Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε;;;

Να καλωσορισω τις κοπελες!!!

Με το καλο και με κανενα πονο αν ειναι εφικτο!!!χαχα!!!

Πως ειστε;;;

Εγω ειμαι πολυ καλα σημερα....

Η μικρη μου κι αυτη μια χαρα...

Χαρα μου να σου ζησει η μελενια σου!!!!Να την καμαρωσεις σαν τα ψηλα βουνα!!!Να ειναι παντα υγιης και τυχερη!!!!!!

Αντε κοριτσια με το καλο ολες μας!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανετε;;;

Να καλωσορισω τις κοπελες!!!

Με το καλο και με κανενα πονο αν ειναι εφικτο!!!χαχα!!!

Πως ειστε;;;

Εγω ειμαι πολυ καλα σημερα....

Η μικρη μου κι αυτη μια χαρα...

Χαρα μου να σου ζησει η μελενια σου!!!!Να την καμαρωσεις σαν τα ψηλα βουνα!!!Να ειναι παντα υγιης και τυχερη!!!!!!

Αντε κοριτσια με το καλο ολες μας!!!!

καλημερα κοριτσι μου!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!

Καλα ειμαι!!!

Βοηθαει και η μικρη που εχει ξεκινησει το παρτυ απο το πρωι!!!

Προσπαθω να εχω θετικη σκεψη!!!!

Εσυ τι κανεις;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλα ειμαι!!!

Βοηθαει και η μικρη που εχει ξεκινησει το παρτυ απο το πρωι!!!

Προσπαθω να εχω θετικη σκεψη!!!!

Εσυ τι κανεις;

καλα ειμαι, εχω τους πονους μου, αλλα το εχω συνηθισει!!!!!ειμαι σπιτι, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα, αλλα μετα θα ερθουν οι φιλες μου να με παρουν για καφε!!!!κ παλι δεν θα κανω τιποτα απο δουλειες!!!!!!!!τελεια ετσι;;;!!!!!!

το παρτυ της μικρης καλο ειναι!!!!!αρα εχε θετικη σκεψη!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλα ειμαι, εχω τους πονους μου, αλλα το εχω συνηθισει!!!!!ειμαι σπιτι, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα, αλλα μετα θα ερθουν οι φιλες μου να με παρουν για καφε!!!!κ παλι δεν θα κανω τιποτα απο δουλειες!!!!!!!!τελεια ετσι;;;!!!!!!

το παρτυ της μικρης καλο ειναι!!!!!αρα εχε θετικη σκεψη!!!!!

Κι εγω θα κατεβω σε λιγο στην πολη για δουλειες και καφεδακι!!!

Οσο για την θετικη σκεψη θα συνεχισω να την εχω...

Βαρεθηκα να ειμαι μεσα στην μαυριλα!!!!

Ας στο καλο πια!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω θα κατεβω σε λιγο στην πολη για δουλειες και καφεδακι!!!

Οσο για την θετικη σκεψη θα συνεχισω να την εχω...

Βαρεθηκα να ειμαι μεσα στην μαυριλα!!!!

Ας στο καλο πια!!!:tongue::tongue::tongue:

ετσι μπραβο σου!!!!!τελος η μαυριλα!!!!!!

κ μιας κ θα πας στην πολη, αγορασε κ μια κορδελιστα για την μικρη σου!!!!!εκει να δεις πως θα φυγουν οι μαυριλες!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ετσι μπραβο σου!!!!!τελος η μαυριλα!!!!!!

κ μιας κ θα πας στην πολη, αγορασε κ μια κορδελιστα για την μικρη σου!!!!!εκει να δεις πως θα φυγουν οι μαυριλες!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εεε ενα ενα!!

χαχαχαχα!!!!

Ας ξεκινησω με την θετικη σκεψη και βλεπουμε για την κορδελα!!!!

χαχαχα!!!!

Παντως η εγκυμοσυνη τελικα δεν ειναι το φορτε μου....

:/

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εεε ενα ενα!!

χαχαχαχα!!!!

χαχαχα!!!!

ναι κοπελα μου συμφωνω!!!!!μεγαλο ψεμα αυτο που λενε οτι ειναι η πιο ευτυχισμενη περιοδος μιας γυναικας!!!!!εγω ειμαι μεσα στα νευρα κ την γκρινια!!!!!!που ειναι η μονιμη ευτυχια!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Εεε ενα ενα!!

χαχαχαχα!!!!

χαχαχα!!!!

ναι κοπελα μου συμφωνω!!!!!μεγαλο ψεμα αυτο που λενε οτι ειναι η πιο ευτυχισμενη περιοδος μιας γυναικας!!!!!εγω ειμαι μεσα στα νευρα κ την γκρινια!!!!!!που ειναι η μονιμη ευτυχια!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια! Ειστε ολες καλα???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρεθηκαν κ ανθρωποι που λενε τα ιδια με εμενα, οχι τπτ αλλο γιατι απο την κορη μου κιολας λεω οτι η εγκυμοσυνη ειναι η "χειροτερη" και οχι η καλυτερη περιοδος της ζωης μας! Ο προοροσμος ειναι που ειναι ανεκτιμητος! Τι το ωραιο βρισκουν στην εγκυμοσυνη οταν το λενε δε καταλαβαινω! :tongue:

Παω να φαω ενα πρωϊνουλι, για βολτα ουτε λογος, και να ηθελα, εκτος οτι ο αντρας μου δουλευει, δεν υπαρχει καμμια αντοχη ουτε τοσο οσο να κατεβω απο το αμαξι να κατσω στο καφε! Οχι για περπατημα, αυτο δε το συζηταμε! :confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Θα γίνω κι εγώ μαμά αρχές Μαρτίου. Είμαι 34w3d. :))

Άργησα πολύ να ανακαλύψω το φορουμ και την παρέα σας.. σας διαβάζω εδώ και κάποιες μέρες και σας σκέφτομαι τώρα τελευταία γιατί περνάμε σχεδόν τα ίδια, με παρόμοιες αγωνίες από πολύ νωρίς. Κρίμα που δεν σας είχα βρει νωρίτερα, θα με παρηγορούσε πολύ η παρέα σας. :)

Να ζήσει το κοριτσάκι της Χαράς. Εύχομαι σε όλες να έχουμε καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη μας και να έχουμε έναν εύκολο τοκετό.

Καλημερα κοριτσι μου, και καλωσ μασ ηρθεσ!!! δυο μερεσ διαφοραα εχουμε απο τι ειδα...χαχα αντε με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μασ αγγαλια, οπωσ ειδεσ, η αρχη εγεινε....

καλημερα καλημερα!!!!!σε ολα τα ομορφα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;

βαλεντινακι μου, εισαι καλυτερα σημερα;;;

Γεια σου κουκλα μου!!! καλυτερα ειμαι, εχω χασει δευ κιλα μεσα σε τρεισ μερεσ, αλλα δεν με πειραζει, γιατι ειχα παραπαρει.... η ψυχολογια φτιαχνει σιγα σιγα.... να ναι ολοι καλα που εχω πλαι μου, και εσεισ ολεσ επισισ!!!! ετοιμαζομαι να παω για ενα περπατημα με την κοπελα του αδερφου μου.... δεν ξερω, αλλα τωρα εχω παλι πολυ ενεργια και παραξενο που αρχησα να κοιμαμαι τα βραδια....

Διαφημίσεις

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια! Ειστε ολες καλα???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρεθηκαν κ ανθρωποι που λενε τα ιδια με εμενα, οχι τπτ αλλο γιατι απο την κορη μου κιολας λεω οτι η εγκυμοσυνη ειναι η "χειροτερη" και οχι η καλυτερη περιοδος της ζωης μας! Ο προοροσμος ειναι που ειναι ανεκτιμητος! Τι το ωραιο βρισκουν στην εγκυμοσυνη οταν το λενε δε καταλαβαινω! :tongue:

Παω να φαω ενα πρωϊνουλι, για βολτα ουτε λογος, και να ηθελα, εκτος οτι ο αντρας μου δουλευει, δεν υπαρχει καμμια αντοχη ουτε τοσο οσο να κατεβω απο το αμαξι να κατσω στο καφε! Οχι για περπατημα, αυτο δε το συζηταμε! :confused:

χαχα, να δω πωσ θα μαστε ολεσ στισ 37 βδομαδεσ...χαχαχα εσυ καλα κρατιεσαι ακομα...

χαχα, να δω πωσ θα μαστε ολεσ στισ 37 βδομαδεσ...χαχαχα εσυ καλα κρατιεσαι ακομα...

χαχααχαχ με τα δοντια κρατιεμαι! Δαγκωνω! χιχιχι! απλα σκεφτομαι οτι σαν σημερα σε μια βδομαδα θα ειναι διπλα μου ο μικρος κ εγω σαν το πρεζακι κ οσο ανισσοροπο κ αν δειχνει με παρηγορει! :tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Σας ευχαριστώ όλες για την υποδοχή και το καλωσόρισμα.

Georgia ευχαριστώ για το add. :)

Valentina ναι, είχα προσέξει κι εγώ τις κοντινές μου απ' την παρέα κι είχα δει οτι είσαι η πιο κοντινή μου. Πως πάνε οι πόνοι σου; εγώ έχω κάποιες ενοχλήσεις και προσπαθώ να ενημερώνομαι για να είμαι έτοιμη ψυχολογικά τουλάχιστον...

sspyr82 σκέφτομαι πόσο ωραίο είναι αυτό το κοινό που μας δένει όλες και πόσο ωραία θα είναι μετά τη γέννα που θα μοιραζομαστε τη χαρά μας με τα μπεμπάκια μας.

Ξεκίνησα να διαβάζω τα συμπτώματα του τοκετού καθώς και διάφορα για την περινεοτομή και ομολογώ πως φοβήθηκα και είδα και οχτακόσιους εφιάλτες σχετικούς με το θέμα.. Εσεις είστε ενημερωμένες;

Να σας πω λιγα για την εγκυμοσύνη μου: έχω ένα πολύ ζωηρό κοριτσάκι, με κλωτσάει συνέχεια, είτε κοιμάμαι, είτε κάθομαι, είτε κάνω δουλειές. Ακόμα και στο περπάτημα γίνεται χαμός οπότε κάποιες φορές σταματάω.

Οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές μέχρι στιγμής αλλά είμαι πολύ αγχωμένη γιατί δεν κατάφερα να κόψω το τσιγάρο και νιώθω απαίσια για το θέμα αυτο... Ο γιατρός βεβαια με καθησυχάζει γιατί το χω πάρει πολυ βαριά και πέφτω σε κατάθλιψη.

το μπεμπάκι έχει πάρει θέση, το κεφάλι είναι κάτω, αλλά δεν έχει εμπεδωθεί απ' ότι διαβάζω, και πονάω πολύ στους γοφούς και στο ηβικό οστό. Τόσο που κάποιες φορές δεν μπορώ να περπατήσω ούτε να κουνηθώ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν καταλαβαίνω τι είναι οι συσπάσεις και πως θα τις καταλάβω αν συμβουν. φοβάμαι μην αρχίσουν οι πόνοι της γέννας και δεν το πάρω χαμπάρι δηλαδή, γιατί το συνηθίζω να πιστεύω πως οι πονοι μου εχουν ψυχολογικά αίτια κι όχι πραγματικά. Η πλάκα είναι πως είμαι 1 ώρα απόσταση από εκεί που θα γεννήσω κι έτσι ανησυχώ λίγο παραπάνω για τοκετό στο αυτοκίνητο. χαχαχαχα.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας!!!

Να καλωσορισω κι εγω τις δυο νεες κοπελιες μας και να πω πως πολυ χαιρομαι που αυξηθηκαμε γιατι ξεκινησαν οι αφιξεις των πελαργων κΑι θα εχουμε πολλα περισσοτερα να μοιραζομαστε!!!

Ελπιζω να ειςτε ολες πολυ πολυ καλα!!!

Χαρα μας να σου ζησει η πριγκιπισσα σου

, να ειναι γερή και δυνατη και με το καλο να πατε στο σπιτι σας!!!

Bmcie καλως μας βρηκες!

Οσα περισσοτερα διαβαζεις τοσο περισσοτερους εφιαλτες θα βλεπεις... Τα ιδια παθαινω κι εγω!

Οσον αφορα τις συσπασεις, εχω την ιδια απορια. Θα σου πουν εδω τα κοριτσια που εχουν νιωσει πως ειναι αλλα νομιζω πως μονο οταν τις νιωσουμε θα καταλαβουμε οτι ετσι ειναι οο συσπασεις.

Που μενεις κι εισαι μακρυα απο το μαιευτηριο;

Κι εγω που μενω Αθηνα κ ειμαι λιγο μακρυα απο το κεντρο μην νομιζεις οτι θα κανω λιγοτερο απο ωρα να φτασω... Με ρνα πονο σου ευχομαι κ με το καλο να πατρεις τη μπεμπα σου αγκαλια!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας!!!

Να καλωσορισω κι εγω τις δυο νεες κοπελιες μας και να πω πως πολυ χαιρομαι που αυξηθηκαμε γιατι ξεκινησαν οι αφιξεις των πελαργων κΑι θα εχουμε πολλα περισσοτερα να μοιραζομαστε!!!

Ελπιζω να ειςτε ολες πολυ πολυ καλα!!!

Χαρα μας να σου ζησει η πριγκιπισσα σου

, να ειναι γερή και δυνατη και με το καλο να πατε στο σπιτι σας!!!

Bmcie καλως μας βρηκες!

Οσα περισσοτερα διαβαζεις τοσο περισσοτερους εφιαλτες θα βλεπεις... Τα ιδια παθαινω κι εγω!

Οσον αφορα τις συσπασεις, εχω την ιδια απορια. Θα σου πουν εδω τα κοριτσια που εχουν νιωσει πως ειναι αλλα νομιζω πως μονο οταν τις νιωσουμε θα καταλαβουμε οτι ετσι ειναι οο συσπασεις.

Που μενεις κι εισαι μακρυα απο το μαιευτηριο;

Κι εγω που μενω Αθηνα κ ειμαι λιγο μακρυα απο το κεντρο μην νομιζεις οτι θα κανω λιγοτερο απο ωρα να φτασω... Με ρνα πονο σου ευχομαι κ με το καλο να πατρεις τη μπεμπα σου αγκαλια!!

Εκλεράκι μένω 1 ώρα έξω από την Θεσσαλονικη! χοχο.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι οι συσπάσεις και διαβάζω σε φόρουμ και ιστοσελίδες μήπως καταλάβω αλλά τελικά μπερδεύτηκα. Σε λίγες μέρες θα ρωτήσω τον γιατρό μήπως καταλάβω κάτι.

Έχεις δίκιο για το σερφάρισμα οτι προκαλεί εφιάλτες μετά, αλλά είναι η παρηγοριά μου να νομίζω οτι είμαι έτοιμη για όλα! χαχα. :D

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές! με έναν πόνο, με κανέναν με μείον έναν... χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...