θεό. θα αγκαλιαστούμε μαμά και γιός έως 25/4/14. Ανυπομονουμε με πολύ χαρά ! Πρός το παρόν εγώ ασχολούμαι με το να φτιάξω τη βαλίτσα του μαιευτηρίου και το δωμάτιο του γιού μου και επισης απολαμβανω τις κλωτσιες του :).Εσείς ?

καλησπεραααα Μαμα Εμιλυυυ.. και Μανουλα του Δημητρακη.. Καλως Ορισες στην ομορφη παρεουλα μας... Σε Εβαλα Αμεσως στην Λιστα μας...!!!!!!!

Ειμαι η Γεωργια...και απο οτι βλεπεις στο Τικερακι μας.. ειμαστε στην 31η εβδομαδα με την Αγγελικουλα μας.. Ειναι η το πρωτο μας παιδακι με τον αντρα μου.. αν και εχουμε αλλες δυο κορες μαζι μας (απο τον πρωτο γαμου του πασσα μου)...

και Μαντεψε.. ειμαστε γειτονακια.. απο το Ομορφο Ρεθυμνο...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια κ στις φουσκοτες κοιλιτσες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Kristy25 μου το δωματιο της μικρουλας σου ειναι τελειο με το καλο να σου ερθουν κ τα αλλα πραγματακια της μπουμπους σου κ πανω απο ολα με το καλο να σου ερθει κ η μπουμπου σου:tongue:

ValentinaSP απο οτι καταλαβα εχεις περασει πολλα με το σοι του δικου σου... τεσ/πα γραψε τουσ ολους κοιτα να εισαι εσυ καλα με το μωρακι σου κ μη σε νοιαζει τπτ αλλο κ να τους φερθεις οπως τους αξιζει.. ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ οταν θα παρεις αγκαλια το μπεμπε σου θα τα ξεχασεις ολα;) (αν θελεισ κ αν μπορω να σε βοηθισω σε κατι στειλε π.μηνυμα φιλακια στην κοιλιτσα!!)

georgia-kak υπομονη κοριτσακι κ ολα θα πανε καλα αραξε κ εκμεταλευσουτο τωρα που μπορεις γιατι μετα θα εχει πολυ τρεξιμο...ευχαριστο τρεξιμο βεβαια αλλα τρεξιμο:D:D

Dms2310 με το καλο να κρατησεις τον αντρα σου στην αγκαλια σου :tongue::tongue: κ να ειναι γερος κ δυνατος!!

elenitsa mou κ sspyr82 ευχομαι ολα καλα να πανε με τα ζαχαρακια σας κ να ειστε παντα καλα κ εσεις κ τα μπαμπακια σας:tongue:

sspyr82 να εχεισ κ καλα αποτελασματα απο τισ σημερινες εξετασεις!

Emilyp καλως ηρθες κ με το καλο κ το μωρακι σου!:D

απο ψυχολογια χαλια

Κοριτσι μου, υπομονη, μολισ γεννησεισ δεν θα χρεαστει μαλλον να την ξανακανεισ την ινσουλινη....

κοριτσακια και κοιλιτσες καλημερα!!

πως πανε οι κλωτσιες μας?απ οτι διαβασα καλα κρατουν....μια χαρα!

εγω ετοιμαζομαι για ταξιδι του μελιτοσ τη τεταρτη !και καθαριζω ολο το σπιτι να το αφησω καθαρουλι!λιγα σημερα,λιγα αυριο.

πειτε μου τα νεα σας!σας φιλω ολες !!!

Αχ ηρε κιολασ η ωρα σου!!! καλη επιτυχια κουκλα μου!!! και περιμενουμε νεα σου!!!!

Καλωσ ηρθεσ κοπελα μου στην παρεα, και γω ειμαι απο το ηρακλειο.... και ειμαι 35+4 .... που θα γεννησεισ εσυ????

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια κ στις φουσκοτες κοιλιτσες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Kristy25 μου το δωματιο της μικρουλας σου ειναι τελειο με το καλο να σου ερθουν κ τα αλλα πραγματακια της μπουμπους σου κ πανω απο ολα με το καλο να σου ερθει κ η μπουμπου σου:tongue:

ValentinaSP απο οτι καταλαβα εχεις περασει πολλα με το σοι του δικου σου... τεσ/πα γραψε τουσ ολους κοιτα να εισαι εσυ καλα με το μωρακι σου κ μη σε νοιαζει τπτ αλλο κ να τους φερθεις οπως τους αξιζει.. ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ οταν θα παρεις αγκαλια το μπεμπε σου θα τα ξεχασεις ολα;) (αν θελεισ κ αν μπορω να σε βοηθισω σε κατι στειλε π.μηνυμα φιλακια στην κοιλιτσα!!)

georgia-kak υπομονη κοριτσακι κ ολα θα πανε καλα αραξε κ εκμεταλευσουτο τωρα που μπορεις γιατι μετα θα εχει πολυ τρεξιμο...ευχαριστο τρεξιμο βεβαια αλλα τρεξιμο:D:D

Dms2310 με το καλο να κρατησεις τον αντρα σου στην αγκαλια σου :tongue::tongue: κ να ειναι γερος κ δυνατος!!

elenitsa mou κ sspyr82 ευχομαι ολα καλα να πανε με τα ζαχαρακια σας κ να ειστε παντα καλα κ εσεις κ τα μπαμπακια σας:tongue:

sspyr82 να εχεισ κ καλα αποτελασματα απο τισ σημερινες εξετασεις!

Emilyp καλως ηρθες κ με το καλο κ το μωρακι σου!:D

Κοριτσακι μου σε υχαριστω, αλλα προσ το παρων ολα καλα...:tongue::tongue::tongue: Σηερα ξαναμιλησα με τον αντρα μου, θελει παρα πολυ να εχει σχεση με το παιδι, γιατι, ειναι πατερασ, και δεν τον απασχολει η σταση που εχουν οι δικοι του....αυτο ειναι για μενα πανω απ ολα!!!!Και θα μιλησουμε απο κοντα για λεπτομεριεσ....

Κοριτσακια μου γεια σας!!

Μαμα Εμιλυ καλως ηρθες κ με το καλο να υποδεχτουμε τον Δημητρακη!! Πολλες κρητκες στην παρεα! Λατρευω το νησι σας!

Τονια μου καιρο ειχα να ακουσω νεα σου! Πως ειστε κοριτσακια μου?

Κοριτσια εχω νευρα... Κοιμηθηκα 2,5 ωρες:shock::shock::shock: αλλα δεν ηταν αρκετες να μου περασει η συγχυση! Πηγαμε για καφε το μεσημερακι με τον κολλητου του αντρα μου κ την κοπελα του. Ακρως εκνευριστικη κοπελιτσα 23 χρονων που μοιαζει για 40 με αποψη για οτι υπαρχει στον κοσμο χωρις ομως να γνωριζει τιποτα. Αποφευγω οσο μπορω τετοιες συναντησεις αλλα σημερα ηταν αναγκαιο κακο. Κ αρχιζει μια συζητηση για μια φιλη που ειχε 7 εξωμητρια (για να φανταστειτε ποσο ανιδεη, ειναι αναθεμα αν ξερει τι σημαινει αυτο κ οτι ειναι πρακτικα αδυνατο!) κ μετα οτι εκανε εκτρωση κ αυτο της αφησε κουσουρι κ ποσες κοπελες δεν μπορεσαν να κανουν παιδια που ειχαν κανει εκτρωση κ ολα αυτα ενω ξερει οτι εχω μπει δυο φορες για εκτρωση(γιατι στην ουσια μετα απο παλινδρομη η ιδια ακριβως διαδικασια ειναι) κ οτι γιατρος της ειπε οτι μετα απο δυο εκτρωσεις δεν κανεις παιδια!! :mad::-x:x κ ειναι κ η ιδια που μετα την τριτη αποβολη μου ελεγε ενα σωρο ιστοριες για ξαδερφες κ θειες που δεν μπορεσαν να κανουν παιδια η κανανε ποσες εξωσωματικες. Απο τοτε ειχα πει στον αντρα μου οτι δεν θελω να την βλεπω!!! Κ περα απο αυτο οταν με βλεπει γελαει με τη ριζα μου κ μου λεει "ακομα ετσι εισαι? Εχει βγει πολυ η ριζα!" συν οτι σημερα με ρωτουσε με συμπονια(!!!!!) αν θα κατσω σπιτι 40 μερες κ πως θα αντεξω κ οτι το δευτερο θα ειναι αδικημενο γιατι σιγα να μην ενθουσιαστω οπως το πρωτο! Σε καποια φαση αρχισε να μην αντεχω κ να απανταω μεχρι κ ακομψα αλλα το χαβα της η "κυρια". Τα σκεφτομαι κ θελω να τις σπασω τα μουτρα.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημερά μανούλες! Πως μου ειστε σημερα? Εμεις περασαμε δυσκολο βραδυ με πονους στο γονατο, δεν λυγιζε δεν ισιαζε δεν δεν δεν...Ειναι η δευτερη φορα που με πιανει στο γονατο και αλλη μια ηταν στον γοφο πολυ χειροτερη που ειχα κανει ενεσεις κορτιζονης γιατι απο τον πονο μονο εκλαιγα. Σημερα σαν να μαλακωσε λιγο ο πόνος. Θελω να γεννησω!!!! Να ελεγχω και παλι το σωμα μου! Ουφ!!!

Kristy μου μην συγχιζεσαι αγαπη μου με μικρα παιδακια! Προφανως η κοπελα δεν σε συμπαθει και λεει ότι της κατεβει για να σου σπασει τα νευρα! Και αληθεια να ηταν ολα αυτα δεν τα λες σε μια εγκυο! Μην της κανεις την χαρη λοιπον!

Emily καλως ηρθες στην παρέα μας! Εδω θα λεμε τα νεα μας και τις ανησυχιες μας μεχρι να περασει ο καιρος και να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια!!!! Ειναι το πρωτο σου μωράκι?

Dms με το καλο και με κανεναν πόνο!!! Καισαρικη θα κανεις το ξερω!!! Τυχερουλα εφτασε η ωρα να παρεις το μπεμπακι σου αγκαλια! Περιμενουμε νεακια σου μολις μπορεσεις.

elenitsamou κ sspyr82 δεν ξερω τι ακριβως σημαινει να κανεις ενεσεις ινσουλινης, δηλαδη αν εχει παρενεργειες κτλ, αλλα και να τρυπιεσαι 6 φορες καθε μερα ειναι ενα θεμα! Κουραγιο και θα περασει και αυτο!

joannako που θα πας με την κοιλιτσα φουσκωμενη? Μπραβο σου που εχεις αντοχες! Εγω και στο σουπερμαρκετ με το ζορι παω πια! Να περασεις τελεια κοριτσακι μου!!!

Βαλεντινα μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα και αποφασιστική. Αν υποχωρησεις τωρα θα σε πατανε μια ζωή. Ο αντρας σου πιστευω όσο περναει ο καιρος μπορει και να σκεφτει λογικα και να καταλαβει ότι η συμπεριφορα του δεν ηταν σωστη.

georgia ξεκουρασου όσο μπορεις. Οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτέ!

Ntinaki χαρηκα που σε ξαναειδα στην παρεα μας. Να μην κουραζεσαι με το μαγαζι και όποτε μπορεις να μας γραφεις τα νεα σου.

Φιλακια σε όλες!!!!!

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...