Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου καλμερα, καλο σ/κ! Πως ειστε?

Παρελειψα να καλοσωρισω τα καινουργια μας κοριτσακια αλλα εχω παραχαζεψει....

Εχω κ κατι ζαλαδες 3 μερες τωρα κ δεν πολυκαθομαι κ στον υπολογιστη....Κ τωρα προσπαθησα να διαβασω αλλα κανω 8αρια. Καπου ειδα για πονους σε πλευρα κλπ, αυτα δεν ειναι τιποτα μην ανησυχειτε, αλλαζει ο κορμος μας...μετα να δειτε καλοπεραση που θα "μαζευουμε" κ θα ειναι πιο συντομη η αλλαγη...Εγω στην μικρη μου ειχα σφαδαξει απο τους πονους στην πλατη κ τα πλευρα. Πονους περιοδου επισης ειχα προχθες αλλα τιποτα δεν ειναι κ αυτο.

Στον καρδιοτοκογραφο που κατσαμε,ο μικρος φαινεται τεμπελακος λεει -ουτε συσπασεις ουτε τπτ-τα ιδια με τη μικρη μου. Τα εχω "βολικα" μαλλον εκει μεσα αρα γιατι να "αγχωθουν" να θελουν να βγουν! Χιχιχι. οποτε παμε παλι την Δευτερα και Πεμπτη γενναμε αν δε συμβει τπτ νωριτερα.Λογικα Τεταρτη θα μπω.

kristy μου το δωματιακι ειναι απλα υπεεεεεεροχο!!! και το χαλι μ'αρεσε παρα παρα πολυ!!! Ειναι πραγματικα λιτο απεριττο και κουκλιστικο!!!! Με το καλο κοπελα μου!

Βαλιτσες κοριτσια να εχετε ετοιμες κ ας ειναι αχρειαστες. εμενα η δικη μου περιμενει απο τον 7ο! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλημερα κ καλο μηνα!!!!επισης ευχομαι ενα ηρεμο σκ!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!

βαλεντινη μου ηρεμησε!!!!το μωρο σου ειναι μια χαρα, υγιεστατο κ αυτο ειναι που εχει σημασια τελικα!!!!πανω κ πρωτα απ'ολα!!!!

μαρακι μου συριανο, πως εισαι;;;!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!!

Καλημερα κουκλιτσα! Ολα καλα στα "λημερια" μου?

Να εισαι ψυχραιμη στο νοσοκομειο ε, το περισσοτερο προσωπικο λογω φορτου εργασιας ειναι λιγο στην τσιτα!

Εδω νομιζω θα το απολαυσω, εχει πολυυυυυ λιγες μανουλες απ'οτι ειδα κ το προσωπικο ειναι λες κ γνωριζομαστε χρονια! Θα κανω διακοπες, οχι σαν εκει που δεν εβλεπα την ωρα να φυγω!

Αν καταφερω να με βαλουν κ σε κανενα δωματιο αδειο, χλιδηηηη!!!! :tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!

Σας ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογακια σας για το δωματιο της πριγκηπισσας μου!!! Οτι γινεται με αγαπη βγαινει ομορφο τελικα!!

Να ξεκινησω απο την αρχη:

bmcie δυστυχως στο καφε Ιανουαριου-Φεβρουαριου βιωνα την τριτη μου αποβολη αλλα ολα αυτα ειναι περασμενα ξεχασμενα!! Νιωθω μεγαλη ευλογια για το πλασματακι που μεγαλωνει μεσα μου κ ετσι ο "πονος" μου μετριαζεται. Για αυτο κ το λογο προσπαθω να χαρω καθε λεπτο αυτου το μαγικου συναισθηματος να υπαρχει μεσα σου μια ζωη!!

Βαλεντινακι μου ειναι πολυ λογικο να εχεις τετοιεδ διακυμανσεις στην ψυχολογια. Ο χωρισμος δεν ειναι ποτε ευκολη υποθεση οσο κ αν ξερεις οτι ειναι για καλο!! Λιγη υπομονη κανε κ μολις πιασεις στην αγκαλια σου το αγορακι σου θα τα ξεχασεις ολα!!

Γεωργια μου εμεις φαντασου επρεπε να φτιαξουμε το δωματιο απο την αρχη γιατι δεν ειχαμε τιποτα μεσα. Ετσι κ εψαξα πολυ για να βρω τις οικονομικοτερες λυσεις!! Επειδη εσενα πιανουν κ τα χερακια σου μπορεις να βρεις ενα οικονομικο υφασμα κουρτινας κ τα φιογκακια να τα κανεις μονη σου. Τοσο ομορφα πραγματα φτιαχνεις αυτο θα ειναι παιχνιδακι για σενα!!

Konna κ εγω τον πρωτο καιρο θα εχω διπλα μου την μικρη αλλα ειπα να εχω κ το δωματιακι μας ετοιμο!! Ετσι περνανε κ οι μερες μου με τις ετοιμασιες!! Τωρα για τις ταπετσαριες αν θελεις σου στελνω το site να ριξεις μια ματια αν κ απο κοντα ειναι πολυ διαφορετικες. Το μονο που μετανιωσα ειναι οτι πηρα μαστορες να τις βαλουν κ δεν εμεινα ευχαριστημενη (παλι καλα δεν πληρωσα πολλα γιατι θα τους εβριζα ασχημα) εμεις θα τα βαζαμε καλυτερα.

Μαρια μου λιγο εμεινε!!! Τι τελεια!! Μακαρι να εισαι μονη στο δωματιο να το ευχαριστηθεις!!

Σπυριδουλα μου καλημερα κ φιλακια πολλα!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλημερα girl's!

Καλο μηνααααα!!!!

Τι κανετε;;;

Κριστυ μου υπεροχο το δωματιακι της μπουμπου σου!!!

Βαλεντινα ειναι φρεσκο ολο αυτο που σου συμβαινει και σε συνδιασμο με την εγκυμοσυνη νοιωθεις πιο ευαλωτη...

Γεωργια κατσε στα αυγα σου και απλα κλωσσα τα!!!Μην κανεις τιποτα!!!

Σπυριδουλα, dms,konna και υπολοιπα κοριτσια καλημερες!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

χριστινακι μου κ μαρακι μου κρητικο καλημερα κ σε σας απο μενα!!!!!πως εισαστε σημερα;;;!!!!

Εχω κ κατι ζαλαδες 3 μερες τωρα κ δεν πολυκαθομαι κ στον υπολογιστη....Κ τωρα προσπαθησα να διαβασω αλλα κανω 8αρια. Καπου ειδα για πονους σε πλευρα κλπ, αυτα δεν ειναι τιποτα μην ανησυχειτε, αλλαζει ο κορμος μας...μετα να δειτε καλοπεραση που θα "μαζευουμε" κ θα ειναι πιο συντομη η αλλαγη...Εγω στην μικρη μου ειχα σφαδαξει απο τους πονους στην πλατη κ τα πλευρα. Πονους περιοδου επισης ειχα προχθες αλλα τιποτα δεν ειναι κ αυτο.

Στον καρδιοτοκογραφο που κατσαμε,ο μικρος φαινεται τεμπελακος λεει -ουτε συσπασεις ουτε τπτ-τα ιδια με τη μικρη μου. Τα εχω "βολικα" μαλλον εκει μεσα αρα γιατι να "αγχωθουν" να θελουν να βγουν! Χιχιχι. οποτε παμε παλι την Δευτερα και Πεμπτη γενναμε αν δε συμβει τπτ νωριτερα.Λογικα Τεταρτη θα μπω.

kristy μου το δωματιακι ειναι απλα υπεεεεεεροχο!!! και το χαλι μ'αρεσε παρα παρα πολυ!!! Ειναι πραγματικα λιτο απεριττο και κουκλιστικο!!!! Με το καλο κοπελα μου!

Βαλιτσες κοριτσια να εχετε ετοιμες κ ας ειναι αχρειαστες. εμενα η δικη μου περιμενει απο τον 7ο! ;)

Καλημερα κουκλιτσα! Ολα καλα στα "λημερια" μου?

Να εισαι ψυχραιμη στο νοσοκομειο ε, το περισσοτερο προσωπικο λογω φορτου εργασιας ειναι λιγο στην τσιτα!

Εδω νομιζω θα το απολαυσω, εχει πολυυυυυ λιγες μανουλες απ'οτι ειδα κ το προσωπικο ειναι λες κ γνωριζομαστε χρονια! Θα κανω διακοπες, οχι σαν εκει που δεν εβλεπα την ωρα να φυγω!

Αν καταφερω να με βαλουν κ σε κανενα δωματιο αδειο, χλιδηηηη!!!! :tongue::tongue::tongue:

μαρακι μου, ολα καλα εδω!!!!το προσωπικο ειναι στην τσιτα γιατι τους εχου κοψει πολλα κ την πληρωνουν οι ασθενεις....το βιωσα οταν μπηκα για την περιδεση....εχουν τα δικια τους, αλλα δεν φταιμε κ μεις...βεβαια οταν μπω με το καλο, εχω πει οτι θα παρω μονοκλινο το πολυ δυκλινο δωματιο(αναλογα κ με τη χρωση) κ θα κατεβει κ η μαμα μου απο την αθηνα να με βοηθαει, οποτε ελπιζω να εχω την υσηχια μου...ετσι κ αλλιως 5μερες ειναι!!!!μετα θα παω σπιτι μου!!!!

τεμπελακος ο γιος ε;;;!!!!!μην σκας καθολου!!!!την πεμπτη θα τον εχεις αγκαλια!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

περα απο ζαλαδες κ πονακια, ολα οκ;;;εχεις προετοιμαστει ψυχολογικα;;;!!!!:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

χριστινακι μου κ μαρακι μου κρητικο καλημερα κ σε σας απο μενα!!!!!πως εισαστε σημερα;;;!!!!

μαρακι μου, ολα καλα εδω!!!!το προσωπικο ειναι στην τσιτα γιατι τους εχου κοψει πολλα κ την πληρωνουν οι ασθενεις....το βιωσα οταν μπηκα για την περιδεση....εχουν τα δικια τους, αλλα δεν φταιμε κ μεις...βεβαια οταν μπω με το καλο, εχω πει οτι θα παρω μονοκλινο το πολυ δυκλινο δωματιο(αναλογα κ με τη χρωση) κ θα κατεβει κ η μαμα μου απο την αθηνα να με βοηθαει, οποτε ελπιζω να εχω την υσηχια μου...ετσι κ αλλιως 5μερες ειναι!!!!μετα θα παω σπιτι μου!!!!

τεμπελακος ο γιος ε;;;!!!!!μην σκας καθολου!!!!την πεμπτη θα τον εχεις αγκαλια!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

περα απο ζαλαδες κ πονακια, ολα οκ;;;εχεις προετοιμαστει ψυχολογικα;;;!!!!:D:D:D:D:D

Καλημερα!

Μια χαρα ειμαστε!!!

Απο το πρωι δεν εχει ηρεμησει η μικρη...

Βεβαια πρωι πρωι εκοβαν οι γειτονες ξυλα με το ξυλοκοπτικο,ο σκυλος τα ειχε παρει στο κρανιο και γαβγιζε σαν τρελος και η μικρη με ολη αυτη την φασαρια χτυπιοταν κυριολεκτικα...

Εγω εδω και 2 μερες εχω εναν εντονο πονο σχετικα στον αριστερο γοφο...Το πρωι για να σηκωθω απο το κρεβατι αγκομαχω και μεχρι να συνελθει το ποδι παω σαν την κουτση Μαρια!!!!Αχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα!

Μια χαρα ειμαστε!!!

Απο το πρωι δεν εχει ηρεμησει η μικρη...

Βεβαια πρωι πρωι εκοβαν οι γειτονες ξυλα με το ξυλοκοπτικο,ο σκυλος τα ειχε παρει στο κρανιο και γαβγιζε σαν τρελος και η μικρη με ολη αυτη την φασαρια χτυπιοταν κυριολεκτικα...

Εγω εδω και 2 μερες εχω εναν εντονο πονο σχετικα στον αριστερο γοφο...Το πρωι για να σηκωθω απο το κρεβατι αγκομαχω και μεχρι να συνελθει το ποδι παω σαν την κουτση Μαρια!!!!Αχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσι μου υπομονη...ειναι νευρα που πιανονται λογω της καταστασης...ναι οταν ακουνε φασαρια κανουν σαν τρελα!!!!μετα ηρεμουν!!!!αν εισαι εσυ ηρεμη ειναι λιγικο να ειναι κ το μωρο!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσι μου υπομονη...ειναι νευρα που πιανονται λογω της καταστασης...ναι οταν ακουνε φασαρια κανουν σαν τρελα!!!!μετα ηρεμουν!!!!αν εισαι εσυ ηρεμη ειναι λιγικο να ειναι κ το μωρο!!!!

Μπα και τωρα που ειμαι ηρεμη και χαλαρη η κυρια το βιολι της...

Νοιωθω να με κλωτσαει χαμηλα στο πιπι μου...

Βεβαια δεν εχει γυρισει ακομη, ειναι σε ισχυακη προβολη ισως γι'αυτο να το νοιωθω τοσο πολυ!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Μαρακι μου κ εμενα η μικρη μολις ακουσει το γαβγισμα του τριχωτουλη μου διαμαρτυρεται!! να δουμε τι θα κανουμε οταν γεννηθουν. μιλησα κ με τον κτηνιατρο κ μου ειπε οτι μπορει να περναει φαση τωρα που γαβγιζει με το παραμικρο κ ευχομαστε να περασει!!

κοριτσια κ εμενα η μικρη μου ειναι 3 μερες τωρα που "χαιρεται" πολυ κ εγω λιωνω!!! ετσι συνεχομενα δεν βαρουσε ποτε!! μακρι να συνεχισει ετσι γιατι η χαρα που μου δινει ειναι απιστευτη!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Μαρακι μου κ εμενα η μικρη μολις ακουσει το γαβγισμα του τριχωτουλη μου διαμαρτυρεται!! να δουμε τι θα κανουμε οταν γεννηθουν. μιλησα κ με τον κτηνιατρο κ μου ειπε οτι μπορει να περναει φαση τωρα που γαβγιζει με το παραμικρο κ ευχομαστε να περασει!!

κοριτσια κ εμενα η μικρη μου ειναι 3 μερες τωρα που "χαιρεται" πολυ κ εγω λιωνω!!! ετσι συνεχομενα δεν βαρουσε ποτε!! μακρι να συνεχισει ετσι γιατι η χαρα που μου δινει ειναι απιστευτη!

Ο δικος μου γαβγιζει ανεφ λογου και αιτιας!

Θα γαβγισει στα φυλλα,στα δεντρα,σε μελισσες γενικοτερα στα παντα!

Ειναι λιγο σκατοσκυλο αλλα τι να τον κανω...

Ασε που ειναι και ζηλιαρης...

Να δουμε τι θα γινει με τον ερχομο της μικρης....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Kristy μου αν το εχεις ευκαιρο το site με τις ταπετσαριες θα με ενδιεφερε να ριξω μια ματια.

Εγω κοριτσια δεν εχω παρατηρησει εαν αντιδραει σε θορυβους γιατι δεν εχω βρεθει σε ξαφνικο και δυνατο θορυβο. Οι κλωτσιες προς τα κατω παντως πονανε, αφου τις προαλλες νομιζα θα βγει κανενα ποδαρακι απο κατω ετσι που με κλωτσουσε και τις ενιωθα μεχρι εξω! :-P

tt193766.aspx

Καλημερα γλυκια μου! Μην στεναχωριεσαι, τα κλαμματα ειναι ασταματητα και λογο των ορμονων.Ξερω οτι περνας και δυσκολες καταστασεις παραλληλα. Χαιδεψε την κοιλιτσα σου και χαμογελα!!!!Ερχεται οπου να 'ναι και θα σε κοιταει στα ματια και θα λιωνεις. Όλα αξιζουν για τον μικρο σου πριγκιππα!!!!

Δεν ειναι απο ορμονεσ συγουρα.... ναι, ειναι δικημου αποφαση, αλλα μετα απο τοσα χρονια μαζι, μετα απο τοσα που περασαμε παλι μαζι, και τωρα που εχω και ενα δικο του μωρο μεσα μου, που θελαμε τοσο πολυ, ειναι πολυυυυυυ ζωρικο.... απο την μια μου λεει οτι θαλει πολυ να υρισω πισω, απο την αλλη δεν κανει τιποτα, μονο μου λεει οτι μασ θελει πισω και το σπιτι ξερω που εινα..... ουτε οτι θα προσπαθησει να αλλαξει, ουτε οτι θα κανει κατι,,,, μα τιποτα απολιτοσ...και οσω πλισιαζει ο καιροσ για γεννα με πιανει ολο και πιο πολυ... φοβαμε μην παθω καταθλιψη οταν γεννησω....

Εσυ κουκλα μου ξεμπερδεψεσ....!!!! για την βαλιτσα συμφωνω μαζη σου, αν και εγω πρεπει να την ξαναφτιαξω, γιατι αλλαξα το καροτσι και και ειναι αλλο χρομα τωρα, μπλε, και πρεπει να βαλω αλλα ρουχαλακια εξωδου... ολα τα αλλαξα και κρεβατι, και καροτσι λογω οικονομηων, γιατι τωρα εχω και ενα ενοικιο,και δεν ξερω ποτε θα βγω στην δουλεια, και επισισ τα δωρα θα ειναι μονο απο τουσ δικουσ μου, γιατι η μενα του καλου μου ειναι τοσο πουτανα, που απο την στηγμη λεει που χωρισα, δεν υπαρχει λογοσ να ερθει κανεισ για το μωρο απο την μερια τουσ.... αυτο μου πε μια θια του....Κοριτσια ο Θεοσ τα βλεπει ολα... αλλα καποιεσ φορεσ πεθαινουν καλοι ανθρωποι και ζουν μεχρι εκατο τα κολοπαιδα!!! Αχ σασ επριξα παλι!!!χαχαχ αλλα αΝ δεν τα πω σε σασ, που να τα πω....

Καλε δε βλεπω την ωρα, τι να εχω προετοιμαστει! χιχιχ! Να παω να τον εχω διπλα μου να του πω εγω!!! :tongue: Γιατι τωρα εκει που δε μπορω να του τα πω!

Τα δωματια θελουν "τροπο"! Το μονο ειναι ακριβο, λες κ πας στο Hilton ενα πραγμα, οποτε δες τι διαθεσιμοτητες υπαρχουν. Αν ζητησεις τρικλινο κ σου πουν ειναι ολα αδεια, ειναι υποχρεωμενοι να σε πανε στο δικλινο και να πληρωσεις σα να εισαι σε τρικλινο. Οποτε τσεκαρε το πρωτα καλα. Εγω ειχα ζητησει τρικλινο, ηταν κανενα 80αρι αν θυμαμαι καλα γτ φοβομασταν οτι θα βαλουμε κ απο την τσεπη μας, κ τελικα επειδη επεσα πανω στην αλλαγη, αντι να τα πληρωσω ολα (καπου στα 1200) και να τα παρω μεταααα (πολυ μετα οπως καταλαβαινεις) απο τον Εοπυυ, πηγα μου κοψανε ενα χαρτακι απο το βιβλιαριο μου σα να πηγα επισκεψη, και εχουν εκεινοι να λαβαινουν!

Επισης τα γαλατακια που δικαιουσαι καθημερινα απο εκει, να στελνεις καποιον στο γραφειο να τα παιρνει καθε μερα. Νομιζω ειναι 5/ημ. Μη τους τα "χαριζεις" ακομα κ αν θηλασεις, παιρνε τα! Καλυτερα να τα δωσεις σε καποια μανουλα που ισως χρειαζεται παρα να μεινουν εκει. ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...