Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα!πως ειναι η κοιλιτσες μας?

Valentina μου τι να πω ... ελπιζω ή να πηρες τη σωστη αποφαση ή πριν γεννηθει το μωρακι σου ν αλλαξει μυαλα ο αντρας σου και να ειστε μαζι αγαπημενοι κ ευτυχισμενη στην πιο ωραια στιγμη της ζωης σας .

Εκλερακι ...κι εγω εχω το ιδιο ονομα με τον αδελφο μου . Τ ονομα του παππου μου .ο αδελφος μου ειναι απο τον τελευταια γαμο του μπαμπα μου κ γεννηθηκε μετα απο 12 χρονια . Τον εβγαλε γιαννη για να συνεχιστει ακριβως το ιδιο ονομα του παππου μου . Εμεις παλι με τη μπεμπα εχουμε αλλο θεμα με τ ονομα της . Θα τη βγαλουμε μελινα-ελευθερια .το μελινα γιατι μας αρεσει το ελευθερια γιατι ειχα δει ενα ονειρο ..αλκα ο μπαμπας μου θελει να τη βγαλουμε τ ονομα της πεθερς μου . Κι εγω θελω .. αλλα θελω κ τα αλλα 2 ...αλλα προφανως εχουμε καταληξει στο μελινα .

Επισης να πω περαστικα στις αρρωστουλες .. κουραγιο κ υπομονη.

Νομιζω αυτα ....συγγνωμη που ειχα να γραψω μερες βρε κοριτσια ...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Έκανα το ντόπλερ σήμερα και δόξα τω Θεό όλα είναι μια χαρά!!

Ο μπεμπάκος μεγαλώνει φυσιολογικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!! Είναι 1.844 γραμμάρια και απ΄ότι μου είπε ο γιατρός το βάρος του είναι φυσιολογικό! Αν συνεχίσει να παίρνει βάρος με τους ίδιους ρυθμούς και φτάσω κανονικά την ΠΗΤ θα γεννηθεί περίπου 3.100

Ανακουφίστηκα πολύ και κάπως ηρέμησα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα αγχωθεί αρκετά...

Sspyr82 κι εγώ ξεκίνησα άδεια, καιρός να ξεκουραστούμε και λίγο αλλά και να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε...

Όσο για την πεθερά... δεν θέλω να είμαι αχάριστη γιαυτό και δεν μίλησα... μας έχουν βοηθήσει πολύ και δεν θέλω να φανεί αχαριστία απο μεριάς μου αλλά είναι κάτι που δεν νομίζω πως θα δεχτώ έτσι απλά... Το παιδάκι μου θέλω να το βαφτίσω με ένα όνομα που θα μου αρέσει και θα του ταιριάζει κι όχι με γνώμονα τι θα πει η πεθερά κι ο κόσμος!!!

πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ τώρα αλλά μετά τη γέννηση του μωρού κάποια στιγμή θα το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό το θεματάκι...!!!

stav77 χαίρομαι που είσαι καλά!!! Δεν γράφεις συχνά τα νέα σου και μας λείπεις! Να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς και να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι όπως σου είπαν χωρίς όμως να ζορίζεσαι!!! Και όσο μπορείς να μας γράφεις τα νέα σου!

ValentinaSp πως είσαι σήμερα?? Ελπίζω να είσαι πιο ήρεμη!!!!!

Έχουμε την έννοια σου, όποτε βρεις χρόνο γράψε μας πως είσαι!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!

1vKsp2.pngcountdown-1371186000z1395378000zb.png

Κοριτσια μου καλημερα!πως ειναι η κοιλιτσες μας?

Valentina μου τι να πω ... ελπιζω ή να πηρες τη σωστη αποφαση ή πριν γεννηθει το μωρακι σου ν αλλαξει μυαλα ο αντρας σου και να ειστε μαζι αγαπημενοι κ ευτυχισμενη στην πιο ωραια στιγμη της ζωης σας .

Εκλερακι ...κι εγω εχω το ιδιο ονομα με τον αδελφο μου . Τ ονομα του παππου μου .ο αδελφος μου ειναι απο τον τελευταια γαμο του μπαμπα μου κ γεννηθηκε μετα απο 12 χρονια . Τον εβγαλε γιαννη για να συνεχιστει ακριβως το ιδιο ονομα του παππου μου . Εμεις παλι με τη μπεμπα εχουμε αλλο θεμα με τ ονομα της . Θα τη βγαλουμε μελινα-ελευθερια .το μελινα γιατι μας αρεσει το ελευθερια γιατι ειχα δει ενα ονειρο ..αλκα ο μπαμπας μου θελει να τη βγαλουμε τ ονομα της πεθερς μου . Κι εγω θελω .. αλλα θελω κ τα αλλα 2 ...αλλα προφανως εχουμε καταληξει στο μελινα .

Επισης να πω περαστικα στις αρρωστουλες .. κουραγιο κ υπομονη.

Νομιζω αυτα ....συγγνωμη που ειχα να γραψω μερες βρε κοριτσια ...

Γεια σου βρε κοριτσάκι!!!! Που χάνεσαι εσύ τον τελευταίο καιρό???

Τα διπλά ονόματα είναι μια λύση για όλους μας εκτός απο αυτούς που τα έχουν πιστεύω... οπότε δεν θα ήθελα να δώσω δύο ονόματα...

Βαλεντίνα μου.....

Πήρα το θάρρος να σου γράψω δυο λόγια από ειλικρινές ενδιαφέρον......

Λοιπόν, ως πολύ μεγαλύτερή σου και έχοντας ήδη ένα παιδί, να σου πω ότι θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να παίρνεις τόσο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον το δικό σου και του αγέννητου παιδιού σου.....

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.....συχνά διάβαζα για έλλειψη ενδιαφέροντος από την μεριά του συντρόφου σου, για αδυναμία υποστήριξης προς εσένα και την εγκυμοσύνη σου.....

Τα προβλήματα, γλυκια μου, δε λύνονται με τη φυγή....αν ήταν έτσι, όλοι...λούηδες θα είμασταν....κάνε λίγη υπομονή, οι ορμόνες δουλεύουν τρελά τώρα.....μιλήστε μαζί, ήρεμα και εποικοδομητικά. Εξήγησέ του την κατάσταση, ζήτησέ του στήριξη (οικονομική, υλική, ηθική)....τώρα πρέπει να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι......

Πριν λίγο καιρό διάβασα κάτι για την πεθερά σου και τη μεταξύ σας σχέση.....μα δεν ζείς με μαμά του.....οριοθέτησε την κατάσταση και απλα.....μη δίνεις σημασία.

Το πιο δύσκολο πράγμα σήμερα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις...η κατανόηση και η αγαπη....

Όχι, δε σου μιλάω εκ του ασφαλούς.....έχω περάσει και εγώ δύσκολά, αλλά όταν τα έβαλα κάτω, είδα ότι ούτε οι άλλοι μου φταίγανε αποκλειστικά, ούτε το παιδί μου, αλλα ο εαυτός μου....και το δούλεψα πολύ το θέμα......αν τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με βία, λαγνεία, απιστία ή αλκοολοσμό, τότε, θεωρώ, οτι με λίγο καλή θέληση πανταχόθεν, τότε μπορούν να επιλυθούν ή έστω να βελτιωθούν

Όμως, τώρα είσαι τόσο πιεσμένη και ταλαιπωρημένη, με αυξημένες ορμόνες, που ίσως, δε μπορείς να σκεφτείς με απόλυτη νηφαλιότητα...

Δώσε μια ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση και μη παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.....και κυρίως, μην κλαις γιατί επιβαρύνεται η κατάστασή σου....το οφείλεις για το παιδάκι σου και για τον εαυτό σου

Όλα θα πάνε καλά

Σου κάνω μια αγκαλιά

Κοριτσια σασ ευχαριστω ολεσ, για τα ομορφα λογια...σημερα θα τελειωσει ελπιζω τα μαρτυριο, το απογευμα θα παμε να παρουμε τα επιπλα.... και μετα μια καινουρια ζωη....

Σταυρουλα μου , εκανα οτι μπορουσα για υτην την σχεση, αλλα δεν γηνετε, να θελω και να προσπαθω μονο απο την μερια μου... εγω καπου βαθια στο μυαλο μου ελεγα οτι τα εκανε ολα αυτα επιτιδεσ, αλλα μετα την σταματουσα αυτην την σκεψη, δεν ηθελα να το πιστεψω.... χθεσ ομωσ μου το επιβεβαιωσε οτι δεν περιμενε οτι θα ξαναμεινω εγκυοσ και οταν εμεινα δεν ηθελε να εχει εξωδα εξτρα που θελει ενα μωρο, γιατι αυτοσ εχει αλλα δυο μεγαλα παιδια....μου χροσταει λεφτα, καπωσα... και ξεκαθαρησε και αυτο οτι δεν εχει σκοπο ουτε αυτα να μου δωσει... και πολλα αλλα... δεν ειναι ετσι απλα οπωσ φαινεται... εκανα πολυ υπομονη, εκανα τον μαλακα.. και δεν αλλαζει τιποτα, λοιπον χθεσ ητανε τελευταια σταγωνα....ηχαμε κανωνησει να ερθουν οι δικοι μου για φαι, αυτοσ πιγε το πρωι με κατι φιλουσ σε σκοπευτιριο,, με δικο μου αμαξη παρακαλο, γιατι δεν ηθελε να καψει βενζινα στο δικο του επειδι πιγαν μακρια... εγω ολη μερα καθαριζα, επλυνα, μαγηρευα, και αλλα πολλα, στησ 4 ηρθε... οι δικοι μου ηταν να ερθουν στησ 5.... στισ 4. 45 συκωνεται και μου λεει παω για υπνο.... λεω οραια υποδωχη στην μανα μου, που πληρωνει τα παντα και για ρουχα δικα μασ, και του μωρου τα περισοτερα...ηαπαντηση( δεν με απασχολει τι θα πει η μανα σου, εγω θα κανω οτι γουσταρω...) απο κει βγηκαν και τα υπολειπα... αυτααα... Σασ ζαλησα βρε κοριτσια, συγνομη...

Κοριτσια σασ ευχαριστω ολεσ, για τα ομορφα λογια...σημερα θα τελειωσει ελπιζω τα μαρτυριο, το απογευμα θα παμε να παρουμε τα επιπλα.... και μετα μια καινουρια ζωη....

Σταυρουλα μου , εκανα οτι μπορουσα για υτην την σχεση, αλλα δεν γηνετε, να θελω και να προσπαθω μονο απο την μερια μου... εγω καπου βαθια στο μυαλο μου ελεγα οτι τα εκανε ολα αυτα επιτιδεσ, αλλα μετα την σταματουσα αυτην την σκεψη, δεν ηθελα να το πιστεψω.... χθεσ ομωσ μου το επιβεβαιωσε οτι δεν περιμενε οτι θα ξαναμεινω εγκυοσ και οταν εμεινα δεν ηθελε να εχει εξωδα εξτρα που θελει ενα μωρο, γιατι αυτοσ εχει αλλα δυο μεγαλα παιδια....μου χροσταει λεφτα, καπωσα... και ξεκαθαρησε και αυτο οτι δεν εχει σκοπο ουτε αυτα να μου δωσει... και πολλα αλλα... δεν ειναι ετσι απλα οπωσ φαινεται... εκανα πολυ υπομονη, εκανα τον μαλακα.. και δεν αλλαζει τιποτα, λοιπον χθεσ ητανε τελευταια σταγωνα....ηχαμε κανωνησει να ερθουν οι δικοι μου για φαι, αυτοσ πιγε το πρωι με κατι φιλουσ σε σκοπευτιριο,, με δικο μου αμαξη παρακαλο, γιατι δεν ηθελε να καψει βενζινα στο δικο του επειδι πιγαν μακρια... εγω ολη μερα καθαριζα, επλυνα, μαγηρευα, και αλλα πολλα, στησ 4 ηρθε... οι δικοι μου ηταν να ερθουν στησ 5.... στισ 4. 45 συκωνεται και μου λεει παω για υπνο.... λεω οραια υποδωχη στην μανα μου, που πληρωνει τα παντα και για ρουχα δικα μασ, και του μωρου τα περισοτερα...ηαπαντηση( δεν με απασχολει τι θα πει η μανα σου, εγω θα κανω οτι γουσταρω...) απο κει βγηκαν και τα υπολειπα... αυτααα... Σασ ζαλησα βρε κοριτσια, συγνομη...

Καταρχήν να μην ζητάς συγνώμη, δεν ζαλίζεις καμία!!! Όποια δεν θέλει απλά δεν θα σε διαβάσει... είναι τόσο απλό.

Εκτός αυτού επειδή δεν γνωριζόμαστε και είναι και κάπως δύσκολο να γνωριστούμε από κοντά μπορούμε να λέμε αυτά νοιώθουμε γιατί δεν φοβόμαστε μην εκτεθούμε ή εκθέσουμε δικούς μας ανθρώπους! Οπότε μίλα ελεύθερα κι άσε τις συγνώμες!

Μόνο εσύ ξέρεις τη ζωή ζεις και τη ζωή θέλεις να ζήσεις. Εμείς θα σου πούμε μόνο τη γνώμη μας, κι ίσως να μοιραστούμε τη δική μας εμπειρία.

Το πως πραγματικά περνάει ένα ζευγάρι το ξέρουν μόνο οι ίδιοι... Σίγουρα όμως για να κρατήσει μια σχέση θέλει προσπάθεια και υποχωρήσεις κι από τις δύο μεριές.

Διαφημίσεις

Ο μπεμπάκος μεγαλώνει φυσιολογικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!! Είναι 1.844 γραμμάρια και απ΄ότι μου είπε ο γιατρός το βάρος του είναι φυσιολογικό! Αν συνεχίσει να παίρνει βάρος με τους ίδιους ρυθμούς και φτάσω κανονικά την ΠΗΤ θα γεννηθεί περίπου 3.100

Ανακουφίστηκα πολύ και κάπως ηρέμησα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα αγχωθεί αρκετά...

stav77 χαίρομαι που είσαι καλά!!! Δεν γράφεις συχνά τα νέα σου και μας λείπεις! Να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς και να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι όπως σου είπαν χωρίς όμως να ζορίζεσαι!!! Και όσο μπορείς να μας γράφεις τα νέα σου!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!

Μπράβο βρε μπουμπούκα μου....όλα τέλεια λοιπόν....θα κάνεις ένα αγόραρο, μούρλια!!!!Και εμένα ο γιόκας μου 39 εβδομάδων είχε γεννηθεί, 3200 γραμ. Τι μου θύμησες τώρα!!!!!!!

Είμαι καλά και ετοιμάζομαι. Βρήκα και πολλά πράγματα από το γιο μου αγόρασα και μερικά φορμάκια και ζιπουνάκια και προχωράμε.....

Σε φιλώ γλυκά και να προσέχεις το γιόκαρο....

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

εκλερακι μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα!αντε τωρα να τα περιμενουμε τα ζουζουνακια μας!

βαλεντινακι μου ...εσυ ξερεις τις δυναμεις σου και την υπομονη σου! αφου εκανες τη κινηση να φυγεις στη κατασταση που βρισκεσαι φανταζομαι ποσο δυσκολα ηταν ολα...παρε τα επιπλακια σου ετοιμασε το σπιτακι σου και περιμενε το μωρακι σου για μια νεα ζωη.πιστευω πως οταν κρατησεις το ζουζουνακι σου στην αγκαλιτσα σου ολοι οι πονοι θα περασουν ,το μυαλο σου θα σκεφτεται μονο αισιοδοξα και η καρδια σου δε θα συγκρινει με τιπιτα την ευτυχια που θα νιωθει εχοντας διπλα της το μωρακι σου!ολα θα πανε καλα.εχεις δυναμη πολλη μεσα σου και το απεδειξες ..ειμαστε διπλα σου οοοοτι θες ...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

εκλερακι μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα!αντε τωρα να τα περιμενουμε τα ζουζουνακια μας!

βαλεντινακι μου ...εσυ ξερεις τις δυναμεις σου και την υπομονη σου! αφου εκανες τη κινηση να φυγεις στη κατασταση που βρισκεσαι φανταζομαι ποσο δυσκολα ηταν ολα...παρε τα επιπλακια σου ετοιμασε το σπιτακι σου και περιμενε το μωρακι σου για μια νεα ζωη.πιστευω πως οταν κρατησεις το ζουζουνακι σου στην αγκαλιτσα σου ολοι οι πονοι θα περασουν ,το μυαλο σου θα σκεφτεται μονο αισιοδοξα και η καρδια σου δε θα συγκρινει με τιπιτα την ευτυχια που θα νιωθει εχοντας διπλα της το μωρακι σου!ολα θα πανε καλα.εχεις δυναμη πολλη μεσα σου και το απεδειξες ..ειμαστε διπλα σου οοοοτι θες ...

Ευχαριστω κοριτσι μου!!!! πραγματηκα ητανε πολυ δυσκολο, αλλα απο το καλοκαιρι αν δεισ τα περισοτερα ποστ μου, εχω προβληματα..... προσπαθουσα να κατσω για το μωρο... αλλα δεν αξηζει να την βγαζω με χαπια βαλεριανασ και με τα ουτοπαρ για συσπασεισ.... Σημερα ειναι η πιο δυσκολη μερα, σε μια ωρα θα παω να παρω τα υπολειπα πραγματα.....!!!!:-(:sad::-( αν δεν γεννησω μεχρι αυριο, τοτε ολα θα πανε τελια... γιατι η ψυχολογια μου ειναι οχι απλα στο πατωμα, αλλα στο δεκατο υπογειο....θα χαπακοθω πριν φυγω, και θεωσ βοηθοσ!!! αναψα σημερα και ενα κερακι....

Διαφημίσεις

Βαλεντινα μου Γλυκια.. !!!

μην σκεφτεσαι καθολου οτι μας ζαλιζεις.. οπως ειπε και το εκλερακι, οποια θελει ας μην διαβασει.. !!

λοιπον.. πιστευω οτι ο αντρας σου εχει πολλα ψυχολογικα.. αν δεν ηθελε να ξαναμεινεις εγκυος ας προσεχε.. ειδικα απο την στιγμη που εχει αλλα δυο παιδια.. και δεν θελει να πληρωνει.. !! απο οτι φαινετε παρολο την ηλικια του.. το μυαλο του δεν λειτουργει...!!!

επισης , μεσα απο ολο αυτο.. εσυ κερδισες οτι καλητερο.. κερδισες το ζουζουνι σου.. με το οποιο ναι μεν θα ειναι δυσκολο στην αρχη, και να το μεγαλωσεις.. αλλα ειναι οτι ποιο ομορφο.. για την δικη σας ηρεμια ισως να ειναι καλητερα ετσι...!!!

συμφωνω με την σταυρουλα, οτι ολοι μας περνανε δυσκολιες.. ειλικρινα και εγω περασα με τον αντρα μου, και οι περισσοτερες περναμε.. και να σκεφτεις οτι και εμενα ο αντρας μου, περασε μια φρικη στο πως θα τα βγαλουμε περα.. αλλα τα βρηκαμε, εκανα εγω πισω, εκανε αυτος.. και ετσι πλεον ολα ειναι τελεια.. !!! δεν ειναι ολα ευκολα μεσα σε μια σχεση..

και τελευταιο. καλητερα να μιλησεις με εναν δικηγορο.. να σου πει τι πρεπει να κανεις.. γιατι και διατροφη θα πρεπει να σου δωσει και να σε βοηθαει...!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Αχ Γεωργια μου, οπωσ ειπα και πριν αυτοσ τοσα που χροσταει, δεν τον απασχολει τιποτα.... δεν εχει σκοπο να κανει τιποτα, το ξεκαθαρισε.... δυκιγορο θα παρω, απλα λιγο πιο μετα.... απλα τωρα ειμαι τοσο σκατα, που δεν μπορω να σκεφτομαι και την νομικη πλεβρα....Οταν ειναι συνεργασυμοσ ο αλλοσ και θελει να κρατισει την οικογενια, παντα βρισκεισ λυση,αλλα οταν δεν ειναι, δεν εχεισ επιλογη... Κοριτσια, σασ ευχομαι οτι καλυτερο σε δικεσ σασ οικογενιεσ!!!! γιατι πραγματικα αξηζει.... εχω μεγαλωσει σε μια τελια οικογενια, και παντα ονειρευομουν μια ιδια... αλλα ο Θεοσ με τημορισε για κατι, η με προεοιμασε για κατι καλυτερο.....

Μπράβο κοριτσάκι μου! Καλή ξεκούραση....ωραίο πράγμα να κάθεσαι.......όσο για τους πόνους, και εγώ πονάω πάνω, πονάω κάτω αλλά είναι φυσιολογικό.....μόνο οι συσπάσεις με ζορίζουν......

Πρόσεχε πολύ, όμως.....είναι νωρίς ακόμα για ηρωικές εξόδους......

Σε φιλώ γλυκά και περαστικά

σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!!κ συ να προσεχεις πολυ!!!!οντως πρεπει να προσεχουμε γιατι δεν ειμαστε για "εξοδους" απο τωρα!!!!

Sspyr82 κι εγώ ξεκίνησα άδεια, καιρός να ξεκουραστούμε και λίγο αλλά και να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε...

Όσο για την πεθερά... δεν θέλω να είμαι αχάριστη γιαυτό και δεν μίλησα... μας έχουν βοηθήσει πολύ και δεν θέλω να φανεί αχαριστία απο μεριάς μου αλλά είναι κάτι που δεν νομίζω πως θα δεχτώ έτσι απλά... Το παιδάκι μου θέλω να το βαφτίσω με ένα όνομα που θα μου αρέσει και θα του ταιριάζει κι όχι με γνώμονα τι θα πει η πεθερά κι ο κόσμος!!!

πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ τώρα αλλά μετά τη γέννηση του μωρού κάποια στιγμή θα το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό το θεματάκι...!!!

ValentinaSp πως είσαι σήμερα?? Ελπίζω να είσαι πιο ήρεμη!!!!!

Έχουμε την έννοια σου, όποτε βρεις χρόνο γράψε μας πως είσαι!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!

κοριτσακι μου γλυκο, ξεκουραση τωρα!!!!!!!κ για σενα!!!!οσο για το ονομα, οντως μην σκας τωρα για τετοια πραγματα!!!!μετα τη γεννα βλεπεις τι θα κανεις!!!!!τωρα ηρεμια!!!!!

Αχ Γεωργια μου, οπωσ ειπα και πριν αυτοσ τοσα που χροσταει, δεν τον απασχολει τιποτα.... δεν εχει σκοπο να κανει τιποτα, το ξεκαθαρισε.... δυκιγορο θα παρω, απλα λιγο πιο μετα.... απλα τωρα ειμαι τοσο σκατα, που δεν μπορω να σκεφτομαι και την νομικη πλεβρα....Οταν ειναι συνεργασυμοσ ο αλλοσ και θελει να κρατισει την οικογενια, παντα βρισκεισ λυση,αλλα οταν δεν ειναι, δεν εχεισ επιλογη... Κοριτσια, σασ ευχομαι οτι καλυτερο σε δικεσ σασ οικογενιεσ!!!! γιατι πραγματικα αξηζει.... εχω μεγαλωσει σε μια τελια οικογενια, και παντα ονειρευομουν μια ιδια... αλλα ο Θεοσ με τημορισε για κατι, η με προεοιμασε για κατι καλυτερο.....

κοριτσι μου αν επιτρεπεται τις εννοεις οταν λες "δεν περιμενε οτι θα ξαναμεινω εγκυοσ"...εχετε κ αλλο μωρο;;; παντως κ γω βρισκω την συμπεριφορα του απισια...στο κατω κατω ας το ελεγε ξεκαθαρα απο την αρχη, μιας κ δεν μπορει σημερα να θελει το παιδι κ αυριο οχι...ακομα μην το λες οτι ο θεος σε τιμωρει για κατι...εχεις ενα μωρακι που ερχεται κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο δωρο!!!!!θετικη ενεργεια κουκλα μου κ ολα θα πανε καλα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσι μου αν επιτρεπεται τις εννοεις οταν λες "δεν περιμενε οτι θα ξαναμεινω εγκυοσ"...εχετε κ αλλο μωρο;;; παντως κ γω βρισκω την συμπεριφορα του απισια...στο κατω κατω ας το ελεγε ξεκαθαρα απο την αρχη, μιας κ δεν μπορει σημερα να θελει το παιδι κ αυριο οχι...ακομα μην το λες οτι ο θεος σε τιμωρει για κατι...εχεις ενα μωρακι που ερχεται κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο δωρο!!!!!θετικη ενεργεια κουκλα μου κ ολα θα πανε καλα!!!!

Πριν μερικα χρονια θελαμε πολυ ενα μωρο, ροτε ημσταν στα καλυτερα μασ, οταν εμεινα εγκυοσ, παρακολουθουσαμε το μωρο που ηρανε στην μητρα, αλλα υπιρχε αλλο ενα στην σαλπιγκα, μεχρι ενα οραιο βραδυ να με προλαβουν στα τελευταια μου.... μετα χειρουργιο, αφερεση, καθαρισμοσ, σαλπιγκογραφιεσ... και αλλα πολα, στην τελικη, απο την μερια που εχω σαλπιγκα δεν κανω ποτε οριξια, και απο την αλλη που κανω, δεν εχω σαλπιγκα... για δυο χρονια προσπαθουσαμε, και τιποτα, ολοι γιτροι μου ειπαν οτι μονο εξωσωματικη... αυτα... και οταν δεν το περιμενα με καν, εγεινε... αυτα κοπελα μου,,,,

Τωρα τελειωσαμε... θελει πολυ δουλεια ομωσ ακομα... δεν εχω φτιαξει τιποτα, ολα πεταμενα με σε σακολεσ και κουτεσ.... οταν εφευγα προσπαθουσε να με παρει αγκαλια και να με φιλισει... αλλα αν δεν εφευγα τωρα, μετα δεν θα το εκανα για πολυ καιρο ακομα λογο μωρου... οταν φευγαμε απο την αυλη με τα αμαξια εκλεγε αυτοσ...και γω βεβαια... αχ κοριτσια, ειναι τοσο δυσκολο, αλλα πρεπει, γιατι αλλιωσ υποφερω.... και ξερω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα, για πρωτεσ μερεσμπορει, αλλα μετα το ιδιο......του ειπα οτι η σχεση του με το παιδι, α εξαρτιετει και μεχρι να γεννιθει, και μετα.... αν δω αδιαφορια, απλα δεν α υπαρχει πατερασ για τον γιο μου... ειναι πολυ δυσκολο για μενα.....γιατι καποτε ειχα αγαπισει πολυ αυτο το ανθρωπο...

αχ kristy μου που μενεις?

Καλησπερα κοριτσια!!

Joannako μια μερα κρατησε η χαρα!! Σημερα ηλιος κ πολυ κρυο!! Απο θεσσαλονικη ειμαι!!!

Βαλεντινα μου με το τελευταιο σου μηνυμα αποδειχτηκε οτι ειναι ενα μεγαλο θαυματακι αυτο που μεγαλωνει μεσα σου κ η μεγαλυτερη ευλογια... Ολη η προσοχη σου κ η εγνοια σου θα ειναι το αγορακι σου!! Αν ο αντρας σου δεν μπορεσε να το εκτιμησει αυτο τοτε κακο του κεφαλιου του... Μονο αυτος θα το μετανιωσει. Ειμαι της αποψης οτι απο την στιγμη που εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου κ ξερεις οτι προσπαθησες πολυ αλλα ανταποκριση δεν ειδες τοτε μονο τα νευρα σου κ την υγεια σου θα χαλασεις. Εννοειται ειμαστε διπλα σου κ ποτε δε μας ζαλιζεις, εδω ειμαστε να ακουμε η μια την αλλη κ οπως μπορουμε να τη βοηθαμε! Σου στελνω πολλα φιλια κ μια γλυκια αγκαλια σε σενα κ το αγορακι σου!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...