Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Βαλεντινα μου χαιρομαι που μαθαινω ότι εισαι καλύτερα! Εχεις τοσα πολλα να ασχοληθεις και να προετοιμασεις,σε περιμενουν τετοιες χαρες συντομα! Να ξεκουραζεσαι όμως όσο μπορεις. Αφου εχεις τους δικους σου κοντα σου εισαι πολύ τυχερή!

Κοριτσια και εγω συμφωνω για την εγκυμοσυνη...η χειροτερη περιοδος της ζωής μου! Πια λάμψη! Στην αρχη εμετοι σε σημειο αφυδατωσης, μετα κλαμματα χωρίς λόγο και τελος στρογγυλεμα και πρηξιμο! Ουτε να περναω μπροστα από καθρεφτη δεν θελω καποιες μερες, δεν με αναγνωριζω! Μην μιλησω για σιελορροια, δυσκολια στον υπνο κτλ. Το μόνο που αξιζει ειναι το μωρακι που ερχεται! Και γκρινιαζω εγω που κατα τ'αλλα δεν εχω κανενα προβλημα και εχω εναν αντρα που με στηριζει και με φροντιζει σαν μικρο παιδι. Χθες το βραδυ ο καλός μου ετριβε με λαδακι τις πατουσες και τις γαμπες γιατι παραπονεθηκα ότι με ενοχλούν από το πρηξιμο!

Bmcie εγώ συσπάσεις εχω από τον 5ο μηνα σχεδόν. Στην αρχή νομιζα ότι ειναι το μωρό αλλά όταν πηγα στον γιατρό μου εξηγησε ότι αυτό ειναι συσπαση. Σκηραινει η κοιλια και γινεται σαν μπαλονακι, εμενα συνηθως στα δεξιά. Στραβωνει δηλαδη αλλα ειναι σκληρη ταυτοχρονα. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα χαλαρωνει και επανερχεται. Απο την μια ειναι φυσιολογικο να εχεις καποιες συσπασεις γιατι η μητρα προετοιμαζεται για τις συσπασεις του τοκετου, αλλά από την αλλη δεν πρεπει να ειναι πολλές γιατι όπως μου είπε ο γιατρος την ωρα της συσπασης το μωρό δεν τροφοδοτειται με αιμα και πεφτουν οι παλμοι του. Δεν παθαινει τιποτα, αντεχει το μπεμπακι μας αλλα όσο φτανουμε προς το τελος και γερναει ο πλακουντας τοσο αργει να επανελθει η κυκλοφορια του αιματος και το μωρακι ζοριζεται.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχααχαχ με τα δοντια κρατιεμαι! Δαγκωνω! χιχιχι! απλα σκεφτομαι οτι σαν σημερα σε μια βδομαδα θα ειναι διπλα μου ο μικρος κ εγω σαν το πρεζακι κ οσο ανισσοροπο κ αν δειχνει με παρηγορει! :tongue::tongue::tongue:

Αντε, τυχερουλα εισαι.... εγω θελω να αντεξω εκομα τουλαχιστον δυο με τρεισ βδομαδεσ....

Valentina ναι, είχα προσέξει κι εγώ τις κοντινές μου απ' την παρέα κι είχα δει οτι είσαι η πιο κοντινή μου. Πως πάνε οι πόνοι σου; εγώ έχω κάποιες ενοχλήσεις και προσπαθώ να ενημερώνομαι για να είμαι έτοιμη ψυχολογικά τουλάχιστον...

Εγω εχω ακρυβοσ τουσ ιδιουσ πονουσ χαμιλα, και στο κοκαλο... αστα... περπαταω σαν να φοραω παμπερσ, γιατι εχει κατεβει ιδι το μωρο πολυ χαμιλα, και δεν κλεινουν τα ποδια μου, χαχαχα αστα να πανε..... Για συσπασεισ που ρωτισεσ, υπαρχουν οι απλεσ που ειναι νορμαλ να εχεισ μεχρι δεκα την μερα( σφυγει η κοιλια σου, πετρονει, και νιωθεισ μια ελαφρια ενοχλισι, κραταει μεχρι 5-8 δευτερα) αν εχεισ τετοια παραπανω απο 15 φορεσ την μερα μιλα με τον γιατρο... και οι συσπασεισ τησ γεννασ, ειναι αλλιωσ, πονανε πιο πολυ και κρατανε περισοτερο, και ερχοντα ανα σταθερα διαστηματα, η πρωτεσ ανα 40 λεπτα και μετα μικρενει το περιθοριο, και κρατανε απο μισο λεπτο και πανω.απο την πρωτη συσπαση μπορει να περασουν απο 5 ωρεσ μεχρι 15 ωρεσ για να γεννισεισ....γιαυτο μην φοβασαι καθολου!!! δεν υπαρχει περιπτοση να μην το παρεισ χαμπαρι, και να μην προλαβεισ να πασ στο νοσοκομειο...:tongue::tongue::tongue:Τα εχεισ ολα ετοιμα???

Βαλεντινα μου χαιρομαι που μαθαινω ότι εισαι καλύτερα! Εχεις τοσα πολλα να ασχοληθεις και να προετοιμασεις,σε περιμενουν τετοιες χαρες συντομα! Να ξεκουραζεσαι όμως όσο μπορεις. Αφου εχεις τους δικους σου κοντα σου εισαι πολύ τυχερή!

Κοριτσια και εγω συμφωνω για την εγκυμοσυνη...η χειροτερη περιοδος της ζωής μου! Πια λάμψη! Στην αρχη εμετοι σε σημειο αφυδατωσης, μετα κλαμματα χωρίς λόγο και τελος στρογγυλεμα και πρηξιμο! Ουτε να περναω μπροστα από καθρεφτη δεν θελω καποιες μερες, δεν με αναγνωριζω! Μην μιλησω για σιελορροια, δυσκολια στον υπνο κτλ. Το μόνο που αξιζει ειναι το μωρακι που ερχεται! Και γκρινιαζω εγω που κατα τ'αλλα δεν εχω κανενα προβλημα και εχω εναν αντρα που με στηριζει και με φροντιζει σαν μικρο παιδι. Χθες το βραδυ ο καλός μου ετριβε με λαδακι τις πατουσες και τις γαμπες γιατι παραπονεθηκα ότι με ενοχλούν από το πρηξιμο!

Bmcie εγώ συσπάσεις εχω από τον 5ο μηνα σχεδόν. Στην αρχή νομιζα ότι ειναι το μωρό αλλά όταν πηγα στον γιατρό μου εξηγησε ότι αυτό ειναι συσπαση. Σκηραινει η κοιλια και γινεται σαν μπαλονακι, εμενα συνηθως στα δεξιά. Στραβωνει δηλαδη αλλα ειναι σκληρη ταυτοχρονα. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα χαλαρωνει και επανερχεται. Απο την μια ειναι φυσιολογικο να εχεις καποιες συσπασεις γιατι η μητρα προετοιμαζεται για τις συσπασεις του τοκετου, αλλά από την αλλη δεν πρεπει να ειναι πολλές γιατι όπως μου είπε ο γιατρος την ωρα της συσπασης το μωρό δεν τροφοδοτειται με αιμα και πεφτουν οι παλμοι του. Δεν παθαινει τιποτα, αντεχει το μπεμπακι μας αλλα όσο φτανουμε προς το τελος και γερναει ο πλακουντας τοσο αργει να επανελθει η κυκλοφορια του αιματος και το μωρακι ζοριζεται.

Ευχαριστω κοριτσακι μου, και σε σενα οτι καλυτερο!!! οντοσ εχω τοσα πολλα !!! απο κει που ητανε ολα ετοιμα, ολα απο την αρχη....οπωσ ειπα και πιο πανω, θελω να κρατηθω ακομα τουλαχιστων δυο εβδομαδεσ....

Καλησπερα Ομορφες Μανουλες...

εμεις σημερα ειχαμε γιατρο και δυστυχως τα νεα μας ειναι καπως ασχημα.. !! εχει κοντηνει παρα πολυ ο τραχηλος, και μας ειπαν κατακλιση και vasclor.. μου ειπαν να μην κανω απολυτος τιποτα και στο κρεβατι... κανω συσπασεις.. αλλα ευτηχως λιγες.. και εχω πονους χαμηλα στην κοιλια και απο κατω, με το παραμικρο που θα κανω, λιγες πατατες να καθαρισω, λιγο να περπατησω.. !!! η μικρη ειναι με το κεφαλι κατω απο την β επιπεδου, αλλα ειναι πολυ χαμηλα και φοβουνται μην εμπεδωθει, γιατι θα θελει να βγει κιολας.. !!

καταταλλα τα ευχαριστα ειναι οτι ειμαστε υγιεστατες.. καναμε doppler.. και ειναι ολα τελεια.. ειμαστε πανω απο 1700 γραμμ αλλα δεν μπορουσαμε να την μετρησουμε ακριβως γιατι με τις συσπασεις που κανω η μικρη ειναι πολυ στενεμενη, και δυσκολευετε η γιατρος να μας βρει...

απο βδομαδα ισως να κανουμε και τις ενεσεις για τα πνευμονακια της, γιατι ποτε δεν ξερεις.. αλλα θα δειξει απο τον ελεγχο που θα γινει στο νοσοκομειο που θα γεννησω..

την Δευτερα μαλλον θα παω..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

εμεις σημερα ειχαμε γιατρο και δυστυχως τα νεα μας ειναι καπως ασχημα.. !! εχει κοντηνει παρα πολυ ο τραχηλος, και μας ειπαν κατακλιση και vasclor.. μου ειπαν να μην κανω απολυτος τιποτα και στο κρεβατι... κανω συσπασεις.. αλλα ευτηχως λιγες.. και εχω πονους χαμηλα στην κοιλια και απο κατω, με το παραμικρο που θα κανω, λιγες πατατες να καθαρισω, λιγο να περπατησω.. !!! η μικρη ειναι με το κεφαλι κατω απο την β επιπεδου, αλλα ειναι πολυ χαμηλα και φοβουνται μην εμπεδωθει, γιατι θα θελει να βγει κιολας.. !!

καταταλλα τα ευχαριστα ειναι οτι ειμαστε υγιεστατες.. καναμε doppler.. και ειναι ολα τελεια.. ειμαστε πανω απο 1700 γραμμ αλλα δεν μπορουσαμε να την μετρησουμε ακριβως γιατι με τις συσπασεις που κανω η μικρη ειναι πολυ στενεμενη, και δυσκολευετε η γιατρος να μας βρει...

απο βδομαδα ισως να κανουμε και τις ενεσεις για τα πνευμονακια της, γιατι ποτε δεν ξερεις.. αλλα θα δειξει απο τον ελεγχο που θα γινει στο νοσοκομειο που θα γεννησω..

κοριτσι μου μην ανυσηχεις!!!!ολα θα πανε καλα!!!!απλα προσεχε!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσι μου μην ανυσηχεις!!!!ολα θα πανε καλα!!!!απλα προσεχε!!!

και εγω ετσι πιστευω , οτι ολα θα πανε καλα Σπυριδουλα μου.. απλα θα την βγαλω στο κρεβατι τις επομενες 7 εβδομαδες.. !! με ξεκουραση και ηρεμια ολα καλα θα πανε.. !!! απλα ειναι κινητικη η μικρη..και αυτο ειναι που μα ςτρομαζει... σημασια εχει να ειναι καλα.. τα υπολοιπα δεν μας νοιζουν...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο που η μικρουλα σου ειναι υγιεστατη!!! Αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!!!

Οσο για τα υπολοιπα να ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες του γιατρου κι ολα θα πανε τελεια!!!! Εννοειται οτι θα σκεφτεσαι μονο θετικα και θα κανεις ξαπλα μονο πραγματα που σε χαλαρωνουν!!!! Εμενα για παραδειγμα με χαλαρωνει το διαβασμα...

Υπομονη και χαλαρωση κι ολα θα πανε κατ'ευχην!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Georgia εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Ηρέμησε και ξεκουράσου όσο μπορείς. Οι εβδομάδες περνάνε γρηγορα. Ρίξε ύπνους, πολλούς ύπνους.

Κι εμένα πονάει η κοιλιά μου με το παραμικρό που κάνω και κουράζομαι. Μετά κάθομαι για 3-4 ώρες ακίνητη και περιμένω να περάσει. Ακόμη βέβαια δεν έκανα καμιά εξέταση στον τράχηλο, ούτε τίποτα που να δείχνει τις συσπάσεις κι έτσι είμαι πιο ήρεμη, αλλά σε 1 εβδμάδα περίπου θα μάθω.

Konna82 τελικά έχω κι εγώ συσπάσεις γιατί αυτό το παθαίνω από τον 5ο μήνα, αλλά όπως κι εσύ νόμιζα πως είναι το μωρό που μαζεύεται σε μια πλευρά. Συνήθως στην δεξιά όπως κι εσύ. Σ' ευχαριστώ που μου το εξήγησες γιατί ανησυχούσα πως δεν έχω συσπάσεις, αυτές όμως είναι ανώδυνες... Τι πονάει τελικά στην γέννα;;;;

Valentina κάπως έτσι μου περιέγραψε κι ο γιατρός τις συσπάσεις κάποια φορά που τον ρώτησα πως θα καταλάβω οτι έρχεται το μωρό, γιατί από πολύ νωρίς ανησυχούσα για πρόωρο τοκετό.

Από ετοιμότητα μόνο τα ρούχα του μωρού ειναι ψιλοέτοιμα, τα άλλα δυστυχώς δεν τα χω ετοιμάσει.. αλλά αυτά δεν με απασχολούν, τα θεωρώ απλά πράγματα (δεν είναι όμως όπως αποδεικνύεται - κουράζομαι πολύ εύκολα πλεον). Ψυχολογικά θέλω να είμαι προετοιμασμένη.. Ήθελα να ξέρω τι είναι όλα, οι εξετάσεις, πως ακριβώς πάει η αναπτυξη του εμβρύου, πως γινεται ο τοκετός, όλα. Διάβασα - διάβασα - διάβασα και μπορώ να πω οτι πλεον δεν έχω την χαρά της μελλουσας μαμάς, αφού φοβάμαι χίλια δυο για το μωρό και μετά για μένα.

Απαλλάχτηκα όμως από το άγχος του να μην έχω ιδέα για το τι με περιμένει. Ήμουν τελείως άσχετη και μάλλον ακόμα είμαι σε μερικά θέματα.

Το μπεμπάκι στις 33w 2d ήταν 2200kg. αγχος, πολύ άγχος... ουφ! Είμαι αγχώδης απ' την φύση μου οπότε τώρα έγινα το κάτι άλλο...

και εγω ετσι πιστευω , οτι ολα θα πανε καλα Σπυριδουλα μου.. απλα θα την βγαλω στο κρεβατι τις επομενες 7 εβδομαδες.. !! με ξεκουραση και ηρεμια ολα καλα θα πανε.. !!! απλα ειναι κινητικη η μικρη..και αυτο ειναι που μα ςτρομαζει... σημασια εχει να ειναι καλα.. τα υπολοιπα δεν μας νοιζουν...!!!

Γεωργία όλα καλά θα πάνε.....ούτως η αλλως τα μπεμπάκια και ΄τώρα να γεννηθούν είναι βιώσιμα......τις κορτιζόνες εγώ τις έχω κάνει εδώ και 2 εβδομάδες, 4 δόσεις, δεν είναι τίποτα, απλά κόβεις αλάτι και ζάχαρη για 3-4 μέρες.......κάτσε ξάπλα....όσο για τις συσπάσεις, έχω κάθε μέρα πολλές, καταλαβαίνω πάνω από 12 τη μέρα αλλά ακανόνιστες.....

Ο τράχηλος πόσο πήγε?

Με ψιλοάγχωσες τώραα........

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Σας ευχαριστω Ολες Κοριτσια... !!! θα περασει γρηγορα ο καιρος.. που θα παει.. !!!!

Γεωργία όλα καλά θα πάνε.....ούτως η αλλως τα μπεμπάκια και ΄τώρα να γεννηθούν είναι βιώσιμα......τις κορτιζόνες εγώ τις έχω κάνει εδώ και 2 εβδομάδες, 4 δόσεις, δεν είναι τίποτα, απλά κόβεις αλάτι και ζάχαρη για 3-4 μέρες.......κάτσε ξάπλα....όσο για τις συσπάσεις, έχω κάθε μέρα πολλές, καταλαβαίνω πάνω από 12 τη μέρα αλλά ακανόνιστες.....

Ο τράχηλος πόσο πήγε?

Με ψιλοάγχωσες τώραα........

ο τραχηλος επεσε καλο μου στα 22 χιλιοστα.. αλλα η μικρη ειναι με το κεφαλι κατω, και ειναι πολυ χαμηλα, φοβουνται μην εμπεδωθει.. ωστσο επειδη στενευετε παρα πολυ εκει μεσα και ζοριζονται, φοβουνται μην γινει κατι.. !!!

και ο γιατρος μου το ιδιο μου ειπε.. οτι ειναι βιωσιμα τωρα και οτι στις 32 βδομαδες να γεννηθει δεν πειραζει.. αλλα βεβαια αυτο μου το ειπε off th record ωστε να μην αγχωνομαι...!!!

ωστοσο βαση τον υπερυχο τις γιατρους μου ειναι 1700 γραμ.. αλλα βαση το νοσοκομειο ειναι σιγουρα λιγο μεγαλητερη.. και η εξωτερικη γιατρος μου μου ειπε να κοιταω του νοσοκομειου τον υπερυχο γιατι ειναι ποιο εξεληγμενος και ποιο καλος απο τον δικο της... και αυτο τουλαχιστον με ηρεμησε..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα εγκυουλες!!

τα μπεμπακια της ομαδας μας ειναι λιγο βιαστικα η μου φαινεται;; :D:D

Χαρα μας εκανες ποδαρικο!! Να χαιρεσαι την μπεμπουλα σου κ συντομα να την παρετε στην αγκαλιτσα σας!! Οποτε μπορεις ενημερωσε μας πως ειστε μανα κ κορη!!!

Μαρια με το καλο κ εσυ!! Μια εβδομαδα κ ο πριγκηπας θα ειναι εξω!! Τι ωραια!!

Γεωργια μην αγχωνεσαι καθολου κ ευχαριστησου τις ξαπλες γιατι μετα θελεις δε θελεις θα τρεχεις!! Τα φιλια μου στην κοιλιτσα σου!!

Bmcie καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Βαλεντινα, σπυριδουλα, εκλερακι ,konna κ μαρακι τα φιλια μου κ σε σας!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου και φιλακια σε καθε μια ξεχωριστα!!! Γεωργια μου, μην σε ανισυχει η τραχιλοσ, και μενα κοντινε πολυ τωρα ειναι στο 2,4 και το σαββατο που θα παω στο γιατρο θα μου πει αν εχει παραμεινει εκε... και το μωρο εχει κατεβει πολυυυυυ φαντασου οτι το κεφαλι του πιεζει το υβικο οστο... τοσο πολυ... μου ειπε απαγορεβευε να σκυβω και να δυπλονομαι, και γενικοσ να μην ειμαι πολυ ωρα σε καθηστη θεση, καλυτερα στο πλαι ξαπλα... αλλα να μην σταματησω το περπατημα.... ολα θα πανε καλα κουκλα μου!!!!!απολαυσε το!!!!

bmcie κοριτσι μου, την βαλιτσα πρεπει να την εχεισ ετοιμη εδω και δυο βδομαδεσ!!!!!! οσω περναει ο καιροσ, ολο και πιο δυσκολο γηνεται να κανουμε κατι.... αντε, βουρ στο ψητο!!!! εγω τρελενομαι να κανω βολτεσ σε πολυκαταστηματα με παιδικα!!!!και με ηρεμι πολυ...

Κριστυ μου, φιλακια στην κοιλιτσα!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!τι μου κανετε;;;!!!εδω εχει ενα πολυ ασχημο καιρο, πολυ κρυο!!!!αλλα σκεφτομαι ποσο ομαρφα θα ειναι μετα με το μωρακι αγκαλια στο τζακι!!!!πως εισαστε;;!!!!

εγω ανυπομωνω να ερθει η τεταρτη που εχω το ντοπλερ κ μετα να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσα!!!!:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα μανουλεσ μου!!! εδω εχει 10 βαθμουσ, και ο καιροσ ειναι πολυ μουντοσ... αλλα εδω και μερικεσ μερεσ ζεστενομαι τοσοοοοο που για μενα ειναι ανακουφυση, εχω ανοιξει μπαλκονοπωρτα και απολαμβανω...χαχα το χει καμια απο σασ..... κοιμαμαι με ενα βρακι και ξεσκεπαστη, και παρολα αυτα υδρονω!!!Σπυριδουλα μου, καλη επιτυχια στο ντοπλαρ, και γω αυριο εχω γιατρο.... δεν ξερω τι ωρα ακομα, περιμενω τηλ. να μου πει

Καλημερα μανουλεσ μου!!! εδω εχει 10 βαθμουσ, και ο καιροσ ειναι πολυ μουντοσ... αλλα εδω και μερικεσ μερεσ ζεστενομαι τοσοοοοο που για μενα ειναι ανακουφυση, εχω ανοιξει μπαλκονοπωρτα και απολαμβανω...χαχα το χει καμια απο σασ..... κοιμαμαι με ενα βρακι και ξεσκεπαστη, και παρολα αυτα υδρονω!!!Σπυριδουλα μου, καλη επιτυχια στο ντοπλαρ, και γω αυριο εχω γιατρο.... δεν ξερω τι ωρα ακομα, περιμενω τηλ. να μου πει

ναι βαλεντινα μου...κοιμαμαι ξεσκεπαστη κ παρ'ολα'αυτα ιδρωνω σαν γαιδουρι....ελεος...κ απο τον ιδρωτα κ το κρυο ξυπναω πιασμενη το πρωι!!!!!!:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...