Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια γέννησε η Χαρά!

Ένα όμορφο κοριτσάκι 1150 γραμ. και είναι καλά.....

Να σας ζήσει Χαρουλίτα, να είναι γερή και δυνατή η μπουμπούκα και σύντομα στο σπιτάκι σας!!!!!!!!

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γέννησε η Χαρά!

Να σας ζήσει Χαρουλίτα, να είναι γερή και δυνατή η μπουμπούκα και σύντομα στο σπιτάκι σας!!!!!!!!

Καλησπερα μανουλιτσες! Εμεις σημερα πηγαμε γιατρο, μας ειπε να ξαναπαμε Δευτερα κ μιας κ ο μικρος μας ειναι τεμπελης κ ο καρδιοτοκογραφος δεεεν εδειξε κατιτις, Πεμπτη μπαινουμε! Ειπα να κανω "ποδαρικο" αλλα με προλαβε η Χαρα! Να σας ζησει η ομορφια σας!

Σπυριδουλα μηπως εκανες λαθος στο βαρος απο τον ενθουσιασμο σου??? :tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλησπερα μανουλιτσες! Εμεις σημερα πηγαμε γιατρο, μας ειπε να ξαναπαμε Δευτερα κ μιας κ ο μικρος μας ειναι τεμπελης κ ο καρδιοτοκογραφος δεεεν εδειξε κατιτις, Πεμπτη μπαινουμε! Ειπα να κανω "ποδαρικο" αλλα με προλαβε η Χαρα! Να σας ζησει η ομορφια σας!

Σπυριδουλα μηπως εκανες λαθος στο βαρος απο τον ενθουσιασμο σου??? :tongue::tongue::tongue:

Δε νομίζω.....η Χαρά ήταν 27 εβδομάδων..προωράκι είναι αλλά μαχήτρια.....ελπίζω κάποια στιγμή να μπορεσει να μας ενημερώσει και η ίδια...

Να ευχηθώ και σε εσένα με το καλό....και με ένα πόνο να υποδεχθείς το γιο σου...με καισαρική θα γεννήσεις? Ενημέρωσέ μας, μόλις μπορέσεις....

Άντε κορίτσια, τα πρώτα γεννητούρια ξεκίνησαν.....

Καλή αρχή για όλες, με γερά μωρά και κυρίως,....τελειόμηνα.....

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Εκανε την αρχη η Χαρα!!!! υγεια πανω απ ολα!!!! και ολα θα πανε καλα!!!Θα μεγαλωσει η μπουμπου!!!!DMS τωρα κανονικα ειναι η σειρα σου!!!! καλη επιτυχια κουκλα μου!!!!περιμενουμε νεα!!!

Δε νομίζω.....η Χαρά ήταν 27 εβδομάδων..προωράκι είναι αλλά μαχήτρια.....ελπίζω κάποια στιγμή να μπορεσει να μας ενημερώσει και η ίδια...

Να ευχηθώ και σε εσένα με το καλό....και με ένα πόνο να υποδεχθείς το γιο σου...με καισαρική θα γεννήσεις? Ενημέρωσέ μας, μόλις μπορέσεις....

Άντε κορίτσια, τα πρώτα γεννητούρια ξεκίνησαν.....

Καλή αρχή για όλες, με γερά μωρά και κυρίως,....τελειόμηνα.....

Ωχ ναι? Δε το ηξερα! Ολα καλα να της πανε της μικρουλας μας!!!!!

Κ εσενα απο Σταυρουλα σε εκανα Σπυριδουλα! χιχιχι παει το εχω καψει κοριτσια, πολλη κουραση τα εχω παιξει τις τελευταιες μερες κ χωρις να κανω τπτ!....

Καισαρικη θα κανω, ναι, λογικα αν κρινω απο την μικρη μου θα μπω Τεταρτη κ Πεμπτη θα εχουμε την αφιξη του κυριου-κυριου μικρου μας!

Με την πρωτη ευκαιρια -μιας κ θα εχω κ την ταρζανινα σπιτι- θα σας ενημερωσω.

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!! διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν εχω πολυ χρονο κ δε γραφω..τωρα σταματησα τη δουλεια κ θα τα λεμε πιο συχνα.;) ηθελα να ευχηθω στη χαρα να της ζησει κ να τα 1000σει το μπεμπακι της!!!! ευχομαι σε ολες να παρουμε αγκαλια γερα μωρακια κ να μη στεναχωριωμαστε για αλλου ειδους βλακειες οπως ΟΝΟΜΑΤΑ για τα μωρακια μας που διαβασα κ κατι τετοια... σας κουρασα να ειστε καλα κ φιλακια στις κοιλιτσες :tongue::tongue:

Γειά σας κορίτσια!

Θα γίνω κι εγώ μαμά αρχές Μαρτίου. Είμαι 34w3d. :))

Άργησα πολύ να ανακαλύψω το φορουμ και την παρέα σας.. σας διαβάζω εδώ και κάποιες μέρες και σας σκέφτομαι τώρα τελευταία γιατί περνάμε σχεδόν τα ίδια, με παρόμοιες αγωνίες από πολύ νωρίς. Κρίμα που δεν σας είχα βρει νωρίτερα, θα με παρηγορούσε πολύ η παρέα σας. :)

Να ζήσει το κοριτσάκι της Χαράς. Εύχομαι σε όλες να έχουμε καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη μας και να έχουμε έναν εύκολο τοκετό.

Γειά σας κορίτσια!

Άργησα πολύ να ανακαλύψω το φορουμ και την παρέα σας.. σας διαβάζω εδώ και κάποιες μέρες και σας σκέφτομαι τώρα τελευταία γιατί περνάμε σχεδόν τα ίδια, με παρόμοιες αγωνίες από πολύ νωρίς. Κρίμα που δεν σας είχα βρει νωρίτερα, θα με παρηγορούσε πολύ η παρέα σας. :)

Να ζήσει το κοριτσάκι της Χαράς. Εύχομαι σε όλες να έχουμε καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη μας και να έχουμε έναν εύκολο τοκετό.

Γεια σου bmcie με το καλο το μωρακι σου..! κ εγω μεσα μαρτιου περιμενω εγω ειμαι 33w4d... Αγορακι η κοριτσακι? εγω κοριτσακι κ ειναι το πρωτο μου:tongue::tongue:

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

bmcie μπες κ εσυ..!!:D

Γεια σου bmcie με το καλο το μωρακι σου..! κ εγω μεσα μαρτιου περιμενω εγω ειμαι 33w4d... Αγορακι η κοριτσακι? εγω κοριτσακι κ ειναι το πρωτο μου:tongue::tongue:

Γειά σου Τόνια!

έχουμε μία εβδομάδα διαφορά στα κοριτσάκια μας και 10 χρόνια στην ηλικία! είμαι το 79.

ΠΗΤ 7 Μαρτίου 2014

georgia-kak πρόσθεσέ με κι εμένα στην λίστα, αν και με βλέπω να γεννάω νωρίτερα... (φοβάμαι δηλαδή :shock:)

Διαφημίσεις

6a00e553a7b4ae88340163001e8825970d-450wi

:-D...Μανουλες Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 ----> 14/2/2014(Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Anaida -------> 20/2/2014

ValentinaSp---> 5/3/2014

lenachania ----> 6/3/2014

bmcie --------> 7/3/2014

βροχερή------>11/3/2014

Konna82 ---> 12/3/2014

Τονια89----->16/3/2014

Linaki1988 ----->17/3/2014

joannako--> 21/3/2014

KMG! -------> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Κ.Τ)

Εκλεράκι ----> 22/3/2014

Ntinaki04 ---->25/03/2014

Αριαδνη89 -- -> 28/3/2014

sspyr82 ------>1/4/2014(Προγραμματισμενη Κ.τ)

Sunflower5000->5/4/2014

dinask -- -------> 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--------> 10/4/2014

Tsoupina ------>12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

aphrodite1978 ---->14/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

Isigs--> 16/4/2014

stavr77 -------> 17/4/2014

kristy25-------> 25/4/2014

i want to be mama ----> 19/5/2014

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Καλημερααα Καοριτσακι... Καλως ορισες στην Ομορφη παρεα μας... Με το καλο η Ζουζουνα σου,...

Σημασια εχει οτι μας Βρηκες... χα χα .. με το καλο λοιπον.. και με ενα πονο...!!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα καλημερα!!!!!σε ολα τα ομορφα κοριτσια κ τα μωρακια τους!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!!

Κοριτσια γέννησε η Χαρά!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!

κουκλα μου εσυ πως εισαι;;;πως ποανε οι πονοι;;;!!!!

καλημερα κουκλα μου!!!!αντε σε μια βδομαδα απο σημερα θα κρατας αγκαλια τον πρηγκιπα σου!!!!!με το καλο κ σε σενα!!!!!

Γειά σας κορίτσια!

καλημερα κοπελα μου κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου!!!!εγω ειμαι η σπυριδουλα, 31 κ ειμαι εγκυος στον δευτερο γιο μου!!!εδω θα περασουμε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης μας καθως κ τον ερχομο των μωρων μας!!!!!

οι υπολοιπες πως εισαστε;;;

βαλεντινακι μου, εισαι καλυτερα σημερα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Καλως μας ηρθατε tonia89 και bmcie!

Κοριτσια καθε βραδυ ειναι όλο και πιο δυσκολο πια! Στριφογυριζω σαν σβουρα και ησυχια δεν βρισκω!

καλημερα κουκλα μου!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!κ γω μια απο τα ιδια με τον υπνο!!!!υπομονη μας!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...