Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!! Καθε μερα και πιο κοντα στα μωρακια μας! Χθες στησαμε την κουνια της μπεμπούλας μας και καθομασταν μετα και την χαζευαμε με βλεμμα ονειροπολο...χαχαχα! Ειχε πλάκα!

Βαλεντίνα μου γλυκιά σιγουρα θα πηρε ενα καλό μαθημα ο αντρας σου! Τωρα βαλε τα δυνατα σου, ετοιμασε την φωλιτσα σου για το μωρακι σου και ολα θα παρουν τον δρομο τους. Εμεις ειμαστε εδω για να τα λες και να ξαλαφρωνεις. Να θυμασαι οτι το μωρακι σου καταλαβαινει την στεναχωρια σου...προσπαθησε να βρισκεις λιγο χρονο ηρεμιας να συγκεντρωνεσαι στην κοιλιτσα σου,να χαλαρώνεις και να του μιλας γλυκα. Δωσε όλη σου την αγάπη στο μικρό σου πλασματακι. Και αφου ειναι αγοράκι και μια μερα θα γινεις και εσυ πεθερα, φροντισε αγαπη μου να του μαθεις να αγαπαει και να σεβεται την γυναικα που θα διαλεξει.

tt193766.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου!!!!τι κανετε;;!!!!πως ειμαστε σημερα;;!!!

βαλεντινα μου, καλυτερα σημερα;;;!!!!ελπιζω πως ναι!!!!:D:D:D:D

ολα θα φτιαξουν κουκλα μου!!!θα ερθει το μωρακι κ θα κανει τον κοσμο πιο ομορφο!!!

μαρακι μου συριανο, πως εισαι;;;δεν νομιζω να γεννησες;;;!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

εδω εχει μουντο κ βροχερο καιρο!!!!ειναι τελεια!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις βαφουμε δωματιο σημερα,ο αντρας μου δλδ

καλημερα ελενη μου!!!!!εγω περιμενω να ερθει ο αντρας μου απο τα ψωνια κ να με παει για καφεδακι!!!!!

πως εισαι;;;πως πας με τις μετρησεις;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κουκλιτσες μου! Ευχομαι να ειστε ολες καλα! Εγω αυριο παω γιατρο κ μααααλλον θα μου πει ποτε μπαινω μεσα.

Βαλεντινα μου απο εχθες θελω να σου γραψω κατι αλλα δεν ξερω τι,γτ κ εγω περασα κατι παρεμφερες κ δυσκολο αυτες τις μερες αλλα βραστο το δικο μου!

Ηθελε πολυ δυναμη να το κανεις ολο αυτο κ το σημαντικο ειναι να ειναι καλα το μωρακι σου κ εσυ εν συνεχεια!

Δες το οπως ακριβως το ειπες σε ενα μνμ σου, "μια καινουργια ζωη" για εσενα κ το αστερακι σου. Κ οταν το πιασεις στα χερια σου θα γινεις ακομα πιο δυνατη για να τα αντιμετωπισεις ολα, θα νιωθεις σαν θεος ο,τι κ να σου συμβαινει γιατι πισεψε με πλεον η ζωη σου θα εχει εναν τερααααστιο κ συναμα τοσοδουλικο σκοπο! Ευχομαι μονο ολα να σου πανε καλα, εχω μεγαλωσει μονη μου απο τα 13 μου σχεδον και εχω πιασει την ζωη μου απο το μαλι κ δε την αφηνω με τιποτα! Κανε κ εσυ το ιδιο κ αν χρειαστεις οτιδηποτε περναει απο το χερι μας, εδω ειμαστε! Καμμια φορα οι "αγνωστοι" ειναι οι πιο οικειοι μας ανθρωποι!

Να προσεχεις! <3

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου! Ευχομαι να ειστε ολες καλα! Εγω αυριο παω γιατρο κ μααααλλον θα μου πει ποτε μπαινω μεσα.

Βαλεντινα μου απο εχθες θελω να σου γραψω κατι αλλα δεν ξερω τι,γτ κ εγω περασα κατι παρεμφερες κ δυσκολο αυτες τις μερες αλλα βραστο το δικο μου!

Ηθελε πολυ δυναμη να το κανεις ολο αυτο κ το σημαντικο ειναι να ειναι καλα το μωρακι σου κ εσυ εν συνεχεια!

Δες το οπως ακριβως το ειπες σε ενα μνμ σου, "μια καινουργια ζωη" για εσενα κ το αστερακι σου. Κ οταν το πιασεις στα χερια σου θα γινεις ακομα πιο δυνατη για να τα αντιμετωπισεις ολα, θα νιωθεις σαν θεος ο,τι κ να σου συμβαινει γιατι πισεψε με πλεον η ζωη σου θα εχει εναν τερααααστιο κ συναμα τοσοδουλικο σκοπο! Ευχομαι μονο ολα να σου πανε καλα, εχω μεγαλωσει μονη μου απο τα 13 μου σχεδον και εχω πιασει την ζωη μου απο το μαλι κ δε την αφηνω με τιποτα! Κανε κ εσυ το ιδιο κ αν χρειαστεις οτιδηποτε περναει απο το χερι μας, εδω ειμαστε! Καμμια φορα οι "αγνωστοι" ειναι οι πιο οικειοι μας ανθρωποι!

Να προσεχεις! <3

κοριτσι μου καλησπερα!!!!πως εισαι;;;αυριο θα μαθεις, ετσι;;;!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!

οσο για αυτα που λες στη βαλεντινη μας, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Βαλεντινακι δυστυχως η ζωη ειναι δυσκολη και θελει δυναμη κ κουραγιο για να παλευεις!!

Κι εγω απο 5 χρονων παιδακι μεγαλωσα με τη μαμα μου. Τοτε η μαμα μου ηταν 21 ετων μολις σε μια ξενη πολη (Αθηνα) χωρις καθολου συγγενεις (γιατι ολοι ειναι στα Χανιά) και το πιο σημαντικο... Χωρις δουλεια κ σπιτι. Παρολαυτα βρηκε τη δυναμη να φυγει απο ενα γαμο που μονο την πληγωνε. Νοικιασε ενα μικρο σπιτακι (που μετεπειτα αγορασε και μεγαλωσα εκει) βρηκε και μια δουλιτσα σε ενα εργοστασιο που εφτιαχνε παπουτσια κι ετσι κατεφερε να με μεγαλωσει. Χωρις καμια βοηθεια απο πουθενα κι απο κανεναν. Ηθελε πολυ δυναμη αυτο που εκανε.

Αν με ρωτησεις τι θα εκανα αν ημουν στη θεση της δεν ξερω να σου πω αν θα εβρισκα τοση δυναμη!

Αν με ρωτας σαν παιδι που μεγαλωσα πολυ φτωχικα χωρις την πατρικη φιγουρα, τοτε ξερω καλα την απαντηση!!! Την ευγνομωνω!!!! Γιατι μπορει να μεγαλωσα ουσιαστικα μονη μου (μιας κ η μαμα μου γυρνουσε απο τη δουλεια αργα το απογευμα) ομως μεγαλωσα σε ενα ηρεμο περιβαλλον με τη μαμα παντα βραχο διπλα μου!!!

Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!! Παντα υπαρχουν και χειροτερα, παντα υπαρχουν και κσλυτερα!! Ομως δεν μπορουμε να διαλεγουμε παντα ουτε τον σωστο αλλα ουτε κ τον ευκολο δρομο...

Κι εγω παρολη την εμπειρια της ζωης μου μετα διαλεξα τον δυσκολο δρομο ( δεν ξερω λαθος η σωστο) κι εγω ειμαι με εναν ανθρωπο που εχει ηδη ενα παιδι, που δεν μπορει να βοηθησει οικονομικα γιατι δινει μεγαλη διατροφη και που δεν τρελαθηκε για το μωρο... Λογω οικονομικων δυσκολιων... Δυσκολες καταστασεις που θελουν πολλα κουραγια!!!

Μην νοιωθεις μονη! Σου στελνω την αγαπη μου κ να ξερεις πως σε σκεφτομαι!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Κοριτσια εδώ χιονιζει από το πρωι. Το'χει στρωσει για τα καλά και συνεχιζει να ριχνει πυκνο χιόνι!!!! Ειναι όλα λευκά!!!

Που εισαι κοριτσακι; Τελεια ειναι να χιονιζει, αρκει να εισαι σπιτι και να εχεις ζεστη! Θελω κι εγω να χιονισει εδω!!!

Να δουμε κι εμεις ασπρη μερα χαχαχα

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα!!! Θελω να σασ πω ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολεσ για τα τελια σασ λογια!!! Εκλερακη, περασε πολλα η μαμα σου, αλλα βρικε το κουραγιο να κανει το σωστο, γιατι το πιο συμαντικο ειναι να μεγαλονει ενα παιδι σε ηρεμο περιβαλον.... εγω εχω και βοηθεια απο την μαμα και τον μπαμπα... και το σπιτι που ενοικιασα ειναι διπλα ακριβοσ στησ μαμασ μου....DMS μου, σου ευχομαι να παει καλα το ραντεβου, και επιτελουσ να σου πει ο ντοκτορ ποτε θα ερθει στον κωσμο το πλασματακι σου!!!!Εγω θα παω το σαββατο σε γιατρουλι μου!!!!Ο αλλοσσημερα με πηρε τηλ δυο φορεσ, και μου στελνε μινυματα οτι μαγαπαει, και μενα και το παιδι, και τετοια διαφορα.... αλλα οπωσ λενε οταν χανεισ κατι το εκτημασ πραγματικα.... δεν υπαρχει γυρισμοσ για μενα, γιατι αν δεν το εκανα τωρα, θα υπεφερα μετα μια ζωη, γιατι με ενα μωρο σταχερια θα ειναι ακομα πιο δισκολα....Σημερα εχω ξεπακεταρει σχεδον ολα, κατι ψυλα μεινανε... οποτε, μαλλον σημερα τελευταια νυχτα κοιμαμαι στουσ δικουσ μου.....Αυτα απο μενα κοριτσια

Κοριτσια εδώ χιονιζει από το πρωι. Το'χει στρωσει για τα καλά και συνεχιζει να ριχνει πυκνο χιόνι!!!! Ειναι όλα λευκά!!!

Χαχαχαχ ειδεσ διλαδι μια ασπρι μερα???χαχχααχ:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχ μου εισαι κοριτσακι???!πολυ σε ζηλευωωω! ελπιζω κι εδω να χιονισει..αν και 5 φεβρουαριου εφυγα για ταξιδακι!!!στα χιονια!

βαλεντινακι μου η σκεψη μου ειναι μαζι σου πολλες φορες τη μερα..ολα αυτα μας κανουν πιο δυνατους ανθρωπους..ολες εχουμε περασει κατι ειτε με την οικογενεια μας ,τους δικους μας δηλαδη ειτε με τον αντρα μας κτλ..αλλα αφου βρηκαμε δυναμη και προχωραμε και ειμαστε καλα και αποφασισμενες αυτο εχει σημασια!

κοριτσακια οι υπολοιπες?ολες καλα?ετοιμαζομαστε?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

αχ μου εισαι κοριτσακι???!πολυ σε ζηλευωωω! ελπιζω κι εδω να χιονισει..αν και 5 φεβρουαριου εφυγα για ταξιδακι!!!στα χιονια!

βαλεντινακι μου η σκεψη μου ειναι μαζι σου πολλες φορες τη μερα..ολα αυτα μας κανουν πιο δυνατους ανθρωπους..ολες εχουμε περασει κατι ειτε με την οικογενεια μας ,τους δικους μας δηλαδη ειτε με τον αντρα μας κτλ..αλλα αφου βρηκαμε δυναμη και προχωραμε και ειμαστε καλα και αποφασισμενες αυτο εχει σημασια!

κοριτσακια οι υπολοιπες?ολες καλα?ετοιμαζομαστε?

Σευχαριστω κοριτσακι μου!!!

Καλημέρα μανούλες!!! Σημερα έχουμε ήλιο αλλά το τοπίο παραμένει λευκό. Κοζανη ειμαι. Μεναμε Θεσσαλονίκη με τον αντρα μου απο το 2000 μεχρι τον Ιουλιο που ανακάλυψα ότι είμαι εγκυος. Τα αφήσαμε όλα,παραιτηθηκαμε και οι 2 από τις δουλειες μας(ναι ναι σε τετοιες εποχες εμεις αφησαμε 2 δουλειες) και μετακομισαμε για να ειμαι κοντα στην μαμα μου. Τους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης μου εκανα εμετους όοοοολη μερα μεχρι που μπηκα στην κλινικη με αφυδατωση 1 βδομαδα πριν τον γάμο μας!!! Γιατι είχαμε ήδη κανονισμενο τον γάμο μας 1 Σεπτέμβρη και στην πορεια εμεινα εγκυος! Κοριτσια την ημερα του γαμου δεν εκανα ούτε εναν εμετο,περασα τέλεια σαν να μην ειχα τιποτα και από την άλλη μερα το πρωί ξαναρχισαν! Παντως ειναι δυσκολο να αφηνεις μια τοσο όμορφη πόλη αλλά μια μέρα μόλις ξεπεταχτει λίγο η μπεμπούλα μας εχουμε υποσχεθει ότι θα γυρισουμε πισω. Θελουμε να μεγαλώσει στην ομορφη Θεσσαλονίκη.

Βαλεντινακι μου γλυκό εσυ ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις. Για να εισαι αποφασισμενη να μην του δωσεις δευτερη ευκαιρια ενω λεει ότι σε αγαπάει κατι θα ξέρεις. Οι ανθρωποι δεν αλλάζουν ετσι απλα από την μια μερα στην αλλη. Να κανεις αυτό που ειναι καλύτερο για εσενα και το μωράκι σου.

tt193766.aspx

καλημερα σε ολα τα κοριτσια απο την βροχερη μας πολη!!!!!τρελαινομαι!!!!!

τι μου κανετε;;!!!!Πως πανε τα κεφια;;;!!!!!

konna μου πολυ καλη η κινηση σας!!!!η θεσ/νικη ειναι μεγαλουπολη κ ειναι σαφως καλυτερο για ενα παιδι να μεγαλωνει σε επαρχιακη πολη...οσο ειναι μικρο τουλαχιστον!!!κ θα το δειτεσ την πορεια αυτο....κ γω μεγαλωσα στην αθηνα κ μια ωραια πρωια αποφασισα να "αποκεντρωθω" κ το εκανα!!!!!εχω 6χρονια στην πολη μου κ δεν το μετανιωνω ουτε λεπτο!!!!ειδικα τωρα με τα παιδια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Σημερα έχουμε ήλιο αλλά το τοπίο παραμένει λευκό. Κοζανη ειμαι. Μεναμε Θεσσαλονίκη με τον αντρα μου απο το 2000 μεχρι τον Ιουλιο που ανακάλυψα ότι είμαι εγκυος. Τα αφήσαμε όλα,παραιτηθηκαμε και οι 2 από τις δουλειες μας(ναι ναι σε τετοιες εποχες εμεις αφησαμε 2 δουλειες) και μετακομισαμε για να ειμαι κοντα στην μαμα μου. Τους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης μου εκανα εμετους όοοοολη μερα μεχρι που μπηκα στην κλινικη με αφυδατωση 1 βδομαδα πριν τον γάμο μας!!! Γιατι είχαμε ήδη κανονισμενο τον γάμο μας 1 Σεπτέμβρη και στην πορεια εμεινα εγκυος! Κοριτσια την ημερα του γαμου δεν εκανα ούτε εναν εμετο,περασα τέλεια σαν να μην ειχα τιποτα και από την άλλη μερα το πρωί ξαναρχισαν! Παντως ειναι δυσκολο να αφηνεις μια τοσο όμορφη πόλη αλλά μια μέρα μόλις ξεπεταχτει λίγο η μπεμπούλα μας εχουμε υποσχεθει ότι θα γυρισουμε πισω. Θελουμε να μεγαλώσει στην ομορφη Θεσσαλονίκη.

Βαλεντινακι μου γλυκό εσυ ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις. Για να εισαι αποφασισμενη να μην του δωσεις δευτερη ευκαιρια ενω λεει ότι σε αγαπάει κατι θα ξέρεις. Οι ανθρωποι δεν αλλάζουν ετσι απλα από την μια μερα στην αλλη. Να κανεις αυτό που ειναι καλύτερο για εσενα και το μωράκι σου.

Γεια σασ κοριτσια, πολυ ησυχια σημερα!!!Γιαατι??? Μπραβο κοριτσι μου για την αποφαση που πηρατε!!!!ειναι το καλυτερο για το μωρακι!!!!και σασ ευχομαι να ειστε παντα ενωμενοι σε αποφασεισ, ειναι πολυ συμαντικο!!! και επισισ να στηριζετε ενασ τον αλλον...Εγω ειμαι ακομα χαλια ψυχολογηκα, πιγα σημερα και πηρα πλυντιριο και κουζινακι, γιατι τα δικα μου απο οταν εμενα μονη μου τα χα δωσει σε φιλουσ και τον αδερφο μου... οποτε, ολα σχεδον απο την αρχη.... να ειναι καλα η μαμα μου που ειναι διπλα μου, χωρισ αυτην θα τα χα φτυσει και σωματηκα και πιο πολυ ψυχολογικα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...