Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια μου και εγω κυριως αμυγδαλελαιο βαζω αλλά σκεφτομαι να ξαναπαρω την κρεμα της frezyderm γιατι αφου γεννησω δεν θα εχω την πολυτελεια του χρονου να αλοιφομαι και να καθομαι με την κοιλια εξω μεχρι να απορροφηθει το λαδακι. Παντως οντως το αμυγδαλελαιο το εχω λατρεψει και δεν εχω κανει ουτε μια ραγαδα. Τωρα για τα χημικα στις κρεμες δεν πιστευω ότι ειναι επικινδυνες, δεν περναει τιποτα απο το δερμα μας ότι βαζουμε μενει στην επιφανεια.

Χριστινακι μου σιγουρα ειναι παιδεμα οι οικολογικες πανες.Σκεψου τι πλυσιμο θα εχεις καθημερινα! Και ποσο απορρυπαντικο και νερο και ρευμα θα σπαταλας. Κρυφα εξοδα ειναι αυτα! Και εγω με τις σερβιετες εχω θεμα. Εχω να φορεσω απο το σχολειο! Οσο σκεφτομαι οτι θα τις ξαναφορεσω μετα την γεννα,μπλιαχ! Ρωτησα και τον γιατρο μου την τελευταια φορα. "Γιατρε μετα την γεννα πρεπει να φοραω σερβιετες?" "Ε ναι τι αλλο?" απαντησε και μολις καταλαβε απο το βλεμμα μου τι εννοουσα γουρλωσε τα ματια και μου ειπε "Ταμπον ουτε να το διανοηθεις!" Και με βολευαν τοσο πολυ ολα αυτα τα χρονια.Επειδη δεν ειχα ποτε πονους περιοδου εβαζα και μονο ταμπον και ηταν σαν να μην ειχα ποτε περιοδο! Τελοσπαντων θα περασει, δεν πειραζει.

Για την μικρη πηρα babylino που τις βρηκα προσφορα 2,90 το πακετο των 28τμχ. Μωρομαντηλα πηρα της libero με 3 ευρω τις 3 συσκευασιες, εχουν απο 64τμχ η καθεμια. Γενικα βγαινουν συνεχεια προσφορες στα super.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω με τις σερβιετες εχω θεμα. Εχω να φορεσω απο το σχολειο! Οσο σκεφτομαι οτι θα τις ξαναφορεσω μετα την γεννα,μπλιαχ! Ρωτησα και τον γιατρο μου την τελευταια φορα. "Γιατρε μετα την γεννα πρεπει να φοραω σερβιετες?" "Ε ναι τι αλλο?" απαντησε και μολις καταλαβε απο το βλεμμα μου τι εννοουσα γουρλωσε τα ματια και μου ειπε "Ταμπον ουτε να το διανοηθεις!" Και με βολευαν τοσο πολυ ολα αυτα τα χρονια.Επειδη δεν ειχα ποτε πονους περιοδου εβαζα και μονο ταμπον και ηταν σαν να μην ειχα ποτε περιοδο! Τελοσπαντων θα περασει, δεν πειραζει.

Για την μικρη πηρα babylino που τις βρηκα προσφορα 2,90 το πακετο των 28τμχ. Μωρομαντηλα πηρα της libero με 3 ευρω τις 3 συσκευασιες, εχουν απο 64τμχ η καθεμια. Γενικα βγαινουν συνεχεια προσφορες στα super.

παλι καλα που δεν ειμαι η μονη τελικα!!

τωρα για τις τιμες τον τελευταιο καιρο αρχισα να ριχνω μια ματια στο σουπερμαρκετ! δεν ειχα ιδεα ποσο μπορει να κοστιζει ενα πακετο πανες!! παντως η τιμη που αναφερεις μου φαινεται λογικη!! οσο για τα μωρομαντιλα παντα εχουμε την τριπλη συσκευασια της libero για το τριχωτο μου παιδι!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε; Διάβαζα τόσες μερες τα νεα σας αλλα δεν ειχα χρονο να γράψω σημερα ειναι μερα ξεκουράσεις.. Εμεις εχουμε ακομα έρκετα τρεχάματα για το μαγαζι και πολυ άγχος.. Να καλωσορίσω και ΄γω τα νεα μελοι της παρεουλας μας :D

Βαλεντίνα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα.. Δεν ξερω τι να σε συμβούλεψω γιατι δεν εχω περάσει κατι παρόμοιο αλλα ξερω πολυ καλα οτι ένας άνθρωπος δεν αλλάζει και να αλλάξει θα ειναι για λιγο μετα παλι θα κανει τα ιδια αυτα τα λέω απο προσωπική εμπειρία σίγουρα ειναι δύσκολο αυτο που περνάς αλλα να ξερεις οτι το μωράκι σου νιώθει ολα τα συνεσθημα τα σου και οταν δεν εισαι εσυ καλα δεν ειναι ουτε αυτο..

Κοριτσια για τις οικολογικές πάνες το ειχα ψάξει και εγω αλλα δεν βρηκα αρκεί αλλοι λενε οτι ειναι οικανοποιημενοι άλλοι λενε οτι ειναι πολυ πεδεμα στο πλύνε άπλωνε και οτι πρεπει να πλυθούν με ειδικό αποριπαντικο και στο τέλος η τιμή τους φτάνει στο ίδιο κοστος με τις κλασικές πάνες επισεις στους παιδικούς σταθμούς δεν δέχονται να πηγενουν τα παιδάκια με τις οικολογικές πάνες σου λενε αγόρασε τις κλασικές πάνες αυτές κράτατες για το σπιτι σου..

waY5p2.png

Καλησπερουδια σας!

Σπυριδουλα μου εγω επεσα πανω στην αλλαγη οποτε ειχα αλλες ταριφες μαλλον.

Καπου διαβασα για τις πανες του Lidl ειναι παρα πολυ καλες τις παιρναμε κ εμεις οσο ημασταν Πατρα -εδω δεν εχουμε,θα ανοιξει του χρονου λεει- αλλα υπαρχει ενα "ΑΛΛΑ"!

Δεν υπαρχει νουμερο 1 να ξερετε. Αναγκαστικα τον πρωτο καιρο θα εχετε η pampers ή καποια αλλη μαρκα.

Δε γραφτηκατε στη babylino να σας στειλουν το πακετο?

Εχει κ κουπονια μεσα κ μετα ξαναστελνουν σχεδον μια φορα το μηνα. 2 ή 3 ευρω για μικρη συσκευασια και 4 ευρω για τη μεγαλη. Εχω παρει τα πακετακια με 2μιση ευρω, συμφερουν απιστευτα πολυ! (και εχει μεσα κ σερβιετες που θα χρειαστουν στην αρχη) ;)

Επισης η septona βγαζει παρα πολυ συχνα προσφορα τα μωρομαντηλα της με 1 ευρω το πακετο!!! (καθε φορα που παω σ/μ 10-10 τα παιρνω!) ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Ασχετο επειδη ξεχαστηκα.

Στη λιστα που ειχαμε ανεβασει με εταιρειες κ δειγματα κλπ, ηταν κ μια σελιδα που σου στελνει βιβλιαριο υγειας του παιδιου.

Ειχα στειλει mail αλλα φωνη βωοντος....

Εχει καμμια αλλη μανουλα κανει κινηση?

Ή αν ξερετε που μπορω να το βρω, γιατι εδω δεν ξερω τι υπαρχει κ που.....:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μανουλες... Πως εισαστε...???

Βαλεντινα μου γλυκια, εγω δεν απανταω σε ολα οσα γραφεις,.. οχι γιατι δεν θελω, αλλα γιατι και εσυ καποια μερα θα γινεις πεθερα.. !!! και ποτε δεν ξερεις πως θα εισαι..!! αλλα και επειδη , δεν πιστευω οτι θα φεροταν κανενας ετσι στο εγγονι του... μπορει στην νυφη ναι.. αλλα οχι στο εγγονι του..!!!

εκτος απο αυτο.. να σου πω.. οτι το να βριζεις ετσι μια αλλα μανα.. γιατι μανα ειναι και αυτη.. καια να την χαρακτηριζεις με τετοια λογια. με συγχωρεις αλλα δεν μου αρεσει.. χωρις να παρεξηγηθουμε.. απλα και εσυ θα γινεις μανα.. και καποια στιγμη.. ισως και η νυφη και εσενα να σε βριζει ετσι..!!

λοιπον.. εγω κοριτσια στην μπουμπου θα της βαζω μονο κεραλοιφη.. την οποια την φτιαχνω εγω... !!! οτι καλητερο.. εφτιαξα το πρωτο βαζακι πριν απο δυο βδομαδα, και παρουσιασα κατι ερεθισμους.. και αμεσως εφυγαν.. ειναι πολυ ανωτερο απο τις κρεμες. βεβαια ψεμματα δεν θα πω.. εχω αγορασει μια κρεμα για την μπουμπου.. αλλα μπορει να την κανω και δωρο...!!!

οσο αφορα τις ραγαδες.. εβαζα αμυγδαλελαιο... τωρα ομως βαζω κεραλοιφη με βαση το αμυγδαλελαιο την οποια την ειχα παραγγειλει απο μια φιλη που την φτιαχνει με δικο της μελισσοκερι.. πριν απο κανα μηνα.. ομολογω οτι τετοιο πραγμα δεν περιμενα.. ειναι τελειο και μου αφηνει ενα φοβερο δερμα...

ετσι μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω και εγω.. και ειλικρινα αξιζει ...!!!!!!

ολες οι κρεμες ενας θεος ξερει τι εχουν μεσα... και ολες εχουν διαφορα χημικα.. ενω το αγνο πραγμα ειανι αλλιως.. η μανουλα μου εβαζε και δεν εκανε ουτε μια ραγαδα.. το ιδιο και η γιαγια μου.. η οποια στα 65 που δεν εχει καμμια ραγαδα.. και η αλλη μου γιαγια μεγαλωσε 7 παιδια με κεραλοιφη και ουτε ενα συγκαμα δεν εκαναν...!!!!

οσο αφορα τις πανες.. η συνηφαδα μου και η θεια μου, αγοραζουν μονο απο το Lidl... ειναι τελειες.. και ειναι οι μονες που ειναι απο 100% βαμβακι.. εγω θα τις δοκιμασω και αναλογα τι θα δω και πως αντιδραει το παιδι.. !!! το μονο κακο που εχουν ειναι οτι οταν κανουν τσισακια τα μωρα κρεμανε, λογο οτι ειναι μονο βαμβακι, και βαρενουν πολυ...!!!

Κοπελα μου, εγω εχω μαθει να σεβομαι ανθρωπουσ, αλλα οταν οι αλλοι δεν σε σεβονται, και κανουν τα παντα για να σε βλαψουν, και σου λενε στα μουτρα οτι το παιδι που εχεισ μεσα σου δεν ειναι επιθημητο, τοτε οχι κουβεντεσ που λεω, αλλα αξηζουν σκωτομα..... για μενα τουλαχηστων... Απο τι φενεται, εσυ δεν το εχεισ βιωσει, και στο ευχωμαι να μην το περασεισ ποτε.... Και εγω οταν γηνω πεθερα με το καλω, δεν υπαρχει περιπτοση να τα κανω αυτα, γιατι τα εχω περασει, και ξερω ποσω μισοσ εχω για υτην την γυναικα... ο ανθρωποσ που δεν δουλεψε ποτε στην ζωη του, και εχει μαθει να ζει απο τα λεφτα του πρωτου και μετα του δευτερου αντρα τησ, και μετα απο τΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘει, ψαχνετε......τελοσ παντων....μονο αμα τα περασει κανεισ θα καταλαβει...

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε; Διάβαζα τόσες μερες τα νεα σας αλλα δεν ειχα χρονο να γράψω σημερα ειναι μερα ξεκουράσεις.. Εμεις εχουμε ακομα έρκετα τρεχάματα για το μαγαζι και πολυ άγχος.. Να καλωσορίσω και ΄γω τα νεα μελοι της παρεουλας μας :D

Βαλεντίνα μου ελπίζω να εισαι καλύτερα.. Δεν ξερω τι να σε συμβούλεψω γιατι δεν εχω περάσει κατι παρόμοιο αλλα ξερω πολυ καλα οτι ένας άνθρωπος δεν αλλάζει και να αλλάξει θα ειναι για λιγο μετα παλι θα κανει τα ιδια αυτα τα λέω απο προσωπική εμπειρία σίγουρα ειναι δύσκολο αυτο που περνάς αλλα να ξερεις οτι το μωράκι σου νιώθει ολα τα συνεσθημα τα σου και οταν δεν εισαι εσυ καλα δεν ειναι ουτε αυτο..

Κοριτσια για τις οικολογικές πάνες το ειχα ψάξει και εγω αλλα δεν βρηκα αρκεί αλλοι λενε οτι ειναι οικανοποιημενοι άλλοι λενε οτι ειναι πολυ πεδεμα στο πλύνε άπλωνε και οτι πρεπει να πλυθούν με ειδικό αποριπαντικο και στο τέλος η τιμή τους φτάνει στο ίδιο κοστος με τις κλασικές πάνες επισεις στους παιδικούς σταθμούς δεν δέχονται να πηγενουν τα παιδάκια με τις οικολογικές πάνες σου λενε αγόρασε τις κλασικές πάνες αυτές κράτατες για το σπιτι σου..

Κοριτσι μου, ειμαι αρκετα καλα, οσο μπορει να ειναι κανεισ...χαχαχαχ κρατιεμαι.... αυτο εχω καταλαβει οτι δεν αλλαζει... τωρα το μονο που θελω, ειναι να εχει επαφη με το παιδι οταν γεννηθει... τιποτα αλλο... οικονομικα δεν περιμενω βοηθεια ετσι και αλλωσ.....Για τισ πανεσ που πλενονται, δεν ξερω και πωσο υγιηνεσ ειναι, δεν μαζειβουν μικροβια και μυκιτεζ, η αλλιωσ πρεπει να τισ βραζεισ... δεν ξερω βρε κοριτσια... οπωσ ειπατε και πριν για σερβιετεσ, εγω τισ εβαζα μονο το χειμονα και μονο την πρωτη μερα.... και μετα ταμπον... δεν φανταζομαι πωσ θα την παλεψω με τισ τεραστιεσ και τοσεσ μερεσ....

καλησπερα στα κοριτσια μου!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!

χριστινακι μου οι πανες του lidl ξεκινανε οπως ειπε κ το μαρακι μας το συριανο απο το νο2....εγω δεν το βρισκω προβλημα μιας κ μεχρι να 40ισει δεν θα του εβαζα τετοιες, αλλα τις επωνυμες...μετα ετσι κ αλλιως το νουμερο μεγαλωνει κ το μωρο περναει τα 4 κιλα....κ αν οχι δεν πειραζει να ειναι κ λιγο πιο μεγαλες...οσο γι'αυτο που ειπε η τζωρτζια εχει δικιο...αμα μαζεψει πολλα τσισα "κρεμαει" απο το βαρος....αλλα ετσι κ αλλιως αυτο θα συμβει ελαχιστες φορες μιας κ δεν το αφηνεις να μαζεψει τοσο πολυ, το αλλαζεις νωριτερα....για το κοστος τωρα, εγω παιρνω τωρα στο γιο μου την διπλη συσκευασια απο το νο5, εχει μεσα 44τεμαχια κ κοστιζει 9,40?...αν θυμαμαι καλα τα μικροτερα νουμερα ηταν πιο οικονομικα....καμια σχεση λοιπον ουτε καν με τις προσφορες απο τις επωνυμες....

για τα μωρομαντηλα που λετε, παντα τα ειχα στην τσαντα μου για διακοσμητικα!!!!!παντα τον επλενε σε καθε αλλαγη πανας μιας κ δεν εμπιστευομαι με τιποτα τα "χημικα" απο τα μωρομαντηλα στην "ευαισθητη περιοχη" του!!!!!!καλα αν ειχα κοριτσι δεν θα το συζηταγα καν....τα θεωρω πολυ επικυνδυνα.....ακομα κ τωρα που ειναι 2,5 χρονων τον πλενω....κ εξω αν βγαιναμε ειχα παντα μαζι μου πετσετουλα κ αφρολουτρο μινιον μαζι μου κ τον επλενα....τα ρουχα του μπορει να ειναι μεσα στην βρωμα απο το παιχνιδι κ τα φαγητα, αλλα τα "ιδιεταιρα" σημεια του παντα μοσχομυριζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κολλημα οχι αστεια!!!!!!!!

σχετικα με τα ταμπον που λετε δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο συμφωνουσα καποτε!!!!!!δεν ειχα βαλει ποτε σερβιετα!!!!!μεχρι που καποιος γυναικολογος που πηγα για τεστ παπ με ενημερωσε τι ακριβως προκαλουν στον οργανισμο μας....δεν εχετε ιδεαααααααααα.............:shock::shock::shock::shock:τωρα θα βαλω μια-δυο φορες το χρονο κ αυτο αν ειμαι διακοπες κ δεν θελω να χασω το μπανιο μου!!!!!!!

μαρακι μου συριανο να σε ρωτησω, τι εννοεις οταν λες για το βιβλιαριο υγειας του παιδιου;;;στο γιο μου μου το εδωσε ο γυναικολογος μου (ιδιωτικο)...δεν ισχυει αυτο;;;ουτε ο παιδιατρος;;;;κ που το βρισκεις;;;;

τζωρτζια μου η κεραλοιφη που βαζεις δεν ειναι πολυ παχυρευστη;;;κ πολυ λιπαρη;;;ποσο περιπου κοστιζει να την αγορασεις απο το να την κανεις μονη σου;;;κ αν ειναι ευκολο να την φτιαξεις πως γινεται;;;εχουμε συνταγη;;;;!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

καλε τι παρλα με επιασε παλι;;;!!!!!! SORRY!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια....

Καλό μήνα χωρίς απρόοπτα για όλες........

Ελπίζω να είστε όλες καλά.....

Εμείς φουσκώνουμε και φουσκώνουμε και φουσκώνουμε....στη ζυγαριά δεν έχω τολμήσει να ανέβω γιατί θα σπάσει το γρανάζι....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:. Την άλλη Δευτέρα που έχουμε γιατρό αναγκαστικά θα πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι....

Κατα τα άλλα είχα Baby Boom όλη την εβ:tongue:δομάδα........Γεννητούρια....ένα υπέροχο κοριτσάκι η κολλητή μου και ένα υπέροχο αγοράκι μια άλλη γνωστή μου......μύρισε μωρουδίλα....τι υπέροχη αισθηση.......να φανταστείτε το μωράκι της κολλητής μου γεννήθηκε 4190:shock::shock::shock::shock::shock: και εμένα μου φάνηκε τόσο μικρούλα....φοβόμουνα να την πιάσω...ξέμαθα μετά από τόσα χρόνια.....

Ξεκίνησα να πλένω μωρουδιακά αλλά ο καιρος είναι χάλια και απλώνω μέσα...φανταστείτε τί γίνεται.....από αύριο ξεκινώ σιγά σιγά να σιδερώνω και να τακτοποιώ σε σακουλίτσες για τη σκόνη....ξεκινώ να φτιάχνω και τη βαλίτσα.....αλήθεια, τί σερβιέτες θα πάρετε για τις πρώτες μέρες? Τις Tena βρακάκι ή τις κανονικές μεγάλες (τι σεξουάλες θα είμαστε, Θέε μου!:tongue::tongue::tongue::tongue:).Όσο για τις οικολογικές πάνες θεωρώ ότι είναι δύσκολο να προλαβαινουμε να πλένουμε.....ας μην ξεχνάμε ότι το μωρό τον πρώτο καιρό λερώνει πάνω από 10 πάνες την ημέρα......φανταστείτε συν τα ρουχαλάκια του, τα πανάκια του, τα σεντονάκια του και ειδικα εμείς που έχουμε και άλλο παιδί, εεεε θα λαλήσουμε....ας κοιτάξουμε και λίγο την ευκολία μας......

Δεν θυμάμαι αναλυτικά όλα όσα έχετε πει (είπαμε...alscheimer).......

Απλά θέλω να δώσω τις ευχές μου στο Μαράκι το Συριανό που γεννά (Τετάρτη ή Πέμπτη, γλυκιά μου?)........με το καλό να υποδεχθείς τον άνδρα της ζωής σου .......Βαλεντίνα μου, κάτσε και ηρέμησε και τα πράγματα θα τα αντιμετωπίσεις όπως έρθουν, την ώρα που πρέπει.....τώρα προέχει η σωματική και ψυχική σου υγεία........Σπυριδούλα....αδειούλα..κοίτα να την χαρείς παρέα με το γιόκα σου......Konna πολύ χρήσιμη η διεύθυνση που παρέθεσες για τα καλλυντικα, με αντικαταβολή μπορούμε, άραγε, να τα πληρώσουμε?........Kristy υπέροχο το δωμάτιο που θα υποδεχθεί τη μικρή σου πριγκίπισσα (το καφέ είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα!).....Γεωργία κλωσσάς, πουλάκι μου.......μπράβο καλό μου...stay cool......

Σίγουρα ξεχνώ πολλά κοριτσάκια...συγχωρέστε με αλλά σας στέλνω την αγάπη μου.....

Και ένα ξεχωριστό μύνημα για τη Χαρουλίτα μας.......κοριτσάκι μου, προσεύχομαι να είναι όλα καλά με τη μικρούλα σου....είναι μαχήτρια...ένα κακό όνειρό είναι και θα περάσει.....είμαστε εδώ για εσένα, όποτε θέλεις για ό,τι και αν θέλεις......δυναμη και πίστη θέλει τώρα....σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά.....

Σας φιλώ γλυκές μου

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα.....

Ματσσσσσσ

Μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλησπερα Κοριτσακια μου...

Κλωσσαω Κλωσσαω Σταυρουλα μου.. ουφφ.. εχω βαρεθειιιιι την ζωη μου.. χα χα χα

Σταυρουλα μου, εγω αγορασα το μεγαλο βαζο 10 ευρω... !! αλλα αυτη που εφτιαξα μου στοιχησε πολλλλλλυυυ λιγοτερο...!!

το μελισσοκερι βεβαια δεν το πληρωσα.. αλλα και να το πληρωνα ειναι πολυ πολυ οικονομικο, αλλα ειναι καλητερα να το παρεις απο παραγωγο... να το εχουν δουλεψει για τα καλα οι μελισσες..

το ελαιολαδο το εχουμε σπιτι μας..

και αν θελεις να βαλεις αμυγδαλελαιο κανει το μπουκαλακι 2 με 2,5 ευρω.. !!!

αν θες να την κανεις αρωματικη αγοραζεις αιθεριο ελαιο οτι μυρωδια θελεις.. αλλα πχ αν την θελεις για μυικους πονους, μπορεις να βαλεις αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου..!! αν το ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις..!!!

οσο αφορα ποσο σκληρη ειναι, εξαρτατε ποσο λιπαρι θα την κανεις..εγω την κανω στην δοσολογια

1 κουταλακι της σουπας τριμμενο μελισσοκερι

5 κουταλακια της σουπας ελαιολαδο η αμυγδαλελαιο.. !!

τα βαζω σε ενα αποστειρωμενο βαζο, μεσα σε μια κατσαρολιτσα με νερακι και το βραζω μεχρι να γινει ενα ομοιομορφο μειγμα.. !!! και μετα το αφηνω να κρυωσει...!!!

ειναι πολυυυ ευκολο και οικονομικοτερο απο οτι να την αγορασεις...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Σπυριδουλα μου εγω στο Ριο οταν γεννησα δεν ειχαν να μου δωσουν -οπως κ σε κανενα αλλο δημοσιο- κ το αγορασα καπου στα 5 ευρω απο βιβλιοπωλειο φωτοτυπιες.Κατι σαν αυτο που ειχε γινει με τα σχολικα βιβλια.

Ασε που λογικα εχουμε να πληρωσουμε και το 25αρακι για να μπουμε ε? :evil:

Σταυρουλα μου αυριο ξαναπαω για καρδιοτοκογραφημα αλλα μου εχει πει την Πεμπτη.Απλα δε ξερω αν θα μπω Τεταρτη ή Πεμπτη (θα προτιμουσα βεβαια την Τεταρτη, πολυ μανουβρα κ φουρφουλο μου κανει το αυθημερον.)

Ευχαριστω πολυ για τις ευχεεες!!! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Σταυρουλα μου, αυτο κανω.... ειναι ετοιμη τωρα και η φολιτσα μου!!! Θα φερουν και το κρεβατακι την τριτι, θα το στολισω και θα χαζευω......

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!! εγω πρωινη πρωινη σημερα μιας κ πηγα για εξετασεις, εχω γιατρο την τεταρτη!!!!

τζωρτζια μου σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες!!!!θα το ψαξω κ θα προσπαθησω να την κανω μονη μου!!!!κ εχει ο θεος!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

μαρακι μου συριανο, δεν κυκλοφορουν δηλαδη καθολου τετοια βιβλιαρια πια;;; οσο για το 25αρι μην φοβασαι!!!!!δεν ψηφιστηκε ακομα!!!!θα το βαλουν στα τσιγαρα ειπαν!!!!!ειτε ετσι ειτε αλλιως δεν το γλιτωνουμε δηλαδη!!!!!

σταυρουλα μου καλημερα!!!!Πως πανε οι συσπασεις κ οι πονοι;;;!!!!

αληθεια κοριτσια αυτες οι σερβιετες οι τενα ειναι καλες για την περιπτωση μας;;;!!!!τις εχει δοκιμασει καμια "παλια" η εχετε ακουσει γενικα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Σπυριδουλα μου, τισ τενα εβαλε η ξαδερφη μου και οι δυο φιλεσ μου, τισ προτεσ τρεισ μερεσ τισ μπλε με 6 σταγωνεσ, και μετα με 5 σταγωνεσ.... γιατι με τισ απλεσ μεγαλεσ δωκημασαν και δεν προλαβενανε να τισ αλλαζουν....εγω πηρα τησ τενα και εβαλα στην βαλιτσα... Για πανεσ Chiko τι λετε, ημουν προχθεσ στο τζαμπο και τα ειχαν προσφορα νουμερο 1 (3-5) 28 τεμ νομιζω η 32 ... με 3,20 και βεβαια εγω πηρα δυο, και η κοπελα μου ειπε οτι μια φορα την βδομαδα βγαζουν και αλλο νουμερο προσφορα.... τι λενε, ειναι καλεσ???

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Σπυριδουλα μου, τισ τενα εβαλε η ξαδερφη μου και οι δυο φιλεσ μου, τισ προτεσ τρεισ μερεσ τισ μπλε με 6 σταγωνεσ, και μετα με 5 σταγωνεσ.... γιατι με τισ απλεσ μεγαλεσ δωκημασαν και δεν προλαβενανε να τισ αλλαζουν....εγω πηρα τησ τενα και εβαλα στην βαλιτσα... Για πανεσ Chiko τι λετε, ημουν προχθεσ στο τζαμπο και τα ειχαν προσφορα νουμερο 1 (3-5) 28 τεμ νομιζω η 32 ... με 3,20 και βεβαια εγω πηρα δυο, και η κοπελα μου ειπε οτι μια φορα την βδομαδα βγαζουν και αλλο νουμερο προσφορα.... τι λενε, ειναι καλεσ???

καλημερα κοπελα μου!!!!!ευχαριστω για την πληροφορια!!!!οσο για τις πανες που λες δεν τις εχω δοκιμασει κ δεν ξερω κ καποια κοπελα που να το εχει κανει....σαν προσφορα παντως καλη ακουγεται αν εχει 32τμχ!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Μην ευχαριστεισ, οτι μου λενε, λεω και γω...χιχιχιχ ναι, οι πανεσ αυτεσ η 28 εχουν η 32 βαριεμαι να σηκωθω απο το καναπε να παω να ψαξω την βαλιτσα....τα αρνιτικα ειχα ακουσει μονο για τα λιμπερο, ειναι λεει πολυ σκλυρα και κανουν κοκκυνιλεσ στο ποπο...δεν ξερω αν στεκει.... Κοριτσια εδω στο Ηρακλειο βρεχει απο χθεσ το μεσημερη, εχουν παιξει τα νευρα μου...:-(:sad::-( Σπιριδουλα μου, καλη επιτυχια κιολασ αυριο!!! εγω θα παω παλι την παρασκευη...την πεμπτη μπενω στον μηνα μου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D αντε, σχεδον ξεμπερδεψα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...