Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα!

Μια χαρα ειμαστε!!!

Απο το πρωι δεν εχει ηρεμησει η μικρη...

Βεβαια πρωι πρωι εκοβαν οι γειτονες ξυλα με το ξυλοκοπτικο,ο σκυλος τα ειχε παρει στο κρανιο και γαβγιζε σαν τρελος και η μικρη με ολη αυτη την φασαρια χτυπιοταν κυριολεκτικα...

Εγω εδω και 2 μερες εχω εναν εντονο πονο σχετικα στον αριστερο γοφο...Το πρωι για να σηκωθω απο το κρεβατι αγκομαχω και μεχρι να συνελθει το ποδι παω σαν την κουτση Μαρια!!!!Αχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εδω η κουτση Μαρια!:tongue::tongue::tongue:

Μη το συζητας καθολου, εδω κ 15 μερες το ποδι μου δεν θελει ουτε να καθομαι σε καρεκλα, ουτε να περπαταω, ουτε καν να κοιμαμαι απο την συγκεκριμενη μερια!

Τα εχω παιξει τελειως κ γι'αυτο ξεκοψα κ στο γιατρο το ενδεχομενο της επισκληρηδιου. (εχω χρονια προβλημα με τη μεση κ δεν θελω να κανω πειραματα)

Εσυ κουκλα μου ξεμπερδεψεσ....!!!! για την βαλιτσα συμφωνω μαζη σου, αν και εγω πρεπει να την ξαναφτιαξω, γιατι αλλαξα το καροτσι και και ειναι αλλο χρομα τωρα, μπλε, και πρεπει να βαλω αλλα ρουχαλακια εξωδου... ολα τα αλλαξα και κρεβατι, και καροτσι λογω οικονομηων, γιατι τωρα εχω και ενα ενοικιο,και δεν ξερω ποτε θα βγω στην δουλεια, και επισισ τα δωρα θα ειναι μονο απο τουσ δικουσ μου, γιατι η μενα του καλου μου ειναι τοσο πουτανα, που απο την στηγμη λεει που χωρισα, δεν υπαρχει λογοσ να ερθει κανεισ για το μωρο απο την μερια τουσ.... αυτο μου πε μια θια του....Κοριτσια ο Θεοσ τα βλεπει ολα... αλλα καποιεσ φορεσ πεθαινουν καλοι ανθρωποι και ζουν μεχρι εκατο τα κολοπαιδα!!! Αχ σασ επριξα παλι!!!χαχαχ αλλα αΝ δεν τα πω σε σασ, που να τα πω....

:shock::shock::shock::shock:

Σοβαρα μιλας σου ειπαν τετοιες κουβεντες!!!

Ελεος, τι να πω!

Δε χρειαζεσαι πολλα ρουχαλακια κοριτσακι μου, ο,τι εχεις κ ο,τι σου φερουν, το πρωτο τριμηνο δε θα προλαβεις ετσι κι αλλιως να κανεις κ πολλα, θα παιρνει μποϊ λες κ το τραβας!

Αν θες κατι, αν χρειαστεις ρουχαλακια δλδ, πιστευω οτι θα μου περισσεψουν πολλα, σου στελνω κ μου τα επιστρεφεις. Αν χρειαζεσαι κατι συγκεκριμενο, στειλε μου ενα μνμ κ τα βρισκουμε. Οσο για "εκεινους" αυτοι θα χασουν που δε θα ερθουν να δουν το μωρακι σου, οχι εσυ!

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dms κοπελα μου, σευχαριστω παρα πολυ......Αλλα εχω αρκετα μου εχει δωσει η ξαδερφη μου,που ο μικροσ τησ ειναι 3 χρονον, και οπωσ ειπα οτι εχω διπλα μου τουσ δικουσ μου ανθρωπουσ, δεν τουσ εχω αναγκη τουσ αλλουσ, απλα υπολογηζα οτι ολο και κατι θα εφερναν, αλλα αφου ειναι ετσι, και να εμφανιστουν, θα τουσ τα τρηψω στην μουρη......

Καλημερα μανουλες!!! Εβαλα το πρωτο πλυντηριο με τα ρουχαλακια της μπεμπουλας μου, τι χαρα να απλωνεις αυτα τα μικροσκοπικα ρουχαλακια!!! Κατα τ'αλλα αλλο ενα βραδυ διακεκομμενου υπνου περασε ουφ!!! Ειμαι ετοιμη για τα ξυπνηματα ανα δυο ωρες με την μπεμπα, ετσι κι αλλιως και τωρα το ιδιο κανω. Τουλαχιστον τοτε θα εχω το μωρακι μου και δεν θα καθομαι να κοιταω το ταβανι :-P

Βαλεντινακι μου μαλλον πανω στα νευρα τους τα ειπαν τα λογια αυτα. Αλλιως τι να πω πρεπει να ειναι κανεις πολυ κακος ανθρωπος για να μην παει να δει το νεογεννητο εγγονι του. Πιστευω οτι θα ρθουνε δεν μπορει!!! Τωρα το πως θα τους υποδεχτεις εσυ...ε δεν σου δινω και αδικο που δεν τους θελεις!!! Βαθιες ανασες, τους δικους σου ανθρωπους κοντα και συγκεντρωσου στο μωρακι σου.

Κοριτσια βρηκα ενα site με ειδη φαρμακειου με εδρα την Θηβα που εχει πολυ καλες τιμες! Θα παραγγειλω απο εκει καποια πραγματακια που χρειαζομαι για την μπεμπα και για εμενα. Για παραδειγμα την κρεμα για τις ραγαδες της frezyderm απο τα φαρμακεια εδω την παιρνω 28ευρω και αυτοι την εχουν 19,48! Και με την εγγραφη σας δινουν κουπονι εκπτωσης 4 ευρω. Ο,τι γλιτωνουμε για καλό ειναι. Μες την βδομαδα θα κανω την παραγγελια μου. Για πανω απο 40 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικα. Οποια ενδιαφερεται ας μου πει να της στειλω το link.

tt193766.aspx

Καλημερα στα κοριτσια! Καλη Κυριακη να εχετε!!!

Dms κοπελα μου, σευχαριστω παρα πολυ......Αλλα εχω αρκετα μου εχει δωσει η ξαδερφη μου,που ο μικροσ τησ ειναι 3 χρονον, και οπωσ ειπα οτι εχω διπλα μου τουσ δικουσ μου ανθρωπουσ, δεν τουσ εχω αναγκη τουσ αλλουσ, απλα υπολογηζα οτι ολο και κατι θα εφερναν, αλλα αφου ειναι ετσι, και να εμφανιστουν, θα τουσ τα τρηψω στην μουρη......

Και πολυ καλα θα κανεις!!! Μη δεχτεις τιποτα! :evil:

Θα υπαρξει στιγμη που θα στο "χτυπησουν" αργοτερα. Οτι κ καλα εμεις ηρθαμε κ η συνειδηση μας ειναι οκ κ εσυ φταις κ ολες αυτες τις αηδιες!

z7tup3.pngArPLp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!καλη κυριακη να εχουμε!!!!

τι κανετε;;;τα μωρακια πως ειναι;;;!!!!

Καλε δε βλεπω την ωρα, τι να εχω προετοιμαστει! χιχιχ! Να παω να τον εχω διπλα μου να του πω εγω!!! :tongue: Γιατι τωρα εκει που δε μπορω να του τα πω!

Τα δωματια θελουν "τροπο"! Το μονο ειναι ακριβο, λες κ πας στο Hilton ενα πραγμα, οποτε δες τι διαθεσιμοτητες υπαρχουν. Αν ζητησεις τρικλινο κ σου πουν ειναι ολα αδεια, ειναι υποχρεωμενοι να σε πανε στο δικλινο και να πληρωσεις σα να εισαι σε τρικλινο. Οποτε τσεκαρε το πρωτα καλα. Εγω ειχα ζητησει τρικλινο, ηταν κανενα 80αρι αν θυμαμαι καλα γτ φοβομασταν οτι θα βαλουμε κ απο την τσεπη μας, κ τελικα επειδη επεσα πανω στην αλλαγη, αντι να τα πληρωσω ολα (καπου στα 1200) και να τα παρω μεταααα (πολυ μετα οπως καταλαβαινεις) απο τον Εοπυυ, πηγα μου κοψανε ενα χαρτακι απο το βιβλιαριο μου σα να πηγα επισκεψη, και εχουν εκεινοι να λαβαινουν!

Επισης τα γαλατακια που δικαιουσαι καθημερινα απο εκει, να στελνεις καποιον στο γραφειο να τα παιρνει καθε μερα. Νομιζω ειναι 5/ημ. Μη τους τα "χαριζεις" ακομα κ αν θηλασεις, παιρνε τα! Καλυτερα να τα δωσεις σε καποια μανουλα που ισως χρειαζεται παρα να μεινουν εκει. ;)

καλημερα κουκλα μου!!!!!εμενα μου ειπε η κουμπαρα μου που γεννησε εκει, οτι το δικλινο ειχε 30? παραπανω κ το μονοκλινο 50?....οποτε μεθαυριο που θα παω στο γιατρο, θα ρωτησω κ θα ξερω επ ακριβως...δεν με νοιαζει να πληρωσω το δωματιο, μιας κ απο τη μια θελω την ηρεμια μου κ απο την αλλη αφου δεν θα πληρωσω ταριφα γιατρο κ νοσοκομειο, δεν με νοιαζει να τα διαθεσω για τετοια δουλεια!!!!!

Καλημερα μανουλες!!! Εβαλα το πρωτο πλυντηριο με τα ρουχαλακια της μπεμπουλας μου, τι χαρα να απλωνεις αυτα τα μικροσκοπικα ρουχαλακια!!! Κατα τ'αλλα αλλο ενα βραδυ διακεκομμενου υπνου περασε ουφ!!! Ειμαι ετοιμη για τα ξυπνηματα ανα δυο ωρες με την μπεμπα, ετσι κι αλλιως και τωρα το ιδιο κανω. Τουλαχιστον τοτε θα εχω το μωρακι μου και δεν θα καθομαι να κοιταω το ταβανι :-P

Βαλεντινακι μου μαλλον πανω στα νευρα τους τα ειπαν τα λογια αυτα. Αλλιως τι να πω πρεπει να ειναι κανεις πολυ κακος ανθρωπος για να μην παει να δει το νεογεννητο εγγονι του. Πιστευω οτι θα ρθουνε δεν μπορει!!! Τωρα το πως θα τους υποδεχτεις εσυ...ε δεν σου δινω και αδικο που δεν τους θελεις!!! Βαθιες ανασες, τους δικους σου ανθρωπους κοντα και συγκεντρωσου στο μωρακι σου.

Κοριτσια βρηκα ενα site με ειδη φαρμακειου με εδρα την Θηβα που εχει πολυ καλες τιμες! Θα παραγγειλω απο εκει καποια πραγματακια που χρειαζομαι για την μπεμπα και για εμενα. Για παραδειγμα την κρεμα για τις ραγαδες της frezyderm απο τα φαρμακεια εδω την παιρνω 28ευρω και αυτοι την εχουν 19,48! Και με την εγγραφη σας δινουν κουπονι εκπτωσης 4 ευρω. Ο,τι γλιτωνουμε για καλό ειναι. Μες την βδομαδα θα κανω την παραγγελια μου. Για πανω απο 40 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικα. Οποια ενδιαφερεται ας μου πει να της στειλω το link.

καλημερα κοπελα μου!!!!!θελω κ γω το λινκ!!!!βασικα γιατι δεν το βαζεις εδω;;;!!!!!τοσα κ τοσα εχουμε αναρτησει!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Ειπα μηπως δεν κανει να ανεβαζουμε συγκεκριμενες εταιρειες. Το site ειναι www.pharmeden.gr Το βρηκα ψαχνοντας στο internet για κρεμες για την μπεμπουλα μου και ειδα ότι οι τιμές τους ειναι πολύ καλυτερες απο το να πας στο φαρμακειο, συγκρινοντας πραγματακια που ηδη αγοραζω όπως η κρεμα της frezyderm.

tt193766.aspx

Ειπα μηπως δεν κανει να ανεβαζουμε συγκεκριμενες εταιρειες. Το site ειναι www.pharmeden.gr Το βρηκα ψαχνοντας στο internet για κρεμες για την μπεμπουλα μου και ειδα ότι οι τιμές τους ειναι πολύ καλυτερες απο το να πας στο φαρμακειο, συγκρινοντας πραγματακια που ηδη αγοραζω όπως η κρεμα της frezyderm.

ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα ομορφες εγκυουλες!!

konna τι ωραια που ξεκινησες το πλυσιμο!! κ εγω ανυπομονω αλλα πρεπει πρωτα να ερθουν τα επιπλακια μας για να τα βαλω μεσα αλλιως τζαμπα κοπος!! εβγαλα κ ολα τα μερη που πλενονται απο καροτσι,πορτ-μπεμπε κ καθισματακι αυτοκινητου για να ειμαι "ετοιμοπολεμη"!!!

τωρα ψαχουλευω στο site που μας ανεβασες!! κ εγω νομιζα οτι δεν κανει να ανεβαζουμε site αλλα αφου δεν υπαρχει προβλημα θα σας βαλω κ καποια που εχω ανακαλυψει πιο οικονομικα!!

μανουλες κ μελλουσες μανουλες ηθελα να ρωτησω κ κατι αλλο οποια ξερει να μου πει. τι εχετε ακουσει για τις επαναχρησιμοποιουμενες πανες??? εψαχνα κ στο διπλα parents κ ομολογω μου αρεσε η ιδεα. εχει καμια σας εμπειρια σε αυτο το θεμα εστω κ απο γνωστη?? με οσους εχω συζητησει λενε οτι ειναι μπελας για μενα πιο πολυ κ χρειαζονται πλυσιμο-στεγνωμα.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημερα κοριτσια, καλη κυριακη.....Κοριτσι μου, δεν τα πε πανω στα νευρα,αυτη ειναι πολυ κακοσ ανθρωποσ....αστα!!!!

Καλημερα στα κοριτσια! Καλη Κυριακη να εχετε!!!

Και πολυ καλα θα κανεις!!! Μη δεχτεις τιποτα! :evil:

Θα υπαρξει στιγμη που θα στο "χτυπησουν" αργοτερα. Οτι κ καλα εμεις ηρθαμε κ η συνειδηση μας ειναι οκ κ εσυ φταις κ ολες αυτες τις αηδιες!

κΑΛΗΜΕΡΑ και σε σενα ακοριτσακι μου!!! ειμαι σιγουρι οτι θα το κανουν, γιαυτο και δεν προκεται να δεχτω κανεναν απο αυτουσ....δεν εχω αναγκη....

Μανουλεσ μου, και γω βαζω την φρειζιδερμ απο την αρχη, και την παιρνω 23 ? στο φαρμακειο μου, και τορα δωκιμασα την σιμουλσιουμ, ειναι πολυ καλη και αυτη!!!!πανω κατω ιδια τιμη... αυτααα, καλη κυριακη να εχουμε....

καλημερα ομορφες εγκυουλες!!

μανουλες κ μελλουσες μανουλες ηθελα να ρωτησω κ κατι αλλο οποια ξερει να μου πει. τι εχετε ακουσει για τις επαναχρησιμοποιουμενες πανες??? εψαχνα κ στο διπλα parents κ ομολογω μου αρεσε η ιδεα. εχει καμια σας εμπειρια σε αυτο το θεμα εστω κ απο γνωστη?? με οσους εχω συζητησει λενε οτι ειναι μπελας για μενα πιο πολυ κ χρειαζονται πλυσιμο-στεγνωμα.

κοπελα μου καλημερα!!!!πως εισαι;;;!!!!

λοιπον για τις πανες που λες εχει να κανει με το τι βολευει την καθε μια...μπορεις να παρεις κ να δεις πως θα σε παει!!!!!μπορει να σε βολεψει απιστευτα!!!!αλλα πιστευω κ εγω, χωρις να τις εχω δοκιμασει βεβαια, πως θα ειναι μπελας....για σκεψου οτι ενα μωρο θελει 7-10 πανες καθε μερα....θα πρεπει καθε μερα να πλενεις κ να στεγνωνεις, μιας κ σε καμια περιπτωση δεν θα μπορεις να τα πλενεις με τα υπολοιπα ρουχα του μωρου...αρα νερο-απορυπαντικο-αγχος για το αν θα προλαβουν να στεγνωσουν, σου ερχονται πιο ακριβα απο το να παιρνεις μιας χρησης....δεν ξερω, τη γνωμη μου λεω!!!!!!!

επισης κοριτσια δεν χρειαζεται να παιρνετε τις πιο ακριβες πανες μια χρησης....δεν αξιζει τον κοπο....απο 5μηνων κ μετα (κ αυτο γιατι ειχε παθει ουρολοιμωξη κ φοβομουν τον υποτροπιασμο αρα κ δεν πηρα νωριτερα) στον γιο μου εβαλα πανες απο τα lidl...απιστευτα οικονομικες κ απιστευτα καλες!!!!!δεν εκανε ουτε μια φορα αλεργια κ δεν μετανιωσα ουτε στιγμη που του τις εβαλα....ακομα αυτες φοραει κ εχω σκοπο κ στο μωρο μολις 40ισει να βαλω παλι αυτες....αν επαιρνα ακομα τις pampers, πιστευω οτι θα ειμασταν μεσα για χρεη!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D κ παλι τη γνωμη μου εκφραζω ετσι, μην παρεξηγηθω!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Σπυριδουλα μου αυτο σκεφτομαι κ εγω. θα ειναι μπελας το πλυσιμο-στεγνωμα. απλα εχω διαβασει τοσα που εχω μπερδευτει. κ οντως αν σκεφτεις τα πληντυρια δεν ξερω κατα ποσο τελικα κανεις οικονομια....ουφ κουραστηκα!!

σας παραθετω αυτο που διαβασα πριν απο λιγο

Οι πάνες που θα χρειαστεί το υπέροχο πλασματάκι μας κατά τη διάρκεια των επομένων 2-3 ετών φτάνουν τις 6.000 – 8.000 ανά παιδί. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε 1.500 – 2.000 ευρώ για κάθε παιδί. Και ταυτόχρονα την καταστροφή δασών και τη δημιουργία ενός λόφου πλαστικών, μη ανακυκλούμενων σκουπιδιών! Επίσης οι πάνες δημιουργούν ερεθισμούς στο δέρμα του μωρού και έχουν πολλά χημικά που έρχονται σε επαφή μαζί του. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτά τα προβλήματα;

Έχετε ενημερωθεί ότι υπάρχουν επαναχρησιμοποιούμενες πάνες; Το κόστος ανέρχεται στα 250 ευρώ περίπου για ποσότητα ικανή να διαρκέσει μέχρι την ηλικία των 3 ετών. Επίσης είναι φτιαγμένες από φυσικά υλικά, δεν ερεθίζουν το μικρό μας και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Οι ίδιες πάνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το δεύτερο παιδί. Και για το τρίτο…

Έχουμε δηλαδή τις εξής επιλογές: ή να δώσουμε 1.500 – 4.000 ευρώ για δύο παιδιά ή να δαπανήσουμε 250 ευρώ χωρίς να δημιουργούμε ερεθισμούς και χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Εσείς τι θα διαλέγατε;

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Σπυριδουλα μου αυτο σκεφτομαι κ εγω. θα ειναι μπελας το πλυσιμο-στεγνωμα. απλα εχω διαβασει τοσα που εχω μπερδευτει. κ οντως αν σκεφτεις τα πληντυρια δεν ξερω κατα ποσο τελικα κανεις οικονομια....ουφ κουραστηκα!!

σας παραθετω αυτο που διαβασα πριν απο λιγο

Οι πάνες που θα χρειαστεί το υπέροχο πλασματάκι μας κατά τη διάρκεια των επομένων 2-3 ετών φτάνουν τις 6.000 – 8.000 ανά παιδί. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε 1.500 – 2.000 ευρώ για κάθε παιδί. Και ταυτόχρονα την καταστροφή δασών και τη δημιουργία ενός λόφου πλαστικών, μη ανακυκλούμενων σκουπιδιών! Επίσης οι πάνες δημιουργούν ερεθισμούς στο δέρμα του μωρού και έχουν πολλά χημικά που έρχονται σε επαφή μαζί του. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτά τα προβλήματα;

Έχετε ενημερωθεί ότι υπάρχουν επαναχρησιμοποιούμενες πάνες; Το κόστος ανέρχεται στα 250 ευρώ περίπου για ποσότητα ικανή να διαρκέσει μέχρι την ηλικία των 3 ετών. Επίσης είναι φτιαγμένες από φυσικά υλικά, δεν ερεθίζουν το μικρό μας και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Οι ίδιες πάνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το δεύτερο παιδί. Και για το τρίτο…

Έχουμε δηλαδή τις εξής επιλογές: ή να δώσουμε 1.500 – 4.000 ευρώ για δύο παιδιά ή να δαπανήσουμε 250 ευρώ χωρίς να δημιουργούμε ερεθισμούς και χωρίς να επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Εσείς τι θα διαλέγατε;

ναι σιγουρα χριστινα μου, συμφωνω με αυτα που λεει....αλλα ειναι αληθειες;;;για να "πουλησει" καποιος το προϊον του λεει οτι μπορεις να φανταστεις....κ ειναι σιγουρα τοσο καλες που δεν χαλανε;;;κ θα κρατησουν οντως κ για το επομενο παιδι;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλησπερα Μανουλες... Πως εισαστε...???

Βαλεντινα μου γλυκια, εγω δεν απανταω σε ολα οσα γραφεις,.. οχι γιατι δεν θελω, αλλα γιατι και εσυ καποια μερα θα γινεις πεθερα.. !!! και ποτε δεν ξερεις πως θα εισαι..!! αλλα και επειδη , δεν πιστευω οτι θα φεροταν κανενας ετσι στο εγγονι του... μπορει στην νυφη ναι.. αλλα οχι στο εγγονι του..!!!

εκτος απο αυτο.. να σου πω.. οτι το να βριζεις ετσι μια αλλα μανα.. γιατι μανα ειναι και αυτη.. καια να την χαρακτηριζεις με τετοια λογια. με συγχωρεις αλλα δεν μου αρεσει.. χωρις να παρεξηγηθουμε.. απλα και εσυ θα γινεις μανα.. και καποια στιγμη.. ισως και η νυφη και εσενα να σε βριζει ετσι..!!

λοιπον.. εγω κοριτσια στην μπουμπου θα της βαζω μονο κεραλοιφη.. την οποια την φτιαχνω εγω... !!! οτι καλητερο.. εφτιαξα το πρωτο βαζακι πριν απο δυο βδομαδα, και παρουσιασα κατι ερεθισμους.. και αμεσως εφυγαν.. ειναι πολυ ανωτερο απο τις κρεμες. βεβαια ψεμματα δεν θα πω.. εχω αγορασει μια κρεμα για την μπουμπου.. αλλα μπορει να την κανω και δωρο...!!!

οσο αφορα τις ραγαδες.. εβαζα αμυγδαλελαιο... τωρα ομως βαζω κεραλοιφη με βαση το αμυγδαλελαιο την οποια την ειχα παραγγειλει απο μια φιλη που την φτιαχνει με δικο της μελισσοκερι.. πριν απο κανα μηνα.. ομολογω οτι τετοιο πραγμα δεν περιμενα.. ειναι τελειο και μου αφηνει ενα φοβερο δερμα...

ετσι μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω και εγω.. και ειλικρινα αξιζει ...!!!!!!

ολες οι κρεμες ενας θεος ξερει τι εχουν μεσα... και ολες εχουν διαφορα χημικα.. ενω το αγνο πραγμα ειανι αλλιως.. η μανουλα μου εβαζε και δεν εκανε ουτε μια ραγαδα.. το ιδιο και η γιαγια μου.. η οποια στα 65 που δεν εχει καμμια ραγαδα.. και η αλλη μου γιαγια μεγαλωσε 7 παιδια με κεραλοιφη και ουτε ενα συγκαμα δεν εκαναν...!!!!

οσο αφορα τις πανες.. η συνηφαδα μου και η θεια μου, αγοραζουν μονο απο το Lidl... ειναι τελειες.. και ειναι οι μονες που ειναι απο 100% βαμβακι.. εγω θα τις δοκιμασω και αναλογα τι θα δω και πως αντιδραει το παιδι.. !!! το μονο κακο που εχουν ειναι οτι οταν κανουν τσισακια τα μωρα κρεμανε, λογο οτι ειναι μονο βαμβακι, και βαρενουν πολυ...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

ναι σιγουρα χριστινα μου, συμφωνω με αυτα που λεει....αλλα ειναι αληθειες;;;για να "πουλησει" καποιος το προϊον του λεει οτι μπορεις να φανταστεις....κ ειναι σιγουρα τοσο καλες που δεν χαλανε;;;κ θα κρατησουν οντως κ για το επομενο παιδι;;;

ειλικρινα δεν ξερω σπυριδουλα μου...για αυτο κ ψαχνω μηπως υπαρχει καποια που τις χρησιμοποιησε κ αν οντως ισχυουν οσα λεγονται γιατι αν ειναι να δωσω τοσα λεφτακια τουλαχιστον να μην τα κλαιω μετα. εγραψα κ στο διπλα κ περιμενω. κ για να σας εξηγησω γιατι το ψαχνω θα σας πω οτι ειμαι απο τις γυναικες που μισω τις σερβιετες!! περα απο το οτι αισθανομαι αβολα μου προκαλουν κ ερεθισμους(οσο ανθυγειινο κ αν ειναι με ταμπον η γαζες με βαμβακι την βγαζω στην περιοδο μου!) κ για αυτο μου φαινεται τοσο τρομακτικη η κλασικη πανα. αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι τοσα μωρακια τις φορανε μια χαρα κ δεν παθαινουν τιποτα!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπερα Μανουλες... Πως εισαστε...???

οσο αφορα τις ραγαδες.. εβαζα αμυγδαλελαιο... τωρα ομως βαζω κεραλοιφη με βαση το αμυγδαλελαιο την οποια την ειχα παραγγειλει απο μια φιλη που την φτιαχνει με δικο της μελισσοκερι..

οσο αφορα τις πανες.. η συνηφαδα μου και η θεια μου, αγοραζουν μονο απο το Lidl... ειναι τελειες.. και ειναι οι μονες που ειναι απο 100% βαμβακι..

καλησπερα ομορφη κρητικια!! κ εγω δν εχω βαλει τιποτα στην κοιλια εκτος απο αμυγδαλελαιο. μεχρι κ την ενυδατικη προσωπου εχω περιορισει κ ξεβαφομαι μονο με αμυγδαλελαιο. κ εγω τις φοβαμαι λιγο τις κρεμες του εμποριου οχι τοσο για μενα οσο για το μικρουλι μου.

αν σας πω οτι δεν ηξερα οτι εχουν πανες τα lidl!!! για πειτε κοριτσια τιμες να ξερω πανω κατω.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...