Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες... και εδω σημερα εχει παρα μα παρα πολυ κρυο.. αλλα ενταξει στο σπιτι μας ειναι ζεστη...!!

εγω παλι, ετσι οπως κοιμοσαστε εσεις, εγω την αρπαξα.. και το κρυωμα δεν φευγει, μαλλλον θα παω για μασκουλα... γιατι οταν βηχω, με πιανει και εμετος και βγαζω τα αντερα μου...!! ουφφ ολα μαζι...!!!

Καλησπερα κοριτσια μου και φιλακια σε καθε μια ξεχωριστα!!! Γεωργια μου, μην σε ανισυχει η τραχιλοσ, και μενα κοντινε πολυ τωρα ειναι στο 2,4 και το σαββατο που θα παω στο γιατρο θα μου πει αν εχει παραμεινει εκε... και το μωρο εχει κατεβει πολυυυυυ φαντασου οτι το κεφαλι του πιεζει το υβικο οστο... τοσο πολυ... μου ειπε απαγορεβευε να σκυβω και να δυπλονομαι, και γενικοσ να μην ειμαι πολυ ωρα σε καθηστη θεση, καλυτερα στο πλαι ξαπλα... αλλα να μην σταματησω το περπατημα.... ολα θα πανε καλα κουκλα μου!!!!!απολαυσε το!!!!

Βαλεντινα μου εσυ εισαι στην 35η εβδομαδα.. !!! και να γεννησεις αυριο δεν υπαρχει προβλημα.. εγω ομως ειμαι στην30η..εχει μεγαλη διαφορα ... με τον τραχηλο εχω προβλημα απο την 20η εβδομαδα.. και τωρα εχει φτασει 2,2... η μικρη ειναι πολυ κινητικη, και ο βηχας δεν βοηθαει καθολου στον τραχηλο.. εμενα μου ειπαν οτι και καθιστη υπαρχει προβλημα.. μονο ξαπλωμενη... η τουλαχιστον στον καναμπε παλι ξαπλωμενη.. για περπατημα δεν το συζηταμε, ουτε 20 μετρα.. γιατι κανω συσπασεις.. και ποναω χαμηλα στην κοιλια και απο κατω.. !!!

για να φτασω λοιπον εκει που εισαι εσυ.. πρεπει να μην κανω τιποτα.. !!!

καθε εγκυμοσυνη και καθε σωμα ειναι διαφορετικο.. δεν πρεπει να συγκρινουμε.. !!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φαντασου οτι εγω δεν υδρονα ουτε το καλοκαιρι.... :mad::mad::mad: τι τραβανε τα κοριτσια που ειναι εγκυοσ καλοκαιριατικα......θα πεθαινα!!!!

τον γιο μου τον γεννησα ιουνιο....απο τις αρχες μαρτιου δεν ξανακοιμηθηκα απο τη ζεστη....κ δεν εκανε κ ζεστη να φανταστεις!!!!!!αλοιμονο να γεννουσαμε σεπτεμβρη....εγω θα μετοικουσα για λιγο καιρο στην ανταρκτικη!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα μανουλες... και εδω σημερα εχει παρα μα παρα πολυ κρυο.. αλλα ενταξει στο σπιτι μας ειναι ζεστη...!!

εγω παλι, ετσι οπως κοιμοσαστε εσεις, εγω την αρπαξα.. και το κρυωμα δεν φευγει, μαλλλον θα παω για μασκουλα... γιατι οταν βηχω, με πιανει και εμετος και βγαζω τα αντερα μου...!! ουφφ ολα μαζι...!!!

Βαλεντινα μου εσυ εισαι στην 35η εβδομαδα.. !!! και να γεννησεις αυριο δεν υπαρχει προβλημα.. εγω ομως ειμαι στην30η..εχει μεγαλη διαφορα ... με τον τραχηλο εχω προβλημα απο την 20η εβδομαδα.. και τωρα εχει φτασει 2,2... η μικρη ειναι πολυ κινητικη, και ο βηχας δεν βοηθαει καθολου στον τραχηλο.. εμενα μου ειπαν οτι και καθιστη υπαρχει προβλημα.. μονο ξαπλωμενη... η τουλαχιστον στον καναμπε παλι ξαπλωμενη.. για περπατημα δεν το συζηταμε, ουτε 20 μετρα.. γιατι κανω συσπασεις.. και ποναω χαμηλα στην κοιλια και απο κατω.. !!!

για να φτασω λοιπον εκει που εισαι εσυ.. πρεπει να μην κανω τιποτα.. !!!

καθε εγκυμοσυνη και καθε σωμα ειναι διαφορετικο.. δεν πρεπει να συγκρινουμε.. !!!

κοριτσι μου περαστικα σου!!!!!!ναι εχεις απολυτο δικιο!!!!!οποτε μην κανεις ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Γειά σας και πάλι κορίτσια!

Kristy25 καλώς σας βρήκα. Διαβαζα χθές τις περιπέτειες - εγκυμοσύνες των μαμάδων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και χάρηκα που είσαι εδώ μαζί μας και όλα πάνε καλά.

Valentina η βαλίτσα είναι κι αυτή στο πρόγραμμα.. :) αλλά μάλλον λιγα πράγματα μου έμειναν να πάρω για να πω οτι είναι έτοιμη.

Από πόνους πως είστε; εγώ με μάτιαξα.. άρχισα να καταλαβαίνω τις συσπάσεις και τελικά χθες είχα πολλές. :( πονάω κιόλας σαν να έχω περίοδο.

Επίσης πονάω πάρα πολύ στα πλευρά αλλά κάνω υπομονή.

Όταν κοιμάμαι πολλές ώρες μετά αισθάνομαι πολύ καλύτερα, σαν να μην είμαι έγκυος.. τόσο καλά. Φεύγουν όλα. Αλλά μετά από λίγες ώρες επανέρχονται.

Κοριτσια εγω πιγα και πηρα τισ εξετασεισ που ειχα κανει, και ειναι ολα καλα, θα παω 6 να με δει και ο γιατρουλισ μου!!!! Γεωργια μου, ολα θα πανε καλα, και θα φτασεισ παραπανω απο 35 που ειμαι εγω!!!!! Και γω ξερεισ τι λεω, αφου δεν γεννησα αυτην την εβδομαδα,ολα θα πανε καλα. εσυ ξερεισ τι εγεινε, χωρησα, μετακομισα, και ψυχολογια μου ειναι πολυυυυυ χαλια, κλεω καθε δεκα λεπτα, δεν νομιζω να με καταλαβει κανεισ, τελοσ παντων, ειναι πολυ δυσκολο!!!πραγματηκα, δεν το ευχωμαι ουτε σε εχθρουσ.....Κοριτσια, θετηκη σκεψη, ξεκουραση, και ολα θα ναι μιαχαρα!!!!

Διαφημίσεις

image_zps9d0bb0c6.jpg.

Κοριτσια για να ανεβουμε λιγο!! Ακουω εντυπωσεις!

της μικρης;;;!!!!!τελειοοοοοοοοοοοο!!!!!!!στον τοιχο πως "βγηκε" η κορωνα;;;!!!!!!ταπετσαρια;;;!!!!!!!πολυ μου αρεσουν τα χρωματα!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ναι σπυριδουλα μου ειναι το παλατι της πριγκηπισσας μου!! Οι κορωνες ειναι ταπετσαρια οπως κ οι υπολοιποι τοιχοι απλα δεν φαινονται ταμσχεδια στη φωτο!! Ειμαι ενθουσιασμενη! Θελω να ερθουν κ τα επιπλακια κ δεν θα βγαινω απο το δωματιο!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Ναι σπυριδουλα μου ειναι το παλατι της πριγκηπισσας μου!! Οι κορωνες ειναι ταπετσαρια οπως κ οι υπολοιποι τοιχοι απλα δεν φαινονται ταμσχεδια στη φωτο!! Ειμαι ενθουσιασμενη! Θελω να ερθουν κ τα επιπλακια κ δεν θα βγαινω απο το δωματιο!

πολυ ομορφο πραγματικα!!!!μπραβο!!!!εννοειται οτι δεν θα βγαινεις!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ειναι τελιο κοριτσι μου!!!!! μπραβο!!! και γω ειχα φτιαξει ενα τελιο δοματιο, αλλα τωρα δεν υπαρχει ουτε χωροσ στο καινουριο σπιτι, ουτε λεφα για να ξαναγηνει οπωσ ητανε το αλλο...:-(:sad::-( δεν πιραζει, ηρεμια πανω απ ολα!!!

Λοιπον κοριτσια, εγω πριν λιγο ηρθα απ τον γιατρο....:):):):) ο αντρασ τησ ζωησ μου ειναι 2600 τωρα, και ειναι πολυυυ ψυλοσ..χαχαχα ολα καλα... μου ειπε οτι καλο ειναι να προσεχω λιγο παραπανω δεκα μερεσ ακομα και μετα δεν μασ νοιαζει.... ο μικροσ μου ειναι ιδι ετοιμοσ ..χαχαχ πολυυυ χαμιλα καθεται, βιαζεται λεει ο ντοκτορ.....αυτααα....ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι καλα ο μικρουλισ μου, γιατι τραβηξε πολλα αυτεσ μερεσ!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια, καλημερα, και καλο μηνα!!!! Εγω παλι ειμαι σκατα ψηχολογικα!!!!:-(:sad::-( Ωρεσ ωρεσ με παιρνει απο κατω, και δεν μπορω να σταματησω να κλεω......

Καλημερα σε όλες τις μανούλες!!! Πως ειστε σημερα? Εδω εχει μια ομιχλη! Τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια μανια με την καθαριοτητα. Να ΄ναι καλα η μανουλα μου δηλαδη γιατι εγω δεν αντεχω να κανω και πολλα πολλα. Την εχω βαλει και κανει γενικη. Σημερα λεω να ξεκινησω να πλενω τα ρουχαλακια τις μπεμπουλας και να ετοιμαζω την βαλιτσα μου σιγα-σιγα. Λετε να ειναι νωρις βρε κοριτσια? Απο την μια δεν θελω να τα αφησω τελευταια στιγμη απο την αλλη θελω να ειναι μοσχομυριστα και φρεσκοπλυμμενα. Η μαμα μου λεει ότι μεσα στην βαλιτσα θα μεινουν ωραια και καθαρά. Αχ δεν ξερω! Με πιανει και μια μανια να μην θελω να ερθει κανενας στο σπιτι για να μην μου το λερωσει! Δεν ειμαι καλά το ξερω...μικροβιοφοβια εχω παθει!

georgia μου ακομα ειναι μικρο το μωρακι σου, καθε μερα που περναει ειναι πολυτιμη γι'αυτο ξαπλωσε,χαλαρωσε και ασε τους αλλους να σε περιποιηθουν. Εσυ κανεις την πιο σημαντικη δουλεια, μεγαλωνεις το μωρο σου! Ευχομαι να πανε όλα καλα και να ερθει όταν θα ειναι ετοιμη.

Kristy πολυ ωραιο φαινεται το δωματιο του μωρου σου! Οι κουρτινες με τα φιογκακια ειναι τρέλα! Θα ζησετε πολυ όμορφες στιγμες εκει μεσα! Με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια σου! Εμεις δεν της καναμε δωματιο της μπεμπουλας μας. Βαλαμε την κουνια της στην κρεββατοκαμαρα μας η οποια ευτυχως ειναι μεγαλη και ετσι δεν στριμωχτηκαμε. Θελω να την εχω διπλα μου τους πρωτους μηνες και το καλοκαιρακι θα της ετοιμασουμε το δικο της δωματιο. Παντως μας εδωσες ωραιες ιδεες και με την ταπετσαρια!

Βαλεντινα μου μεγαλωσε ο μπεμπης σου!Χαιρομαι πολυ που παει καλα η εγκυμοσυνη σου και το μωρακι σου ειναι υγιες. Δεν χρειαζονται πολλα τα μωρακια, το πιο σημαντικο ειναι να του δωσεις αγαπη και την αισθηση της ασφαλειας. Περα απο την τροφη,την ζεστασια και την καθαριοτητα τα υπολοιπα όπως τα επιπλα,τα ρουχαλακια, τα δεκαδες παιχνιδια κτλ ειναι πιο πολυ για εμας για να χαιρομαστε. Το μωρακι σου θα θελει την αγκαλια σου και τα γλυκα σου λογακια,τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα.

bmcie οι συσπασεις ειναι στο προγραμμα καλως η κακώς. Λιγο σου εμεινε ακομα! Δυσκολο λιγο αλλα λίγο!!! Ο τελευταιος μηνας ειναι δυσκολος. Εγω ηδη ζοριζομαι πολυ και στον υπνο αλλα και στον ξυπνιο! Τις προαλλες πρηστηκαν τα δαχτυλα μου τοσο πολυ που δεν μπορουσα να βγαλω την βερα μου. Παιδευτηκα τοσο πολυ που το δαχτυλο μου ειχε γινει κατακοκκινο και κοντευε να ματωσει. Δεν θα την ξαναφορεσω γιατι μια μερα δεν θα βγαινει με τιποτα. Μετα την γεννα ξανα!

Φιλακια και σε όλες τις υπολοιπες μανουλες!!!

tt193766.aspx

Κοριτσια, καλημερα, και καλο μηνα!!!! Εγω παλι ειμαι σκατα ψηχολογικα!!!!:-(:sad::-( Ωρεσ ωρεσ με παιρνει απο κατω, και δεν μπορω να σταματησω να κλεω......

Καλημερα γλυκια μου! Μην στεναχωριεσαι, τα κλαμματα ειναι ασταματητα και λογο των ορμονων.Ξερω οτι περνας και δυσκολες καταστασεις παραλληλα. Χαιδεψε την κοιλιτσα σου και χαμογελα!!!!Ερχεται οπου να 'ναι και θα σε κοιταει στα ματια και θα λιωνεις. Όλα αξιζουν για τον μικρο σου πριγκιππα!!!!

tt193766.aspx

κοριτσια μου καλημερα κ καλο μηνα!!!!επισης ευχομαι ενα ηρεμο σκ!!!!πως ειμαστε σημερα;;;!!!

βαλεντινη μου ηρεμησε!!!!το μωρο σου ειναι μια χαρα, υγιεστατο κ αυτο ειναι που εχει σημασια τελικα!!!!πανω κ πρωτα απ'ολα!!!!

μαρακι μου συριανο, πως εισαι;;;!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα Κοριτσουδες μου...!!!

Βαλεντινα μου.. να μην σε παιρνει απο κατω.. ηταν δικη σου επιλογη.. και ηταν για την δικη σας ηρεμια.. !!! οτι γινετε ειναι για καποιο λογο.. μπορει ετσι και ο αντρας σου να καταλαβει τα λαθη του και να αλλαξει.. ποτε δεν ξερεις.. !!!!!

ΚΟνα μου.. αλλη δουλεια δεν κανω απο ξεκουραση.. χα χα χα.. μονο ξεκουραση.. !!!

Κριστυ μου τελειο το δωματιακι σας.. πολυ με ενθουσιασε.. πριγκιπικο.. οπως ταιριαζει σε μια πριγκιπισσα... !!!!! και μου εδωσες και ιδεα.. τωρα για την κουρτινα πως να την δεσω .. μην σου πω να παω να παρω καινουρια, αλλα δεν μου επιτρεπουν τα οικονονικα μας.. χα χα χα...!!!

Κοννα μου, εγω αρχισα να ετοιμαζω την βαλιτσα μου.. βασικα ξεκινησα να πλενω εχτες.. μου ειπε και ο γιατρος οτι καλο ηταν να την εχω ετοιμη στα μεσα του 8ου.. οποτε.. και εγω αυτο κανω... μεσα στην βαλιτσα δεν παθαινουν τιποτα.. και ετσι και αλλιως αφου θα κλεισει θα μοσχομυριζουν...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...